[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#langsir

MOST RECENT

--Nak Tempah Langsir Rumah Murah!!!!! *BAYARAN ANSURAN
--Nak Tempah Langsir Bilik Pengantin Murah!!!!! *BAYARAN ANSURAN
--Nak Tempah Langsir Pejabat / Sekolah Murah!!!!! *BAYARAN ANSURAN
--Nak Upah Jahit Langsir sahaja!!!!!
--Nak Buat Sarung Kerusi / Nak Buat Alas Meja / Nak buat Sketting dan lain-lain Murah!!!!!!!
.
Tempahan di buka untuk semua pelanggan di Malaysia....Djendela Hias & Amni Home Deco boleh pos ke Tempat anda.....
.
Ni nak bagi tahu kat mana tempat/kedai ni:
.
DJENDELA HIAS (Bakal dibuka di jasin bestari,melaka.)
AMNI HOME DECO - CURTAIN SPECIALISTS
LANGSIR HARGA BORONG MELAKA
SU 1471-UP JALAN MASJID TANAH RIA UTAMA,
TAMAN MASJID TANAH RIA,
78300 MASJID TANAH,
MELAKA.
(Bersebelahan kedai 1 malaysia /Secret Resepi / PizzaHut / Pasar Mini 99 SpeedMart /GeeCantik)

Fon: En Raman: 06-3844146 / 012-6895761
Whatsap : +6019-6987284 (Puan Siti Salmiah)
+6011-114435406(AIMAN)
(milik BUMIPUTERA - MELAYU)
#djendelahias #amnihomedecor #langsirbaru #langsirmurah #langsironline #langsir #langsirraya #langsirquality #langsirumah #langsirbutik #langsirbilik #langsirmoden #langsireadymade #langsircustomade #jahitlangsir #langsirmelaka #geecantikbridalhouse #langsirkedai #langsirexclusive #aksesorilangsir #jualcarpet #sabunjasmin7 #langsirmasjidtanah #langsirbajet #pemboronglangsir #langsirmegasale #langsirbilikpengantin #hiasandalaman

Antara pilihan faveret customer yang sukakan ciri2 moden alaa British.. boleh buat pelbagai combinasi warna.. 😊😊
.
Design : Straight Lurus
.
Material/Bidang: English Heavy Cotton 60"
.
PA Curtain & Deco ada buat PROMOSI pengukuran dan sebut harga secara PERCUMA sekitar Kelantan/Terangganu. Bagi kawasan luar terutama area KL, sebut harga secara percuma, boleh arange untuk POS atau COD. Sebarang pertanyaan boleh Direct CALL/ WASSAP sy😊😊
.
www.wasap.my/60177679664
www.wasap.my/60177679664
www.wasap.my/60177679664 .
.
*fb : PA Curtain Deco
*web: pacurtaindeco.blogspot.com
*telegram: @pacurtaindeco
.
#langsir #langsironline #langsirmurah #langsirikea #langsirbilik #langsirmalaysia #langsirrumah #langsirdapur #langsirruangtamu #langsireylete #langsirscallop #langsirsiapjahit #langsirmoden #langsircantik #langsirtingkap #langsirslidingdoor #tempahanlangsironline #langsircustommade #langsirreadymade #langsirjakel #langsirjakel #sayajuallangsir #textile

#dekorasirumah #hiasandalaman #ruangtamu #hiasanrumah #homedecomurah #langsirblind #blindroman

hye kesayangan semua...hari ini Djendela hias & amni home decor nak kongsi 3 tips yer.....
JOm kita baca dibawah ini....
1. Jenis kain langsir (fabrik)
Sebelum memilih langsir anda perlu ambil kira suasana bilik atau ruang. Untuk ruang yang lebih rasmi eloklah digayakan dengan langsir fabrik tebal seperti sutera baldu yang mempunyai bukaan besar. Bagaimanapun, pilihan lebih praktikal adalah campuran rayon sutera dan kapas.
Untuk suasana ruang lebih santai cukup hanya menggayakan langsir dari kain kain linen, baldu lembut atau kapas campuran. Anda boleh juga cuba hiasan tambahan pada bahagian kepala langsir untuk jadikan langsir lebih menarik dan tidak buat anda bosan.
2. Warna Fabrik
Padanan warna langsir perlu mengambil kira gaya hiasan dalaman ruang. Warna dinding, perabot atau aksesori lain juga perlu padan. Anda boleh gayakan sama ada warna gelap supaya seimbang dengan warna dinding yang cerah atau pastel yang bukan warna dominan di ruang tersebut. Tapi, ia bergantung pada keadaan dan citarasa anda sendiri serta perubahan trend.
Langsir warna terang boleh menarik pandangan mata dan mampu memberi kesan yang hebat. Contohnya langsir warna merah bila dipadankan dengan dinding putih mampu memberi pesona berbeza pada ruang kediaman anda.
Anda juga boleh cuba langsir warna pastel yang lebih selesa & sejuk bila dipandang. Namun, untuk impak yang sempurna, anda perlu rancang gabungan warna pastel. Mula dari kusyen ke langsir dan dinding, ianya perlu ada kesinambungan dalam pilihan warna. Hasilnya pasti menawan setiap mata.
3. Corak Langsir
Untuk ruang yang telah di hias dengan “wallpaper”, eloklah anda tempah langsir yang kosong (polos) untuk elak ruang jadi serabut kerana terlalu banyak corak.
Sebaliknya jika dinding polos bolehlah anda padankan dengan langsir bercorak. Namun, cuba elak fabrik sofa yang sama corak dengan kain langsir kerana kedua-duanya akan bertembung untuk menarik perhatian. Untuk ruang yang kecil, langsir harus dipasang tinggi ke paras siling. Dinding akan nampak lagi kemas.

sebelum ini saya pernah kongsikan mengenai tips KESILAPAN SEMASA MEMILIH KOMBINASI WARNA UNTUK RUMAH ANDA…Hari ini saya nak kongsikan Beberapa tips pemilihan fabrik langsir adalah seperti berikut:

1. Tips pemilihan fabrik langsir - Harga
Terdapat pelbagai pilihan harga langsir bergantung kepada jenis fabrik dan kualitinya. Pilihlah fabrik mengikut kemampuan anda dengan corak yang bersesuaian.

2. Tips pemilihan fabrik langsir - Jenis fabrik
Jenis fabrik adalah penting bergantung kepada di mana langsir dipasang. Misalnya, untuk ruang rasmi, seeloknya pilih langsir yang diperbuat daripada fabrik tebal seperti sutera baldu.

3. Tips pemilihan fabrik langsir - Corak dan warna
Pilih corak dan warna yang sesuai mengikut perabot. Seeloknya pilih warna semulajadi yang boleh dipadankan dengan warna perabot anda. Jika ruang menerima banyak cahaya matahari, pilihlah langsir yang lebih tebal serta warna terang bagi mengelakkannya cepat pudar.

4. Tips pemilihan fabrik langsir - Ukuran
Tentukan ukuran langsir yang sesuai sebelum proses menjahit fabrik langsir. Ini adalah penting bagi menghasilkan ruangan yang kelihatan kemas dan menarik.

5. Tips pemilihan fabrik langsir – Rekabentuk
Tentukan rekabentuk langsir yang sesuai dengan tingkap anda. Anda bebas memilih samaada menjahit dengan potongan lurus, beropol dan sebagainya asalkan padan dengan ruangan.

Oleh itu, pemilihan langsir adalah penting bagi memastikan ruang di dalam rumah anda kelihatan lebih menarik dan kemas. Semoga perkongsian mengenai tips pemilihan fabrik langsir ini bermanfaat untuk anda.

DJENDELA HIAS(Akan dibuka di jasin bestari, melaka)
AMNI HOME DECO - CURTAIN SPECIALISTS
SU 1471-UP JALAN MASJID TANAH RIA UTAMA,
TAMAN MASJID TANAH RIA,
78300 MASJID TANAH,
MELAKA.
(Bersebelahan kedai 1 malaysia /Secret Resepi / PizzaHut / Pasar Mini 99 SpeedMart /GeeCantik)
(milik BUMIPUTERA - MELAYU)
#djendelahias #amnihomedecor #langsirbaru #langsirmurah #langsironline #langsir #langsirraya #langsirquality #langsirumah #langsirbutik #langsirbilik #langsirmoden #langsireadymade #langsircustomade #jahitlangsir #langsirmelaka #geecantikbridalhouse #langsirkedai #langsirexclusive #aksesorilangsir

TIP RINGKAS PEMILIHAN LANGSIR
🌷Tentukan bajet.
🌷Tentukan warna dan corak sesuai kediaman
🌷Pilih paten yg sesuai.
🌷Buat langsir siang dan Langsir Malam
🌷Sediakan aksesori langsir utk penaik seri.
Ok.. Try leer buat sendiri bg yg ada kemahiran menjahit.
Semoga bermanfaat bt semua.
Yang xda masa, dan xnk pening kepala pasal langsir. Izinkan kami bantu Anda.. 😁😁
💖 HUBUNGI KAMI UTK TEMPAHAN 💖
DJENDELA HIAS ( AKAN DIBUKA DI JASIN BESTARI, MELAKA)
AMNI HOME DECO - CURTAIN SPECIALISTS
SU 1471-UP JALAN MASJID TANAH RIA UTAMA,
TAMAN MASJID TANAH RIA,
78300 MASJID TANAH,
MELAKA.
(Bersebelahan kedai 1 malaysia / Pasar Mini 99 SpeedMart )
(milik BUMIPUTERA - MELAYU)
Fon: En Raman: 06-3844146 / 012-6895761
Whatsap : +6019-6987284 (Puan Siti Salmiah)
+6011-14435406(AIMAN)
(milik BUMIPUTERA - MELAYU)
No whatsap utk pertanyaan 019-6987284 (Pn Siti Salmiah)
+6011-14435406(AIMAN)
#djendelahias #amnihomedecor #langsirbaru #langsirmurah #langsironline #langsir #langsirraya #langsirquality #langsirumah #langsirbutik #langsirbilik #langsirmoden #langsireadymade #langsircustomade #jahitlangsir #langsirmelaka #geecantikbridalhouse #langsirkedai #langsirexclusive #aksesorilangsir #jualcarpet #sabunjasmin7 #langsirmasjidtanah #langsirbajet #pemboronglangsir #langsirmegasale #langsirbilikpengantin #hiasandalaman
#langsirikea

--Nak Tempah Langsir Rumah Murah!!!!! *BAYARAN ANSURAN
--Nak Tempah Langsir Bilik Pengantin Murah!!!!! *BAYARAN ANSURAN
--Nak Tempah Langsir Pejabat / Sekolah Murah!!!!! *BAYARAN ANSURAN
--Nak Upah Jahit Langsir sahaja!!!!!
--Nak Buat Sarung Kerusi / Nak Buat Alas Meja / Nak buat Sketting dan lain-lain Murah!!!!!!!
.
Tempahan di buka untuk semua pelanggan di Malaysia....Djendela Hias & Amni Home Deco boleh pos ke Tempat anda.....
.
Ni nak bagi tahu kat mana tempat/kedai ni:
.
DJENDELA HIAS (Bakal dibuka di jasin bestari,melaka.)
AMNI HOME DECO - CURTAIN SPECIALISTS
LANGSIR HARGA BORONG MELAKA
SU 1471-UP JALAN MASJID TANAH RIA UTAMA,
TAMAN MASJID TANAH RIA,
78300 MASJID TANAH,
MELAKA.
(Bersebelahan kedai 1 malaysia /Secret Resepi / PizzaHut / Pasar Mini 99 SpeedMart /GeeCantik)

Fon: En Raman: 06-3844146 / 012-6895761
Whatsap : +6019-6987284 (Puan Siti Salmiah)
+6011-114435406(AIMAN)
(milik BUMIPUTERA - MELAYU)
#djendelahias #amnihomedecor #langsirbaru #langsirmurah #langsironline #langsir #langsirraya #langsirquality #langsirumah #langsirbutik #langsirbilik #langsirmoden #langsireadymade #langsircustomade #jahitlangsir #langsirmelaka #geecantikbridalhouse #langsirkedai #langsirexclusive #aksesorilangsir #jualcarpet #sabunjasmin7 #langsirmasjidtanah #langsirbajet #pemboronglangsir #langsirmegasale #langsirbilikpengantin #hiasandalaman

Menerima tempahan baik pulih sofa
✔ Kain berkualiti
✔Pelbagai design
✔Harga berpatutan
✔Service hingga dpn pintu rumah
Hubungi 011-39968049 farah
#langsir #fabelldeco #perabut #homedeco #raya

Langsir sendirian ajak-ajak dong
___________________
Salam Railfans Indonesia
___________________
#langsiranloko
#langsir
#sukasepur
#sukafotokereta

Selamat berhujung minggu semuaa!.. Cuti2 ni jom mai ke Jakel Batu Pahat shopping kain buat raya nanti.. Corak2 terbaru sudah mai dahh.. Sambil2 shopping tu mane tau dapat hadiah misteri dari kita kan?!.. #jakelbatupahat #jualanmurah #lace #langsir #songket #raya2018 #rayasale #beliawaltempahawal

LANGSIR READY MADE TERMURAH + HARGA BORONG DI JASIN& MASJID TANAH MELAKA!!!!
.
akak-akak , abang abang yang mencari LANGSIR BARU ke, GANTI LANGSIR rumah ke ..... yang BARU BELI UMAH BARU KE.... NAK HADIAHKAN LANGSIR UNTUK UMAH EMAK ke . langsir bilik pengantin ke, langsir sekolah ke, langsir pejabat ke......langsir harga borong nie di DJENDELA HIAS & Amni Home Decor lah tempatnye...
.
Ari ni akak nak cite sikit tentang kelebihan kain LANGSIR READY MADE yg tengah PROMOSI SEMPERNA MEGA SALES di kedai kami :-
💗mulai Rm30 sehaja ........
💗 terdapat pelbagai jenis warna kegemaran anda untuk membuat pilihan
💗 corak yg menarik
💗 jahitan langsir yangkemas plak tu
💗 kualiti kain yg terjamin tebal (tidak nipis)
💗 kain yg cantik sgt2 klau pandang sekali confrim terpikat.... harga ??? Serendah RM30.00 sekeping je uollsss...nampak tak???jimat n berpatutan...da la servis yg bagus,kain yg lawa,harga murah..tak rambang mata gitu...
Mana2 akk adik2 yg x sabar tu meh

KALAU DUDUK JAUH KAMI BOLEH POSKAN:
haaa yg jauh tu jgn risau kami boleh poskan langsir cuma ada penambahan postage shj....
---------------------------------------------------------------------
DJENDELA HIAS (Akan dibuka di jasin bestari,melaka
AMNI HOME DECO - CURTAIN SPECIALISTS
SU 1471-UP JALAN MASJID TANAH RIA UTAMA,
TAMAN MASJID TANAH RIA,
78300 MASJID TANAH,
MELAKA.
(Bersebelahan kedai 1 malaysia / Pasar Mini 99 SpeedMart
(milik BUMIPUTERA - MELAYU)

No whatsap utk pertanyaan 019-6987284 (Pn Siti Salmiah)
011-14435406(aiman)

#djendelahias #amnihomedecor #langsirbaru #langsirmurah #langsironline #langsir #langsirraya #langsirquality #langsirumah #langsirbutik #langsirbilik #langsirmoden #langsireadymade #langsircustomade #jahitlangsir #langsirmelaka #geecantikbridalhouse #langsirkedai #langsirexclusive #aksesorilangsir #jualcarpet #sabunjasmin7 #langsirmasjidtanah #langsirbajet #pemboronglangsir #langsirmegasale #langsirbilikpengantin #hiasandalaman

Alhamdulillah... Jika berminat utk menempah,
Kami turut sediakan langsir readymade.

Hubungi kak Tini : +60195909966

#langsir #hiasan #hiasandalaman #curtains #shahalam #klang #meru #selangor #langsirklang #tirai #bidai #kelambukatil #kepalakatil

Apabila orang kafir laknatullah mahu merosakan Islam.. Dia akan buat Cara halus kadang tidak kite nampak.. Sepeti ini.. Kekadang kita pakai baju seluar tu Ada disebalik campuran De khalimah ayat Allah... Berhati hati La..#menbeli#karpit#kainkatil#langsir#kosyen kena cek dahulu Kain tersebut...

DELUXE COLLECTION 🔶Design : 500 Checker
🔶Type : Dimout
🔶Width : 320cm /126"
🔶Composition : 100% Polyester
🔶Martindale : 15 000 rubs
🔶Weight : 230gsm/msq
🔶Colour Fastness : Grade 4
🔶 6 colors

WA or DM for further details

#curtainfabrics
#curtain
#curtaincraft
#langsir
#langsirraya2018
#tempahanlangsir
#custommade
#windowtreatments
#windowstyling
#windowfurnishings
#homeanddecor
#interiordecor
#interiordesign
#instaghome

Tempahan langsir raya masih dibuka ye..
#langsir #langsircantik
#tukangjahitlangsir
#sabatailor

Most Popular Instagram Hashtags