[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kuza

17853 posts

TOP POSTS

@Regranned from @mdramabest - Longkang jugak mulut si Rayyan ni muka je mat salleh celop πŸ˜‚πŸ˜… tapi memang ngam ler lawan cakap dengan mama,baru buku bertemu ruas πŸ™ŒπŸ˜˜
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah

Teaser episod 20

Alooo papa tampoooo je mama tuuuu,itu saat yang kita orang nanti-nantikannn hakhak πŸ˜…πŸ˜‚
βšͺ
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod |
@arashmohd30
@marisa.yasmin
@dianpramlee
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabilah #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah

Elehh asyik senyum je staff pun nampak ler Harris πŸ˜‚ dia suruh Aisy datang opis bukan nak buat apa.Tapi nak buat ONAR! Harris,oh harris,umo berapa?ce habaq mai sikit?budak-budak sekolah je tau buat kerja macam tu,goshhh πŸ’†πŸ’†πŸ’†
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah

@Regranned from @mdramabest - Mama ni datang buat kecoh je tau 😏 tapi suka scene ni sbb both familia Harris & Aisy berkumpul.Complete 😘 cuma aboh je dah takde πŸ’”
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah

Gimik jee marah-marah lepastu pujuk bini balik πŸ˜…πŸ˜‚ mesti semua dah nebes kan?
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah

Bini tido cantik sangat mana boleh marah lama-lama πŸ˜‚πŸ˜… terus terkenang dosa lalu πŸ˜πŸ˜†
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah

Padiaaaa baby besar ni?majuk lagi majuk lagi lepastuuu dok gelak padiaa weh? ok ni ha Teaser episod Dua Puluh (20) lama dh available sera je xsihat sgt harini,jadi lambat.Sat ja lagii ni setengah jam lagi wehooooo.
βšͺ
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod |
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabilah #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah

Sofea.Daniel.Rayyan
πŸ’†πŸ’†πŸ’†πŸ’†πŸ’†πŸ’†πŸ’†πŸ’† bukan harris je fening.Sera pun fening dengan depa tuu
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah

MOST RECENT

@Regranned from @mdramabest - Teksi pakcik-pakcik je boleh,teksi brother2 sorry.Takbole πŸ˜‚πŸ˜… tapi betullah tu manusia sekarang ni macam-macam entah-entah yg pakcik-pakcik pun tarakk bole percaya.
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah - #regrann

@Regranned from @mdramabest - Sera mcm ehh kenapa naik teksi?lepastu baru ingat.Haritu kan harrus rush balik kg lepas dapat mesej tuu,of course ler naik belon nak pi ganu onon-onon πŸ˜‚πŸ˜… kalau drive tak merasalah rayyan tumbukan padu Harris kekeke
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah - #regrann

@Regranned from @mdramabest - Gimik jee marah-marah lepastu pujuk bini balik πŸ˜…πŸ˜‚ mesti semua dah nebes kan?
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah - #regrann

Hahhhhh main2 lagi jatuh lagi latuhhhh masukk sepital lg adoiii bape kali la si aisy ni nak.masuk sepital tp kali ni masuk sepital ade good news la tuhhh..kang dtg pulak malaun suh cek anak sapa plak si aisy ngandung hishhh... #Repost @mdramabest (@get_repost)
・・・
β€œSayang mengandung. Kalau ikut pengiraan dah hampir sepuluh minggu,” sambung Harris dengan menggariskan senyuman nipis di bibirnya. Jari jemari β€˜Aisy digenggam erat dan dikucup mesra.Kata-kata dipetik daripada novel Ridhya Iman(2013),Titian Cinta.Kuala Lumpur : Idea Kreatif.
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah

@Regranned from @mdramabest - Bini tido cantik sangat mana boleh marah lama-lama πŸ˜‚πŸ˜… terus terkenang dosa lalu πŸ˜πŸ˜†
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah - #regrann

@Regranned from @mdramabest - you might think that what you have spoken is nothing, but words can kill ye abam Harris.Lupa ehh apa pernah jadi dulu?lupaaaa!!!!! πŸ‘»
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah - #regrann

@Regranned from @mdramabest - Ehh takmalu eh gaduh-gaduh depan rumah ni dua orang ni.Mok dengar macam mana?😜 okay-okay sera andaikan Mok pi pasar πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah - #regrann

@Regranned from @mdramabest - you say mean things sekarang and then you'll regret it later.Kan Harris ? 😏
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah - #regrann

Comelnya haris merajuk.. @Regranned from @mdramabest - Baby besar majuk lagi πŸ˜‚πŸ˜… muka toya nakmatey 😏 tapi siapa tak sayang ooi,merajuk-merajuk jugak beg bini tetap angkat 😍😘
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah - #regrann

Every time I see this I actually start crying. Like no joke, this is the cutest. If you haven’t seen it, you definitely need to! 😭😭❀️❀️❀️ - horror queen πŸ‘‘πŸ–€
Β·
Β·
Β·
#motionlessinwhite #chrismotionless #vinnymauro #rickyhorror #devinsola #joshbalz #ryansitkowski #marilynmanson #inthismoment #mariabrink #newyearsday #ashcostello #kuza #michaelkuza #avatarmetal #blackveilbrides #andybiersack #jinxx #jakepitts #christiancoma #ashleypurdy #escapethefate #craigmabbitΒ  #fallinginreverse #ronnieradke #iseestars #bringmethehorizon #getscared

β€œSayang mengandung. Kalau ikut pengiraan dah hampir sepuluh minggu,” sambung Harris dengan menggariskan senyuman nipis di bibirnya. Jari jemari β€˜Aisy digenggam erat dan dikucup mesra.Kata-kata dipetik daripada novel Ridhya Iman(2013),Titian Cinta.Kuala Lumpur : Idea Kreatif.
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah

Elehh asyik senyum je staff pun nampak ler Harris πŸ˜‚ dia suruh Aisy datang opis bukan nak buat apa.Tapi nak buat ONAR! Harris,oh harris,umo berapa?ce habaq mai sikit?budak-budak sekolah je tau buat kerja macam tu,goshhh πŸ’†πŸ’†πŸ’†
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah

Ehhh PS Nora tengah cakap depan cermin kettuw 😏😜 apa yang Nora dah buat?nak senaraikan macam tak cukup patah perkataan je sebab banyak sangat πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah

Ehh Piya ni macam nak lari setahun je.Semua nak angkut πŸ˜‚πŸ˜… apakata bawak sekali almari tuuu πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah

Habislah Harris kena soal siasat dengan keena lagi πŸ‘»πŸ‘» btw makin cantik pulak dah keena ni sera tengok 😍😍
βšͺ
|Episod 20 |
|TITIAN CINTA|Akasia TV3 | 7 PM | Isnin-Khamis | ReRun 1.30 AM | 28 Episod|
βšͺ
βšͺ
βšͺ
#titiancinta #rahadatulaisy #Farahnabila #umayrharris #zulariffin #Aisy #Harris #RayyanSmith #daleryusuf #Sofea #tishasamsir #Dottie #shahjazle #Marisayasmin #Arashmohd #DianPramlee #Kuza #Slotakasia #slotakasiatv3 #noveladaptasidrama #dramaadaptasinovel #ideakreatif #Tv3malaysia #shahjazle #zamrigoldenpictureproduction #heykalhanifah

Most Popular Instagram Hashtags