#lamisabeauty

867 posts

TOP POSTS

Sape rasa dia ada masalah yang sama seperti kat bawah ni? .

1) Pakai mcm2 kat muka tapi takde perubahan?

2) Kulit muka berjerawat/bekas jerawat/parut jerawat?

3) Muka kusam

4) Kulit muka kering

5) Kulit muka berjeragat

6) Tona kulit tak sekata

7) Kulit berminyak

8) Pori-pori besar

9) Tak tau sekarang tengah pakai skincare ada bahan kimia or tak .

Kami di LAMISA Beauty bukan sekadar mengambil berat tentang kulit wajah korang tau tapi mengeratkan lagi hubungan kasih sayang suami isteri,apa taknya,bila suami balik rumah tengok kita terpana sebab Peloless sgt bersinar2 muka, hihi .

Kalau yang belum kawen tu mesti best kan feeling bila keluar rumah feeling2 tak jejak tanah gittew jumpa kawan satu kelas ke, satu tempat keje ,pegi events ke bila kulit muka dah licin cantik kan , of cos KEYAKINAN DIRI makin TINGGI! .

Dah tak tau nak buat apa lagi .

Ok ni peluang untuk rawat balik kulit muka sebelum terlambat,produk natural skincare yg direka khas utk perbaharui balik kulit tau, hasil drpd tersalah pakai produk,nak bersihkan balik kulit muka drpd kesan bahan2 kimia , nk perbaharui balik kulit dan lain2. .

Jadi, Ni untuk yang BETUL2 SERIUS je NAK tau apa kita boleh tolong korang , PM tepi kami kat .

0123052785 (LAMISA)
.
0123052785 (LAMISA) .Atau DM Tepi di
@lamisa_hq

@lamisa_hq
.

Untuk dapat FREE consultation dan FREE Sample
.

P/S: Utk yg SERIOUS je tau sbb sample tinggal dah tak banyak ,dalam 20 org je
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials

RAHSIA KULIT MUKA CANTIK DAN NAMPAK SEGAR馃槏
.
Haa nak tau ke rahsia duta lamisa beauty ni kekal cantik hari2? Kalau nak tau ni la dia rutin @syeralamisabeauty. Hari2 pakai skincare lamisa beauty untuk kekal cantik dan yakin bila keluar. Jangan risau produk ni 100% organic tau. .
Scrub ni buat syera jatuh cinta sebab muka nampak lembut ja, blackhead n whitehead pun hilang tau. .
Foundation pulak tahan lama bila pakai. Muka still nampak segar walau dah balik keje. Tak caya boleh tengok video ni馃槏
.
Dah tengok? Rase terjatuh cinta jugak? boleh cepat2 dapatkan dengan @syeralamisabeauty atau dm tepi KakNa k馃槉
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #LamisaSharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #mycoffeeprince

MUKA GLOWING馃槏
.
Wow ni gambar cust yg pakai lamisa cream je tapi effect dia wow glowing sgt. Cust suka KakNa bertambah2 la suka. Alhamdulillah cream ni dah bantu ramai orang. .
Apa bezanya cream ni dengan cream lain?ok korang boleh baca details kat bawah ni馃槉
.
LAMISA WHITE SECRET CREAM + FOUNDATION (ORANGE & PEARL)
.
LAMISA White Secret ialah krim muka + foundation (2 in 1) yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. Bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. Tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. .
BAHAN UTAMA : Orange Citrus , Pearl Powder
.
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
路 Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak
.
路 Mudah disapu dan tidak melekit
.
路 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus
.
路 Tiada bahan kimia & bebas paraben
.
路 2 in 1 (Cream + Foundation)
.
路 JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1)
.
路 kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak)
.
路 berkesan dengan cepat
.
路 Bau wangi semulajadi
.
.
Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT
.
Sesuai untuk semua peringkat golongan umur.
.
.
Berminat nak cuba boleh DM tepi atau WA kakNa 0123052785馃槉
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #mycoffeeprince

Oleh sebab ramai yg Tanya psl LAMISA White Secret Soap ni , Jadi ni KakNa nk share sket kebaikan2 Sabun ni 鈽吼煒
.
.
=============
KEBAIKAN LAMISA WHITE SECRET SOAP NI? =============
.

LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula馃槏
.
. 鉁匲ntuk merawat kulit kering. 鉁匨emutihkan kulit. 鉁匨engecilkan pori-pori
鉁匨elicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww 鉁擬engecut dan menghilangkan jerawat
鉁擬engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁擬enghilangkan kesan sunburn
鉁擬engurangkan minyak di muka
鉁擬emperlambat proses penuaan 鉁擬enghilangkan parut
鉁擬encegah kedut
鉁擬encerahkan muka & badan . =============
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET SOAP NI? =============
.
鉁匟omemade , 100% BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia.
鉁匘ipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je!
鉁匜ORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau!
鉁匥OS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2
鉁匱ekstur yg Best
.
==============
SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA LAMISA WHITE SECRET SOAP NI?
==============
.
1- Nak muka glowing & pinkish.
2- Nak produk 100% organik,bebas bahan kimia!
3- Kulit sensitif.
4- Tak pakai mekap tak yakin
5- Nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead
6- Dah cuba macam2 tapi tak berjaya
7- Bajet tak cukup
8- Kulit letih lesu
9- Sape nk results sepantas kilat
馃槏馃槏
.
.
===========================
NAK BACA IMPIAN YG DAH TERELIASASI dengan LAMISA BEAUTY?
===========================
.
Boleh scroll IG : Lamisa_hq @ .
Boleh like FB Page : LAMISA HQ .
Nak tau lebih lanjut boleh PM tepi KakNa atau follow @syeralamisabeauty .
.
#LamisaWhiteSecretSoap
#LAMISA
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials

TONA KULIT LEBIH CERAH DAN LICIN
.
Nampak tak beza muka sebelum dan selepas? Ni hasil lepas berscrub guna lamisa scrub. Kulit muka nampak lebih cerah kan? .
Ni kalau rajin selalu scrub muka inshaAllah kulit akan jadi lebih halus, lembut dan lagi cerah.
.
Banyak lagi kebaikan lain kalau pakai scrub ni. Korang boleh baca bawah ni馃槏
.
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁擬engecut dan menghilangkan jerawat
鉁擬engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁擬enghilangkan kesan sunburn
鉁擬engurangkan minyak di muka
鉁擬emperlambat proses penuaan 鉁擬enghilangkan parut
鉁擬encegah kedut
鉁擬elicinkan kulit muka
鉁擬encerahkan muka & badan .
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 馃摬 kat 0123052785
.
..
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #LamisaSharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #mycoffeeprince

RM 29 馃拫
馃拫
馃拫 鉃 DM@ wsp 01119822884
#lamisa
#lamisabeauty
#scrub
#scrubgreentea
#scrubcofee

LAMISA WHITE SECRET CREAM + FOUNDATION (ORANGE & PEARL)
.
LAMISA White Secret ialah krim muka + foundation (2 in 1) yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. Bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. Tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. .
BAHAN UTAMA : Orange Citrus , Pearl Powder
.
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
路 Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak
.
路 Mudah disapu dan tidak melekit
.
路 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus
.
路 Tiada bahan kimia & bebas paraben
.
路 2 in 1 (Cream + Foundation)
.
路 JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1)
.
路 kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak)
.
路 berkesan dengan cepat
.
路 Bau wangi semulajadi
.
.
Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT
.
Sesuai untuk semua peringkat golongan umur.
.
.
Berminat nak cuba boleh DM tepi atau WA kakNa 0123052785馃槉
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat

KEMPISKAN PERUT DENGAN MINUM AIR LIMAU
.
Salam Sabtu. Selamat bercuti. Apa aktiviti korang hari ni? Beraya lagi ke? Raya ni mesti banyak makan kan? Ada yang berat naik tak? Perut dah ke depan ke? Hehe. Ada tak yang nak tau cara kempiskan perut? Hari ni KakNa nak share tips untuk kempiskan perut. .
Cara ni mudah sangat. Guna limau nipis yang ada kat dapur rumah kita. Caranya minum air limau nipis setiap kali bangun pagi dan selepas makan. Orang kata minum air limau ni boleh 鈥榩otong lemak鈥 selepas makan.
Kaedah ni memang terbukti untuk kempiskan perut secara semulajadi. .
Haa ni bangun pagi minum dulu secawan. Nanti lepas makan jangan lupa minum lagi baru la selimmm melimm gittew. Hehe.
.
Semoga bermanfaat. .
.
#LAMISA2017
#Lamisahq
#Lamisabeauty
#tipskecantikan
#kempiskanperut
#khasiatlimaunipis
#tegangkankulit
#hilangkanparut
#putihkanwajah
#haluskankulit
#cantikluaran
#cantikdalaman
#scrubmuka
#foundation
#whiteningsoap
#agentwanted
#dropshipwanted
#agentneeded
#dropshipneeded
#agentdiperlukan
#dropshipdiperlukan

DAPAT FOLLOWERS DENGAN CEPAT BILA APPLY TIPS KAKNA
.
.
Wow ni dia feedback daripada agent/ dropship KakNa. Kami di Lamisa Beauty bukan je open untuk ejen/ dropship untuk jana income tapi kami ajar macam mana untuk menjual. Sape nak join team KakNa bole pm tepi. Dapat masyukkk duit RM30 sehari pun ok dah kan lepas dh untuk belanja makan. Sambil2 online sambil2 cari duit馃挼馃挵
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #Lamisasharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #mycoffeeprince

MOST RECENT

MUKA GLOWING馃槏
.
Wow ni gambar cust yg pakai lamisa cream je tapi effect dia wow glowing sgt. Cust suka KakNa bertambah2 la suka. Alhamdulillah cream ni dah bantu ramai orang. .
Apa bezanya cream ni dengan cream lain?ok korang boleh baca details kat bawah ni馃槉
.
LAMISA WHITE SECRET CREAM + FOUNDATION (ORANGE & PEARL)
.
LAMISA White Secret ialah krim muka + foundation (2 in 1) yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. Bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. Tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. .
BAHAN UTAMA : Orange Citrus , Pearl Powder
.
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
路 Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak
.
路 Mudah disapu dan tidak melekit
.
路 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus
.
路 Tiada bahan kimia & bebas paraben
.
路 2 in 1 (Cream + Foundation)
.
路 JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1)
.
路 kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak)
.
路 berkesan dengan cepat
.
路 Bau wangi semulajadi
.
.
Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT
.
Sesuai untuk semua peringkat golongan umur.
.
.
Berminat nak cuba boleh DM tepi atau WA kakNa 0123052785馃槉
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #mycoffeeprince

MUKA GLOWING馃槏
.
Wow ni gambar cust yg pakai lamisa cream je tapi effect dia wow glowing sgt. Cust suka KakNa bertambah2 la suka. Alhamdulillah cream ni dah bantu ramai orang. .
Apa bezanya cream ni dengan cream lain?ok korang boleh baca details kat bawah ni馃槉
.
LAMISA WHITE SECRET CREAM + FOUNDATION (ORANGE & PEARL)
.
LAMISA White Secret ialah krim muka + foundation (2 in 1) yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. Bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. Tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. .
BAHAN UTAMA : Orange Citrus , Pearl Powder
.
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
路 Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak
.
路 Mudah disapu dan tidak melekit
.
路 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus
.
路 Tiada bahan kimia & bebas paraben
.
路 2 in 1 (Cream + Foundation)
.
路 JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1)
.
路 kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak)
.
路 berkesan dengan cepat
.
路 Bau wangi semulajadi
.
.
Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT
.
Sesuai untuk semua peringkat golongan umur.
.
.
Berminat nak cuba boleh DM tepi atau WA kakNa 0123052785馃槉
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #mycoffeeprince

Petua Untuk Awet Muda Cara Islam
.
Salam Rabu. Ramai yang nak nampak awet muda kan? Hari ni KakNa nak share perua untuk nampak muda cara Islam. Jom sama2 baca dan amalkan馃槉
.
Petua 1 : Sejurus bangun pagi,sebelum mandi dan gosok gigi, amalkan petua ini. Urutkan wajah korang dgn air dari bawah dagu hingga ke atas dahi diiringi selawat nabi 3 kali. Amalkan setiap hari urutan ini.
.
Petua 2 : Sejurus bangun pagi,sebelum mandi dan gosok gigi, minum air dan biarkan ia di dalam mulut selama 10 saat dan sambil itu selawat 3 kali. Kemudian, baru diteguk. Air Liur ada enzim yang boleh jadi ubat.
.
Petua 3 : Amalkan memotong kuku atau rambut pada hari-hari yg baik iaitu Isnin, Khamis dan Jumaat. Selain itu, amalkan menanam kuku/rambut yang dipotong atau gugur.
.
Petua 4 : Semasa berdandan di waktu pagi baca selawat Nabi di kedua tapak tangan dan raupkan ke muka berserta niat dalam hati supaya di indahkan wajah seperti Nabi Yusuf. Amalkan setiap pagi.
.
Petua 5 : Untuk melihat wajah kita agak muda daripada umur kita, amalkanlah petua ini dengan jujur dan ikhlas. Senang sahaja, pertama, setiap kali selepas solat subuh bacalah surah yusuff, kemudian minum air suam sebanyak tiga teguk sahaja. Wajah kalian akan kelihatan muda daripada umur sebenar kalian.
.
Petua 6 : Hafalkan ayat 35 ~38 surah Al-Waqiah. Bacalah dalam hati setiap kali mandi untuk curahan pertama, mulakan dari kepala.
.
Petua 7 : Amalkan bangun pagi dan mandi embun. Usap embun dari hujung daun pada wajah, rambut dan kulit badan. Khasiat air embun amat banyak. Wajah akan berseri2.
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #LamisaSharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #mycoffeeprince

TONA KULIT LEBIH CERAH DAN LICIN
.
Nampak tak beza muka sebelum dan selepas? Ni hasil lepas berscrub guna lamisa scrub. Kulit muka nampak lebih cerah kan? .
Ni kalau rajin selalu scrub muka inshaAllah kulit akan jadi lebih halus, lembut dan lagi cerah.
.
Banyak lagi kebaikan lain kalau pakai scrub ni. Korang boleh baca bawah ni馃槏
.
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁擬engecut dan menghilangkan jerawat
鉁擬engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁擬enghilangkan kesan sunburn
鉁擬engurangkan minyak di muka
鉁擬emperlambat proses penuaan 鉁擬enghilangkan parut
鉁擬encegah kedut
鉁擬elicinkan kulit muka
鉁擬encerahkan muka & badan .
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh WA馃摬01151820031

#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #LamisaSharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #mycoffeeprince

RAHSIA KULIT MUKA CANTIK DAN NAMPAK SEGAR馃槏
.
Haa nak tau ke rahsia duta lamisa beauty ni kekal cantik hari2? Kalau nak tau ni la dia rutin @syeralamisabeauty. Hari2 pakai skincare lamisa beauty untuk kekal cantik dan yakin bila keluar. Jangan risau produk ni 100% organic tau. .
Scrub ni buat syera jatuh cinta sebab muka nampak lembut ja, blackhead n whitehead pun hilang tau. .
Foundation pulak tahan lama bila pakai. Muka still nampak segar walau dah balik keje. Tak caya boleh tengok video ni馃槏
.
Dah tengok? Rase terjatuh cinta jugak? boleh cepat2 dapatkan dengan @syeralamisabeauty atau dm tepi KakNa k馃槉
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #LamisaSharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #mycoffeeprince

RAHSIA KULIT MUKA CANTIK DAN NAMPAK SEGAR馃槏
.
Haa nak tau ke rahsia duta lamisa beauty ni kekal cantik hari2? Kalau nak tau ni la dia rutin @syeralamisabeauty. Hari2 pakai skincare lamisa beauty untuk kekal cantik dan yakin bila keluar. Jangan risau produk ni 100% organic tau. .
Scrub ni buat syera jatuh cinta sebab muka nampak lembut ja, blackhead n whitehead pun hilang tau. .
Foundation pulak tahan lama bila pakai. Muka still nampak segar walau dah balik keje. Tak caya boleh tengok video ni馃槏
.
Dah tengok? Rase terjatuh cinta jugak? boleh cepat2 dapatkan dengan @syeralamisabeauty atau dm tepi KakNa k馃槉
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #LamisaSharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #mycoffeeprince

TONA KULIT LEBIH CERAH DAN LICIN
.
Nampak tak beza muka sebelum dan selepas? Ni hasil lepas berscrub guna lamisa scrub. Kulit muka nampak lebih cerah kan? .
Ni kalau rajin selalu scrub muka inshaAllah kulit akan jadi lebih halus, lembut dan lagi cerah.
.
Banyak lagi kebaikan lain kalau pakai scrub ni. Korang boleh baca bawah ni馃槏
.
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁擬engecut dan menghilangkan jerawat
鉁擬engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁擬enghilangkan kesan sunburn
鉁擬engurangkan minyak di muka
鉁擬emperlambat proses penuaan 鉁擬enghilangkan parut
鉁擬encegah kedut
鉁擬elicinkan kulit muka
鉁擬encerahkan muka & badan .
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI okeh
.
..
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #LamisaSharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #mycoffeeprince

TONA KULIT LEBIH CERAH DAN LICIN
.
Nampak tak beza muka sebelum dan selepas? Ni hasil lepas berscrub guna lamisa scrub. Kulit muka nampak lebih cerah kan? .
Ni kalau rajin selalu scrub muka inshaAllah kulit akan jadi lebih halus, lembut dan lagi cerah.
.
Banyak lagi kebaikan lain kalau pakai scrub ni. Korang boleh baca bawah ni馃槏
.
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁擬engecut dan menghilangkan jerawat
鉁擬engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁擬enghilangkan kesan sunburn
鉁擬engurangkan minyak di muka
鉁擬emperlambat proses penuaan 鉁擬enghilangkan parut
鉁擬encegah kedut
鉁擬elicinkan kulit muka
鉁擬encerahkan muka & badan .
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 馃摬 kat 0123052785
.
..
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #LamisaSharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #mycoffeeprince

Oleh sebab ramai yg Tanya psl LAMISA White Secret Soap ni , Jadi ni KakNa nk share sket kebaikan2 Sabun ni 鈽吼煒
.
.
=============
KEBAIKAN LAMISA WHITE SECRET SOAP NI? =============
.

LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula馃槏
.
. 鉁匲ntuk merawat kulit kering. 鉁匨emutihkan kulit. 鉁匨engecilkan pori-pori
鉁匨elicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww 鉁擬engecut dan menghilangkan jerawat
鉁擬engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁擬enghilangkan kesan sunburn
鉁擬engurangkan minyak di muka
鉁擬emperlambat proses penuaan 鉁擬enghilangkan parut
鉁擬encegah kedut
鉁擬encerahkan muka & badan . =============
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET SOAP NI? =============
.
鉁匟omemade , 100% BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia.
鉁匘ipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je!
鉁匜ORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau!
鉁匥OS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2
鉁匱ekstur yg Best
.
==============
SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA LAMISA WHITE SECRET SOAP NI?
==============
.
1- Nak muka glowing & pinkish.
2- Nak produk 100% organik,bebas bahan kimia!
3- Kulit sensitif.
4- Tak pakai mekap tak yakin
5- Nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead
6- Dah cuba macam2 tapi tak berjaya
7- Bajet tak cukup
8- Kulit letih lesu
9- Sape nk results sepantas kilat
馃槏馃槏
.
.
===========================
NAK BACA IMPIAN YG DAH TERELIASASI dengan LAMISA BEAUTY?
===========================
.
Boleh scroll IG : Lamisa_hq @ .
Boleh like FB Page : LAMISA HQ .
Nak tau lebih lanjut boleh PM tepi KakNa atau follow @syeralamisabeauty .
.
#LamisaWhiteSecretSoap
#LAMISA
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials

MILIK IBUBAPA- ramai terlanggar.
.
Terdapat sebuah pertanyaan di suatu Majlis Taklim. Suatu saat pada sesi tanya jawab kajian.
.
Penanya: Wahai Syeikh, Ibuku tinggal menumpang bersamaku dirumahku dan terjadi masalah antara Beliau dengan isteriku.
.
Syeikh: Ulangi pertanyaanmu..!!
.
Penanya: Ibuku tinggal menumpang bersamaku di rumahku.
.
Syeikh: Cuba ulangi pertanyaanmu..!!
.
Penanya: Ibuku tinggal menumpang bersamaku di rumahku.
.
Syeikh: Ulangi lagi pertanyaanmu..!!
.
Penanya: Ibuku tinggal menumpang bersamaku.
.
Syeikh: Ulangi sekali lagi pertanyaanmu..!!
.
Penanya: Wahai Syeikh, tolong biarkan aku menyelesaikan dulu pertanyaanku, jangan anda potong.
.
Syeikh: Pertanyaanmu salah, yang benar engkaulah yang hidup menumpang pada ibumu, meski rumah itu milikmu dan atas namamu..
.
Penanya: Iya Syeikh, kalau demikian selesai sudah permasalahannya..
.
Syeikh: Jangan durhaka wahai anak, jangan durhaka wahai menantu..!! Kamu dengan seluruh hartamu adalah milik ibumu.
.
RasululLah SAW bersabda: "Engkau dan semua hartamu adalah milik ayah Ibumu" [HR. Ibnu Majah no. 2291]
.
Allah panjangkan usia Ibu/bapa supaya mereka sakit dan nyanyuk untuk beri syurga pada anak2nya. Jagalah mereka dengan baik In shaa Allah, syurga balasannya. Jadi kalau tahu ibu/bapa sakit, berebutlah menjaga ibu/bapa kita. Besar sangat pahalanya.
.
Allah kalau boleh tak nak kita masuk neraka jadi Allah takkan matikan seseorang dalam keadaan kotor dan berdosa jadi dia bagi kita sakit/malu/miskin untuk mmbersihkan kita sebelum dia mengambil kita.
.
Ya Allah jadikan hari-hari kami penuh dengan bakti kami kepada orang tua kami dan berkatilah kehidupan kami..Aamiin Yarobbal A'lamiin.
.
PESANAN UNTUK KITA YANG BERGELAR ANAK
.
Wallahua'lam
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #LamisaSharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #mycoffeeprince

Lagi 3 Hari je OFFER ni!! Lepas ni dah takde OFFER FREE item besar, mungkin Free item kecil je馃槺馃槺馃槺馃槺
.
Untuk OFFER ni Uol Boleh pilih nk beli yg mana asalkan 3 item; sabun+ scrub+ krim foundation. Yang bestnya bila beli mana2 3 item ni uol dapat free lagi 1 item dan boleh pilih sendiri nak free yg mana. Best ke best? Klo best cepat2 grab sementara ada OFFER ni k馃槂
.
Nak tau apa kebaikan produk lamisa ni? Ok uol boleh baca details bawah ni k馃憞
.
=============
KEBAIKAN LAMISA WHITE SECRET SOAP =============
.
LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula馃槏
.
鉁匲ntuk merawat kulit kering. 鉁匨emutihkan kulit. 鉁匨engecilkan pori-pori
鉁匨elicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww 鉁匨engecut dan menghilangkan jerawat
鉁匨engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁匨enghilangkan kesan sunburn
鉁匨engurangkan minyak di muka
鉁匨emperlambat proses penuaan 鉁匨enghilangkan parut
鉁匨encegah kedut
鉁匨encerahkan muka & badan .
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁匨engecut dan menghilangkan jerawat
鉁匨engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁匨enghilangkan kesan sunburn
鉁匨engurangkan minyak di muka
鉁匨emperlambat proses penuaan 鉁匨enghilangkan parut
鉁匨encegah kedut
鉁匨elicinkan kulit muka
鉁匨encerahkan muka & badan .
.
==============
KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
===============
.
鉁匨ampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat
鉁匥uatkan sel kulit
鉁匨engecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat
鉁匨emudarkan jeragat
鉁匨erawat masalah kulit muka
鉁匨enyekatakan tona kulit
鉁匨elembut & lembabkan kulit muka secara mendalam
鉁匥ecilkan pori-pori muka & liang roma
鉁匨enegangkan kulit muka
鉁匨encegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut)
鉁卪engecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit
鉁匨enggalakkan penghasilan kolagen
鉁卪engurangkan garis-garis halus dan kedutan
鉁卪embantu pertumbuhan sel kulit baru
.
Ok dah tak sabar nak dapatkan OFFER ni? Cepat2 dm tepi KakNa k馃榾
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #Lamisasharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dr

Lagi 3 Hari je OFFER ni!! Lepas ni dah takde OFFER FREE item besar, mungkin Free item kecil je馃槺馃槺馃槺馃槺
.
Untuk OFFER ni Uol Boleh pilih nk beli yg mana asalkan 3 item; sabun+ scrub+ krim foundation. Yang bestnya bila beli mana2 3 item ni uol dapat free lagi 1 item dan boleh pilih sendiri nak free yg mana. Best ke best? Klo best cepat2 grab sementara ada OFFER ni k馃槂
.
Nak tau apa kebaikan produk lamisa ni? Ok uol boleh baca details bawah ni k馃憞
.
=============
KEBAIKAN LAMISA WHITE SECRET SOAP =============
.
LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula馃槏
.
鉁匲ntuk merawat kulit kering. 鉁匨emutihkan kulit. 鉁匨engecilkan pori-pori
鉁匨elicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww 鉁匨engecut dan menghilangkan jerawat
鉁匨engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁匨enghilangkan kesan sunburn
鉁匨engurangkan minyak di muka
鉁匨emperlambat proses penuaan 鉁匨enghilangkan parut
鉁匨encegah kedut
鉁匨encerahkan muka & badan .
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁匨engecut dan menghilangkan jerawat
鉁匨engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁匨enghilangkan kesan sunburn
鉁匨engurangkan minyak di muka
鉁匨emperlambat proses penuaan 鉁匨enghilangkan parut
鉁匨encegah kedut
鉁匨elicinkan kulit muka
鉁匨encerahkan muka & badan .
.
==============
KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
===============
.
鉁匨ampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat
鉁匥uatkan sel kulit
鉁匨engecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat
鉁匨emudarkan jeragat
鉁匨erawat masalah kulit muka
鉁匨enyekatakan tona kulit
鉁匨elembut & lembabkan kulit muka secara mendalam
鉁匥ecilkan pori-pori muka & liang roma
鉁匨enegangkan kulit muka
鉁匨encegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut)
鉁卪engecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit
鉁匨enggalakkan penghasilan kolagen
鉁卪engurangkan garis-garis halus dan kedutan
鉁卪embantu pertumbuhan sel kulit baru
.
Ok dah tak sabar nak dapatkan OFFER ni? Cepat2 dm tepi KakNa k馃榾
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #Lamisasharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dr

Lagi 3 Hari je OFFER ni!! Lepas ni dah takde OFFER FREE item besar, mungkin Free item kecil je馃槺馃槺馃槺馃槺
.
Untuk OFFER ni Uol Boleh pilih nk beli yg mana asalkan 3 item; sabun+ scrub+ krim foundation. Yang bestnya bila beli mana2 3 item ni uol dapat free lagi 1 item dan boleh pilih sendiri nak free yg mana. Best ke best? Klo best cepat2 grab sementara ada OFFER ni k馃槂
.
Nak tau apa kebaikan produk lamisa ni? Ok uol boleh baca details bawah ni k馃憞
.
=============
KEBAIKAN LAMISA WHITE SECRET SOAP =============
.
LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula馃槏
.
鉁匲ntuk merawat kulit kering. 鉁匨emutihkan kulit. 鉁匨engecilkan pori-pori
鉁匨elicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww 鉁匨engecut dan menghilangkan jerawat
鉁匨engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁匨enghilangkan kesan sunburn
鉁匨engurangkan minyak di muka
鉁匨emperlambat proses penuaan 鉁匨enghilangkan parut
鉁匨encegah kedut
鉁匨encerahkan muka & badan .
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁匨engecut dan menghilangkan jerawat
鉁匨engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁匨enghilangkan kesan sunburn
鉁匨engurangkan minyak di muka
鉁匨emperlambat proses penuaan 鉁匨enghilangkan parut
鉁匨encegah kedut
鉁匨elicinkan kulit muka
鉁匨encerahkan muka & badan .
.
==============
KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
===============
.
鉁匨ampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat
鉁匥uatkan sel kulit
鉁匨engecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat
鉁匨emudarkan jeragat
鉁匨erawat masalah kulit muka
鉁匨enyekatakan tona kulit
鉁匨elembut & lembabkan kulit muka secara mendalam
鉁匥ecilkan pori-pori muka & liang roma
鉁匨enegangkan kulit muka
鉁匨encegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut)
鉁卪engecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit
鉁匨enggalakkan penghasilan kolagen
鉁卪engurangkan garis-garis halus dan kedutan
鉁卪embantu pertumbuhan sel kulit baru
.
Ok dah tak sabar nak dapatkan OFFER ni? Cepat2 dm tepi KakNa k馃榾
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #Lamisasharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dr

#LamisaBeauty sekarang ni tgh adakan promosi!!!!
馃尲
馃尲
Lagi 3 Hari je OFFER ni!! Lepas ni dah takde OFFER FREE item besar, mungkin Free item kecil je馃槺馃槺馃槺馃槺
Nak keluar dengan yakin tanpa mekap boleh la join guna lamisa skincare馃槏
.
Berminat nak cuba boleh DM tepi atau WA 01119822884馃槉
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat

#LAMISAlovers ni bagitau dia sukaaa Sgt, asbab LAMISA muka dia dah hilang bintik2 Hitam , lebih licin Dan glowing Tanpa Pakai bedak @ mekap 馃槏馃槏
.
Nak keluar dengan yakin tanpa mekap boleh la join guna lamisa skincare馃槏
.
Berminat nak cuba boleh DM tepi atau WA 01119822884馃槉
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat

Lagi 3 Hari je OFFER ni!! Lepas ni dah takde OFFER FREE item besar, mungkin Free item kecil je馃槺馃槺馃槺馃槺
.
Untuk OFFER ni Uol Boleh pilih nk beli yg mana asalkan 3 item; sabun+ scrub+ krim foundation. Yang bestnya bila beli mana2 3 item ni uol dapat free lagi 1 item dan boleh pilih sendiri nak free yg mana. Best ke best? Klo best cepat2 grab sementara ada OFFER ni k馃槂
.
Nak tau apa kebaikan produk lamisa ni? Ok uol boleh baca details bawah ni k馃憞
.
=============
KEBAIKAN LAMISA WHITE SECRET SOAP =============
.
LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula馃槏
.
鉁匲ntuk merawat kulit kering. 鉁匨emutihkan kulit. 鉁匨engecilkan pori-pori
鉁匨elicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww 鉁匨engecut dan menghilangkan jerawat
鉁匨engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁匨enghilangkan kesan sunburn
鉁匨engurangkan minyak di muka
鉁匨emperlambat proses penuaan 鉁匨enghilangkan parut
鉁匨encegah kedut
鉁匨encerahkan muka & badan .
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁匨engecut dan menghilangkan jerawat
鉁匨engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁匨enghilangkan kesan sunburn
鉁匨engurangkan minyak di muka
鉁匨emperlambat proses penuaan 鉁匨enghilangkan parut
鉁匨encegah kedut
鉁匨elicinkan kulit muka
鉁匨encerahkan muka & badan .
.
==============
KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
===============
.
鉁匨ampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat
鉁匥uatkan sel kulit
鉁匨engecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat
鉁匨emudarkan jeragat
鉁匨erawat masalah kulit muka
鉁匨enyekatakan tona kulit
鉁匨elembut & lembabkan kulit muka secara mendalam
鉁匥ecilkan pori-pori muka & liang roma
鉁匨enegangkan kulit muka
鉁匨encegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut)
鉁卪engecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit
鉁匨enggalakkan penghasilan kolagen
鉁卪engurangkan garis-garis halus dan kedutan
鉁卪embantu pertumbuhan sel kulit baru
.
Ok dah tak sabar nak dapatkan OFFER ni? Cepat2 dm tepi KakNa k馃榾
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #Lamisasharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik

Lagi 3 Hari je OFFER ni!! Lepas ni dah takde OFFER FREE item besar, mungkin Free item kecil je馃槺馃槺馃槺馃槺
.
Untuk OFFER ni Uol Boleh pilih nk beli yg mana asalkan 3 item; sabun+ scrub+ krim foundation. Yang bestnya bila beli mana2 3 item ni uol dapat free lagi 1 item dan boleh pilih sendiri nak free yg mana. Best ke best? Klo best cepat2 grab sementara ada OFFER ni k馃槂
.
Nak tau apa kebaikan produk lamisa ni? Ok uol boleh baca details bawah ni k馃憞
.
=============
KEBAIKAN LAMISA WHITE SECRET SOAP =============
.
LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula馃槏
.
鉁匲ntuk merawat kulit kering. 鉁匨emutihkan kulit. 鉁匨engecilkan pori-pori
鉁匨elicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww 鉁匨engecut dan menghilangkan jerawat
鉁匨engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁匨enghilangkan kesan sunburn
鉁匨engurangkan minyak di muka
鉁匨emperlambat proses penuaan 鉁匨enghilangkan parut
鉁匨encegah kedut
鉁匨encerahkan muka & badan .
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁匨engecut dan menghilangkan jerawat
鉁匨engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁匨enghilangkan kesan sunburn
鉁匨engurangkan minyak di muka
鉁匨emperlambat proses penuaan 鉁匨enghilangkan parut
鉁匨encegah kedut
鉁匨elicinkan kulit muka
鉁匨encerahkan muka & badan .
.
==============
KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
===============
.
鉁匨ampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat
鉁匥uatkan sel kulit
鉁匨engecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat
鉁匨emudarkan jeragat
鉁匨erawat masalah kulit muka
鉁匨enyekatakan tona kulit
鉁匨elembut & lembabkan kulit muka secara mendalam
鉁匥ecilkan pori-pori muka & liang roma
鉁匨enegangkan kulit muka
鉁匨encegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut)
鉁卪engecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit
鉁匨enggalakkan penghasilan kolagen
鉁卪engurangkan garis-garis halus dan kedutan
鉁卪embantu pertumbuhan sel kulit baru
.
Ok dah tak sabar nak dapatkan OFFER ni? Cepat2 dm tepi KakNa k馃榾
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #Lamisasharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dr

Lagi 3 Hari je OFFER ni!! Lepas ni dah takde OFFER FREE item besar, mungkin Free item kecil je馃槺馃槺馃槺馃槺
.
Untuk OFFER ni Uol Boleh pilih nk beli yg mana asalkan 3 item; sabun+ scrub+ krim foundation. Yang bestnya bila beli mana2 3 item ni uol dapat free lagi 1 item dan boleh pilih sendiri nak free yg mana. Best ke best? Klo best cepat2 grab sementara ada OFFER ni k馃槂
.
Nak tau apa kebaikan produk lamisa ni? Ok uol boleh baca details bawah ni k馃憞
.
=============
KEBAIKAN LAMISA WHITE SECRET SOAP =============
.
LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula馃槏
.
鉁匲ntuk merawat kulit kering. 鉁匨emutihkan kulit. 鉁匨engecilkan pori-pori
鉁匨elicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww 鉁匨engecut dan menghilangkan jerawat
鉁匨engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁匨enghilangkan kesan sunburn
鉁匨engurangkan minyak di muka
鉁匨emperlambat proses penuaan 鉁匨enghilangkan parut
鉁匨encegah kedut
鉁匨encerahkan muka & badan .
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁匨engecut dan menghilangkan jerawat
鉁匨engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁匨enghilangkan kesan sunburn
鉁匨engurangkan minyak di muka
鉁匨emperlambat proses penuaan 鉁匨enghilangkan parut
鉁匨encegah kedut
鉁匨elicinkan kulit muka
鉁匨encerahkan muka & badan .
.
==============
KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
===============
.
鉁匨ampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat
鉁匥uatkan sel kulit
鉁匨engecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat
鉁匨emudarkan jeragat
鉁匨erawat masalah kulit muka
鉁匨enyekatakan tona kulit
鉁匨elembut & lembabkan kulit muka secara mendalam
鉁匥ecilkan pori-pori muka & liang roma
鉁匨enegangkan kulit muka
鉁匨encegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut)
鉁卪engecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit
鉁匨enggalakkan penghasilan kolagen
鉁卪engurangkan garis-garis halus dan kedutan
鉁卪embantu pertumbuhan sel kulit baru
.
Ok dah tak sabar nak dapatkan OFFER ni? Cepat2 dm tepi KakNa k馃榾
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #Lamisasharing #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik

LAMISA WHITE SECRET CREAM + FOUNDATION (ORANGE & PEARL)
.
LAMISA White Secret ialah krim muka + foundation (2 in 1) yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. Bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. Tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. .
BAHAN UTAMA : Orange Citrus , Pearl Powder
.
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
路 Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak
.
路 Mudah disapu dan tidak melekit
.
路 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus
.
路 Tiada bahan kimia & bebas paraben
.
路 2 in 1 (Cream + Foundation)
.
路 JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1)
.
路 kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak)
.
路 berkesan dengan cepat
.
路 Bau wangi semulajadi
.
.
Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT
.
Sesuai untuk semua peringkat golongan umur.
.
.
Berminat nak cuba boleh DM tepi atau WA kakNa 0123052785馃槉
.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat

Most Popular Instagram Hashtags