#kurungmurah

MOST RECENT

❤️KEBAYA PRINCESS❤️
.
Bakal menggegarkan hati gadis2 di luar sana 😚
.
Kebaya princess didatangi dengan versi muslimah longgar dan menutupi punggung jadinya gadis2 & ibu2 tampil yakin dengan memakainya .
💕Material super selesa, Corak- Italian crepe printed dan iron less (ironless - Sarung je terus Santikk)
.
💕 Potongan Cutting Princess yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai.
.
💕 BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
.
💕 Mempunyai 5 WARNA menarik dan cantik
.
💕 Potongan Kain Lipat Batik Agar si pemakai tampak manis dan ayu
.
💕 Pinggang kain separuh getah
.
💕 Saiz S - XXL
.
🔴Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda
.
Harga RM119
Termasuk pos ke SM & SS
.
Whatsapp: 013-8465068
.
#aurainsta #aurainstabatch22 #dressmurahcantik #kurungmodenmurah #peplum #peplummurah #peplumsongket #peplumraya #kurungpahang #kurungcotton #kurungcantik #kurungmurah #tunicmurah #bajumelayu #bajumelayumurah #kurtamurah #blousemurah #blousemuslimah #kebarungmurah #kebarungmoden #kebarung #husna #husnacloset #palazzomurah #bawalbidang55 #dressmurah #blouse #sayajualmurah #sayajual

Kurung Danella
_____
.
Normal Price RM179
••••• ••••• •••••
[ #FLASHSALE 22-24NOV ]
🔖 RM99 sehelai
(+) FREE Postage sm&ss
••••• ••••• •••••
.
.
Details:
🔹Design Elegant & Unique. Bergaya tapi di dalam masa yang sama masih mengekalkan identiti muslimah
🔹Belahan di tengah Kurung membuatkan jatuhan kain lebih cantik beralun serta hiasan batu swarovski menyerlahkan lagi penampilan
🔹Hiasan pada tangan yang unik pada semakin menyerlahkan seri uolls
🔹Cutting longgar, sopan dan tidak ketat
🔹Material Dubai Como Crepe sangat selesa bila dipakai. Lembut tak panas, tak jarang, tak terlalu tebal/nipis serta mempunyai sistem pengudaraan yang baik pada material kain
🔹Penggunaan `dwi tone` warna lembut yang hampir sama sgt2 memikat mata
🔹Nursing & Wudhu Friendly (Zip)
.
.
p/s:
*) Stock limited ! First come first serve! 🤗
*) Postage bermula 26 November 2018
*) Warna sebenar mungkin berbeza kerana faktor pencahayaan, resolusi skrin hp/monitor, dan proses editing
_____
.
Untuk order atau pertanyaan boleh terus whatsapp ke
+601160902015 😊
.
.
#kurungdanella #kurung #kurunglovers #bajukurung #kurungmewah #kurungelegant #kurungexclusive #kurungmurah #kurungmoden #kurungpesta #kurungdinner #bajukurung #bajukurungmurah #kurungmurah #bajukurungmurah #kurungmurahmalaysia #sayajualbajukurung #sayajualkurung #kurungonline

❤️KEBAYA PRINCESS❤️
.
Bakal menggegarkan hati gadis2 di luar sana 😚
.
Kebaya princess didatangi dengan versi muslimah longgar dan menutupi punggung jadinya gadis2 & ibu2 tampil yakin dengan memakainya .
💕Material super selesa, Corak- Italian crepe printed dan iron less (ironless - Sarung je terus Santikk)
.
💕 Potongan Cutting Princess yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai.
.
💕 BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
.
💕 Mempunyai 5 WARNA menarik dan cantik
.
💕 Potongan Kain Lipat Batik Agar si pemakai tampak manis dan ayu
.
💕 Pinggang kain separuh getah
.
💕 Saiz S - XXL
.
🔴Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda
.
Harga RM119
Termasuk pos ke SM & SS
.
Whatsapp: 013-8465068
.
#aurainsta #aurainstabatch22 #dressmurahcantik #kurungmodenmurah #peplum #peplummurah #peplumsongket #peplumraya #kurungpahang #kurungcotton #kurungcantik #kurungmurah #tunicmurah #bajumelayu #bajumelayumurah #kurtamurah #blousemurah #blousemuslimah #kebarungmurah #kebarungmoden #kebarung #husna #husnacloset #palazzomurah #bawalbidang55 #dressmurah #blouse #sayajualmurah #sayajual

Updated Stock 21 Nov

MINI Kurung /Mini Moden

Harga PROMO RM 65 exc
NP RM 70 exc

WA Norul 0192340760

Ciri-Ciri Kurung Mini Moden/Mini Kurung 📌 Material 💯English Cotton
📌 Cutting cun melecun/straight cut & span sederhana nipis di bahagian bahu
📌 Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju
📌 Wuduk Friendly
📌 Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid
📌 Kain fully getah dan berzip di tepi
📌labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung
Grab your own fav code now girls! 💃

#kurungmurah #bajukurung #kurungmoden #kurungraya #kurungmini #kurungcotton #kurunglawa #kurungcantik #kurungcorak #kurungmurahmalaysia #kurungmodenmurah #kurungpahang #kurungpahangmurah #kurungpahangcotton #kurungmodencantik #kurungplussizeb#kurungmalaysia #kurungcikgurayaootd#kurungminikanak2#kurunggegirl#kurunganak #kurunganakperempuan#peplumkids #peplumkurung #peplumkurungmurah #peplumbudak #peplumcotton #peplumkanakkanak #peplumbaby #peplumbudakmurah

.
#saleYESkurunglacehazelstore
#saleYESkurunglacehazelstore
#saleYESkurunglacehazelstore
.
KEBAYA INDAH
PRICE : RM109
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SS
.
❤️2PCS FREE POS SM
ADD RM5 SS
.
SIZE S/M
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 14-14.5"
Bust :34-36"
Sleeve length : 22"
Length :26"
.
Skirt :
Waist : 24"
Hips : 34-36"
Length : 43"
.
SIZE L/XL
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 15-16"
Armhole : 21"
Bust :36-40"
Sleeve length : 23"
Length :26"
.
Skirt :
Waist : 29"
Hips : 36-38"
length : 44"
.
AVAILABLE IN SIZES *S/M & L/XL*
**_refer measurement guide_
.
• lace full lining moss crepe
• with hidden long zip at front
• skirt mermaid-cut and ruffles at front, with full elastic waistband
.
whatsapp 0133863371 atau klik link di bio
.
#bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodencorak #kurungmodensongket #bajumurah #baju #kurungsongket #kurungsongketmurah #sayajual #bazarpaknil #murah #kurungmodensongketmurah #kurungmodencorakmurah #murahmalaysia #bajukurungcorak #bajukurungcorakmurah #kurungmurah #kurungcorak #kurungcorakmurah #bridesmaid #bajubridesmaid #bajukenduri #koleksi2018 #cikgusekolah
.
(iman)

#FLASHSALE Kurung Danella
_____
.
Normal Price RM179
.
••••• ••••• •••••
[ #FLASHSALE 22-24NOV ]
🔖 RM99 sehelai
(+) FREE Postage sm&ss
••••• ••••• •••••
.
.
Details:
🔹Design Elegant & Unique. Bergaya tapi di dalam masa yang sama masih mengekalkan identiti muslimah
🔹Belahan di tengah Kurung membuatkan jatuhan kain lebih cantik beralun serta hiasan batu swarovski menyerlahkan lagi penampilan
🔹Hiasan pada tangan yang unik pada semakin menyerlahkan seri uolls
🔹Cutting longgar, sopan dan tidak ketat
🔹Material Dubai Como Crepe sangat selesa bila dipakai. Lembut tak panas, tak jarang, tak terlalu tebal/nipis serta mempunyai sistem pengudaraan yang baik pada material kain
🔹Penggunaan `dwi tone` warna lembut yang hampir sama sgt2 memikat mata
🔹Nursing & Wudhu Friendly (Zip)
.
.
p/s:
*) Stock limited ! First come first serve! 🤗
*) Postage bermula 26 November 2018
*) Warna sebenar mungkin berbeza kerana faktor pencahayaan, resolusi skrin hp/monitor, dan proses editing
_____
.
Untuk order atau pertanyaan boleh terus whatsapp ke
+601160902015 😊
.
.
#kurungdanella #kurung #kurunglovers #bajukurung #kurungmewah #kurungelegant #kurungexclusive #kurungmurah #kurungmoden #kurungpesta #kurungdinner #bajukurung #bajukurungmurah #kurungmurah #bajukurungmurah #kurungmurahmalaysia #sayajualbajukurung #sayajualkurung #kurungonline #bigsalesms2018

Meiju blouse

1 PCS RM35
2 PCS RM55
4 PCS RM100

Postage :
SEM - Add RM8
SS - Add RM12
(Postage 1-8pcs)

Material :
Chiffon bubble

Other :
Zip at the back neck

Measurement :

In cm
Length 62, shoulder 37, sleeve 54, armhole 42, bust 100, hip 118.

In inch
Length 24.5, shoulder 14.5, sleeve 21, armhole 16.5, bust 39, hip 46.5.

To order, pm/ws 0189023463 😉

#blouse#palazo#floralblouse#dress#bajuwanita#kurungmoden#kurung#kurungmurah#kurungpeplum#kurungsongket#tudung#shawl#bawal#batik#kurungbatik#preloved#instastyle#instagram#fashion#beautiful#cantik#cute#like4like#followme#follow#fun#style#likeforlike#onlineshopping#style2018

Meiju blouse

1 PCS RM35
2 PCS RM55
4 PCS RM100

Postage :
SEM - Add RM8
SS - Add RM12
(Postage 1-8pcs)

Material :
Chiffon bubble

Other :
Zip at the back neck

Measurement :

In cm
Length 62, shoulder 37, sleeve 54, armhole 42, bust 100, hip 118.

In inch
Length 24.5, shoulder 14.5, sleeve 21, armhole 16.5, bust 39, hip 46.5.

To order, pm/ws 0189023463 😉

#blouse#palazo#floralblouse#dress#bajuwanita#kurungmoden#kurung#kurungmurah#kurungpeplum#kurungsongket#tudung#shawl#bawal#batik#kurungbatik#preloved#instastyle#instagram#fashion#beautiful#cantik#cute#like4like#followme#follow#fun#style#likeforlike#onlineshopping#style2018

Meiju blouse

1 PCS RM35
2 PCS RM55
4 PCS RM100

Postage :
SEM - Add RM8
SS - Add RM12
(Postage 1-8pcs)

Material :
Chiffon bubble

Other :
Zip at the back neck

Measurement :

In cm
Length 62, shoulder 37, sleeve 54, armhole 42, bust 100, hip 118.

In inch
Length 24.5, shoulder 14.5, sleeve 21, armhole 16.5, bust 39, hip 46.5.

To order, pm/ws 0189023463 😉

#blouse#palazo#floralblouse#dress#bajuwanita#kurungmoden#kurung#kurungmurah#kurungpeplum#kurungsongket#tudung#shawl#bawal#batik#kurungbatik#preloved#instastyle#instagram#fashion#beautiful#cantik#cute#like4like#followme#follow#fun#style#likeforlike#onlineshopping#style2018

CASSANDRA EXCLUSIVE KURUNG
#ctzcassandraexclusivekurung #ctzkurungcollections #ctzjbecollections
.
RETAIL : RM120sm/RM125ss
.
📌 material soft crepe printed
📌 material sejuk dan lembut
📌 Zip dilengan wudhuk friendly
📌 zip di belakang baju memudahkan pemakaian
📌 Pinggang bergetah
📌 Ada 3 saiz sahaja S M XL
.
UKURAN : .
SAIZ S
Bahu 14"
Dada 34"
Lilit ketiak 18"
Panjang Lengan 23"
Labuh baju 34"
.
Skirt
Pinggang 26"-38"
Punggung 38"
Labuh 41"
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
SAIZ M
Bahu 15"
Dada 38"
Lilit Ketiak 19"
Panjang Lengan 23"
Labuh baju 34"
.
Skirt
Pingang 28"-40"
Punggung 40"
Labuh 42"
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Saiz XL
Bahu 17"
Dada 42"
Lilit ketiak 22"
Panjang Lengan 23"
Labuh Baju 34"
.
Skirt
Pinggang 34"-46"
Punggung 46"
Labuh 42"
.
Visit page :
www.facebook.com/ctzcollections
www.instagram.com/ctzcollections2
.
PM : www.wasap.my/60176831132/cassandraexclusivekurung
.
#ctzcollections
#cantikanggunbergaya
#cassandraexclusivekurung
#kurungmini
#bajukurungmini
#kurung
#kurungmoden
#bajukurung
#bajukurungmurah
#kurungmodenmurah
#kurungmurah
#bajukurungmoden
#kurungcantik
#kurungcantikmurah
#kurungbridemaids
#bajubridemaid
#bajubridemaidmurah
#bridemaids
#bajukenduri
#bajudinner
#bajukonvo
#ootd
#testimoni
#jbeagent
#terapiinstagram
#ajimaura

AKAK COMEL..ADIK MANIS..
Kurung terlajak HOT dan kembali. Kali ini tampil dgn gabungan warna yg sejuk mata memandang.
. 📌 Boleh dipakai dengan aksesori seperti rantai labuh,pearl,atau brooch.
.
📌 Cutting baju yang loose dan selesa dipakai, pilih saja saiz yang bersesuaian!
.
📌 Kain lipat batik yang memudahkan pergerakan,senang nak duduk atau melangkah.
.
📌 Diperbuat daripada material HIGH QUALITY COMO CREPE yang dijamin tip top kualitinya.
.
📌 kain yang lembut, senang digosok dan terletak elok di badan.
.
📌 pilihan saiz daripada XS SEHINGGA XXL.
.
HARGA :
1 PSG RM75
2 PSG RM140
5 PSG RM325
❌ masuk postage
.
POSTAGE : RM 8 SM / RM 12 SS
===========
Utk order 👇👇👇
.
📲 www.wasap.my/60177068525
📲 www.wasap.my/60177068525
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmuslimah #bajukurungplain #kurung #kurungmoden #kurungcantik #kurungmurah #kurungplain #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #aurainsta #igfamous #igshop #shoppingonline #shopeemyclass #borongmurah #bajuborong #pakaianwanita #pakaianmuslimah #pakaiankerja #pakaiankuliah #cikgusekolah #cikgumalaysia #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #spm

❤️KEBAYA PRINCESS❤️
.
Bakal menggegarkan hati gadis2 di luar sana 😚
.
Kebaya princess didatangi dengan versi muslimah longgar dan menutupi punggung jadinya gadis2 & ibu2 tampil yakin dengan memakainya .
💕Material super selesa, Corak- Italian crepe printed dan iron less (ironless - Sarung je terus Santikk)
.
💕 Potongan Cutting Princess yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai.
.
💕 BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
.
💕 Mempunyai 5 WARNA menarik dan cantik
.
💕 Potongan Kain Lipat Batik Agar si pemakai tampak manis dan ayu
.
💕 Pinggang kain separuh getah
.
💕 Saiz S - XXL
.
🔴Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda
.
Harga RM119
Termasuk pos ke SM & SS
.
Whatsapp: 013-8465068
.
#aurainsta #aurainstabatch22 #dressmurahcantik #kurungmodenmurah #peplum #peplummurah #peplumsongket #peplumraya #kurungpahang #kurungcotton #kurungcantik #kurungmurah #tunicmurah #bajumelayu #bajumelayumurah #kurtamurah #blousemurah #blousemuslimah #kebarungmurah #kebarungmoden #kebarung #husna #husnacloset #palazzomurah #bawalbidang55 #dressmurah #blouse #sayajualmurah #sayajual

❤️KEBAYA PRINCESS❤️
.
Bakal menggegarkan hati gadis2 di luar sana 😚
.
Kebaya princess didatangi dengan versi muslimah longgar dan menutupi punggung jadinya gadis2 & ibu2 tampil yakin dengan memakainya .
💕Material super selesa, Corak- Italian crepe printed dan iron less (ironless - Sarung je terus Santikk)
.
💕 Potongan Cutting Princess yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai.
.
💕 BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
.
💕 Mempunyai 5 WARNA menarik dan cantik
.
💕 Potongan Kain Lipat Batik Agar si pemakai tampak manis dan ayu
.
💕 Pinggang kain separuh getah
.
💕 Saiz S - XXL
.
🔴Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda
.
Harga RM119
Termasuk pos ke SM & SS
.
Whatsapp: 013-8465068
.
#aurainsta #aurainstabatch22 #dressmurahcantik #kurungmodenmurah #peplum #peplummurah #peplumsongket #peplumraya #kurungpahang #kurungcotton #kurungcantik #kurungmurah #tunicmurah #bajumelayu #bajumelayumurah #kurtamurah #blousemurah #blousemuslimah #kebarungmurah #kebarungmoden #kebarung #husna #husnacloset #palazzomurah #bawalbidang55 #dressmurah #blouse #sayajualmurah #sayajual

Alhamdulillah 💕💕
Feedback cust yang beli baju kurung semuanya puas hati and bagi feedback letop2 semuanya ✨💥
.
Cantik je diorang pakai, teserlah keayuan nya 😉
100% confirm tak akan mengecewakan korang.
.
-Quality tiptop 👍
-Kain yang sangat selesa 💯
-Confirm repeat order 😉
.
YANG MANA KATA EH ADMIN NI SEMBANG LA, MESTI NAK MARKETING DIA PUNYA BISNES JE. EH TAK PERCAYA KORANG BOLEH TENGOK FEEDBACK YANG LEPAS2 TAU 😜😜
.
#feedbackriasya
#feedbackriasya
#feedbackriasya
.
Anything contact admin tau 👇🏻👇🏻
Fast respond within 24hrs ⌚️ .
📲01129234805
📲01129234805
📲01129234805

#kurungriasya #sayajualbaju #bajukurung #kurungpahang #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmurah #bajukurungcotton

❤️KEBAYA PRINCESS❤️
.
Bakal menggegarkan hati gadis2 di luar sana 😚
.
Kebaya princess didatangi dengan versi muslimah longgar dan menutupi punggung jadinya gadis2 & ibu2 tampil yakin dengan memakainya .
💕Material super selesa, Corak- Italian crepe printed dan iron less (ironless - Sarung je terus Santikk)
.
💕 Potongan Cutting Princess yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai.
.
💕 BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
.
💕 Mempunyai 5 WARNA menarik dan cantik
.
💕 Potongan Kain Lipat Batik Agar si pemakai tampak manis dan ayu
.
💕 Pinggang kain separuh getah
.
💕 Saiz S - XXL
.
🔴Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda
.
Harga RM119
Termasuk pos ke SM & SS
.
Whatsapp: 013-8465068
.
#aurainsta #aurainstabatch22 #dressmurahcantik #kurungmodenmurah #peplum #peplummurah #peplumsongket #peplumraya #kurungpahang #kurungcotton #kurungcantik #kurungmurah #tunicmurah #bajumelayu #bajumelayumurah #kurtamurah #blousemurah #blousemuslimah #kebarungmurah #kebarungmoden #kebarung #husna #husnacloset #palazzomurah #bawalbidang55 #dressmurah #blouse #sayajualmurah #sayajual

Kain Pasang Ideya
♦️Code: PT1086
RM 39 exclude pos
.
.
pos RM 9 SM, RM 14SS
.
.
🔸Kain : Santino Silk
Jenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti, Warna Tekstur Sekata, Lebih Tebal, Sederhana Kilat, Tekstur Lembut, Tak Panas, Tak Jarang & Senang Iron
🔸Bidang : 46" (Cukup Bidang)
🔸Panjang : 4 meters (Cukup Meter)
🔸Berat : 620g +/-
.
.
# Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan ataupun berlainan setting screen dan monitor.
.
🌸Please CHAT ME first for STOCK AVAILABILITY. Thank u 🌸 🌸 Payment sebelum jam 12 join pos hari yg SAMA, KECUALI SABTU,AHAD & CUTI UMUM🌸
🌸 Pembelian melebihi 2 minta rujuk kembali SELLER utk KOS SHIPPING 🌸 .
.
#baju #bajukurung #kurung #kurungmurah #kurungmoden #kurungbesar #kurungcantik #kaincorakbatik #kainpasang #nursingkurung #kainkainpasangmurah #murah #cantik #sale #viral #sedondon #ideya #kainela

Kain Pasang Ideya
♦️Code: PT1086
RM 39 exclude pos
.
.
pos RM 9 SM, RM 14SS
.
.
🔸Kain : Santino Silk
Jenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti, Warna Tekstur Sekata, Lebih Tebal, Sederhana Kilat, Tekstur Lembut, Tak Panas, Tak Jarang & Senang Iron
🔸Bidang : 46" (Cukup Bidang)
🔸Panjang : 4 meters (Cukup Meter)
🔸Berat : 620g +/-
.
.
# Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan ataupun berlainan setting screen dan monitor.
.
🌸Please CHAT ME first for STOCK AVAILABILITY. Thank u 🌸 🌸 Payment sebelum jam 12 join pos hari yg SAMA, KECUALI SABTU,AHAD & CUTI UMUM🌸
🌸 Pembelian melebihi 2 minta rujuk kembali SELLER utk KOS SHIPPING 🌸 .
.
#baju #bajukurung #kurung #kurungmurah #kurungmoden #kurungbesar #kurungcantik #kaincorakbatik #kainpasang #nursingkurung #kainkainpasangmurah #murah #cantik #sale #viral #sedondon #ideya #kainela

Jaselin exclusive
RM 120 free pos SM, add RM 7 SS
.
.
Material -baju : lace full lining
Skirt :kain pario xjarang
S
Bahu :14-14.5
Dada : 32 -34
L tangan :22.5
L baju depan :20.5
L baju belakang :25

M
Bahu :15-15.5
Dada :36 -38
L tangan :23
L baju depan :21
L baju belakang :26

XL
Bahu :16-17
Dada :40 -42
L tangan :23.5
L baju depan :21
L baju belakang :26

Skirt pario ukuran :
Lebar :205 cm
Panjang :110 cm
.
.
WHATSAPP +60199697461
.
.
#baju #bajukurung #kurungbeads #kurunglace #tunang #bridesmaid #cantik #murah #skirtpario #kurungmurah #kurungcantik #viral #sale #offer #kurungsale #kurungoffer #kurungplussize #jaselin

Hi! Sis nak ingatkan dkt korang yg sale gila2 ni tinggal lagi dua hari! Rugi kan kalau tak borong je skrg sbb jimat banyakkk. Korang boleh pilih nak tunic atau kurti atau nak order dua2 pun boleh 😍

Untuk tunic ni material sama dgn kurti, pilihan colour pun sama cuma tunic lebih labuh sikit dari kurti. Tp yg menariknya, harga sale sis buat sama je dua2. So boleh cepat2 order ye. Lambat2 nanti menyesal 😁 whatsapp sis to order 0145130488 ❤️ .

#sayajualkurti #sayajualkurta #sayajualdanpakai #kurtimurah #kurtamurah #kurtimalaysia #kurtamalaysia #jubahmurah #kurungmurah #bajukurungmurah #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bajumurah #muslimah #bajumuslimah #bajulabuh #hargamurah #sale #promo #blousemurah #sayajualblouse #blouselabuh #tshirtmurah #sayajualtunic #tunicmurah #tuniccantik #tunicmuslimah #tunicmuslimahmurah #tunicmalaysia

LELONG ‼ LELONG ‼ LELONG ‼ .
⚘HARGA PROMOSI AMEENA KURUNG CUTTING PRINCESS: HANYA RM60 FREE POST 😍
.
DI ULANGI 🔉RM60 FREE POST 🔥
.
💞 WhatsApp DRESS COLLECTIONS, tekan link 👉
www.wasap.my/60149501172
.
Cepat-cepat grab uolss, memang murah habis dari asal, berbaloi sangat ‼️‼
.
.
🌸 Material Como Crepe
🌸 Beralun Cutting Princess
🌸 Ada Zip Dihadapan Baju
🌸 Cutting Kain Lipat Batik
.
.
Dapatkan segera 💥💥💥
.
Yang mana belum cuba, takkan nak jeling je 👀👀
.
⚘Jom WhatsApp cepat & click link ⤵️⤵⤵
.
💞 WhatsApp DRESS COLLECTIONS, tekan link 👉
www.wasap.my/60149501172
.
www.wasap.my/60149501172

#jubah#sayajual#kurungmurah#bajuraya#sabah#sarawak#uitm#bajukurung#sayajualmurah#bazaarpaknil#dressmurah#peplummurah#promosi#jubahmurah#igbizmy#igsellermalaysia#igshopmalaysia#bazarpaknil#kurungsongket#sayajualjubah#kurung#jualmurah#selangor#kurung#sayajualonline#bazaronline#bazarmalaysia#bajukurungmurah#kurungmoden#bajubridemaids#bajuraya#kebarung

Most Popular Instagram Hashtags