#labelskirt

533 posts

TOP POSTS

last postage before rayaaa.. 🌼🌼🌼🌼🌼
nak label juga?
ONLY whatsappp 019.4743703 ⛔no call⛔no DM⛔
#printedlabel
#labelpakaianmalaysia
#labeltudung
#labelskirt
#labelbajumurah

Salam.
Terima kasih kerana berminat dengan label kami. Kami menyediakan perkhidmatan mencetak label dengan minimum pembelian RM30/set .Kuantiti setiap set mengikut saiz label. Jika saiz kecil dapat lebih banyak dan saiz besar lebih sedikit.MINIMUM ORDER SATU SET.

Untuk respon pantas seterusnya mohon PM di Page kami (klik link dibawah)

http://m.me/labelcustomsaya Atay whatsapp ke 0164456417

#labelhijab #labelbaju #labeltudung #labelskirt #stuffedbyej

Alhamdulillah..sefely delivered their labels..dah deal dgn Ereka Jusoph for almost 3 years..and still counting 😍😍
.
Mereka percayakan kerja & puashati dgn service kami..
.
Syukur sgt bile dpt customer yg sgt understanding, baik, x fussy & mmg senang sgt deal..5min je deal settle dah😱
.
Kita pon rase sejuk je hati ni nk nyulam label dia
.
Moga Allah permudahkan & murahkan lagi rezeki customer2 kami yg begitu memahami, baek, boleh lebih kurang, pemurah lagi setia😘😘
.
Label Ready in 7-10 working days
Nak siap 1-2 days jerr?? *SUPER EXPRESS with extra charge!!
.
To order / query / quotation -
_______________________
Whatsapp kie +6013-625 6632 / 012-348 3467
_______________________
Whatsapp kie +6013-625 6632 / 012-348 3467
_______________________
Whatsapp kie +6013-625 6632 / 012-348 3467
_______________________

#wovenlabel #label #fabriclabel #labelkain #labelbaju #sayajual #labelshawl #labeltudung #labelskirt #labelmurah #labelcepatsiap #labelmalaysia #labelkl #wovenlabelmurah #labelsatin #labelribbon #labelkilang #hangtag #tagbaju #tagmurah #ribbon #labelsize #ame17 #paperbag #plastikbag #oppbag #boxshawl #bizcard #sticker

Client: DRIBBLACK
Finishing: Centerfold Vertical
Material: Woven / damask
Color: 2

Minimum order: 1000pcs

Ready in 7-10 working days

Whatsapp +6013-6256632 / +6012-3483467 to place your order / quotation

#otslabel #wovenlabel #labelling #onthestreet #labelbyonthestreet #label #fabriclabel #labelkain #labelbaju #sayajual #labelshawl #labeltudung #labelskirt #labelmurah #labelcepatsiap #labelmalaysia #labelkl #wovenlabelmurah #labelsatin #labelribbon #labelkilang #otslovers #hangtag #tagbaju #tagmurah #ribbon #labelsize

Terima kasih sudi bermuamalah dengan kami :) Material dipilih adalah GROSSGRAIN PUTIH 🌼🌼🌼 Nak design sendiri atau nak kami designkan?

Keduanya boleh :) Nak printed label juga?

Minimum sekepinggg😱😱😱 Whatsapp +6019.4743703 sekarangg ⛔no DM, no CALL⛔

#printedlabel
#labelmurahmalaysia
#labelpakaian
#labeltudung #labelmalaysia #labelskirt #wovendamask

Client: INNARA
Finishing: Centerfold Vertical
Material: Woven / damask
Color: 2

Minimum order: 1000pcs

Ready in 7-10 working days

Whatsapp +6013-6256632 to place your order / quotation

#otslabel #wovenlabel #labelling #onthestreet #labelbyonthestreet #label #fabriclabel #labelkain #labelbaju #sayajual #labelshawl #labeltudung #labelskirt #labelmurah #labelcepatsiap #labelmalaysia #labelkl #wovenlabelmurah #labelsatin #labelribbon #labelkilang #otslovers #hangtag #tagbaju #tagmurah #ribbon #labelsize

✔️Suitable for Jubah & Shawl
.
Client: Khai BK

Material: Printed Sateen
Finishing: Straightcut even space
Size: 49 x 16mm
.
Minimum order: 1000pcs
.
Max 3 color
.
Max size 50x30mm
.
Label Ready in 7-10 working days
Nak siap 1-2 days jerr?? *SUPER EXPRESS with extra charge!!
.
Beg u please NO ❌DM
.
To order / query / quotation -
_______________________
Whatsapp +6013-625 6632 / + 6012-348 3467
_______________________
Whatsapp +6013-625 6632 / + 6012-348 3467
_______________________
Whatsapp +6013-625 6632 / + 6012-348 3467
_______________________

#wovenlabel #label #fabriclabel #labelkain #labelbaju #sayajual #labelshawl #labeltudung #labelskirt #labelmurah #labelcepatsiap #labelmalaysia #labelkl #wovenlabelmurah #labelsatin #labelribbon #labelkilang #hangtag #tagbaju #tagmurah #ribbon #labelsize #paperbag #plastikbag #oppbag #boxshawl #bizcard #sticker

✔️Suitable for Dress/ Shirt / Jubah
.
Repeat Client: Inlove by TNS
Material: Woven Damask
Finishing: Straightcut Even Space
Size: 40x40mm
.
Minimum order: 1000pcs
.
Max 3 color
.
Max size 50x30mm
.
Ready in 7-10 working days
.
🏃🏻‍♀️SUPER EXPRESS service provided
labels ready in 1-2 days only with extra charges !!
.
Beg u please NO ❌DM
.
To order / query / quotation -
_______________________
Whatsapp +6013-625 6632 / +6012-348 3467 to place your order/query
________________
Whatsapp +6013-625 6632 / +6012-348 3467 to place your order/query
________________
Whatsapp +6013-625 6632 / +6012-348 3467 to place your order/query
_______________________

#wovenlabel #label #fabriclabel #labelkain #labelbaju #sayajual #labelshawl #labeltudung #labelskirt #labelmurah #labelcepatsiap #labelmalaysia #labelkl #wovenlabelmurah #labelsatin #labelribbon #labelkilang #hangtag #tagbaju #tagmurah #ribbon #labelsize #ame17 #paperbag #plastikbag #oppbag #boxshawl #bizcard #sticker

Client: SYARFHANI
Finishing: Straightcut with even space
Material: Woven / damask
Color: 2

Minimum order: 1000pcs

Ready in 7-10 working days

Whatsapp +6013-6256632 to place your order / quotation

#otslabel #wovenlabel #labelling #onthestreet #labelbyonthestreet #label #fabriclabel #labelkain #labelbaju #sayajual #labelshawl #labeltudung #labelskirt #labelmurah #labelcepatsiap #labelmalaysia #labelkl #wovenlabelmurah #labelsatin #labelribbon #labelkilang #otslovers #hangtag #tagbaju #tagmurah #ribbon #labelsize

MOST RECENT

⛔pleasee, no DM, no CALL😈
direct whatsapp 0194743703🙏🙏
.
Terima kasih sudi bermuamalah dengan kami :) .
Material dipilih adalah
SATIN
.
🌼🌼🌼 Nak design sendiri atau nak kami designkan?
.
Keduanya boleh :) .
Nak printed label juga?
.
Minimum sekepinggg😱😱😱 Whatsapp +6019.4743703 sekarangg .

#printedlabel
#labelmurahmalaysia
#labelpakaian
#labeltudung
#labelshawl
#labelskirt #labelbaju #labelkain #labelmalaysia #labelblouse #labeltag #tagnama #labelkain #bajuraya #blousemurah

⛔pleasee, no DM, no CALL😈
direct whatsapp 0194743703🙏🙏
.
Terima kasih sudi bermuamalah dengan kami :) .
Material dipilih adalah
SATIN
.
.
🌼🌼🌼 Nak design sendiri atau nak kami designkan?
.
Keduanya boleh :) .
Nak printed label juga?
.
Minimum sekepinggg😱😱😱 Whatsapp +6019.4743703 sekarangg .

#printedlabel
#labelmurahmalaysia
#labelpakaian
#labeltudung
#labelshawl
#labelskirt #labelbaju #labelkain #labelmalaysia #labelblouse #labeltag #tagnama #labelkain #bajuraya #blousemurah

⛔pleasee, no DM, no CALL😈
direct whatsapp 0194743703🙏🙏
.
Terima kasih sudi bermuamalah dengan kami :) .
Material dipilih adalah
GROSSGRAIN
.
.
🌼🌼🌼 Nak design sendiri atau nak kami designkan?
.
Keduanya boleh :) .
Nak printed label juga?
.
Minimum sekepinggg😱😱😱 Whatsapp +6019.4743703 sekarangg .

#printedlabel
#labelmurahmalaysia
#labelpakaian
#labeltudung
#labelshawl
#labelskirt #labelbaju #labelkain #labelmalaysia #labelblouse #labeltag #tagnama #labelkain #bajuraya #blousemurah

⛔pleasee, no DM, no CALL😈
direct whatsapp 0194743703🙏🙏
.
Terima kasih sudi bermuamalah dengan kami :) .
Material dipilih adalah
SATIN
.
.
🌼🌼🌼 Nak design sendiri atau nak kami designkan?
.
Keduanya boleh :) .
Nak printed label juga?
.
Minimum sekepinggg😱😱😱 Whatsapp +6019.4743703 sekarangg .

#printedlabel
#labelmurahmalaysia
#labelpakaian
#labeltudung
#labelshawl
#labelskirt #labelbaju #labelkain #labelmalaysia #labelblouse #labeltag #tagnama #labelkain #bajuraya #blousemurah

⛔pleasee, no DM, no CALL😈
direct whatsapp 0194743703🙏🙏
.
Terima kasih sudi bermuamalah dengan kami :) .
Material dipilih adalah
GROSSGRAIN
.
.
🌼🌼🌼 Nak design sendiri atau nak kami designkan?
.
Keduanya boleh :) .
Nak printed label juga?
.
Minimum sekepinggg😱😱😱 Whatsapp +6019.4743703 sekarangg .

#printedlabel
#labelmurahmalaysia
#labelpakaian
#labeltudung
#labelshawl
#labelskirt #labelbaju #labelkain #labelmalaysia #labelblouse #labeltag #tagnama #labelkain #bajuraya #blousemurah

⛔pleasee, no DM, no CALL😈
direct whatsapp 0194743703🙏🙏
.
Terima kasih sudi bermuamalah dengan kami :) .
Material dipilih adalah
SATIN
.
.
🌼🌼🌼 Nak design sendiri atau nak kami designkan?
.
Keduanya boleh :) .
Nak printed label juga?
.
Minimum sekepinggg😱😱😱 Whatsapp +6019.4743703 sekarangg .

#printedlabel
#labelmurahmalaysia
#labelpakaian
#labeltudung
#labelshawl
#labelskirt #labelbaju #labelkain #labelmalaysia #labelblouse #labeltag #tagnama #labelkain #bajuraya #blousemurah

Label Saiz / Size Label

Colour(base): Black & White
Material: woven polyester

Package A (RM 15)
1 set of size XS-XXL
(XS = 100, S = 100, M = 100, L = 100,
XL = 100, XXL = 100)

Package B (RM 15)
1 Roll = 1000pcs
1 Roll 1 Size *Price exclude postage
*Postage fee: WM +RM7, EM +RM10
**Free postage (WM), +RM5(EM) for 4 rolls and above of package B.
**ready stock

dm/whatsapp: +60186669225

#labelsaiz #labelsaizmurah #labelsaizmalaysia #label #sizelabel #labelbaju #labeltudung #labelskirt #labelblouse #tag #sizetag #labelbaju #wovenlabel #lace #ribbon #ribbonlabel #tailor #jahitpukal #garmentlabel

⛔pleasee, no DM, no CALL😈
direct whatsapp 0194743703🙏🙏
.
Terima kasih sudi bermuamalah dengan kami :) .
Material dipilih adalah
GROSSGRAIN
.
.
🌼🌼🌼 Nak design sendiri atau nak kami designkan?
.
Keduanya boleh :) .
Nak printed label juga?
.
Minimum sekepinggg😱😱😱 Whatsapp +6019.4743703 sekarangg .

#printedlabel
#labelmurahmalaysia
#labelpakaian
#labeltudung
#labelshawl
#labelskirt #labelbaju #labelkain #labelmalaysia #labelblouse #labeltag #tagnama #labelkain #bajuraya #blousemurah

⛔pleasee, no DM, no CALL⛔
direct whatsapp 0194743703🙏🙏
Maaf lama tak bersiaran. Kita beroperasi macam biasa ya😘😘
.
Terima kasih sudi bermuamalah dengan kami :) Material dipilih adalah
SATIN
.
.
🌼🌼🌼 Nak design sendiri atau nak kami designkan?
.
Keduanya boleh :) .
Nak printed label juga?
.
Minimum sekepinggg😱😱😱 Whatsapp +6019.4743703 sekarangg
#printedlabel
#labelmurahmalaysia
#labelpakaian
#labeltudung
#labelshawl
#labelskirt #labelbaju #labelkain #labelmalaysia #labelblouse #labeltag #tagnama #labelkain #bajuraya #blousemurah

ANDA PILIHAN UTAMA BERBANDING PESAING

Material sama tapi tetap pilih produk anda
kenapa yer !! Sebab jenama anda sudah dikenali ramai.

Tengokjer label kat produk anda terus beli.
Tak payah nak tengok semua benda dari segi jahitan
jahit tepi,lining memang dah tahu produk anda terbaik.

Kami boleh bantu anda dengan cara buat
LABEL di setiap produk anda agar dikenali ramai. ⬇ UNTUK ORDER/PERTANYAAN ⬇ >>> WHATSAPP KE 013-324 4533 <<<
>>> WHATSAPP KE 013-324 4533 <<<
>>> WHATSAPP KE 013-324 4533 <<< =====================
MEMBUAT LABEL PAKAIAN
=====================
#labelbaju
#labelpakaian
#labelbajumurah
#labelpakaianmurah
#clothinglabel
#labeltudung
#labelshawl
#labeltshirt
#promosilabel
#tagbaju
#tagbajumurah
#bajukurung
#sofa
#tag
#labelsatin
#labelskirt

Finishing : Straightcut with even space
Material : Woven / Damask
Colour : 2
.
.
Minimum order : 500pcs
.
.
Ready 7-10 working days .
.
Whatssup +60122044945 to place your order / quotation

Finishing : Straightcut with even space
Material : Woven / Damask
Colour : 2
.
.
Minimum order : 500pcs
.
.
Ready 7-10 working days .
.
Whatssup +60122044945 to place your order / quotation

Alhamdulillah..sukenya kami bila customer bagi feedback yang baik macamni..thanks awak 😍😍😍
.
.
So founders yang mahukan service yang berkualiti dan cepat dari LABELLOVELYBYOTS boleh wassup terus kami .
⤵⤵⤵⤵ .
WA 0122044945
WA 0122044945
WA 0122044945
@ klik WA link di web bio

Label Saiz / Size Label

Colour(base): Black & White
Material: woven polyester

Package A (RM 15)
1 set of size XS-XXL
(XS = 100, S = 100, M = 100, L = 100,
XL = 100, XXL = 100)

Package B (RM 15)
1 Roll = 1000pcs
1 Roll 1 Size *Price exclude postage
*Postage fee: WM +RM7, EM +RM11
**Free postage (WM), +RM5(EM) for 4 rolls and above of package B.
**ready stock

dm/whatsapp: +60186669225

#labelsaiz #labelsaizmurah #labelsaizmalaysia #label #sizelabel #labelbaju #labeltudung #labelskirt #labelblouse #tag #sizetag #labelbaju #wovenlabel #lace #ribbon #ribbonlabel #tailor #jahitpukal #garmentlabel

⛔pleasee, no DM, no CALL⛔
direct whatsapp 0194743703🙏🙏
.
Terima kasih sudi bermuamalah dengan kami :) Material dipilih adalah
SATIN
.
.
🌼🌼🌼 Nak design sendiri atau nak kami designkan?
.
Keduanya boleh :) .
Nak printed label juga?
.
Minimum sekepinggg😱😱😱 Whatsapp +6019.4743703 sekarangg
#printedlabel
#labelmurahmalaysia
#labelpakaian
#labeltudung
#labelshawl
#labelskirt #labelbaju #labelkain #labelmalaysia #labelblouse #labeltag #tagnama #labelkain #bajuraya #blousemurah

⛔pleasee, no DM, no CALL⛔
direct whatsapp 0194743703🙏🙏
.
Terima kasih sudi bermuamalah dengan kami :) Material dipilih adalah
GROSSGRAIN
.
.
🌼🌼🌼 Nak design sendiri atau nak kami designkan?
.
Keduanya boleh :) .
Nak printed label juga?
.
Minimum sekepinggg😱😱😱 Whatsapp +6019.4743703 sekarangg
#printedlabel
#labelmurahmalaysia
#labelpakaian
#labeltudung
#labelshawl
#labelskirt #labelbaju #labelkain #labelmalaysia #labelblouse #labeltag #tagnama #labelkain #bajuraya #blousemurah

Alhamdulillah..sefely delivered their labels..dah deal dgn Ereka Jusoph for almost 3 years..and still counting 😍😍
.
Mereka percayakan kerja & puashati dgn service kami..
.
Syukur sgt bile dpt customer yg sgt understanding, baik, x fussy & mmg senang sgt deal..5min je deal settle dah😱
.
Kita pon rase sejuk je hati ni nk nyulam label dia
.
Moga Allah permudahkan & murahkan lagi rezeki customer2 kami yg begitu memahami, baek, boleh lebih kurang, pemurah lagi setia😘😘
.
Label Ready in 7-10 working days
Nak siap 1-2 days jerr?? *SUPER EXPRESS with extra charge!!
.
To order / query / quotation -
_______________________
Whatsapp kie +6013-625 6632 / 012-348 3467
_______________________
Whatsapp kie +6013-625 6632 / 012-348 3467
_______________________
Whatsapp kie +6013-625 6632 / 012-348 3467
_______________________

#wovenlabel #label #fabriclabel #labelkain #labelbaju #sayajual #labelshawl #labeltudung #labelskirt #labelmurah #labelcepatsiap #labelmalaysia #labelkl #wovenlabelmurah #labelsatin #labelribbon #labelkilang #hangtag #tagbaju #tagmurah #ribbon #labelsize #ame17 #paperbag #plastikbag #oppbag #boxshawl #bizcard #sticker

SOFTREMINDER
.
Sabtu tau .last order BESERTA BAYARAN.
lambat lambat akak tak dapat nak nolong ye🤗🤗
.
taknak dah terima last minute order macam tahun lepas
Ramadhan tahun ni kita setel awal semua
Allahumma amin

#label #labelpakaian #labeltudung #blousemurah #labelbaju #tagnama #tagbaju #labelskirt #tagtudung #tagbajumalaysia #tagmalaysia #nametag #labeljenama #wovendamask

Most Popular Instagram Hashtags