[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#laraalana

473927 posts

TOP POSTS

eee.. korang tau x ape ni?
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
πŸŽͺ Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@lawak.tube πŸ”₯
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

Awak.. Awak.. aumm.. sedihnya dengar.. πŸ˜‚
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
πŸŽͺ Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@lawak.tube πŸ”₯
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

Dia guna lampu pembesar Doraemon πŸ˜‚
Nak pinjam boleh?
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
πŸŽͺ Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@lawak.tube πŸ”₯
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

Ni kalau tertelan masa makan ni, mau arwah org tu tercekik πŸ˜‚
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
πŸŽͺ Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@lawak.tube πŸ”₯
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

Jom tgok cara buat roket guna Air Coke 😎
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
πŸŽͺ Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@lawak.tube πŸ”₯
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

Jom tengok mcm mana coklat di buat.
Tag mmber korang yg suka mkn coklat
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
πŸŽͺ Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@lawak.tube πŸ”₯
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

Ni lagi satu.. mau lari klu org lalu kedai ni πŸ˜‚
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
πŸŽͺ Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@lawak.tube πŸ”₯
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

Kalau korang buat apa? 😍😘
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
πŸŽͺ Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@lawak.tube πŸ”₯
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

Kembali ke pangkuan jalan πŸ˜‚
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
πŸŽͺ Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@lawak.tube πŸ”₯
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

MOST RECENT

Awak dah ada pelembap ? Samada kulit kita jenis oily atau kering pelembap is a MUST πŸ˜ŠπŸ€— . Jangan abaikan ya .
.
Mary Kay Ada krim pencerah tak miya ? Mesti lah adaaaa ! 😍😍 . Ini lah dia bukan krim malam yaaa , krim ni uolss boleh guna pagi dan malam ! Sebab ianya berfungsi sebagai pelembap jugak ! .
.
Melacep ini sangat sangat berpuas hati dengan result yang diperoleh !! Apa resultnya ?πŸ€”πŸ€” . Skin lebih sekata dan lebih cerah ( secara selamat okies, sangat sangat berbeza dengan krim malam uolss yang bau wangi dan melekit serta berkilat kilat tu ☺️☺️) kulit menjadi lembap dan lembut !! . Siapa kata Mary Kay takde set pencerahan?? Ada tauuu ! Jom dapatkan rundingan lebih lanjut dengan miya 😘😘.
.
MELACEP ULTIMATE CREAM. .
πŸ’Menyediakan kelembapan 24-jam apabila digunakan siang dan malam, kesan penghidratan serta-merta
🌸Memberi manfaat pelembab yang luar biasa
πŸ’Menyediakan peningkatan yang ketara dalam kecerahan kulit selepas 4 minggu penggunaan
🌸Menyediakan peningkatan yang ketara dalam pigmentasi kulit selepas 12 minggu penggunaan
πŸ’Kulit menjadi berseri
🌸Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit
πŸ’Creamy texture
🌸79% wanita menunjukkan peningkatan dalam kecerahan kulit πŸ’90% wanita menunjukkan peningkatan dalam tekstur kulit
.
.
* Keputusan berdasarkan kajian klinikal bebas di mana 43 wanita menggunakan Ultimate Cream dua kali sehari selama 12 minggu.
.
.
.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm miya cepat .
Whatsapp 0135976493
Miya
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #jannanick #myroutine #skincareroutine

JOM MENANG CABUTAN BERTUAH UFORA COLLAGEN BY ANYSBEAUTE
.
.
Dari 25 NOVEMBER - 31 DISEMBER 2017, Siapa yang beli Ufora Collagen akan berpeluang MENANG CABUTAN BERTUAH.
.
.
Setiap 1 pembelian, Anis akan bagi 1 nombor. Kalau 2, dapat 2 nombor. Makin banyak beli, makin banyak peluang nak menang taw 😍 . Kalau beli 3 dapat menang sebentuk cincin emas
.
Hadiah dia apa? Wajiblah Ufora Collagen & Susu Maaez yang bernilai RM190 taw.
.
.
Lekas WhatsApp Anis sekarang untuk order. Kalau lambat stok habis, melepas laa nak cantik, putih mata laa nak handsome 😭😭😭
.
πŸ“±WhatsApp : +60139587737 (Anis)

#ufora #uforabeauty #collagen #viral2017 #serbukmutiara #susukambing #tipscantik #tipsputih #tipskecantikan #tipskeputihan #gluta #adibizara #polisevo #pinjamkanhatiku #laraalana #putih #jerawat #kulitkusam #heromalaya #gegarvaganza #meletop #teammalaysia

COMING YET SOOONπŸ˜†πŸ˜†.
.
.
nk bg hrga murah2 je smpena Y.E.S ..'korang nk hrga berapa? biasanay deisgn camni hrga RM79 free pos.. .
.
tpi sempena LAUNCHING RAUDAH TUNIC ni.. nk bg harga mampu milik..agak2 harga bawah brapa? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
nanti sis update once size chart dh siapπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜‚
.
.
.
stay up to date πŸ’žπŸ’ž
.
. .
.
#blouse #blouses #blouselawa #blousecantik #blousemurah #bazaar #sale #salebaju #bajusale #shawl #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimahmurah #blouselabuh #bajumuslimah #bajumurah #bajusale #blousesale #blousecantik #bazarpaknil #aaisyahdhiarana #theyusufiskandar #laraalana #tunicmuslimah #longtopmuslimahmurah

Good morning ! 😍❀️ skin cik siti sendiri tak pernah bertompok atau bercapuk bila apply foundation Mary Kay / Cc cream Mary Kay sangat sangat berbeza dengan krim XYZ yang cikti guna dulu ! Yang penting kulit masih boleh bernafas! I'm so in love with Mary Kay !
.
Wajib ada dalam handbag anda semua kalau nak nampak awet muda dan glowing !! πŸ˜πŸ’•πŸ‘›πŸ‘› .
.
Sambil sambil cover cela tu boleh lahh awet muda sekali 😍 alahai bestnye Mary Kay kan ? Sentiasa nak bagi yang terbaik utk kulit kita 😍 . .
Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARYKAY :
.
πŸ’‹Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah.
.
πŸ’‹berupaya menutupi garis-garis halus, kekedutan dan ketidak sempurnaan pada wajah .
.
πŸ’‹Penggunaan foundation membuat kan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri-seri sepanjang hari.
.
Keistimewaan Timewise Liquid foundation Mary Kay ni ialah dirumus dengan campuran peptida kolagen-bangunan untuk membantu kulit mengekalkan keremajaan dan mengandungi vitamin E yang meneutralkan semula kerosakan yang disebabkan oleh persekitaran yang menyebabkan penuaan lebih cepat.
.
Free postage ? Free sample ? Budget ? Pm siti laju laju πŸ’ƒπŸ»Career Mary Kay ?.
.
Love ,
Siti
SeniorBeauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Whatsapp 0192400562 .
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes#dilarangcuricaptionsiti😑

VICTORIA SECRET PROMOTION ‼️
250ML PERFUME BOTOL BSR yg WANGIIIII
βœ”RM35βœ”RM35
βœ”RM35
.
.
πŸŽ€As a Gift 😱
πŸŽ€Pakai sendiri😱
πŸŽ€Nak Buat Hantaran😱
πŸŽ€Nak Buat Doorgift😱
πŸŽ€Nak bisness 😱
.
JOM Scroll ig nie sekarang pilih FLAVORSSSπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@nurperfume @nurperfume @nurperfume
Whatsapp Admin Sekarang ‼️‼️

MERECIKS TAK 🌹
.
CALIANA.. colour refer @dreamy_catalogue
.
.
auch auch lawa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.ok sis cuti harini.. ni laju upload gmbr.. lai2 mana2 nk order sis respon pagi ni..
.
.
.
.
COMBO SALE
. ANY 3 COMBO ( ARISYA,NAYLA) . RM55 EACH FREE POS
.
.
. ANY 3 COMBO ( SYAZA,DIANA,QEEN)
.RM60 EACH FREE POS
.
.
.
.
MORNINKπŸ˜†πŸ˜†
.
.
.
CALIANA tumpang lalu satttπŸ‘€πŸ‘€
.
.
tak tergugat kerrπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚,sis tgk baju ni bergetar tulang rusukπŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
ONLY RM79 free pos.. dah la dua lapis tpi dpt hrga camniπŸ˜†πŸ˜†
.
.
colour bole refer @dreamy_catalogue .
.
semua sis dh update.. booking boleh in 24 hours caliana ni before payment πŸ’žπŸ’ž
.
.
.
#blouse #blouses #blouselawa #blousecantik #blousemurah #bazaar #sale #salebaju #bajusale #shawl #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimahmurah #blouselabuh #bajumuslimah #bajumurah #bajusale #blousesale #blousecantik #bazarpaknil #aaisyahdhiarana #theyusufiskandar #laraalana #tunicmuslimah #longtopmuslimahmurah

MORNINKπŸ˜†πŸ˜†
.
.
.
CALIANA tumpang lalu satttπŸ‘€πŸ‘€
.
.
tak tergugat kerrπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚,sis tgk baju ni bergetar tulang rusukπŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
ONLY RM79 free pos.. dah la dua lapis tpi dpt hrga camniπŸ˜†πŸ˜†
.
.
colour bole refer @dreamy_catalogue .
.
semua sis dh update.. booking boleh in 24 hours caliana ni before payment πŸ’žπŸ’ž
.
.
.
#blouse #blouses #blouselawa #blousecantik #blousemurah #bazaar #sale #salebaju #bajusale #shawl #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimahmurah #blouselabuh #bajumuslimah #bajumurah #bajusale #blousesale #blousecantik #bazarpaknil #aaisyahdhiarana #theyusufiskandar #laraalana #tunicmuslimah #longtopmuslimahmurah

SYOKNYAA ! JOM MENANG CABUTAN BERTUAH BY RYNA NAILA 🌸
.
.
HAI GADIS DAN JEJAKA, SAMPAI BILA NAK BIARKAN JERAWAT MENGHUNI MUKA?
.
.
Alhamdulillah saya tengok dah ada perubahan. Banyak susut dari sebelumna 😘 (Ufora Collagen, 2017) fuyyoo ingatkan memutihkan kulit je boleh, rupanya merawat kulit pun boleh, power bebbb. Laagi power sebab dapat servis terbaik dari Ryna 😍
.
.
Apa Best Promo Kali Ni?
🐦 Berpeluang Menang Cabutan Bertuah
🐦 Harga Adik-Beradik Je Nak Bagi
🐦 FREE gift
🐦 FREE postage untuk setiap Combo bersama Ufora Collagen
.
.
Ni je peluang korang untuk memang Cabutan Bertuah. Promo Kalini memang Ryna bukak peluang kaw kaw untuk korang. Ryna rugi banyak tak apa, asalkan korang suka 😘
.
.
Rugi kan tak grab peluang keemasan ni?
.
.
Jom WhatsApp Ryna
+6017.586.0892
+6017.586.0892
+6017.586.0892
.
.
*Dilarang Copy & Paste dan akan diblok. Thank you 😘*

MK (lk)
Size : 34 x 24 x 14cm
2 long strap included
.
Price : RM99 (sm)/RM105 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

MK (lk)
Size : 34 x 24 x 14cm
2 long strap included
.
Price : RM99 (sm)/RM105 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

MK (lk)
Size : 34 x 24 x 14cm
2 long strap included
.
Price : RM99 (sm)/RM105 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

MK (lk)
Size : 34 x 24 x 14cm
2 long strap included
.
Price : RM99 (sm)/RM105 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

.
.
Assalamualaikum and good morning! ❀
Salam subuh
.
.
.
.
Bc Cream Dyxy packing yg lama ya 😊
.
.
.
Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. Betul ke??Semalam ada sorang kawan tu, dia kata bila dia bukak facebook je nampak DYXY, bukak instagram pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni..
.
.
Produk best & berkualiti, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke??
.
.
JANGAN FIKIR LAMA² 😍😍
.
.
Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni ....................
. βœ” tak perlu beli bedak βœ” tak perlu beli foundation βœ” tak perlu beli sunblock βœ” tak perlu beli bb cream βœ” tak perlu beli concealer
.
.
Wahhh jimat kee jimat ??
. βœ” dyxy bc cream tahan sehingga 4-5 bulan ! rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan !
.
.
JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗
SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘
.
.
Jomm jadi pengguna bijak .
.
Meh whatsapp sekarang utk dapatkan harga promosi.
.
WHATSAPP SEKARANG ❗
πŸ“² 0132908526
πŸ“² 0132908526
πŸ“² 0132908526
.
Atau terus klik link di bio untuk jimat masa anda πŸ˜‰πŸ‘ŒπŸ‘
.

#dyxy #dyxyteamkaksiti t#dyxybydyana
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxygreenteafacemist #dyxymatte
#instafemes #terapiinstagram #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #uitm #uiam #upsi #cantik #lawa #gebu #muamalaysia #muaserikembangan #flawless #glowing
#laraalana #yusufiskandar #theangguns
#malaysia #muapahang #muamalaysia

.
Alolololo si comel dpt surprise dr aunty kesygan ❀❀❀ malu malu dpt bouquet...malu tapi mahu...happy birthday adik Alya Imanina 😘😘😘
.
https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/
.
Hi semua.. nak buat surprise delivery??
.
❀️birthday?
❀️anniversary?
❀️sorry?
❀️get well soon?
❀️ convocation bouquet?
❀️good luck?
.
senarai harga boleh rujuk : https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/shop/
.
untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 untuk tempahan.. urgent order pun boleh tau ! InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda..
.
πŸš—πŸš—free delivery area sekitar puchong, putrajaya dan cyberjaya
.
untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741
http://wasap.my/60123631741
http://wasap.my/60123631741
.
P/s - kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. .
Semua inshaAllah kami boleh bantu..
.
#teddybearmurahpuchong
#teddybear
#sayajualteddybear
#surprisedeliverypuchong
#sayajual
#sayapakai
#laraalana
#yusufiskandar
#duckscarves
#putrajayadelivery
#cyberjayadelivery
#wargapuchong
#donutscarves

.
Alolololo si comel dpt surprise dr aunty kesygan ❀❀❀ malu malu dpt bouquet...malu tapi mahu...happy birthday adik Alya Imanina 😘😘😘
.
https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/
.
Hi semua.. nak buat surprise delivery??
.
❀️birthday?
❀️anniversary?
❀️sorry?
❀️get well soon?
❀️ convocation bouquet?
❀️good luck?
.
senarai harga boleh rujuk : https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/shop/
.
untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 untuk tempahan.. urgent order pun boleh tau ! InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda..
.
πŸš—πŸš—free delivery area sekitar puchong, putrajaya dan cyberjaya
.
untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741
http://wasap.my/60123631741
http://wasap.my/60123631741
.
P/s - kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. .
Semua inshaAllah kami boleh bantu..
.
#teddybearmurahpuchong
#teddybear
#sayajualteddybear
#surprisedeliverypuchong
#sayajual
#sayapakai
#laraalana
#yusufiskandar
#duckscarves
#putrajayadelivery
#cyberjayadelivery
#wargapuchong
#donutscarves

.
Alolololo si comel dpt surprise dr aunty kesygan ❀❀❀ malu malu dpt bouquet...malu tapi mahu...happy birthday adik Alya Imanina 😘😘😘
.
https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/
.
Hi semua.. nak buat surprise delivery??
.
❀️birthday?
❀️anniversary?
❀️sorry?
❀️get well soon?
❀️ convocation bouquet?
❀️good luck?
.
senarai harga boleh rujuk : https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/shop/
.
untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 untuk tempahan.. urgent order pun boleh tau ! InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda..
.
πŸš—πŸš—free delivery area sekitar puchong, putrajaya dan cyberjaya
.
untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741
http://wasap.my/60123631741
http://wasap.my/60123631741
.
P/s - kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. .
Semua inshaAllah kami boleh bantu..
.
#teddybearmurahpuchong
#teddybear
#sayajualteddybear
#surprisedeliverypuchong
#sayajual
#sayapakai
#laraalana
#yusufiskandar
#duckscarves
#putrajayadelivery
#cyberjayadelivery
#wargapuchong
#donutscarves

.
.
β€’ READY STOCK β€’
.
πŸ›’ Tupperware Lunch Set - Pink Minnie Mouse (1) RM 110
.
πŸ“¦ Postage: SM/ Sabah RM 10, Sarawak RM 6/ click link on bio to get discounted shipping fee
.
πŸ“±WhatsApp +60173509790 / click link on bio to buy thru our online shop
.
#tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #gegarvaganza #aydajebat #missfazura #hellokittymalaysia #sayajualhellokitty #neelofa #fattahamin #ctdk #disneymalaysia #christmassalemalaysia #wanitaterindah #mycoffeeprince #bazaarpaknil #barangbaby #barangbabymurah #hellokittymurah #salemalaysia #fattzura #tupperwarebrunei #hellokittysingapore #christmasmalaysia #christmasgiftmalaysia #giftmalaysia #yesmalaysia #theyusufiskandar #laraalana #aaisyahdhiarana

.
.
β€’ READY STOCK β€’
.
πŸ›’ Tupperware Lunch Set - Doc McStuffin (1) RM 140
.
πŸ“¦ Postage: SM/ Sabah RM 10, Sarawak RM 6/ click link on bio to get discounted shipping fee
.
πŸ“±WhatsApp +60173509790 / click link on bio to buy thru our online shop
.
#tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #gegarvaganza #aydajebat #missfazura #hellokittymalaysia #sayajualhellokitty #neelofa #fattahamin #ctdk #disneymalaysia #christmassalemalaysia #wanitaterindah #mycoffeeprince #bazaarpaknil #barangbaby #barangbabymurah #hellokittymurah #salemalaysia #fattzura #tupperwarebrunei #hellokittysingapore #christmasmalaysia #christmasgiftmalaysia #giftmalaysia #yesmalaysia #theyusufiskandar #laraalana #aaisyahdhiarana

.
.
β€’ READY STOCK β€’
.
πŸ›’ Tupperware Lunch Set - Pink Marie (1) RM 140
.
πŸ“¦ Postage: SM/ Sabah RM 10, Sarawak RM 6/ click link on bio to get discounted shipping fee
.
πŸ“±WhatsApp +60173509790 / click link on bio to buy thru our online shop
.
#tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #gegarvaganza #aydajebat #missfazura #hellokittymalaysia #sayajualhellokitty #neelofa #fattahamin #ctdk #disneymalaysia #christmassalemalaysia #wanitaterindah #mycoffeeprince #bazaarpaknil #barangbaby #barangbabymurah #hellokittymurah #salemalaysia #fattzura #tupperwarebrunei #hellokittysingapore #christmasmalaysia #christmasgiftmalaysia #giftmalaysia #yesmalaysia #theyusufiskandar #laraalana #aaisyahdhiarana

Chanel LARGE (lk)
Size : length 29cm x height 22cm
.
Price : RM80 (sm)/RM85 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Chanel LARGE (lk)
Size : length 29cm x height 22cm
.
Price : RM80 (sm)/RM85 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Chanel LARGE (lk)
Size : length 29cm x height 22cm
.
Price : RM80 (sm)/RM85 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Chanel LARGE (lk)
Size : length 29cm x height 22cm
.
Price : RM80 (sm)/RM85 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Chanel LARGE (lk)
Size : length 29cm x height 22cm
.
Price : RM80 (sm)/RM85 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Chanel (lk)
.
Price : RM100 (sm)/RM105 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Chanel (lk)
.
Price : RM100 (sm)/RM105 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Chanel (lk)
.
Price : RM100 (sm)/RM105 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Chanel (lk)
.
Price : RM100 (sm)/RM105 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Chanel (lk)
.
Price : RM100 (sm)/RM105 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Longchamp (ask)
Size SMALL
.
Price :
Bag only : RM88 (sm)/RM92 (ss)
Purse only: RM55 (sm)/RM60 (ss)
Bag+purse : RM115 (sm)/RM120 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Longchamp (ask)
Size SMALL
.
Price :
Bag only : RM88 (sm)/RM92 (ss)
Purse only: RM55 (sm)/RM60 (ss)
Bag+purse : RM115 (sm)/RM120 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Longchamp (ask)
Size SMALL
.
Price :
Bag only : RM88 (sm)/RM92 (ss)
Purse only: RM55 (sm)/RM60 (ss)
Bag+purse : RM115 (sm)/RM120 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Longchamp (ask)
Size SMALL
.
Price :
Bag only : RM88 (sm)/RM92 (ss)
Purse only: RM55 (sm)/RM60 (ss)
Bag+purse : RM115 (sm)/RM120 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Longchamp (ask)
Size SMALL
.
Price :
Bag only : RM88 (sm)/RM92 (ss)
Purse only: RM55 (sm)/RM60 (ss)
Bag+purse : RM115 (sm)/RM120 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Longchamp (ask)
Size SMALL
.
Price :
Bag only : RM88 (sm)/RM92 (ss)
Purse only: RM55 (sm)/RM60 (ss)
Bag+purse : RM115 (sm)/RM120 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Longchamp (ask)
Size LARGE
.
Price :
Bag only : RM92 (sm)/RM97 (ss)
Purse only: RM55 (sm)/RM60 (ss)
Bag+purse : RM120 (sm)/RM165 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Longchamp (ask)
Size LARGE
.
Price :
Bag only : RM92 (sm)/RM97 (ss)
Purse only: RM55 (sm)/RM60 (ss)
Bag+purse : RM120 (sm)/RM165 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Longchamp (ask)
Size LARGE
.
Price :
Bag only : RM92 (sm)/RM97 (ss)
Purse only: RM55 (sm)/RM60 (ss)
Bag+purse : RM120 (sm)/RM165 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Longchamp (ask)
Size LARGE
.
Price :
Bag only : RM92 (sm)/RM97 (ss)
Purse only: RM55 (sm)/RM60 (ss)
Bag+purse : RM120 (sm)/RM165 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Carolina herrera (ask)
.
Price :RM91 (sm)/RM98 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Carolina herrera (ask)
.
Price :RM91 (sm)/RM98 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Carolina herrera (ask)
.
Price :RM91 (sm)/RM98 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Carolina herrera (ask)
.
Price :RM91 (sm)/RM98 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Carolina herrera (ask)
.
Price :RM91 (sm)/RM98 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Bonia sling (ask)
.
Price :RM88 (sm)/RM92 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Bonia sling (ask)
.
Price :RM88 (sm)/RM92 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Bonia sling (ask)
.
Price :RM88 (sm)/RM92 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

Bonia (ask)
Length 12cm" x height 9" inch
.
Price :RM85 (sm)/RM90 (ss)
.
Order
Whatsap 012-3860720

Atau

Hanya klik link whatsap pada bio tanpa perlu save hp no. Mudah lagi senang πŸ‘πŸ‘.
.
#bagmurah #jualbegtanganmurah #igshopmalaysia #begmurah #jamtangan #backpack #fashionbag #handbagmurahcantik #slingbag #handbag #handbagmalaysia #beg #aaisyahdhiarana #laraalana #swarovski #telekungmurah #telekungmurah #setlelaki #baglelaki #yusufiskandar

SYOKNYAAA!! JOM MENANG CABUTAN BERTUAH BY RYNA NAILA 🌸
.
.
CABUTAN BERTUAH 2.0 NI SERIOUS BEST GILER WEYH 😱
.
.
Dari 1hb Disember hingga 7hb Januari, Sesiapa yang dapatkan UFORA COLLAGEN, SUSU MAAEZ & SABUN ODARKIE daripada Ryna akan berpeluang menang CABUTAN BERTUAH 😍
.
.
Beli 1, dapat 1 nombor. Beli 2, dapat 2 nombor. Beli 3, dapat 3 nombor 😍 Untungnyaaa korang haiii.
.
.
Apa Best Promo Kali Ni?
🐦 Berpeluang Menang Cabutan Bertuah
🐦 Harga Adik-Beradik Je Nak Bagi
🐦 FREE gift
🐦 FREE postage untuk setiap Combo bersama Ufora Collagen
.
.
Hadiah Apa Kali Ni? Tentu-tentulah Susu Maaez, Sabun Odarkie & Planner Islamic 2018.
.
.
Dekat tempat lain memang tak dapat PROMO BEST GILER NAMATEY ni, hanya dekat @Rynanailas.Shoppe sahaja.
.
.
Rugi kan tak grab peluang keemasan ni?
.
.
Jom WhatsApp Ryna
+6017.586.0892
+6017.586.0892
+6017.586.0892
.
.
Testimoni Susu Maaez dan Sabun Odarkie di instastory. Cepat-cepat sebelum hilanggg.
.
.
*Dilarang Copy & Paste dan akan diblok. Thank you 😘*

Thankyou Mommies shopping with @sugar.baby.house πŸ’“
Cute Baby wearing DENIM ROMPERS ( RM29 FREE POSTAGE )😘
.
#SugarBabyHouse
#SBBFeedback

Most Popular Instagram Hashtags