#kurusdengancepat

112021 posts

TOP POSTS

Ikan keli atau ikan darat yang kita biasanya ambil biasanya ikan yang dibela.Ikan bela tidak sama sihatnya seperti ikan liar ataupun ikan laut.
.
Ikan liar atau ikan laut biasanya akan makan sumber sumber semulajadi seperti rumpai laut,yang mana ia memberikan kandungan omega 3 yang tinggi serta baik untuk jantung.
.
Sebaliknya ikan yang dibela biasanya diberikan antibiotik.Dan diet pemakannya biasanya tidak natural dan hidup dalam keadaan yang padat menyebabkan ia tak beri kesan kesihatan yang sama seperti ikan laut .
.
#youcanloseweightfunway
.
Coach Khalid 0172305309
.
#kurussebelumraya #bangsar #tudungmurah #bajubesar #rapi #kuruspantas #taknakgemuk #jomkurus1malaysia #kurusdengancepat #kurusselamat #hijabcantik #dietseimbang #kurus #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #kuruskanbadan #makansihat #jamu pp#kurusdaripejabat #tipssihat #kebayacantik #shawlchiffonmurah #plussizefashion #tipskurus #tipsdietsehat #mudahkurus #neelofarhijab
.

"LAKSA

Antara laksa gandum dengan laksa beras, yang mana lagi kurang carbs dan calorie? (Merujuk pada laksa utara)
.
Tidak ada beza pun, dua dua sama sahaja. Dua dua sumber carbs yang sudah di proses (refined) ๐Ÿ˜…
.
Carbs adalah nutrien terbaik, malah laksa utara juga adalah antara makanan lokal yang menyihatkan dan berkhasiat.
.
Antara kelebihan hidangan laksa:
.
1) Kalori lebih rendah berbanding makanan berkuah yang lain memandangkan kuahnya tidak mengandungi/di perbuat dari sebarang unsur lemak yang nyata seperti santan mahupun minyak masak.
.
2) Tinggi kandungan protein. Selain daripada kuahnya yang tinggi protein (di perbuat dari ikan laut segar seperti ikan kembung), ia juga di makan bersama telur rebus yang juga merupakan sumber protein berkualiti.
.
3) Tinggi asid lemak omega 3. Ikan yang di gunakan ketika membuat kuahnya (seperti ikan kembung) adalah tinggi kandungan asid lemak omega 3.
.
4) Seimbang kandungan nutrisi. Karbohidrat dari mee laksa yang di perbuat dari beras, Protein dari telur dan kuahnya, manakala sumber lemak adalah daripada PUFA yang terkandung pada kulit ikan kembung yang di kisar (kuantiti yang sangat kecil, justeru memadai untuk keperluan badan) dan juga dari kuning telurnya.
.
5) Kaya serat dan mikronutrien. Sama seperti hidangan nasi, ia juga mengandungi pelbagai sayuran yang berfungsi sebagai sumber vitamin, mineral, dan serat. Ini termasuklah timun, salad/lettuce hiris, cili merah, bawang, daum kesum, bunga kantan dan perahan limau nipis.
.
6) Tinggi sumber Kalsium. Ini kerana isi ikan yang di gunakan untuk membuat kuah laksa ini kadang-kadang di kisar bersama-sama dengan tulang-tulangnya.
.
Credit to Susu Sejat
.
#youcanloseweightfunway
.
Coach Khalid 0172305309
.
#kurussebelumraya #bangsar #tudungmurah #bajubesar #rapi #kuruspantas #taknakgemuk #jomkurus1malaysia #kurusdengancepat #kurusselamat #hijabcantik #dietseimbang #kurus #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #kuruskanbadan #makansihat #jamu pp#kurusdaripejabat #tipssihat #kebayacantik #shawlchiffonmurah #plussizefashion #tipskurus #tipsdietsehat #mudahkurus #neelofarhijab

TEH TARIK & GULA
.
Teh tarik memang dah jadi culture kita kat Malaysia.Memang sedap dan boleh buat ketagih nak minum.Ia dari air suam,susu & serbuk tea.
.
Tapi yang nak jadikan lagi kick adalah gula.Memang sedap tapi kalori berganda ganda naik.Dan gula adalah antara punca utama naik berat dengan mudah.
.
Gula adalah sumber tenaga paling mudah didapati.Tapi bila kita ambil berlebihan,dan tak digunakan.Tambahan lagi pergerakan kita sekarang pasif dan banyak duduk.Gula yang diambil dalam minuman hari itu,hanya akan ditukar jadi lemak,di hujung hari.
.
Jadi bila nak minum,boleh sahaja.Tanya pada diri,adakah kalori lebih ini akan digunakan,contoh aktitviti yang aktif sepanjang hari,atau tak.
Jika tak,risiko akan tukar gula jadi lemak.
.
Bila kita buat penilaian begini,kita boleh susun waktu dan apa nak diminum sesuai dengan kita pada hari tersebut dan elak tersimpan lemak.
.
#youcanloseweightfunway
.
Coach Khalid 0172305309
.
#kurussebelumraya #bangsar #tudungmurah #bajubesar #rapi #kuruspantas #taknakgemuk #jomkurus1malaysia #kurusdengancepat #kurusselamat #hijabcantik #dietseimbang #kurus #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #kuruskanbadan #makansihat #jamu pp#kurusdaripejabat #tipssihat #kebayacantik #shawlchiffonmurah #plussizefashion #tipskurus #tipsdietsehat #mudahkurus #neelofarhijab

PERLU BERDIET SEMASA SEDANG DEMAM?
.
Sedang kita rancak
menjaga pemakanan dan berat mulai turun sedikit demi sedikit,tiba tiba demam pula.Adakah kita patut on track diet atau berehat dahulu?
.
Sebenarnya apabila kita demam kita perlu makan lebih banyak dari kita berdiet. Dan fokus dahulu untuk berehat dan sihat dahulu daripada berdiet.
.
Ini adalah kerana demam adalah sistem imun kita sedang melawan serangan jangkitan virus & bakteria dari luar.Proses ini akan menyebabkan meningkatkan suhu badan lebih tinggi dari biasa,yang menyebabkan pertambahan metabolisma. .
.
Jadi kalori dalam badan akan dibakar lebih,dan badan kita memang memerlukan tenaga yang lebih untuk melawan penyakit.Jadi sebenarnya sangat penting beri badan kalori makanan yang diperlukan.
.
Dan pada masa yang sama,kita tak perlu bersukan dan lebih baik berehat dan tenangkan minda.
.
Selepas badan sihat,fokus semula
kepada program diet dan turun berat badan anda ya๐Ÿ˜Š
.
Boleh tag kawan kawan anda yang sedang berjuang tetapi demam๐ŸŒŸ๐Ÿ˜Š
.
#youcanloseweightfunway
.
Coach Khalid 0172305309
.
#kurussebelumraya #bangsar #tudungmurah #bajubesar #rapi #kuruspantas #taknakgemuk #jomkurus1malaysia #kurusdengancepat #kurusselamat #hijabcantik #dietseimbang #kurus #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #kuruskanbadan #makansihat #jamu pp#kurusdaripejabat #tipssihat #kebayacantik #shawlchiffonmurah #plussizefashion #tipskurus #tipsdietsehat #mudahkurus #neelofarhijab

KENAPA LAPAR BILA PERIOD?
.
Apabila period,badan memerlukan makanan lebih dari kebiasaan kerana badan membakar lebih 100-300 kalori daripada biasa.
.
Ia adalah kerana badan memerlukan tenaga yang lebih akibat perubahan hormon,sebelum dan semasa period.
.
Ini menyebabkan metabolisma badan akan naik 15% berbanding dari kebiasaan.
.
Jika rasa lapar,boleh ambil snek sihat tambahan sebagai untuk atasi rasa lapar,tetapi fokus kepada kalori yang berkualiti.
.
Protein tanpa lemak,makanan tinggi zat besi dan omega 3.Contohnya salad bayam dengan ayam dan kacang walnut.Atau soop oon dan udang.
.
Protein akan buat kita rasa kenyang dan lega,manakala omega 3 serta zat besi akan bantu seimbangkan hormon yang menyebabkan selera makan tinggi.
.
Coach Khalid 0172305309
.
#kurussebelumraya #bangsar #tudungmurah #bajubesar #rapi #kuruspantas #taknakgemuk #jomkurus1malaysia #kurusdengancepat #kurusselamat #hijabcantik #dietseimbang #kurus #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #kuruskanbadan #makansihat #jamu pp#kurusdaripejabat #tipssihat #kebayacantik #shawlchiffonmurah #plussizefashion #tipskurus #tipsdietsehat #mudahkurus #neelofarhijab

KARDIO BAKAR LEMAK!
.
Apabila anda memilih untuk melakukan sukan kardio seperti berlari,berbasikal,berenang gabung dengan interval lari cepat dengan pantas tapi stabil.Kemudian rehat sebentar 1 minit dan lari laju semula.
.
Sukan lain untuk latihan kardio juga adalah seperti wall climbing,menaiki bukit,joging,lompat tali & burpee(boleh lakukan dengan cepat) juga masukkan sekali dengan latihan interval.
.
Kebiasaan rutin senaman kardio hanya bakar 230 kalori selama 30 minit,tetapi dengan latihan interval mampu bakar 300-400 kalori hanya dalam 30 minit bagi lelaki berat 70 kg.
.
#youcanloseweightfunway
.
Coach Khalid 0172305309
.
#kurussebelumraya #bangsar #tudungmurah #bajubesar #rapi #kuruspantas #taknakgemuk #jomkurus1malaysia #kurusdengancepat #kurusselamat #hijabcantik #dietseimbang #kurus #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #kuruskanbadan #makansihat #jamu pp#kurusdaripejabat #tipssihat #kebayacantik #shawlchiffonmurah #plussizefashion #tipskurus #tipsdietsehat #mudahkurus #neelofarhijab

AIR KALORI TINGGI?
.
Apabila turun berat badan perkara paling penting adalah kalori in dan kalori out.Dalam kita menjaga jag pemakanan,ramai tak sedar sebenarnya kalori in bukan sahaja dari makanan malahan minuman juga berkalori tinggi.Contohnya seperti minuman ringan,jus buah yang manis,susu coklat dan minuman tenaga.
.
Walaupun kita jaga makanan,tetapi minuman manis seperti sirap,the tarik juga,air manis..adalah penyumbang kepada kalori tukar jadi lemak.Malah jika kita jaga makan betu betu,kalori terkawal tetapi setiap hari kita tidak sekat pengambilan air manis,berat badan bukan akan turun malah akan terus naik.
.
Jadi sangat penting kita harus ingat kerana otak kita tak kira minuman kalori seperti makanana berkalori,makanan harus diproses dahulu.Tetapi minuman diserap terus oleh badan.Ini menyebabkan tanpa sedar kita akan ambil kalori yang sangat lebih walaupun kita rasa kita sedang jaga kalori.
.
Contoh nasi lemak 1 kita rasa kenyang dan cukup kalori 450 kalori,tetapi 2 gelas the Tarik dan 1 sirap kita rasa masih lapar dan tak makan apa apa sedangkan sudah caapi 450 kalori juga hanya minum air.
.
#youcanloseweightfunway
.
Coach Khalid 0172305309
.
#kurussebelumraya #bangsar #tudungmurah #bajubesar #rapi #kuruspantas #taknakgemuk #jomkurus1malaysia #kurusdengancepat #kurusselamat #hijabcantik #dietseimbang #kurus #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #kuruskanbadan #makansihat #jamu pp#kurusdaripejabat #tipssihat #kebayacantik #shawlchiffonmurah #plussizefashion #tipskurus #tipsdietsehat #mudahkurus #neelofarhijab

MOST RECENT

KELEBIHAN QUROSE
.
โœ˜ 100daripada BUAH-BUAHAN berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
.
โœ˜ Berkesan dengan cepat dan tidak ada ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
.
โœ˜ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan.
.
โœ˜ Teori pembakaran lemak membuat anda sentiasa kenyang.
.
โœ˜ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan punggung.
.
โœ˜ Tak perlu diet ketat.
.
โœ˜ Tak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
.
Jom Whatsapp 0126863935 kalau nak #Qurose .
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Terpaksa stop makan pil ajaib ni..Dah kurus melidi๐Ÿ˜
.
Dengan hanya 1 biji sehari, xperlu diet ketat, xperlu exercise, xperlu membazir beli produk lain yang xberi kesan langsung.Dgn #dtrim anda boleh kurus seawal 2minggu. Wsp dena 0195262924
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal
#dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Jualan Raya 2017 Dengan Guarantee Diskaunn Yang Lebih GILA & GEMPAK ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
.
.
JANGAN LEPASKAN peluang Terakhir untuk mendapatkan promo yang GEMPAK ni!
.
Ribuan Terima Kasih Atas Sokongan 3 tahun Prodak MSbyKR DI PASARAN .
Marilah Menikmati Hari Raya Dengan saiz baju M/S
.
SIMPAN DUIT AWK!!
.
Tak perlu "BUANG DUIT" ribuan ringgit sedut lemakk belum tentu kuruss & penderitaan tinggii
.
MEREKA CUCI USUS SETIAP HARIโ“
.
"MSbyKRยฎ ni bantu cuci usus kte dgn buang segala kotoran yg terkumpul selama ini, Jauh dr berpenyakit & masalah kebuncitan. .
MSbyKRยฎ juga dpt bantu yg mempunyai masalah spt obesitii, sembelitt, kentutt sgt bsuk & cpt penat/lesu. .
"COMMENT SY NK SEKARANG"
.
โœ…Hargaa ISTIMEWA Sila whatsapp "MS" :
๐Ÿ‘‰013-2878977

#produkpelangsingan #produkkurus #bakarlemak #kuruslangsing #slimming #MagicSlims #KhaiRosma #kurus #langsing #produkkurusrosma #ubatkurus #ubatkurusrosma #kurusdalam2minggu #kuruscepat #cepatkurus #kuruscantik #kurusselamat #kurusdengancepat #kuruskanbadan #langsingcepat - #regrann

Selamat petang uols!๐Ÿ˜˜
.
Haaa meh rapat2 sis nak share citer adik ni. Adik ni betul2 berpuas hati dengan #Qurose tauu. Adik ni hanya consume #TrialPack Qurose pon dah berjaya turunkan berat. Terus nak repeat order yg #RegularPack punya!๐ŸŒน
.
Bestkan macam tu? Tak perlu invest banyak utk dapatkan shape badan idaman. In shaa Allah sis akan guide uols sampai capat target.
.
Whatsapp 017-9540284 utk info lanjut.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

BADAN MAKIN RINGAN, PAHA DAH KECIK
.
Wowww adik ni dah consume 3 box Qurose, kali ni nak repeat box keempat dah.๐Ÿ˜ Setianyaaa consume Qurose sampai badan & paha dah makin kecik macam kerengga. Hehe โœŒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Kalau tak menjadi takkan la ada orang nak repeat order kan?
.
Haaa uols yg belum cuba lagi boleh la Whatsapp admin di 017-9540284.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Busy mana pun jangan pernah skip consume #Qurose . Consume Qurose dulu baru boleh makan, baru la dapat kawal nafsu makan. Kalau tak dengan pinggan mangkuk sekali ditelan.๐Ÿ˜œ
.
Mixberry rasa yang sungguh sedap, masam masam manis gittew.๐Ÿคค Kurus tanpa perlu skip nasi, yang belum cuba boleh order Qurose yang Trial Pack ni.
.
Lelaki perempuan semua boleh consume, takde masalah. Bukan perempuan je nak kurus kan?
.
Whatsapp 017-9512260 okay.๐Ÿ˜˜
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

KELEBIHAN QUROSE
.
โœ˜ 100daripada BUAH-BUAHAN berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
.
โœ˜ Berkesan dengan cepat dan tidak ada ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
.
โœ˜ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan.
.
โœ˜ Teori pembakaran lemak membuat anda sentiasa kenyang.
.
โœ˜ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan punggung.
.
โœ˜ Tak perlu diet ketat.
.
โœ˜ Tak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
.
Jom Whatsapp 0142839154 utk dapatkan #Qurose .
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yang kami dapat dari customer2 kami . Setiap testimoni yang kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur unsur penipuan . Yang berminat boleh terus ws mira okay 016-6594802 ๐ŸŒน

#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #amauracrystal

KELEBIHAN QUROSE :
.
โœ˜ 100% daripada BUAH-BUAHAN berkesan untuk menurunkan berate badan, produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
.
โœ˜ Berkesan dengan cepat dan tidak ada ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti
.
โœ˜ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan .
โœ˜ Teori pembakaran lemak membuat anda sentiasa kenyang .
โœ˜ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan punggung
.
โœ˜ Tak perlu diet ketat
.
โœ˜ Tak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat
.
For more details, kindly whatsapp 0194912803 .

#sayajual #sayajualbodyless #sayajualqurose #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #kuruscepat
kuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkku #like4like @RepostIt_app

KELEBIHAN QUROSE :
.
โœ˜ 100% daripada BUAH-BUAHAN berkesan untuk menurunkan berate badan, produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
.
โœ˜ Berkesan dengan cepat dan tidak ada ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti
.
โœ˜ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan .
โœ˜ Teori pembakaran lemak membuat anda sentiasa kenyang .
โœ˜ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan punggung
.
โœ˜ Tak perlu diet ketat
.
โœ˜ Tak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat
.
For more details, kindly whatsapp 0194912803.

#sayajual #sayajualbodyless #sayajualqurose #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #kuruscepat
kuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkku #like4like @RepostIt_app

KELEBIHAN QUROSE :
.
โœ˜ 100% daripada BUAH-BUAHAN berkesan untuk menurunkan berate badan, produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
.
โœ˜ Berkesan dengan cepat dan tidak ada ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti
.
โœ˜ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan .
โœ˜ Teori pembakaran lemak membuat anda sentiasa kenyang .
โœ˜ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan punggung
.
โœ˜ Tak perlu diet ketat
.
โœ˜ Tak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat
.
For more details, kindly whatsapp 0194912803
#sayajual #sayajualbodyless #sayajualqurose #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #kuruscepat
kuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkku #like4like @RepostIt_app

KELEBIHAN QUROSE
.
โœ˜ 100daripada BUAH-BUAHAN berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
.
โœ˜ Berkesan dengan cepat dan tidak ada ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
.
โœ˜ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan.
.
โœ˜ Teori pembakaran lemak membuat anda sentiasa kenyang.
.
โœ˜ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan punggung.
.
โœ˜ Tak perlu diet ketat.
.
โœ˜ Tak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
.
Jom Whatsapp 019-4912803 utk dapatkan #Qurose .
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus @RepostIt_app

KELEBIHAN QUROSE
.
โœ˜ 100daripada BUAH-BUAHAN berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
.
โœ˜ Berkesan dengan cepat dan tidak ada ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
.
โœ˜ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan.
.
โœ˜ Teori pembakaran lemak membuat anda sentiasa kenyang.
.
โœ˜ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan punggung.
.
โœ˜ Tak perlu diet ketat.
.
โœ˜ Tak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
.
Jom Whatsapp 019-6006 251 utk dapatkan #Qurose .
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Most Popular Instagram Hashtags