[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#laguorangkita

540 posts

TOP POSTS

Kerana engkau yang ku cintai
Segala semua punya ku untuk kamu
Mengapa lama sudah ku cari hilang
Kerana engkau bertakhta dihati
Lagu Untuk Laila โ€“ Akim & The Majistret
By: @arillfesol ๐ŸŽ™
.
.
.
Jangan lupa mengikuti kami di:
Facebook: Malaysian Cover
Instagram: malaysiancover
Twitter: malaysian_cover
Youtube Channel: Malaysian Cover
.
.
.

Jika anda mempunyai cover yang menarik, tag kami @malaysiancover Atau #malaysiancover #laguorangkita #coverorangmalaysian #thisismalaysian #malaysiantelant #coversong
#younggenerationmusic

Jom support single terbaru saya.. ciptaan dari saya sendiri.. khas untuk anda pendengar semua.. sebarang kesilapan saya mohon maaf atas lagu ni ya.. โœŒ๏ธ untuk versi penuh sila ke youtube channel sy ye.. tekan je link dkt status ig sy.. and jangan lupa subscribe my channel ye , jangan lupa share juga ye... untuk next song in sya Allah saya akan buat lagi baik dari sebelum nya.. support guys.. โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ tq ye semua sy hargai semua ๐Ÿค.. sebarang pertanyaan sila DM ye ๐Ÿค™.. enjoy guys ๐ŸŒน @aniqxnashri @malaysiancover @lirikkipidap @motifviral.official @motifviral @smulemalaysian @lokartv @mvm_production @ariesmusicpro @harry_khalifah @fmcmusic @era_fm #malaysiancover #lirikkipidap #laguorangkita #abangcubabuat #supportguys #kelantandihatiku

Jangan baby..jangan baby๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Jangan-Aziz Harun cover by Faris Malek
@malaysiancover #malaysiancover #laguorangkita
@azizharun212

Encik merah ๐Ÿ˜ sandarkan pada kenangan ๐Ÿ˜Ž
@malaysiancover #laguorangkita

Thanks @ameazlan artis baru yang popular dengar lagu "sampai bila" .. sebab cover lagu #fallinlove .. #fallinlove #cover #nominosband #laguorangkita @17elevenmusic

But every time you hurt me, the less that I cry
And every time you leave me, the quicker these tears dry
And every time you walk out, the less I love you
Baby, we don't stand a chance, it's sad but it's true
I'm way too good at goodbyes
(I'm way too good at goodbyes)
I'm way too good at goodbyes
(I'm way too good at goodbyes)
Too Good At Goodbyes - Sam Smith
By: @bella.nazari ๐ŸŽ™
.
.
.
Jangan lupa mengikuti kami di:
Facebook: Malaysian Cover
Instagram: malaysiancover
Twitter: malaysian_cover
Youtube Channel: Malaysian Cover
.
.
.

Jika anda mempunyai cover yang menarik, tag kami @malaysiancover Atau #malaysiancover #laguorangkita #coverorangmalaysian #thisismalaysian #malaysiantelant #coversong
#younggenerationmusic

MOST RECENT

Terasa ada cover by @naimdanielx . Sangat menyentuh perasaan . ๐Ÿ˜ญ

Follow @muzikcovermalaysia untuk melihat bakal2 artis terbaru disini . ๐Ÿ’ช

#cover #terasaada #lagucovermalaysia #viral #laguorangkita #coverorangmalaysian #thisismalaysian #malaysiantalent #coversong #coversongs #younggenerationmusic #malaysiancover

Jom support single terbaru saya.. ciptaan dari saya sendiri.. khas untuk anda pendengar semua.. sebarang kesilapan saya mohon maaf atas lagu ni ya.. โœŒ๏ธ untuk versi penuh sila ke youtube channel sy ye.. tekan je link dkt status ig sy.. and jangan lupa subscribe my channel ye , jangan lupa share juga ye... untuk next song in sya Allah saya akan buat lagi baik dari sebelum nya.. support guys.. โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ tq ye semua sy hargai semua ๐Ÿค.. sebarang pertanyaan sila DM ye ๐Ÿค™.. enjoy guys ๐ŸŒน @aniqxnashri @malaysiancover @lirikkipidap @motifviral.official @motifviral @smulemalaysian @lokartv @mvm_production @ariesmusicpro @harry_khalifah @fmcmusic @era_fm #malaysiancover #lirikkipidap #laguorangkita #abangcubabuat #supportguys #kelantandihatiku

Setiaku Pasti (cover) - Marina Hazel feat. Aza Tino ๐Ÿ’ฉ (PART 1) @_aza_t #TheBatiksgirl #setiakupasti #setiakupasticover #malaysiancover #laguorangkita #thisismalaysian #coversong @malaysiancover

But every time you hurt me, the less that I cry
And every time you leave me, the quicker these tears dry
And every time you walk out, the less I love you
Baby, we don't stand a chance, it's sad but it's true
I'm way too good at goodbyes
(I'm way too good at goodbyes)
I'm way too good at goodbyes
(I'm way too good at goodbyes)
Too Good At Goodbyes - Sam Smith
By: @bella.nazari ๐ŸŽ™
.
.
.
Jangan lupa mengikuti kami di:
Facebook: Malaysian Cover
Instagram: malaysiancover
Twitter: malaysian_cover
Youtube Channel: Malaysian Cover
.
.
.

Jika anda mempunyai cover yang menarik, tag kami @malaysiancover Atau #malaysiancover #laguorangkita #coverorangmalaysian #thisismalaysian #malaysiantelant #coversong
#younggenerationmusic

Yang terindah
Ku pintakan di dalam doaku
Yang terindah
Bila tercipta cinta padamu
Yang Terindah - Achey
By: @danieshsuffian ๐ŸŽ™
.
.
.
Jangan lupa mengikuti kami di:
Facebook: Malaysian Cover
Instagram: malaysiancover
Twitter: malaysian_cover
Youtube Channel: Malaysian Cover
.
.
.

Jika anda mempunyai cover yang menarik, tag kami @malaysiancover Atau #malaysiancover #laguorangkita #coverorangmalaysian #thisismalaysian #malaysiantelant #coversong
#younggenerationmusic

'Bila nnt saatnya tlah tiba , kuingin kau menjadi isteriku๐ŸŒน'
.
.
With ex gitaris steelheart @farhanghafar306 #akad // #payungteduh #payungteduhcover #malaysiancover @malaysiancover #laguorangkita #abemisicover ๐Ÿ˜

Kerana engkau yang ku cintai
Segala semua punya ku untuk kamu
Mengapa lama sudah ku cari hilang
Kerana engkau bertakhta dihati
Lagu Untuk Laila โ€“ Akim & The Majistret
By: @arillfesol ๐ŸŽ™
.
.
.
Jangan lupa mengikuti kami di:
Facebook: Malaysian Cover
Instagram: malaysiancover
Twitter: malaysian_cover
Youtube Channel: Malaysian Cover
.
.
.

Jika anda mempunyai cover yang menarik, tag kami @malaysiancover Atau #malaysiancover #laguorangkita #coverorangmalaysian #thisismalaysian #malaysiantelant #coversong
#younggenerationmusic

Tak Tun Tuang + Madu Dan Racun - cover By Dynamite May ( Jom tengok cover ni di instagram @dynamite_may ๐Ÿ˜Ž)
.
.
.
@malaysiancover
#DynamiteMay #60secondcover #malaysiancover #thisismalaysian #coverorangmalaysian #laguorangkita #coversong
#younggenerationmusic

Attention !! !! !! Okay guys harini kiteorang nak payung lagu yang dah lama menyepi ๐Ÿ™‡๐ŸปRindu kian terasa, di bawah bulan purnama , hadir lah dikau di dalam hidup ku ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ
#azfar
#akankujumpa
@malaysiancover
#malaysiacover
#laguorangkita
@alif_almo
@era_fm
@rocketfuelent
@teamkerjagila
@narrecords

Telah habis sudah cinta ini
Tak lagi tersisa untuk dunia
Karena telah ku habiskan
Sisa cintaku hanya untukmu
Surat Cinta Untuk Starla - Virgoun
By: @sarahsuhairi ๐ŸŽ™
.
.
.
Jangan lupa mengikuti kami di:
Facebook: Malaysian Cover
Instagram: malaysiancover
Twitter: malaysian_cover
Youtube Channel: Malaysian Cover
.
.
.

Jika anda mempunyai cover yang menarik, tag kami @malaysiancover Atau #malaysiancover #laguorangkita #coverorangmalaysian #thisismalaysian #malaysiantelant #coversong
#younggenerationmusic

Most Popular Instagram Hashtags