#kurusmudah

MOST RECENT

TAK BOSAN KE ORANG PANGGIL “GEMOK” ?
.
.
Awak ada masalah berat badan seperti:
.
❌ Lemak berlapis di perut
❌ Peha besar
❌ Susah kawal nafsu makan
❌ Sembelit
❌ BMI Overweight .
.
So here, Lily nak share supplement yang sesuai untuk bantu tingkatkan metabolisma badan dengan cara BAKAR, BUANG & BINA. Selain exercise, pengambilan supplement membantu mempercepatkan proses pengurusan badan 😊
.
.
Lily listkan supplement Shaklee yang highly recommended untuk kurus adalah:
.
🍄 OMEGA GUARD ▶️ Proses membakar lemak. Omega Guard dinamakan “pembakar lemak effektif” kerana omega guard mempunyai tinggi lemak Omega-3. Lemak omega-3 membantu tingkatkan metabolisma badan, pertingkatkan pembakaran lemak yg effektif, mengurangkan rasa lapar dan juga menghalangkan pembentukan lemak yg hodoh.
.
.
🍄 HERBLAX ▶️ Proses membersihkan usus.
Herblax membantu pembersihan toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Herblax membantu atasi perut buncit, turunkan kolestrol, atasi sembelit, perlawasan lancar dan turunkan berat badan.
.
.
🍄 ESP ▶️ Proses pembinaan otot. Pengambilan Protein samada Cinch Shake / ESP diperlukan kerana apabila lemak diuraikan daripada badan, otot diperlukan untuk menggantikan ruangan yang kosong. ESP sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, menjaga nafsu makan, menjaga otot bebas lemak, kenyangkan perut, dan bagi tenaga tambahan.
.
.
P/S: If korang ada masalah kulit muka & badan wajib ambil ESP ni, kulit akan cepat sihat & masalah dapat diatasi. Thats why ESP hot demand, 2 In 1 Function!
-
-
Ingin cuba?
-
Nak tahu lebih lanjut ?
Lily
01136048781
Your favourite SID ❤️
.
(Harga tidak akan dinyatakan disetiap ruangan komen, pls whatsapp Lily. Thanks in advance!)
-
#shakleebylily
#shakleeputrajaya
#shakleebrunei
#shakleepromosi
#setbajetkurus
#setslimmingshaklee
#setbajetslimming
#setkuruscepat
#setkurusbajet
#setbajetkurus
#shakleemanjung
#shakleeperlis
#shakleekelantan
#shakleeterengganu
#kurusmudah
#bakarlemakcepat
#bakarlemakeffektif
#bakarlemakmudah
#turunberatcepat

Kurus ke Gemok!! Sapa yang pernah alami je tau
Betapa perit perasaan
Banyak baju tak muat
😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Masalah besar je rasanya
Sebab tu ramai yang sanggup melabur
Dengan produk #juicyraspberry... TIDAK ADA YANG MUSTAHIL JANJI ADA USAHA
.
.
❌ DIET KETAT
❌ SENAMAN
❌ TAHAN LAPAR
.
.
Teringin nak kurus?
Berminat???
http://Www.wasap.my/60129153601

#juicyraspberry
#juicyrasberryseremban
#juicyrapsberryagent
#agentjuicyraspberryseremban
#kurusmudah
#caramudahkurus

Hai Awakkk Hensem Cantik Gojes macam biasa jangan lupa ye kemam GulaGulaKurus sebelum sarapan or lunch. Before tu baca dulu doa dan selawat ☺ Jadikan Gula Gula Kurus ni sebagai ASBAB untuk kita kurus dan sihat 😊
.
KURUS bukan untuk cantik dan hensem je tau tapi untuk kita lebih sihat dan lebih cergas. Niat tu penting 😎 insyaAllah dipermudahkan
.
Jom order
whatsapp 0124646014 untuk details

. LAGI PAYMENT 🔥
Alhamdulillah, Subhanallah, Allahuakbar 💕
.
TQ CUST SHOPPING TEH KURUS DAN BENGKUNG DGN ROZ ,SEMOGA MURAH REZEKI YER😘😘
-
JOM CEPAT2 DPTKAN TEH KURUS DGN BENGKUNG!!
-
.
Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻
.
[DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] .
.
#misikurus#kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #greentea#ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia#bengkungmalaysia #bengkungmoden

SUPER SLIM BENGKUNG

Harga rm40 (Free postage)
× material - spandex (tidak gatal dan serap peluh)
× 4 tetulang mudah lentur dan lembut
× mudah dipakai
× mempunyai 3 setting hook
× size - (S - 5XL)
× warna - hitam
-
.
Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻
.
[DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] .
.
#misikurus#kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #greentea#ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia#bengkungmalaysia #bengkungmoden

Siapa macam ni? Tag kawan2 korang yang macam ni 😁.
.
.
UNTUK PERTANYAAN & PENDAFTARAN PROGRAM ADVANCE COACHING-TRANSFORMASI KURUS ONLINE.
.
.
Program Advance Coaching
🔻 Makan 5x sehari
🔻 Boleh makan nasi sebab nasi tak bersalah .
🔻 Meal plan yang lengkap dengan menu yang tak masuk akal sedap .
🔻 Turun 3-10kg sebulan .
.

Coach Atie 📲 0136288127
Coach Pemakanan 12 tahun
📌Menu sihat
📌Tips kurus tanpa berlapar.
.
Kurus & Fit - Eat Right Stay Fit with Advance Coaching T.E.A.M Power❤️Fit Malaysia .
.

#kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #powerfitkl #kasutbata #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #menusihat #eatclean #fattzura #tipskurus #bajumurah #kurusselepasbersalin #kurusmudah #kuruscepat #tipskurus #tipsturunberat #pilkurus #bajubesar #tudungmurah #ruangrezekihanania #tipssusumeriah #tipsturunberat #kuruscepat #menudiet

Lunch Box ini tidak mampu Bantu anda kurus kerana : .
(1) Karbo ringkas dari nasi putih akan buat kita cepat lapar. Better tukar kepada segenggam beras perang@2 keping roti wholemeal
.
(2) Protein dari telur memang bagus tetapi Cara masakan sangat penting. Masakan diatas banyak minyak, gula & garam yang akan menghalang proses turun berat badan. Fokus kepada masakan panggang, stim @ rebus Tinggalkan yang bergoreng & berlemak.
.
(3) Serat dari sayur terlalu sedikit & Cara masakan juga banyak garam & minyak. Portion yang betul untuk sayura adalah dua cekup tangan anda. .
.
Nak kurus, Tak perlu berlapar
Anda perlu Ada ilmu pemakanan yang betul
.
#kochidayah0104324616
#kurusonlinecoaching #youcanloseweightfromhome #eatcleanmalaysia #jk1m #jomkurus #kevinzahri #resepisedap #kurussihat
#kurussebelumkhawin #turunberat #kurusmudah #mydoctors #sherry_alhadad #insprirasipengantinmuslim
# #icanseeyourvoicemalaysia
#hajat #jubahbesar

Tak perlu penimbang untuk lihat kita berlebihan lemak badan. Berdiri jer depan cermin dalam bilik.. Kalau tak suka.. It's time to work.. Jangan postponed lagi..
.
.
Nak turun 3kg - 10kg sebulan dan anda boleh makan 5 - 6 kali sehari? Anda kena try Program Slim Fit From Home.
.
Menu meal dengan resepi selama 30 hari
Group coaching
Tips Exercise dirumah
Groceries list
Nutrition Meal selama 1 bulan
.
.
#teammaxnana
#slimfitfromhome
Coach Max 0198669971
Coach Nana 0138270155
.
.
#diet #tv3 #jalanjalancarimakan #bawalovers #duckshawl #nakkurus #menudiet #motifviral
#astroworld #zalora #alibaba #shoppingonline
#shopee #bahasa #kurusdarirumah #kurusmudah #eyelashshawl #bajukurungcotton

SEDAR TAK 2 KEPING ROTI CANAI & SECAWAN TEH TARIK BERSAMAAN 700 KALORI MEMERLUKAN 1 JAM UNTUK ANDA BERSENAM ! 😔
.
.
Paling senang, paling cepat. Siapa yang tak suka kan? Satu keping roti canai bersamaan dengan 300 kalori. Kalau anda makan dua keping dah 600 kalori tambah secawan teh tarik 100 kalori, itu baru hidangan sarapan pagi, lunch, dinner dan snek diantaranya anda nak makan apa?
Bayangkan kalau berlari di treadmill atau jogging, kenalah berlari dalam 90min barulah bakar 700 kalori. Selalunya ramai orang TEWAS bila sebut pasal kena jogging & bersenam..
================================
.
Nak kami boleh bantu anda KAWAL SELERA MAKAN & KURUS TANPA PERLU BERLAPAR?
.
======================
KELEBIHAN SLIMAX JUICE
======================
✅ Melancarkan Haid
✅ 5x Membakar Lemak Degil
✅ Mengawal Selera Makan ✅ Kecilkan Peha, Pinggul, Perut ✅ Buang Toksin Dalam Badan.
.
📱 Whatsapp sy 0126576267
✅ Klik link utk direct whatsapp saya
www.wasap.my/60126576267/DeinaSlimaxJuice
.
.
#kurus #obatkurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #ubatkurus #produkkurus #sayanakkurus #tipskurus #kurussihat #kurusdalam2minggu #kurusbadan #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #kurusdengancepat #kuruskanbadan #kuruscantik #kurusselamat #kuruslangsing #kurustanpadiet #kurusmudah #Deina #kurussebelumkahwin #kuruspantas #kurusmurah #kurusselepasbersalin #kurusdansihat #deinaslimaxjuice #kurusbajet #kuruslepasbersalin

Mcm2 huraian.. ➡️swipe
Paling penting ramai yg sedar @ sihat tu penting di usia muda.. bila kita jaga.. sekali sekala cheat tu normal...
.
Ziz pun slalu enjoy makan sbb badan dh ideal.. jisim:/ sel lemak x memberontak.. 7 tahun ideal lemak sudahhh
..
U DESERVE SLIM FIT HEALTHY🌼
.
Transformasi Turun Berat Badan #Online
SERIUS?
Boleh bersama PROGRAM october 2018
Fast Track online #coaching
#teamimaandii
Ima Andii 0196511829
(Klik link di bio)
#rnrfitnhealthy #rfmrunners #onlineshopping #kurus #kurusonline #kurusmudah #tipkurus #eathealthy #eatclean #dietsihat #plussizel #nilai #shawl #bawalmurah #malaysianfood #carimakan #jomkurus #fitness #fitnessjourney #meletop #viralmalaysia

Mcm2 huraian.. ➡️swipe
Paling pemting ramai yg sedar @ sihat tu penting di usia muda.. bila kita jaga.. sekali sekala cheat tu normal...
.
Ziz pun slalu enjoy makan sbb badan dh ideal.. jisim:/ sel lemak x memberontak.. 7 tahun ideal lemak sudahhh
.
.
U DESERVE SLIM FIT HEALTHY🌼
.
Transformasi Turun Berat Badan #Online
SERIUS?
Boleh bersama PROGRAM october 2018
Fast Track online #coaching
#teamimaandii
Ima Andii 0196511829
(Klik link di bio)
#rnrfitnhealthy #rfmrunners #onlineshopping #kurus #kurusonline #kurusmudah #tipkurus #eathealthy #eatclean #dietsihat #plussizel #nilai #shawl #bawalmurah #malaysianfood #carimakan #jomkurus #fitness #fitnessjourney #meletop #viralmalaysia

.
U DESERVE SLIM FIT HEALTHY🌼
.
Transformasi Turun Berat Badan #Online
SERIUS?
Boleh bersama PROGRAM october 2018
Fast Track online #coaching
#teamimaandii
Ima Andii 0196511829
(Klik link di bio)
#rnrfitnhealthy #rfmrunners #onlineshopping #kurus #kurusonline #kurusmudah #tipkurus #eathealthy #eatclean #dietsihat #plussizel #nilai #shawl #bawalmurah #malaysianfood #carimakan #jomkurus #fitness #fitnessjourney #meletop #viralmalaysia

Semalam sebelum tidoq sapu Azn body cream, pagi ni bangkit...segar wehh!

Yang best..pagi2 ❌yah runsing nak memerut. Masuk je 🚾 terus 💩💩💩. Lawas die lain macam syiokk 😄

Hilang sembelit wehh.
Sekali prehhh bushhh... lancar je 😆😆😆. Terbaikk r Body Cream AZN.

Siapa yang belum ada 🙋
Jom dapatkan sekarang.

Hanya RM38 jer weh, termasuk posto dah tuu.
Boleh guna utk seisi keluarga 😍😍😍 Lekaih WA akak, jangan memalu. 🚫

Modern Detox Malaysia @vitalluz_hq .
.
.
SELAMAT PAGI 😚💪
.
.
Jom detox👨🏻‍🔬 Jom kurus🏃🏼‍♀ Jom sihat💪🏻
.
.
Untuk respond pantas dari consultant👩‍💻
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
whatsapp 0196363907
@ DM
.
.
#vitallife #vitalluzhq #vitalluzpowder #detox #detoxjuice #detoxify #MinumanDetoks #detoxdrink #detox #onlineshopping #alorsetar #kedah #malaysia #kurus #produkkurus #slimmimgproduct #slimmingworld #malaysia #fitmalaysia #kevinzahri #fitup #kkm #kuruscepat #perutbuncit #sembelit #kurusmudah #kuruscantik #kurusselamat #tips #tipskurus #bazarpaknil

Gerrram tgk paha dia selim betul!!!
Saya pun nak paha cmni jgk..
Meh beli set combo meh..
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)

To order : 0176791546

#misikurussebelumraya #rendam_minum_kurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #supportpeniagamelayu #lastreview
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia

Bila tengah on weight loss program, ambil gambar banyak-banyak tau! 🤗
.
.
#TeamSuriKurus
#CoachKurusOnline
#HerbalifeCoachMalaysia

62-60-58-53..
Eh sedar2 dah loss 9kilo dah..
Nak kurus tanpa sedar?
Mnum je teh kurus kami hari2..
.
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)

To order: 0176791546

#misikurussebelumraya #rendam_minum_kurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #supportpeniagamelayu #lastreview
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia

Wowww, nak badan macam ni tak? Haa kenalah rajin pakai Real Bengkung ni. 👌

Katanya best gila, tak rugi beli 😍👌

Most Popular Instagram Hashtags