[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kurusdanputih

4620 posts

TOP POSTS

๐ŸธAir soda herbs mmg terbaik rasanya. Sejuk tekak. Minum pula bersama kawan2 memang seronok๐Ÿ˜ƒ

Resipi.. ๐Ÿน2 btg serai d ketuk
๐Ÿนlemon dpotong bulat
๐ŸนDaun pudina ๐Ÿนair bekarbonat aiskrim soda
๐Ÿนlaici (dlm tin pun xpa)
๐ŸนAsam boi
๐ŸนAis batu.. Campur semua bahan d atas dan kacau.. mmm segarr๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ #FITLICIOUS21
#kurusdanputih

โœ” Harga sgt2 lah mampu milik dan sgt2 lah jimat..๐Ÿ˜„ โœ” Sebab apa harga sgt2 Jimat, mampu milik dan berbaloi? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
. ๐Ÿ’– Sebab Boleh : PUTIH DAN KURUS๐Ÿ‘† 2 in 1 ๐Ÿ’–
.
. ๐Ÿป Dgn hanya guna 1 produk Jus SW ni je ๐Ÿ˜Š anda MENJIMATKAN duit anda sebab tak perlu beli 2 produk utk anda jadi PUTIH dan KURUS serentak.. ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜‰
.
.
#produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #ubatkurusberkesan #slimmingproducts #slimmingproduct #kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kurusdengancepat #kurusdengancepat #kurusdansihat #kurusdanputih #juskurus #slimmewhite #jomkahwin #jomkurus #jomkurus1malaysia #buanglemakperut #buanglemakpeha #buanglemak #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus

TERBUKTI BERKESAN TIADA KESAN SAMPINGAN
.
.
APA ITU SLIMMEWHITEโ„ข? โœ” Produk istimewa utk membantu anda dptkan kulit yg cerah berseri & badan yg kuros ideal โœ” Dirumus khas drpda 9 jenis herba + ejen pemuteh & tumbuhan berkesan utk menurunkan berat & mencerahkan kulit
โœ” Dihasilkan dalam bentuk jus dan mudah diminum di mana shja tanpa perlu bancuh โœ” Sgt selamat di gunakan & standard penyulingan yg diluluskan oleh KKM
.
.
.
โœ” REKOD LOST SEBOTOL
๐Ÿ’ฅ 20KGโ€ผ.
โœ” REKOD PALING PANTAS
๐Ÿ’ฅ 4 HARI 9KGโ€ผ
.
.
Place your order NOW + 6017 6426500
0176426500
0176426500
.
.
#slimmewhite
#slimmewhitemurah
#nakkurus
#kuruscepat
#putihgebu
#kurusdanputih
#kurusdanputihserentak
#terapiinstagram
#syukurselalu
#berikanmasa
#viral
#kualalumpur
#kitaboleh
#selangor
#kl
#bangigateway
#powergold
#shaklee
#nurraysabeauty
#testimoni
#dherbs
#terlajaklaris
#pamoga
#instafamous
#nakbelajar
#online
#bazaarpaknil
#singapore
#sijilpelajaranmalaysia

Slimmewhite.original๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Senang dan Mudah bila consume SlimmeWhite nih ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ฏ Rasanya Anggurnya sedap dan mudah diminum ๐Ÿ˜

Mudah sahaj ikut tips dan boleh turun berkilo-kilo ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ฏ Tak percaya ? Sis akn bantu anda semua โ€ผ๏ธ Jom Kita kurus dan cantik โ€ผ๏ธ Takut tak berkesan โ‰๏ธ Jangan risau sy pun consume jugak SlimmeWhite, sy akn guide, testimoni pun dah banyak โ€ผ๏ธ P/S: 50 TERAWAL yang wassap sy terus akan dapat HARGA PROMOSI COMBO SET diskaun kaw kaw punya.. Jom Wassap : ๐Ÿ“ฒTAIP "SW" ke 017-3655767
๐Ÿ“ฒTAIP "SW" ke 017-3655767
๐Ÿ“ฒTAIP "SW" ke 017-3655767

#slimmewhiteย #slimmewhiteterbaik#testimonislimmewhiteย #testimoniย #slimandwhite#takperludietย #takperlusenamanย #fitness#instagramchallengeย #fitnessandwellnessย #kurus#putihย #kurusdanputihย #dianzvitamin#nanolightenercreamย #perlacoffeeย 
#babiesblinkmurahย #babiesblink
#thisispantaitimurย #sabahsarawakย #freepostage#kinaliffย #kevinzahariย #produklarisย #produkluluskkm#luluskkm

๐Ÿ’– PROGRAM KURUS BERJAYA..YEAYYYY ๐Ÿ’–
.
.
โœ” Nak kurus cepat kena aim nak lost bape dik ๐Ÿ˜„
โœ” Baru cepat kurus..sebab kita ade target
โœ” Baru sungguh2 nak capai target tu ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
๐Ÿ“› Kalo nak slim tapi takde target payah la gtu ๐Ÿ™ˆ
.
.
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Macam adik ni ..set target nak lost 18kg
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Konsisten amek SW sampai capai target
๐Ÿ“› Pantang SW tak ambil..air cukup minum
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Alhamdulillah berjaya capai target
.
.
.
๐ŸŒธ Uolls ade target nak ghaibkan bape kg jugak??meh wassup hakak meh ๐Ÿ˜„ ๐ŸŒธ
๐Ÿ“ฒ+60111-655 4667
๐Ÿ“ฒ+60111-655 4667
๐Ÿ“ฒ+60111-655 4667
.
.
#kurusselamat #kurustanpadiet #kurus #kuruscepat #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdansihat #kurusdanputih #kuruscantik #juskurus #jomkurus1malaysia #jomkurus #slimmewhite #slimmingproducts #slimmingproduct #juskurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusberkesan #ubatkurus #slimmingproducts #slimmingproduct #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Senang dan Mudah bila consume SlimmeWhite nih ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ฏ Rasanya Anggurnya sedap dan mudah diminum ๐Ÿ˜

Mudah sahaj ikut tips dan boleh turun berkilo-kilo ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ฏ Tak percaya ? Sis akn bantu anda semua โ€ผ๏ธ Jom Kita kurus dan cantik sebelum rayaโ€ผ๏ธ Takut tak berkesan โ‰๏ธ Jangan risau sy pun consume jugak SlimmeWhite, sy akn guide, testimoni pun dah banyak โ€ผ๏ธ P/S: 50 TERAWAL yang wassap sy terus akan dapat FREEPOSTAGE DAN HARGA PROMOSI COMBO SET diskaun kaw kaw punya.. Jom Wassap : .
.
๐Ÿ“ฒTAIP "SW" ke 011-39202915
๐Ÿ“ฒTAIP "SW" ke 011-39202915
๐Ÿ“ฒTAIP "SW" ke 011-39202915
.
#slimmewhite #slimmewhiteterbaik #testimonislimmewhite #testimoni #slimandwhite #takperludiet #takperlusenaman #fitness #fitnessandwellness #kurus #putih #kurusdanputih #dianzvitamin #nanolightenercream #perlacoffee
#babiesblinkmurah #babiesblink
#thisispantaitimur #sabahsarawak #freepostage #kinaliff #kevinzahari #produklaris #produkluluskkm #luluskkm

DMS MISS SLIM
.
PRICE : RM45 FREE POS SEM
KELEBIHAN
โœ”๏ธ 100% berasaskan jamu Dan bebas kimia
โœ”๏ธ1 botol turun 2-10kg
โœ”๏ธTak perlu berlapar dan berpantang. Makan macam biasa
โœ”๏ธTiada side effect seperti sakit perut dan cirit birit.
โœ”๏ธTanpa perlu berlapar..
โœ”๏ธTidak perlu diet
โœ”๏ธTanpa bersenam terlalu banyak..
โœ”๏ธTanpa meninggalkan makanan kegemaran anda..
โœ”๏ธTanpa rasa lesu, penat dan letih..
โœ”๏ธSesuai diamalkan oleh ibu menyusukan bayi 6 bulan ke atas.
โœ”๏ธKhas Utk lelaki Dan Wanita
.
.
Bagaimana ISLIM SELIM MELIM mampu Menurunkan dan Menguruskan badan anda:-
.
.
-Membantu Mengurangkan Lemak Tubuh
-Membantu Menurunkan Berat Badan 2kg-10kg Dlm Sebulan bergantung Kepada Metabolisme seseorang
-Mengawal Selera Makan Yang Membuak-buak Atau Terlampau
-Mengurangkan Selera Makan
-Mengembalikan Kejelitaan Dan Awet Muda (kembali remaja)
-Menghilangkan lenguh-lenguh kepada anggota Badan
-Menghilangkan sakit badan dan sakit lutut termasuk sendi.
-Melawaskan pembuangan air besar. (Melancarkan Sistem Pencernaan).
-Menurunkan Berat Badan.
-Melangsingkan dan Mengecilkan Perut Menggeleber.
-Membakar dan Menguraikan Lemak Tepu.
-Menegangkan dan Membentuk Otot Perut.
-Membuang angin dalam badan
.
WSSAP 0135249626
.
READY STOCK!!! FAST DELIVERY!!! Postage on Monday to Saturday * Payment before 3pm will be posted on the same dayโ™ก
.
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #igshop #onlineshop #supportlocal #swapreview #igreview #aydajebat #isnin #weekend #nakcantik #laraaishah #nakputih #7harimencintaiku #lofattah #missslimbydms #missslim #islim #islimdms #DMS360 #dmsmisslim #dms360islim #nakkurus #kurusdanputih #kurus #kurusdenganselamat #slimmingteadetox #slimmingproduct

SYMA WHITE COFFEE

15sachet

Rahsia Badan Sihat Menawan dan Kulit Putih Gebu Berseri.

Syma White Coffee keluaran Syma Beauty ialah kopi pracampuran yang berkualiti Premium khusus melangsingkan badan serta memutihkan kulit wajah dan seluruh anggota tubuh badan. Ia diformulasikan dengan gabungan herba moden dan tradisional. Antara khasiat yang terkandung di dalam Syma White Coffee ialah :

Menurunkan berat badan yang berlebihan
Melambatkan penyerapan gula dalam badan
Melegakan sistem penghadaman
Menurunkan paras kolesterol dalam darah
Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
Kaya dengan vitamin dan mineral
Menenangkan badan dan fikiran
Menghilangkan rasa mengantuk
Melembap dan mencerahkan kulit
Melembatkan proses penuaan
Mengurangkan kedutan di wajah
Mengurangkan tekanan darah tinggi
Membaiki tekstur kulit menjadi lebih sekata
Memulihkan kulit berparut dan berjerawat
Menguatkan sistem ketahanan badan
Cara Hidangan.

Satu paket untuk secawan (+-150ml)
Masukkan air panas dan kacau
Simpan ditempat yang sejuk dan kering

RM 35 FREE POS whatsapp 0163840663

#harshoppe #symawhitecoffee #kopi2in1 #kurusdanputih

"KULIT CERAHHHHH"
.
wowwwww lelaki pun cerah minum sw. sape yg nk kulit cerah tu . boleh la amalkan sw hee
.
.
KELEBIHANNYA
==============
โžจ Bakar lemak 6x GANDA
โžจ 4x DETOX
โžจ Singkir dan menghalang karbohidrat dan gula berlebihan
โžจ Kurangkan selera mkn
โžจ MENCER4H DAN MEMUT1HKAN KUL1T
โžจ Tingkatkan metabolise badan
โžจ Menambah tenaga tambahan
โžจ Melancarkan Peredaran DARAH
โžจ tukarkan lemak kepada tenaga
.
ws 0122644483 ๐Ÿ’•

MOST RECENT

โœ” Harga sgt2 lah mampu milik dan sgt2 lah jimat..๐Ÿ˜„ โœ” Sebab apa harga sgt2 Jimat, mampu milik dan berbaloi? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
. ๐Ÿ’– Sebab Boleh : PUTIH DAN KURUS๐Ÿ‘† 2 in 1 ๐Ÿ’–
.
. ๐Ÿป Dgn hanya guna 1 produk Jus SW ni je ๐Ÿ˜Š anda MENJIMATKAN duit anda sebab tak perlu beli 2 produk utk anda jadi PUTIH dan KURUS serentak.. ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜‰
.
.
NIKMATI PROMOSI SEMPENA RAYA..KURUS SEBELUM RAYA SEKARANG
.
.
#produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #ubatkurusberkesan #slimmingproducts #slimmingproduct #kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kurusdengancepat #kurusdengancepat #kurusdansihat #kurusdanputih #juskurus #slimmewhite #jomkahwin #jomkurus #jomkurus1malaysia #buanglemakperut #buanglemakpeha #buanglemak #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus

โœ” Harga sgt2 lah mampu milik dan sgt2 lah jimat..๐Ÿ˜„ โœ” Sebab apa harga sgt2 Jimat, mampu milik dan berbaloi? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
. ๐Ÿ’– Sebab Boleh : PUTIH DAN KURUS๐Ÿ‘† 2 in 1 ๐Ÿ’–
.
. ๐Ÿป Dgn hanya guna 1 produk Jus SW ni je ๐Ÿ˜Š anda MENJIMATKAN duit anda sebab tak perlu beli 2 produk utk anda jadi PUTIH dan KURUS serentak.. ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜‰
.
.
NIKMATI PROMOSI SEMPENA RAYA..KURUS SEBELUM RAYA SEKARANG
.
.
#produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #ubatkurusberkesan #slimmingproducts #slimmingproduct #kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kurusdengancepat #kurusdengancepat #kurusdansihat #kurusdanputih #juskurus #slimmewhite #jomkahwin #jomkurus #jomkurus1malaysia #buanglemakperut #buanglemakpeha #buanglemak #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus

โœ” Harga sgt2 lah mampu milik dan sgt2 lah jimat..๐Ÿ˜„ โœ” Sebab apa harga sgt2 Jimat, mampu milik dan berbaloi? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
. ๐Ÿ’– Sebab Boleh : PUTIH DAN KURUS๐Ÿ‘† 2 in 1 ๐Ÿ’–
.
. ๐Ÿป Dgn hanya guna 1 produk Jus SW ni je ๐Ÿ˜Š anda MENJIMATKAN duit anda sebab tak perlu beli 2 produk utk anda jadi PUTIH dan KURUS serentak.. ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜‰
.
.
#produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #ubatkurusberkesan #slimmingproducts #slimmingproduct #kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kurusdengancepat #kurusdengancepat #kurusdansihat #kurusdanputih #juskurus #slimmewhite #jomkahwin #jomkurus #jomkurus1malaysia #buanglemakperut #buanglemakpeha #buanglemak #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus

โœ” Harga sgt2 lah mampu milik dan sgt2 lah jimat..๐Ÿ˜„ โœ” Sebab apa harga sgt2 Jimat, mampu milik dan berbaloi? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
. ๐Ÿ’– Sebab Boleh : PUTIH DAN KURUS๐Ÿ‘† 2 in 1 ๐Ÿ’–
.
. ๐Ÿป Dgn hanya guna 1 produk Jus SW ni je ๐Ÿ˜Š anda MENJIMATKAN duit anda sebab tak perlu beli 2 produk utk anda jadi PUTIH dan KURUS serentak.. ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜‰
.
.
#produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #ubatkurusberkesan #slimmingproducts #slimmingproduct #kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kurusdengancepat #kurusdengancepat #kurusdansihat #kurusdanputih #juskurus #slimmewhite #jomkahwin #jomkurus #jomkurus1malaysia #buanglemakperut #buanglemakpeha #buanglemak #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus

โœ” Harga sgt2 lah mampu milik dan sgt2 lah jimat..๐Ÿ˜„ โœ” Sebab apa harga sgt2 Jimat, mampu milik dan berbaloi? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
. ๐Ÿ’– Sebab Boleh : PUTIH DAN KURUS๐Ÿ‘† 2 in 1 ๐Ÿ’–
.
. ๐Ÿป Dgn hanya guna 1 produk Jus SW ni je ๐Ÿ˜Š anda MENJIMATKAN duit anda sebab tak perlu beli 2 produk utk anda jadi PUTIH dan KURUS serentak.. ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜‰
.
.
#produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #ubatkurusberkesan #slimmingproducts #slimmingproduct #kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kurusdengancepat #kurusdengancepat #kurusdansihat #kurusdanputih #juskurus #slimmewhite #jomkahwin #jomkurus #jomkurus1malaysia #buanglemakperut #buanglemakpeha #buanglemak #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus

Nak kurus, nak putih?

Dah tak payah beli 2,3 jenis produk.

Hanya dengan Slimmewhite pasti ramping dan putih.

SW Mummy pula khas untuk para ibu berpantang dan untuk ibu menyusu... amalkan saja SW Mummy, terus dapat 3 pakej lengkap. ~KURUS
~PUTIH
~MILKBOOSTER

#KURUSDANPUTIH

014 214 8984

Perhatian!!! Sale qurose akan tamat pada jam 1200 malam ini ye. Rugi siapa yang tak order sekarang, sebab sangat-sangat jimat. Free postage lagi. Esok harga akan kembali pada yang asal. Tak nak kurus sebelum raya ke? Kalau nak jom oder sekarang. Esok sis ada buat postage ye ๐Ÿ’‹ .
.
.
#qurosejb #kurusdalam2minggu #kurusdanputih #kurussihat #qurosejb #qurosejb

Perhatian!!! Sale qurose akan tamat pada jam 1200 malam ini ye. Rugi siapa yang tak order sekarang, sebab sangat-sangat jimat. Free postage lagi. Esok harga akan kembali pada yang asal. Tak nak kurus sebelum raya ke? Kalau nak jom oder sekarang. Esok sis ada buat postage ye ๐Ÿ’‹ .
.
.
#qurosejb #kurusdalam2minggu #kurusdanputih #kurussihat #qurosejb #qurosejb

Perhatian!!! Sale qurose akan tamat pada jam 1200 malam ini ye. Rugi siapa yang tak order sekarang, sebab sangat-sangat jimat. Free postage lagi. Esok harga akan kembali pada yang asal. Tak nak kurus sebelum raya ke? Kalau nak jom oder sekarang. Esok sis ada buat postage ye ๐Ÿ’‹ .
.
.
#qurosejb #kurusdalam2minggu #kurusdanputih #kurussihat #qurosejb #qurosejb

"Lemak banyak sampai muka naik jerawat :(
Terukk. Semalam baru pi jumpa doctor haa. Doctor cakap sebab makanan lepastu lemak lemak dok makan tak ingat dunia tu. Dia express through muka. ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ni nasib baik dah kecut dah.
Lepastu doctor suruh kurus hahahahhahahaha hmmmm"

Ade masalah mcm dekat atas..??
Jgn risau.. proven ade syg2.. Whatsap 01134187361

#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepatdanselamat #cerahkurus #kurusdanputih #putihalami #cerahgebu #bazarpaknil #ubatkurus #barangmurah #originalmalaysia #borongkosmetikmurahmalaysia #murahยฒ #dtrim #dtrimmurahgila #slimmingworld #slimmingteamurah

Siapa ada masalah di atas? Dah cuba macam-macam produk tapi tak menjadi? Sis boleh solve kan problem awak tu. Tak payah pening-pening dah fikir macam mana nak kurus. Jom cuba @qurose_ntsyx dulu baru tau macam mana hasilnya. Sis akan guide awak semua sampai kurus sebelum raya!! Whatsapp sis sekarang 0177257427 ๐Ÿ“ฒ
.
.
.
#qurosejb #kurusdenganselamat #kurusdanputih #kurusdalam2minggu #qurosejb

Produk Khas Untuk Wanita iaitu Produk NYSA ADVANCED WHITENING BOOSTER 4 in 1. Dikeluarkan oleh Kilang yang bertaraf GMP dan mendapat sijil Halal dan kelulusan daripada KKM.

NYSA ADVANCED WHITENING BOOSTER MEMPUNYAI USP KESAN 4 in 1 iaitu : โšกPUTIH
โšกGEBU/GLOWING
โšกRAPAT
โšกMONTOK/ANJAL

Kesemua KESAN di atas amat diperlukan oleh semua wanita masa kini bagi menarik perhatian pasangan terutama suami masing2 selain untuk menjaga kecantikkan diri. Setelah banyak menerima feedback ramai yang menghadapi masalah di atas Puan Nysa dengan ini mengeluarkan produk seumpama yang diamalkan sebelum ini dan ditambah kesan extra untuk memutihkan kulit badan bagi wanita2 yang menghadapi masalah gelap di kawasan leher, ketiak dan celah2 selepas bersalin terutamanya. Selain itu ia boleh membuatkan kulit lebih glowing dan bersinar dan mencantikkan kulit dari tapak kaki hingga hujung rambut. Ia juga dapat memberi kesan rapat dan grip yang lebih bagaikan anak dara dan suami akan merasakan setiap malam adalah seperti malam pertama mereka. Di antara kesan yang paling terbaik adalah membuatkan payudara kembali anjal dan pinggul semakin naik, ini membuatkan aset2 yang terdapat pada wanita kembali mantap dan montok mengalahkan anak dara di luar sana. Kesan seperti inilah yang amat diperlukan oleh semua wanita2 di luar sana bagi menambat hati pasangan suami masing2 kerana ia adalah aset yang amat penting dijaga seumur hidup bagi setiap pasangan yang berkahwin. Berdasarkan testimoni yang diterima kesan boleh mulai nampak seawal 7 hari penggunaan dan kesan akan nampak lebih ketara setelah 14 hari penggunaan.

Diantara Kesan yang paling cepat kesannya adalah: ๐Ÿ‘KESAN MEMUTIHKAN KULIT
๐Ÿ‘KESAN KULIT GEBU DAN GLOWING
๐Ÿ‘KESAN GRIP DAN RAPAT YANG HEBAT
๐Ÿ‘KESAN PAYUDARA LEBIH MONTOK/ANJAL

Produk NYSA juga mempunyai : ๐Ÿ‘RASA YANG SGT SEDAP ๐Ÿ“๐Ÿ‡๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ…
๐Ÿ‘PENYERAPAN YANG LEBIH MAKSIMUM
๐Ÿ‘KESAN 7X LEBIH PANTAS.
Whtsp "NYSA" KE 017-3655867
#slimmewhite #slimmewhiteterbaik #testimonislimmewhite #testimoni #takperludiet #fitness #Instagramchallenge #fitnessandwellness #kurus #putih #kurusdanputih #dianzVitamin #nanolightenercream #perlacoffee #babies blinkmurah #babiesblink #thisispantaitimur #sabahsarawak

๐ŸธAir soda herbs mmg terbaik rasanya. Sejuk tekak. Minum pula bersama kawan2 memang seronok๐Ÿ˜ƒ

Resipi.. ๐Ÿน2 btg serai d ketuk
๐Ÿนlemon dpotong bulat
๐ŸนDaun pudina ๐Ÿนair bekarbonat aiskrim soda
๐Ÿนlaici (dlm tin pun xpa)
๐ŸนAsam boi
๐ŸนAis batu.. Campur semua bahan d atas dan kacau.. mmm segarr๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ #FITLICIOUS21
#kurusdanputih

๐ŸŒฟTestimoni Slimmewhite๐ŸŒฟ " FUH SEPARUH BULAN DAH 10KG..DAH MACAM RESULT AKAK BERSENAM SEPARUH TAHUN NI "๐Ÿ˜ฑ
.
.
.
#slimmewhite
#kurusmalaysia
#kurusdanputih
#kulitcerahberseri
#jk1m
#slimmingworld
#glowingskin
#rawatjerawat
#perutbuncit
#lansing
#slim_white_shop
#slimmewhite_ig
#hadzharbeauty

Ops...!!!
Terlajak rurn 5kg pulak..
Benci la dgn dtrim ni..
Sengaja bg kite kurus taw....
.
Sengaja la kan..
Korang mesti nk kan..
Kurus dgn cepat..
Whatsap kakak cepat2..
.
Ieyma 01134187361
.
#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepatdanselamat #cerahkurus #kurusdanputih #kurusdanputih #putihalami #cerahgebu #bazarpaknil #ubatkurus #barangmurah #originalmalaysia #borongkosmetikmurahmalaysia #murahยฒ #dtrim #dtrimmurahgila #slimmingworld #slimmingteamurah

Ape hal lemak boleh hilang 5 kg ni..!!!
.
Penat ternak lemak..
Tapi bila mkn dtrim...
Lemak hilang pulak..!!!
Tak sampai sebulan lemak lari 5kg..
Kalau 1 bulan punya mkn dtrim
Ko gaseeee...
Mau tak ramping mcm rozita che wan...
.
01134187361
.
#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepatdanselamat #cerahkurus #kurusdanputih #kurusdanputih #putihalami #cerahgebu #bazarpaknil #ubatkurus #barangmurah #originalmalaysia #borongkosmetikmurahmalaysia #murahยฒ #dtrim #dtrimmurahgila #slimmingworld #slimmingteamurah

DIET UNTUK SI PEMALAS
.

Inilah Rahsia yang benar-benar membantu SHELLY TURUN 12kg dalam masa SATU BULAN .
Hanya minum 2 sudu Lentik dara pada setiap pagi & setiap malam,Shelly kini tampil dengan penampilan yang sangat berbeza!! .
#lentikdara #lentikdaraipoh #lentikdarateamhenni #stokistperak #lentikdararich927 #lentikdaratestimoni #supplements #product #productcantik #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikkenarajin #produklaris #kurus #kuruscepat #kurusdanputih #lelakipunboleh #testimonilentikdara #agentwanted #agendiperlukan

Most Popular Instagram Hashtags