#kuruslepasbersalin

MOST RECENT

🌸 *SABUN PANTANG*🌸 Diperbuat daripada 44 bahan ratuss herba, gabungan bahan pilis, param, & tapel khas untuk ibu-ibu yang mengalami sakit-sakit badan selepas bersalin . *Siapa yang boleh guna?*
. •Ibu yang sedang berpantang
•Ibu yang pernah bersalin •Ibu mengandung •Anak dara 10 tahun ke atas
•Orang tua
•Orang lelaki (elakkan terkena pada alat sulit)

P/S: Ibu mengandung boleh guna tapi *elakkan* sabun di kawasan perut & pinggang. Boleh sabun di kaki yang bengkak. *LARANGAN* ‼
-Jangan guna di bahagian Miss V. Tak digalakkan. 😊 *Berat Sabun*
• 100gm++ (Sabun tahan mengikut penggunaan setiap hari)

.
🌸 *SABUN PANTANG*🌸
.
.
P/S: Ibu mengandung boleh guna tapi *elakkan* sabun di kawasan perut & pinggang. Boleh sabun di kaki yang bengkak. *LARANGAN* ‼
-Jangan guna di bahagian Miss V. Tak digalakkan. 😊 .
*Berat Sabun*
• 100gm++ (Sabun tahan mengikut penggunaan setiap hari)

.
🌸 *SABUN PANTANG*🌸
.
.
. *Siapa yang boleh guna?*
.
. •Ibu yang sedang berpantang
•Ibu yang pernah bersalin •Ibu mengandung •Anak dara 10 tahun ke atas
•Orang tua
•Orang lelaki (elakkan terkena pada alat sulit)

P/S: Ibu mengandung boleh guna tapi *elakkan* sabun di kawasan perut & pinggang. Boleh sabun di kaki yang bengkak. *LARANGAN* ‼
-Jangan guna di bahagian Miss V. Tak digalakkan. 😊

JANGAN MENJADI KEBIASAAN. KERANA KEBIASAAN AKAN BUAT KITA RASA DI FASA SELESA
.
Kalau nak berubah, jgn buat 3-4 hari shj. Cuba consistent dlm sebulan maka ia akn menjadi kebiasaan.
.
Sama juga mcm statement kt gmbr td. Nak menjadi kebiasaan apabila dgr berita2 mcm ni? Atau kita nak ambil tindakan awl dgn mencegah dan bermula perancangan. Semua nya bermula dgn pemakanan😎
.
Coach Atie 📲 0193341279
Personal and Group Coaching

#turunberatbadanonline #turunlemakcepat
#kuruslepasgemuk
#onlinecoaching #cabarankurus #tipskurus #turunberat #coachturunberat #jomkurus
#SusahTurunBerat
#KurusLepasPantang
#KurusLepasBersalin
#KurusCepat
#KurusIlmu #KurusTanpaLapar
#SaizBesar #KurusSihat
#FokusPadaTurunLemakBukanBeratSemataMata

Kredit : dr zubaidi

EAT CLEAN MEMUDAHKAN PENURUNAN BERAT
.
Nak tau makanan tu eat clean atau tidak? Boleh tgk dlm masakan anda ada x semua ni
.
🚫 No process food
🚫 No MSG
🚫 Bebas minyak kecuali minyak zaitun
🚫 Bukan bergoreng
🚫 Menggunakan garam bukit
🚫 No sugar free added
.
Kalau masakan anda tiada semua di atas, itu bermakna masakan anda eat clean😎
.
NAK TAU, PESERTA KFOC SEMUA MEMENUHI KRITERIA DI ATAS😙😙 Coach Atie 📲 0193341279
Personal and Group Coaching

#turunberatbadanonline #turunlemakcepat
#kuruslepasgemuk
#onlinecoaching #cabarankurus #tipskurus #turunberat #coachturunberat #jomkurus
#SusahTurunBerat
#KurusLepasPantang
#KurusLepasBersalin
#KurusCepat
#KurusIlmu #KurusTanpaLapar
#SaizBesar #KurusSihat
#FokusPadaTurunLemakBukanBeratSemataMata

Kredit pic: kevin zahari

FAKTA MENARIK HOODIA GORDONII
.
.
💟 sejenis kaktus ditemukan di Wilayah Afrika Selatan
💟 mengawal nafsu makan
💟 mengawal berat badan
💟 menurunkan kadar kolestrol
💟 menurunkan kandungan gula dalam darah
💟 block penyerapan lemak dalam badan
.
fakta yg lebih menarik, kami menggunakan Hoodia Gordonii di dalam minuman Lynarich Qhoffee tau😍 .

nak dapatkan lynarich qhoffee
dm or wasap👇👇
016 9076767
016 9076767
016 9076767

JOM SAPE NAK KURUS DAN CANTIK UTK 2019??? KURUS TAPI DAPAT 5x sehari makan ye plus bole makan nasi lagi.
.
.
Pencarian Peserta Premium coaching Intake Dari skrg Hingga 30Sep 2018 .
.
Apa yg anda akan dapat;
🙋🏼‍♀️personal coaching 💁🏼‍♀️Meal Plan selama Selama 30hari
💁🏼‍♀️Tip kurus mudah 💁🏼‍♀️3-10kg sebulan
.
.
SLOT TERHAD & HADIAH MISTERI MENANTI BAGI 5 YANG TERAWAL!

JRCOACHJESS
Hilang 5-10kg hanya dari rumah Dan dimana saja anda berada tanpa perlu berlapar dan workout beria ye.. Penyertaan dibuka skrg.. Klik Di link profile saya utk Direct WhatsApp saya.. #jesswany #jomkurusdgnsihat #kuruslepasbersalin #programkurus30hari #sayadahturun11kg #syukuralhamdulillah

.
.
#Assalamualaikum
.
*INFO SAUNA GOLD*
.
➡️Ketebalan kain 3 lapis
➡️Mempunyai tambahan sauna kaki sahaja
( muat 2 orang, seorang kaki sahaja)
➡️Zip keluar masuk ada di kiri dan kanan
➡️Sauna menggunakan steam /wap air
➡️Wap di hasilkan menggunakan periuk
➡️2 tiub getah
➡️Ada bekas herba/tangas
➡️ *Jaminanperiuk selama 1 tahun*
➡️Percuma 5 uncang herba sauna
➡️Mudah di pasang dan di lipat
➡️Ada remote control
➡️Suhu /masa boleh dilaras ikut keselesaan
.
🎯 Set *TERLARIS* di Saunaku.
.
Harga Promosi 🤗🤗
Klik Profile untuk wasap belian pada kami ya 👍👍
.
.
#terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #sapotlokal #saunakurus #sauna #saunaku #saunagold #sauna2in1 #jomkurus1malaysia #shahalam #ampang #puchong #shopee #jomkurus #ctdk #pantangbersalin #kuruslepasbersalin

Mai nak bagi tips cepat kurus. Baca & hadam ni betul2. Nak lagi bagus, jom join program kami😉
===========================
💖DAFTAR SEKARANG💗
📱0135318800- atau klik je link wasap kt profile.
.
PROGRAM KURUS 30 HARI
👩Group coaching wanita sahaja.
🍱Meal plan mudah.
🏠Support group yg best.
📚Kelas online.
🍲Food diary checking.
🐝Homework.
🎁Reward.
📶100% ONLINE & EFFECTIVE.
.
#herbalifemom #herbalifemalaysia #herbalifesegamat #herbalifeperlis #herbalifelangkawi #programkurus30hari #produkkurusberkesan #carabakarlemak #testimoniherbalife #jk1m #setkurusshaklee #setkurusbajet #detoxtea #tehdetox #dietatkin #makanmakan #bajuxxl #detoxkurus #shakeherbalife #kurussihatcantik #milkbooster #kuruslepasbersalin #resipisenang #makanansihat #sukusukuseparuh #senamanbakarlemak #tingkatkanmetabolisma #produkherbalife #drlife #doctorlife

IKUT PEREDARAN ZAMAN
.
korang,
.
TV Kat rumah pun dah flat, handphone pun makin lama makin kecik sbb ikut peredaran zaman, takkan korang nak makan membesar pulak kan...
.
Kalau gadget2 mengecik, apa kata kita pun ikut sama mengecilkan diri kita.
.
Jom join program #kurusfitonlinecoaching dgn Klik link di bio coach utk daftar sesi OKTOBER
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@liz_slimfit
@liz_slimfit
@liz_slimfit . .
♥️ coach Aliza
📲📱 0122893876
🔊 @liz_slimfit .
#kuruscepat #misclare #plussizemalaysia #kurusfitonlinecoaching #sayanaksihat #sayanakkurus #projekkurus30hari #onlinecoaching #fattzura #bazarpaknil #shahalam #jomsihat1malaysia #jomkurus #projekkurusonline #herbalifemalaysia #projekkurus30hari #coachonlinemalaysia #turunberatbadanonline #kuruslepasbersalin #bazarpaknil #shahalam #jomsihat1malaysia #jomkurus #kevinzahri #plussizemalaysia #foodporn #sayamasak #kekechallengemalaysia #projekkurusonline #tudungneelofa #duckscarve #prelovedduckscarve #zaloraya2018 #zawara #iphonexmalaysiamurah

Rata rata yang dh consume teh kurus mudah dan murah akak ni semua bgtau ringan badan, tak ada sakit tumit,betis,berat pun turun kolestrol turun, tekanan darah tinggi pun turun . Ya Allah banyakknya kebaikan teadetoks ni dlm satu harga je. UNTUNG tak syg akak? Kurus dpt sihat pun dapat. Alhamdulillah
.
.
#medinadesire #medinadesireoffical #detoxteamalaysia #tehkurusviral #jomkurus1malaysia #cabarankurus15hari #kurussebelumkahwin #kuruslepasbersalin #kurustanpadiet #kurustanpasenaman #kurustanpalapar #kurusdengancepat #kurusdengansihat #kurusdenganpantas #kurusdenganselamat #kurusdansihat #kuruscantik #nakkuruscepat #naklangsing #misikurus #azamkurus2018

ALHAMDULILLAH 😍😍cust happy beli BENGKUNG superslim RM40 je dgn KUALITI sangat2 BESTT!! ye mmg TAK BERGULUNG pon..
yg pling penting SELESA bila pakai lama😍
HARGA BETUL LA TU RM40 jer
FREE POSTAGE TAU UALLSS

Jom order skrg
READY STOCK!! -
-
-
Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻
.
WASAP :0105677817 [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI]
.
#detoxmurah #blausplussize #blausbesarmurah #pau2018 #langsingcepat #pehabesar #langsing #langsingbadan #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #atasimasalahgemuk # #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #carakurus

TUDIAAA HAIHHH❤️
.
7kg loss wehhh!
Dengan harga RM40 sahaja!
Terus rasa confident nak selfie!
Mesti syiokkk kawan2 sedara mara tegur kita dah susut!
Ya Allah kita je boleh rasa bahagia dia macam mana😍🤗
.
Jom jadi macam akak ni jugak..
.
COMBO SET TEA = RM 40
SUPERCOMBO TEA SET = RM 75
SET COFFEE KURUS = RM78
.
*Nak kurus sihat & cantik jom cepat whatsap sis nor*👇👇👇
.
www.wasap.my/60183609436/nakkurus
.
.
#medinadesire #medinadesireoffical #detoxteamalaysia #tehkurusviral #jomkurus1malaysia #cabarankurus15hari #kurussebelumkahwin #kuruslepasbersalin #kurustanpadiet #kurustanpasenaman #kurustanpalapar #kurusdengancepat #kurusdengansihat #kurusdenganpantas #kurusdenganselamat #kurusdansihat #kuruscantik #nakkuruscepat #naklangsing #misikurus #azamkurus2018

Most Popular Instagram Hashtags