[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kurungmodenplain

14234 posts

TOP POSTS

NEW ARRIVAL ELENA SUIT #elenasuittnw .Dah bosan asik baju yg sama untuk ke tempat kerja @ ke majlis kenduri kendara? Apa kata cuba ELENA SUIT. Jimat masa utk bersiap sebab suit ni tak perlu iron😉👍
.
Harga: RM119 FREE POSTAGE . .
.
👘 Material Moss Crepe ringan.
.
👶Nursing dan wudhu friendly. .
.
🚫Tak perlu iron.
.
👖Poket di sisi kiri dan kanan seluar.
.
👖Seluar getah sepenuhnya, cangkuk dan berzip.
.
👍Tahan lasak dan senang dijaga.
.
📲WhatsApp 0123137346
📲WhatsApp 0123137346
📲WhatsApp 0123137346
.
#nursingfriendly #suitmuslimah #nianasuit
#kurungplain #kurungmoden #kurungmodenplain
#nursingfriendly #kurungsulam #bajukurungironless
#bajumenyusu #bajumenyusumurah #bajukurungmurahmalaysia #suitmuslimah #bajukerja #bajukerjamurah #bajukerjawanita #bajukurungcantik #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah  #kurungmurah #kurungmoden  #kurungpahang #kurungmodenmurah #kurungcantik #bajukurungmoden #bajuwanitamurah

#dfiazstylelover

#kurunglaraclaradfs

Selamat petang darlings. Haiii manis sungguh sis Hetty kita ni bergaya dengan Kurung Lara Clara warna pink belacan.

Jangan tak tahu uolls, Lara Clara ada 9 warna pilihan semua cecantik manis macam Choki-choki😅
.
.
Stok makin surut dah ni😭😭 .
Jangan tunggu lama-lama nak order💕
.
WHATSAPP📲 017 9278227
WHATSAPP📲 017 9278227
WHATSAPP📲 017 9278227

#testimoni #customerfeedback #kurungmodenplain #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungmurah #beautiful #love #terapiinstagram #bazaarpaknil #kakilike #ajimaura #followback #kualalumpur #like4like #viral #malaysia #trending #photography #instadiary #likes #instalikes #eusahawan #erezeki #dfiazstyle #youcanduit #terlajaklaris #instafamous

🔔Offer..🔔offer RM55.00

Juwita Kurung With Glitter Lace Skirt
Code: 2175
Material: Baju> Fursan Valentino
Jenis Fursan, Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron
Size: 34, 36, 38, 40
🌟Bermanik 🌟Depan Zip Besi 8", Tangan Zip Sorok
🌟Skirt: Glitter Lace; (Duyung dan Pinggang Dua Tepi Getah)

Whatsapp : 019-2252066

#peplum #peplumdress #kurungmoden #jubahdress #kurungmodenplain

🌸🌸🌸🌸🌸🌸
KURUNG BELLA
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
✅ Material PEARL SKIN PLATINUM
✅ Design mini kurung moden, cutting fits dan berdutt blkg. ✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai
✅ Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
✅ Terdapat 10 Warna HOT.
✅ Saiz XS S M L XL XXL
✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘
.
🔴 Harga Jual
RM110sm/Rm115ss 🔴
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan.
.
READY STOCK ‼️
READY STOCK ‼️
.
STOCK MASIH BANYAK 💕
.
📌 EXTRA SIZE 3XXL ADD RM10
.
Whatsapp 0129552569
#bazaarpaknil #adibizara #rizalman #kurungpleated #minikurungpleated #minikurungcantik #bajukurungmoden #kurungmodenplain #kurungplainmurah #minikurungmurah #dullsatinmurah #bajukurungpengapit #farahnabillah #fattzura #gv2017

Wow! 😱😱Absolutely GORGEOUS! .
Teaser of our NEW COLLECTION.
.
Siapa dapat teka nama koleksi kurung terbaru ni, Kak Alia nak bagi HADIAH!
.
Klunya ialah - it starts with 'M'.
.
Tekalah berapa banyak kali pun. 3 orang yang teka tepat, InsyaAllah Kak Alia akan pilih jadi pemenang. Kak Alia pilih secara rawak k.
.
Apa tunggu lagi tuuuu? Cepat TEKA nama KURUNG TERBARU NI! .
Good luck guyss. 💪💪😊
.
Contest ended 8 pagi esok okay. 😘😘
.
#terapiinstagram
#kurungmoden
#kurungmini
#kurungmodenplain
#kurungmodencantik
#kurungmodenmalaysia
#bajukurung
#bajukurungcantik
#bajubridesmaids
#bajumuslimah
#bajukurungmurah
#sayajualbajukurung
#instabutik

🎉🎉🎉SPECIAL CLEARANCE🎉🎉🎉
🌸KURUNG BABYDOLL KEYRA🌸
.
🌷Material Printed moss crepe
🌷tidak jarang dan mudah utk digosok. Sedikit jarang utk warna cerah
🌷corak batik abstract bahagian depan dan belakang baju dan skirt
🌷potongan babydoll yg tampak cantik dan elegant
🌷leher baju bulat, sarung terus tiada zip atau butang
🌷Skirt mermaid cut dan pinggang getah full
🌷free size fit until size 40
.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar
**sah sehingga 26 NOV (10 MALAM)
.
🎆RM65 ONLY🎆

GRAB NOW ❗❗❗
📲0176946012
#kurungmoden#bajukurungmoden#dress#kurungmodenplain#murah#kurungmodenmurah#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajukurungmodenplain#baju#bajumurah#kurungpeplumprinted#murah#minikurungprinted#bajupeplum#kurungmodenmurah#bajukurung#kurungpeplum#kurungmodenprinted#bajuprinted#dressprinted#minikurung#minikurungplain#kurungpeplumprinted#kurungplainpeplum#minikurungpeplum#sale#peplumsale#kurungpeplumsale#kurungsale#bajusale#bajukurungsale#peplumprintedsale

NEW NEW KURUNG MODEN PLAIN sempena RAYA ADILADHA 👍🏻👍🏻👍🏻 💕Material moist crepe
💕Tak panas 💕Tak Jarang 💕Harga Mampu milik😍
💕Pelbagai warna yang ada (Mustard, navy blue, dusty pink dan dark hijau turqoise) 💕Stock Limited
berminat ? Ws sis +6017-2535017 sementara stock masih ada😍😍😍. 🚶🏻‍♀️💃🏼boleh walk in butik kami tingkat 1 lot 01-162A butik citra mawar di kompleks pkns shah alam .

#kurungpeplum #kurungmodenplain #kurungmoden #minikurungmoden #rayaaidiladha2017 #newdesigns #pkns #shahalam #butikcitramawar

MOST RECENT

KURUNG MODEN ENGLISH COTTON RM59

Material
-100% English cotton
-Kain lembut,sejuk dan selesa
-Senang digosok
-Warna tidak luntur dan pudar
-Kain tidak mengecut -Tidak mengecut selepas dibasuh
-Tidak panas (material sederhana tebal)
-Cutting menarik -Size XS hingga XL
-Jenis kurung moden

Untuk order
www.wasap.my/+60139133990

HARGA : RM59 (HARGA ASAL RM65)
POSTAGE :
RM7 (SEMENANJUNG)
RM10 (SABAH & SARAWAK)

#kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmalaysia #kurungmodensongket #kurungmodencotton #kurungmodenterkini #kurungmoden2017 #kurungmodenplain #kurungmodenraya #kurungmodenexclusive #kurungmodenlace #kurungmodenplussize #kurungmodenbatik #kurungmodenprinted #kurungmoden🌹 #kurungmodenonline #kurungmoden2016 #kurungmodenmuslimah #kurungmodenhijau #kurungmodenlawa #kurungmodensaree #kurungmodenborong #kurungmodenmalabiz #kurungmodenprada #kurungmodencorak #kurungmodendandress #kurungmodenbeige #kurungmodensilk #kurungmodenbudak

KURUNG MODEN ENGLISH COTTON RM59

Material
-100% English cotton
-Kain lembut,sejuk dan selesa
-Senang digosok
-Warna tidak luntur dan pudar
-Kain tidak mengecut -Tidak mengecut selepas dibasuh
-Tidak panas (material sederhana tebal)
-Cutting menarik -Size XS hingga XL
-Jenis kurung moden

Untuk order
www.wasap.my/+60139133990

HARGA : RM59 (HARGA ASAL RM65)
POSTAGE :
RM7 (SEMENANJUNG)
RM10 (SABAH & SARAWAK)

#kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmalaysia #kurungmodensongket #kurungmodencotton #kurungmodenterkini #kurungmoden2017 #kurungmodenplain #kurungmodenraya #kurungmodenexclusive #kurungmodenlace #kurungmodenplussize #kurungmodenbatik #kurungmodenprinted #kurungmoden🌹 #kurungmodenonline #kurungmoden2016 #kurungmodenmuslimah #kurungmodenhijau #kurungmodenlawa #kurungmodensaree #kurungmodenborong #kurungmodenmalabiz #kurungmodenprada #kurungmodencorak #kurungmodendandress #kurungmodenbeige #kurungmodensilk #kurungmodenbudak

KURUNG MODEN ENGLISH COTTON RM59

Material
-100% English cotton
-Kain lembut,sejuk dan selesa
-Senang digosok
-Warna tidak luntur dan pudar
-Kain tidak mengecut -Tidak mengecut selepas dibasuh
-Tidak panas (material sederhana tebal)
-Cutting menarik -Size XS hingga XL
-Jenis kurung moden

Untuk order
www.wasap.my/+60139133990

HARGA : RM59 (HARGA ASAL RM65)
POSTAGE :
RM7 (SEMENANJUNG)
RM10 (SABAH & SARAWAK)

#kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmalaysia #kurungmodensongket #kurungmodencotton #kurungmodenterkini #kurungmoden2017 #kurungmodenplain #kurungmodenraya #kurungmodenexclusive #kurungmodenlace #kurungmodenplussize #kurungmodenbatik #kurungmodenprinted #kurungmoden🌹 #kurungmodenonline #kurungmoden2016 #kurungmodenmuslimah #kurungmodenhijau #kurungmodenlawa #kurungmodensaree #kurungmodenborong #kurungmodenmalabiz #kurungmodenprada #kurungmodencorak #kurungmodendandress #kurungmodenbeige #kurungmodensilk #kurungmodenbudak

NEW ARRIVAL ELENA SUIT #elenasuittnw .Dah bosan asik baju yg sama untuk ke tempat kerja @ ke majlis kenduri kendara? Apa kata cuba ELENA SUIT. Jimat masa utk bersiap sebab suit ni tak perlu iron😉👍
.
Harga: RM119 FREE POSTAGE . .
.
👘 Material Moss Crepe ringan.
.
👶Nursing dan wudhu friendly. .
.
🚫Tak perlu iron.
.
👖Poket di sisi kiri dan kanan seluar.
.
👖Seluar getah sepenuhnya, cangkuk dan berzip.
.
👍Tahan lasak dan senang dijaga.
.
📲WhatsApp 0123137346
📲WhatsApp 0123137346
📲WhatsApp 0123137346
.
#nursingfriendly #suitmuslimah #nianasuit
#kurungplain #kurungmoden #kurungmodenplain
#nursingfriendly #kurungsulam #bajukurungironless
#bajumenyusu #bajumenyusumurah #bajukurungmurahmalaysia #suitmuslimah #bajukerja #bajukerjamurah #bajukerjawanita #bajukurungcantik #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah  #kurungmurah #kurungmoden  #kurungpahang #kurungmodenmurah #kurungcantik #bajukurungmoden #bajuwanitamurah

NEW ARRIVAL ELENA SUIT #elenasuittnw .Dah bosan asik baju yg sama untuk ke tempat kerja @ ke majlis kenduri kendara? Apa kata cuba ELENA SUIT. Jimat masa utk bersiap sebab suit ni tak perlu iron😉👍
.
Harga: RM119 FREE POSTAGE . .
.
👘 Material Moss Crepe ringan.
.
👶Nursing dan wudhu friendly. .
.
🚫Tak perlu iron.
.
👖Poket di sisi kiri dan kanan seluar.
.
👖Seluar getah sepenuhnya, cangkuk dan berzip.
.
👍Tahan lasak dan senang dijaga.
.
📲WhatsApp 0123137346
📲WhatsApp 0123137346
📲WhatsApp 0123137346
.
#nursingfriendly #suitmuslimah #nianasuit
#kurungplain #kurungmoden #kurungmodenplain
#nursingfriendly #kurungsulam #bajukurungironless
#bajumenyusu #bajumenyusumurah #bajukurungmurahmalaysia #suitmuslimah #bajukerja #bajukerjamurah #bajukerjawanita #bajukurungcantik #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah  #kurungmurah #kurungmoden  #kurungpahang #kurungmodenmurah #kurungcantik #bajukurungmoden #bajuwanitamurah

NEW ARRIVAL ELENA SUIT #elenasuittnw .Dah bosan asik baju yg sama untuk ke tempat kerja @ ke majlis kenduri kendara? Apa kata cuba ELENA SUIT. Jimat masa utk bersiap sebab suit ni tak perlu iron😉👍
.
Harga: RM119 FREE POSTAGE . .
.
👘 Material Moss Crepe ringan.
.
👶Nursing dan wudhu friendly. .
.
🚫Tak perlu iron.
.
👖Poket di sisi kiri dan kanan seluar.
.
👖Seluar getah sepenuhnya, cangkuk dan berzip.
.
👍Tahan lasak dan senang dijaga.
.
📲WhatsApp 0123137346
📲WhatsApp 0123137346
📲WhatsApp 0123137346
.
#nursingfriendly #suitmuslimah #nianasuit
#kurungplain #kurungmoden #kurungmodenplain
#nursingfriendly #kurungsulam #bajukurungironless
#bajumenyusu #bajumenyusumurah #bajukurungmurahmalaysia #suitmuslimah #bajukerja #bajukerjamurah #bajukerjawanita #bajukurungcantik #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah  #kurungmurah #kurungmoden  #kurungpahang #kurungmodenmurah #kurungcantik #bajukurungmoden #bajuwanitamurah

NEW ARRIVAL ELENA SUIT #elenasuittnw .Dah bosan asik baju yg sama untuk ke tempat kerja @ ke majlis kenduri kendara? Apa kata cuba ELENA SUIT. Jimat masa utk bersiap sebab suit ni tak perlu iron😉👍
.
Harga: RM119 FREE POSTAGE . .
.
👘 Material Moss Crepe ringan.
.
👶Nursing dan wudhu friendly. .
.
🚫Tak perlu iron.
.
👖Poket di sisi kiri dan kanan seluar.
.
👖Seluar getah sepenuhnya, cangkuk dan berzip.
.
👍Tahan lasak dan senang dijaga.
.
📲WhatsApp 0123137346
📲WhatsApp 0123137346
📲WhatsApp 0123137346
.
#nursingfriendly #suitmuslimah #nianasuit
#kurungplain #kurungmoden #kurungmodenplain
#nursingfriendly #kurungsulam #bajukurungironless
#bajumenyusu #bajumenyusumurah #bajukurungmurahmalaysia #suitmuslimah #bajukerja #bajukerjamurah #bajukerjawanita #bajukurungcantik #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah  #kurungmurah #kurungmoden  #kurungpahang #kurungmodenmurah #kurungcantik #bajukurungmoden #bajuwanitamurah

NEW ARRIVAL ELENA SUIT #elenasuittnw .Dah bosan asik baju yg sama untuk ke tempat kerja @ ke majlis kenduri kendara? Apa kata cuba ELENA SUIT. Jimat masa utk bersiap sebab suit ni tak perlu iron😉👍
.
Harga: RM119 FREE POSTAGE . .
.
👘 Material Moss Crepe ringan.
.
👶Nursing dan wudhu friendly. .
.
🚫Tak perlu iron.
.
👖Poket di sisi kiri dan kanan seluar.
.
👖Seluar getah sepenuhnya, cangkuk dan berzip.
.
👍Tahan lasak dan senang dijaga.
.
📲WhatsApp 0123137346
📲WhatsApp 0123137346
📲WhatsApp 0123137346
.
#nursingfriendly #suitmuslimah #nianasuit
#kurungplain #kurungmoden #kurungmodenplain
#nursingfriendly #kurungsulam #bajukurungironless
#bajumenyusu #bajumenyusumurah #bajukurungmurahmalaysia #suitmuslimah #bajukerja #bajukerjamurah #bajukerjawanita #bajukurungcantik #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah  #kurungmurah #kurungmoden  #kurungpahang #kurungmodenmurah #kurungcantik #bajukurungmoden #bajuwanitamurah

🎉🎉🎉SPECIAL CLEARANCE🎉🎉🎉
🌸KURUNG BABYDOLL KEYRA🌸
.
🌷Material Printed moss crepe
🌷tidak jarang dan mudah utk digosok. Sedikit jarang utk warna cerah
🌷corak batik abstract bahagian depan dan belakang baju dan skirt
🌷potongan babydoll yg tampak cantik dan elegant
🌷leher baju bulat, sarung terus tiada zip atau butang
🌷Skirt mermaid cut dan pinggang getah full
🌷free size fit until size 40
.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar
**sah sehingga 26 NOV (10 MALAM)
.
🎆RM65 ONLY🎆

GRAB NOW ❗❗❗
📲0176946012
#kurungmoden#bajukurungmoden#dress#kurungmodenplain#murah#kurungmodenmurah#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajukurungmodenplain#baju#bajumurah#kurungpeplumprinted#murah#minikurungprinted#bajupeplum#kurungmodenmurah#bajukurung#kurungpeplum#kurungmodenprinted#bajuprinted#dressprinted#minikurung#minikurungplain#kurungpeplumprinted#kurungplainpeplum#minikurungpeplum#sale#peplumsale#kurungpeplumsale#kurungsale#bajusale#bajukurungsale#peplumprintedsale

🎉🎉🎉SPECIAL CLEARANCE🎉🎉🎉
🌸KURUNG BABYDOLL KEYRA🌸
.
🌷Material Printed moss crepe
🌷tidak jarang dan mudah utk digosok. Sedikit jarang utk warna cerah
🌷corak batik abstract bahagian depan dan belakang baju dan skirt
🌷potongan babydoll yg tampak cantik dan elegant
🌷leher baju bulat, sarung terus tiada zip atau butang
🌷Skirt mermaid cut dan pinggang getah full
🌷free size fit until size 40
.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar
**sah sehingga 26 NOV (10 MALAM)
.
🎆RM65 ONLY🎆

GRAB NOW ❗❗❗
📲0176946012
#kurungmoden#bajukurungmoden#dress#kurungmodenplain#murah#kurungmodenmurah#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajukurungmodenplain#baju#bajumurah#kurungpeplumprinted#murah#minikurungprinted#bajupeplum#kurungmodenmurah#bajukurung#kurungpeplum#kurungmodenprinted#bajuprinted#dressprinted#minikurung#minikurungplain#kurungpeplumprinted#kurungplainpeplum#minikurungpeplum#sale#peplumsale#kurungpeplumsale#kurungsale#bajusale#bajukurungsale#peplumprintedsale

🎉🎉🎉SPECIAL CLEARANCE🎉🎉🎉
🌸KURUNG BABYDOLL KEYRA🌸
.
🌷Material Printed moss crepe
🌷tidak jarang dan mudah utk digosok. Sedikit jarang utk warna cerah
🌷corak batik abstract bahagian depan dan belakang baju dan skirt
🌷potongan babydoll yg tampak cantik dan elegant
🌷leher baju bulat, sarung terus tiada zip atau butang
🌷Skirt mermaid cut dan pinggang getah full
🌷free size fit until size 40
.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar
**sah sehingga 26 NOV (10 MALAM)
.
🎆RM65 ONLY🎆

GRAB NOW ❗❗❗
📲0176946012
#kurungmoden#bajukurungmoden#dress#kurungmodenplain#murah#kurungmodenmurah#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajukurungmodenplain#baju#bajumurah#kurungpeplumprinted#murah#minikurungprinted#bajupeplum#kurungmodenmurah#bajukurung#kurungpeplum#kurungmodenprinted#bajuprinted#dressprinted#minikurung#minikurungplain#kurungpeplumprinted#kurungplainpeplum#minikurungpeplum#sale#peplumsale#kurungpeplumsale#kurungsale#bajusale#bajukurungsale#peplumprintedsale

🎉🎉🎉SPECIAL CLEARANCE🎉🎉🎉
🌸KURUNG BABYDOLL KEYRA🌸
.
🌷Material Printed moss crepe
🌷tidak jarang dan mudah utk digosok. Sedikit jarang utk warna cerah
🌷corak batik abstract bahagian depan dan belakang baju dan skirt
🌷potongan babydoll yg tampak cantik dan elegant
🌷leher baju bulat, sarung terus tiada zip atau butang
🌷Skirt mermaid cut dan pinggang getah full
🌷free size fit until size 40
.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar
**sah sehingga 26 NOV (10 MALAM)
.
🎆RM65 ONLY🎆

GRAB NOW ❗❗❗
📲0176946012
#kurungmoden#bajukurungmoden#dress#kurungmodenplain#murah#kurungmodenmurah#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajukurungmodenplain#baju#bajumurah#kurungpeplumprinted#murah#minikurungprinted#bajupeplum#kurungmodenmurah#bajukurung#kurungpeplum#kurungmodenprinted#bajuprinted#dressprinted#minikurung#minikurungplain#kurungpeplumprinted#kurungplainpeplum#minikurungpeplum#sale#peplumsale#kurungpeplumsale#kurungsale#bajusale#bajukurungsale#peplumprintedsale

🎉🎉🎉SPECIAL CLEARANCE🎉🎉🎉
🌸KURUNG BABYDOLL KEYRA🌸
.
🌷Material Printed moss crepe
🌷tidak jarang dan mudah utk digosok. Sedikit jarang utk warna cerah
🌷corak batik abstract bahagian depan dan belakang baju dan skirt
🌷potongan babydoll yg tampak cantik dan elegant
🌷leher baju bulat, sarung terus tiada zip atau butang
🌷Skirt mermaid cut dan pinggang getah full
🌷free size fit until size 40
.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar
**sah sehingga 26 NOV (10 MALAM)
.
🎆RM65 ONLY🎆

GRAB NOW ❗❗❗
📲0176946012
#kurungmoden#bajukurungmoden#dress#kurungmodenplain#murah#kurungmodenmurah#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajukurungmodenplain#baju#bajumurah#kurungpeplumprinted#murah#minikurungprinted#bajupeplum#kurungmodenmurah#bajukurung#kurungpeplum#kurungmodenprinted#bajuprinted#dressprinted#minikurung#minikurungplain#kurungpeplumprinted#kurungplainpeplum#minikurungpeplum#sale#peplumsale#kurungpeplumsale#kurungsale#bajusale#bajukurungsale#peplumprintedsale

🎉🎉🎉SPECIAL CLEARANCE🎉🎉🎉
🌸KURUNG BABYDOLL KEYRA🌸
.
🌷Material Printed moss crepe
🌷tidak jarang dan mudah utk digosok. Sedikit jarang utk warna cerah
🌷corak batik abstract bahagian depan dan belakang baju dan skirt
🌷potongan babydoll yg tampak cantik dan elegant
🌷leher baju bulat, sarung terus tiada zip atau butang
🌷Skirt mermaid cut dan pinggang getah full
🌷free size fit until size 40
.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar
**sah sehingga 26 NOV (10 MALAM)
.
🎆RM65 ONLY🎆

GRAB NOW ❗❗❗
📲0176946012
#kurungmoden#bajukurungmoden#dress#kurungmodenplain#murah#kurungmodenmurah#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajukurungmodenplain#baju#bajumurah#kurungpeplumprinted#murah#minikurungprinted#bajupeplum#kurungmodenmurah#bajukurung#kurungpeplum#kurungmodenprinted#bajuprinted#dressprinted#minikurung#minikurungplain#kurungpeplumprinted#kurungplainpeplum#minikurungpeplum#sale#peplumsale#kurungpeplumsale#kurungsale#bajusale#bajukurungsale#peplumprintedsale

🎉🎉🎉SPECIAL CLEARANCE🎉🎉🎉
🌸KURUNG BABYDOLL KEYRA🌸
.
🌷Material Printed moss crepe
🌷tidak jarang dan mudah utk digosok. Sedikit jarang utk warna cerah
🌷corak batik abstract bahagian depan dan belakang baju dan skirt
🌷potongan babydoll yg tampak cantik dan elegant
🌷leher baju bulat, sarung terus tiada zip atau butang
🌷Skirt mermaid cut dan pinggang getah full
🌷free size fit until size 40
.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar
**sah sehingga 26 NOV (10 MALAM)
.
🎆RM65 ONLY🎆

GRAB NOW ❗❗❗
📲0176946012
#kurungmoden#bajukurungmoden#dress#kurungmodenplain#murah#kurungmodenmurah#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajukurungmodenplain#baju#bajumurah#kurungpeplumprinted#murah#minikurungprinted#bajupeplum#kurungmodenmurah#bajukurung#kurungpeplum#kurungmodenprinted#bajuprinted#dressprinted#minikurung#minikurungplain#kurungpeplumprinted#kurungplainpeplum#minikurungpeplum#sale#peplumsale#kurungpeplumsale#kurungsale#bajusale#bajukurungsale#peplumprintedsale

🎉🎉🎉SPECIAL CLEARANCE🎉🎉🎉
🌸KURUNG BABYDOLL KEYRA🌸
.
🌷Material Printed moss crepe
🌷tidak jarang dan mudah utk digosok. Sedikit jarang utk warna cerah
🌷corak batik abstract bahagian depan dan belakang baju dan skirt
🌷potongan babydoll yg tampak cantik dan elegant
🌷leher baju bulat, sarung terus tiada zip atau butang
🌷Skirt mermaid cut dan pinggang getah full
🌷free size fit until size 40
.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar
**sah sehingga 26 NOV (10 MALAM)
.
🎆RM65 ONLY🎆

GRAB NOW ❗❗❗
📲0176946012
#kurungmoden#bajukurungmoden#dress#kurungmodenplain#murah#kurungmodenmurah#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajukurungmodenplain#baju#bajumurah#kurungpeplumprinted#murah#minikurungprinted#bajupeplum#kurungmodenmurah#bajukurung#kurungpeplum#kurungmodenprinted#bajuprinted#dressprinted#minikurung#minikurungplain#kurungpeplumprinted#kurungplainpeplum#minikurungpeplum#sale#peplumsale#kurungpeplumsale#kurungsale#bajusale#bajukurungsale#peplumprintedsale

🌸🌸🌸🌸🌸🌸
KURUNG BELLA
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
✅ Material PEARL SKIN PLATINUM
✅ Design mini kurung moden, cutting fits dan berdutt blkg. ✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai
✅ Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
✅ Terdapat 10 Warna HOT.
✅ Saiz XS S M L XL XXL
✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘
.
🔴 Harga Jual
RM110sm/Rm115ss 🔴
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan.
.
READY STOCK ‼️
READY STOCK ‼️
.
STOCK MASIH BANYAK 💕
.
📌 EXTRA SIZE 3XXL ADD RM10
.
Whatsapp 0129552569
#bazaarpaknil #adibizara #rizalman #kurungpleated #minikurungpleated #minikurungcantik #bajukurungmoden #kurungmodenplain #kurungplainmurah #minikurungmurah #dullsatinmurah #bajukurungpengapit #farahnabillah #fattzura #gv2017

Most Popular Instagram Hashtags