[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kurusdengancepat

102947 posts

TOP POSTS

Mengalah hal yang mudah..
Tetapi menyesakkan dada ..
.
.
.
#KURUSDENGANCEPAT #kurusiyakurus

Bila la agaknya boleh pakai kereta ni. In sha allah ada rezeki saya pinang awak ya. Orang nampak kita buat senang, tapi org tak tahu susah payah kita usaha, orang nampak kita dapat mudah sekali, tapi orang tak tengok penat lelah kita. Kita berani bermimpi dan kita berani mengejar. Selagi boleh sy akn usaha sampai dapat. Amin
.
#sayajual #sayajualqurose #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus

.
NAK LEBIH KURUS DALAM MASA 2 MINGGU??? kecilkanpinggang ? rampingkanperut ? kecilkanpeha ? nak kuruskan badan? hilangkan buncit?
.

AMARAN KERAS : Coach Akmal tak jual supplement.
.

LIHAT RATUSAN TESTIMONI DI IG coachakmal .
.

Pengalaman coach dalam bidang fitness sudah belasan tahun...dan sudah RATUSAN orang dibimbing coach...samada di forum, di whatsapp, instagram atau face to face, secara percuma atau berbayar. .

#coachakmal TAK JUAL SUPPLEMENT...coach bukan ejen mana mana fatburner atau supplement kurus ajaib wow! 😂😂😂 .
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Jadi Bagaimana Pakej Kurusihat Dilaksanakan???
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .
💪coach analisis data kesihatan klien, melalui soal jawab
💪Jika klien setuju mengambil servis dari coach, dan membuat bayaran yuran, coach berikan sistem, dan mula guide.
💪klien amalkan diet, dan jika ada apa apa kemusykilan, boleh bertanya soalan 24 jam melalui whatsapp selama sebulan.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Pakej Kurusihat, amat MUDAH dilaksanakan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .
💪boleh makan APA SAHAJA MAKANAN KEGEMARAN.
💪resepi RESEPI BEBAS
💪masak sendiri boleh, beli diluar boleh .
💪Sesuai dengan diet umum Rakyat Malaysia👍👍👍
💪Kurusihat dapat di amal seumur hidup👍👍👍
👏Badan lebih KURUS, seawal 2 minggu.
👏Harga pakej yang MURAH berbanding pasaran. 👏tetap boleh tanya soalan mengenai nutrisi dan fitness pm whatsapp coach, walau LEPAS habis servis coach, pada bila bila masa. . (Jika tiada pngurangan berat badan, atau ukurlilit inci badan dalam masa 1 bulan, lepas anda ikut saranan coach, 100% DUIT ANDA AKAN DIKEMBALIKAN) .
.
Untuk Info Lanjut

Whatsapp kurusihat ke 0195415551
Whatsapp kurusihat ke 0195415551
Whatsapp kurusihat ke 0195415551

ada color baru!! peachy korea Lipstick 2 tone RM20 free pos.

Alhamdulillah.Perut buncit dah kurang. Berat pun dah senang turun. Lagi best lenguh-lenguh badan pun cepat hilang bila guna krim ajaib ni. Memang betul-betul ajaib.

berminat 📱014 8234731
#KrimAjaibAzN
#codtescokajang
#kurustanpaubat
#Kurusdengancepat

Kalau gemuk di hina, orang tak pandang. Iyala body tak cantik macam model
.
Haaa sekarang terbeliak la biji mata tu pandang aku. Baru kau tahu langit tinggi ke rendah 😏
.
Ingat orang gemuk ni kekal gemuk ke? Hakak rileks rileks jurr boleh kuruih 💃🏻
.
Jom la kita kuruih sesama di pagi raya, sempat lagi ni uolls. Berminat contact admin NOW 0148188100
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

🌱APAKAH LEMONADE XPRESH?
🍋100% Serbuk lemon asli
.
🌱KHASIAT LEMONADE
🍋Buang toxin dalam badan
🍋Melawaskan penghadaman
🍋Menguruskan badan
🍋Mecantikan kulit
🍋Memberi kesegaran
🍋Melegakan tekak
🍋Mengimbangkan Ph dalam badan
🍋Mengurangkan mual
🍋Menaikkan imun sistem badan
🍋Merendahkan tekanan darah
🍋Bagus untuk kesihatan jantung & hati
🍋Menghalang nafas berbau
🍋DAN BANYAK LAGI KHASIAT!
.
🍹CARA MINUM
🍋1gm = 100ml
- pandai2 agak letak mcmana
🍋Elok minum dengan air sejuk
🍋Boleh minum pagi & malam sebelum tidur
.
TO ORDER
1. ✅wa/sms ke +6018 778 4079

Harga : 🍋LEMONADE XPRESH
👉 50gm = RM48
.
🍋2 Botol & above : For special price pls contact us (HARGA DI ATAS WITHOUT POSTAGE) 🕯

Baca testimonials di sini ⤵
.
@duniakurus.testimonials
.

#LemonadeXpreshTestimonialsDK 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
.
#lemonadexpresh #detox #tipskurus #tipskuruscepat #senangkurus #kurus #detoxwater #detoxrecipe #lemon #lemonade #detoxing #Kurusdengancepat #kurussihat #kurusbadan #kurusmudah #infokurus

Dah ada ank tp body mcm ank dara 😱 . Suami suruh stop consume produk ni tkut makin kurus kering, habis je pantang body makin lawa dari sebelum ni. .
Ada yg nk tahu rahsia Mimi kurus dlm masa seminggu x? Jom Mimi bagi tips kurus dlm masa seminggu, Mimi guide uolls smpai kurus 💃🏻
.
Kita sama sama melaram di pagi raya 👯
.
NAK CUBA ???
Whatsapp ke 011-5111 2292
.
.
Follow @syahmimibeauty_hq
Follow @syahmimibeauty_hq
Follow @syahmimibeauty_hq
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

MOST RECENT

Raw food pyramid.
.
Jom cuba lemonade xpresh untuk detox badan.
.
TO ORDER
1. ✅wa/sms ke +6018 778 4079

Harga : 🍋LEMONADE XPRESH
👉 50gm = RM48
.
🍋2 Botol & above : For special price pls contact us (HARGA DI ATAS WITHOUT POSTAGE) 🕯

Baca testimonials di sini ⤵️
.
@duniakurus.testimonials
.
#LemonadeXpreshTestimonialsDK 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
.
#lemonadexpresh #detox #tipskurus #tipskuruscepat #senangkurus #kurus #detoxwater #detoxrecipe #lemon #lemonade #detoxing #Kurusdengancepat #kurussihat #kurusbadan #kurusmudah #infokurus

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN😇 DR MOHA GROUP & MOHA TRADING
.
.
Kami bercuti 23/6 sehingga 2/7.
.
.
ORDER DIBUKA SEKARANG.
BEAUTE CRUSH ITEMS :
.
.
A) FCTEA TRIAL 7 SACHET,
B) FULLPLUS 15
C) JAMU JERAT KANDA 15
D) SLIME LOTION
E) LIPGLOSS
F) SAMPUL RAYA
G) DUIT BERNILAI RM500 RAYA PADA SIAPA BERTUAH
.
.
NAK KURUS LEPAS RAYA???
➖➖➖➖🔹
📞Whatsapp 019 322 4773
📞Whatsapp 019 322 4773
📞Whatsapp 019 322 4773
.
.
#fcteaoriginal #kurussebelumraya #fcteavengers #kurusdengancepat #legstea #legsteamurah #gulagulakurus #daryteatox #quroseubatkurus #laraalana #jepsari #dexandramurah #calaraya2017 #yusofiskandar #fattzura #fatimahkelate #ubatkurusmurah #janganmengataskincare #tehkurus #kurussebelumnikah #meletop #jubahsouq #klrayafest2107 #heroseorangcinderella
#ketukketukramadhan
#kukirimcinta #leeyanaraya2017 #minazbloomingraya2017

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN😇 DR MOHA GROUP & MOHA TRADING
.
.
Kami bercuti 23/6 sehingga 2/7.
.
.
ORDER DIBUKA SEKARANG.
BEAUTE CRUSH ITEMS :
.
.
A) FCTEA TRIAL 7 SACHET,
B) FULLPLUS 15
C) JAMU JERAT KANDA 15
D) SLIME LOTION
E) LIPGLOSS
F) SAMPUL RAYA
G) DUIT BERNILAI RM500 RAYA PADA SIAPA BERTUAH
.
.
NAK KURUS LEPAS RAYA???
➖➖➖➖🔹
📞Whatsapp 019 322 4773
📞Whatsapp 019 322 4773
📞Whatsapp 019 322 4773
.
.
#fcteaoriginal #kurussebelumraya #fcteavengers #kurusdengancepat #legstea #legsteamurah #gulagulakurus #daryteatox #quroseubatkurus #laraalana #jepsari #dexandramurah #calaraya2017 #yusofiskandar #fattzura #fatimahkelate #ubatkurusmurah #janganmengataskincare #tehkurus #kurussebelumnikah #meletop #jubahsouq #klrayafest2107 #heroseorangcinderella
#ketukketukramadhan
#kukirimcinta #leeyanaraya2017 #minazbloomingraya2017

#Repost @kuruscepat_ (@get_repost)
・・・
RAYA SALE‼️RAYA SALE‼️
.
Ada tak yang nak KURUS & PUTIH ???
Memandangkan Hari Raya Aidilfitri dah nak dekat, pihak HQ ingin mengadakan RAYA SALE utk anda!💃🏻😉
.
Haaa tunggu apa lagi uols?? Jom dapatkan #Qurose & #SureGlowLotion SEKARANG. PROMOSI KAW KAW PUNYAAA 😍 Harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok.
.
P/s : PROMOSI BERMULA 7/6/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI HABIS.
.
NAK PUTIH & KURUS ???
Whatsapp 01131326808
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

🌹Dah makan macam-macam ubat kurus, pil dan minum minuman serta susu kuruskan badan, tapi masih lagi gagal dapatkan bentuk badan idaman yang ramping.
.
🌹Nak pergi pusat-pusat kecantikan kuruskan badan kena keluar duit beribu-ribu ringgit.
.
🌹Dah amalkan macam-macam jenis diet hingga berlapar sepanjang hari.
.
🌹'Berpantang’ macam-macam sehingga terpaksa tinggalkan nasi iaitu makanan wajib org kita.
• Adakah anda bakal melangsungkan perkahwinan yang mahu kelihatan lebih ramping di Hari Bahagia tersebut?
.
🌹Anda baru sahaja melahirkan anak. Kini anda dalam tempoh berpantang ingin mengembalikan bentuk tubuh seperti seorang anak dara.
.
🌹Surirumah yang ingin sentiasa kelihatan hebat di mata suami tercinta.
.
🌹Dalam masa terdekat anda akan ke majlis-majlis keramaian, kenduri atau ‘reunion’.
.
🌹Anda ingin kelihatan lebih menarik dan menawan ketika di tempat kerja.
-
-
Jom cuba QUROSE, anda boleh KURUS dlm 2 minggu sahaja.
.
Whatsapp 017-9220117 utk pertanyaan mengenai #Qurose .
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

🌹Dah makan macam-macam ubat kurus, pil dan minum minuman serta susu kuruskan badan, tapi masih lagi gagal dapatkan bentuk badan idaman yang ramping.
.
🌹Nak pergi pusat-pusat kecantikan kuruskan badan kena keluar duit beribu-ribu ringgit.
.
🌹Dah amalkan macam-macam jenis diet hingga berlapar sepanjang hari.
.
🌹'Berpantang’ macam-macam sehingga terpaksa tinggalkan nasi iaitu makanan wajib org kita.
• Adakah anda bakal melangsungkan perkahwinan yang mahu kelihatan lebih ramping di Hari Bahagia tersebut?
.
🌹Anda baru sahaja melahirkan anak. Kini anda dalam tempoh berpantang ingin mengembalikan bentuk tubuh seperti seorang anak dara.
.
🌹Surirumah yang ingin sentiasa kelihatan hebat di mata suami tercinta.
.
🌹Dalam masa terdekat anda akan ke majlis-majlis keramaian, kenduri atau ‘reunion’.
.
🌹Anda ingin kelihatan lebih menarik dan menawan ketika di tempat kerja.
-
-
Jom cuba QUROSE, anda boleh KURUS dlm 2 minggu sahaja.
.
Whatsapp 017-9220117 utk pertanyaan mengenai #Qurose .
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.
.
Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Jom cuba kurus dengan Produk #Qurose. Nanti raya boleh la melaram pakai baju raya lawa2 selim melim.😍
.
Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻
.
Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!
Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr.
.
Nak kurus sebelum raya tak?? Kalau nak jom cuba Qurose, sis jamin anda takkan menyesal. 💕🌹
.
Whatsapp 017-9220117 utk info lanjut.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

#TIPSKURUS : JANGAN BERLAPAR
.
Kenapa sis cakap kalau nak diet JANGAN BERLAPAR ?
.
SEBAB .
Makan ketika terlalu lapar selalunya menjadi penyebab anda makan secara berlebihan.
.
Seharusnya anda makan ketika baru terasa lapar, kunyah secara perlahan dan ini membolehkan anda mengawal pemakanan secara lebih baik.
.
SELAMAT MENCUBA YER ! DAN SELAMAT BERKURUS KURUS !
.
Nak kurus dgn cepat ? QUROSE bole tolong ! Banyak lgi tips yg sis akan bagi !
.
Kindly whatsapp 017-9220117 for more details.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

#TIPSKURUS : JANGAN BERLAPAR
.
Kenapa sis cakap kalau nak diet JANGAN BERLAPAR ?
.
SEBAB .
Makan ketika terlalu lapar selalunya menjadi penyebab anda makan secara berlebihan.
.
Seharusnya anda makan ketika baru terasa lapar, kunyah secara perlahan dan ini membolehkan anda mengawal pemakanan secara lebih baik.
.
SELAMAT MENCUBA YER ! DAN SELAMAT BERKURUS KURUS !
.
Nak kurus dgn cepat ? QUROSE bole tolong ! Banyak lgi tips yg sis akan bagi !
.
Kindly whatsapp 017-9220117 for more details.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Most Popular Instagram Hashtags