#kurusdengancepat

123218 posts

TOP POSTS

#TestimoniDavina panass panasss!!!! Ramai ingt Davina hanya untuk perempuan tp tidak!! Belum habis 1 box DAVINA, abang handsome ni dah turun sampai 4kg...
Tengok lah kesan dan kehebatan DAVINA ni.. Uolls tak kan tak jeles ?? Nak duk tengok saja ke? Jom lah grab cepat cepat sepantas pantasnya. Kurus, handsome, cantik untuk diri korang jugak..
Jangan tunggu , jangan lambat, nak cepat, jom grab lekasss.
.
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #davinatestimoni #puteh #putehgebu #kurus #nakkurus #collagen #collagenmurah

booster whitening PUTIH SATU BADAN ๐Ÿ’•
.
Kapsul cantik putih nampak urat hijau ..
Muka berkerak boleh gebu putih melepak..
Melebatkan rambut.. .
Pengambilan booster whitening 4 hari - 1 kapsul
.
1-2 liter air masak / 1 hari
.
1 botol booster untuk sebulan
.
Makan ikut peraturan
.
Makan sebelum tidur
.
3 kapsul dah nampak perubahan
.
-Kulit putih permanent .
-melembapkan kulit dan menyehatkan kulit
.
-menyegarkan badan
.
-meratakan warna kulit akibat paparan sinar matahari
.
-menjadikan kulit halus bersinar bak artis artis korea
.
.
.
Jom cuba? RM60 (sm/ss)

โ–ถFat Loss by Dms360 โžก .
1BOTOL RM 100 / 30 BIJI .
โœ”100% berasaskan jamu Dan bebas kimia
.
โœ”1 botol turun 2-10kg
.
โœ”Tak perlu berlapar dan berpantang. Makan macam biasa
.
โœ”Tiada side effect seperti sakit perut dan cirit birit.
.
Whatsapp Sya 011-40591669
#FATAWAY #dmslover #dms360 #dmsOne #dmscerminseri #dmsspeedglowing #dmskopimonatox #dmsfataway #dmsmissslim #dmsperlaqueen3d #dmshybridcccream #dmsfoundation4d #dmsfoundation5d #dmsserumstemcell #dmsserumglowing #dmssuperskinz #dmssupernovaserum #serumvitamincbooster #dmsladypinkcoffee #dms360original #nakkurus #dmsviral #jomsinggah #igshopmalaysia #kuruscepat #kurusdengancepat #lazada #zalora #fatawaychoco #fatloss

Saya percaya ramai yang seperti ini. Sekelumit dihati ingin berubah tapi pasrah dan redho.
.
Saya juga begitu. Lantaklah besar. Okay je mcm ni. Kerja bagus. Belum sakit. Dan enjoy .
Namun sebenarnya itu sekadar menenangkan hati sendiri je. Jauh di sudut hati. Rasa rendah diri.down. Dan macam-macam lagi .
.
Kita sama wahai rakan-rakan. Saya mula rasa perlu buat perubahan pun bila umur 30 tahun.
.
Perjalan ini tidak mudah. Walaupun dah hilang 100kg. Dalam badan sama masih ada lemak sewaktu berat 220kg. Kulit yang mengenyangkan juga masih ada. Cuma tak berisi dengan lemak mcm sebelum ini sebab sel lemak mengecil semula.
.
Jadi kalau anda belum capai berat mcm saya. Baru 100kg, 150kg. Buat la perubahan. Struggle nya kurang sedikit dari saya. Nak jadi sado pun lebih mudah .
Jom kita berubah. Usah kita sedapkan hati tp sebenarnya kita tak selesa serba serbi.
.
Kalau rasa nak berubah tp tidak temui kekuatan yang ada, DM saya. Insyaallah saya bantu .
Ia bukan mudah, tapi bila kita mula banyak nikmat yang kita akan dpt.
.
Beri peluang. Pilih untuk berubah, dan akan ada peluang untuk berubah dan pastinya kita semua akan berubah!
.
--
AIZAT RAZAK,
Weight Loss Motivational Coach
Icon JK1M #wasonce220kg
Founder #conquermentalbody #CMB

#aizatrazak #CMBIANS #bangi #bandarbarubangi
#kurus #jomkurus #jk1m #kevinzahri #carakurus #kurusbadan #nakkurus #ubatkurus #kuruscepat #kurusdalam6minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #loseweight #loseweightjourney #pushyourself #justdoit #nevergiveup #weightlossprogram #eusahawan #mdec

Anda pernah Cuba diet??? Tapi takde hasil..berat turun sikit,berat payah nak turun,berat macam yoyo atau payah nak konsisten.. Mari Cuba teh by medina desire yg awesome ni..SET COMBO dapat 2 jenis teh.. Saya Bantu guide awak.. Postage Hari ni dapat free gift.. WA 0162199742

POSTAGE ISNIN - SABTU

#legstea#legsteamurah#legsteamalaysia#legsteakl#kuruscepat#legsteamurahmalaysia#kurusdengancepat#buncit#kempisperut#perutkempis#langsing#kurusdalam2minggu#kurusdenganselamat#detoxtea#slimming#slimmingtea#slimmingproduct#slimmingdetox#jomkurus#produkkurus#atasimasalahgemuk#nakkurus#skinnyteatox

Mengalah hal yang mudah..
Tetapi menyesakkan dada ..
.
.
.
#KURUSDENGANCEPAT #kurusiyakurus

Alhamdulillah rezeki lepas raya. Ramai betul yg nak kurus lepas raya ni. Yelah musim raya ni ramai yg buat open house. Haa musim ni jgk lah berat masing2 naik. Tak kan lah nk tengok je makanan depan muka kan.
.
Yg mana belum cuba or nak usha2 testimoni Qurose boleh follow ig @syahmimibeauty_hq . In sha allah dalam masa 2 minggu korang boleh kurus balik๐Ÿ’ƒ

#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan

ORIGINAL!! nose up๐Ÿ‘ƒ๐ŸปRM16 free pos Whatsapp 0133442023

Amboi aizat seronoknya Zumba ya.. hahahha.. #throwback sungguh. #jk1m2
.
Confident je Zumba walaupun ketika itu berat dalam 190++ huhuh.. takpa yang penting bakar kalori
.
Come on guys.. jom berzumba ahad ini (20 Ogos) di Sekolah Kebangsaan Seksyen 7, Bandar Baru Bangi bersama-sama .
----
Jemputan istimewa untuk mereka yang meminati Zumba.
.
Jom lapangkan masa anda untuk bersama kami di Sekolah Kebangsaan Seksyen 7 Bandar Baru Bangi 20 ogos ini (Ahad) jam 830 pagi Ini.
.
Jom ajak rakan-rakan lain. Ianya PERCUMA!
.
----
.
Nak kurangkan berat badan ni lagi seronok ramai-ramai dan dalam kumpulan.
.
Sebab semangat dia lain macam. Saya juga bermula dengan JK1M dan rasai KEGEMBIRAAN nya!
.
Mahu rasai suasana yang positif dan saling sokong menyokong?
.
Jom sertai team Jom Kurus saya di #bangi yang akan bermula 9 September ini.
.
Pendaftaran untuk Cabaran Jom Kurus seluruh Malaysia, JK1M musim 9 sudah pun dibuka. *******************************************
Coupon Code utk diskaun 20% utk returning peserta JK: akudahkurus
******************************************* Belum mendaftar? Layari cabaranjomkurus.com.
atau
http://jk1m9.com/teamleader/aizat-razak-team/
.
atau hubungi saya aizat
.
0166612017 --
AIZAT RAZAK,
Weight Loss Motivational Coach
Icon JK1M #wasonce220kg
Founder #conquermentalbody #CMB

#aizatrazak #CMBIANS #bangi #bandarbarubangi
#kurus #jomkurus #jk1m #kevinzahri #carakurus #kurusbadan #nakkurus #ubatkurus #kuruscepat #kurusdalam6minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #loseweight #loseweightjourney #pushyourself #justdoit #nevergiveup #weightlossprogram #eusahawan #mdec

MOST RECENT

๐Ÿ’– SW UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN ๐Ÿ’–
.
.
โœ” Sape kate lelaki tak nak slim???
โœ” Sape cakap lelaki tak kesah dengan bentuk badan dorang??๐Ÿ™ˆ
๐Ÿ“› Tett..uolls salah k..dizaman moden ni semua nak shape badan cantik
๐Ÿ“› Taknak da geleber sane sini..lemak terjojol setiap sudut ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Sebab tu SW di reka khas untuk lelaki n pompuan
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Sebab kami tau keperluan bentuk badan untuk semua
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Tengok abang kacak ni..mudah2 je ghaib 17kg!!
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Dulu size XL..coming soon size M!!
.
.
๐ŸŒธ Kalo uolls nak slim sehat n mudah meh wassup hakak ๐ŸŒธ
๐Ÿ“ฒ+6011-39925004
๐Ÿ“ฒ+6011-39925004
๐Ÿ“ฒ+6011-39925004
.
.
#kurustanpadiet#kurussebelumraya #produkkurus #slimmingproducts #codkl #agentll #kualalumpur #kuruscepat #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus
#bazaronline #bazarpaknil #kuruscantik #kl #slimmingproduct #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimmewhite #produkkurusterbaik #kurussebelumnikah #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurussebelumraya

Hamboi, makin hensem la awak ni bila dah kurusโ˜บ๏ธ Dulu boroi je sekarang dah kempis, hebat๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah semakin hari ramai yg dah berjaya. Happynya sis dapat bantu korang yg ada masalah berat badan ni. Kalau ikut tips sis bagi inilah hasilnya. Tahniah dik. Teruskan konsisten ya. Goodluck
.
NAK KURUS?
Whatsapp 013-3574002
Whatsapp 013-3574002
Whatsapp 013-3574002
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

๐Ÿค”Bagaimana Qurose berkerja untuk membakar lemak anda?
โ€ข
MINGGU PERTAMA :
โ€ข
โœ Selera makan mula berkurangan.
โœ Terasa cepat kenyang .
โœ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil.
โ€ข
MINGGU KEDUA :
โœ Perubahan dari segi ' inch loss ' dimana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar , seluar mula longgar & badan terasa ringan .
โ€ข
MINGGU KE-3 :
โœ Berat badan mula turun 1-3 kg .
โœ Terasa cepat haus & kerap minum air .
โ€ข
MINGGU KE-4 :
โœ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi.
โœ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose.
โ€ข
Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta perbanyakkan minum air mineral semasa consume qurose . Selamat Mencuba ! โค
.
.
Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free coaching?
Nak free tips?
Nak free jadual makan yg betul?
.
Whatsapp "QUROSE" ke 01110640212
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

FUNGSI QUROSE
.
1. QuRose adalah produk kurus bagi membuang berat badan, ia telah membantu ramai orang yg mempunyai masalah berat badan.
.
2. QuRose membakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan.
.
3. QuRose tertumpu pada pinggang, perut, dan kedudukan di mana lemak mudah terkumpul.
.
4. QuRose juga mengurangkan lemak di bahagian abdomen, paha, lengan, kaki, dan lemak dagu.
.
5. QuRose menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
6. Kesan positif cepat kehilangan berat badan.
.
Jomlah kita sama2 kurus sementara stock Qurose masih ada!๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
.
Whatsapp 01110640212 sekarang utk info lanjut.๐Ÿ˜‰
. .
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Sape cakap perempuan je nak kurus??๐Ÿค” Lelaki pun nak jaga badan jugak, nak kelihatan selim jugak uolss.
.
Uols jangan risau ya, #Qurose ni sesuai utk lelaki & perempuan yg berumur 13 tahun ke atas.๐Ÿ˜‰ Rasa Qurose pn sedap tau masam2 manis macam air ribena..takkan ada masalah utk minum Qurose ni.
.
For more details, kindly whatsapp sis 01110640212
. .
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Hye uols ๐ŸŒน Since ramai yang baru nak try produk Qurose ni, dan ramai yg whatsapp mintak suggestion dari sis kalau nak lose sekian sekian berapa kotak korang kena consume ?
.
Okay harini sis update info ni, korang boleh refer utk consume berapa kotak based daripada berapa kg yang uols target nak lose .
-
PENTING โค๏ธ :
-
โ†ช๏ธ KOTAK PERTAMA :
[ bermula lah segala proses proses pemecahan & penyesuaian produk Qurose ni dalam badan kita . Effect yang selalunya kita akn nampak masa consume bulan pertama adalah SELERA MAKAN KURANG, INCI LOSE , CEPAT KENYANG]
-
โ†ช๏ธ KOTAK KEDUA :
-
[ Proses penurunan berat badan berlaku, mula lah rasa badan ringan, bertenaga , tak cepat lapar & paling penting nafsu makan tu terkawal je ๐Ÿ˜˜]
-
โ†ช๏ธ KOTAK KETIGA :
Yang ni special sikit, guna dah dalam 3 bulan kan , selalunya 3 kotak Qurose utk siapa yang target nak losse 15 kg +. Ramai yg bagi feedback pada kami consume 3 kotak 15 kg hilang. Paling tinggi 24 KG ! ๐Ÿ‘
-
-
P/s : Ada juga yang tanya bila dah capai berat ideal boleh stop consume atau mmg kena teruskan consume. Jawapanya tak perlu consume lagi & boleh kawal berat badan serta permakanan seperti biasa. Moga bermanfaat ๐Ÿ’•
-
Whatsapp 01110640212 sekarang utk info lanjut.๐Ÿ˜‡
-
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Korang nak cantik,nak lagi kurus...... Nak sis bantu korang? Dgn seminggu, seminggu je muka dah cantik badan dah kurus.Takperlu pkai skincare,takperlu nk diet.just minum amaura crystal then cantik ๐Ÿ˜ . "betul KE sis ni"
"Iyee Betul lah"
Percaya pada kami ... Try 1kotak confirm menjadi berminat ? Whatsapp kami segera : 0194674909 ๐ŸŒน
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

BAGAIMANA AIR DPT MEMBANTU MENURUNKAN BERAT BDN
.
.
Burn calories - a study has stated just by drinking 500ml of water can increase the amount of calories burned for at least an hour! Thus, help you lose weight ๐Ÿ˜‰
.
Reduce the appetite - yep! If u guys minum air kosong sebelum makan, youll be full easily. So sikit je la u guys makan!
.
Linked to reduce calorie intake & lower the risk of weight gain - minum lebih banyak air blh membantu dlm mngurangkan calorie intake & mengurangkan risiko obesity!
.
So, drink water ok! It doesnt only healthy, but it helps with your weight management ๐Ÿ˜
.
OR if u guys nk cara alternative untuk kurus, boleh Whatsapp 0174826114 & i akan ajar cara kurus dngn lebih senang! ๐Ÿ˜
.
.
.
#selenebydeaapril #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #kesihatansebenar #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurus
#kurusdalam2minggu #carakurusbadan #atasimasalahgemuk

Korang nak cantik,nak lagi kurus...... Nak sis bantu korang? Dgn seminggu, seminggu je muka dah cantik badan dah kurus.Takperlu pkai skincare,takperlu nk diet.just minum amaura crystal then cantik ๐Ÿ˜ . "betul KE sis ni"
"Iyee Betul lah"
Percaya pada kami ... Try 1kotak confirm menjadi berminat ? Whatsapp kami segera : 0194674909 ๐ŸŒน
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Selamat petang uols!๐Ÿ˜˜
.
Haaa meh rapat2 sis nak share citer adik ni. Adik ni betul2 berpuas hati dengan #Qurose tauu. Adik ni hanya consume #TrialPack Qurose pon dah berjaya turunkan berat. Terus nak repeat order yg #RegularPack punya!๐ŸŒน
.
Bestkan macam tu? Tak perlu invest banyak utk dapatkan shape badan idaman. In shaa Allah sis akan guide uols sampai capat target.
.
Whatsapp 019-5001383 utk info lanjut.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Korang nak cantik,nak lagi kurus...... Nak sis bantu korang? Dgn seminggu, seminggu je muka dah cantik badan dah kurus.Takperlu pkai skincare,takperlu nk diet.just minum amaura crystal then cantik ๐Ÿ˜ . "betul KE sis ni"
"Iyee Betul lah"
Percaya pada kami ... Try 1kotak confirm menjadi berminat ? Whatsapp kami segera : 60179781321 ๐ŸŒน
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat

Scrub pelik kegilaan wanita,
.
Selamat pagi belvyian sekalian ๐Ÿ˜† , kepada yang masih samar tentang scrub magic tentang Belvya gold ni , belvya gold dapat membuang lemak sambil merawat masalah kulit seperti jerawat , jeragat dan strech marks sbb belvya gold mempunyai ingredients collagen,steamcell,vitamin and vitamin e which is bagus untuk kulit kita ๐Ÿ˜Š
So cantik pun dapat, kurus n shape confirm la kan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Korang nak cantik,nak lagi kurus...... Nak sis bantu korang? Dgn seminggu, seminggu je muka dah cantik badan dah kurus.Takperlu pkai skincare,takperlu nk diet.just minum amaura crystal then cantik ๐Ÿ˜ . "betul KE sis ni"
"Iyee Betul lah"
Percaya pada kami ... Try 1kotak confirm menjadi berminat ? Whatsapp kami segera : 60179781321 ๐ŸŒน
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat

Siapa tak terliur bila mak masak.
.
Telur goreng makan dengan nasi panas & kicap yang mak masak pun boleh bertambah. Punya lah berselera. Tapi jangan buat selalu. Sekali sekala takpe.
.
Nak kurus tapi takde orang yang nak guide?? Haaa sis kan ada..
.
Jom whatsapp sis di 013-2901216 sekarang!๐Ÿ˜˜
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ .
Haaaa!??? Spray je boleh kuros??? Spray bawah lidah biar betol ni!!??๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ pertama di Malaysia ni!!!!
.
. ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
.
.
๐Ÿ“๐Ÿ“KELEBIHAN MELVEY SPRAY๐Ÿ“๐Ÿ“
.
.
๐ŸŒธmenjadikan mimpi satu realiti .
๐ŸŒธmengawal nafsu makan .
๐ŸŒธmengecilkan size baju dan seluar penguna .
๐ŸŒธberat semakin berkurang .
๐ŸŒธbadan lebih ringan .
๐ŸŒธlebih tenaga .
๐ŸŒธbuang toksi dalam badan .
๐ŸŒธmudah beribadah .
๐ŸŒธperiod lebih teratur .
๐ŸŒธtiada masalah sembelit .
๐ŸŒธmelancarkan sistem pencernaan .
๐ŸŒธkaya dengan antiioksida .
๐ŸŒธmelicinkan kulit dan menganjalkan kulit .
๐ŸŒธmeningkatkan tahap kesuburan .
.
.
๐Ÿ“๐Ÿ“Kenapa melvey jadi pilihan penguna? ๐Ÿ“๐Ÿ“
.
.
.
.
๐ŸŒธ satu satu nya produk bukan untuk kuros semata mata tapi untuk kesihatan dalaman juga .
๐ŸŒธ๐Ÿ’ฏ buah2an dan makanan sunnah sahaja .
๐ŸŒธ ๐Ÿ’ฏorganic .
๐ŸŒธโŒbahan pengawet .
๐ŸŒธโŒ drug .
๐ŸŒธโŒgula ! .
.
.
. ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒนCara guna yang mudah. Masa drive kereta pon tak paayh berhenti tepi.. Sprayy terus jalan ๐Ÿ’ฏ mudah dan moden ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
.
.
. .
๐ŸŒท๐ŸŒทUolsz asik rendah diri? Asik dibanding dengan orang kuros? Sakit hati bila orang kata tentang uolsz? Diorg tak paham perasan uolsz? Bersedia nak berubah. ? Bersedia nak terima pujian? .
Bila lagi???? ๐ŸŒท๐ŸŒท
.
.
.
๐Ÿ‘‘Ni la masanya.!!!! Dah bosan asik sama macam dulu. Nak kuros sebelum raya . Man jaddah wa jaddah uolsz ..!!๐Ÿ‘‘
.
.
.
๐ŸŽ€Lelaki permpuan pon boleh๐ŸŽ€
.
.
.
๐ŸŽMacam mana nak dapatkan mudah sahaja boleh dm terus atau wasap agent sah melvey ๐ŸŽ
.
.
Berita baik 500 order terawal dari sekarang akan dapat hadiah istimewa dari HQ!! .
.
.
.
.
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆDM SEKARANG! SELAGI STOCK MASIH ADA !!!!๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ WASAP HQ : 012-526-0790
WASAP HQ : 012-526-0790
WASAP HQ : 012-526-0790
.
.
#sayajual #sayajualbodyless #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #misiraya
#kurussebelumraya

๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ .
Haaaa!??? Spray je boleh kuros??? Spray bawah lidah biar betol ni!!??๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ pertama di Malaysia ni!!!!
.
. ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
.
.
๐Ÿ“๐Ÿ“KELEBIHAN MELVEY SPRAY๐Ÿ“๐Ÿ“
.
.
๐ŸŒธmenjadikan mimpi satu realiti .
๐ŸŒธmengawal nafsu makan .
๐ŸŒธmengecilkan size baju dan seluar penguna .
๐ŸŒธberat semakin berkurang .
๐ŸŒธbadan lebih ringan .
๐ŸŒธlebih tenaga .
๐ŸŒธbuang toksi dalam badan .
๐ŸŒธmudah beribadah .
๐ŸŒธperiod lebih teratur .
๐ŸŒธtiada masalah sembelit .
๐ŸŒธmelancarkan sistem pencernaan .
๐ŸŒธkaya dengan antiioksida .
๐ŸŒธmelicinkan kulit dan menganjalkan kulit .
๐ŸŒธmeningkatkan tahap kesuburan .
.
.
๐Ÿ“๐Ÿ“Kenapa melvey jadi pilihan penguna? ๐Ÿ“๐Ÿ“
.
.
.
.
๐ŸŒธ satu satu nya produk bukan untuk kuros semata mata tapi untuk kesihatan dalaman juga .
๐ŸŒธ๐Ÿ’ฏ buah2an dan makanan sunnah sahaja .
๐ŸŒธ ๐Ÿ’ฏorganic .
๐ŸŒธโŒbahan pengawet .
๐ŸŒธโŒ drug .
๐ŸŒธโŒgula ! .
.
.
. ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒนCara guna yang mudah. Masa drive kereta pon tak paayh berhenti tepi.. Sprayy terus jalan ๐Ÿ’ฏ mudah dan moden ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
.
.
. .
๐ŸŒท๐ŸŒทUolsz asik rendah diri? Asik dibanding dengan orang kuros? Sakit hati bila orang kata tentang uolsz? Diorg tak paham perasan uolsz? Bersedia nak berubah. ? Bersedia nak terima pujian? .
Bila lagi???? ๐ŸŒท๐ŸŒท
.
.
.
๐Ÿ‘‘Ni la masanya.!!!! Dah bosan asik sama macam dulu. Nak kuros sebelum raya . Man jaddah wa jaddah uolsz ..!!๐Ÿ‘‘
.
.
.
๐ŸŽ€Lelaki permpuan pon boleh๐ŸŽ€
.
.
.
๐ŸŽMacam mana nak dapatkan mudah sahaja boleh dm terus atau wasap agent sah melvey ๐ŸŽ
.
.
Berita baik 500 order terawal dari sekarang akan dapat hadiah istimewa dari HQ!! .
.
.
.
.
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆDM SEKARANG! SELAGI STOCK MASIH ADA !!!!๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ WASAP HQ : 012-526-0790
WASAP HQ : 012-526-0790
WASAP HQ : 012-526-0790
.
.
#sayajual #sayajualbodyless #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #misiraya
#kurussebelumraya

๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ .
Haaaa!??? Spray je boleh kuros??? Spray bawah lidah biar betol ni!!??๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ pertama di Malaysia ni!!!!
.
. ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
.
.
๐Ÿ“๐Ÿ“KELEBIHAN MELVEY SPRAY๐Ÿ“๐Ÿ“
.
.
๐ŸŒธmenjadikan mimpi satu realiti .
๐ŸŒธmengawal nafsu makan .
๐ŸŒธmengecilkan size baju dan seluar penguna .
๐ŸŒธberat semakin berkurang .
๐ŸŒธbadan lebih ringan .
๐ŸŒธlebih tenaga .
๐ŸŒธbuang toksi dalam badan .
๐ŸŒธmudah beribadah .
๐ŸŒธperiod lebih teratur .
๐ŸŒธtiada masalah sembelit .
๐ŸŒธmelancarkan sistem pencernaan .
๐ŸŒธkaya dengan antiioksida .
๐ŸŒธmelicinkan kulit dan menganjalkan kulit .
๐ŸŒธmeningkatkan tahap kesuburan .
.
.
๐Ÿ“๐Ÿ“Kenapa melvey jadi pilihan penguna? ๐Ÿ“๐Ÿ“
.
.
.
.
๐ŸŒธ satu satu nya produk bukan untuk kuros semata mata tapi untuk kesihatan dalaman juga .
๐ŸŒธ๐Ÿ’ฏ buah2an dan makanan sunnah sahaja .
๐ŸŒธ ๐Ÿ’ฏorganic .
๐ŸŒธโŒbahan pengawet .
๐ŸŒธโŒ drug .
๐ŸŒธโŒgula ! .
.
.
. ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒนCara guna yang mudah. Masa drive kereta pon tak paayh berhenti tepi.. Sprayy terus jalan ๐Ÿ’ฏ mudah dan moden ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
.
.
. .
๐ŸŒท๐ŸŒทUolsz asik rendah diri? Asik dibanding dengan orang kuros? Sakit hati bila orang kata tentang uolsz? Diorg tak paham perasan uolsz? Bersedia nak berubah. ? Bersedia nak terima pujian? .
Bila lagi???? ๐ŸŒท๐ŸŒท
.
.
.
๐Ÿ‘‘Ni la masanya.!!!! Dah bosan asik sama macam dulu. Nak kuros sebelum raya . Man jaddah wa jaddah uolsz ..!!๐Ÿ‘‘
.
.
.
๐ŸŽ€Lelaki permpuan pon boleh๐ŸŽ€
.
.
.
๐ŸŽMacam mana nak dapatkan mudah sahaja boleh dm terus atau wasap agent sah melvey ๐ŸŽ
.
.
Berita baik 500 order terawal dari sekarang akan dapat hadiah istimewa dari HQ!! .
.
.
.
.
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆDM SEKARANG! SELAGI STOCK MASIH ADA !!!!๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ WASAP HQ : 012-526-0790
WASAP HQ : 012-526-0790
WASAP HQ : 012-526-0790
.
.
#sayajual #sayajualbodyless #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #misiraya
#kurussebelumraya

Buat yang terbaik untuk jadi lebih baik dari hari semalam jom โค๏ธโค๏ธโค๏ธ #teamsurikurus #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia #KurusDariRumah

Bukan perempuan je uolss nak kurus tau. Lelaki pun nak jaga badan jugak, nak kelihatan selim jugak uolss.
.
Uols jangan risau ya, #Qurose ni sesuai utk lelaki & perempuan yg berumur 13 tahun ke atas.๐Ÿ˜‰ Rasa Qurose pn sedap tau macam air ribena..takkan ada masalah utk minum Qurose ni.
.
For more details, kindly whatsapp sis 017-9220117๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Most Popular Instagram Hashtags