[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kurusbadan

32726 posts

TOP POSTS

Kami p joging
#kesihatan badan
#kurusbadan
#kawan

Jom lunch... Menu kreatif dr coachee musim 28. 😋😋
.
Malaysia mempunyai masalah obesiti yang serius.😱😱
“ Empat daripada sepuluh orang dewasa yang melebihi usia 18 tahun di negara ini sama ada mengalami kegemukan atau terlebih berat badan (obesiti). ”
- Sumber dari berita harian

Makan ikut keperluan. Diet tak perlu menahan selera...asalkan sukatannya betul dan seimbang.
Penting tu..demi kesihatan kita.. .
Sabda Rasulullah s. a. w, maksudnya: “Perut manusia itu tempat segala penyakit, manakala pencegahan itu pokok dari segala pengubatan.” (Riwayat ad-Dailami)
.
Bagi yg terlebih berat 5 kg keatas dr ideal bmi. Ambil tindakan. Belajar ilmu diet yg betul supaya kita tahu nak adjust keperluan makanan harian kita.
.
KLIK LINK IG DI 👆 untuk info lanjut. Para pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺
.
#coachdin0197787478
#coachnor0197587478
.
#slimfitchallengeonline #astrooasis #bismillahaddhuha #nasilemakkopiotv9 #selamatpagimalaysia #tvalhijrah #ibubersalin #susuibumeriah
#kuruscepat #kuruskanbadan #melakau #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusalami #kurusmudah #kuruspantas #kurusbadan #kurussecarasihat #kurusdenganmudah #kurustanpasenaman #kurussihatcantik #kurussegera #uitmpuncakalam#csps #utem #melakaunited

🌟MAGIC SLIMs®🌟
.
PROMOSI AKHIR TAHUN❗️
1 set (2botol-30hari)
RM190 (S/M) / RM200 (S/S) 💋
Harga ASAL RM218 (S/M) / RM238 (S/S)❗️
.
☄️FREE MEMBER.
☄️FREE SHAKER.
☄️FREE POSTAGE.
☄️FREE GST.
.
💡LUCKY DRAW WANG TUNAI BERNILAI RM1,000.
.
🌺MS SEJAK 2014🌺
.
Feel The Change ™ ❗️
.
♦Antara Manfaatnya 💪🏼
.
1. 🌟KURUS :
✅ Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*).
.
2. 🌟KESIHATAN :
✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda.
.
3. 🌟KECANTIKKAN:
✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan.
.
✅Info Lanjut Whatsapp "MS" : 012-9203451
.
🌐Website : www.krsuccessful.com
.
#MagicSlims #FeelTheChange #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #KurusCepat #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #kurusdenganmagicslims #kuruscararosma #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusdansihat #kurusbadan #kurustanpasenaman

#Throwback cardio beach workout bersama #cmbian sabtu lepas.
.
Training yang super awesome dari coach @farisamsir .
Simple cardio drill, tapi bila buat atas pasir.. pergh.. habis kaki rasa soreness..
.
Good job #cmbian . --
AIZAT RAZAK,
Jurulatih Motivasi Penurunan Berat Badan
Inspirator #perangiobesiti #slim4life
Icon #JK1M #wasonce220kg
Founder #conquermentalbody #CMB

#aizatrazak #CMBIANS #bangi #bandarbarubangi
#kurus #jomkurus #jk1m #kevinzahri #carakurus #kurusbadan #nakkurus #ubatkurus #kuruscepat #kurusdalam6minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #loseweight #loseweightjourney #pushyourself #justdoit #nevergiveup #weightlossprogram

.
NAK LEBIH KURUS DALAM MASA 2 MINGGU??? kecilkanpinggang ? rampingkanperut ? kecilkanpeha ? nak kuruskan badan? hilangkan buncit?
.

AMARAN KERAS : Coach Akmal tak jual supplement.
.

LIHAT RATUSAN TESTIMONI DI IG coachakmal .
.

Pengalaman coach dalam bidang fitness sudah belasan tahun...dan sudah RATUSAN orang dibimbing coach...samada di forum, di whatsapp, instagram atau face to face, secara percuma atau berbayar. .

#coachakmal TAK JUAL SUPPLEMENT...coach bukan ejen mana mana fatburner atau supplement kurus ajaib wow! 😂😂😂 .
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Jadi Bagaimana Pakej Kurusihat Dilaksanakan???
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .
💪coach analisis data kesihatan klien, melalui soal jawab
💪Jika klien setuju mengambil servis dari coach, dan membuat bayaran yuran, coach berikan sistem, dan mula guide.
💪klien amalkan diet, dan jika ada apa apa kemusykilan, boleh bertanya soalan 24 jam melalui whatsapp selama sebulan.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Pakej Kurusihat, amat MUDAH dilaksanakan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .
💪boleh makan APA SAHAJA MAKANAN KEGEMARAN.
💪resepi RESEPI BEBAS
💪masak sendiri boleh, beli diluar boleh .
💪Sesuai dengan diet umum Rakyat Malaysia👍👍👍
💪Kurusihat dapat di amal seumur hidup👍👍👍
👏Badan lebih KURUS, seawal 2 minggu.
👏Harga pakej yang MURAH berbanding pasaran. 👏tetap boleh tanya soalan mengenai nutrisi dan fitness pm whatsapp coach, walau LEPAS habis servis coach, pada bila bila masa. . (Jika tiada pngurangan berat badan, atau ukurlilit inci badan dalam masa 1 bulan, lepas anda ikut saranan coach, 100% DUIT ANDA AKAN DIKEMBALIKAN) .
.
Untuk Info Lanjut

Whatsapp kurusihat ke 0195415551
Whatsapp kurusihat ke 0195415551
Whatsapp kurusihat ke 0195415551

Gambar lamaa.. masa kurus haha. #throwbacktime #malaysia #kurusbadan

Gorgeous Blink Beauty Girl @chinnn_chinny is back at @blinkbeautyjkt for #Coolsculpting ❤️ Why?
.
Because the #Slimming Results are Amazing & Permanent 😱 World’s No.1 Fat Reduction Treatment 🏆 USA FDA Approved 🏆 Industry Gold Standard for >10 Years ✨
.
We treat healthy individuals too, because “Stubborn Fat” is non-responsive despite strict diet or exercise! We are open Everyday 8:00-20:00, Call us for a free Consultation 082-311-786-390 ✨
.
.
.
#blinkbeautyjkt #sculpsurejakarta #sculpsureindonesia #coolsculptingpro #coolsculptingjakartaselatan #coolsculptingindonesia #jakartaaesthetic #jakartaaestheticclinic #aestheticjakarta #slimmingjakarta #klinkkecantikanjakarta #klinikkecantikanjakartaselatan #klinikkecantikanterpercaya #coolsculptingjakarta #slimmingtreatment #liposuctionjakarta #beautifultransformation #sofiathegunawarman #bestclinicjakarta #thegunawarman #freezefat #liposuction #FatReduction #kurusbadan #klinikslimming

PERHATIAN!!! INI AKU MAHU KASI TAHU RAHSIA KU KEKAL LANGSING SELAIN AKU KE GYM. INI ADALAH MINUMAN TERBAGUS UNTUK KEKAL BADAN SIHAT! . .
NK JD KURUS MELENTIK POJAAN SANG LELAKI? .
KHAS UTK YG NK KUASA KURUS, LENTIK DAN PUTIH SERENTAK
.
[JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN]

Lihat ig --- > @lenticapro_kurus_melentik ☎☎☎ Whatsapp MELENTIK ke +60162944015 (fara)
...
Aper yg uollss akan dapat lpas guna lentica pro
... ⛤⛤⛤KUASA KURUS 70X GANDA - 7hari alami perbezaan ketara. Sampai juling mata jiran tgk body kite mcm angelina jolie uollss
....
⛤⛤⛤ PAYU DARA MENGEMBANG BULAT - kendur kecik sume jd besar. Meleleh air liur suami rse nk terkam slalu jer ....
⛥⛥⛥ KULIT CERAH GLOWING STU BADAN - hitam kusam jadi putih mcm omputeh. Jgn heran lpasni kluar rumah byk jejaka kenyit2 mata
...
⛤⛤⛤ PUNGGUNG MEMBOLAT - yg kendur petak jadi bolat balik. Punggung membolat bak tembikai ranum
...
⛤⛤⛤ KULIT TEGANG - Kulit menggeleber jd tegang mcm getah. Suami balik rumah ingt salah umh sbb isteri bergetah mcm awek mude.
...
⛤⛤⛤ BENTUK BDN MELENTIK SEMPURNA . Badan gemuk jadi kurus melentik bwh 3 bulan. Tenganga pak lebai kt kedai kopi bile jln dpn kedai kopi. ...
⛤⛤⛤ RASA HONEY LEMON-sangat mabeles sedap giler. Memang terangkat habis ...
.
✔✔✔ Nk bdn mlentik cenggini whatsapp 'MELENTIK' ke +60162944015
✔✔✔ Nk bdn mlentik cenggini whatsapp 'MELENTIK' ke +60162944015
✔✔✔ Nk bdn mlentik cenggini whatsapp 'MELENTIK' ke +60162944015

#kurus #kuruscepat kurussihat #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusmudah #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurusputihserentak #kuruscantik #kuruslangsing #bazarpaknil #kuruskanbadan #kurusbadan #jomkurus #kurustanpadiet #nakkurus #ubatkurus #obatkurus #kurusdansihat #sayanakkurus #produkkurus #payudaramontok #payudarakencang #payudarabesar #lentik #asetmantap #lenticapro #cassicasecret

Ketauan selfie di kaca be lyke......
"Eh, ketahuan! Hehe..."
#agakkurussetelahwisuda #wisudabikinkurus #kurusbadan #kurusdompet

MOST RECENT

********** AWAS ! **********
"DAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK TAPI.... MASIH TAK DPT BADAN IDAMAN YG DIIMPIKAN?"
.
Kak Nab nak konsi cerita sedikit, ada kawan kak Nab, dah cuba produk A, tak jadi. Produk B, tak jadi. Produk C.. tak jadi.. smpai dia cakap tak de ke kaedah yang senaaang utk kurus ni yerrrrrr... ye lah, setiap hari sibuk tak sempat excercise. nak makan pil kurus bahaye utk kesihatan pulak kan. peningnyer macam ni kan?
.
KAK NAB NAK MEMPERKENALKAN : LEMONEX !!!🌟
.
Lemonex ini akan membuatkan smeuaaa masalah di atas ghaib dan hilang serta merta dan anda pasti dapat badan idaman anda dengan sihat dan jelita !!
.
Lemonex adalah ramuan botanikal yang mengandungi herba semula jadi terutamanya LEMON yang di ekstrak.. Jadi, Kak Nab nk bgtau yang anda tak perlu risau kerana LEMONEX Bukan ubat yang mengandungi drugs. LEMONEX bukan ubat, tapi minuman botanikal ☘
.
Selain kurangkan makan makanan manis dan berlemak, badan perlu DETOX utk membuang toksik kotor dn cairan lemak dalam badan spaya badan dan saluran darah bersih daripada toksik.✨
.
Baaaaarrrruuuulah boleh dapatkan badan idaman !!
.
Kini lebih 300 RIBU Botol LEMONEX telah diedarkan krn produk LEMONEX Terbukti lain daripada yang lain!!
.
Pembelian adalah melalui ONLINE Sahaja daaaaaan, Kak Nab Gerenti produk anda smpai depa rumah anda atau wang anda dikembalikan okaaay .
Boleh contact Kak Nab 📞
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
.
Jangan tertinggal bas sudaaaa

********** AWAS ! **********
"DAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK TAPI.... MASIH TAK DPT BADAN IDAMAN YG DIIMPIKAN?"
.
Kak Nab nak konsi cerita sedikit, ada kawan kak Nab, dah cuba produk A, tak jadi. Produk B, tak jadi. Produk C.. tak jadi.. smpai dia cakap tak de ke kaedah yang senaaang utk kurus ni yerrrrrr... ye lah, setiap hari sibuk tak sempat excercise. nak makan pil kurus bahaye utk kesihatan pulak kan. peningnyer macam ni kan?
.
KAK NAB NAK MEMPERKENALKAN : LEMONEX !!!🌟
.
Lemonex ini akan membuatkan smeuaaa masalah di atas ghaib dan hilang serta merta dan anda pasti dapat badan idaman anda dengan sihat dan jelita !!
.
Lemonex adalah ramuan botanikal yang mengandungi herba semula jadi terutamanya LEMON yang di ekstrak.. Jadi, Kak Nab nk bgtau yang anda tak perlu risau kerana LEMONEX Bukan ubat yang mengandungi drugs. LEMONEX bukan ubat, tapi minuman botanikal ☘
.
Selain kurangkan makan makanan manis dan berlemak, badan perlu DETOX utk membuang toksik kotor dn cairan lemak dalam badan spaya badan dan saluran darah bersih daripada toksik.✨
.
Baaaaarrrruuuulah boleh dapatkan badan idaman !!
.
Kini lebih 300 RIBU Botol LEMONEX telah diedarkan krn produk LEMONEX Terbukti lain daripada yang lain!!
.
Pembelian adalah melalui ONLINE Sahaja daaaaaan, Kak Nab Gerenti produk anda smpai depa rumah anda atau wang anda dikembalikan okaaay .
Boleh contact Kak Nab 📞
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
.
Jangan tertinggal bas sudaaaa

********** AWAS ! **********
"DAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK TAPI.... MASIH TAK DPT BADAN IDAMAN YG DIIMPIKAN?"
.
Kak Nab nak konsi cerita sedikit, ada kawan kak Nab, dah cuba produk A, tak jadi. Produk B, tak jadi. Produk C.. tak jadi.. smpai dia cakap tak de ke kaedah yang senaaang utk kurus ni yerrrrrr... ye lah, setiap hari sibuk tak sempat excercise. nak makan pil kurus bahaye utk kesihatan pulak kan. peningnyer macam ni kan?
.
KAK NAB NAK MEMPERKENALKAN : LEMONEX !!!🌟
.
Lemonex ini akan membuatkan smeuaaa masalah di atas ghaib dan hilang serta merta dan anda pasti dapat badan idaman anda dengan sihat dan jelita !!
.
Lemonex adalah ramuan botanikal yang mengandungi herba semula jadi terutamanya LEMON yang di ekstrak.. Jadi, Kak Nab nk bgtau yang anda tak perlu risau kerana LEMONEX Bukan ubat yang mengandungi drugs. LEMONEX bukan ubat, tapi minuman botanikal ☘
.
Selain kurangkan makan makanan manis dan berlemak, badan perlu DETOX utk membuang toksik kotor dn cairan lemak dalam badan spaya badan dan saluran darah bersih daripada toksik.✨
.
Baaaaarrrruuuulah boleh dapatkan badan idaman !!
.
Kini lebih 300 RIBU Botol LEMONEX telah diedarkan krn produk LEMONEX Terbukti lain daripada yang lain!!
.
Pembelian adalah melalui ONLINE Sahaja daaaaaan, Kak Nab Gerenti produk anda smpai depa rumah anda atau wang anda dikembalikan okaaay .
Boleh contact Kak Nab 📞
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
.
Jangan tertinggal bas sudaaaa

********** AWAS ! **********
"DAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK TAPI.... MASIH TAK DPT BADAN IDAMAN YG DIIMPIKAN?"
.
Kak Nab nak konsi cerita sedikit, ada kawan kak Nab, dah cuba produk A, tak jadi. Produk B, tak jadi. Produk C.. tak jadi.. smpai dia cakap tak de ke kaedah yang senaaang utk kurus ni yerrrrrr... ye lah, setiap hari sibuk tak sempat excercise. nak makan pil kurus bahaye utk kesihatan pulak kan. peningnyer macam ni kan?
.
KAK NAB NAK MEMPERKENALKAN : LEMONEX !!!🌟
.
Lemonex ini akan membuatkan smeuaaa masalah di atas ghaib dan hilang serta merta dan anda pasti dapat badan idaman anda dengan sihat dan jelita !!
.
Lemonex adalah ramuan botanikal yang mengandungi herba semula jadi terutamanya LEMON yang di ekstrak.. Jadi, Kak Nab nk bgtau yang anda tak perlu risau kerana LEMONEX Bukan ubat yang mengandungi drugs. LEMONEX bukan ubat, tapi minuman botanikal ☘
.
Selain kurangkan makan makanan manis dan berlemak, badan perlu DETOX utk membuang toksik kotor dn cairan lemak dalam badan spaya badan dan saluran darah bersih daripada toksik.✨
.
Baaaaarrrruuuulah boleh dapatkan badan idaman !!
.
Kini lebih 300 RIBU Botol LEMONEX telah diedarkan krn produk LEMONEX Terbukti lain daripada yang lain!!
.
Pembelian adalah melalui ONLINE Sahaja daaaaaan, Kak Nab Gerenti produk anda smpai depa rumah anda atau wang anda dikembalikan okaaay .
Boleh contact Kak Nab 📞
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
.
Jangan tertinggal bas sudaaaa

********** AWAS ! **********
"DAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK TAPI.... MASIH TAK DPT BADAN IDAMAN YG DIIMPIKAN?"
.
Kak Nab nak konsi cerita sedikit, ada kawan kak Nab, dah cuba produk A, tak jadi. Produk B, tak jadi. Produk C.. tak jadi.. smpai dia cakap tak de ke kaedah yang senaaang utk kurus ni yerrrrrr... ye lah, setiap hari sibuk tak sempat excercise. nak makan pil kurus bahaye utk kesihatan pulak kan. peningnyer macam ni kan?
.
KAK NAB NAK MEMPERKENALKAN : LEMONEX !!!🌟
.
Lemonex ini akan membuatkan smeuaaa masalah di atas ghaib dan hilang serta merta dan anda pasti dapat badan idaman anda dengan sihat dan jelita !!
.
Lemonex adalah ramuan botanikal yang mengandungi herba semula jadi terutamanya LEMON yang di ekstrak.. Jadi, Kak Nab nk bgtau yang anda tak perlu risau kerana LEMONEX Bukan ubat yang mengandungi drugs. LEMONEX bukan ubat, tapi minuman botanikal ☘
.
Selain kurangkan makan makanan manis dan berlemak, badan perlu DETOX utk membuang toksik kotor dn cairan lemak dalam badan spaya badan dan saluran darah bersih daripada toksik.✨
.
Baaaaarrrruuuulah boleh dapatkan badan idaman !!
.
Kini lebih 300 RIBU Botol LEMONEX telah diedarkan krn produk LEMONEX Terbukti lain daripada yang lain!!
.
Pembelian adalah melalui ONLINE Sahaja daaaaaan, Kak Nab Gerenti produk anda smpai depa rumah anda atau wang anda dikembalikan okaaay .
Boleh contact Kak Nab 📞
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
.
Jangan tertinggal bas sudaaaa

********** AWAS ! **********
"DAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK TAPI.... MASIH TAK DPT BADAN IDAMAN YG DIIMPIKAN?"
.
Kak Nab nak konsi cerita sedikit, ada kawan kak Nab, dah cuba produk A, tak jadi. Produk B, tak jadi. Produk C.. tak jadi.. smpai dia cakap tak de ke kaedah yang senaaang utk kurus ni yerrrrrr... ye lah, setiap hari sibuk tak sempat excercise. nak makan pil kurus bahaye utk kesihatan pulak kan. peningnyer macam ni kan?
.
KAK NAB NAK MEMPERKENALKAN : LEMONEX !!!🌟
.
Lemonex ini akan membuatkan smeuaaa masalah di atas ghaib dan hilang serta merta dan anda pasti dapat badan idaman anda dengan sihat dan jelita !!
.
Lemonex adalah ramuan botanikal yang mengandungi herba semula jadi terutamanya LEMON yang di ekstrak.. Jadi, Kak Nab nk bgtau yang anda tak perlu risau kerana LEMONEX Bukan ubat yang mengandungi drugs. LEMONEX bukan ubat, tapi minuman botanikal ☘
.
Selain kurangkan makan makanan manis dan berlemak, badan perlu DETOX utk membuang toksik kotor dn cairan lemak dalam badan spaya badan dan saluran darah bersih daripada toksik.✨
.
Baaaaarrrruuuulah boleh dapatkan badan idaman !!
.
Kini lebih 300 RIBU Botol LEMONEX telah diedarkan krn produk LEMONEX Terbukti lain daripada yang lain!!
.
Pembelian adalah melalui ONLINE Sahaja daaaaaan, Kak Nab Gerenti produk anda smpai depa rumah anda atau wang anda dikembalikan okaaay .
Boleh contact Kak Nab 📞
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
.
Jangan tertinggal bas sudaaaa

********** AWAS ! **********
"DAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK TAPI.... MASIH TAK DPT BADAN IDAMAN YG DIIMPIKAN?"
.
Kak Nab nak konsi cerita sedikit, ada kawan kak Nab, dah cuba produk A, tak jadi. Produk B, tak jadi. Produk C.. tak jadi.. smpai dia cakap tak de ke kaedah yang senaaang utk kurus ni yerrrrrr... ye lah, setiap hari sibuk tak sempat excercise. nak makan pil kurus bahaye utk kesihatan pulak kan. peningnyer macam ni kan?
.
KAK NAB NAK MEMPERKENALKAN : LEMONEX !!!🌟
.
Lemonex ini akan membuatkan smeuaaa masalah di atas ghaib dan hilang serta merta dan anda pasti dapat badan idaman anda dengan sihat dan jelita !!
.
Lemonex adalah ramuan botanikal yang mengandungi herba semula jadi terutamanya LEMON yang di ekstrak.. Jadi, Kak Nab nk bgtau yang anda tak perlu risau kerana LEMONEX Bukan ubat yang mengandungi drugs. LEMONEX bukan ubat, tapi minuman botanikal ☘
.
Selain kurangkan makan makanan manis dan berlemak, badan perlu DETOX utk membuang toksik kotor dn cairan lemak dalam badan spaya badan dan saluran darah bersih daripada toksik.✨
.
Baaaaarrrruuuulah boleh dapatkan badan idaman !!
.
Kini lebih 300 RIBU Botol LEMONEX telah diedarkan krn produk LEMONEX Terbukti lain daripada yang lain!!
.
Pembelian adalah melalui ONLINE Sahaja daaaaaan, Kak Nab Gerenti produk anda smpai depa rumah anda atau wang anda dikembalikan okaaay .
Boleh contact Kak Nab 📞
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
>>http://rahsiakuruskekaljelita.wasap.my<<
.
Jangan tertinggal bas sudaaaa

Alhamdulillah selepas minum lemon sakit kepala anak akak ada kurangnya.

Membuang juga lawas sangattttt.

Korang tau masalah sembelit boleh menyebabkan sakit kepala. Mana tak sakit kepalanya kan, toksin yang sepatutnya keluar tak nak keluar. Degil!

Jadi kita kena pujuk dia supaya keluar setiap hari. Hihi. Macam mana? Minumlah Lemonade Xpresh. Konpem berlumba-lumba segala kekotoran nak keluar dari badan.
SERBUK LEMON 100% PURE.
Dapatkan SERENDAH 90 sen secawan air lemon pure.
Whatsapp terus ke 013-3368770

#lemonadexpresh #detox #tipskurus #tipskuruscepat #senangkurus #kurus #detoxwater #detoxrecipe #lemon #lemonade #detoxing #Kurusdengancepat #kurussihat #kurusbadan #kurusmudah #infokurus #barangbaik #terlajaklaris #JK1M #zumba #jogging #bakarlemak #teamrafalx #serbuklemon #sayajual #bazarpaknil #lakukeras #workout #teamrafaLX

RUGINYAAA BARU SEKARANG KENAL!! BILA DAH KENAL TERJATUH CINTA PULAK❤
.
Sebelum ni dah cuba macam2 tp kecewa. Badan mcm tu jgk.
Xturun2 berat even dh diet pun. .
Lpas dpt info yg sebenanrnya badan byk toksin sbb tu ssh nak turun brt,br la tau puncanya.
Bila dah detox, baru senang proses pembakaran lemak dlm badan berlaku. .
Alhamdulillah makin hari makin susut lemak dlm badan ni. Sedar2 dlu pakai baju size xxl sekarang saiz M.
.
Berminat nak oder ⬇⬇⬇
Tekan je no kat bio ya
📲 +60179180672

Mahu #bangkitsihat 2018 ini? Jom kita jumpa malam ini di Facebook page saya CMB by Aizat Razak.
.
Sebagai orang yang melalui perjalanan kurang berat badan, dan masih melalui, perjalanan ini bukan mudah untuk kita konsisten bukan? saya juga alami perkara yang sama.
.
Jadi saya percaya, ke laut dalam mana sekalipun kita, kita perlu balik ke darat semula.
.
Dan oleh itu, sempena tahun baru ini, saya nak lancarkan semangat baru #bangkitsihat2018.
.
Oleh itu, saya rancang nak buat satu LIVE FB secara ekslusif di FB page rasmi iaitu CMB by Aizat Razak.
.
Saya mahu kongsikan kepada anda 4 RAHSIA KURANGKAN BERAT dengan MUDAH untuk kita fokus semula dan kita sama-sama mendapat semangat.
.
Alhamdulillah semenjak Oktober yang lepas dengan ikut semula 4 Rahsia ini, saya berjaya kurangkan berat sebanyak 10 Kg dan mahu terus fokus untuk dapatkan balik berat sepatutnya.
.
Ada juga peserta saya yang ikuti 4 Rahsia ini untuk minggu pertama berjaya kurangkan 2-3 KG..
.
FB live ini akan saya adakan pada malam ini iaitu:
.
Hari: RABU
Tarikh: 13 Disember 2017
Waktu: 9.00 malam
FB: facebook.com/cmbaizatrazak
.
Jadi anda berminat mahu sertai FB Live ini?
.
Komen 'yes' sekiranya mahu sebab siapa sertai akan dapat ebook percuma nanti.
.
Jom kita jumpa malam ini.
. --
AIZAT RAZAK,
Jurulatih Motivasi Penurunan Berat Badan
Inspirator #perangiobesiti #slim4life
Icon #JK1M #wasonce220kg
Founder #conquermentalbody #CMB

#aizatrazak #CMBIANS #bangi #bandarbarubangi
#kurus #jomkurus #jk1m #kevinzahri #carakurus #kurusbadan #nakkurus #ubatkurus #kuruscepat #kurusdalam6minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #loseweight #loseweightjourney #pushyourself #justdoit #nevergiveup #weightlossprogram

Mahu #bangkitsihat 2018 ini? Jom kita jumpa malam ini di Facebook page saya CMB by Aizat Razak.
.
Sebagai orang yang melalui perjalanan kurang berat badan, dan masih melalui, perjalanan ini bukan mudah untuk kita konsisten bukan? saya juga alami perkara yang sama.
.
Jadi saya percaya, ke laut dalam mana sekalipun kita, kita perlu balik ke darat semula.
.
Dan oleh itu, sempena tahun baru ini, saya nak lancarkan semangat baru #bangkitsihat2018.
.
Oleh itu, saya rancang nak buat satu LIVE FB secara ekslusif di FB page rasmi iaitu CMB by Aizat Razak.
.
Saya mahu kongsikan kepada anda 4 RAHSIA KURANGKAN BERAT dengan MUDAH untuk kita fokus semula dan kita sama-sama mendapat semangat.
.
Alhamdulillah semenjak Oktober yang lepas dengan ikut semula 4 Rahsia ini, saya berjaya kurangkan berat sebanyak 10 Kg dan mahu terus fokus untuk dapatkan balik berat sepatutnya.
.
Ada juga peserta saya yang ikuti 4 Rahsia ini untuk minggu pertama berjaya kurangkan 2-3 KG..
.
FB live ini akan saya adakan pada malam ini iaitu:
.
Hari: RABU
Tarikh: 13 Disember 2017
Waktu: 9.00 malam
FB: facebook.com/cmbaizatrazak
.
Jadi anda berminat mahu sertai FB Live ini?
.
Komen 'yes' sekiranya mahu sebab siapa sertai akan dapat ebook percuma nanti.
.
Jom kita jumpa malam ini.
. --
AIZAT RAZAK,
Jurulatih Motivasi Penurunan Berat Badan
Inspirator #perangiobesiti #slim4life
Icon #JK1M #wasonce220kg
Founder #conquermentalbody #CMB

#aizatrazak #CMBIANS #bangi #bandarbarubangi
#kurus #jomkurus #jk1m #kevinzahri #carakurus #kurusbadan #nakkurus #ubatkurus #kuruscepat #kurusdalam6minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #loseweight #loseweightjourney #pushyourself #justdoit #nevergiveup #weightlossprogram

旅行不可能少了美食‼️
结婚不可能少了伴侣‼️
所以➡️瘦身美白排毒保健也不能少了 TRemella-Dx+💧 酵素咯😁
🈶它在,一切都在掌控之中👌
📨Line: @bgk8079w
📲WeChat: Pegbulous
📩WhatsApp: +6011-26978749
#instagood #halal #tremellahk #slim #tremellaindonesia #agentwanted #kurusbadan #改善便秘 #jakarta #whitening #brunei #祛痘 #jualtremella #fashion #排毒 #batam #singaporeig #malaysiaigshop #instashopmy #瘦身 #pegbulousenterprise #shopeeindonesia #tremellasg #kuruscepat

## MUDAH JE SEBENARNYA NAK KEMPIS PERUT##
...semudah DUA SUDU setiap hari jerr.....
.
.
Anda ada masalah berikut :
✖ selalu rasa lapar
✖ tiada masa untuk bersenam
✖ buang air besar tidak lawas @ sembelit
✖ masalah berat badan dan perut buncit
✖ selalu merasa letih dan lesu
.
.
Nak tak jika kami bantu anda capai :
✅boleh kawal nafsu makan
✅membakar lemak ketika berehat
✅membuang toksin dari badan
✅mengelak dari penyakit berkaitan perut
✅ mencuci usus dari dalam
.
.
💥💥Memperkenalkan B-JAGA.
.
👉B-JAGA ini untuk orang yang SERIUS nak kempiskan perut
.
👉B-JAGA dibuat khas untuk membakar lemak anda walaupun anda sedang tidur
.
👉Jika anda menghadapi selalu rasa lapar,tiada masa untuk bersenam dan buang air besar tidak lawas @ sembelit,
anda memang kena dapatkan B-JAGA
.
Tengok apa pelanggan kami kata :
.
"senang buang air besar..dulu perut selalu keras, sekarang lembut je maybe pembuangan air besar dah normal..perut pun dah kempis sikit you.."
.
.
"saya dah drop waist 1 inchi..satu lubang belt drop..berat drop 3kg..ok sangat dah bagi saya.."
.
.
"makan terkawal..perut pun dah tak besar.."
.
.
Jika anda serius untuk mengatasi selalu rasa lapar, B-JAGA la solusinya..😉
.
Jika anda, buat tempahan sekarang, bukan sahaja, hidup anda akan jadi
lebih baik, bahkan, anda juga akan mendapat,
(1) HARGA DISKAUN KAW KAW
(2) FREE POSTAGE
(3) FREE EBOOK RAHSIA KEMPIS PERUT 30 HARI
(4) BUY 2, FREE 1
.
.
Hubungi kami sekarang !
📲 0179562378
📲 0179562378
📲 0179562378

#sayajual #ubijaga #bjaga

Lemonex -easy loose weight formula
Mix and drink 1 x a day only
Proven effective
Loose 5kg to 8kg
No side effect,KKM approved
.
.
Wasap 0182777794

MATLAMAT + ACTION = RESULT

Coach share skit perkongsian seorang kawan yg Viral di Siakap Keli, Sinar Harian, Hijabista Magazine dan Kuali Panas selepas turun 33kg!
.
Untuk turunkan 33KG keseluruhan, beliau mulakan dengan 1KG yang pertama. Lakukan secara konsisten & konsisten & konsisten. Kenaikan berat juga ambil masa.. kan...😉
.
Set matlamat yg logik.Contohnya nak turunkan 5 kg bulan ni. Belajar diet yg betul supaya kita tak terjebak dgn diet yoyo, diet 365 hari dan kawan2nye😉
.
Klu dah cuba macam2 cara tapi tak berjaya maknanya perlu belajar cara yg betul. Bukan sekadar kawal makan jer. Sumber, cara penyediaan dan teknik juga penting supaya kita yakin yg kite berada di landasan yg betul dan tak frust nanti👍
.
KLIK LINK IG DI 👆 untuk info lanjut. Para pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺
.
#coachdin0197787478
#coachnor0197587478
.
#slimfitchallengeonline #astrooasis #bismillahaddhuha #nasilemakkopiotv9 #selamatpagimalaysia #tvalhijrah #ibubersalin #susuibumeriah
#kuruscepat #kuruskanbadan #melakau #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusalami #kurusmudah #kuruspantas #kurusbadan #kurussecarasihat #kurusdenganmudah #kurustanpasenaman #kurussihatcantik #kurussegera #uitmpuncakalam#csps #utem #melakaunited

Set combo.bodydream ni terdiri daripada fibermax dan juga coco s.
.
.
Coco s minuman coklat yang bakar lemak3 korang 10x lebih pantas.
Maknanya korang duduk saja pun lemak2 korang masih lagi dalam proses dihapuskan.
.
Bestnya korang boleh makan nasi macam biasa. If korang nk makan kek pun x dak masalah. Coco s kan ada.
.
Fibermax pula ialah minuman berasaskan epal untuk detox badan korang. If hari tuh korang makan macam2, mesti perut buncit kan.
Badan korang pula comfirm berlemak sbb dah makan macam2. .
So korang sebelum tidur minum ja fibermax ni untuk detox dan cuci badan korang. Esoknya comfirm korang membuang segala toksin dalam badan.
.
Bila badan free toksin, kulit cantik badan ringan taw.
.
Yang penting semasa consume set combo ni korang perlu minum air kosong 3liter sehari :).
.
Berminat nak cuba set combo ni. Boleh wassap saya mira
011-19924843 .

atau korang klik2 link di bio ig.

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #codkuantan #jdt #kedah8

Dari Port Dickson, esok nya giliran #cmbxwarriors buat aktiviti super awesome di pusat Rekreasi Sijangkang.
.
Apa-apa Viper Challenge tapi versi mini la.
.
Apa yang buat saya bangga, salah seorang peserta dengan umur 55 tahun, berjaya melalui halangan ini! Good job kak and I'm proud of you .
Dan congratulations team #cmbxwarriors yang paksa diri anda untuk harunginya cabaran ini.
.
Thanks coach @shazril_reza sebab bantu beri contact dan beri info detail berkaitan kawasan aktiviti ini.
.
Bila buat aktiviti ini rindu nak berviper. Dah setahun lebih tinggalkan Viper Challenge. Maybe #2018 adalah tahun terbaik untuk #bangkit menjadi lebih super awesome. Insyaallah.
. --
AIZAT RAZAK,
Jurulatih Motivasi Penurunan Berat Badan
Inspirator #perangiobesiti #slim4life
Icon #JK1M #wasonce220kg
Founder #conquermentalbody #CMB

#aizatrazak #CMBIANS #bangi #bandarbarubangi
#kurus #jomkurus #jk1m #kevinzahri #carakurus #kurusbadan #nakkurus #ubatkurus #kuruscepat #kurusdalam6minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #loseweight #loseweightjourney #pushyourself #justdoit #nevergiveup

Nak jadi macam mereka?? Jom cuba Lemonex.. Confirm tak menyesal 😉😉😉 https://api.whatsapp.com/send?phone=601832548339&text=LEMONEX
https://api.whatsapp.com/send?phone=60182548339&text=LEMONEX
https://api.whatsapp.com/send?phone=60182548339&text=LEMONEX

#kurus#kuruscepat#kurussihat#kurusdalam2minggu #kuruskanbadan#kurusdengancepat #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurustanpadiet #kurusalami #kurusmudah #kurusdansihat #kuruspantas #kurussebelumkahwin #kurusmurah #kurusbajet #kurusbadan #kurussecarasihat #kurustanpasenaman #kurusdengansihat #kurus7hari #kurusinstan #kurussehat #kurusuntuksuami #kurususyo #kurussebelumnikah #kurusdanlangsing #kurusputih

Lemonex ni bukan kurus saje tau..yang ada masalah kolesterol, sembelit, rumahtangga 😉..semua boleh minum sis. Tak semestinya kita fokus utk gemuk saje kan...
.
Awak2 yang ada masalah kat atas tu...kena cepat2 setel masalah tu tau...jangan biar lama2 😱😱😱no..no..no..nanti laki lariiiiiii.
.
Jom terai Lemonex ni..sure cik abam tak cari lainnn 😘😘😘
.
wassup www.wasap.my/60182548339
atau terus dm tau..kita story morrry.

#kurus#kuruscepat#kurussihat#kurusdalam2minggu #kuruskanbadan#kurusdengancepat #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurustanpadiet #kurusalami #kurusmudah #kurusdansihat #kuruspantas #kurussebelumkahwin #kurusmurah #kurusbajet #kurusbadan #kurussecarasihat #kurustanpasenaman #kurusdengansihat #kurus7hari #kurusinstan #kurussehat #kurusuntuksuami #kurususyo #kurussebelumnikah #kurusdanlangsing #kurusputih

FOUNDER SENDIRI BERJAYA HILANG 20KG!!
.
Lepas bersalin mmg kebanyakan mommy2 diluar sana xboleh lari dr masalah brt badan betul tak?
Founder kita ni sendiri pn xdpt lari dr masalah tu. .
Tp dia kn founder produk kurus.
Dia consume produk sendiri masa dlm pantang.
Hasilnya 20kg hilang.
Teatox medina terbukti berkesan turunkan berat badan!! .
Berminat nak oder ⬇⬇⬇
Tekan je no kat bio ya
📲 +60179180672

. .
Breakfast like a KING Perumpamaan yang sering kita dengar. .

Kenapa perlu sarapan? Penting sangat ke sarapan?
.
Kajian di Harvard University AS menunjukkan, orang yang sarapan pagi secara teratur memiliki kecenderungan hingga 50 % tidak mengalami kegemukan apabila mereka menimbang berat mereka, berbanding mereka yang melewatkan sarapan.
.
Busy sampai takde masa nak sarapan?
.
Nak penyelesaian segera?
.
Coach Ili +60197264268 .
#dendamaurora#azamkurus2017 #jk1m9 #jk1m #lemonex#quputehmurah #kurusdarirumah#kurussecaraonline #sihatdancantik #instantshawlmurah#bawalpuccimalaysia #gemukisawesome#loseweightfromhome #dherbs#aliffsyukriterlajaklaris #kurus #kuruscepat #gemuk #nakkurus
#kurussebelumraya #sayanakurus #kurusbadan #kurussebelumkahwin #nakturunberatbadan #burnfat #kuruscantik #produkslimming #iphone10 #antipenuaan #teamilinazihah @fitili_24

#Throwback cardio beach workout bersama #cmbian sabtu lepas.
.
Training yang super awesome dari coach @farisamsir .
Simple cardio drill, tapi bila buat atas pasir.. pergh.. habis kaki rasa soreness..
.
Good job #cmbian . --
AIZAT RAZAK,
Jurulatih Motivasi Penurunan Berat Badan
Inspirator #perangiobesiti #slim4life
Icon #JK1M #wasonce220kg
Founder #conquermentalbody #CMB

#aizatrazak #CMBIANS #bangi #bandarbarubangi
#kurus #jomkurus #jk1m #kevinzahri #carakurus #kurusbadan #nakkurus #ubatkurus #kuruscepat #kurusdalam6minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #loseweight #loseweightjourney #pushyourself #justdoit #nevergiveup #weightlossprogram

“DULU KALAU ISTERI AJAK SELFIE ,SUAMI BUAT TAK TAHU JER.. KATANYA SEGAN, RUPANYA MALU DAGU ISTERI BERLAPIS LAPIS..TAPI LEPAS GUNA LOSYEN INI.......
.
.
.
.
Nk pegi dating pun kena pikir 70 kali, takot bila dating, buat x hirau jer. Huhu. Sekali tu, pernah kena tinggal bila pegi jalan2, terpaksa balik naik grab... segan la tapi, sejak ada satu produk ni, haaaa, x sempat ajak dating, suami dah ready duk dpn rumah nk ajak g dating….baru tau..hehehe
.
produk ape tu?
mestilah. LOSYEN SC!! Tu diaaa.. Dagu runcing! !
Jangan kecam lama-lama.
.

Lebih info. ⬇⬇
📲WhatApps:+65-9185 2462
📲WhatApps:+65-9185 2462
📲WhatApps:+65-9185 2462
.
.
#IMLegacy
#TeamIedaMizan
#TeamSCAddicts
#kurus
#AgentWanted
#Hijabista
#KelvinZahari
#BazaarPakNil
#KurusCepat
#KurusSelamat
#KurusSecaraSihat
#KurusTanpaSenam
#KurusBajet
#KurusMurah
#KurusSihat
#KurusBadan
#KurusSihatCantik
#KurusPutih
#KurusDanSihat
#KurusCantik
#terapiinstagram
#ajimaura
#langsing
#bazaarpaknil
#pilihancelebrity
#artismalaysia
#Singapore

Anda Peminat Kopi?Anda seorang yang sangat menjaga KESIHATAN LUAR DAN DALAM.

Memperkenalkan "Secret Coffee" "SLIM.MING COFFEE PER-1 DIMALAYSIA YANG menggabungkan EKSTRAK "GARCINIA CAMBOGIA" + 5 LAGI BAHAN YANG MEMBAKAR & MENGGULINGKAN KOLES.TEROL ANDA!!! ✔Anda bosan dgn BADAN YG GEMUKSS ?
✔Rimas dgn Parut BERSEPAH dimuka?
✔SISTEM BUANGAN tidak LANCAR?
✔Badan sentiasa LEMAH?
✔IDAMKAN kulit Yang LICIN & BERSIH?

Jangan risau kami ADA PENYELESAIAN!!!
📲WhatApps:+65-9185 2462
📲WhatApps:+65-9185 2462
📲WhatApps:+65-9185 2462
.
.
#IMLegacy
#TeamIedaMizan
#TeamSCAddicts
#kurus
#AgentWanted
#Hijabista
#KelvinZahari
#BazaarPakNil
#KurusCepat
#KurusSelamat
#KurusSecaraSihat
#KurusTanpaSenam
#KurusBajet
#KurusMurah
#KurusSihat
#KurusBadan
#KurusSihatCantik
#KurusPutih
#KurusDanSihat
#KurusCantik
#terapiinstagram
#ajimaura
#langsing
#bazaarpaknil
#pilihancelebrity
#artismalaysia
#Singapore

NAK KURUS + CANTIK + SIHAT?! 💃🏻
.
NAK KURUS SEBELUM 2018? JOM2 CONSUME. COCO S SEKARANG!.
.
.
🛇TANPA PERLU DIET
🛇TANPA PERLU BERLAPAR
🛇TANPA SENAMAN
.
.
.
Cepat DM saya atau korang klik2 link di bio ig.
.
FREE POSTAGE : YES!
.
FREE GIFT : YES! 🎁
.
DI MONITOR SEHINGGA KORANG KURUS 😚
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreamcocos #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus

Tahniah Alia 3 bulan turun 13kg 🎊🎉🎈👏👏
Seorang yang dengar cakap coach, kena dengar cakap la kata nak kurus..
.
.
Class Fitness TerMURAH di Abad ini.. 💖Enrich Your Dream💖 - Lose Your Fat, Keep The Lean- * 1 Minggu 2x Class selama 4 Minggu!
* Setiap Hari Selasa & Khamis pada pukul 8.30 malam
Pencarian Peserta yg : 👉Nak Kurus bersama kawan-kawan.
👉Nak Turunkan BODY FAT
👉Nak Naikkan Muscle 💪🏽
👉Nak jadi lebih FIT
👉Nak tambah kenalan baru
👉Nak sertai keluarga yang POSITIF. ‼Paling BEST
1.Terdapat 8 Class Bersama Coach
3. Group training yang memberi anda motivasi
4. Coach yang sangat2 membantu dalam senaman
5. Komuniti workout yang push each other
6. Support Group Whatsapp
DAFTAR SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT !
.
.
👉shah alam fit challenge
017-9643 697
👉shah alam fit challenge
017-9643 697
👉shah alam fit challenge
017-9643 697
.
.
.
#shahalamfitchallenge
#shahalamresident
#shahalam
#vistaalam
#tipskurus
#nakkurus
#azam2017
#azamkempisperut
#dramabest
#megadrama
#jomkurus
#jomkurus1malaysia
#jubahbesar
#jubahxl
#mycoffeeprince
#fattzura
#kuruslangsing #kurusselamat #kurusalami #kurustanpadiet #kurusmudah #kuruspantas #kurusbajet #kurusmurah #kurusbadan #kurussecarasihat #kurusdenganmudah #kurusselepasraya

.
NAK LEBIH KURUS DALAM MASA 2 MINGGU??? kecilkanpinggang ? rampingkanperut ? kecilkanpeha ? nak kuruskan badan? hilangkan buncit?
.

AMARAN KERAS : Coach Akmal tak jual supplement.
.

LIHAT RATUSAN TESTIMONI DI IG coachakmal .
.

Pengalaman coach dalam bidang fitness sudah belasan tahun...dan sudah RATUSAN orang dibimbing coach...samada di forum, di whatsapp, instagram atau face to face, secara percuma atau berbayar. .

#coachakmal TAK JUAL SUPPLEMENT...coach bukan ejen mana mana fatburner atau supplement kurus ajaib wow! 😂😂😂 .
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Jadi Bagaimana Pakej Kurusihat Dilaksanakan???
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .
💪coach analisis data kesihatan klien, melalui soal jawab
💪Jika klien setuju mengambil servis dari coach, dan membuat bayaran yuran, coach berikan sistem, dan mula guide.
💪klien amalkan diet, dan jika ada apa apa kemusykilan, boleh bertanya soalan 24 jam melalui whatsapp selama sebulan.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Pakej Kurusihat, amat MUDAH dilaksanakan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .
💪boleh makan APA SAHAJA MAKANAN KEGEMARAN.
💪resepi RESEPI BEBAS
💪masak sendiri boleh, beli diluar boleh .
💪Sesuai dengan diet umum Rakyat Malaysia👍👍👍
💪Kurusihat dapat di amal seumur hidup👍👍👍
👏Badan lebih KURUS, seawal 2 minggu.
👏Harga pakej yang MURAH berbanding pasaran. 👏tetap boleh tanya soalan mengenai nutrisi dan fitness pm whatsapp coach, walau LEPAS habis servis coach, pada bila bila masa. . (Jika tiada pngurangan berat badan, atau ukurlilit inci badan dalam masa 1 bulan, lepas anda ikut saranan coach, 100% DUIT ANDA AKAN DIKEMBALIKAN) .
.
Untuk Info Lanjut

Whatsapp kurusihat ke 0195415551
Whatsapp kurusihat ke 0195415551
Whatsapp kurusihat ke 0195415551

Kami p joging
#kesihatan badan
#kurusbadan
#kawan

Ada yang tanya D'Queen Corset boleh ke pakai masa berpantang ?? Jawapannya adalah BOLEH SAYANG !! .
.
Nak tahu apa kebaikkannya ?? Baca tau , jangan malas. .
.
🍂Rahim kita akan cepat kecut
.
.
🍄Merampingkan semula pinggang kita
.
.
🍂Ia jugak dapat membentuk potongan badan . Sebab kwasan perut yang paling senang buncit dan susah nak turun. .
.
🍄Elak perut kita masuk angin maklumlah, time berpantang ni.. macam2 angin yang berminat nak masuk.. hihii
.
.
🍂Ia jugak mengelakkan otot perut kita ni kendur & menggelebeh.. .
.
🍄Elakkan perut dari buncit semula dan lemak menjadi gelebeh di kawasan pinggang . .
.
.
Harga berapa sis ?? Rm80 je sayang .

Kenapa D'Queen Corset best giler !! .
> mampu support tulang belakang .
> pembentukkan pinggang yg maksimum tau .
>sesuai untuk Lepas bersalin .
> Tidak panas .
> Tidak berlipat .
> Ada 4 tetulang yg support pinggang anda .
> Tidak bergulung dan tidak keras .
> sangat selesa digunakan sepanjang Exercise @ penggunaan harian .
> Membantu Kempis perut .
> Membantu pembakaran lemak .
> Membantu anda kelihatan Gojes .
> pembuangan menjadi semakin lawas .
.
Rm 80 FREE POSTAGE

HUBBY AKAK CAKAP KENDERAAN BERAT IKUT LORONG KIRI , SEBENARNYA TERBALIK KAK! Dia Perli Akak tuu...
.
❌ Perut kehadapan .❌ Perut Gendut .
❌ Perut berlipat . ❌ TIADA SHAPE .
.
D'Queen Corset Mudah Sangat Nak Pakai Tau , Tidak Bergulung atau Berlipat dengan Harga Mampu Milik Je U Olls .. tak nak ke pinggang secekak Raya ni ? .
.
❌ Perut sungguh maju kehadapan .
❌ Perut Gendut .
❌ Perut berlipat .
❌ Seluar asik beli baru jee .
❌ TIADA SHAPE Pinggang .
❌ SAKIT TULANG BELAKANG .
.
Best Price nak kasi ni . Ade Size S , M , L dan XL . Fuhh !! Nak bagitau ni , kalau lama tak pakai Corset isi2 perut jadi cam kerasss susah giler nak terbentuk . Takpe , jom kita setel .

Sape ada masalah ni ??
.
✋🏻Lemak Menggelebeh .
✋🏻Pinggang Takde Cutting .
✋🏻Perut Maju Kedepan .
✋🏻Selulit .
✋🏻Posture Badan Tak Stabil .
✋🏻Selalu Sakit Pinggang .
✋🏻Perut Berlipat2x .
.
Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Taoi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je .
.
Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ?? .
.
Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . .
Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai 5XL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? .
Rm80 je sayang !! .

D'QUEEN CORSET
===============
.
PREMIUM LATEX CORSET
- DESIGN EKSLUSIF -
- KUALITI ANTARABANGSA -
.
D'QUEEN CORSET PREMIUM LATEX .
.
✅ PEMBAKARAN LEMAK SANGAT CEPAT .
✅ Sangat sesuai utk perut BUNCIT .
✅ Tiada kesan sampingan .
✅ Sangat Selesa .
✅ Menyembunyikan lemak dan nampak ramping .
✅ Menyokong belakang badan anda .
✅ Membentuk tubuh menarik .
✅ Cepat dan serta merta turun dua saiz pinggang anda !.
✅ Perut makin mengecil .
✅ Sesuai pakai masa Kerja, Exercise, Majlis keraian , & dirumah .
✅ Orang hanya perasan anda RAMPING .
.
Kenapa korang harus memiliki D'QUEEN CORSET ?
.
💋D'QUEEN CORSET kami jamin selesa pada kulit walaupun sensitif
💋 Jaminan tidak akan BERLIPAT.
💋 Jaminan fabrik yang SELESA .
💋 Jaminan fabrik tidak PANAS . 💋 Jaminan fabrik sangat KUALITI.
.
Rm 80 jer uolls!

Kila pun consume coco s uolls.
Kalau tengok ig kila, dia always makan2 ja. .
Tapi badan masih meletop curvy lagi !.
.
.
Rahsianya apa lagi kalau bukan coco - s ni!.
.
👉Tanpa diet
👉Tanpa senaman
👉Tanpa kesan sampingan.
.
.
Nak kurus tapi nak makan? Coco s lah😘
.
Any oder can wassap me ain 016 3795680 atau nk mudah korang klik link di bio ig
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreamcocos #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus - #regrann

12 Manfaat lepas amalkan Air Lemon setiap pagi

1- Minum sebaik bangun tidur, melegalan dan elak masalah penghadaman seperti kembung perut , gastrik dan pedih hulu hati

2- Lemon bersifat antiseptik , membersih hati, buah pinggang dan darah . Recover tenaga dan lebih semangat buat kerja

3- Tinggi dengan vitamin C dan juga minerals seperti potassium d, kalsium dan magnesium untuk badan

4- Kandungan mineral tinggi, membuatkan lemon akan bertidank sebagai alkali dalam perut dan membuang toksid dalam badan

5- Mengelakkan sembelit atau cirit birit
6- Bagus untuk kulit, membaiki masalah kulit dan juga bersifat antioksida.

7- Air lemon membantu hati hasil lebih hempedu yang bantu menghadam lemak degil

8- Rawat sakit tekak
9- Kurangkan lendir dan kahak dalam badan

10- Detoks dan melawaskan

11- Hilangkan bau mulut awal pagi

12- Mengurangkan bau badan

WhatsApp "lemon" ke 013-336 8770 untuk mendapatkan lemonade anda sekarang. 😊

#lemonadexpresh #detox #tipskurus #tipskuruscepat #senangkurus #kurus #detoxwater #detoxrecipe #lemon #lemonade #detoxing #Kurusdengancepat #kurussihat #kurusbadan #kurusmudah #infokurus #barangbaik #terlajaklaris #JK1M #zumba #jogging #bakarlemak #fatburner #prokas #sayajual #bazarpaknil #teamrafaLX #workout #sado

Kila pun consume coco s uolls.
Kalau tengok ig kila, dia always makan2 ja. .
Tapi badan masih meletop curvy lagi !.
.
.
Rahsianya apa lagi kalau bukan coco - s ni!.
.
👉Tanpa diet
👉Tanpa senaman
👉Tanpa kesan sampingan.
.
.
Nak kurus tapi nak makan? Coco s lah😘
.
Any oder can wassap me ain 016 502326 atau nk mudah korang klik link di bio ig
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreamcocos #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus

Inilah Rahsia acik ni.minum 2x sehari kopi cukup mengenyangkan.Nak lagi best acik sapu secret correa.selamat angin kus-kus semangat keluar💨
.
Yang dekat ngn acik jangan marah na🤭.penting bdn acik makin slim.beribadatpun senang..😀
.
Jemput beri salam ye di pintu messeger Kak Dewi 😍
atau
📲WhatApps:+65-9185 2462
📲WhatApps:+65-9185 2462
📲WhatApps:+65-9185 2462
.
.
#IMLegacy
#TeamIedaMizan
#TeamSCAddicts
#kurus
#AgentWanted
#Hijabista
#KelvinZahari
#BazaarPakNil
#KurusCepat
#KurusSelamat
#KurusSecaraSihat
#KurusTanpaSenam
#KurusBajet
#KurusMurah
#KurusSihat
#KurusBadan
#KurusSihatCantik
#KurusPutih
#KurusDanSihat
#KurusCantik
#terapiinstagram
#ajimaura
#langsing
#bazaarpaknil
#pilihancelebrity
#artismalaysia
#Singapore

Ada tak orang Pantai Timur nak COD DETOX TEA tapi malas tunggu lelama poslaju hantar ?
.
Malas nak ke bank untuk bank in duit ?
.
Jangan bimbang untuk december ini Ziela buat Cod untuk area
MACHANG
KUALA TERENGGANU
PASIR PUTEH
.
Kalau nak oder pm kita sekarang tauu ada freegift lagi 😋
.
Whatsapp 013 9027862

Ada tak orang Pantai Timur nak COD DETOX TEA tapi malas tunggu lelama poslaju hantar ?
.
Malas nak ke bank untuk bank in duit ?
.
Jangan bimbang untuk december ini Ziela buat Cod untuk area
MACHANG
KUALA TERENGGANU
PASIR PUTEH
.
Kalau nak oder pm kita sekarang tauu ada freegift lagi 😋
.
Whatsapp 013 9027862

Most Popular Instagram Hashtags