#lahad

1675 posts

TOP POSTS

Udang rimau...d sabah...#lahad datu..kehidupan dengan udang d laut bak atur dengan tebing...
Tdk orang dapat...#rm25/kg...#hahaha..promote...

قبلِ هرچیز بگویم،کِ من آنم کِ شبی،،تا لبه پنجره رفتو به اتاقش برگشت،،،گَرچه استادِ هنر دست به رویش نکشید،،،بالِ پروانه شد و نرم و مٌنَقَش، برگشت،،،من همانم کِ شبی عشق، به تاراجَش برد،،،همچو حلاجّ به خاکسترِ تَشفیش نشست،،،در سرش سوره ی تکویر مجَسَم میشد،،،قبل هر زلزله ای، در خودش آرام،شکست
#alirezaAZAR
#Lahad

Dinner dewan perdana#lahad datu

Memory and remains
#Lahad datu 😽😽

#LAHAD DATU 💓🐒

#PhotoGrid dah sampai LD #lahad #datu bila sudah sampai sini benda paling best mau tau apa...shoppinglah apa lagi...emm ni dah dapat satu beg hahahha ibu belanja.. thanks mom

jika diimpikan kemenangan tidak mustahil iya akan menjadi kenyataan.
#sukanhoki
#hockeylife
#Lahad Datu team
#MSSD
#KOMPLEKS HOCKEY TAWAU

ماشه ات را بِچكان مرگ اگر مردي باز،
تو كِ از منزل من قَدْ تَبَر آوري باز،
هي بِ آيا بزنم؟ يا نزنم؟ فكر نَكنْ،
مرگِ من، دل بِ طلوع شب جان كاه نَده،
رو بِ اين خنده ي در گريه ي گه گاه نَده،
دل بِ تصوير بر آب آمده ي ماه نَده،
بخت نامرد بزن بد بِ دلت را نَده،
بِ غم انگيزيه ي فرزندو زنم فكر نكن،
از من و بودن بامن بگذر هم بستيز،
پشت من منتظر خنجر تيز است عزيز،
صاف بنشين وسط كتف من اي خنجر تيز،
نفسي تازه كن و اره بكش شاخه بريز،
ب غم جوجه كلاغي ك منم فكر نكن....
📝😔🌹
#lahad

MOST RECENT

#QReazantBooksToSell #sayajualbuku
Thank you for your kind words!
No worries, nanti akan ada physical booksnya :) Tapi buat masa sekarang, boleh beli e-book version. Tak mahal. RM 25 je ;) #Lahad Datu #Ranau #Papar #Tawau #Sandakan #Sabah #Putatan #Penampang #Tamparuli #Tuaran #Likas #Semporna #KotaKinabalu

#qreazantbooksforrent #sewabuku

Sewa buku secara online? Macam mana tu? 🤔

#QReazantOnlineBookRental hantar buku ke rumah guna #PosLaju ? Lepas tu macam mana nak pulangkan balik? 🤔

Tak perlu bayar postage? 🤔

#QReazantOnlineBookRental boleh hantar ke seluruh #Malaysia ? Pulau-pulau pun? Ceruk kampung pun? Iya ke? 🤔

Betul ke ni? Macam mana? 🤔

Mudah je.
Macam ni ;) Ataupun search je #QReazant di Youtube :)
Youtube link: www.youtube.com/watch?v=ySPcqRxwSyU

Ataupun layari website kami di qreazant.com

P/s: yang berdekatan #BandarBaruBangi juga boleh gunakan cara ini jika tak mahu mencari parking di seksyen 9 😂. Almaklumla 🚗🚕🚛🚓 #jombacabuku

#Lahad Datu #Ranau #Papar #Tawau #Sandakan #Sabah #Putatan #Penampang #Tamparuli #Tuaran #Likas #Semporna #KotaKinabalu

Dieuredieufaty serigne touba👌👌bamba si khol❤ lènèèn dathia khadioul kou dieul lènèèn dougeul kothia yakkeu na kholam ba👌👌❤#abdou #lahad #diaame #diaamatou #ahmadou👌👌

Fuuuu..sakit pakou jga lha duduk..
#Lahad Datu to Kota Kinabalu

jika diimpikan kemenangan tidak mustahil iya akan menjadi kenyataan.
#sukanhoki
#hockeylife
#Lahad Datu team
#MSSD
#KOMPLEKS HOCKEY TAWAU

Tahun 2017 x dpt beraya bersama korang..tp xpe..asalkan korg hepy..sehad..love u allzz!!
#zakuwan's family
#salam perantauan
#lahad datu17

Trowback raya hahhahhahah
#lahad datu

- jauh perjalanan, luas pemandangan 😊 .

#payang
#Lahad dato

Allahamdulilah selamat Sampai

#at Paris 3
#lahad datu
#kahwinan sepupu belah suami

one day. with thousand sweet memory
#sleep #SHRMZDB #lahad datu

As long as this breath exists, I do not let this dream disappear🚼🚶🏃👊
.
.
.
.
.
.
.
.
#gapai #mimpi #dari #buaian #hingga #liang #lahad #studio #jalanjalan #indonesiarepost

Kepada yang pernah aku susah dengan aku.

Aku minta maaf... Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan
Batin

#syawal1
#inikanraya
#0-0
#Lahad-datu
#kg-sabah-baru

Morning semua 🍫 .
Harini confirm ramai balik semula ke tempat memasing kann and ada yang dah pun mulakan tugas seperti biasa .
Yang mana tak sempat nak sarapan tu baik sangat kalau grab buat stock ccj ni boleh makan terus dalam keta kalau tak sempat sangat dah 🚗
.
Murah je hehhe . Nak? DM je avail
COD - selected area #kkcity
Self-Pickup - Politeknik Kota Kinabalu .
#chocojars #ccj #kkcity #sabahan #sabahonlineshop #crunchy #chocolatelovera #politeknik #amouralovers #foodlovers #codpkk #polikk #sandakan #lahad datu #sabah

Most Popular Instagram Hashtags