#kurusdanputih

4316 posts

TOP POSTS

TESTIMONI DARI ARTIS SHARIFAH SAKINAH..
LOST 10KG...PERGHH.

#kurusdanputih
#produkputih
#produkkurus

Kandungan Jus Lentik Dara.
.
Dengan harga tak sampai seratus,
anda rasa berbaloi tak Jus Lentik
Dara ini ada di rumah anda.
.
Boleh tahan selama 2 minggu.
Kalau anda nak buat sendiri
agak2 berapa modai untuk
semua bahan-bahan ni.
.
Jus Lentik Dara ni bukan untuk
kurus semata-mata, tapi mampu
memutihkan kulit, merawat masalah
jerawat / jeragat, masalah diabetis
dan banyak lagi khasiat lain.
.
Memang amat berbaloi dengan
pelaburan kesihatan anda, kan.
.
Jus Lentik Dara ni memang sedap
kerana ramuannya dari campuran
buah-buahan dan madu berkualiti.

#juslentikdara
#juskurus
#kurusdanputih
#teammama
#rich46

@Regrann from @syimayusoff.slimmewhite - ALHAMDULILLAH... bukan sekadar kaum perempuan, malah lelaki pun boleh minum Slimmewhite ni tau. Abg kita ni dh bjaye.. anda bila lagi πŸ˜†
Wasap 'SW& #39; ke 01139202915

#KurusdanPutih
#sihatdancergas
#Juskurusslimmewhite
#juslelakidanwanita - #regrann

TERBUKTI BERKESAN TIADA KESAN SAMPINGAN
.
.
APA ITU SLIMMEWHITEβ„’? βœ” Produk istimewa utk membantu anda dptkan kulit yg cerah berseri & badan yg kuros ideal βœ” Dirumus khas drpda 9 jenis herba + ejen pemuteh & tumbuhan berkesan utk menurunkan berat & mencerahkan kulit
βœ” Dihasilkan dalam bentuk jus dan mudah diminum di mana shja tanpa perlu bancuh βœ” Sgt selamat di gunakan & standard penyulingan yg diluluskan oleh KKM
.
.
.
βœ” REKOD LOST SEBOTOL
πŸ’₯ 20KGβ€Ό.
βœ” REKOD PALING PANTAS
πŸ’₯ 4 HARI 9KGβ€Ό
.
.
Place your order NOW + 6017 6426500
0176426500
0176426500
.
.
#slimmewhite
#slimmewhitemurah
#nakkurus
#kuruscepat
#putihgebu
#kurusdanputih
#kurusdanputihserentak
#terapiinstagram
#syukurselalu
#berikanmasa
#viral
#kualalumpur
#kitaboleh
#selangor
#kl
#bangigateway
#powergold
#shaklee
#nurraysabeauty
#testimoni
#dherbs
#terlajaklaris
#pamoga
#instafamous
#nakbelajar
#online
#bazaarpaknil
#singapore
#sijilpelajaranmalaysia

"WAHH , LOST 5.5KG! PARUT BERSALIN HILANG! KULIT PUN CERAH!"
.
Anda mahukan kulit yang cerah, badan yang slim & nk hilangkan parut bersalin di perut? Boleh cuba jus ajaib KURUS & PUTEH SEKALIGUS. Dalam masa yang singkat anda akan nampak perbezaannya.
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp terus 013-5344145 / 014-3430508 atau anda boleh tinggalkan no anda di komen iniπŸ‘‡
.
#jussw #slimmewhite #slimmewhitebeauty #slimmewhitebeautymalaysia #kurus #putih #kurusdanputih #justerbaikasia #takperludiet #takperlusenaman #jomkurus #testimonislimmewhite #testimoni #luluskkm #freepostage

Sebelum awak tidur tuuu. Meh tengok jap ingredients @ bahan-bahan yang terkandung dalam Detoks #AijuiceDossier ni πŸ‘πŸ‘
.
Hanya bahan2 terbaik jurrr yang ada dlm sebotol AD ni tauu. Siapa yang nak kurus berseri waktu raya nanti 😘😘
.
Detoks AD ni Bukan setakat untuk kuruskan badan je yaaa. Orang yang kurus kalau badan penuh TOKSIN pun masalah jugak. Yang penting AD ni mampu rawat dalaman kita, barulah SIHAT CANTIK luar dan dalam gitewwww 😘
.
Whatsapp Kak syira Nah ✌
.
013-7273490
013-7273490
013-7273490
.
#DaussyahBeauty #DetoksAD #DetoksByDaussyah #testimoniaijuicedossier #aijuicedossierpuchong #terapiinstagram #aurainsta #aurainstabatch1

SU4MI MENGAMUK BILA SAYA BELI UBAT KUYYUSS NI TAPI LEPAS SEBULAN DIA TLG BELIKAN PULA
.
Suami saya merayu2 supaya saya tak beli ubat kur.uus selalu sangat. "Cukup dulu syg!! Cukup-cukuplah. Mcm2 produk dah cuba. Bukan ada kesan pun." Lepas sebulan, " hmm syg nmpak kuyuss lahh. Syg mkn SW kan? Kali ni abg order kt syg ok??
. ☺ Produk lulus KKM
❌ perlu bancuh dahulu
🚻 lelaki & perempuan boleh ambil
πŸ’―dari bahan semulajadi πŸ‘mudah di bawa πŸ‘rasa sedap
πŸ’“kesan pantas
✌dual effect (kurus + putih)
.
.
JGN TGU LAGI SIS & BRO❔❓❔ Whatsapp "sw& #34; ke no
0122644483

Stok semalam yg sis tglkan kat rumah . Semua bis partner sis da tau da nak amik stok kat rumah sis mcm mana.

Dorg akan pm sis nak order, bank in duit, pastu sis kat hq akn submit order.

Yang area jauh dr KL akan kerjasama amik di hq yang daerah klang sis akan bawa balik.
Dorang akan amik kat rumah sis.
Senang bekerjasama dgn team yg memahami.

Yg bestnya ni semua stok org klang sahaja . Tu pon belum cover semua daerah kat klang .
Bayang kan lentik dara ni kalau cover semua darah klang , shah alam ,setia alam camane pergi dia??? Banyak lagi peluang. Guna dulu dan rasa dulu benefit #lentikdara ni.
Sihat dapat dan otomatik $$$ pun dapat

#lentikdararich46
#kurusdenganmudah
#lelakipunboleh
#sharemanfaat
#kurusdanputih #kuruscepat #kurus

MOST RECENT

Sebelum awak tidur tuuu. Meh tengok jap ingredients @ bahan-bahan yang terkandung dalam Detoks #AijuiceDossier ni πŸ‘πŸ‘
.
Hanya bahan2 terbaik jurrr yang ada dlm sebotol AD ni tauu. Siapa yang nak kurus berseri waktu raya nanti 😘😘
.
Detoks AD ni Bukan setakat untuk kuruskan badan je yaaa. Orang yang kurus kalau badan penuh TOKSIN pun masalah jugak. Yang penting AD ni mampu rawat dalaman kita, barulah SIHAT CANTIK luar dan dalam gitewwww 😘
.
Whatsapp Kak syira Nah ✌
.
013-7273490
013-7273490
013-7273490
.
#DaussyahBeauty #DetoksAD #DetoksByDaussyah #testimoniaijuicedossier #aijuicedossierpuchong #terapiinstagram #aurainsta #aurainstabatch1

PRODUK KURUS DLM SEMINGGU ‼️ Ada sesiapa nak KURUS? + free sabun Vit C
Boleh pm atau whatsapp saya, produk detox TANPA perlu bersenam menurunkan berat badan dalam masa 1 minggu.
Tak percaya?
Cuba dulu, kalau TAKDA kesan saya akan pulangkan DUIT anda, ada BRAN??? πŸ˜ŠπŸ‘πŸΌ Komen "pm& #34; atau Whatsapp saya 019-9829329 🌹 Jom GRAB 50% promotion skg ni .. #kurusdalam2minggu #kurusdengansihat #kurusputihserentak #kurusdalamsatuminggu #kurus #ubatkurus #kurusberkesan #kuruscantik #kurusdanputih #kurusslim #slim #whitening

Kandungan Jus Lentik Dara.
.
Dengan harga tak sampai seratus,
anda rasa berbaloi tak Jus Lentik
Dara ini ada di rumah anda.
.
Boleh tahan selama 2 minggu.
Kalau anda nak buat sendiri
agak2 berapa modai untuk
semua bahan-bahan ni.
.
Jus Lentik Dara ni bukan untuk
kurus semata-mata, tapi mampu
memutihkan kulit, merawat masalah
jerawat / jeragat, masalah diabetis
dan banyak lagi khasiat lain.
.
Memang amat berbaloi dengan
pelaburan kesihatan anda, kan.
.
Jus Lentik Dara ni memang sedap
kerana ramuannya dari campuran
buah-buahan dan madu berkualiti.

#juslentikdara
#juskurus
#kurusdanputih
#teammama
#rich46

Latest testi sharing by customer semalam.. dah cuba mcm2 ubat kurus tapi perut susah nak kempis.. ni belum abis 1 botol 😱😱😱 .
~berak lawas tak sakit
~selera makan kurang tp tetap mkn juga
~perut kempis .
Jom lentikss uols πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ .
#lentikdara
#lentikdaraipoh
#lentikdararich46
#teamhenni
#agentdiperlukan #lentikdaratestimoni #supplements #product #productcantik #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikkenarajin #produklaris #kurus #kuruscepat #kurusdanputih #lelakipunboleh #testimonilentikdara

Syukur alhamdulillah Kwn Sek borong 3 botol #lentikdara 😘😘😘
Katanya biasa 3botol ke⬆️ bru btul2 boleh nmpk kesan.. πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Promo akhir bulan Beli 1 Rm75 tapi klau beli 3 botol Rm189. Mana satu yg uols akan pilih 🀣🀣🀣 Dalam pukul 1 ke⬆️ Henni akn COD kat AEON ST18, area Pengkalan, Pasir Puteh atau kwsan yg berdekatan boleh πŸ“± 0175000323 utk dptkn Lentik Dara Yea πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #lentikdararich46
#lentikdaraipoh
#lentikdaraperak
#teamhenni
#agentdiperlukan
#stokistperak #lentikdaratestimoni #supplements #product #productcantik #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikkenarajin #produklaris #kurus #kuruscepat #kurusdanputih #lelakipunboleh #testimonilentikdara #agentwanted

Assalamualaikum korang 🌸 .
Che Sha payung β˜‚ korang testimoni terbaru gituuuu πŸ˜βœ¨πŸ’– yang nak kurus ke, yang body meletops ke, yang nak kulit gebu gebasπŸ™ˆπŸ˜™ adududu
.
Consume Jus Goyang Dara secara konsisten ☝🏻️ badan akan kurus dalam 7hari tauu. πŸ€—
.
Yang nak cantik boleh PM Che Sha . Che Sha akan guide korang πŸ’ͺ🏻 guide secara percuma jerrr. Bukan berbayar pun πŸ˜™πŸ˜š tapi ☝🏻️ kena ikut laaa. Kalau malas, Che Sha taknak ✌🏻️ huhuhu

#kurusdalam7hari
#kurusdanputih
#whiteningslimmingfirmming

Kalau nak kurus tp asyik mkn n mengunyah je mcm mane kita nk kurus kan.... Cara plg mudah minum la kopi slimming whitening by jamu bidan (SWJB).. Sbb kopi ni mmg terbukti mengenyangkan dan menyekat selera makan ...x payah susah2 diet tau kopi ni automatiknya akan buat rasa kurang selera makan..bagus kan? Part yg paling best ialah bkn je kurus tapi dapat putihkan kulit sekali..2 in 1!!! Kurus dapat putih pun dapat! πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Harga x mahal pun rm65 sahaja utk 15 sachet..consume dlm 5 sachet pun insyallah da boleh susut badan tu..kalau susah nak percaya lagi kene la cuba sendiri kan 😘😘
.
Whatsapp 0172155283
.
#kopihijau #kopi #kurussihatputihgebu #berpantang #kulitputih #putihberseri
#greencoffeemalaysia #pemanisstevia #bakarlemak #habbatusauda #bazaarpaknil #bazaarlepak #bazaarmalaysia #sayajualonline #kopikurustanpaubat #kopikurusputih #kopikurus #sayajualkopi #kurus #kurusdanputih #sihat #kulitputih #gebu #bawalpucci #kuruscepat #kurustanpadiet #bajuplussize #plussizemalaysia #buanglemak #toksin

Assalamualaikum korang 🌸 .
Che Sha payung β˜‚ korang testimoni terbaru gituuuu πŸ˜βœ¨πŸ’– yang nak kurus ke, yang body meletops ke, yang nak kulit gebu gebasπŸ™ˆπŸ˜™ adududu
.
Consume Jus Goyang Dara secara konsisten ☝🏻️ badan akan kurus dalam 7hari tauu. πŸ€—
.
Yang nak cantik boleh PM Che Sha . Che Sha akan guide korang πŸ’ͺ🏻 guide secara percuma jerrr. Bukan berbayar pun πŸ˜™πŸ˜š tapi ☝🏻️ kena ikut laaa. Kalau malas, Che Sha taknak ✌🏻️ huhuhu 🌸🌸 0194115968

#kurusdalam7hari
#kurusdanputih
#whiteningslimmingfirmming

Ramai customer bagitau yang detoks #aijuicedossier ni memang nyum nyum nyum sangatttt rasa dia 😍 Dengan ekstrak PRUNE πŸ‡ dan LEMON πŸ‹ buat semua orang sukaaa macam nak habiskan sebotoiiii πŸ˜‚
.
Awak Dah Detoks?? Dengan Jus AD ni mampu buang segala toksin dalam badan kita. Nanti kalau awak nak makan supplement result dia mesti boom kebaBOOM πŸ’₯πŸ’₯ .
DM @ Whatsapp Kak Syira πŸ‘Œ
.
013-7273490
013-7273490
013-7273490
.
#DaussyahBeauty #AuraInsta #Terapiinstagram #DetoksByDaussyah

[NAK REPEAT 3 BOTOL TERUS!!] πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Alhamdullilah Audela mencantikkan kulit sis ni... Bestnyaaaa sis!!! Terima kasih percayakan Audela. Nak repeat lagi dan lagi!!! Dah tentu lah boleh sis. Dan tengok hasil keberanian dan kepercayaan sis dgn Audela πŸ€— Wowww 😘😘
.
Sis yang lain takkan nak tgk je. Jom la cuba Audela ramai2! Tengok hasilnya nanti. Gerenti taknak berganjak dari cermin lepas rasa dan nampak kehebatan Audela πŸ˜‰
.
Jangan tunggu lama2 jom tag kawan ramai2 dan terus hubungi kami ya sis πŸ’•πŸ’•
.
Lin 0175886054
Lin 0175886054
Lin 0175886054
.
#AudelaByNadZainal #minumanterpalingmewah #kurusputihserentak #detox #slimming #whitening #vitality #audelalovers #combo5X #audelalovers #neelofa #lofattah #kingcoco #7harimencintaimu #barulahputih #teamaudela #nakkurusmakanaudela #kurusdanputih #glowglowing #brightening #glowingface #flawlessskin #looseweight #nakkulitsekata #vitaminC #vitaminE #collagen #audelaipoh #audelapenang

Stok semalam yg sis tglkan kat rumah . Semua bis partner sis da tau da nak amik stok kat rumah sis mcm mana.

Dorg akan pm sis nak order, bank in duit, pastu sis kat hq akn submit order.

Yang area jauh dr KL akan kerjasama amik di hq yang daerah klang sis akan bawa balik.
Dorang akan amik kat rumah sis.
Senang bekerjasama dgn team yg memahami.

Yg bestnya ni semua stok org klang sahaja . Tu pon belum cover semua daerah kat klang .
Bayang kan lentik dara ni kalau cover semua darah klang , shah alam ,setia alam camane pergi dia??? Banyak lagi peluang. Guna dulu dan rasa dulu benefit #lentikdara ni.
Sihat dapat dan otomatik $$$ pun dapat

#lentikdararich46
#kurusdenganmudah
#lelakipunboleh
#sharemanfaat
#kurusdanputih #kuruscepat #kurus

πŸ’œSlimming whitening coffeeπŸ’œ
βœ… mengurangkan kolesterol,
βœ…melegakan sembelit sbb mengandungi fiber, dan fiber itu menyerap kolesterol. .
βœ…Paling best 'TANPA GULA' hanya menggunakan madu dan pemanis stevia sahaja..sgt sesuai utk pesakit kencing manis
βœ…utk penjagaan kulit dan kesihatan βœ…mengenyangkan perut dan tidak menyebabkan lapar.
.
Siapa yang boleh minum kopi ni?
- Lelaki dan wanita
- Pesakit kencing manis
- Pesakit Gout
- Ibu dalam pantang (susu badan bertambah) .
.
Harga: RM65 sahaja (15 sachet)
Whatsapp 0172155283

#kopihijau #kopi #kurussihatputihgebu #mypantangbelike
#greencoffee #pemanisstevia #madu #gluta #arabicgum #serbukmutiara #bakarlemak #habbatusauda #bazaarpaknil #bazaarlepak #bazaarmalaysia #sayajualonline #kopikurustanpaubat #kopikurusputih #kopikurus #sayajualkopi #kurus #kurusdanputih #sihat #kulitputih #gebu #bawalpucci #kuruscepat #kurustanpadiet

● KURUS ● PUTIH ● DETOX ● SIHAT ● CANTIK ●
.
Ingin Dapatkan Bentuk Badan Idaman dan Kulit Yang Cerah Sepantas 7 Hari ?
.
Jus Zafeera TERBUKTI BERKESAN!
.
.
πŸ’Ÿ Kenapa perlu dapatkan Jus Zafeera?
🌸 Pertama di Malaysia dgn 3 bahan hebat dan terbukti efektif iaitu AFRICAN MANGO, GARCINIA CAMBOGIA, GLUTHATIONE, HABBATUSSAUDA & COLLAGEN
🌸 100% bahan organik (Tiada kesan sampingan)
🌸 Buatan Malaysia
🌸 Kilang bertaraf GMP dan Muslim (Gunakan tanpa was-was)
🌸 Senang utk diamalkan (Dalam bentuk jus yang sangat sedap, hanya perlu goncang dan minum)
🌸 Amat berbaloi berganda2 utk nilai wang anda (Sangat murah dibandingkan dengan 3 produk yg perlu dibeli secara berasingan utk dptkan 3 kesan iaitu detox, putih & kurus)
🌸 Sesuai diminum oleh ibu menyusu, lelaki dan wanita.
.
.
πŸ’Ÿ Kesan hebat JUS ZAFEERA
🌸 Mengeluarkan peluh & membakar lemak
🌸 Tingkatkan metabolisme badan
🌸 Mengurangkan pembentukan lemak di dalam badan
🌸 Mencerah dan memutihkan badan
🌸 Menegang & melicinkan kulit
🌸 Menghilangkan jerawat & parut
🌸 Membuang toksin dalam badan (detox)
🌸 Kandungan antioksida yang tinggi
🌸 Mengurangkan selera makan
🌸 Melancarkan proses pencernaan
🌸 Meningkatkan sistem imunisasi badan
🌸 Melancarkan peredaran darah
🌸 Singkir dan menghalang karbohidrat dan gula berlebihan dalam badan
🌸 Menambah tenaga tambahan (sentiasa cergas dan bertenaga)
🌸 Perut semakin susut dan mengempis
🌸 Lawas pembuangan air besar dan kecil
.
Dm/watsup 013-989 7669
.
#zafeera #juszafeera #zafeeralovers #zafeerabeauty #zafeerajuice #kesanseawal7hari #tanpabahankimia
#slimmingwhiteningdetoxbeautyhealthyjuice
#makanansunnah #organic100% #tiadakesansampingan #buatanmalaysia #luluslabtest #minumtanpawas2
#kurus #putih #detox #cantik #sihat #minumjer #pastikurus #pastiputih #pasticantik #kurusdanputih #kurussebelumraya #bazarpaknil

● KURUS ● PUTIH ● DETOX ● SIHAT ● CANTIK ●
.
Ingin Dapatkan Bentuk Badan Idaman dan Kulit Yang Cerah Sepantas 7 Hari ?
.
Jus Zafeera TERBUKTI BERKESAN!
.
.
πŸ’Ÿ Kenapa perlu dapatkan Jus Zafeera?
🌸 Pertama di Malaysia dgn 3 bahan hebat dan terbukti efektif iaitu AFRICAN MANGO, GARCINIA CAMBOGIA, GLUTHATIONE, HABBATUSSAUDA & COLLAGEN
🌸 100% bahan organik (Tiada kesan sampingan)
🌸 Buatan Malaysia
🌸 Kilang bertaraf GMP dan Muslim (Gunakan tanpa was-was)
🌸 Senang utk diamalkan (Dalam bentuk jus yang sangat sedap, hanya perlu goncang dan minum)
🌸 Amat berbaloi berganda2 utk nilai wang anda (Sangat murah dibandingkan dengan 3 produk yg perlu dibeli secara berasingan utk dptkan 3 kesan iaitu detox, putih & kurus)
🌸 Sesuai diminum oleh ibu menyusu, lelaki dan wanita.
.
.
πŸ’Ÿ Kesan hebat JUS ZAFEERA
🌸 Mengeluarkan peluh & membakar lemak
🌸 Tingkatkan metabolisme badan
🌸 Mengurangkan pembentukan lemak di dalam badan
🌸 Mencerah dan memutihkan badan
🌸 Menegang & melicinkan kulit
🌸 Menghilangkan jerawat & parut
🌸 Membuang toksin dalam badan (detox)
🌸 Kandungan antioksida yang tinggi
🌸 Mengurangkan selera makan
🌸 Melancarkan proses pencernaan
🌸 Meningkatkan sistem imunisasi badan
🌸 Melancarkan peredaran darah
🌸 Singkir dan menghalang karbohidrat dan gula berlebihan dalam badan
🌸 Menambah tenaga tambahan (sentiasa cergas dan bertenaga)
🌸 Perut semakin susut dan mengempis
🌸 Lawas pembuangan air besar dan kecil
.
Dm/watsup 013-989 7669
.
#zafeera #juszafeera #zafeeralovers #zafeerabeauty #zafeerajuice #kesanseawal7hari #tanpabahankimia
#slimmingwhiteningdetoxbeautyhealthyjuice
#makanansunnah #organic100% #tiadakesansampingan #buatanmalaysia #luluslabtest #minumtanpawas2
#kurus #putih #detox #cantik #sihat #minumjer #pastikurus #pastiputih #pasticantik #kurusdanputih #kurussebelumraya

Most Popular Instagram Hashtags