[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kurusdanputih

4042 posts

TOP POSTS

Nak slim chantique and flawless macam maya? 😁

Postage errday βœˆοΈπŸ’Œ
Link at bio.🀳🏻
#detoxjuice
#applestemcell
#glowingdangebu
#kurusdanputih
#chantiquedetox

Jatuh cinta dengan MARVALES, nak tau tak sebab apa??
.
.
Sebab MARVALES boleh buat yana bertenaga,yana bekerja 8jam sehari balik kerja terus terkam anak so memang tak ada masa untuk rehat,cara mudah yana consume MARVALES je..
.
.
#Marvales
#KurusDanPutih
#MarvalesDihati
#MarvalesTerbaik

Fokus kat atas dahi 😷.
.
Dulu muka breakout teruk sangat .. pkai fd tebal2 still nampak lagi kesan and jerawat degil kat atas.. dah la masa tu tengah belajar lagi.. malu kot nakgi kelas hri2 muka cmtu .. tp nak taknak kene pergi jgk kelas.. org lain selfie pkai cmra asal je kita? Hmmm edit edit edit 🀧
.
Tapi alhamdulillah even breakout teruk2 pn kita x gatal tangan nak try mcm2 local produk tp kita try usaha pakai drugstore je tu pn xmenjadi jugakπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ saya xsalahkan drugstore tu sbb semua produk ada prons and cons dia kan.. produk kurus yang acah2 cakap as a detox pun xmenjadi.. ma siap bebel lagi sbb macam supp kita telan.. sampai sy hampir giving up on myself to having good skin πŸ˜– ye lah dah macam2 usaha tapi still xde good effect right.
.
One day, saya jumpa seorg founder dlm Facebook ni dk crita psl #marvales .. time tu jgk dia tgh cri org untuk sign up for agent.. xfikir panjang terus sign up.. dapat je produk tu terus consume untuk diri sendiri.. consume selama 14hari muka dah nampak lain ,kita confius ni supp utk kurus ke untuk cantik? Malas nak tnya founder kita cari pakcik "Google " then kaji ingredient yang ada dalam #marvales satu persatu .. and guysss u know what??? #marvales bukan untuk kurus sahaja tapi untuk smoothkan kulit and mencerahkan tona kulit 😍omaigoddd patot la lain je skin sekarang😍.
.
Doc sendiri cakap kalau nak kulit sihat and bebas dari jerawat u gais kene bersihkan dalaman dulu fr exmple detox .. detox membantu korang membersihkan dalam dengan sihat πŸ‘πŸ» klau yg rajin buat je bahan guna sendiri tp jenis yg bsy doplohpatjam tu better amalkan #marvales je senang xperlu ssh cri stu2 bahanπŸ€—.
.
Bila dah bebas dari breakout nak ber'touch up pn senang xperlu hidden object on ur face too much with fd or so on.. yehuuu .
.
P/s : marvales sebagai detox untuk cuci dalaman and luaran .. disamping itu saya amalkan cuka apple as a toner muka harian and cetaphill as a cleanser πŸ‘πŸ»
.
#marvales #kulitsihatdaritoksin #sedut2kurus #slimmingandbeautyexpert #kurusdanputih

SLIMME WHITE UTK ABAM2 JUGAK πŸŽ‰ SEBOTOL HILANG 7KG TANPA EXERCISE!!! πŸŽ‰πŸŽ‰
.
.
πŸ‘πŸ˜² Terkejut..mule2 ingat kalo tak exercise takkan turun
πŸ‘πŸ˜² Sekali timbang HILANG 7KG da rupenye !!
πŸ‘πŸ˜Ž Kalo exercise taktau la brape banyak lagi yang hilangkan .
.
🌸Uolls nak kami guide cara betol slim dengan SW tak..jom wassup 🌸
πŸ“²SW ke 017-3655767
.
.

#slimmewhite
#slimmewhiteputrajaya
#nakkurus
#kuruscepat
#putihgebu
#kurusdanputih
#kurusdanputihserentak
#terapiinstagram
#syukurselalu
#viral
#kualalumpur
#selangor
#kl
#bangigateway
#powergold
#shaklee
#nurraysabeauty
#testimoni
#dherbs
#terlajaklaris
#pamoga
#instafamous
#online
#bazaarpaknil

Assalamualaikum, selamat petang uolls , HAPPY DEPAVALI 🎊 .
.
.
Petang ni sis nak share tips cara cara nak hilangkan SUNBURN kat wajah . Bagi uolls yang mengalami sunburn ni , boleh la cuba cara ni . InsyaAllah dapat pulihkan wajah uolls menjadi normal . Hanya menggunakan bahan bahan semula jadi je uolls , takperlu membazir .
So, apa tunggu lagi ? Let's try 😊✨
.
.
.
#Mimpimika #produkkurus #teatox #gsc #nakkurus? #trymimpimika #teaviral #teakurus #kurus #putih #kurusdanputih #mimpimikahq #gscviral #whitening #jomkurus #jomputih #jomteatox

"WAHH, LOST 5.5KG! PARUT BERSALIN HILANG! KULIT PUN CERAH!"
.
Anda mahukan kulit yang cerah, badan yang slim & nk hilangkan parut bersalin di perut? Boleh cuba jus ajaib KURUS & PUTEH SEKALIGUS. Dalam masa yang singkat anda akan nampak perbezaannya.
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp terus 013-5344145 / 014-3430508 atau anda boleh tinggalkan no anda di komen iniπŸ‘‡
.
#jussw #slimmewhite #slimmewhitebeauty #slimmewhitebeautymalaysia #kurus #putih #kurusdanputih #justerbaikasia #takperludiet #takperlusenaman #jomkurus #testimonislimmewhite #testimoni #luluskkm #freepostage

Antara testimoni B Loss . Tak rugi beli , antara produk yang paling berkesan. Tanpa diet yang ketat dan tiada pantang larang. Rasa coklat yang sedap dan memuaskan . Customer ni hilang 2 kg dalam masa 10 hari je tau.. πŸ˜‰
Cuba dulu baru tauu ?
FREE gift*
FREE postage
FREE coaching
Wassap sekarang ! Good luck ? 0126299014 ? 0123003062
Atau klik number di profile
#kurus
#bloss
#kurusbersamabloss
#media
#viral
#onlineshopping
#kurusdanputih
#sayajual

Nak PUTIH dan KURUS SERENTAK ??? .
Awak harus cuba SLIMMING WHITE ...
.
Memang syok abessss....
.
Whatsapp for order.
,
018.385.6614
.
#slimwhite
#kurusdanputih

DMS MISS SLIM
.
PRICE : RM45 FREE POS SEM
KELEBIHAN
βœ”οΈ 100% berasaskan jamu Dan bebas kimia
βœ”οΈ1 botol turun 2-10kg
βœ”οΈTak perlu berlapar dan berpantang. Makan macam biasa
βœ”οΈTiada side effect seperti sakit perut dan cirit birit.
βœ”οΈTanpa perlu berlapar..
βœ”οΈTidak perlu diet
βœ”οΈTanpa bersenam terlalu banyak..
βœ”οΈTanpa meninggalkan makanan kegemaran anda..
βœ”οΈTanpa rasa lesu, penat dan letih..
βœ”οΈSesuai diamalkan oleh ibu menyusukan bayi 6 bulan ke atas.
βœ”οΈKhas Utk lelaki Dan Wanita
.
.
Bagaimana ISLIM SELIM MELIM mampu Menurunkan dan Menguruskan badan anda:-
.
.
-Membantu Mengurangkan Lemak Tubuh
-Membantu Menurunkan Berat Badan 2kg-10kg Dlm Sebulan bergantung Kepada Metabolisme seseorang
-Mengawal Selera Makan Yang Membuak-buak Atau Terlampau
-Mengurangkan Selera Makan
-Mengembalikan Kejelitaan Dan Awet Muda (kembali remaja)
-Menghilangkan lenguh-lenguh kepada anggota Badan
-Menghilangkan sakit badan dan sakit lutut termasuk sendi.
-Melawaskan pembuangan air besar. (Melancarkan Sistem Pencernaan).
-Menurunkan Berat Badan.
-Melangsingkan dan Mengecilkan Perut Menggeleber.
-Membakar dan Menguraikan Lemak Tepu.
-Menegangkan dan Membentuk Otot Perut.
-Membuang angin dalam badan
.
WSSAP 0135249626
.
READY STOCK!!! FAST DELIVERY!!! Postage on Monday to Saturday * Payment before 3pm will be posted on the same dayβ™‘
.
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #igshop #onlineshop #supportlocal #swapreview #igreview #aydajebat #isnin #weekend #nakcantik #laraaishah #nakputih #7harimencintaiku #lofattah #missslimbydms #missslim #islim #islimdms #DMS360 #dmsmisslim #dms360islim #nakkurus #kurusdanputih #kurus #kurusdenganselamat #slimmingteadetox #slimmingproduct

MOST RECENT

Assalamualaikum, selamat petang uolls , HAPPY DEPAVALI 🎊 .
.
.
Petang ni sis nak share tips cara cara nak hilangkan SUNBURN kat wajah . Bagi uolls yang mengalami sunburn ni , boleh la cuba cara ni . InsyaAllah dapat pulihkan wajah uolls menjadi normal . Hanya menggunakan bahan bahan semula jadi je uolls , takperlu membazir .
So, apa tunggu lagi ? Let's try 😊✨
.
.
.
#Mimpimika #produkkurus #teatox #gsc #nakkurus? #trymimpimika #teaviral #teakurus #kurus #putih #kurusdanputih #mimpimikahq #gscviral #whitening #jomkurus #jomputih #jomteatox

SLIMME WHITE UTK ABAM2 JUGAK πŸŽ‰ SEBOTOL HILANG 7KG TANPA EXERCISE!!! πŸŽ‰πŸŽ‰
.
.
πŸ‘πŸ˜² Terkejut..mule2 ingat kalo tak exercise takkan turun
πŸ‘πŸ˜² Sekali timbang HILANG 7KG da rupenye !!
πŸ‘πŸ˜Ž Kalo exercise taktau la brape banyak lagi yang hilangkan .
.
🌸Uolls nak kami guide cara betol slim dengan SW tak..jom wassup 🌸
πŸ“²SW ke 017-3655767
.
.

#slimmewhite
#slimmewhiteputrajaya
#nakkurus
#kuruscepat
#putihgebu
#kurusdanputih
#kurusdanputihserentak
#terapiinstagram
#syukurselalu
#viral
#kualalumpur
#selangor
#kl
#bangigateway
#powergold
#shaklee
#nurraysabeauty
#testimoni
#dherbs
#terlajaklaris
#pamoga
#instafamous
#online
#bazaarpaknil

Antara testimoni B Loss . Tak rugi beli , antara produk yang paling berkesan. Tanpa diet yang ketat dan tiada pantang larang. Rasa coklat yang sedap dan memuaskan . Customer ni hilang 2 kg dalam masa 10 hari je tau.. πŸ˜‰
Cuba dulu baru tauu ?
FREE gift*
FREE postage
FREE coaching
Wassap sekarang ! Good luck ? 0126299014 ? 0123003062
Atau klik number di profile
#kurus
#bloss
#kurusbersamabloss
#media
#viral
#onlineshopping
#kurusdanputih
#sayajual

Antara testimoni B Loss . Tak rugi beli , antara produk yang paling berkesan. Tanpa diet yang ketat dan tiada pantang larang. Rasa coklat yang sedap dan memuaskan . ?
Cuba dulu baru tauu ?
FREE gift*
FREE postage
FREE coaching
Wassap sekarang ! Good luck ? 0126299014 ? 0123003062
Atau klik number di profile
#kurus
#bloss
#kurusbersamabloss
#media
#viral
#onlineshopping
#kurusdanputih
#sayajual

Antara testimoni B Loss . Tak rugi beli , antara produk yang paling berkesan. Tanpa diet yang ketat dan tiada pantang larang. Rasa coklat yang sedap dan memuaskan . ?
Cuba dulu baru tauu ?
FREE gift*
FREE postage
FREE coaching
Wassap sekarang ! Good luck ? 0126299014 ? 0123003062
Atau klik number di profile
#kurus
#bloss
#kurusbersamabloss
#media
#viral
#onlineshopping
#kurusdanputih
#sayajual

Tak rugi beli B Loss ni. Rasa Coklat yang sangat sedap. Ramai yang repeat order sebab suka kan rasa nya . Bukan minum kosong je tau. Ni macam minum Hot Choc yang mahal β˜•. Cuba dulu baru tau ??? Wassap sekarang ! Good luck ? 0126299014 ? 0123003062
Atau klik number di profile
#kurus
#bloss
#kurusbersamabloss
#media
#viral
#onlineshopping
#kurusdanputih
#sayajual

Antara testimoni B Loss . Tak rugi beli , antara produk yang paling berkesan. Tanpa diet yang ketat dan tiada pantang larang. Rasa coklat yang sedap dan memuaskan . Customer ni hilang 2 kg dalam masa 10 hari je tau.. πŸ˜‰
Cuba dulu baru tauu ?
FREE gift*
FREE postage
FREE coaching
Wassap sekarang ! Good luck ? 0126299014 ? 0123003062
Atau klik number di profile
#kurus
#bloss
#kurusbersamabloss
#media
#viral
#onlineshopping
#kurusdanputih
#sayajual

Wassap sekarang untuk kurus ? ? 0126299014 ? 0123003062
Atau klik number di profile
#kurus
#bloss
#kurusbersamabloss
#media
#viral
#onlineshopping
#kurusdanputih
#sayajual

Antara testimoni B Loss . Tak rugi beli , antara produk yang paling berkesan. Tanpa diet yang ketat dan tiada pantang larang. Rasa coklat yang sedap dan memuaskan . ?
Cuba dulu baru tauu ?
FREE gift*
FREE postage
FREE coaching
Wassap sekarang ! Good luck ? 0126299014 ? 0123003062
Atau klik number di profile
#kurus
#bloss
#kurusbersamabloss
#media
#viral
#onlineshopping
#kurusdanputih
#sayajual

Antara testimoni B Loss . Tak rugi beli , antara produk yang paling berkesan. Tanpa diet yang ketat dan tiada pantang larang. Rasa coklat yang sedap dan memuaskan . ?
Cuba dulu baru tauu ?
FREE gift*
FREE postage
FREE coaching
Wassap sekarang ! Good luck ? 0126299014 ? 0123003062
Atau klik number di profile
#kurus
#bloss
#kurusbersamabloss
#media
#viral
#onlineshopping
#kurusdanputih
#sayajual

Tak rugi beli B Loss ni. Rasa Coklat yang sangat sedap. Ramai yang repeat order sebab suka kan rasa nya . Bukan minum kosong je tau. Ni macam minum Hot Choc yang mahal β˜•. Cuba dulu baru tau ??? Wassap sekarang ! Good luck ? 0126299014 ? 0123003062
Atau klik number di profile
#kurus
#bloss
#kurusbersamabloss
#media
#viral
#onlineshopping
#kurusdanputih
#sayajual

Antara testimoni B Loss . Tak rugi beli , antara produk yang paling berkesan. Tanpa diet yang ketat dan tiada pantang larang. Rasa coklat yang sedap dan memuaskan . Customer ni hilang 2 kg dalam masa 10 hari je tau.. πŸ˜‰
Cuba dulu baru tauu ?
FREE gift*
FREE postage
FREE coaching
Wassap sekarang ! Good luck ? 0126299014 ? 0123003062
Atau klik number di profile
#kurus
#bloss
#kurusbersamabloss
#media
#viral
#onlineshopping
#kurusdanputih
#sayajual

Wassap sekarang untuk kurus ? ? 0126299014 ? 0123003062
Atau klik number di profile
#kurus
#bloss
#kurusbersamabloss
#media
#viral
#onlineshopping
#kurusdanputih
#sayajual

Antara testimoni B Loss . Tak rugi beli , antara produk yang paling berkesan. Tanpa diet yang ketat dan tiada pantang larang. Rasa coklat yang sedap dan memuaskan . ?
Cuba dulu baru tauu ?
FREE gift*
FREE postage
FREE coaching
Wassap sekarang ! Good luck ? 0126299014 ? 0123003062
Atau klik number di profile
#kurus
#bloss
#kurusbersamabloss
#media
#viral
#onlineshopping
#kurusdanputih
#sayajual

Antara testimoni B Loss . Tak rugi beli , antara produk yang paling berkesan. Tanpa diet yang ketat dan tiada pantang larang. Rasa coklat yang sedap dan memuaskan . ?
Cuba dulu baru tauu ?
FREE gift*
FREE postage
FREE coaching
Wassap sekarang ! Good luck ? 0126299014 ? 0123003062
Atau klik number di profile
#kurus
#bloss
#kurusbersamabloss
#media
#viral
#onlineshopping
#kurusdanputih
#sayajual

Tak rugi beli B Loss ni. Rasa Coklat yang sangat sedap. Ramai yang repeat order sebab suka kan rasa nya . Bukan minum kosong je tau. Ni macam minum Hot Choc yang mahal β˜•. Cuba dulu baru tau ??? Wassap sekarang ! Good luck ? 0126299014 ? 0123003062
Atau klik number di profile
#kurus
#bloss
#kurusbersamabloss
#media
#viral
#onlineshopping
#kurusdanputih
#sayajual

Cerita dia macam ni

Kalau kulit duk skala 6 dia turunlah ke skala 5, lepas tu 4, 3 dan seterusnya

Bukannya dari skala 8 terus pergi skala 1
Balik kampung adik beradik pon tak nak ngaku
Agak2 lah nak target pon
Jangan over dan janganlah sampai tahap tak logik

Fungsinya adalah untuk mencerah
Sebab dia kasi keluar semua sel2 kulit mati dan kusam, nampaklah cerah sikit

Kedua2 bodywash ni ada fungsi mencerahkan kulit
Tapi yang sticker putih lagi power sebab 3x whitening, tiada fungsi untuk kurus

Yang sticker hitam ada whitening & 3x contouring &
Bahasa orang kampungnya untuk kurus 3x dan putih 1x
#mandidankurus
#mandipunkurus #kurusdanputih #mandijerpun #kurusputih#kurustanpaubat#putih1xkurus3x #redbellabodywash #kurus#putih3xkurus1x

Most Popular Instagram Hashtags