[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lamisabeauty

MOST RECENT

"FRUST PAKAI PRODUK MACAM2 TAPI TAKDE PERUBAHAN???馃槱
.
.
.
Ha, ramai tanya kenapa pakai produk mcm2 tapi masih takde perubahan?
.
Jwpn nya sbb tak buang dulu sel kulit mati dekat muka tu, 馃槺mcm mna nak buang? Kena la buang pakai scrub, scrub bole tlg buang sel kulit mati secara halus dan semulajadi, yeayy!馃槏 .
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁擬engecut dan menghilangkan jerawat
鉁擬engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁擬enghilangkan kesan sunburn
鉁擬engurangkan minyak di muka
鉁擬emperlambat proses penuaan 鉁擬enghilangkan parut
鉁擬encegah kedut
鉁擬elicinkan kulit muka
鉁擬encerahkan muka & badan .
=============
KEISTIMEWAAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁匟omemade , 100% BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia.
鉁匘ipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je!
鉁匜ORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau!
鉁匥OS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2
鉁匱ekstur yg Best
.
==============
SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA SCRUB LAMISA NI?
==============
.
鈽慛ak muka glowing & pinkish.
鈽慛ak produk 100% organik,bebas bahan kimia!
鈽慘ulit sensitif.
鈽慣ak pakai mekap tak yakin
鈽慛ak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead
鈽慏ah cuba macam2 tapi tak berjaya
鈽態ajet tak cukup
鈽慘ulit letih lesu
鈽慡ape nk results sepantas kilat
馃槏馃槏
.
.
Promo 1 unit rm29, 2 unit rm49
Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 馃摬 kat 0123052785
.
.
#LAMISA2017
#LAMISAHQ #LAMISABEAUTY
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #agent #dropship #wanted

"FRUST PAKAI PRODUK MACAM2 TAPI TAKDE PERUBAHAN???馃槱
.
.
.
Ha, ramai tanya kenapa pakai produk mcm2 tapi masih takde perubahan?
.
Jwpn nya sbb tak buang dulu sel kulit mati dekat muka tu, 馃槺mcm mna nak buang? Kena la buang pakai scrub, scrub bole tlg buang sel kulit mati secara halus dan semulajadi, yeayy!馃槏 .
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁擬engecut dan menghilangkan jerawat
鉁擬engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁擬enghilangkan kesan sunburn
鉁擬engurangkan minyak di muka
鉁擬emperlambat proses penuaan 鉁擬enghilangkan parut
鉁擬encegah kedut
鉁擬elicinkan kulit muka
鉁擬encerahkan muka & badan .
=============
KEISTIMEWAAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁匟omemade , 100% BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia.
鉁匘ipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je!
鉁匜ORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau!
鉁匥OS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2
鉁匱ekstur yg Best
.
==============
SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA SCRUB LAMISA NI?
==============
.
鈽慛ak muka glowing & pinkish.
鈽慛ak produk 100% organik,bebas bahan kimia!
鈽慘ulit sensitif.
鈽慣ak pakai mekap tak yakin
鈽慛ak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead
鈽慏ah cuba macam2 tapi tak berjaya
鈽態ajet tak cukup
鈽慘ulit letih lesu
鈽慡ape nk results sepantas kilat
馃槏馃槏
.
.
Promo 1 unit rm29, 2 unit rm49
Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 馃摬 kat 0123052785
.
.
#LAMISA2017
#LAMISAHQ #LAMISABEAUTY
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #agent #dropship #wanted

MUKA LICIN GEBU
.
.
Haiii korangg. Tgh watpe tu? Ni kakna nak share testimoni baru yg guna lamisa skincare. Katanya baru beberapa kali pakai tak sampai seminggu pun lagi dah nampak perubahan. Muka licin gebu. Haa yela sebab Scrub ni blh tlg hilangkan sel2 kulit mati yg ada kat muka kita ni. Sebab tu bertambah lembut dan licin kulit muka馃憤馃槏
.
Haaa korang yg ada masalah kulit tu tunggu apa lagi? Jom la try lamisa green tea ni. Harga pn tak mahal hanya RM29 je. Klo beli 1 set lagi jimat.
.
Eh nak tau lagi apa kelebihan lamisa green tea scrub ni? Haa korang boleh baca bawah ni. Jangan kata kakna tak payung tau馃槉
.
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁擬engecut dan menghilangkan jerawat
鉁擬engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁擬enghilangkan kesan sunburn
鉁擬engurangkan minyak di muka
鉁擬emperlambat proses penuaan 鉁擬enghilangkan parut
鉁擬encegah kedut
鉁擬elicinkan kulit muka
鉁擬encerahkan muka & badan .
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 馃摬 kat 0123052785
.
.#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials

MUKA LICIN GEBU
.
.
Haiii korangg. Tgh watpe tu? Ni kakna nak share testimoni baru yg guna lamisa skincare. Katanya baru beberapa kali pakai tak sampai seminggu pun lagi dah nampak perubahan. Muka licin gebu. Haa yela sebab Scrub ni blh tlg hilangkan sel2 kulit mati yg ada kat muka kita ni. Sebab tu bertambah lembut dan licin kulit muka馃憤馃槏
.
Haaa korang yg ada masalah kulit tu tunggu apa lagi? Jom la try lamisa green tea ni. Harga pn tak mahal hanya RM29 je. Klo beli 1 set lagi jimat.
.
Eh nak tau lagi apa kelebihan lamisa green tea scrub ni? Haa korang boleh baca bawah ni. Jangan kata kakna tak payung tau馃槉
.
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁擬engecut dan menghilangkan jerawat
鉁擬engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁擬enghilangkan kesan sunburn
鉁擬engurangkan minyak di muka
鉁擬emperlambat proses penuaan 鉁擬enghilangkan parut
鉁擬encegah kedut
鉁擬elicinkan kulit muka
鉁擬encerahkan muka & badan .
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 馃摬 kat 0123052785
.
.#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials

12 AMALAN PEMBUKA PINTU REZEKI
.
Selamat petang. Jom kita semak apakah 12 amalan untuk membuka pintu rezeki yg selama ni kita rase mcm xcukup atau tersekat2. Dah semak jom sama2 kita amalkan. Mudah2an rezeki kita makin melimpah ruah dan tak putus2. Aamiin :)
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agentwanted #dropshipwanted #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials #mycoffeeprince #awaksukasayatak
#pmtepi #nakbebel #lawakhambar

12 AMALAN PEMBUKA PINTU REZEKI
.
Selamat petang. Jom kita semak apakah 12 amalan untuk membuka pintu rezeki yg selama ni kita rase mcm xcukup atau tersekat2. Dah semak jom sama2 kita amalkan. Mudah2an rezeki kita makin melimpah ruah dan tak putus2. Aamiin :)
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agentwanted #dropshipwanted #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials #mycoffeeprince #awaksukasayatak
#pmtepi #nakbebel #lawakhambar

BEST LA KRIM
.
.
Hai hai hai korang. Haa jangan jemu2 scroll ig asyik nampak post fiqa je. yela dah selalu sgt org bg feedback pasal produk lamisa skincare ni. so nak taknak kakna kena la share dengan korang pulak. mana tau korang tengah ade masalah kulit dan nak cari produk yg sesuai kan? ni cust yg guna cream lamisa tak habis lagi 1 bekas muka dah nampak bersih. Best la krim ni. Klo korang nak cuba sendiri jangan malu2 dm je kakna k馃槂
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
. 路 Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak 路 Mudah disapu dan tidak melekit 路 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus 路 Tiada bahan kimia & bebas paraben 路 2 in 1 (Cream + Foundation) 路 JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1) 路 kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak) 路 berkesan dengan cepat 路 Bau wangi semulajadi
.
.
Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian insyallah
.
.
Klik link di bio ye. Insyallah fast reply. .
.
#Lamisa2017
#LamisaHQ
#LamisaBeauty
#LamisaTestimimoni #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #lemon #honey #kolagen #agent

RINGAN DAN MUDAH MERESAP
.
Nak tau tak apa yang bestnya Lamisa cream ni?. Pakai je terus meresap dalam kulit. So xdela rase melekit-lekit macam sesetengah krim yang lain. Tu yg rase pun ringan je kat muka. Dah ramai tau bg feedback yg sama mcm ni. Alhamdulillah.
.
.
Sebab tu jugak la ramai LamisaLovers suka pakai cream ni馃槏馃槏馃槏
.
.
.
Banyak lagi keistimewaan lamisa cream ni. Uol boleh baca bawah ni馃憞
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
. 路 Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak 路 Mudah disapu dan tidak melekit 路 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus 路 Tiada bahan kimia & bebas paraben 路 2 in 1 (Cream + Foundation) 路 JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1) 路 kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak) 路 berkesan dengan cepat 路 Bau wangi semulajadi
.
.
Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian insyallah
.
. .
.
#Lamisa2017
#LamisaHQ
#LamisaBeauty
#LamisaTestimimoni #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #lemon #honey #kolagen #agent
#uumisthebest

RINGAN DAN MUDAH MERESAP
.
Nak tau tak apa yang bestnya Lamisa cream ni?. Pakai je terus meresap dalam kulit. So xdela rase melekit-lekit macam sesetengah krim yang lain. Tu yg rase pun ringan je kat muka. Dah ramai tau bg feedback yg sama mcm ni. Alhamdulillah.
.
.
Sebab tu jugak la ramai LamisaLovers suka pakai cream ni馃槏馃槏馃槏
.
.
.
Banyak lagi keistimewaan lamisa cream ni. Uol boleh baca bawah ni馃憞
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
. 路 Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak 路 Mudah disapu dan tidak melekit 路 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus 路 Tiada bahan kimia & bebas paraben 路 2 in 1 (Cream + Foundation) 路 JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1) 路 kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak) 路 berkesan dengan cepat 路 Bau wangi semulajadi
.
.
Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian insyallah
.
. .
.
#Lamisa2017
#LamisaHQ
#LamisaBeauty
#LamisaTestimimoni #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #lemon #honey #kolagen #agent
#uumisthebest

Tip untuk atasi kulit berminyak dan jerawat.
.
Assalamualaikum selamat pagi. Kejap je dah masuk bulan baru kita kan. Jom kita upgrade apa yg patut, upgrade amalan, ilmu, income dan juga kulit kita bg lebih sihat dan cantik. So sape ade masalah kulit berminyak n berjerawat tu jom try tip yang kakna share ni. Boleh amalkan seminggu sekali tau uols.
Lepas cuci muka dengan pencuci muka uols tu, wapkan muka dengan air panas nak bagi pori pori terbuka. Wapkan tau, bukan rendam muka tu 馃槀
.
Campurkan madu + putih telur + air perahan limau purut. Sapukan rata pada muka uols dan biarkan selama 30 minit dan cuci dengan air sejuk. Last sekali lap muka dengan towel yang bersih.
.
Rasa muka lempab dan fresh. Kotoran minyak tadi dah diserap oleh bahan-bahan tadi.
.
Nak lagi mudah boleh je guna serum anti miss j lamisa. Sehari je dh kecut jerawat tu. InshaAllah 馃槉
.
Selamat mencuba. Like dan share jika bermanfaat馃槉
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials #pmtepi
#uumisthebest

Hai selamat malam korang. Haa nak tau tak rahsia muka duta #LamisaBeauty ni @syeralamisabeauty mantain cun n flawless je walaupun lepas balik keje? Rahsianya ialah guna lamisa foundation ni la馃槏鉂わ笍
.
nak tau apa kelebihan lamisa foundation ni? Haa korang boleh baca bawah ni. Jangan kata kakna tak payung tau馃槉
.
.
=============
LAMISA WHITE SECRET CREAM + FOUNDATION (ORANGE & PEARL)
=============
.
LAMISA White Secret ialah krim muka + foundation (2 in 1) yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. Bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. Tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. .
BAHAN UTAMA : Orange Citrus , Pearl Powder
.
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
路 Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak
.
路 Mudah disapu dan tidak melekit
.
路 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus
.
路 Tiada bahan kimia & bebas paraben
.
路 2 in 1 (Cream + Foundation)
.
路 JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1)
.
路 kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak)
.
路 berkesan dengan cepat
.
路 Bau wangi semulajadi
.
.
Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT
.
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh follow @syeralamisabeauty atau DM TEPI sini @ WA KakNa 馃摬 kat 0123052785
.
.#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials

Hai selamat malam korang. Haa nak tau tak rahsia muka duta #LamisaBeauty ni @syeralamisabeauty mantain cun n flawless je walaupun lepas balik keje? Rahsianya ialah guna lamisa foundation ni la馃槏鉂わ笍
.
nak tau apa kelebihan lamisa foundation ni? Haa korang boleh baca bawah ni. Jangan kata kakna tak payung tau馃槉
.
.
=============
LAMISA WHITE SECRET CREAM + FOUNDATION (ORANGE & PEARL)
=============
.
LAMISA White Secret ialah krim muka + foundation (2 in 1) yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. Bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. Tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. .
BAHAN UTAMA : Orange Citrus , Pearl Powder
.
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
路 Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak
.
路 Mudah disapu dan tidak melekit
.
路 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus
.
路 Tiada bahan kimia & bebas paraben
.
路 2 in 1 (Cream + Foundation)
.
路 JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1)
.
路 kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak)
.
路 berkesan dengan cepat
.
路 Bau wangi semulajadi
.
.
Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT
.
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh follow @syeralamisabeauty atau DM TEPI sini @ WA KakNa 馃摬 kat 0123052785
.
.#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials

TAK MELEKIT LANGSUNG
.
Haa nak tau apa yang bestnya Lamisa cream ni?. Pakai je terus meresap dalam kulit. So xdela rase melekit-lekit macam sesetengah krim yang lain. .
.
Pengguna lamisa pun bagi feedback yang sama ni katanya bukan je meresap dengan pantas tapi tak berminyak langsung馃槏馃槏馃槏
.
.
.
Banyak lagi keistimewaan lamisa cream ni. Uol boleh baca bawah ni馃憞
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
. 路 Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak 路 Mudah disapu dan tidak melekit 路 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus 路 Tiada bahan kimia & bebas paraben 路 2 in 1 (Cream + Foundation) 路 JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1) 路 kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak) 路 berkesan dengan cepat 路 Bau wangi semulajadi
.
.
Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
.

Nak cuba? Bole PM tepi KakNa @ Whatsapp ok 馃摬 012 305 2785
www.wasap.my/60123052785
www.wasap.my/60123052785
www.wasap.my/60123052785
. .
P/s: nak join team dropship kakna tanpa keluarkan sesen modal pun boleh dm/WA KakNa k馃槉
.
.
#Lamisa2017
#LamisaHQ
#LamisaBeauty
#LamisaTestimimoni #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #lemon #honey #kolagen #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted

TAK MELEKIT LANGSUNG
.
Haa nak tau apa yang bestnya Lamisa cream ni?. Pakai je terus meresap dalam kulit. So xdela rase melekit-lekit macam sesetengah krim yang lain. .
.
Pengguna lamisa pun bagi feedback yang sama ni katanya bukan je meresap dengan pantas tapi tak berminyak langsung馃槏馃槏馃槏
.
.
.
Banyak lagi keistimewaan lamisa cream ni. Uol boleh baca bawah ni馃憞
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
. 路 Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak 路 Mudah disapu dan tidak melekit 路 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus 路 Tiada bahan kimia & bebas paraben 路 2 in 1 (Cream + Foundation) 路 JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1) 路 kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak) 路 berkesan dengan cepat 路 Bau wangi semulajadi
.
.
Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
.

Nak cuba? Bole PM tepi KakNa @ Whatsapp ok 馃摬 012 305 2785
www.wasap.my/60123052785
www.wasap.my/60123052785
www.wasap.my/60123052785
. .
P/s: nak join team dropship kakna tanpa keluarkan sesen modal pun boleh dm/WA KakNa k馃槉
.
.
#Lamisa2017
#LamisaHQ
#LamisaBeauty
#LamisaTestimimoni #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #lemon #honey #kolagen #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted

Swipe tepi untuk melihat isi dalam whitening soap ni

The NEW Formula LAMISA White Secret Soap Packaging 馃槏馃槏鈽 LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula馃槏

Kebaikan sabun Ni -Untuk merawat kulit kering. -Memutihkan kulit. -Mengecilkan Liang pori. -Melicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww
1 unit RM29
2 unit RM49

Nk tau details klik link di bio naa鈽衡樅
. .
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat
#skincaremalaysia
#skincareorganik
#organik

The NEW Formula LAMISA White Secret Soap Packaging 馃槏馃槏鈽 LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula馃槏

Kebaikan sabun Ni -Untuk merawat kulit kering. -Memutihkan kulit. -Mengecilkan Liang pori. -Melicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww
1 unit RM29
2 unit RM49

Nk tau details klik link di bio naa鈽衡樅
. .
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat
#skincaremalaysia
#skincareorganik
#organik

12 AMALAN PEMBUKA PINTU REZEKI =)
.
Assalamualaikum n selamat pagi. Jom semak 12 amalan ni dan sama2 kita amalkan k馃槉
.
1) Solat awal waktu
2) Jangan buat mak dan ayah marah
3) Rajin tolong orang
4) Rajin Bersedekah
5) Tidak mengungkit pemberi
6) Niat cari rezeki kerana Allah SWT
7) Rajin buang sampah atau halangan di jalan raya
8) Baca Surah Al-waqiah
9) Selawat ke atas Nabi Muhammad 1000 hari sehari
10) Suka menyampaikan ilmu walaupun sedikit
11) Rajin Berpuasa sunat
12) Istighfar 100 kali sehari
.
Share & tag... sama2 kita igtkan =)
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials #mycoffeeprince

Founder prime detox Alyaa berselfie, Makin flawless dgn scrub kegemaran dia katanya, sperti Di spa.
.
Kalau korang nak rase seperti di spa jugak boleh la cuba lamisa scrub ni. Nak cuba boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 馃摬 kat 0123052785
.
.#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials

Founder prime detox Alyaa berselfie, Makin flawless dgn scrub kegemaran dia katanya, sperti Di spa.
.
Kalau korang nak rase seperti di spa jugak boleh la cuba lamisa scrub ni. Nak cuba boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 馃摬 kat 0123052785
.
.#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials

U guys kalau ada masalah kulit kasar or kusam boleh la try lamisa green tea scrub ni. Harga pn tak mahal hanya RM29. Klo beli 1 set lagi jimat.
. .
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
鉁擬engecut dan menghilangkan jerawat
鉁擬engatasi kulit kering serta melembabkan kulit
鉁擬enghilangkan kesan sunburn
鉁擬engurangkan minyak di muka
鉁擬emperlambat proses penuaan 鉁擬enghilangkan parut
鉁擬encegah kedut
鉁擬elicinkan kulit muka
鉁擬encerahkan muka & badan .
.
Kalau u guys maw cuba sendiri atau tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WS vera 馃摬 0189655795 .
.#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials

Most Popular Instagram Hashtags