#kurusdanputih

4039 posts

TOP POSTS

Sebelum tukar skincare tu cer detox dlu badan .. buang toksin degil baru lah umphhh muka korang tu😜

#marvales #kurusdanputih #kulitsihatdaritoksin

Lose weight and flawless glowing white skin with our Detox Juice! ♥

#detoxjuice
#chantiquedetox
#applestemcell
#kurusdanputih
#glowingdangebu

TERBUKTI BERKESAN TIADA KESAN SAMPINGAN
.
.
APA ITU SLIMMEWHITE™? ✔ Produk istimewa utk membantu anda dptkan kulit yg cerah berseri & badan yg kuros ideal ✔ Dirumus khas drpda 9 jenis herba + ejen pemuteh & tumbuhan berkesan utk menurunkan berat & mencerahkan kulit
✔ Dihasilkan dalam bentuk jus dan mudah diminum di mana shja tanpa perlu bancuh ✔ Sgt selamat di gunakan & standard penyulingan yg diluluskan oleh KKM
.
.
.
✔ REKOD LOST SEBOTOL
💥 20KG‼.
✔ REKOD PALING PANTAS
💥 4 HARI 9KG‼
.
.
Place your order NOW + 6017 6426500
0176426500
0176426500
.
.
#slimmewhite
#slimmewhitemurah
#nakkurus
#kuruscepat
#putihgebu
#kurusdanputih
#kurusdanputihserentak
#terapiinstagram
#syukurselalu
#berikanmasa
#viral
#kualalumpur
#kitaboleh
#selangor
#kl
#bangigateway
#powergold
#shaklee
#nurraysabeauty
#testimoni
#dherbs
#terlajaklaris
#pamoga
#instafamous
#nakbelajar
#online
#bazaarpaknil
#singapore
#sijilpelajaranmalaysia

19Kilo sy hilang lps minum slimmewhite.. Alhamdulillah.. tak mustahil kan dengan yakin, konsisten n ikut tips kite semua blh n pasti blh dengan izin Allah ❤️
.
.
"PERTAMA & TERBAIK DI ASIA.."
.
.
Betul ke ni..?
.
.
Yes.. betul korang.. memang awesome Jus SlimmeWhite ni taw.. RESULT pantas pulak tu.. wow.. memang terbaik.. so.. pada sape2 yg nak Jus SlimmeWhite ni.. pm sis sekarang ok.. .
.
#slimmewhite
#slimmewhiteterbaik
#slimming
#slimandwhite
#period
#kulitkusam
#obesiti
#testimonislimmewhite
#testimoni
#testimonikurus
#tanpasenaman
#hotitem
#kurusdanputih
#produkkurus
#bestselling
#fitness
#jomkurus
#freeguide
#tipsrahsia
#luluskkm
#trustedseller
#produklaris
#viral
#dropship
#agent
#cod
#temerloh
#2k17

"WAHH, LOST 5.5KG! PARUT BERSALIN HILANG! KULIT PUN CERAH!"
.
Anda mahukan kulit yang cerah, badan yang slim & nk hilangkan parut bersalin di perut? Boleh cuba jus ajaib KURUS & PUTEH SEKALIGUS. Dalam masa yang singkat anda akan nampak perbezaannya.
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp terus 013-5344145 / 014-3430508 atau anda boleh tinggalkan no anda di komen ini👇
.
#jussw #slimmewhite #slimmewhitebeauty #slimmewhitebeautymalaysia #kurus #putih #kurusdanputih #justerbaikasia #takperludiet #takperlusenaman #jomkurus #testimonislimmewhite #testimoni #luluskkm #freepostage

💖 Assalammualaikum &selamat malam uolls 😉😉
.
. Masih dalam mood raya ke teww??
📛 Beraya...beraya juga ye uolls tapi kalori kena jaga 🙈🙈
📛 Ingat terkumpul 7,700 kalori boleh naik 1kg berat badan.
📛 Pegi 10rumah..semuanya uolls makan lemang+ketupat+air manis
📛 Jangan tanya la kenapa berat naik mencanak2 ye 🙈🙈
. .
.
👍😉 Tubuh badan manusia memerlukan kalori untuk menjana tenaga
📛 tapi masalah akan timbul sekiranya kuantiti kalori yang diambil terlalu banyak dan tidak dibakar.
📛 Jika jumlah kalori melebihi keperluan badan , makanan tersebut bertukar menjadi lemak yang disimpan dalam badan sekiranya tidak dibakar
📛 Inilah penyebab berat badan uolls bertambah !!!
.
.
.
👍😉 Nak berat maintain walopon makan banyak time2 raya ni??
👍😉 Jangan lupe SW di pagi n malam ari uolls
.
.
.
#tips #tipskuruspantas #tipskuruscepat #tipskurus #tipskurusmudah #slimingproduct #slimmingproducts #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #ubatkurusberkesan #kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #kurusdansihat #kurusdanputih #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus#kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat

DR PURE VITA
VIRALL KINI YUOLLSS

HANYA RM 35

KEBAIKAN DR PURE VITA yg tengah viral ni !

Bukan setakat makan / minum
Buat masker / spray muka pun buleh ye
Serius ? Ye laaa serius ! Jerawat buleh kecut taw

1 sachet di mskkan ke dalam air mineral berisi 1.5liter then mnum smpai abs every day ! Insyallah 3HARI dah nmpk kesan ye uols !!! Cara penggunaanya sikit sahaja sekali guna sbb extract yg diguna lg power dari produk lain yang ada di malaysia.

Dengan hanya satu produk, anda boleh guna untuk pelbagai fungsi :
✅Boleh bancuh atau kemam terus (untuk cantik dari dalam)
✅Boleh buat scrub muka dan badan untuk lembutkan kulit dari luar(cepat sikit habis)
✅Boleh buat scrub bibir (untuk cerahkam warna bibir)
✅Boleh sapu pada ketiak untuk kembalikan ketiak yang putih dan segar.
✅Boleh buat mandian.
✅Boleh campur dengan losyen atau skincare anda.
✅Dan banyak lagi boleh buat sebab extractnya tulen.

www.wasap.my/60143792850

#drpurevita #drpurevitamurah
#drpurevitafeedback #dramaqueen #vitaminsea #kulitwajah #kulitwajahcantik #kulitwajahsehat #kulitwajahkusam #supplementmurah #suppliermurah #supplementstore #wajahflawless #kulitputih #kurusdansihat #kurusdanputih #kulitputihgebu #borongmurahmalaysia #igmurah #kulitputihalami #vitaminc #viral #viralthread #promogaji #merdekasales #merdeka✊ #malaysianseller

✔ Harga sgt2 lah mampu milik dan sgt2 lah jimat..😄 ✔ Sebab apa harga sgt2 Jimat, mampu milik dan berbaloi? 😍😍
.
. 💖 Sebab Boleh : PUTIH DAN KURUS👆 2 in 1 💖
.
. 🏻 Dgn hanya guna 1 produk Jus SW ni je 😊 anda MENJIMATKAN duit anda sebab tak perlu beli 2 produk utk anda jadi PUTIH dan KURUS serentak.. 💪😉
.
.
NIKMATI PROMOSI SEMPENA RAYA..KURUS SEBELUM RAYA SEKARANG
.
.
#produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #ubatkurusberkesan #slimmingproducts #slimmingproduct #kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kurusdengancepat #kurusdengancepat #kurusdansihat #kurusdanputih #juskurus #slimmewhite #jomkahwin #jomkurus #jomkurus1malaysia #buanglemakperut #buanglemakpeha #buanglemak #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus

MOST RECENT

V ASIA FIBER
.
🍊orange fiber
🍇grape fiber 🍏apple fiber .
RM28 x 1
RM27 x 3
.
Kebaikan
* Menurunkan berat badan dan membakar lemak.
* Membantu mengatasi masalah perut buncit dan mengurangkan kesan ‘stretchmark’.
* Meransang sistem penghadaman.
* Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan.
* Membuang lebihan angin.
* Mengawal paras kolestrol.
.
Cara Pengambilan
- Campurkan kandungan ke dalam suku cawan air suam, kacau sehingga larut dan tambahkan dengan air biasa atau sejuk.
- Minum dengan segera.
- Ambil 1 sachet setiap hari selepas makan malam.
.
0143792850
0143792850
0143792850
.
#vasiafiberborong #vasiafibermurah
#vasiafiber #vasiafiberorange #vasiafibercollagen #vasiaplatinumdrinkoriginal #minumanfiber #minumankesehatan #kurusdansihat #kurusdanputih #fiber #sayajualonline #sayajualkosmetik #kkonlineshop

Sebelum tukar skincare tu cer detox dlu badan .. buang toksin degil baru lah umphhh muka korang tu😜

#marvales #kurusdanputih #kulitsihatdaritoksin

DR PURE VITA
VIRALL KINI YUOLLSS

HANYA RM 35

KEBAIKAN DR PURE VITA yg tengah viral ni !

Bukan setakat makan / minum
Buat masker / spray muka pun buleh ye
Serius ? Ye laaa serius ! Jerawat buleh kecut taw

1 sachet di mskkan ke dalam air mineral berisi 1.5liter then mnum smpai abs every day ! Insyallah 3HARI dah nmpk kesan ye uols !!! Cara penggunaanya sikit sahaja sekali guna sbb extract yg diguna lg power dari produk lain yang ada di malaysia.

Dengan hanya satu produk, anda boleh guna untuk pelbagai fungsi :
✅Boleh bancuh atau kemam terus (untuk cantik dari dalam)
✅Boleh buat scrub muka dan badan untuk lembutkan kulit dari luar(cepat sikit habis)
✅Boleh buat scrub bibir (untuk cerahkam warna bibir)
✅Boleh sapu pada ketiak untuk kembalikan ketiak yang putih dan segar.
✅Boleh buat mandian.
✅Boleh campur dengan losyen atau skincare anda.
✅Dan banyak lagi boleh buat sebab extractnya tulen.

www.wasap.my/60143792850

#drpurevita #drpurevitamurah
#drpurevitafeedback #dramaqueen #vitaminsea #kulitwajah #kulitwajahcantik #kulitwajahsehat #kulitwajahkusam #supplementmurah #suppliermurah #supplementstore #wajahflawless #kulitputih #kurusdansihat #kurusdanputih #kulitputihgebu #borongmurahmalaysia #igmurah #kulitputihalami #vitaminc #viral #viralthread #promogaji #merdekasales #merdeka✊ #malaysianseller

🌻Rm75/80ss sekotak 🌻2 box rm150/160ss free shaker 🌻3 box rm225/240ss free shaker 🍄🍄🍄🍄dan ada lagi free gift lain syg.

tapi exclude postage,cuma tambah rm7 sm dan rm10 ss

PM laju-laju
🌷016-4745488
🌷016-4745488
🌷016-4745488

this is HQ`s instagram,selamat mencuba dari kami.

#kurussebelumnikah
#kurusdanputih
#kuruscepat
#kurussebelumraya
#kurussihat
#kurusdenganselamat
#kurusalami
#kurusselamat
#kuruscantik
#kuruskanbadan
#kurusdanlansing
#kuruslepasbersalin
#kurusmudah
#kurusbajet
#kurussihatcantik
#kurustanpalapar
#dietkenyang
#kurustanpadiet
#kurusputih
#kurussecaranatural
#kurusberkesan
#kurustanpadietketat
#kuruspeha
#kurusdengandetox
#kurusslimmenarik

🌻Rm75/80ss sekotak 🌻2 box rm150/160ss free shaker 🌻3 box rm225/240ss free shaker 🍄🍄🍄🍄dan ada lagi free gift lain syg.

tapi exclude postage,cuma tambah rm7 sm dan rm10 ss

PM laju-laju
🌷016-4745488
🌷016-4745488
🌷016-4745488

this is HQ`s instagram,selamat mencuba dari kami.

#kurussebelumnikah
#kurusdanputih
#kuruscepat
#kurussebelumraya
#kurussihat
#kurusdenganselamat
#kurusalami
#kurusselamat
#kuruscantik
#kuruskanbadan
#kurusdanlansing
#kuruslepasbersalin
#kurusmudah
#kurusbajet
#kurussihatcantik
#kurustanpalapar
#dietkenyang
#kurustanpadiet
#kurusputih
#kurussecaranatural
#kurusberkesan
#kurustanpadietketat
#kuruspeha
#kurusdengandetox
#kurusslimmenarik

🌻Rm75/80ss sekotak 🌻2 box rm150/160ss free shaker 🌻3 box rm225/240ss free shaker 🍄🍄🍄🍄dan ada lagi free gift lain syg.

tapi exclude postage,cuma tambah rm7 sm dan rm10 ss

PM laju-laju
🌷016-4745488
🌷016-4745488
🌷016-4745488

this is HQ`s instagram,selamat mencuba dari kami.

#kurussebelumnikah
#kurusdanputih
#kuruscepat
#kurussebelumraya
#kurussihat
#kurusdenganselamat
#kurusalami
#kurusselamat
#kuruscantik
#kuruskanbadan
#kurusdanlansing
#kuruslepasbersalin
#kurusmudah
#kurusbajet
#kurussihatcantik
#kurustanpalapar
#dietkenyang
#kurustanpadiet
#kurusputih
#kurussecaranatural
#kurusberkesan
#kurustanpadietketat
#kuruspeha
#kurusdengandetox
#kurusslimmenarik

3 hari je dear? amazing kan
Nak kurus???serius???ok jom,,amalkan Peachy Miracle, 🌻Rm75/80ss sekotak 🌻2 box rm150/160ss free shaker 🌻3 box rm225/240ss free shaker 🍄🍄🍄🍄dan ada lagi free gift lain syg.

tapi exclude postage,cuma tambah rm7 sm dan rm10 ss

PM laju-laju
🌷016-4745488
🌷016-4745488
🌷016-4745488

this is HQ`s instagram,selamat mencuba dari kami.
#salamjumaat
#kurussebelumnikah
#kurusdanputih
#kuruscepat
#kurussebelumraya
#kurussihat
#kurusdenganselamat
#kurusalami
#kurusselamat
#kuruscantik
#kuruskanbadan
#kurusdanlansing
#kuruslepasbersalin
#kurusmudah
#kurusbajet
#kurussihatcantik
#kurustanpalapar
#dietkenyang
#kurustanpadiet
#kurusputih
#kurussecaranatural
#kurusberkesan
#kurustanpadietketat
#kuruspeha
#kurusdengandetox
#kurusslimmenarik

RAHSIA TERBONGKAR! 7 TIPS KURUSKAN BADAN YANG PALING MUDAH UNTUK UOLLS AMALKAN MULAI ARINI!😍😍 YANG PENTING KULIT TAK MENGGELEBER! .
. 😍😍 Nak akak guide dan bantu ?
.
.

Ni akak share tips die hokeh! Nak kesan lagi cepat jangan lupe follow tips OHSEM no 7 tau!
✅ 1. Makan kerap dalam kuantiti yang betul ✅ 2. Makan malam selewatnya 4jam sebelom tidur
✅ 3. Lebihkan serat dalam makanan
✅ 4. Tambah snacking time dalam diet harian
✅ 5. Minum air putih 3L sehari
✅ 6. Kurangkan makan junk food
✅✅✅ 7. Nak tau??OPKOS LA AMEK SLIMMEWHITE!!😍
.
.
.

Nak akak guide dengan tips slim& flawless mudah ..jom wassup 📲+60111-655 4667 📲+60111-655 4667
📲+60111-655 4667
.
.
.
#kurustanpadiet#kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurussebelumraya #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #nakkurusselamat #jomkurus #jomkurus1malaysia #bazarmalaysia #bazarmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bakarlemak #kurusdansihat #kurusdanputih #kurusdancantik #kurusdalam2minggu #kurussebelumkahwin #kurusselamat

Nak kurus???serius???ok jom,,amalkan Peachy Miracle, 🌻Rm75/80ss sekotak 🌻2 box rm150/160ss free shaker 🌻3 box rm225/240ss free shaker 🍄🍄🍄🍄dan ada lagi free gift lain syg.

tapi exclude postage,cuma tambah rm7 sm dan rm10 ss

PM laju-laju
🌷016-4745488
🌷016-4745488
🌷016-4745488

this is HQ`s instagram,selamat mencuba dari kami.

#kurussebelumnikah
#kurusdanputih
#kuruscepat
#kurussebelumraya
#kurussihat
#kurusdenganselamat
#kurusalami
#kurusselamat
#kuruscantik
#kuruskanbadan
#kurusdanlansing
#kuruslepasbersalin
#kurusmudah
#kurusbajet
#kurussihatcantik
#kurustanpalapar
#dietkenyang
#kurustanpadiet
#kurusputih
#kurussecaranatural
#kurusberkesan
#kurustanpadietketat
#kuruspeha
#kurusdengandetox
#kurusslimmenarik #peachymiracletestimonialsbyagrbeautysdnbhd

Masih tercari produk yang sesuai untuk turunkan berat badan anda?

Nak kurus & putih dalam 1 masa?
Lebih jimat dengan Marvales kerana anda boleh dapatkan kesemuanya dengan Marvales! 😉
Jom dapatkan sekarang dengan harga RM110 sahaja termasuk pos 😊
#marvales #sedutsedutputih #pengedarmarvales#kurusdanputih #supplementkurusdanputih

Serious???
Bukan lemak je boleh hilang,jerawat pun hilang!. Senyum lebar la kak jah😄

Yang baru2 nak kenal dgn slimme white ni, pm liana ok. 💥016.315.5550💥

#kurusdancantik #kurusdanputih #letskurus #luluskkm #bodygoal #bodycurveaim #kuruscarasihat #countingday #stayfab

Mana aci oiiii bini je turun.. tok laki pon mesti la numpang sekaki dok .. terus nak oder 2 utk suami satu.. isteri contoh ni.. hehehe
.
.
.
Mujurlah ade slimmewhite 4x detox n 6x pembakar lemak..hapuskan lah lelemak sebelum berleluase 😂
.
.
.
#bazaarpaknil
#slimmewhite
#slimmewhiteterbaik
#slimming
#slimandwhite
#period
#kulitkusam
#obesiti
#testimonislimmewhite
#testimoni
#testimonikurus
#tanpasenaman
#hotitem
#kurusdanputih
#produkkurus
#bestselling
#fitness
#jomkurus
#freeguide
#tipsrahsia
#luluskkm
#trustedseller
#produklaris
#viral
#0179895891
#temerloh
#2k17

Most Popular Instagram Hashtags