[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ladivamakeup

568 posts

TOP POSTS

Cheap thrill Sunday #ladivamakeup#maknyah

Base mil folhas cx com 36 mais provadores por apenas 3.90 a unidade

We at Melaka this weekend❤jom databg ramai2 #ladivamakeup #vsco #vsco #mattelipstick #matte #

Cliente vencedora do sorteio de dia das mães #Ladivamakeup #mãediva

MOST RECENT

Nova paleta Ruby Rose iluminador resenha lá no CANAL do YouTube ebaaa✌✌✌✌👏👏👏👏👏👣👏

LOJA 36/37 1ANDAR
Para quem ainda não sabe onde nos encontra esta passando na sua time line o mapinha da alegria 😍😍🤗🤗🤗🙋💙💗💙💟💗💖💞💗💟❣❣❣💟💟💟

Venha presentear aqui na LADIVA você encontra os melhores perfumes importados da scents , la rive ,parys elysees e muito mais ❤🎅💙🎄🎉🎁

Pra que você veja oque é esse pigmento to passada ainda lindo dmais minha gente

Estamos aprendendo pra saber oque vamos indicar para vocês
#ladivamakeup os melhores produtos na loja
Você encontra

Treinamento para os vendedores da loja acontecendo neste momento 😍

As coisas mais lindas de decoração a preços especiais você só encontra na @ladivamakeup

Berminat ngn makeup kita bole DM n follow agent ladiva makeup👇👇
Harga mampu milik murah2 je

@ammus93
@ammus93
@ammus93
#stayfabulous
#ladivamakeup

Participe da promoção novembro azul da loja @ladivamakeup
Basta seguir esse instagran marcar 5 amigas e reproduzir uma Make azul e nos marcar na #novembroazuladiva seguir nossa fanpage facebook #ladivamakeup siga os passos para concorrer um kit de maquiagem da loja 😍💙💙💙💙

É tracta vem pra LADIVA
Batom matte liquido maravilhosos

Caderninho lindo para anotações

Venham conferir nossas novidades na loja #ladivamakeup Cabelos bem tratados

Dos cabelos a decoração loja completa pra vc

My makeup today by #ladiva #ladivamakeup #ladivaaccessories @ladiva_emmaemilio thanks for produce a good product for all Malaysian girls 😘😘😘😘😘

Yesterday story after my meeting di pertama tup tap tup tap ternampak booths #ladiva #ladivamakeup apa lagi terus lihat apa yang patut at last dah beli dah lagi to you ols yang Kaki makeup tu harus beli ladiva lipstick dia makeup dia best soft and I suka color2 lipstick dia and dah tentu lah mascara nya yang over panjang Kan Dan nampak lebat Bulu mata kite Kan so to you ols yang nak dapat Kan ladiva pergi terus ke ladiva booths di sogo ok memang best one more thing ladiva Ni founder dia malaysia so. Apa lagi support lah orang malaysia berbusiness to dear @ladiva_emmaemilio good luck ya maju Dan maju lah lagi ya with your business good luck ok

Porta retrato para 3 fotos!! Apenas R$20,00 *valor de atacado somente pelo whatsapp #decoraart #fotos #decora #ladivamakeup #mulhereslindasepoderosas #totalbrás

LADIVA WATERPROOF EYELINER (RM19.90)
.
24 hours long lasting
.
Kualiti bertaraf jenama antarabangsa tapi yang paling penting harga tersangat mampu milik uols.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘

#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #eyeliner #eyelinermalaysia #eyelinermurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia

LADIVA PRESS FOUNDATION (RM39)
.
Pilihan warna yang sesuai dengan tona kulit wanita Asia.
.
Kualiti bertaraf jenama antarabangsa tapi yang paling penting harga tersangat mampu milik uols.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #makeupmurah #makeupmurahmalaysia

PARTICIPEM DO SORTEIO QUE VAI ROLAR AQUI NO INSTAGRAM .... #ladivamakeup @ladivamakeup

E você gostaria de conhecer a maior feira da beleza da america latina a ladivamakeup vai sortear 2 convites pra vc para 😍😍😍😍😍😍bem depressa pq é amanha que começa entao 3 2 1 valendo
Basta vc seguir os passos
Regra 1 - seguir esse instagran @ladivamakeup

2 : seguir a fanpage
#ladivamakeup

3 : marcar 5 amigas
Aqui nesta foto e pronto minha gente boa sorte pra vocês siga todos os passos o sorteio será aqui mesmo amanha pra vc aproveitar todos os dias da feira #beautyfair

LADIVA MINERAL POWDER (RM20)
.
Pilihan warna yang sesuai dengan tona kulit wanita Asia.
.
Kualiti bertaraf jenama antarabangsa tapi yang paling penting harga tersangat mampu milik uols.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #makeupmurah #makeupmurahmalaysia

Compre esses produtinhos maravilhosos na #ladivamakeup

LADIVA MATTE LIP GLOSS (RM19.90)
.
Kenapa memilih LADIVA MATTE LIP GLOSS?
.
💋5 pilihan warna menarik.
💋Harga mampu milik.
💋Dirumus dengan bahan berkualiti dan premium.
💋Kualiti standing jenama antarabangsa.
💋Tidak mengeringkan bibir.
💋Tekstur tidak melekit dan sangat ringan.
💋Tahan lama.
.
Pasti anda tidak akan menyesal menggunakan LADIVA MATTE LIP GLOSS.
.
Jangan tunggu lagi..cepat dapatkan produk LADIVA yang mendapat sambutan hangat ni.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #lipmattemalaysia #lipmattemurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysi

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
LADIVA MATTE LIPSTICK (RM25)
.
Kenapa memilih LADIVA MATTE LIPSTICK?
.
💋5 pilihan warna menarik.
💋Harga mampu milik.
💋Dirumus dengan bahan berkualiti dan premium.
💋Kualiti standing jenama antarabangsa.
💋Tidak mengeringkan bibir.
💋Tekstur tidak melekit dan sangat ringan.
💋Tahan lama.
.
Pasti anda tidak akan menyesal menggunakan LADIVA MATTE LIPSTICK.
.
Jangan tunggu lagi..cepat dapatkan produk LADIVA yang mendapat sambutan hangat ni.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmattemalaysia #lipstickmattemurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysi

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
LADIVA MATTE LIPSTICK (RM25)
.
Kenapa memilih LADIVA MATTE LIPSTICK?
.
💋5 pilihan warna menarik.
💋Harga mampu milik.
💋Dirumus dengan bahan berkualiti dan premium.
💋Kualiti standing jenama antarabangsa.
💋Tidak mengeringkan bibir.
💋Tekstur tidak melekit dan sangat ringan.
💋Tahan lama.
.
Pasti anda tidak akan menyesal menggunakan LADIVA MATTE LIPSTICK.
.
Jangan tunggu lagi..cepat dapatkan produk LADIVA yang mendapat sambutan hangat ni.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmattemalaysia #lipstickmattemurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysi

LADIVA MATTE LIPSTICK (RM25)
.
Kenapa memilih LADIVA MATTE LIPSTICK?
.
💋5 pilihan warna menarik.
💋Harga mampu milik.
💋Dirumus dengan bahan berkualiti dan premium.
💋Kualiti standing jenama antarabangsa.
💋Tidak mengeringkan bibir.
💋Tekstur tidak melekit dan sangat ringan.
💋Tahan lama.
.
Pasti anda tidak akan menyesal menggunakan LADIVA MATTE LIPSTICK.
.
Jangan tunggu lagi..cepat dapatkan produk LADIVA yang mendapat sambutan hangat ni.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmattemalaysia #lipstickmattemurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysi

#Repost @ladiva_emmaemilio (@get_repost)
・・・
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Official launching Ladiva Professional Makeup range.Get it online now via : 👉🏻official fb : ladiva by emma emilio hq 👉🏻emma emilio alfred 👉🏻agent seluruh Malaysia
👉🏻instagram ladiva_emmaemilio
👉🏻+60176509575 ( hq) 👉🏻counter ladiva Melawati Mall level 2 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 WHY CHOOSE LADIVA?💋 💄Affordable price
💄Matte based
💄Long lasting up to 24 hour
💄Lipstick formulated with Aloe Vera
💄Glossy matte lipmatte
💄Hot favorite color eyeshadow 👄Suitable with Asian Skin color match
👄Elegant packaging
👄 Easy to apply
👄 Waterproof eyeliner
👄 Waterproof mascara
👄 color suits for all range age

Inbox now for purchase or wassap <DIVA> to +60176509575
Wassap < LADIVA > to +60176509575
SMS < LADIVA > to +60176509575

#ladivamakeup#makeup#makeuplovers#mattelipstick#

#Repost @ladiva_emmaemilio (@get_repost)
・・・
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Official launching Ladiva Professional Makeup range.Get it online now via : 👉🏻official fb : ladiva by emma emilio hq 👉🏻emma emilio alfred 👉🏻agent seluruh Malaysia
👉🏻instagram ladiva_emmaemilio
👉🏻+60176509575 ( hq) 👉🏻counter ladiva Melawati Mall level 2 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 WHY CHOOSE LADIVA?💋 💄Affordable price
💄Matte based
💄Long lasting up to 24 hour
💄Lipstick formulated with Aloe Vera
💄Glossy matte lipmatte
💄Hot favorite color eyeshadow 👄Suitable with Asian Skin color match
👄Elegant packaging
👄 Easy to apply
👄 Waterproof eyeliner
👄 Waterproof mascara
👄 color suits for all range age

Inbox now for purchase or wassap <DIVA> to +60176509575
Wassap < LADIVA > to +60176509575
SMS < LADIVA > to +60176509575

#ladivamakeup#makeup#makeuplovers#mattelipstick#

#Repost @ladiva_emmaemilio (@get_repost)
・・・
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Official launching Ladiva Professional Makeup range.Get it online now via : 👉🏻official fb : ladiva by emma emilio hq 👉🏻emma emilio alfred 👉🏻agent seluruh Malaysia
👉🏻instagram ladiva_emmaemilio
👉🏻+60176509575 ( hq) 👉🏻counter ladiva Melawati Mall level 2 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 WHY CHOOSE LADIVA?💋 💄Affordable price
💄Matte based
💄Long lasting up to 24 hour
💄Lipstick formulated with Aloe Vera
💄Glossy matte lipmatte
💄Hot favorite color eyeshadow 👄Suitable with Asian Skin color match
👄Elegant packaging
👄 Easy to apply
👄 Waterproof eyeliner
👄 Waterproof mascara
👄 color suits for all range age

Inbox now for purchase or wassap <DIVA> to +60176509575
Wassap < LADIVA > to +60176509575
SMS < LADIVA > to +60176509575

#ladivamakeup#makeup#makeuplovers#mattelipstick#

#Repost @ladiva_emmaemilio (@get_repost)
・・・
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Official launching Ladiva Professional Makeup range.Get it online now via : 👉🏻official fb : ladiva by emma emilio hq 👉🏻emma emilio alfred 👉🏻agent seluruh Malaysia
👉🏻instagram ladiva_emmaemilio
👉🏻+60176509575 ( hq) 👉🏻counter ladiva Melawati Mall level 2 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 WHY CHOOSE LADIVA?💋 💄Affordable price
💄Matte based
💄Long lasting up to 24 hour
💄Lipstick formulated with Aloe Vera
💄Glossy matte lipmatte
💄Hot favorite color eyeshadow 👄Suitable with Asian Skin color match
👄Elegant packaging
👄 Easy to apply
👄 Waterproof eyeliner
👄 Waterproof mascara
👄 color suits for all range age

Inbox now for purchase or wassap <DIVA> to +60176509575
Wassap < LADIVA > to +60176509575
SMS < LADIVA > to +60176509575

#ladivamakeup#makeup#makeuplovers#mattelipstick#

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
LADIVA MATTE LIP GLOSS (RM19.90)
.
Kenapa memilih LADIVA MATTE LIP GLOSS?
.
💋5 pilihan warna menarik.
💋Harga mampu milik.
💋Dirumus dengan bahan berkualiti dan premium.
💋Kualiti standing jenama antarabangsa.
💋Tidak mengeringkan bibir.
💋Tekstur tidak melekit dan sangat ringan.
💋Tahan lama.
.
Pasti anda tidak akan menyesal menggunakan LADIVA MATTE LIP GLOSS.
.
Jangan tunggu lagi..cepat dapatkan produk LADIVA yang mendapat sambutan hangat ni.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #lipmattemalaysia #lipmattemurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysi

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
COMBO SET : EYE SHADOW+EYE LINER+MINERAL POWDER+1 MATTE LIPSTICK (RM150)
.
SET COMBO yang memang berbaloi baloi..jom dapatkan segera!!
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmattemalaysia #lipstickmattemurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #ladivacomboset
#berbaloibaloi

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
COMBO SET : EYE SHADOW+EYE LINER+MINERAL POWDER+1 MATTE LIPSTICK (RM150)
.
SET COMBO yang memang berbaloi baloi..jom dapatkan segera!!
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmattemalaysia #lipstickmattemurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #ladivacomboset
#berbaloibaloi

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
LADIVA 3D MASCARA (RM25)
.
2 in 1 fiber stick
.
Kualiti bertaraf jenama antarabangsa tapi yang paling penting harga tersangat mampu milik uols.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #3dmascaramurah #3dmascaramalaysia #mascaramurah #mascaramalaysia #makeupmurah #makeupmurahmalaysia

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
LADIVA 3D MASCARA (RM25)
.
2 in 1 fiber stick
.
Kualiti bertaraf jenama antarabangsa tapi yang paling penting harga tersangat mampu milik uols.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #3dmascaramurah #3dmascaramalaysia #mascaramurah #mascaramalaysia #makeupmurah #makeupmurahmalaysia

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
COMBO SET : MAKEUP BAG+BRUSH SET +1 MATTE LIPSTICK (RM100)
.
SET COMBO yang memang berbaloi baloi..jom dapatkan segera!!
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmattemalaysia #lipstickmattemurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #ladivacomboset
#berbaloibaloi

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
LADIVA MATTE LIP GLOSS (RM19.90)
.
Kenapa memilih LADIVA MATTE LIP GLOSS?
.
💋5 pilihan warna menarik.
💋Harga mampu milik.
💋Dirumus dengan bahan berkualiti dan premium.
💋Kualiti standing jenama antarabangsa.
💋Tidak mengeringkan bibir.
💋Tekstur tidak melekit dan sangat ringan.
💋Tahan lama.
.
Pasti anda tidak akan menyesal menggunakan LADIVA MATTE LIP GLOSS.
.
Jangan tunggu lagi..cepat dapatkan produk LADIVA yang mendapat sambutan hangat ni.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #lipmattemalaysia #lipmattemurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysi

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
LADIVA EYESHADOW PALETTE (RM49)
.
Pilihan warna yang sesuai dengan tona kulit wanita Asia.
.

Kualiti bertaraf jenama antarabangsa tapi yang paling penting harga tersangat mampu milik uols.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #eyeshadow #glittereyeshadow #eyeshadowmurah #eyeshadowmalaysia #makeupmurah #makeupmurahmalaysia

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
LADIVA PRESS FOUNDATION (RM39)
.
Pilihan warna yang sesuai dengan tona kulit wanita Asia.
.
Kualiti bertaraf jenama antarabangsa tapi yang paling penting harga tersangat mampu milik uols.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #makeupmurah #makeupmurahmalaysia

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
LADIVA MAKEUP BAG (RM45)
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #makeupbag #makeupmurah #makeupmurahmalaysia

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
COMBO SET : EYE SHADOW+EYE LINER+MINERAL POWDER+1 MATTE LIPSTICK (RM150)
.
SET COMBO yang memang berbaloi baloi..jom dapatkan segera!!
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmattemalaysia #lipstickmattemurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #ladivacomboset
#berbaloibaloi

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
LADIVA MATTE LIPSTICK (RM25)
.
Kenapa memilih LADIVA MATTE LIPSTICK?
.
💋5 pilihan warna menarik.
💋Harga mampu milik.
💋Dirumus dengan bahan berkualiti dan premium.
💋Kualiti standing jenama antarabangsa.
💋Tidak mengeringkan bibir.
💋Tekstur tidak melekit dan sangat ringan.
💋Tahan lama.
.
Pasti anda tidak akan menyesal menggunakan LADIVA MATTE LIPSTICK.
.
Jangan tunggu lagi..cepat dapatkan produk LADIVA yang mendapat sambutan hangat ni.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmattemalaysia #lipstickmattemurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysi

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
COMBO SET : EYE SHADOW+EYE LINER+MINERAL POWDER+1 MATTE LIPSTICK (RM150)
.
SET COMBO yang memang berbaloi baloi..jom dapatkan segera!!
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmattemalaysia #lipstickmattemurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #ladivacomboset
#berbaloibaloi

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
COMBO SET : EYE SHADOW+EYE LINER+MINERAL POWDER+1 MATTE LIPSTICK (RM150)
.
SET COMBO yang memang berbaloi baloi..jom dapatkan segera!!
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmattemalaysia #lipstickmattemurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #ladivacomboset
#berbaloibaloi

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
COMBO SET : EYE SHADOW+EYE LINER+MINERAL POWDER+1 MATTE LIPSTICK (RM150)
.
SET COMBO yang memang berbaloi baloi..jom dapatkan segera!!
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmattemalaysia #lipstickmattemurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #ladivacomboset
#berbaloibaloi

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
LADIVA MAKEUP BAG (RM45)
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #makeupbag #makeupmurah #makeupmurahmalaysia

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
LADIVA PRESS FOUNDATION (RM39)
.
Pilihan warna yang sesuai dengan tona kulit wanita Asia.
.
Kualiti bertaraf jenama antarabangsa tapi yang paling penting harga tersangat mampu milik uols.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #makeupmurah #makeupmurahmalaysia

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
LADIVA GLITTER EYESHADOW (RM35)
.
Pilihan warna yang sesuai dengan tona kulit wanita Asia dan semua peringkat umur.
.
Kualiti bertaraf jenama antarabangsa tapi yang paling penting harga tersangat mampu milik uols.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #eyeshadow #glittereyeshadow #eyeshadowmurah #eyeshadowmalaysia #makeupmurah #makeupmurahmalaysia

#Repost @ladivamakeup.my (@get_repost)
・・・
LADIVA GLITTER EYESHADOW (RM35)
.
Pilihan warna yang sesuai dengan tona kulit wanita Asia dan semua peringkat umur.
.
Kualiti bertaraf jenama antarabangsa tapi yang paling penting harga tersangat mampu milik uols.
.
Macam mana nak beli? Senang je uolss datang jer ke kiosk Ladiva di Melawati Mall di level 2 or kalau nak order online boleh whatsapp +60176509575 atau klik link di bio. tq 😘
#ladivamakeup #ladivamakeupmy #ladiva #eyeshadow #glittereyeshadow #eyeshadowmurah #eyeshadowmalaysia #makeupmurah #makeupmurahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags