#kusam

MOST RECENT

Glowing Serum Be A Doll Beauty
.
☑ Kuantiti 100ml
☑ Harga RM28
☑ Water Based
☑ Not kkm: NOT170303715K
.
Kebaikan Glowing Serum Be A Doll Beauty:
☑ Mengecutkan jerawat.
☑ Memudarkan parut.
☑ Merawat kulit sunburn.
☑ Menyerikan kulit yg kusam.
☑ Mencerahkan tona kulit.
☑ Mengecilkan liang pori.
☑ Memudarkan jeragat.
☑ Mengurangkan masalah kulit berminyak & kering.
☑ Mengurangkan kedutan dan garisan halus.
☑ Menghilangkan gatal kat muka dan badan.
☑ Sebagai mekap base utk efek glowing.
☑ Menganjalkan payudara dan payudara.
☑ Menaikkan pipi yg jatuh.
☑ Boleh pakai di muka dan badan.
.
Bahan-bahan Glowing Serum Be A Doll Beauty:
1) Vitamin C
2) Vitamin E
3) Retinol (melawan penuaan kulit)
3)Aloevera (penjagaan jerawat, pelembap & menyejukkan)
4) Ekstrak Bunga Chamomile (utk mencerahkan kulit)
.
Cara Pakai Glowing Serum:
1. Cuci muka.
2. Lap muka pakai toner.
3. PICIT GLOWING SERUM SECUKUP RASA LEPASTU RATAKAN SATU MUKA @ BADAN.
4. Tepuk² manja bagi serum meresap.
5. Teruskan step seterusnya. Pakai krim siang @ foundation @ krim malam.
.
Whatsapp : 0184046063 kaksyeda

#glowingserumbeadoll
#glowingserumsgpetani
#glowingserum
#glowingserumbeadollbeauty
#glowingserumkedah
#jerawat #jeragat #sunburn #kusam #gelap #parut

Glowing Serum Be A Doll Beauty
.
☑ Kuantiti 100ml
☑ Harga RM28
☑ Water Based
☑ Not kkm: NOT170303715K
.
Kebaikan Glowing Serum Be A Doll Beauty:
☑ Mengecutkan jerawat.
☑ Memudarkan parut.
☑ Merawat kulit sunburn.
☑ Menyerikan kulit yg kusam.
☑ Mencerahkan tona kulit.
☑ Mengecilkan liang pori.
☑ Memudarkan jeragat.
☑ Mengurangkan masalah kulit berminyak & kering.
☑ Mengurangkan kedutan dan garisan halus.
☑ Menghilangkan gatal kat muka dan badan.
☑ Sebagai mekap base utk efek glowing.
☑ Menganjalkan payudara dan payudara.
☑ Menaikkan pipi yg jatuh.
☑ Boleh pakai di muka dan badan.
.
Bahan-bahan Glowing Serum Be A Doll Beauty:
1) Vitamin C
2) Vitamin E
3) Retinol (melawan penuaan kulit)
3)Aloevera (penjagaan jerawat, pelembap & menyejukkan)
4) Ekstrak Bunga Chamomile (utk mencerahkan kulit)
.
Cara Pakai Glowing Serum:
1. Cuci muka.
2. Lap muka pakai toner.
3. PICIT GLOWING SERUM SECUKUP RASA LEPASTU RATAKAN SATU MUKA @ BADAN.
4. Tepuk² manja bagi serum meresap.
5. Teruskan step seterusnya. Pakai krim siang @ foundation @ krim malam.
.
Whatsapp : 0184046063 kaksyeda

#glowingserumbeadoll
#glowingserumsgpetani
#glowingserum
#glowingserumbeadollbeauty
#glowingserumkedah
#jerawat #jeragat #sunburn #kusam #gelap #parut

Wah makin banyak nih yang pake masker spirulina, yuk coba juga dan dapetin wajah impian kamu sekarang !!.
.
Masker Spirulina itu komposisi utama nya ganggang biru langka, nutrisinya lengkap dan bagus banget utk kesehatan kulit. Nutrisi 2 pcs masker nya = Nutrisi 0,5kg sayur & buah :)
.
Lalu kenapa sih harus beli Masker Spirulina ? :
- Karena masker spirulina terbuat dari 100 persen bahan alami
- Tidak mengandung bahan kimia berbahaya
- Tidak ada efek samping
- Tidak ada efek ketergantungan
.
Nomor lisensi BPOM: 
POM TR 032 326 321
Sangat AMAN dan BERKUALITAS DUNIA.
Untuk infonya langsung klik link di bio ya langsung masuk wa admin /wa 083823209196🤗
.
#flek #komedo #jerawat #kusam #kulitputih#maskerwajah #maskeralami #spirulina#perawatanwajahalami #perawatanwajah#kosmetikalami
#maskerspirulina #maskerwajahalami

PRODUK TERBAIK DARI HWI
PRIME SKIN PHYTOCELL SERUM
Tinggal semrot aja say langsung kinclong😘😘😘 ✨💯 STAY Dist HWI Terverified se-Indonesia✨
💙STAY BOS HWI💙
LINE/WA : 089633414199
#phytocellserum #primeskinserum #primeskinphytocell #primeskinphytocellserum #primeskinpromo #sekalisemprotkincong #jerawatbatu #jerawat #komedo #komedomembandel #kusam #kulitkering

" Bebas daripada masalah JERAWAT , JERAGAT , KULIT KUSAM , PARUT DEGIL dalam masa seminggu sahaja dengan sapuan 2xkali sehari " .
Dah ramai yang ada masalah teruk di muka disebabkan tersalah guna product local , tidak jaga dgn betul dan tidak sempat menjaga kulit muka . " Jangan risau , kami ada jalan penyelasaian anda dan menjimatkan masa tak sampai 30saat dah dapat menyelesaikannya "🌹
.
🌺tidak menipiskan kulit & menghakis kulit
🌺lulus kkm
🌺100% organic product & halal
🌺tiada kesan pengelupasan
.
"MUDAH DAN PANTAS LAGI MENJIMATKAN MASA"
.
#Jeragat hilang seawal 3hari
#Parut hilang sepantas 2hari
#Jerawat kecut hanya 12jam
#Kusam hilang sepantas kilat
.

" Bebas daripada masalah JERAWAT , JERAGAT , KULIT KUSAM , PARUT DEGIL dalam masa seminggu sahaja dengan sapuan 2xkali sehari " .
Dah ramai yang ada masalah teruk di muka disebabkan tersalah guna product local , tidak jaga dgn betul dan tidak sempat menjaga kulit muka . " Jangan risau , kami ada jalan penyelasaian anda dan menjimatkan masa tak sampai 30saat dah dapat menyelesaikannya "🌹
.
🌺tidak menipiskan kulit & menghakis kulit
🌺lulus kkm
🌺100% organic product & halal
🌺tiada kesan pengelupasan
.
"MUDAH DAN PANTAS LAGI MENJIMATKAN MASA"
.
#Jeragat hilang seawal 3hari
#Parut hilang sepantas 2hari
#Jerawat kecut hanya 12jam
#Kusam hilang sepantas kilat
.

" Bebas daripada masalah JERAWAT , JERAGAT , KULIT KUSAM , PARUT DEGIL dalam masa seminggu sahaja dengan sapuan 2xkali sehari " .
Dah ramai yang ada masalah teruk di muka disebabkan tersalah guna product local , tidak jaga dgn betul dan tidak sempat menjaga kulit muka . " Jangan risau , kami ada jalan penyelasaian anda dan menjimatkan masa tak sampai 30saat dah dapat menyelesaikannya "🌹
.
🌺tidak menipiskan kulit & menghakis kulit
🌺lulus kkm
🌺100% organic product & halal
🌺tiada kesan pengelupasan
.
"MUDAH DAN PANTAS LAGI MENJIMATKAN MASA"
.
#Jeragat hilang seawal 3hari
#Parut hilang sepantas 2hari
#Jerawat kecut hanya 12jam
#Kusam hilang sepantas kilat
.

Nyamannya BILA PAYUDARA SEHAT DAN KENCANG😍😆 Mau Payudara Indah, Besar dan Kencang?

Solusi bagi anda yg ingin :
💧Memiliki Payudara Besar dan Kencang.
💧Payudara lebih Indah dan Mulus.
💧Membahagiakan Pasangan Anda.
💧Penampilan Terbaik dan jadi Pusat Perhatian laki-laki.

HASIL PERMANEN !!! Tanpa efek samping.

Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-2 minggu !

Keunggulan Alat kami buat Payudara:
• Memperbesar dan Memperkencang Payudara
serta membuat Payudara jadi lebih Indah dan Mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

Manfaat lain Alat nya:
🍃Mengatasi rambut rontok
🍃Merapatkan Miss V
🍃Menghilangkan bekas selulit.

info dan order 👇😊
📲 line official akun :@csw5376m
📲 WA. : 081384457036
#dandan #parfum #bodylotion #kantongmahasiswa #maskerwajah #masker #maskeralami #maskermurah #maskerherbal #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskermuka #jualmaskerkomedo #hijabers #penghilangjerawat #komedo #perawatanwajah #perawatankulit #perawatanmuka #maskerjerawat #kosmetikmurah #skincareaman #skincare #beautycare #kencingmanis #kusam #jeragat #kulitkering

MASKER HITS SPIRULINA TIENS
.
Produk perawatan kulit bisa menyembuhkan jerawat, cocok untuk semua jenis kulit.
.
Masker Spirulina itu komposisi utamanya ganggang biru langka, nutrisinya lengkap dan bagus banget utk kesehatan kulit. Nutrisi 2 pcs masker nya = Nutrisi 0,5kg sayur & buah :). Masker herbal ini pun sudah terdaftar di BPPOM, Depkes, Halal MUI, FDA (BPOM USA), CQC (BPOM China), TGA (BPOM Australia). Nomor lisensi BPOM:
POM TR 032 326 321

Sangat AMAN dan BERKUALITAS DUNIA..
.
MORE INFORMATION ⬇ @HerbalOfficialStore
0812.9000.0304
bit.ly/OrderSpirulinanya
http://HerbalOfficialStore.com
.
.
#maskerspirulina #masker #maskerwajah #spirulina #tiens #original #jerawat #kusam #bebasjerawat #bebaskusam #skincare #skincarekorea #skincareroutine #thesaem #thesaemmurah #jualthesaem #thesaemjogja #snailshootinggel #snailthesaem #thesaemindo #thesaemsnailsoothinggel #thesaemjeju #thesaemjejualoe #naturerepublicindonesia #perawatanwajah #aloevera #naturerepublicaloevera #aloeveraori #aloeveragelmurah #hijabista

.
.
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie?
.

Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati.
.
Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korang nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lantas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
.

Korang boleh picit link kat bio untuk terus meminang scrub yang dijamin sejuk kulit muka korang sesejuk hati ai bila tatap wajah korang 😇
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio)

.
.
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie?
.

Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati.
.
Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korang nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lantas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
.

Korang boleh picit link kat bio untuk terus meminang scrub yang dijamin sejuk kulit muka korang sesejuk hati ai bila tatap wajah korang 😇
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio)

.
.
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie?
.

Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati.
.
Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korang nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lantas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
.

Korang boleh picit link kat bio untuk terus meminang scrub yang dijamin sejuk kulit muka korang sesejuk hati ai bila tatap wajah korang 😇
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio)

.
.
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie?
.

Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati.
.
Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korang nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lantas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
.

Korang boleh picit link kat bio untuk terus meminang scrub yang dijamin sejuk kulit muka korang sesejuk hati ai bila tatap wajah korang 😇
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio)

.
.
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie?
.

Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati.
.
Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korang nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lantas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
.

Korang boleh picit link kat bio untuk terus meminang scrub yang dijamin sejuk kulit muka korang sesejuk hati ai bila tatap wajah korang 😇
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio)

.
.
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie?
.

Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati.
.
Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korang nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lantas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
.

Korang boleh picit link kat bio untuk terus meminang scrub yang dijamin sejuk kulit muka korang sesejuk hati ai bila tatap wajah korang 😇
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio)

MILKY RICE SOAP SR12 HERBAL - aman dan tidak mengandung mengandung bahan kimia
- sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan sensitif
- dapat digunakan pada kulit wajah maupun badan

Fungsi untuk kulit wajah:
1. khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah dan lembut.
2. menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
3. membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak
4. bisa digunakan sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah.

Fungsi untuk kulit tubuh:
1. menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan paha, dll.
2. memberi kesegaran sepanjang hari
menghilangkan bau badan

Vitamin dan mineral dalam susu akan memelihara kulit Anda. Memberikan kulit perawatan pelembab setiap kali Anda menggunakan sabun.

Bahan Aktif: Beras susu, Vitamin B3, Vitamin E, minyak zaitun, coconut oil, Gliserin Alam.

Formula: 100% Beras susu sabun untuk semua jenis kulit. .
.
Order & Konsultasi
.
.
Welcome Reseller dan Marketer
.
.
#sr12 #sr12herbal #skincare #skinsolution #sr12#sr12skincarebpom
#perawatanwajah #krimwajah #krimjerawat #kosmetikherbal #perawatanwajahbumil #perawatanwajahbusui #obatjerawat #kosmetik #kosmetikwajah #jerawat #flekhitam #kusam #solusikulitwajah #solusijerawat #sr12_skincarecenter

.
.
SKIN POTION SERUM by ILEESH :
. 🍃 Tekstur jenis gel.
🍃 Difomulasikan kaya dengan bahan untuk mencerahkan kulit, melembapkan kulit dan merawat masalah kulit(tona tidak sekata, parut , jerawat/jeragat dan Pori terbuka)
🍃 Kulit nampak lebih sihat dan tak kusam.
. 💦 Bahan utama ; Aqua, Vitamin E Essential Oil, Vitamin E Beads, Witch Hazel Extract, Hyaluronic Acid, Pink Guava Extract.
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio)

Most Popular Instagram Hashtags