#lantai

MOST RECENT

Dirimu bukanlah sekedar gerakan.
Melainkan sebuah panggilan untuk pengabdian
Tak sembarang orang mau mempertanggungjawabkan,
hanya mereka yang tertanam dalam jiwa dan raga.
Terima kasih untukmu
yang selama ini telah memberiku banyak arti,
mengajariku menghadapi kehidupan ini,
mengajariku segala sesuatu yang belum aku tahu,
memberiku kenangan yang tak terlupakan.
Selalu ada tempat khusus untukmu di hati yang ku miliki.
Maaf hanya bisa menerima yang engkau beri,
belum bisa membalas atas apa yang engkau beri.
Doa yang terbaik terucap dari bibir ini.
Selamat hari jadi!!
Semoga Pramuka jaya selalu dan melahirkan tunas-tunas muda yang bisa membawa bangsa kita ke arah yang lebih baik. Pada detik – detik yang menyengsarakan, jangan pernah kehilangan harapan.
ingat!! Hujan yang lebat dihasilkan dari mendung yang gelap. Semangat kepramukaan tetap bergelora,
Ciptakan suasana persaudaraan dan saling menghargai. Riang gembira, pantang putus asa
Itulah jiwa pramuka. Satu pramuka, untuk satu Indonesia
Jayalah negriku! Bersama membangun bangsa Indonesia!
jayalah Indonesiaku!
Satyaku ku darmakan,
Darmaku ku baktikan.
Salam Pramuka!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ambalan13tng_
@dznmeister13
#Xips3
#ambalan13tng_
#wecanwetryandwewinner
#pramukaSMAN13Tangerang
#Kayu #meja #talikurkuning #penegak #bantara #katatangerang #pramuka #hutpramukake57 #lantai #genteng #sanggar #pengibar #tiangbedera #patriotisme #daun

[TESTIMONIAL CUSTOMER]
.
“Bulan depan rumah baru nak siap dh. Terlintas dekat kepala untuk deco satu sudut ruang lepak santai. Terbayang nak letak design vinyl dkt dinding nampak cantik sgt. .
Try hantar gmbar dkt sales peron floorkingg tanya sama ada boleh buatkan ke tak. Dorang kata boleh buat. Saya pun apa lg deal trus lah dgn dorg ni. Dalam masa sehari je vinyl dkt dinding tu boleh siap. Harga pun tak payah nak pertikai lg dah. Memang sgt berbaloi dgn kualiti yg dorg bg “
.

Yg tak percaya tu boleh lah tgk fb dorg ni:

https://m.facebook.com/FloorKingg/
https://m.facebook.com/FloorKingg/
.
Berlambak dh testimonial diaorg ni. Mmg kemas kerja. Alhamdulillah, terima kasih @floorkingg
.
https://www.wasap.my/60192422783
https://www.wasap.my/60193319606
#VinylFlooring #VinylPlank #Damansara #SelangorFlooring #Floorkingg#lantaikini #lantaikayumurah #vinyl #lantai #laminateflooring #staircase#tangga
#homedecor #homesolutions #interiordesign #homedesign#homesweethome #homerenovation #hiasandalaman
#homerenovation #renovaterumah #rumahkusyurgaku
#bbbangi #bandarbarubangi #semenyih #klangvalley
#shahalam #klang #putrajaya #kualalumpur #lekatlekatteruscantik

Siap pemasangan lantai vinyl di Banting!! Nak buat lantai vinyl seperti ini juga? Boleh direct whatsapp kami - 019-3715915 for more discount! 😊😊 Supply and installation with the cheapest rate in Klang Valley and all over place in Malaysia! Please whatsapp us now by click the link down below!! ☺️
www.wasap.my/+60193715915
www.wasap.my/+60193715915
#lantaivinyl #lantaimurah #vinylmurah #lantairaya #raya2017 #lantaikayu #lantaikayumurah #renovationrumah #renovate #renovation #rumah #office #kedai #lantai #tiles #igshop #instashop #rumahbaru #lantaioffice #lantairumah #kontraktor #kontraktorrumah #interiordesign #interior #flooring #homedeco #astrogempak #bazaarpaknil

Lepek#jenong# Maafkan jenong ku ini yang sangat licin #lantai kale ach licin 😁😁

LVT 010 AIDI ~ Create The Room, U Like 😎
AIDI VINYL LANTAI STONE #AIDI #VINYL #FLOORING #LANTAI #VINYLFLOORING #VINYLLANTAI

01 ~ AIDI VINYL LANTAI STONE #AIDI #VINYL #FLOORING #LANTAI #VINYLFLOORING #VINYLLANTAI

02 ~ AIDI VINYL LANTAI STONE #AIDI #VINYL #FLOORING #LANTAI #VINYLFLOORING #VINYLLANTAI

03 ~ AIDI VINYL LANTAI STONE #AIDI #VINYL #FLOORING #LANTAI #VINYLFLOORING #VINYLLANTAI

04 ~ AIDI VINYL LANTAI STONE #AIDI #VINYL #FLOORING #LANTAI #VINYLFLOORING #VINYLLANTAI

05 ~ AIDI VINYL LANTAI STONE #AIDI #VINYL #FLOORING #LANTAI #VINYLFLOORING #VINYLLANTAI

06 ~ AIDI VINYL LANTAI STONE #AIDI #VINYL #FLOORING #LANTAI #VINYLFLOORING #VINYLLANTAI

07 ~ AIDI VINYL LANTAI STONE #AIDI #VINYL #FLOORING #LANTAI #VINYLFLOORING #VINYLLANTAI

08 ~ AIDI VINYL LANTAI STONE #AIDI #VINYL #FLOORING #LANTAI #VINYLFLOORING #VINYLLANTAI

09 ~ AIDI VINYL LANTAI STONE #AIDI #VINYL #FLOORING #LANTAI #VINYLFLOORING #VINYLLANTAI

010 ~ AIDI VINYL LANTAI STONE #AIDI #VINYL #FLOORING #LANTAI #VINYLFLOORING #VINYLLANTAI

"Ahsana Town House Jemursari Surabaya" HANYA 8 UNIT! .
SPEK BANGUNAN :
.
#Struktur bangunan:
-beton bertulang
.
#Dinding : bata ringan plaster,diaci dan finishing cat dan facade batu alam
.
#atap : galvalum & genteng flat; kanal c&Asbes
.
#plafon : rangka hollo, penutup calciboard/gypsum. .
#Pintu : panel fabrikasi
.
#Kusen: Kayu / Aluminium coating
.
#sanitair : kloset duduk .
#Lantai : granite 60*60
.
#Car Port : rabatan beton
.
.
Info : 081230078773
.
#gresik #rumah #jualrumah #property #rumahsyariah #ahsana #ahsanaproperty #jualrumahsyariah #jualpropertysyariah #surabaya #sidoarjo #jabodetabek #indonesia #house #jawatimur #rumahidaman #iderumah #infogresik #rumahmurah #iklanrumah #desainrumah

"Ahsana Town House Jemursari Surabaya" HANYA 8 UNIT! .
SPEK BANGUNAN :
.
#Struktur bangunan:
-beton bertulang
.
#Dinding : bata ringan plaster,diaci dan finishing cat dan facade batu alam
.
#atap : galvalum & genteng flat; kanal c&Asbes
.
#plafon : rangka hollo, penutup calciboard/gypsum. .
#Pintu : panel fabrikasi
.
#Kusen: Kayu / Aluminium coating
.
#sanitair : kloset duduk .
#Lantai : granite 60*60
.
#Car Port : rabatan beton
.
.
Info : 081230078773
.
#gresik #rumah #jualrumah #property #rumahsyariah #ahsana #ahsanaproperty #jualrumahsyariah #jualpropertysyariah #surabaya #sidoarjo #jabodetabek #indonesia #house #jawatimur #rumahidaman #iderumah #infogresik #rumahmurah #iklanrumah #desainrumah

"Ahsana Town House Jemursari Surabaya" HANYA 8 UNIT! .
SPEK BANGUNAN :
.
#Struktur bangunan:
-beton bertulang
.
#Dinding : bata ringan plaster,diaci dan finishing cat dan facade batu alam
.
#atap : galvalum & genteng flat; kanal c&Asbes
.
#plafon : rangka hollo, penutup calciboard/gypsum. .
#Pintu : panel fabrikasi
.
#Kusen: Kayu / Aluminium coating
.
#sanitair : kloset duduk .
#Lantai : granite 60*60
.
#Car Port : rabatan beton
.
.
Info : 081230078773
.
#gresik #rumah #jualrumah #property #rumahsyariah #ahsana #ahsanaproperty #jualrumahsyariah #jualpropertysyariah #surabaya #sidoarjo #jabodetabek #indonesia #house #jawatimur #rumahidaman #iderumah #infogresik #rumahmurah #iklanrumah #desainrumah

Most Popular Instagram Hashtags