[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kurussebelumrayawithsledefit

23 posts

TOP POSTS

Yup mmg @slende.fit mcm tu.. tu beza slendefit dgn yg lain.. try sendiri.. sbb slendefit betulkan hormon yg dh ke laut.. klu dh tk nk consume pon,tk kan naik balik sbb hormon dh stabil.. masa period pon boleh consume tk de masalah sbb tk menganggu hormon malah betulkan balik. And @slendefit bukan herbs @slendefit dari potato extract or slendesta.. jom beli still promo #kurussebelumrayawithsledefit πŸ’‹πŸ’‹
Whatsapp 0124705202 or 0193878012
#Repost @slende.fit (@get_repost)
・・・
βœ” Tak sangka turun berat sebab sebelum ni ada consume produk lain, tapi tak turun2 dan hanya maintain je berat. βœ” Dengan SLENDEFIT ni buat bodoh2 je consume dan makan seperti biasa tapi bila timbang dah turun 2KG. βœ” Sekarang pun senang lawas,lebih dari sekali dalam masa sehari ke toilet. βœ” Selepas makan je terus ke toilet tapi tak cirit pun,memang normal je. βœ” Tengah period memang takde senggugut lansung.

_____________________________________

Tudiaaa padu feedback akak ni!!
Marilah kita pun kurus bersama!! WHATSAPP

0193878012
0193878012
0193878012

0124705202
0124705202
0124705202

Today ootd.. jgn lupa dptkan @slende.fit dgn harga promo #kurussebelumrayawithsledefit hanya RM 150 sekotak and slim like me sblom raya ni insyallah.. APA BEZA SLENDEFIT DENGAN PRODUCT SLIMMING LAIN? SLIMMING PRODUCT LAIN SELALUNYA TIDAK BOLEH CONSUME SEMASA DATANG BULAN SBB AKAN MENGGANGU HORMON. TP SLENDEFIT BOLEH DI COMSUME SEMASA DATANG BULAN SBB SLENDEFIT AKAN BETULKAN HORMON.. jom beli sblom stock clear.. #slendefit #slendefitbyfaezahelai #slendesta #slimmingproduct #slimmingtips #howtoslim #howtoloseweight #weightloss #ootd #ootdfaezahelai #faezahelaiootd #faezahelai #myfashion #fashion #lovelovelove #feelingblessed

I wish that this upcoming Ramadan
bring you happiness and prosperity for all your life.
Have a blessed one!
Don't forget to get @slende.fit and #kurussebelumrayawithsledefit with promo price RM 150 per box whatsapp 0124705202 or 0193878012 to purchase
#salamramadhan #slendefitbyfaezahelai #kurussebelumrayawithsledefit #jomkurus #howtoslim #howtoloseweight #losingweight #lovelovelove #feelingblessed #alhamdulillah #faezahelai #auroraheyricca #ramadhan

Haaa ni progress sy consume @slende.fit yup slow sikit sbb nk hilang few kg je.. tp yg latest tu dh ringan sgt,sbb was not well.. skrg dh back on track.. ni dh nk puasa so lg cepat boleh turun berat badan,cepat beli @slende.fit with harga promo #kurussebelumrayawithsledefit RM 150 sekotak.. @slende.fit ni akan betulkan hormon supaya lebih cepat and senang berat nk turun secara sehat.. waktu haid pon boleh consume sbb tk kan ganggu infact betulkan balik hormon yg tk betul.. whatsapp 0124705202 to purchase or 0193878012
#slendefit #slendefitbyfaezahelai #slendesta #slimmingproduct #slimmingtips #howtoloseweight #howtoslim #losingweight #weightloss #lovelovelove #feelingblessed #alhamdulillah #kurussebelumrayawithsledefit

Last night ootd for #fenomenaaidilfitri2017
Why i so kurus? That's because i dok consume @slende.fit for a year already.. apa beza @slende.fit dgn slimming product yg lain? Yg lain bg kurus only,and bila period tk boleh consume sbb nanti kacau hormon.. BUT SLENDEFIT BETULKAN HORMON SO U CAN CONSUME EVEN DURING UR MENSTRUAL.. klu ada jerawat hormon,hormon ye bukan salah product or sinus,insyallah semua akan clear.. boleh whatsapp 0124705202 or 60193878012 to purchase.. #ootd #lastnight #ootdfaezahelai #faezahelaiootd #faezahelai #slendefit #slendesta #slimmingproduct #jomkurussebelumrayawithslendefitbyfaezahelai #kurussebelumrayawithsledefit #howtoloseweight #weightloss #howtoslim #slimmingtips #lovelovelove #feelingblessed #alhamdulillah

Happy monday.. nk gitau skrg @slende.fit tgh promo kurus sebelom raya RM 150 je sekotak uoollss.. sunggu yg ada jerawat hormon pon hilang,yg period tk tentu pon akan ok,sbb @slende.fit ni betulkan hormon supaya senang nk turun badan.. try la sendiri.. yg penting 100% safe sbb ingredients slendesta (potato extract)
Jom whatsapp laju 0124705202 atau 60193878012 utk dptkan promo raya price.. πŸ’‹πŸ’‹
#slendefit #slendefitbyfaezahelai #howiloseweight #howtoloseweight #loseweα»‹ght #loseweα»‹ghtprogram #slim #kurussebelumrayawithsledefit #lovelovelove

😱😱 nk habih dh stock.. kita buat concept first come first serve na.. sorry sgt
Cepat whatsapp 0124705202 atau 0193878012 to purchase
Repost from @slende.fit @TopRankRepost #TopRankRepost Kalau badan susut alhamdulillah tp kalau stok susut tak bestlah ..jd jgn tunggu lama lama jom order slendefit whatsapp 0124705202 #jomkurussebelumraya
#weightloss #losingweight #slimmingproduct #feelingblessed #lovelovelove #slendesta #slendefit #kurussebelumrayawithsledefit

MOST RECENT

#Repost @slende.fit (@get_repost)
・・・
Admin share cara yang betul untuk consume SLENDEFIT dari @faezahelai sendiri.. πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ #Repost @faezahelai with @repostapp
・・・
Td sblom lunch kami minum @slendefit dulu.. nk shake pon boleh,nk kacau pakai sudu pon boleh.. lepas sejam baru lunch,start with 2 glass of water first before u start ur meal.. for beginners kena amik 2 sachets a day.. tp sy amik satu je sbb hormon dh stable and boleh control my appetite.. skrg @slende.fit ada promo #kurussebelumrayawithsledefit dgn hanya RM 150 sekotak normal RM 200 so beza 50 ringgit tuuu.. promo ni sampai stock kami licin dan tk kan repeat dh utk promo,so lani stock dh tk byk dh,cepat beli sblom habih.. nk tgk testimonial dari pengguna slendefit selama 4 bulan kami beroperasi,visit @slende.fit ig and sapa2 yg mmg dh consume @slende.fit sila komen kat πŸ‘‡πŸ» For purchase boleh whatsapp 0124705202 atau
0193878012
Sy dh consume about a year and my weight still maintain mcm zaman sy anak dara dulu.. sbb dia betulkan hormon termasuk lah jerawat hormon pon hilang,
sy try sendiri sebelom start jual, because I CARE ABOUT THE PRODUCTS THAT I RECOMMEND SBB SY NK IT WORKS BUT IN A HEALTHY WAY NOT JUST GIVING A FAKE HOPE WITH INGREDIENTS YG ADA SIDE EFFECTS..
@slende.fit are made from branded ingredients "slendesta" from USA.. u can always consult with ur doctor klu rasa tk confident PLS TRY OUR PRODUCT WITH CONFIDENCE sbb klu tk confident it wont work.. jom kita kurus sblom raya so hampa boleh pakai kebaya raya ni.. πŸ’‹πŸ’‹
#slendefit #slendefitbyfaezahelai #kurussebelumrayawithsledefit #howtoloseweight #weightloss #slimmingproduct #slendesta #faezahelai #lovelovelove #feelingblessed
P/S : abaikan mata panda yg tk cukup tidoq tu

#repost πŸ’œ Time buka makin dekat dah for those yg nk achieve target while berpuasa Dont forget your Slendefit later b4 buka! I swear Slendefit is that good that it doesn't leave you feeling so hungry till you can't move! NO GASTRIC ATTACK AT ALL #amazingproduct πŸ‘πŸŒŸπŸŒŸπŸŒŸπŸŒŸ
Selamat sahur.. jgn lupa @slende.fit utk kekal slim during fasting month.. πŸ’‹πŸ’‹
#slendefitbyfaezahelai #slendefit #kurussebelumrayawithsledefit #howtoslim #howtoloseweight #losingweight #slimmingproduct #sahur #lovelovelove #feelingblessed #alhamdulillah

Sahur pun ber`SLENDEFIT` yea mcm Faezah Elai.. Jangan lupaβ€β€β€πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #Repost @faezahelai (@get_repost)
・・・
Selamat sahur.. jgn lupa @slende.fit utk kekal slim during fasting month.. πŸ’‹πŸ’‹
#slendefitbyfaezahelai #slendefit #kurussebelumrayawithsledefit #howtoslim #howtoloseweight #losingweight #slimmingproduct #sahur #lovelovelove #feelingblessed #alhamdulillah

I wish that this upcoming Ramadan
bring you happiness and prosperity for all your life.
Have a blessed one!
Don't forget to get @slende.fit and #kurussebelumrayawithsledefit with promo price RM 150 per box whatsapp 0124705202 or 0193878012 to purchase
#salamramadhan #slendefitbyfaezahelai #kurussebelumrayawithsledefit #jomkurus #howtoslim #howtoloseweight #losingweight #lovelovelove #feelingblessed #alhamdulillah #faezahelai #auroraheyricca #ramadhan

Yup mmg @slende.fit mcm tu.. tu beza slendefit dgn yg lain.. try sendiri.. sbb slendefit betulkan hormon yg dh ke laut.. klu dh tk nk consume pon,tk kan naik balik sbb hormon dh stabil.. masa period pon boleh consume tk de masalah sbb tk menganggu hormon malah betulkan balik. And @slendefit bukan herbs @slendefit dari potato extract or slendesta.. jom beli still promo #kurussebelumrayawithsledefit πŸ’‹πŸ’‹
Whatsapp 0124705202 or 0193878012
#Repost @slende.fit (@get_repost)
・・・
βœ” Tak sangka turun berat sebab sebelum ni ada consume produk lain, tapi tak turun2 dan hanya maintain je berat. βœ” Dengan SLENDEFIT ni buat bodoh2 je consume dan makan seperti biasa tapi bila timbang dah turun 2KG. βœ” Sekarang pun senang lawas,lebih dari sekali dalam masa sehari ke toilet. βœ” Selepas makan je terus ke toilet tapi tak cirit pun,memang normal je. βœ” Tengah period memang takde senggugut lansung.

_____________________________________

Tudiaaa padu feedback akak ni!!
Marilah kita pun kurus bersama!! WHATSAPP

0193878012
0193878012
0193878012

0124705202
0124705202
0124705202

#Repost @faezahelai with @repostapp
・・・
Haaa ni progress sy consume @slende.fit yup slow sikit sbb nk hilang few kg je.. tp yg latest tu dh ringan sgt,sbb was not well.. skrg dh back on track.. ni dh nk puasa so lg cepat boleh turun berat badan,cepat beli @slende.fit with harga promo #kurussebelumrayawithsledefit RM 150 sekotak.. @slende.fit ni akan betulkan hormon supaya lebih cepat and senang berat nk turun secara sehat.. waktu haid pon boleh consume sbb tk kan ganggu infact betulkan balik hormon yg tk betul.. whatsapp 0124705202 to purchase or 0193878012
#slendefit #slendefitbyfaezahelai #slendesta #slimmingproduct #slimmingtips #howtoloseweight #howtoslim #losingweight #weightloss #lovelovelove #feelingblessed #alhamdulillah #kurussebelumrayawithsledefit

Haaa ni progress sy consume @slende.fit yup slow sikit sbb nk hilang few kg je.. tp yg latest tu dh ringan sgt,sbb was not well.. skrg dh back on track.. ni dh nk puasa so lg cepat boleh turun berat badan,cepat beli @slende.fit with harga promo #kurussebelumrayawithsledefit RM 150 sekotak.. @slende.fit ni akan betulkan hormon supaya lebih cepat and senang berat nk turun secara sehat.. waktu haid pon boleh consume sbb tk kan ganggu infact betulkan balik hormon yg tk betul.. whatsapp 0124705202 to purchase or 0193878012
#slendefit #slendefitbyfaezahelai #slendesta #slimmingproduct #slimmingtips #howtoloseweight #howtoslim #losingweight #weightloss #lovelovelove #feelingblessed #alhamdulillah #kurussebelumrayawithsledefit

#Repost @faezahelai with @repostapp
・・・
Td sblom lunch kami minum @slende.fit dulu.. nk shake pon boleh,nk kacau pakai sudu pon boleh.. lepas sejam baru lunch,start with 2 glass of water first before u start ur meal.. for beginners kena amik 2 sachets a day.. tp sy amik satu je sbb hormon dh stable and boleh control my appetite.. skrg @slende.fit ada promo #kurussebelumrayawithsledefit dgn hanya RM 150 sekotak normal RM 200 so beza 50 ringgit tuuu.. promo ni sampai stock kami licin dan tk kan repeat dh utk promo,so lani stock dh tk byk dh,cepat beli sblom habih.. nk tgk testimonial dari pengguna slendefit selama 4 bulan kami beroperasi,visit @slende.fit ig and sapa2 yg mmg dh consume @slende.fit sila komen kat πŸ‘‡πŸ» For purchase boleh whatsapp 0124705202 atau
0193878012
Sy dh consume about a year and my weight still maintain mcm zaman sy anak dara dulu.. sbb dia betulkan hormon termasuk lah jerawat hormon pon hilang,
sy try sendiri sebelom start jual, because I CARE ABOUT THE PRODUCTS THAT I RECOMMEND SBB SY NK IT WORKS BUT IN A HEALTHY WAY NOT JUST GIVING A FAKE HOPE WITH INGREDIENTS YG ADA SIDE EFFECTS..
@slende.fit are made from branded ingredients "slendesta" from USA.. u can always consult with ur doctor klu rasa tk confident PLS TRY OUR PRODUCT WITH CONFIDENCE sbb klu tk confident it wont work.. jom kita kurus sblom raya so hampa boleh pakai kebaya raya ni.. πŸ’‹πŸ’‹
#slendefit #slendefitbyfaezahelai #kurussebelumrayawithsledefit #howtoloseweight #weightloss #slimmingproduct #slendesta #faezahelai #lovelovelove #feelingblessed
P/S : abaikan mata panda yg tk cukup tidoq tu...whatsapp miss rina 0124705202 for more info

Last night ootd for #fenomenaaidilfitri2017
Why i so kurus? That's because i dok consume @slende.fit for a year already.. apa beza @slende.fit dgn slimming product yg lain? Yg lain bg kurus only,and bila period tk boleh consume sbb nanti kacau hormon.. BUT SLENDEFIT BETULKAN HORMON SO U CAN CONSUME EVEN DURING UR MENSTRUAL.. klu ada jerawat hormon,hormon ye bukan salah product or sinus,insyallah semua akan clear.. boleh whatsapp 0124705202 or 60193878012 to purchase.. #ootd #lastnight #ootdfaezahelai #faezahelaiootd #faezahelai #slendefit #slendesta #slimmingproduct #jomkurussebelumrayawithslendefitbyfaezahelai #kurussebelumrayawithsledefit #howtoloseweight #weightloss #howtoslim #slimmingtips #lovelovelove #feelingblessed #alhamdulillah

#repost
Just to remind; Take your SLENDEFIT twice daily, b4 Ur lunch meal and b4 dinner later. Must take! Without discipline you hardly can see the results. stocks are very limited now so fastest fingers first only! Grab more now while it's still on promo, not a waste, during upcoming fasting month u can consume this time sahur perut tak rasa lapar all day! Gives u the energy too 🌟πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Td sblom lunch kami minum @slende.fit dulu.. nk shake pon boleh,nk kacau pakai sudu pon boleh.. lepas sejam baru lunch,start with 2 glass of water first before u start ur meal.. for beginners kena amik 2 sachets a day.. tp sy amik satu je sbb hormon dh stable and boleh control my appetite.. skrg @slende.fit ada promo #kurussebelumrayawithsledefit dgn hanya RM 150 sekotak normal RM 200 so beza 50 ringgit tuuu.. promo ni sampai stock kami licin dan tk kan repeat dh utk promo,so lani stock dh tk byk dh,cepat beli sblom habih.. nk tgk testimonial dari pengguna slendefit selama 4 bulan kami beroperasi,visit @slende.fit ig and sapa2 yg mmg dh consume @slende.fit sila komen kat πŸ‘‡πŸ» For purchase boleh whatsapp 0124705202 atau
0193878012
Sy dh consume about a year and my weight still maintain mcm zaman sy anak dara dulu.. sbb dia betulkan hormon termasuk lah jerawat hormon pon hilang,
sy try sendiri sebelom start jual, because I CARE ABOUT THE PRODUCTS THAT I RECOMMEND SBB SY NK IT WORKS BUT IN A HEALTHY WAY NOT JUST GIVING A FAKE HOPE WITH INGREDIENTS YG ADA SIDE EFFECTS..
@slende.fit are made from branded ingredients "slendesta" from USA.. u can always consult with ur doctor klu rasa tk confident PLS TRY OUR PRODUCT WITH CONFIDENCE sbb klu tk confident it wont work.. jom kita kurus sblom raya so hampa boleh pakai kebaya raya ni.. πŸ’‹πŸ’‹
#slendefit #slendefitbyfaezahelai #kurussebelumrayawithsledefit #howtoloseweight #weightloss #slimmingproduct #slendesta #faezahelai #lovelovelove #feelingblessed
P/S : abaikan mata panda yg tk cukup tidoq tu β„’@faezahelai

#repost
Hurry Guys grab your slendefit now! All stocks running low😱😱😱😱 No more promo price after this! Raya slimming challenge promo up till $30 discount off! 🌟
*WHILE STOCKS LAST ONLY*
#slendefit #slendesta #slendefitsg #slendefitbyfaezahelai faezahelai:😱😱 nk habih dh stock.. kita buat concept first come first serve na.. sorry sgt
Cepat whatsapp 0124705202 atau 0193878012 to purchase
Repost from @slende.fit @TopRankRepost #TopRankRepost Kalau badan susut alhamdulillah tp kalau stok susut tak bestlah ..jd jgn tunggu lama lama jom order slendefit whatsapp 0124705202 #jomkurussebelumraya
#weightloss #losingweight #slimmingproduct #feelingblessed #lovelovelove #slendesta #slendefit #kurussebelumrayawithsledefit

😱😱 nk habih dh stock.. kita buat concept first come first serve na.. sorry sgt
Cepat whatsapp 0124705202 atau 0193878012 to purchase
Repost from @slende.fit @TopRankRepost #TopRankRepost Kalau badan susut alhamdulillah tp kalau stok susut tak bestlah ..jd jgn tunggu lama lama jom order slendefit whatsapp 0124705202 #jomkurussebelumraya
#weightloss #losingweight #slimmingproduct #feelingblessed #lovelovelove #slendesta #slendefit #kurussebelumrayawithsledefit

Admin share cara yang betul untuk consume SLENDEFIT dari @faezahelai sendiri.. πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ #Repost @faezahelai with @repostapp
・・・
Td sblom lunch kami minum @slendefit dulu.. nk shake pon boleh,nk kacau pakai sudu pon boleh.. lepas sejam baru lunch,start with 2 glass of water first before u start ur meal.. for beginners kena amik 2 sachets a day.. tp sy amik satu je sbb hormon dh stable and boleh control my appetite.. skrg @slende.fit ada promo #kurussebelumrayawithsledefit dgn hanya RM 150 sekotak normal RM 200 so beza 50 ringgit tuuu.. promo ni sampai stock kami licin dan tk kan repeat dh utk promo,so lani stock dh tk byk dh,cepat beli sblom habih.. nk tgk testimonial dari pengguna slendefit selama 4 bulan kami beroperasi,visit @slende.fit ig and sapa2 yg mmg dh consume @slende.fit sila komen kat πŸ‘‡πŸ» For purchase boleh whatsapp 0124705202 atau
0193878012
Sy dh consume about a year and my weight still maintain mcm zaman sy anak dara dulu.. sbb dia betulkan hormon termasuk lah jerawat hormon pon hilang,
sy try sendiri sebelom start jual, because I CARE ABOUT THE PRODUCTS THAT I RECOMMEND SBB SY NK IT WORKS BUT IN A HEALTHY WAY NOT JUST GIVING A FAKE HOPE WITH INGREDIENTS YG ADA SIDE EFFECTS..
@slende.fit are made from branded ingredients "slendesta" from USA.. u can always consult with ur doctor klu rasa tk confident PLS TRY OUR PRODUCT WITH CONFIDENCE sbb klu tk confident it wont work.. jom kita kurus sblom raya so hampa boleh pakai kebaya raya ni.. πŸ’‹πŸ’‹
#slendefit #slendefitbyfaezahelai #kurussebelumrayawithsledefit #howtoloseweight #weightloss #slimmingproduct #slendesta #faezahelai #lovelovelove #feelingblessed
P/S : abaikan mata panda yg tk cukup tidoq tu

Td sblom lunch kami minum @slende.fit dulu.. nk shake pon boleh,nk kacau pakai sudu pon boleh.. lepas sejam baru lunch,start with 2 glass of water first before u start ur meal.. for beginners kena amik 2 sachets a day.. tp sy amik satu je sbb hormon dh stable and boleh control my appetite.. skrg @slende.fit ada promo #kurussebelumrayawithsledefit dgn hanya RM 150 sekotak normal RM 200 so beza 50 ringgit tuuu.. promo ni sampai stock kami licin dan tk kan repeat dh utk promo,so lani stock dh tk byk dh,cepat beli sblom habih.. nk tgk testimonial dari pengguna slendefit selama 4 bulan kami beroperasi,visit @slende.fit ig and sapa2 yg mmg dh consume @slende.fit sila komen kat πŸ‘‡πŸ» For purchase boleh whatsapp 0124705202 atau
0193878012
Sy dh consume about a year and my weight still maintain mcm zaman sy anak dara dulu.. sbb dia betulkan hormon termasuk lah jerawat hormon pon hilang,
sy try sendiri sebelom start jual, because I CARE ABOUT THE PRODUCTS THAT I RECOMMEND SBB SY NK IT WORKS BUT IN A HEALTHY WAY NOT JUST GIVING A FAKE HOPE WITH INGREDIENTS YG ADA SIDE EFFECTS..
@slende.fit are made from branded ingredients "slendesta" from USA.. u can always consult with ur doctor klu rasa tk confident PLS TRY OUR PRODUCT WITH CONFIDENCE sbb klu tk confident it wont work.. jom kita kurus sblom raya so hampa boleh pakai kebaya raya ni.. πŸ’‹πŸ’‹
#slendefit #slendefitbyfaezahelai #kurussebelumrayawithsledefit #howtoloseweight #weightloss #slimmingproduct #slendesta #faezahelai #lovelovelove #feelingblessed
P/S : abaikan mata panda yg tk cukup tidoq tu

#Repost @faezahelai with @repostapp
・・・
Happy monday.. nk gitau skrg @slende.fit tgh promo kurus sebelom raya RM 150 je sekotak uoollss.. sunggu yg ada jerawat hormon pon hilang,yg period tk tentu pon akan ok,sbb @slende.fit ni betulkan hormon supaya senang nk turun badan.. try la sendiri.. yg penting 100% safe sbb ingredients slendesta (potato extract)
Jom whatsapp laju 0124705202 atau 60193878012 utk dptkan promo raya price.. πŸ’‹πŸ’‹
#slendefit #slendefitbyfaezahelai #howiloseweight #howtoloseweight #loseweα»‹ght #loseweα»‹ghtprogram #slim #kurussebelumrayawithsledefit #lovelovelove

Most Popular Instagram Hashtags