#langkawi

MOST RECENT

Langkawi. Malasia.
~~~
Ahora mismo me iría a la playa sin pensarlo. Que me apetece tomar un poco el sol oye!
~~~
Preferiblemente a un lugar paradisíaco como el de la foto, playas y piscinas en medio de la naturaleza, en lugares casi vírgenes y apenas explotados...pero si no puede ser, me conformo con cualquier playa!
.
.
.
.
.
.
#wanderlust #travel #trip #viaje #holidays #vacaciones #instatravel #travelgram #travelblogger #travellife #instagood #traveling #viajar #aroundtheworld #tour #igtravel #viajando #pictureoftheday #travelingram #lovetravel #photo #travelphoto #instapassport #turismo #instatraveling #traveltheworld #Malaysia #Malasia #Langkawi #beach

Happy birthday to myself in Langkawi✈️✈️✈️ #happybirthday #trip #Langkawi

Korset ini diperbuat daripada kain yang sangat selesa untuk lapisan umur. Ianya dapat membakar lemak dan menampakkan tubuh kita kelihatan langsing. .
Suit ini juga kuat, elastic dan nyaman bila dipakai. Suit ini turut mengandungi infra merah yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolism, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk lekuk tubuh yang indah dan memberikan keyakinan kepada pemakai untuk hidup lebih baik dan bersemangat.

Kebaikan korset :
.
1) Menegangkan Payudara (Breast Up)
Memberikan kekuatan bagi tulang belakang anda supaya menegak sambil menaikkan buah dada anda lebih yang lebih cantik dan anjal.
.
2) Merampingkan Pinggang (Abdominal Tightening)
Membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya Nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri.
.
3) Menaikkan Punggung (Buttocks Lift)
Menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak.
.
4) Mengecilkan Peha (Leg Shaping)
Membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil, cantik dan menawan.
.
5) Mengempiskan Perut
Membakar lemak yang berlebihan sekali gus dapat mengempiskan perut anda. .
Waktu Pemaikaian – Sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukkan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat. Untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan.
.
SAIZ sehingga 6XL !!
.
FREE GIFT + FREE POSTAGE 😉
.
wasap 013-5850392 ☺
.
#korsetpembakarlemak
#Korset #bengkungmalaysia #bengkungperut #bengkungmoden #bengkungbersalin #melaka #kualakangsar #kualalumpur #sayanakkurus #jomkurus #kuruscepat #ubatkurus #tipskurus #tipsdiet #diet #bodybuilding #bodyweighttraining #bodyshaper #langkawi #slimmingworldfollowers #slimming #malaysiaig #igersmalaysia #igersmalaya #igers #malaysia

Another way of enjoying the evening at pantai cenang is simply walking along the wet long beach line....dont forget to bring your botles/cans of beer...or otherwise simply join one of the many small candle light parties along the beach.
#NightAtPantaiCenang #Langkawi

Beachin' around for my birthday weekend. Because of Ramadan, we had this private island all to ourselves. Private island indeed! Make sure you visit Paradise 101 when you go to Langkawi. You can do lots of beach activities, food and drinks are cheap, and their staff's the friendliest you'd ever meet!

Kuala Lumpur. Swimming in the sky! #kualalumpur #langkawi #malaysia #petronastwintower

[PROMO RAMADAN] - 4 PAKEJ MELANCONG HUJUNG MINGGU YANG WAJIB KORANG CUBA.
.
Nak melancong bawa anak-anak selalu tak sempat? Nak melancong dengan kawan2 pun xsempat. Kos melancong pun dah makin mahal. Jom join weekend getway!
.
Tempah seat Sekarang! Hanya RM50 sahaja untuk lock seat anda. Boleh jugak bayar ansur-ansur. Trip berlangsung setiap minggu
.
Kenapa anda wajib ikut trip ni?
.
1- Feedback yang sangat bagus dari semua pelanggan yang pernah ikut trip ni.

2. Badan tidak penat kerana Tidak perlu memandu beratus kilometer untuk ke destinasi.

3. Jimat kos minyak, tol dan risiko di jalan raya. Xperlu anda memandu kereta sendiri

4. Aturcara sangat tersusun kerana pengalaman menguruskan selama 4 tahun dan setiap minggu.

5. Senang untuk dapatkan makanan halal bila di luar negara kerana crew sangat2 mahir ditempat lawatan.

6. Tidak perlu ambil cuti yang panjang untuk melancong, kerana trip ini hanya bergerak pada waktu hujung minggu sahaja.

7. Boleh bawa anak2, rakan, company trip kerana kos yang sangat2 murah..
.
.
Berminat untuk lihat detail pakej dan penerangan pakej ini? Tak nak tempah pun xpa, ambil je dulu detail. Mana tahu nanti berminat.
.
.
Komen dibawah “ saya nak “
Komen dibawah “ saya nak “
Komen dibawah “ saya nak “ .
.
#bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #pakejmelancongmurah #pakejtravel #jommelancong #cuticuti
#pakejmelancongmurah #pakejtravel#jommelancong #cuticuti #redang #pulauredang#pakejpulauredang #pakejlangkawi #langkawi#bercuti #pakejmurah #pakejbajet #pakejcutimurah
#pakejpelancongan
#kakitravel
#cuticutimalaysia
#teambkh
#pakejcutibajet
#jomjalanjalan
#kakitravel
#travelbajet
#syoknyabercuti
#teambahterakembaraholidays
#pakejkorea
#pakejcutimuslim
#pakejkrabi
#pakejhoneymoon
#tripjalanjalan
#pakejtravel

Lo mejor de las vacaciones son los NO HORARIOS! 🤹 #langkawi #lapiscinaparanosotros #calordelamuerte

READY STOCK!! READY STOCK!!
.
--------------------------------------------------------
.
▶Louis Vuitton Pouch Bag
▶Kod : 2034
▶GRED AAA
.
Inbox atau w.app admin sekarang!
.
.
www.wasap.my/60194523342
www.wasap.my/60194523342
www.wasap.my/60194523342

Most Popular Instagram Hashtags