[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kusam

211442 posts

TOP POSTS

ABAIKAN YG KT BELAKANG
.
Foundation yang semakin korang berpeluh akan menjadi semakin glowing 😍 Dengan texture yang sangat pekat, dengan quantity yang sikit pun dah boleh cover segala jeragat & parut dekat muka korang 😱❤ .
.

Lepas korang try Hamna Foundation ni memang dah jimat masa korang sebab tak perlu dah nak pakai colour corrector ke or concealer, serious dia cover everything 🔥🔥 Yang paling best, Foundation ni ada ARGAN OIL 😱😱🔥🔥 Korang kalau pakai make up lama2 pun, Argan Oil ni akan protect skin korang. .
.
. 🌸Cepat Follow @hamnabeauty🌸
.
.

Dorang tengah ada PROMOSI COMBO yang seriously worth it 😍😍❤✨✨
.
.

Nak cantik tak korang? 😘✨
.
.
#foundation#foundationhamna#hamnafoundation#foundationmurah#fdmurah#fdmalaysia#tutupjerawat#tutupjeragat#muamalaysia#makeupartist#makeupbasicmalaysia#jerawat#kusam#kulitmuka

Sukanyaaa foundation ni😭😭😭 Full coverage habis habisan and ringan, capuk pun tak , siap glowing tau! First Foundation yang semakin korang berpeluh akan menjadi semakin glowing 😍 Dengan texture yang sangat pekat, dengan quantity yang sikit pun dah boleh cover segala jeragat & parut dekat muka korang 😱❤ .
.

Lepas korang try Hamna Foundation ni memang dah jimat masa korang sebab tak perlu dah nak pakai colour corrector ke or concealer, serious dia cover everything 🔥🔥 Yang paling best, Foundation ni ada ARGAN OIL 😱😱🔥🔥 Korang kalau pakai make up lama2 pun, Argan Oil ni akan protect skin korang. .
.
. 🌸Cepat Follow @hamnabeauty🌸
.
.

Dorang tengah ada PROMOSI COMBO yang seriously worth it 😍😍❤✨✨
.
.

Nak cantik tak korang? 😘✨
.
.
#foundation#foundationhamna#hamnafoundation#foundationmurah#fdmurah#fdmalaysia#tutupjerawat#tutupjeragat#muamalaysia#makeupartist#makeupbasicmalaysia#jerawat#kusam#kulitmuka

First Foundation yang semakin korang berpeluh akan menjadi semakin glowing 😍 Dengan texture yang sangat pekat, dengan quantity yang sikit pun dah boleh cover segala jeragat & parut dekat muka korang 😱❤ .
.

Lepas korang try Hamna Foundation ni memang dah jimat masa korang sebab tak perlu dah nak pakai colour corrector ke or concealer, serious dia cover everything 🔥🔥 Yang paling best, Foundation ni ada ARGAN OIL 😱😱🔥🔥 Korang kalau pakai make up lama2 pun, Argan Oil ni akan protect skin korang. .
.
. 🌸Cepat Follow @hamnabeauty🌸
.
.

Dorang tengah ada PROMOSI COMBO yang seriously worth it 😍😍❤✨✨
.
.

Nak cantik tak korang? 😘✨
.
.
#foundation#foundationhamna#hamnafoundation#foundationmurah#fdmurah#fdmalaysia#tutupjerawat#tutupjeragat#muamalaysia#makeupartist#makeupbasicmalaysia#jerawat#kusam#kulitmuka #giftreview #giftreviewmalaysia

Hanya sabun muka loh bisa bikin ky gt... Solusi utk semua keluhan wajah😁😁😁 #flekhitam #kusam #jerawat

Manfaat JAFRA Mud Mask • Membersihkan kulit sehingga menjadikan kulit terasa halus dan lembut.
• Membantu mengangkat kotoran dan sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga menjadikan kulit lembab dan lembut.
• Kandungan lumpur bentonite bermanfaat untuk mengurangi sisa minyak pada kulit.
• Ekstrak tanaman Ayurveda yang memiliki sifat sebagai antioksidan serta dapat melembabkan kulit, menjadikan kulit tampak cerah dan terasa lembut.
• Mengandung Vitamin E yang menjaga kondisi kulit dan merawat elastisitas kulit.
• Mengandung Pro Vitamin B5 yang memberikan kelembaban pada kulit.

#jafra #jafraindonesia #beauty #cantik #glowing #skincare #herbal #halal #makeup #kosmetik #royaljelly #olive #zaitun #lotion #masker #scrub #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #kulit #flekhitam #brightening #bisnis #bisnisjafra

.
.
▶ Bedak Tabur OXY ◀
.
Harga 💵 : Rp. 350.000
.
Bedak tabur berfungsi menggantikan foundation atau base makeup. Seluruh permukaan wajah bisa langsung tertutupi dengan sempurna. Bedak tabur juga bisa membantu menangani jerawat karena bisa menyerap minyak berlebih. Minyak berlebih di wajah merupakan penyebab timbulnya jerawat. Sebagai pelengkap perawatan wajah juga dari paket oxytera yg di pakai. Karena saat memakai produk perawatan wajah dari oxytera kita menganjurkan menggunakan bedar tabur bukan bedak padat.
.
Untuk konsultasi dan pemesanan hubungi Consultant Specialist OXYTERA di kontak berikut :
➡ PIN BBM : OXY-ID
➡ WhatsApp : 081908787679
➡ LINE : @oxytera.id
.
Informasi media online OXYTERA :
➡ Instagram : @oxytera.id
➡ FB Fanpage : @oxytera.id
➡ Website : www.oxytera.id
.
#oxytera #oxy #Salepoxy #secretskin #skincare #kosmetik #kosmedik #jerawat #jerawatan #acne #flek #flex #flekhitam #melasma #kusam #komedo #cantik #putih #bersih #aging #antiaging #wajahglowing #wajahcerah #pelicinwajah #pemutihwajah #pemutihkulit #testimonioxytera

Thnks for @hamnabeauty 💕💕 the best foundation yg ad argan oil skli💕 hamna shimmer spray yg paling best❤️ so cepat dpatkn foundation + shimmering hamna spray from @hamnabeauty 💕
#foundation#foundationhamna#hamnafoundation#foundationmurah#fdmurah#fdmalaysia#tutupjerawat#tutupjeragat#muamalaysia#makeupartist#makeupbasicmalaysia#jerawat#kusam#kulitmuka

muka aku ni gelap so susah nak caqi foundation yg ssuai.klau salah pakai sikit,mesti muka aku jadi kelabu.makeup jadi tak lawa 🤣 jadi aku dh jatuh cinta dngn foundation daripada @hamnabeauty ni 😘hampa takmau caya hampa tngok la tutorial makeup aku yg ni 😜flawless truih muka ni and shade dia mmg ssuai dngn warna kulit aku 🙈Foundation tu full coverage & texture dia pekat so sikit je dah boleh tutup parut & jeragat kat muka 😍Shimmer spray tu untuk melembabkan muka. Lagi best kalau pakai before apply foundation & after jugak.sbb qamai sngt kan dm tanya aku pakai foundation apa?aku mmg pakai foundation dn shimmer spray daripada @hamnabeauty .best gila sumpah tak tipu 💕shimmer spray dia mmg best sbb bila sembur kat muka qasa fresh ja 🙈cpat wey p follow and dm @hamnabeauty sbb depa tngah buat promo tu 🙈
#foundation#foundationhamna#hamnafoundation#foundationmurah#fdmurah#fdmalaysia#tutupjerawat#tutupjeragat#muamalaysia#makeupartist#makeupbasicmalaysia#jerawat#kusam#kulitmuka

First Foundation yang semakin korang berpeluh akan menjadi semakin glowing 😍 Dengan texture yang sangat pekat, dengan quantity yang sikit pun dah boleh cover segala jeragat & parut dekat muka korang 😱❤ .
.

Lepas korang try Hamna Foundation ni memang dah jimat masa korang sebab tak perlu dah nak pakai colour corrector ke or concealer, serious dia cover everything 🔥🔥 Yang paling best, Foundation ni ada ARGAN OIL 😱😱🔥🔥 Korang kalau pakai make up lama2 pun, Argan Oil ni akan protect skin korang. .
.
. 🌸Cepat Follow @hamnabeauty🌸
.
.

Dorang tengah ada PROMOSI COMBO yang seriously worth it 😍😍❤✨✨
.
.

Nak cantik tak korang? 😘✨
.
.
#foundation#foundationhamna#hamnafoundation#foundationmurah#fdmurah#fdmalaysia#tutupjerawat#tutupjeragat#muamalaysia#makeupartist#makeupbasicmalaysia#jerawat#kusam#kulitmuka

MOST RECENT

Stick blusher Furaiha
Kod: pinky/orangy
Harga: RM68

Pengin piknik boss
#backpaker #camping #kusam #bigboss

"FACE SCRUB BEST GILER, WANGI DAN LEMBUT"!
.
.
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘
.
.
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan pihak kami. 💖
.
.
Kalau nak cantik semestinya go natural! Tak semua produk yang ada di drugstores sesuai untuk kulit kita semua tetapi dengan bahan alami sudah pasti tidak menyebabkan masalah breakouts seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak dan banyak lagi. Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
.
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋
.
.
TEMYRACLE FACE SCRUB
.
.
Khasiat :
✔Membersihkan pori tersumbat
✔Mengandungi japanase pitera
✔Merawat muka kusam
✔Menghaluskan wajah sehalus kulit bayi
✔Melembabkan kulit
✔Mengurangkan jeragat & garis halus
.
.
Cara guna :
Scrub muka 2 3 kali sahaja seminggu.
.
.
Temyracle face scrub - RM29
*exclude postage
.
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. 😘
.
.
📲 +6019-6877220

PROMOSI BERBALOI-BALOI!!
---------------------------------------------------
Psstt... Fsl ada promosi ni... Beli 2 set item dapat free postage tau.. Siap berpeluang dpt duit, cincin emas ataupun produk yg bernilai ratusan ringgit tau!! Promosi ni sampai 30 Dec je tau.. Whatsapp je nanti sy bantu korang k...❤
FSL
Anti Mercury Product,
🌷 RAHSIA KECANTIKKAN BIDADARI 🌷
#fslmalaysia #fsltestimoni #jerawat #jerawatkronik #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatmerkuri #jeragat #blackhead #whitehead #poriterbuka #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn #gelap #flawless #kulitkusam #kusam #panau #ekzima #kulitgatal #kulitelegic #organic #serum #organikskincare #merkuri #skincarebrunei #skincareindonesia #skincaresingapore

Kenalan Yuuuk ama Masker Peeling Batrisyia.

Masker peeling bermanfaat untuk Ngurangin noda, flek bandel, scar (lubang bekas jerawat), membersihkan komedo, menghaluskan n melembutkan kulit.

Efeknya bener2 kerasa cuma dalam bbrp kali pake.
Nah.....Mau tau apa yg bikin masker peeling Batrisyia ngefek bgd?

Pertama, ‎minyak ikan hiu. Mengandung squalene, Vit E, Vit D, Vit A, omega 3, DHA dan EPA. Ini yg Bikin kulit kita lembab, halus, bercahaya. Mampu menyerap dalam waktu 0.5 detik.

Kedua, scrub dari kopi asli alam Indonesia. Scrubnya alami n halus. Scrub tsb melukai secara ringan untuk menghasilkan kolagen alami kulit.

Ketiga, madu dari peternakan kebun randu. Berfungsi sbg antiseptik alami dan mengobati luka ringan akibat scrub.

Kombinasi 3 komposisi ini, hanya Batrisyia Herbal yg punya.

Konsultasi, Order serta join agen, subagen, resel dan marketer Batrisyia Herbal

SMS/WA : 085643698109
BBM: B4TR15YA

#batrisyia #batrisyiaherbal #marketerbatrisyia #distributorbatrisyia #stockisbatrisyia #agenbatrisyia #resellerbatrisyia #agenbatrisyiaherbal #jerawat #jerawatan #krimjerawat #krimjerawatampuh #krimpemutih #krimpemutihherbal #creambumil #creambusui #flekhitam #creamflek #krimflek #kusam #rambutrontok #shampoantirontok #lulurwajah #peeling #virgincoconutoil #serum #serumwajah

Apa ya bedanya maggie glow whitening dan acne?

Untuk Whitening Series itu sendiri fokus kepada masalah kulit kusam,belang dan rusak karna sinar matahari saat siang hari.

sedangkan Acne Series berfungsi untuk memfokuskan perbaikan kulit karna masalah jerawat, kulit sensitif, kulit berminyak dan masalah kesensitifan kulit lainnya.

Langsung Konsultasi dan Order ya untuk membuktikan kualitas kami!^^ #maggie #glow #acne #whitening #skincare #perawatan #wajah #berminyak #berjerawat #kusam

SERAPANTAS 5 SAAT KE AKAR UMBI KULIT...
.
Kami nak buktikan kehebatan serapan Serum Booster yang sentiasa menjadi pilihan No.1 pengguna produk Elysian.
.
Kehebatan Serum Booster kerana formulasi cellactive® white untuk cerahkan kulit dan formulasi liftonin® xpert untuk kulit kendur dan tua sebelum usia. Bukan setakat formulasi yang berkualiti dari saintis antarabangsa je tau!
.
Molekul Serum Booster juga adalah molekul yang sangat kecil untuk memudahkan penyerapan serum terus ke dalam kulit.
.
Sebab tu lepas sapu serum booster pada kulit, tak sampai 5 saat serum dah meresap. Terus kulit rasa tegang dan lembap. Sejuk je tau! .
Yang dah guna faham lah.
.
Elysian, produk tempatan dengan standard antarabangsa.
.
Harga plak tak masuk akal murah sangat, hanya RM85 sahaja,
Tahan sampai 3 bulan penggunaan!
.
Nak kulit cantik & sihat bole dapatkan segera
WHATSAPP 011-21858824

🔹JUST INFO !!! Kenapa yah Setelah Facial Kok Kulit Malah Jerawatan?

Facial sebenarnya adalah tindakan manipulasi dengan memencet komedo. Bukan perawatan 'ajaib' yang langsung bisa membuat kulit wajah menjadi bersih dan mulus.

Setelah tindakan kan kita lihat banyak nih bekas luka-lukanya,Bekas luka akibat facial merupakan salah satu pintu masuk bakteri jika tidak dirawat dengan tepat. Misalnya, setelah facial justru jadi malas cuci muka dan menggunakan kosmetik yang berlebihan.

Sekarang sudah ga zaman lagi perawatan harus ke salon atau klinik kecantikan..kan sudah ada penemuan TERBARU untuk perawatan wajah yaitu OXYTERA SECRET SKIN.Bisa konsultasi kapan aja dan dimana aja.. Yukk segera konsultasikan kondisi wajah anda sekarang juga dengan Consultant specialist resmi oxytera.

Nama Cs : Dwi
Wa : 081990060032
.
.
#tips #tipskecantikan #jenniferdunn #pelakor #oxytera #oxyterajakarta #perawatankecantikan #lfl #fff #likeforlike #nature #facial #sulamalis #eyelashextansion #cantik #glowing #jerawat #flek #kusam #cerah #natural #nomakeup #bahayafacial #infopenting

Sering terhalang diet karna maag & hipertensi? Sekarang engga lagiii dooong, kan udah ada SALIMAH SLIM 😍😍 simak dulu yuk gimana cara kerjanya si SALIMAH ini : 💚Cara kerja salimah slim untuk penderita maag :
Radikal Scavenging / Anti-inflamasi / gastroprotektif: Studi mengevaluasi efek gastroprotektif ekstrak etanol dari daun dan bunga dari jati belanda pada pasien tukak lambung akut diinduksi diklofenak. Hasil menyimpulkan jati belanda melindungi mukosa lambung dari efek merugikan dari OAINS terutama oleh mekanisme anti-inflamasi dan pemulungan radikal.

Konsumsi : 1 jam setelah makan 💚 Cara kerja salimah slim untuk hipertensi :
Hipotensi / vasorelaksan: Studi meneliti aktivitas kardiovaskular in vivo dan in vitro dari fraksi prosianidin (PCF) dari ekstrak jati belanda. Hasil menyimpulkan bahwa kulit jati belanda memiliki antihipertensi tahan lama dan vasorelaksan (relaksasi otot pembuluh) yang terkait dengan faktor-endotel di mana oksida nitrat yang terlibat.

Pake salimah slim, slim nya dapet, sehatnya dapet 😚😚 Konsultasi dan Order

Wa : 081398391072
Line : desykurniasari1207

#bisnisonline #skincare #skincareamanbumil #skincareamanbpomhalal #onlineshopjakarta #skii #trenditup #dmtrenditup #lipstick #kosmetikborong #latojaslimmingcream #kosmetikborongmurah #kosmetikmurahmalaysia #sr12herbal #sr12 #skincare #skinsolution #perawatanwajah #krimapotek #krimwajah #krimjerawat #kosmetikherbal #perawatanwajahbumil #perawatanwajahbusui #krimpemutih #krimracikan #kosmetikwajah #jerawat #flekhitam #kusam #solusikulitwajah

Teman setia yang selalu melindungi.⛱ Dah tak perlu risau nak picnic tepi pantai hari2 pun.. Dengan hanya sekali sapuan kulit jadi seputeh pasir di pantai. 😘 .
.
#GLOWSHINE_LOTION (Whitening Hand & Body/Moisturizing/Parfum Lotion/SPF 35)
.
🖤 Mencerahkan kulit seluruh badan dgn hanya 1 kali sapuan. Melembap, Merawat masalah kulit gelap dan Mengatasi masalah kulit rosak, berjerawat, parut dan kedutan pada seluruh badan. ✨
.
.
To Order :
📲 Whatsapp : +6010-2255 749
💻 Facebook : Raysha Hq
🌐 Website : www.rayshaskinz.com
.
Follow us on Instagram 📸
MORE Testimoni : @raysha.skinz
.
.
"YAKIN OHSEM SEPANJANG HARI"
.
#Raysha #RayshaTestimoni #RayshaSkinz #RayshaSkincare #jerawat #jeragat #parut #putih #cerah #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #onlinebiz #ejen #dropship #stokis #kusam #putihgebu #whiteninginjection #cantik #viral #serum #noradanish #ctdk #neelofa #datovida #heroseorangcinderella #naelofarhijab

GLUCELLA minuman rasa Apel segar yang diformulasikan khusus untuk kulit anda 😍 kombinasi terlengkap dr kolagen, gluthation, stem cell apple, asam hyaluronat serta premika vitamin & mineral 👍👍👍 yang bekerja memberikan nutrisi pada kulit dari dalam dengan tambahan buah acerola yang sangat kaya vitamin C, membuat kulit awet muda, putih cerah & kenyal 😍😍 bebas jerawat, bebas kusam 👍
.
Yuk dibeli sekarang Sist/gan 👍
Aman alami BPOM Terlaris 👍
Order & Info 👇👇👇
LINE/WA 085721536262
Beli yang asli hanya di Dist Resmi HWI 👍
Dicari agen & reseller di seluruh Indonesia 👍

#wajah #cantik #putih #alami #awetmuda #serumwajah #sexy #mulus #yummy #jerawat #kusam #flekhitam #klinikkecantikan #pusatkecantikan #bandung #jakarta #medan #palembang #surabaya #ayamgoreng #kuliner #bandung #artis #cewek #wanita #kinclong #rendang #serumhwi #ambon #manado

NAK CANTIK DAN KULIT MULUS?
.
.
Nak kulit cantik macam ni, jangan lupa pakai face scrub tau. Temy pun berusaha untuk dapatkan kulit macam ni, so jangan beralasan lagi untuk dapatkan produk dari Temyracle. Kulit cantik, Hati banyak happy hihi.
.
.
Alhamdulillah produk temyracle bebas daripada paraben dan juga merkuri yang boleh menipiskan kulit tu. Jom walk in ke butik Temyracle untuk mendapatkan hadiah dari kami.
.
.
TEMYRACLE FACE SCRUB
.
.
Khasiat :
✔Membersihkan pori tersumbat
✔Mengandungi japanase pitera
✔Merawat muka kusam
✔Menghaluskan wajah sehalus kulit bayi
✔Melembabkan kulit
✔Mengurangkan jeragat & garis halus
.
.
Cara guna :
Scrub muka 2 3 kali sahaja seminggu.
.
.
Temyracle face scrub - RM29
*exclude postage
.
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. 😘
.
.
📲 +6019-6877220

LULUR REMPAH BENGKOANG
Whitening Body scrub
100% natural
kandungan:
Pati beras, bengkoang, kunir putih, melati & rempah - rempah pilihan.
Manfaat:
Mencerahkan kulit, mengangkat sel kulit mati, melembabkan, menghaluskan & membersihkan kulit tubuh.
Cara pakai:
Campurkan lulur rempah dengan air secukupnya hingga mengental / mencair (sesuai selera). Oleskan merata keseluruh tubuh. Biarkan hingga setengah kering, lalu pijat & gosok dengan gerakan memutar. Bilas hingga bersih.

Netto: 100 gr
Harga 40 rb

Konsultasi, Order & Info Bisnis
Wa : 081398391072
Line : desykurniasari1207

#bisnisonline #skincare #skincareamanbumil #skincareamanbpomhalal #onlineshopjakarta #skii #trenditup #dmtrenditup #lipstick #kosmetikborong #latojaslimmingcream #kosmetikborongmurah #kosmetikmurahmalaysia #sr12herbal #sr12 #skincare #skinsolution #perawatanwajah #krimapotek #krimwajah #krimjerawat #kosmetikherbal #perawatanwajahbumil #perawatanwajahbusui #krimpemutih #krimracikan #kosmetikwajah #jerawat #flekhitam #kusam #solusikulitwajah

Inilah rahsia kulit CERAH seluruh badan tanpa injection yang mahal tapi lambat berkesan dan tak perlu juga makan supplement yg belum tentu berkesan secepat ni. Xpayah pening2 guna jer #GLOWSHINE_LOTION (Whitening Hand & Body/Moisturizing/Parfum Lotion/SPF 35)
.
🖤 Mencerahkan kulit seluruh badan dgn hanya 1 kali sapuan. Melembap, Merawat masalah kulit gelap dan Mengatasi masalah kulit rosak, berjerawat, parut dan kedutan pada seluruh badan. ✨
.
.
To Order :
📲 Whatsapp : +6010-2255 749
💻 Facebook : Raysha Hq
🌐 Website : www.rayshaskinz.com
.
Follow us on Instagram 📸
MORE Testimoni : @raysha.skinz
.
.
"YAKIN OHSEM SEPANJANG HARI"
.
#Raysha #RayshaTestimoni #RayshaSkinz #RayshaSkincare #jerawat #jeragat #parut #putih #cerah #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #onlinebiz #ejen #dropship #stokis #kusam #putihgebu #whiteninginjection #cantik #viral #serum #noradanish #ctdk #neelofa #datovida #heroseorangcinderella #naelofarhijab

#OMAIGOD!! INGATKAN CLOROX, RUPANYA #LOSYEN! TAK SAMPAI SEMINIT DAH PUTIH SELURUH BADAN! .
Gosok2 jer puteh melepak kulit!! Ini bukan acah2 bagus tapi benar2 belaka! .
Nak Tahu Cara Gunakan Losyen Dan Hilangkan Daki Gelap Paling Cepat? tengok video ni sampai habis tau.
.
Kesan serta merta dalam seminit je.. kulit gebu gebas macam baby 😍
.
Apa yang best sangat losyen ni sampai jem wasssaapp Bella?
✔️ Bau Fresh & Wangi Incanto Shine
✔️ Melembapkan kulit serta merta
✔️ Membuang sel kulit mati dan lama
✔️ Mencerahkan kulit dgn pantas
✔️ Hilangkan daki dengan cepat
.
.
Boleh buang daki sambil cerahkan bahagian :
↪️ Celah ketiak - lingkaran leher
↪️ Bahagian kaki - tangan
↪️ Di celah ehem - ehem
↪️ Sekitar Peha - lutut
.
.
Info :
❤️ Diperbuat dari GLUTATHIONE & ALPHA ABURTIN
❤️ Diperkaya dengan Vitamin C & E
❤️ Di Jamin selamat KKM APPROVED
❤️ 50ml (Tahan Sebulan)
❤️ Harga berbaloi-baloi
.
Boleh digunakan disemua kawasan badan.
.
DIJAMIN BERKESAN Atau Wang dikembalikan. 👍🏻
Nak tau tak harga promosi sekarang?
.
.
To Order :
📲 Whatsapp : +6010-2255 749
💻 Facebook : Raysha Hq
🌐 Website : www.rayshaskinz.com
.
Follow us on Instagram 📸
MORE Testimoni : @raysha.skinz
.
.
"YAKIN OHSEM SEPANJANG HARI"
.
#Raysha #RayshaTestimoni #RayshaSkinz #RayshaSkincare #jerawat #jeragat #parut #putih #cerah #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #onlinebiz #ejen #dropship #stokis #kusam #putihgebu #whiteninginjection #cantik #viral #serum #noradanish #ctdk #neelofa #datovida #heroseorangcinderella #naelofarhijab

Most Popular Instagram Hashtags