#kurusbadan

MOST RECENT

Pelik..tp benar..6kg lost dgn mkn 3bjik BESLIM...๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…#beslim #kuruscepatselamat #kuruscantiksihat #kurusbadan #kuruscantiksihat

Sebelum 15 sachets tu abes, dah turun 5kg dah... tk ke awesome product ni?
.
Cepat2 whatsapp me to order okay! Stocks reaching us this week, insya allah!
.
Just $26 a box of 15 sachets only!
.
.
#mmsg
#maliamelliasg #maliamelliasingapore #maliamellia
#xxscoffee
#slimming
#kurus
#kuruscepat
#kurussihat
#kurusbadan
#cintabelleza
#cintabellezateam
#erina_nathasha

SAPU JE LEPAS MANDI, TURUN BERINCI-INCI!
-
-
>> Wangi!
>> Tak Melekit!
>> Sejukk!
-
_
Klik link di bio untuk order!
.
.
#killosslotion #killosslotionkurus #kurus
#kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik
#tipskurus #produkkurus #produkkurusmurah
#sayanakkurus #lotionkurussejuk

Testimoni Lengan turun 2 inch, punggung turun 4 inch , pinggan mengecil 2 inch dalam 7hari๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
Sis sapu 2 kali sehari dibahagian yang sis inginkan, dalam masa kurang seminggu dah boleh rasakan perubahannya!!๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ
.
Tips kami, sapu setiap kali lepas solat. Pasti BOOM!! Hasilnyaโšกโšก
.
.
Yang penting pakai Killoss Lotion memang best!โ˜ƒโ˜ƒ
.
.
Sis berminat?Komen PM atau WhatsApp di๐Ÿ‘‡
.
.
๐Ÿ“ฒ60193621174
๐Ÿ“ฒ60193621174
๐Ÿ“ฒ60193621174
.
.
#killosslotion #killosslotionkurus #kurus
#kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik
#tipskurus #produkkurus #produkkurusmurah
#sayanakkurus #lotionkurus

๐Ÿ’ƒTESTIMONI PERUT KEMPIS 4 INCH DALAM 9 HARI JE UOLLSS!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Alhamdulillah sis ni berjaya kempiskan perut 4inch dalam 9 hari je dan katanya kesan melawas seawal 2 jam je!๐Ÿ˜ฑ
.
Semudah sapu SELEPAS MANDI. Wangi!๐ŸŒธ Tak Melekit! dan selamat! ๐Ÿ˜Ž .
.
KILLOSS LOTION
.
. *MEMBANTU:* .
.
๐ŸŒธ Mengempiskan perut ๐Ÿ‘—
๐ŸŒธ Mengecilkan bahagian menggeleber ( peha, lengan ) ๐Ÿ‘ฏโ™€
๐ŸŒธ Meruncingkan dagu ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ™€
๐ŸŒธ Menghapuskan selulit ๐Ÿ’ƒ
๐ŸŒธ Menghilangkan stretch marks ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป
๐ŸŒธ Menegangkan kulit ๐Ÿ’…๐Ÿป
๐ŸŒธ Membuang toksin daripada badan ๐Ÿ™†โ™€
๐ŸŒธ Senang Lawas ๐Ÿšฝ
.
.
Sis berminat?Komen PM atau wassap di .
.
#killosslotion #killosslotionkurus #kurus
#kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik
#tipskurus #produkkurus #produkkurusmurah
#sayanakkurus #lotionkurus

Regrann from @datodrkk_chlush - Sis cantik dari tawang bachok datang buat rawatan putih kulitโค๏ธ
.
raya2 ni semua nak cantik nak flawless uolls ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜nak bagi suami pandang tak jemu ๐Ÿ’‹
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 ๐Ÿ“ฒ
.
FB PAGES - CHLUSH
.
FOLLOW INSTAGRAM - @datodrkk_chlush

Regrann from @datodrkk_chlush - Sis cantik dari kuala lumpur datang buat rawatan resdungโค๏ธ
.
raya2 ni semua nak cantik nak flawless uolls ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜nak bagi suami pandang tak jemu ๐Ÿ’‹
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 ๐Ÿ“ฒ
.
FB PAGES - CHLUSH
.
FOLLOW INSTAGRAM - @datodrkk_chlush

Regrann from @datodrkk_chlush - Sis cantik dari tawang bachok datang buat rawatan putih kulitโค๏ธ
.
raya2 ni semua nak cantik nak flawless uolls ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜nak bagi suami pandang tak jemu ๐Ÿ’‹
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 ๐Ÿ“ฒ
.
FB PAGES - CHLUSH
.
FOLLOW INSTAGRAM - @datodrkk_chlush

Most Popular Instagram Hashtags