[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#laicheekang

787 posts

TOP POSTS

What a S.U.N.D.A.Y 🍧
Lai Chee Kang
#sunday #MeriahIsinya #MakanMakan #LaiCheeKang #sodapEh

Siapa favourite laicikang ???? πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ banyak lagi dlm laicikang tu cuma tak sempat nak describe πŸ˜‚πŸ˜‚ dan ada je menu laim, especially tomyam! Memang ngam. #restoranjemari #laicikang #laicheekang #foodreview #IznizamAli #seksyen7shahalam #uitmshahalam

Dari kul 11am smp kul 8pm dok membakor 6 biji kek....hakak hot dik! Bkn hot cun tu, bkn jugak hot marah, tapi hot sbb kena dok depan oven (apa jadah lak hakak dok depan oven, mcm pakai dapur kayu πŸ˜…πŸ˜œ)
So bila dpt kuar mkn kan, order le sejuk2 mcm lai chee kang sejuk ni haaaaa.....
Layan sehhhhh 😁
#laicheekang #jlnjlncarimakan

Birthday shoutout to makcik yg depan sekali with the pink scarf . . Kau nak kawan borak . . Dialah . . Kau nak kawan merepek . . Dialah . . Kau nak kawan berdrama . . Dialah . . Kau nak kene bebel . . Dialah . . Kau nak kawan sedih . . Dialah . . Kau nak kawan happy . . Pun dialah . . The most capable woman ive ever seen beside my mom la . . Takleyh lawan kak jem hakakkk . . Haziqa Hadayana Bt Akhbar . . Selamat ulangtahun kelahiran yg ke 20 . . Jage hubungan dgn org . . Jage hati . . Yg paling penting jage diri . . #ziqangturns20 #laicheekang #terkangkang

Klang town's finest.
#rainyweather #laicheekang #klang #food

MOST RECENT

Siapa favourite laicikang ???? πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ banyak lagi dlm laicikang tu cuma tak sempat nak describe πŸ˜‚πŸ˜‚ dan ada je menu laim, especially tomyam! Memang ngam. #restoranjemari #laicikang #laicheekang #foodreview #IznizamAli #seksyen7shahalam #uitmshahalam

Dari kul 11am smp kul 8pm dok membakor 6 biji kek....hakak hot dik! Bkn hot cun tu, bkn jugak hot marah, tapi hot sbb kena dok depan oven (apa jadah lak hakak dok depan oven, mcm pakai dapur kayu πŸ˜…πŸ˜œ)
So bila dpt kuar mkn kan, order le sejuk2 mcm lai chee kang sejuk ni haaaaa.....
Layan sehhhhh 😁
#laicheekang #jlnjlncarimakan

Popiah Ali ~ The best popiah in Ipoh.. My favourite since school days.. Ice Kacang, Lai Chee Kang.. Heaven 😍

#popiahali#tamankanakkanak
#ipoh#aiskacang#laicheekang

#abc
#laicheekang
Panas badan mkn durian banyak.....

Lai Chee Kang🍧🍧
#laicheekang #whatieattoday #foodhuntingbyIF

Most Popular Instagram Hashtags