#kurusdanputih

4573 posts

TOP POSTS

PROVEN CAPS SLIMWHITE

Malu diketawakan rakan2?
Sukar nak mencari pasangan akibat berat badan ??
Proven Caps mampu membantu anda !
Sambil membakar kalori lebih 3 kali ganda , proven caps juga mampu mencerahkan serta membersihkan kulit anda !
.
Whatsap 01134187361
.
#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepatdanselamat #cerahkurus #kurusdanputih #kurusdanputih #putihalami #cerahgebu #bazarpaknil #ubatkurus #barangmurah #originalmalaysia #borongkosmetikmurahmalaysia #murah² #dtrim #dtrimmurahgila #slimmingworld #slimmingteamurah

"WAHH, LOST 5.5KG! PARUT BERSALIN HILANG! KULIT PUN CERAH!"
.
Anda mahukan kulit yang cerah, badan yang slim & nk hilangkan parut bersalin di perut? Boleh cuba jus ajaib KURUS & PUTEH SEKALIGUS. Dalam masa yang singkat anda akan nampak perbezaannya.
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp terus 013-5344145 / 014-3430508 atau anda boleh tinggalkan no anda di komen ini👇
.
#jussw #slimmewhite #slimmewhitebeauty #slimmewhitebeautymalaysia #kurus #putih #kurusdanputih #justerbaikasia #takperludiet #takperlusenaman #jomkurus #testimonislimmewhite #testimoni #luluskkm #freepostage

💖 Assalammualaikum dan selamat pagi uolls 💖
.
.
.
📛 Uolls buat ape pagi2 ni??check penimbang ke??
📛 Ke tengah amek pita ukur nak ukur inch badan 🙈
📛 Pastu tengok2 ukuran masih sama malah makin lebar 😢
📛 Yelah..uolls da la jenis susah tahan selera makan
📛 Senam pon tak sempat..mane la nk slim uolls ..nan hado dik non 😂😂
.
.
.
👍😉 Now uolls tak perlu nak risau2 lagi..SW kan ade
👍😉 Kalo uolls ade ciri2 camni ✔ Tak sempat bersenam
✔ Baru senam 30min badan da sakit sana sini 😂😂
✔ Hangat2 tahi ayam bersenam..arini senam esok tak 🙈 ✔ Cacing2 perot selaloo menangis hiba menahan napsu makan
✔ Perot berbunyi riang tatkala tengok makanan favourite
✔ Bussy tak sempat nak sapu2 krim kurus
.
.
.
👍😉 Memang SW la penyelesaian uolls
✔ tak wajib bersenam
✔ tak perlu berdiet
✔ tak payah menahan napsu makan
✔ mudah..teros minum..tak perlu sapu@bancuh
✔ nak kurus mudah
.
.
.
🌸 Nak SW kurus dan putih??meh wassup hakak 🌸
📲+6013-3674881
📲+6013-3674881
📲+6013-3674881
.
.
.
#produkkurus #produkkurusterbaik #slimmewhite #slimmingproducts #slimmingproduct #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus #nakkuruscepat #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruskanbadan #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusberkesan #agentkl #juskurus #buanglemakpeha #buanglemakpeha #buanglemak #kurusdansihat #kurusdanputih #kurusdalam2minggu #kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #Regrann

TERBUKTI BERKESAN TIADA KESAN SAMPINGAN
.
.
APA ITU SLIMMEWHITE™? ✔ Produk istimewa utk membantu anda dptkan kulit yg cerah berseri & badan yg kuros ideal ✔ Dirumus khas drpda 9 jenis herba + ejen pemuteh & tumbuhan berkesan utk menurunkan berat & mencerahkan kulit
✔ Dihasilkan dalam bentuk jus dan mudah diminum di mana shja tanpa perlu bancuh ✔ Sgt selamat di gunakan & standard penyulingan yg diluluskan oleh KKM
.
.
.
✔ REKOD LOST SEBOTOL
💥 20KG‼.
✔ REKOD PALING PANTAS
💥 4 HARI 9KG‼
.
.
Place your order NOW + 6017 6426500
0176426500
0176426500
.
.
#slimmewhite
#slimmewhitemurah
#nakkurus
#kuruscepat
#putihgebu
#kurusdanputih
#kurusdanputihserentak
#terapiinstagram
#syukurselalu
#berikanmasa
#viral
#kualalumpur
#kitaboleh
#selangor
#kl
#bangigateway
#powergold
#shaklee
#nurraysabeauty
#testimoni
#dherbs
#terlajaklaris
#pamoga
#instafamous
#nakbelajar
#online
#bazaarpaknil
#singapore
#sijilpelajaranmalaysia

🌿TESTIMONI SLIMMEWHITE JUS KURUS DAN PUTIH PERTAMA ASIA

KULIT MAKIN CERAH , TURUN PLAK 3KG .. BEST BTUL BILA KESAN SERENTAK KAN😍
.
.
#slimmewhite
#kurusmalaysia
#kurusdanputih
#kulitcerahberseri
#jk1m
#slimmingworld
#glowingskin
#rawatjerawat
#perutbuncit
#lansing
#slim_white_shop
#slimmewhite_ig
#hadzharbeauty

DMS MISS SLIM
.
PRICE : RM45 FREE POS SEM
KELEBIHAN
✔️ 100% berasaskan jamu Dan bebas kimia
✔️1 botol turun 2-10kg
✔️Tak perlu berlapar dan berpantang. Makan macam biasa
✔️Tiada side effect seperti sakit perut dan cirit birit.
✔️Tanpa perlu berlapar..
✔️Tidak perlu diet
✔️Tanpa bersenam terlalu banyak..
✔️Tanpa meninggalkan makanan kegemaran anda..
✔️Tanpa rasa lesu, penat dan letih..
✔️Sesuai diamalkan oleh ibu menyusukan bayi 6 bulan ke atas.
✔️Khas Utk lelaki Dan Wanita
.
.
Bagaimana ISLIM SELIM MELIM mampu Menurunkan dan Menguruskan badan anda:-
.
.
-Membantu Mengurangkan Lemak Tubuh
-Membantu Menurunkan Berat Badan 2kg-10kg Dlm Sebulan bergantung Kepada Metabolisme seseorang
-Mengawal Selera Makan Yang Membuak-buak Atau Terlampau
-Mengurangkan Selera Makan
-Mengembalikan Kejelitaan Dan Awet Muda (kembali remaja)
-Menghilangkan lenguh-lenguh kepada anggota Badan
-Menghilangkan sakit badan dan sakit lutut termasuk sendi.
-Melawaskan pembuangan air besar. (Melancarkan Sistem Pencernaan).
-Menurunkan Berat Badan.
-Melangsingkan dan Mengecilkan Perut Menggeleber.
-Membakar dan Menguraikan Lemak Tepu.
-Menegangkan dan Membentuk Otot Perut.
-Membuang angin dalam badan
.
WSSAP 0135249626
.
READY STOCK!!! FAST DELIVERY!!! Postage on Monday to Saturday * Payment before 3pm will be posted on the same day♡
.
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #igshop #onlineshop #supportlocal #swapreview #igreview #aydajebat #isnin #weekend #nakcantik #laraaishah #nakputih #7harimencintaiku #lofattah #missslimbydms #missslim #islim #islimdms #DMS360 #dmsmisslim #dms360islim #nakkurus #kurusdanputih #kurus #kurusdenganselamat #slimmingteadetox #slimmingproduct

Bahan-Bahan utama dalam Slimmewhite
.
P/S: 50 TERAWAL yang wassap sy terus akan dapat FREEPOSTAGE DAN HARGA PROMOSI COMBO SET diskaun kaw kaw punya.. Jom Wassap : .
.
📲TAIP "SW" ke 019-327 0714
📲TAIP "SW" ke 019-327 0714
📲TAIP "SW" ke 019-327 0714
.

#slimmewhite #slimmewhiteterbaik #testimonislimmewhite #testimoni #takperludiet #takperlusenaman #baazarpaknil #kurus #swpilihanku #putih #kurusdanputih #freepostage #kevinzahari #produkluluskkm #luluskkm #slimmewhitestore #kurusdalam2minggu #nakdiet #bajulabuh #bajubesar #bajubesarmalaysia #bajulabuhmalaysia #nakkurus #bajumuslimah #igshopmurah #langsing #langsingcepat #detox #jomdiet

"KULIT CERAHHHHH"
.
wowwwww lelaki pun cerah minum sw. sape yg nk kulit cerah tu . boleh la amalkan sw hee
.
.
KELEBIHANNYA
==============
➨ Bakar lemak 6x GANDA
➨ 4x DETOX
➨ Singkir dan menghalang karbohidrat dan gula berlebihan
➨ Kurangkan selera mkn
➨ MENCER4H DAN MEMUT1HKAN KUL1T
➨ Tingkatkan metabolise badan
➨ Menambah tenaga tambahan
➨ Melancarkan Peredaran DARAH
➨ tukarkan lemak kepada tenaga
.
ws 0122644483 💕

MOST RECENT

NYSA ADVANCED WHITENING BOOSTER MEMPUNYAI USP KESAN 4 in 1 iaitu : ⚡PUTIH
⚡GEBU/GLOWING
⚡RAPAT
⚡MONTOK/ANJAL

Diantara Kesan yang paling cepat kesannya adalah: 👍KESAN MEMUTIHKAN KULIT
👍KESAN KULIT GEBU DAN GLOWING
👍KESAN GRIP DAN RAPAT YANG HEBAT
👍KESAN PAYUDARA LEBIH MONTOK/ANJAL

Produk NYSA juga mempunyai : 👍RASA YANG SGT SEDAP 🍓🍇🍒🍏🍅
👍PENYERAPAN YANG LEBIH MAKSIMUM
👍KESAN 7X LEBIH PANTAS
whtsp "NYSA" KE 017-3655767
#slimmewhite #slimmewhiteterbaik #testimonislimmewhite #testimoni #takperludiet #fitness #Instagramchallenge #fitnessandwellness #kurus #putih #kurusdanputih #dianzVitamin #nanolightenercream #perlacoffee #babies blinkmurah #babiesblink #thisispantaitimur #sabahsarawak #freepostage #kinaliff #kevinzahari #produklaris #produkluluskkm #luluskkm

🌿Testimoni Slimmewhite🌿 " FUH SEPARUH BULAN DAH 10KG..DAH MACAM RESULT AKAK BERSENAM SEPARUH TAHUN NI "😱
.
.
.
#slimmewhite
#kurusmalaysia
#kurusdanputih
#kulitcerahberseri
#jk1m
#slimmingworld
#glowingskin
#rawatjerawat
#perutbuncit
#lansing
#slim_white_shop
#slimmewhite_ig
#hadzharbeauty

Ops...!!!
Terlajak rurn 5kg pulak..
Benci la dgn dtrim ni..
Sengaja bg kite kurus taw....
.
Sengaja la kan..
Korang mesti nk kan..
Kurus dgn cepat..
Whatsap kakak cepat2..
.
Ieyma 01134187361
.
#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepatdanselamat #cerahkurus #kurusdanputih #kurusdanputih #putihalami #cerahgebu #bazarpaknil #ubatkurus #barangmurah #originalmalaysia #borongkosmetikmurahmalaysia #murah² #dtrim #dtrimmurahgila #slimmingworld #slimmingteamurah

Ape hal lemak boleh hilang 5 kg ni..!!!
.
Penat ternak lemak..
Tapi bila mkn dtrim...
Lemak hilang pulak..!!!
Tak sampai sebulan lemak lari 5kg..
Kalau 1 bulan punya mkn dtrim
Ko gaseeee...
Mau tak ramping mcm rozita che wan...
.
01134187361
.
#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepatdanselamat #cerahkurus #kurusdanputih #kurusdanputih #putihalami #cerahgebu #bazarpaknil #ubatkurus #barangmurah #originalmalaysia #borongkosmetikmurahmalaysia #murah² #dtrim #dtrimmurahgila #slimmingworld #slimmingteamurah

DIET UNTUK SI PEMALAS
.

Inilah Rahsia yang benar-benar membantu SHELLY TURUN 12kg dalam masa SATU BULAN .
Hanya minum 2 sudu Lentik dara pada setiap pagi & setiap malam,Shelly kini tampil dengan penampilan yang sangat berbeza!! .
#lentikdara #lentikdaraipoh #lentikdarateamhenni #stokistperak #lentikdararich927 #lentikdaratestimoni #supplements #product #productcantik #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikkenarajin #produklaris #kurus #kuruscepat #kurusdanputih #lelakipunboleh #testimonilentikdara #agentwanted #agendiperlukan

"JUS SW TERBAIK..?? WOW..YEKE NIE ? "
.
.
.
Of course la betul uolls.. Jus SW ni memang terbaik di Asia.. ramai cust sis yg dpt 'result' yg awesome sgt taw.. so.. uolls tak perlu ragu2 kalau nak try Jus SW nie.. meh lekas pm sis ok..
.
.
Takkan tak nak kurus dan putih dgn satu produk je..? Uolls tak perlu berbelanja lebih tau utk 2 produk yg berasingan..kan dh jimat duit uolls tu 😉
.
.
#slimmewhite
#swdualeffectmalaysia
#kurusdanputih
.
.
Whatsapp: 012-9730 568
Facebook: Beautie Slimmewhite
Instagram: jus_kurus_putih_bersama

💖 22KG GHAIB SEMUDAH ABC !!! 💖
.
.
🎶 Cantik menarik tertarik ko memang debommm~~
🎶 Cantik menarik tertarikk..gittew~~
✔ Hahhah..sape ikot nyanyi time bace post akak ni 😂😂
✔ Jangan tipu uolls..dosa tau 🙈
.
.
👍😄 Malam nan indah ni hakak nak share sorang lagi pengguna yang berjaya slim dengan SW
👍😄 22KG GHAIB uolls!!22KG kotttt!!
👍😄 Pinggang,peha,perut,lengan semua terbentuk cun da
👍😄 Uolls taknak ke???
.
.
🌸 Kalo rase2 nak slim cun macam adik ni..meh wassup hakak meh 🌸
📲+6013-3674881
📲+6013-3674881
📲+6013-3674881
.
.
#kurustanpadiet #kuruscepat #kurusdengancepat #kurus #kurusdengancepat #kurussebelumraya #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurusbadan #nakkuruskanbadan #nakkurus #nakkuruscepat #slimingproduct #slimmingproducts #juskurus #slimmewhite #codkl #kl #agentkl #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus #kurusdansihat #kurusdanputih

"PERTAMA & TERBAIK DI ASIA.."
.
.
Betul ke ni..?
.
.
Yes.. betul korang.. memang awesome Jus SlimmeWhite ni taw.. RESULT pantas pulak tu.. wow.. memang terbaik.. so.. pada sape2 yg nak Jus SlimmeWhite ni.. pm sis sekarang ok.. .
.
#slimmewhite
#slimmewhiteterbaik
#slimming
#slimandwhite
#period
#kulitkusam
#obesiti
#testimonislimmewhite
#testimoni
#testimonikurus
#tanpasenaman
#hotitem
#kurusdanputih
#produkkurus
#bestselling
#fitness
#jomkurus
#freeguide
#tipsrahsia
#luluskkm
#trustedseller
#produklaris
#viral
#dropship
#agent
#cod
#temerloh
#2k17

"REPEAT ORDER.. PERGH.. TERBAIK.."
.
.
Hi korang.. harini sis nak kongsi 'result' awesome ni.. memang mantap kan.. so.. pada sape2 yg nak try Jus SlimmeWhite.. or nak tanya ape2.. cepat2 pm sis ye.. dgn pantas sis reply ok..
.
.
#slimmewhite
#slimmewhiteterbaik
#slimming
#slimandwhite
#period
#kulitkusam
#obesiti
#testimonislimmewhite
#testimoni
#testimonikurus
#tanpasenaman
#hotitem
#kurusdanputih
#produkkurus
#bestselling
#fitness
#jomkurus
#freeguide
#tipsrahsia
#luluskkm
#trustedseller
#produklaris
#viral
#dropship
#agent
#cod
#temerloh
#2k17

Kakak saya nk kurus.
Tapi malas nk diet.. Hello syg..
Dgn kakak awak tak payah pening2 nk diet ok..
Sedar2 je awak terkurus...
.
Ha..!!!
Mcm mane tu..????
.
Masa tu bru ko rase seronok sampai ke bintang kan...
Kemain raya nanti melaram...
.
Whatsap : 01134187361
.
#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepatdanselamat #cerahkurus #kurusdanputih #kurusdanputih #putihalami #cerahgebu #bazarpaknil #ubatkurus #barangmurah #originalmalaysia #borongkosmetikmurahmalaysia #murah² #dtrim #dtrimmurahgila #slimmingworld #slimmingteamurah

"DULU SELUAR SAIZ 38.. NOW SAIZ 33.."
.
.
Hi korang.. harini sis nak kongsi 'result' mantap ni.. memang awesome kan.. so.. pada sape2 yg nak try Jus SlimmeWhite.. or nak tanya ape2.. cepat2 pm sis ye.. dgn pantas sis reply ok..
.
.
#tijmkb
#terapiinstagram
#slimmewhite
#slimmewhiteterbaik
#slimming
#slimandwhite
#period
#kulitkusam
#obesiti
#testimonislimmewhite
#testimoni
#testimonikurus
#tanpasenaman
#hotitem
#kurusdanputih
#produkkurus
#bestselling
#fitness
#jomkurus
#freeguide
#tipsrahsia
#luluskkm
#trustedseller
#produklaris
#viral
#dropship
#agent
#cod
#temerloh
#2k17

Proven caps terbaik..!!!!
Baru 3 hari makan...
seluar dah longgar 😱😱
Perut dah nak flat..😍😍😍
peha dgn tangn dah kuraang mengelebeh...😚😚
Seronok lah..!!!
.
Nak kurus sblum raya tak..
Jom whatsap 01134187361
.
#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepatdanselamat #cerahkurus #kurusdanputih #kurusdanputih #putihalami #cerahgebu #bazarpaknil #ubatkurus #barangmurah #originalmalaysia #borongkosmetikmurahmalaysia #murah² #dtrim #dtrimmurahgila #slimmingworld #slimmingteamurah

PROVEN CAPS SLIMWHITE

Malu diketawakan rakan2?
Sukar nak mencari pasangan akibat berat badan ??
Proven Caps mampu membantu anda !
Sambil membakar kalori lebih 3 kali ganda , proven caps juga mampu mencerahkan serta membersihkan kulit anda ! .
Whatsap 01134187361
.
#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepatdanselamat #cerahkurus #kurusdanputih #kurusdanputih #putihalami #cerahgebu #bazarpaknil #ubatkurus #barangmurah #originalmalaysia #borongkosmetikmurahmalaysia #murah² #dtrim #dtrimmurahgila #slimmingworld #slimmingteamurah

◆ CARA PENGAMBILAN◆

1.- 1biji sehari sebelum sarapan . - masalah gastrik - 1biji sehari selepas sarapan.
2. Minum air kosong sekurang2nya 2 liter sehari.
3. Time period tak de masalah untuk mkn proven
4. Tiada cirit birit tapi pembuangan lebih senang dan tiada sembelit.. 5. Sekiranya pening masa permulaan pengambilan proven.. hanya perlu minum air manis atau hisap gula2 .. 6. Tak perlu menahan lapar.
.
Wha tsap 01134187361
.
#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepatdanselamat #cerahkurus #kurusdanputih #kurusdanputih #putihalami #cerahgebu #bazarpaknil #ubatkurus #barangmurah #originalmalaysia #borongkosmetikmurahmalaysia #murah² #dtrim #dtrimmurahgila #slimmingworld #slimmingteamurah

ProvenCaps produk yang di import daripada France adalah penyelesaian terbaik. Kapsul ajaib 2 dalam 1, putih dan langsing yang terbukti kesannya dalam 7 hari. Diperkaya dengan unsur pemutih dan pelangsing yang terbukti seperti Garcinia Camborgia, L-Glutathione, Ekstrak teh hitam - Kombinasi unik bahan-bahan semulajadi bukan sahaja meningkatkan metabolisme, menyingkirkan lemak tetapi dapat memberi TONA KULIT YANG SEKATA dan pasti membuatkan anda KEKAL LANGSING DAN CERAH.Pengambilan produk ni boleh membuat wajah menjadi cerah dan tidak kusam. Tidak perlu berbelanja lebih dan menjimatkan masa kerana dengan Proven Caps 2 permasalahan terbesar dapat dihapuskan.
.
Whatsap 01134187361
.
#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepatdanselamat #cerahkurus #kurusdanputih #kurusdanputih #putihalami #cerahgebu #bazarpaknil #ubatkurus #barangmurah #originalmalaysia #borongkosmetikmurahmalaysia #murah² #dtrim #dtrimmurahgila #slimmingworld #slimmingteamurah

Most Popular Instagram Hashtags