[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kurungmini

126553 posts

TOP POSTS

Korang ada banyak tudung pucci. Nk lebih anggun kebabooomm???.
.
Matchkan je dgn baju kurung lisa dengan pucci detailling. Meletopp terus.
.
#kurungonline #kurungmoden #kurungcantik #tudungpucci #kurungmini

💐PIONY BLOSOM💐

5 Pilihan untuk Direbut
Warna Yang Cantik & Memukau
Rambang Mata Dibuatnya.. 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION🌹 🌸Material COMO ROYAL SILK
✔️Jenis Kain Tahan Lasak
✔️Design KURUNG MINI MODEN
✔️Saiz S M L XL MODEN
✔️Cutting LOOSE & Berdutt Dibelakang
✔️Kain KEMBANG PAYUNG
✔️Zip Kain Tepi Sebelah Kiri
✔️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
✔️Tidak jarang
✔️Tidak perlu Iron 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Exclusive

Pm/whatsapp -----> 0176222676
Pm/whatsapp -----> 0176222676
Pm/whatsapp -----> 0176222676

#kurungminimalaysia #kurungminimurah #kurungmini #kurungminimodenmurah #kurungminimoden

Gais ada harga combo untuk 3 helai 😍

Whatsapp 0178724540

Atau tekan link di bio sahaja 😘

ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.

METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
. .
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.

7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.

WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman.

#throwback #daisypeplum #kurungmini #kurungmurah #minikurung #jubahmoden #jubahmurah #jubahdress #kendurikahwin #kurungplain #officewearmalaysia #tutorialshawl #bazaarpaknil #buynoworcrylater #kurong #kurungraya #kebarung #peplum #dress #abaya #dressmurah #bajukurungtradisional #kurungfishtail #bajukurungpeplum #peplumdoll #peplummurah #baju #kurungcantik

Morningggg!!! Haaaaa siapaaa nak dapatkan Baimonds Jubah ni jom grab sekarang! stok limited 😍😍😍😍😍 .
Lepas nie bolehla melaram sakan dengan baimonds jubah yang lip lap nie 😂

Assalamualaikum w.b.t
.
Selamat pagj semua 😘
.
Macam baru je
Macam cantik je
Macam comei je
Macam nak beli je
Macam nak release 😉
.
Whatsapp mirul #jejakajualbaju segera
📲+60145164512
📲+60145164512
📲+60145164512
.
#jgoempire #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #sayajual #marykaymalaysia #shaklee
#blousemurah #kurungmini #kurungsyarie #emasmurah #jubahperempuan #ajimaura #jubahplain #dms360 #terapiinstagram #cardiganmurah #cardiganmalaysia #bazarpaknil #nurraysa #cikgusekolah #toneexcel #ivmist #dianzvitamin #kurtaunisex #ctdk #skirtmalaysia

BYL-3418 - Sakura Embroidery Premium Blouse
Brand : Li-yana Material : Premium Como Crepe 🌸🌸 Tidak jarang dan berat
🌸🌸 BF friendly, zip sembunyi di depen baju
🌸🌸 Material Premium dan sejuk dipakai
🌸🌸 Sulaman bungan sakura yang unik di bawah dan lengan

Harga : RM 39

Postage: (Flat Rate)

RM7 (Semenanjung)

RM10 (Sabah & Serawak)

1-3 pcs - Pos Laju (Semenanjung, Sabah, Sarawak & Labuan)

4 pcs ke atas -
GDex (Semenanjung), Registered Post (Sabah, Sarawak & Labuan)

Berminat ws je 011-52201082 atau tekan link dkt bio 😊

#blousemurah #blousecantik #blousewanita #blouselinen #blousemoden #kurungmoden #kurungmini #sayajualmurah #jualanmurah #dresslawa #dressmuslimah #dress #dressmurah #dressplain #blouseplain #jubahplain #freepostage #peplumkurung #peplummurah #bajupeplum #malaysiaonlineshop

MOST RECENT

DROPSHIP OPEN!
.
Nak bantu suami??
Nak cari duit poket??
Nak tambah pendapatan??
.
Mudah jeee 🤗🤗
.
.
❌Tak perlu modal
❌Tak perlu simpan stock
❌Tak perlu pos barang
.
.
MARGIN UNTUNG.. RM10-20 sebotol tau, itu kalau sebotol, kalau sehari jual 5 botol tak ke RM100 sehari ? kalau sebulan ? haa kira kira.
.
.
#agensahdexandra #codjb #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #perfumemalaysia #perfume #perfumeinspired #originalperfume #dropshipforstudent #kurungmoden #kurungpahang #kurungmini #kurungplain #dexandrajohorbahru #dexandrajohor #agenaktifjb #beliyangoriginal #bazarpaknil #tudung #shawl #letpassionleadyou #scentoflife #dexandraforher #dexandraforhim #dexandrajb #dexandra #readystockdexandra #minyakwangi #minyakwangidexandra

🌸ADELIA DRESS (195 AA)🌸
.
Material: Tissabella Silk
Wudhu friendly
Nursing friendly
Princess cut (potongan tengah)
Tidak mudah tercarik
Tidak luntur
Tidak mengecut
Ironless
Zip depan belakang
.
.
RM 96 postage rm7 sm/ rm10 ss
2xl add rm6
.
.
Jom whatsapp admin laju-laju😘
.
.
📲019-7877168
📲019-7877168
📲019-7877168

#bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #bajupeplummurah #kurungmoden #kurungmini #kurungmodenbunga #kurungfishtailmurah #bajukurungmurah #kurungdoll #dresscorakmurah #dressbunga #bajunursing #dresskembang #dressmurah #dresscantikmurah #bajupeplumcantik #bajupeplumlace #bajubridemaids #bajubridesmaidmurah #bajupengapit #bajutunang #bajunikah #bajukenduri #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #sayajualbajumurah #kedaibajumurah

🌸ADELIA DRESS (195 AA)🌸
.
Material: Tissabella Silk
Wudhu friendly
Nursing friendly
Princess cut (potongan tengah)
Tidak mudah tercarik
Tidak luntur
Tidak mengecut
Ironless
Zip depan belakang
.
.
RM 96 postage rm7 sm/ rm10 ss
2xl add rm6
.
.
Jom whatsapp admin laju-laju😘
.
.
📲019-7877168
📲019-7877168
📲019-7877168

#bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #bajupeplummurah #kurungmoden #kurungmini #kurungmodenbunga #kurungfishtailmurah #bajukurungmurah #kurungdoll #dresscorakmurah #dressbunga #bajunursing #dresskembang #dressmurah #dresscantikmurah #bajupeplumcantik #bajupeplumlace #bajubridemaids #bajubridesmaidmurah #bajupengapit #bajutunang #bajunikah #bajukenduri #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #sayajualbajumurah #kedaibajumurah

🌸ADELIA DRESS (195 AA)🌸
.
Material: Tissabella Silk
Wudhu friendly
Nursing friendly
Princess cut (potongan tengah)
Tidak mudah tercarik
Tidak luntur
Tidak mengecut
Ironless
Zip depan belakang
.
.
RM 96 postage rm7 sm/ rm10 ss
2xl add rm6
.
.
Jom whatsapp admin laju-laju😘
.
.
📲019-7877168
📲019-7877168
📲019-7877168

#bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #bajupeplummurah #kurungmoden #kurungmini #kurungmodenbunga #kurungfishtailmurah #bajukurungmurah #kurungdoll #dresscorakmurah #dressbunga #bajunursing #dresskembang #dressmurah #dresscantikmurah #bajupeplumcantik #bajupeplumlace #bajubridemaids #bajubridesmaidmurah #bajupengapit #bajutunang #bajunikah #bajukenduri #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #sayajualbajumurah #kedaibajumurah

🌸ADELIA DRESS (195 AA)🌸
.
Material: Tissabella Silk
Wudhu friendly
Nursing friendly
Princess cut (potongan tengah)
Tidak mudah tercarik
Tidak luntur
Tidak mengecut
Ironless
Zip depan belakang
.
.
RM 96 postage rm7 sm/ rm10 ss
2xl add rm6
.
.
Jom whatsapp admin laju-laju😘
.
.
📲019-7877168
📲019-7877168
📲019-7877168

#bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #bajupeplummurah #kurungmoden #kurungmini #kurungmodenbunga #kurungfishtailmurah #bajukurungmurah #kurungdoll #dresscorakmurah #dressbunga #bajunursing #dresskembang #dressmurah #dresscantikmurah #bajupeplumcantik #bajupeplumlace #bajubridemaids #bajubridesmaidmurah #bajupengapit #bajutunang #bajunikah #bajukenduri #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #sayajualbajumurah #kedaibajumurah

🌸ADELIA DRESS (195 AA)🌸
.
Material: Tissabella Silk
Wudhu friendly
Nursing friendly
Princess cut (potongan tengah)
Tidak mudah tercarik
Tidak luntur
Tidak mengecut
Ironless
Zip depan belakang
.
.
RM 96 postage rm7 sm/ rm10 ss
2xl add rm6
.
.
Jom whatsapp admin laju-laju😘
.
.
📲019-7877168
📲019-7877168
📲019-7877168

#bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #bajupeplummurah #kurungmoden #kurungmini #kurungmodenbunga #kurungfishtailmurah #bajukurungmurah #kurungdoll #dresscorakmurah #dressbunga #bajunursing #dresskembang #dressmurah #dresscantikmurah #bajupeplumcantik #bajupeplumlace #bajubridemaids #bajubridesmaidmurah #bajupengapit #bajutunang #bajunikah #bajukenduri #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #sayajualbajumurah #kedaibajumurah

🌸MELYSSA PLEATED (195 MP)🌸
super fast selling item .
Fabric : Tisabella Silk
Nursing Friendly
Tiada dart di belakang
Potongan di bahagian tengah
Zip bahagian depan baju
Mempunyai pleated di bahagian hadapan baju
Kain Duyung
Mempunyai zip dan cangkuk
Pinggang kain : Getah pinggang + Velcro
Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin
.
.
RM 96 postage rm7 sm/ rm10 ss
.
.
Jom whatsapp admin laju-laju😘 .
.
📲019-7877168
📲019-7877168
📲019-7877168

#bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #bajupeplummurah #kurungmoden #kurungmini #kurungmodenbunga #kurungfishtailmurah #bajukurungmurah #kurungdoll #peplumdoll #kebayapeplum #bajunursing #kebayamoden #dressmurah #dresscantikmurah #bajupeplumcantik #bajupeplumlace #bajubridemaids #bajubridesmaidmurah #bajupengapit #bajutunang #bajunikah #bajukenduri #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #sayajualbajumurah #kedaibajumurah #dressmurah

🌸MELYSSA PLEATED (195 MP)🌸
super fast selling item .
Fabric : Tisabella Silk
Nursing Friendly
Tiada dart di belakang
Potongan di bahagian tengah
Zip bahagian depan baju
Mempunyai pleated di bahagian hadapan baju
Kain Duyung
Mempunyai zip dan cangkuk
Pinggang kain : Getah pinggang + Velcro
Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin
.
.
RM 96 postage rm7 sm/ rm10 ss
.
.
Jom whatsapp admin laju-laju😘 .
.
📲019-7877168
📲019-7877168
📲019-7877168

#bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #bajupeplummurah #kurungmoden #kurungmini #kurungmodenbunga #kurungfishtailmurah #bajukurungmurah #kurungdoll #peplumdoll #kebayapeplum #bajunursing #kebayamoden #dressmurah #dresscantikmurah #bajupeplumcantik #bajupeplumlace #bajubridemaids #bajubridesmaidmurah #bajupengapit #bajutunang #bajunikah #bajukenduri #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #sayajualbajumurah #kedaibajumurah #dressmurah

🌸ZASKIA BASIC KURUNG🌸
fast selling item
.
SIZE: S, M L, XL, DAN XXL
.
MATERIAL COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain jatuh terletak bila dipakai.
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai
.
CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di hadapan baju
-Butang di bahagian tangan
-Kombinasi warna menarik
-Direka khas untuk majlis kenduri kendara
-Design kurung moden dengan pattern basic dan simple
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA
.
KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly
-Mudah disarung
.
.
RM 95 Postage RM 9 sm/ rm 11 ss
.
.
Jom whatsapp admin laju-laju😘 .
.
📲019-7877168
📲019-7877168
📲019-7877168

#bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #bajupeplummurah #kurungmoden #kurungmini #kurungmodenbunga #kurungminiplain #kurungplainmurah #kurungfishtailmurah #bajukurungmurah #kurungdoll #peplumdoll #kebayapeplum #bajunursing #kebayamoden #dressmurah #dresscantikmurah #bajupeplumcantik #bajupeplumlace #bajubridemaids #bajubridesmaidmurah #bajupengapit #bajutunang #bajunikah #bajukenduri #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu

🌸ZASKIA BASIC KURUNG🌸
fast selling item
.
SIZE: S, M L, XL, DAN XXL
.
MATERIAL COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain jatuh terletak bila dipakai.
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai
.
CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di hadapan baju
-Butang di bahagian tangan
-Kombinasi warna menarik
-Direka khas untuk majlis kenduri kendara
-Design kurung moden dengan pattern basic dan simple
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA
.
KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly
-Mudah disarung
.
.
RM 95 Postage RM 9 sm/ rm 11 ss
.
.
Jom whatsapp admin laju-laju😘 .
.
📲019-7877168
📲019-7877168
📲019-7877168

#bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #bajupeplummurah #kurungmoden #kurungmini #kurungmodenbunga #kurungminiplain #kurungplainmurah #kurungfishtailmurah #bajukurungmurah #kurungdoll #peplumdoll #kebayapeplum #bajunursing #kebayamoden #dressmurah #dresscantikmurah #bajupeplumcantik #bajupeplumlace #bajubridemaids #bajubridesmaidmurah #bajupengapit #bajutunang #bajunikah #bajukenduri #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu

🌸ZASKIA BASIC KURUNG🌸
fast selling item
.
SIZE: S, M L, XL, DAN XXL
.
MATERIAL COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain jatuh terletak bila dipakai.
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai
.
CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di hadapan baju
-Butang di bahagian tangan
-Kombinasi warna menarik
-Direka khas untuk majlis kenduri kendara
-Design kurung moden dengan pattern basic dan simple
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA
.
KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly
-Mudah disarung
.
.
RM 95 Postage RM 9 sm/ rm 11 ss
.
.
Jom whatsapp admin laju-laju😘 .
.
📲019-7877168
📲019-7877168
📲019-7877168

#bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #bajupeplummurah #kurungmoden #kurungmini #kurungmodenbunga #kurungminiplain #kurungplainmurah #kurungfishtailmurah #bajukurungmurah #kurungdoll #peplumdoll #kebayapeplum #bajunursing #kebayamoden #dressmurah #dresscantikmurah #bajupeplumcantik #bajupeplumlace #bajubridemaids #bajubridesmaidmurah #bajupengapit #bajutunang #bajunikah #bajukenduri #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu

🌸ZASKIA BASIC KURUNG🌸
fast selling item
.
SIZE: S, M L, XL, DAN XXL
.
MATERIAL COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain jatuh terletak bila dipakai.
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai
.
CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di hadapan baju
-Butang di bahagian tangan
-Kombinasi warna menarik
-Direka khas untuk majlis kenduri kendara
-Design kurung moden dengan pattern basic dan simple
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA
.
KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly
-Mudah disarung
.
.
RM 95 Postage RM 9 sm/ rm 11 ss
.
.
Jom whatsapp admin laju-laju😘 .
.
📲019-7877168
📲019-7877168
📲019-7877168

#bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #bajupeplummurah #kurungmoden #kurungmini #kurungmodenbunga #kurungminiplain #kurungplainmurah #kurungfishtailmurah #bajukurungmurah #kurungdoll #peplumdoll #kebayapeplum #bajunursing #kebayamoden #dressmurah #dresscantikmurah #bajupeplumcantik #bajupeplumlace #bajubridemaids #bajubridesmaidmurah #bajupengapit #bajutunang #bajunikah #bajukenduri #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu

.
Jangan Lupa, Kunjungi Kami di semua sosmed kami:
* https://fb.me/HNAsli
* https://fb.me/NuePolie
* https://fb.me/PMCMDS
* https://fb.me/DSCKlinik
* https://fb.me/HijabIrene
* https://fb.me/KojicAcidLime
* https://fb.me/EdukasiMainan
* https://fb.me/HerbaliSlimming
* https://fb.me/WarungWonkito
* https://fb.me/WarungWonkito2
* https://fb.me/WarungWongkito
.
* https://Instagram.com/Herbalii
* https://Instagram.com/PMCMDS
* https://Instagram.com/HijabIrene
* https://Instagram.com/DSCJakarta
* https://Instagram.com/WW.Kiriman
* https://Instagram.com/WW.Testimoni
* https://Instagram.com/WW.Transferan
* https://Instagram.com/HettyNugrahati
* https://Instagram.com/WarungWonkito
* https://Instagram.com/WarungWongkito
.
* https://Twitter.com/IreneHijab
* https://Twitter.com/WarungWonkito
* https://Twitter.com/WarungWongkito
.
.
Semua MarketPlace Kami:
* https://Shopee.co.id/WarungWongkito
* https://TokoPedia.com/WarungWonkito
* https://TokoPedia.com/WarungWongkito
* https://BukaLapak.com/WarungWonkito
* https://BukaLapak.com/WarungWongkito
.
.
@HijabIrene @WarungWonkito @WarungWongkito @DSCJakarta @PMCMDS @HettyNugrahati @Herbalii @WW.Kiriman @Wonkito @WW.Testimoni .
#irenehijab #hijabirene #warungwonkito #warungwongkito #gamisirene #irenegamis #kurung #bajukurung #kurungmoden #kurungsongket #kurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmurah #kurungchiffon #kurungmodenmurah #kurungpahang #kurungmalaysia #kurungcotton #kurungscallop #kurunglace #kurungmodern #kurungsequin #kurungcantik #minikurung #kurungraya #kurungmini #kurungpeplum #kurunglycra #sayajualbajukurung #kurungbatik

Baju apa tuuu banyak-banyak bergantung tepi tangga...?
.
Haaa ni lah koleksi Baju Kurung Moden Dhia salah seorang peminat tegar Dhia Cotton. Tak perlu risau asyik pakai baju kurung yang sama je nak pergi kuliah kaannn 😃
.
Psst.. Walaupun harga sale sekarang, order banyak pun dapat diskaun special lagi tau. Saje nak bagitau 😉
.
#bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #modernkurung #bajukurungmurah #kurungmodenmurah #bajukonvo #bajukonvokesyen #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #minikurungmurah #kurungmini #kurungminimurah #kurungcotton #cottonkurung #bajukurungmini #bajukurungminimurah #bajukurungcotton #kurungcottonmurah #cottonkurungmurah #kurungcotton #sayajualbajukurung #sayajualkurungmoden #sayajualbajukurungmoden #bajukonvokesyen #kebayacotton #kebayamurah #kebayalabuh #kebayamurah #kebarung #sayajualbajucotton #kebayacottonmurah

Nak simple tapi cantik?
.
Baju kurung moden lah jawapannya. Tak perlu bersusah payah gosok lama-lama, tak perlu berpeluh macam buat sauna, tak perlu risau baju cepat berkedut.
.
Ramaiii pelajar IPTA / IPTS buat koleksi pakai pergi kuliah. Maklumlah, RM59 jeee sepasang 😃
.
DM / Whatsapp 013 4884152 untuk check stock. Atau boleh klik link whatsapp di bio 😃
.
#bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #modernkurung #bajukurungmurah #kurungmodenmurah #bajukonvo #bajukonvokesyen #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #minikurungmurah #kurungmini #kurungminimurah #kurungcotton #cottonkurung #bajukurungmini #bajukurungminimurah #bajukurungcotton #kurungcottonmurah #cottonkurungmurah #kurungcotton #sayajualbajukurung #sayajualkurungmoden #sayajualbajukurungmoden #bajukonvokesyen #uitmdihatiku #uitm #uiam #utp #usm #uthm #utm

KURUNG MODERN .

MATERIAL SAKURA DAN SONGKET TENUN .

SIZE 36 38 40 42 44 46 48 .

RM 170.00 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA .

TIDAK PANAS DAN TIDAK JARANG .

SENANG DIGOSOK DAN TIDAK MUDAH KEDUT .

ZIP BELAKANG DAN ZIP DITANGAN .

#sayajual #bajukurungexclusive #bajukurungbesar #bajukurungmodern #bajukurungmoden #bajukurungsongket #bajukurunhpahang #bajukurungsongketmurah #kurungmini #kurungsongket #bajukurungpink

KURUNG MODERN .

MATERIAL SAKURA DAN SONGKET TENUN .

SIZE 36 38 40 42 44 46 48 .

RM 170.00 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA .

TIDAK PANAS DAN TIDAK JARANG .

SENANG DIGOSOK DAN TIDAK MUDAH KEDUT .

ZIP BELAKANG DAN ZIP DITANGAN .

#sayajual #bajukurungexclusive #bajukurungbesar #bajukurungmodern #bajukurungmoden #bajukurungsongket #bajukurunhpahang #bajukurungsongketmurah #kurungmini #kurungsongket #bajukurungpurple

KURUNG MODERN .

MATERIAL SAKURA DAN SONGKET TENUN .

SIZE 36 38 40 42 44 46 48 .

RM 170.00 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA .

TIDAK PANAS DAN TIDAK JARANG .

SENANG DIGOSOK DAN TIDAK MUDAH KEDUT .

ZIP BELAKANG DAN ZIP DITANGAN .

#sayajual #bajukurungexclusive #bajukurungbesar #bajukurungmodern #bajukurungmoden #bajukurungsongket #bajukurunhpahang #bajukurungsongketmurah #kurungmini #kurungsongket #bajukurungcoklat

KURUNG MODERN .

MATERIAL SAKURA DAN SONGKET TENUN .

SIZE 36 38 40 42 44 46 48 .

RM 170.00 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA .

TIDAK PANAS DAN TIDAK JARANG .

SENANG DIGOSOK DAN TIDAK MUDAH KEDUT .

ZIP BELAKANG DAN ZIP DITANGAN .

#sayajual #bajukurungexclusive #bajukurungbesar #bajukurungmodern #bajukurungmoden #bajukurungsongket #bajukurunhpahang #bajukurungsongketmurah #kurungmini #kurungsongket #bajukurungkelabu #bajukurunggrey

:
HAIHH SUSAHNYE NAK CARI KALER YG CANTIK DAN HOT UTK BRIDEMAIDS ? 😢LAGI LAGI CUTTING CUN DAN SLIM ? 😫
SIZE PULAK NAK XS SAMPAI 4XL PUN PAYAHNYE NAK JUMPE 😞 DONT WORRY SYG,MEH SHOPPING DI RK NI,BAJU BRIDEMAIDS DENGAN HARGA BORONG LOVE2 GITU 💕 .
🔥NEW ARRIVAL PANAS PANAS🔥
.
🌹TAMPIL MENARIK DAN MEMPERSONA 🌹
.
💎💎💎💎 VIVY 💎💎💎💎
.
✅ Material PEARL SKIN PLATINUM GRED A+
✅ Design mini kurung TERKINI, cutting loose dan berdutt blkg. ✅ ZIP DEPAN (BF FRIENDLY) 😉
✅ Dihiasi DIAMOND 💎 ditgn TAMPAK EXCLUSIVE DAN MEWAH
✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai
✅ Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
✅ Terdapat 15 Warna HOT.
✅ Saiz XS S M L XL XXL
✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘
.
🔴 Harga : RM130sm/Rm135ss 🔴
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan.
.
READY STOCK ‼️
READY STOCK ‼️
.
📌EXTRA SIZE 3XXL & 4XXL ADD RM10 .
#rk
#rkagent
.
🌹Whassap untuk order

http://www.wasap.my/+60137401341
http://www.wasap.my/+60137401341
http://www.wasap.my/+60137401341
.
#bajumalaysia
#bajumurah
#bajukurungmurah
#kainpasang
#bajucantik
#baju
#bajuxl
#bajusaiz
#kaincotton
#bajupopular
#bajuviral
#minikurung
#kurungmoden
#kurungpahang
#kurungmini
#bajuraya
#bajuraya2017
#kurungraya
#dropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#dropshipmalaysia
#bajukebaya
#kurungkebaya
#jubahmalaysia
#bajubridesmaid
#bajubridemaids
#bridesmaidbaju
#bridesmaidmalaysia

:
HAIHH SUSAHNYE NAK CARI KALER YG CANTIK DAN HOT UTK BRIDEMAIDS ? 😢LAGI LAGI CUTTING CUN DAN SLIM ? 😫
SIZE PULAK NAK XS SAMPAI 4XL PUN PAYAHNYE NAK JUMPE 😞 DONT WORRY SYG,MEH SHOPPING DI RK NI,BAJU BRIDEMAIDS DENGAN HARGA BORONG LOVE2 GITU 💕 .
🔥NEW ARRIVAL PANAS PANAS🔥
.
🌹TAMPIL MENARIK DAN MEMPERSONA 🌹
.
💎💎💎💎 VIVY 💎💎💎💎
.
✅ Material PEARL SKIN PLATINUM GRED A+
✅ Design mini kurung TERKINI, cutting loose dan berdutt blkg. ✅ ZIP DEPAN (BF FRIENDLY) 😉
✅ Dihiasi DIAMOND 💎 ditgn TAMPAK EXCLUSIVE DAN MEWAH
✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai
✅ Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
✅ Terdapat 15 Warna HOT.
✅ Saiz XS S M L XL XXL
✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘
.
🔴 Harga : RM130sm/Rm135ss 🔴
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan.
.
READY STOCK ‼️
READY STOCK ‼️
.
📌EXTRA SIZE 3XXL & 4XXL ADD RM10 .
#rk
#rkagent
.
🌹Whassap untuk order

http://www.wasap.my/+60137401341
http://www.wasap.my/+60137401341
http://www.wasap.my/+60137401341
.
#bajumalaysia
#bajumurah
#bajukurungmurah
#kainpasang
#bajucantik
#baju
#bajuxl
#bajusaiz
#kaincotton
#bajupopular
#bajuviral
#minikurung
#kurungmoden
#kurungpahang
#kurungmini
#bajuraya
#bajuraya2017
#kurungraya
#dropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#dropshipmalaysia
#bajukebaya
#kurungkebaya
#jubahmalaysia
#bajubridesmaid
#bajubridemaids
#bridesmaidbaju
#bridesmaidmalaysia

:
HAIHH SUSAHNYE NAK CARI KALER YG CANTIK DAN HOT UTK BRIDEMAIDS ? 😢LAGI LAGI CUTTING CUN DAN SLIM ? 😫
SIZE PULAK NAK XS SAMPAI 4XL PUN PAYAHNYE NAK JUMPE 😞 DONT WORRY SYG,MEH SHOPPING DI RK NI,BAJU BRIDEMAIDS DENGAN HARGA BORONG LOVE2 GITU 💕 .
🔥NEW ARRIVAL PANAS PANAS🔥
.
🌹TAMPIL MENARIK DAN MEMPERSONA 🌹
.
💎💎💎💎 VIVY 💎💎💎💎
.
✅ Material PEARL SKIN PLATINUM GRED A+
✅ Design mini kurung TERKINI, cutting loose dan berdutt blkg. ✅ ZIP DEPAN (BF FRIENDLY) 😉
✅ Dihiasi DIAMOND 💎 ditgn TAMPAK EXCLUSIVE DAN MEWAH
✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai
✅ Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
✅ Terdapat 15 Warna HOT.
✅ Saiz XS S M L XL XXL
✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘
.
🔴 Harga : RM130sm/Rm135ss 🔴
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan.
.
READY STOCK ‼️
READY STOCK ‼️
.
📌EXTRA SIZE 3XXL & 4XXL ADD RM10 .
#rk
#rkagent
.
🌹Whassap untuk order

http://www.wasap.my/+60137401341
http://www.wasap.my/+60137401341
http://www.wasap.my/+60137401341
.
#bajumalaysia
#bajumurah
#bajukurungmurah
#kainpasang
#bajucantik
#baju
#bajuxl
#bajusaiz
#kaincotton
#bajupopular
#bajuviral
#minikurung
#kurungmoden
#kurungpahang
#kurungmini
#bajuraya
#bajuraya2017
#kurungraya
#dropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#dropshipmalaysia
#bajukebaya
#kurungkebaya
#jubahmalaysia
#bajubridesmaid
#bajubridemaids
#bridesmaidbaju
#bridesmaidmalaysia

:
HAIHH SUSAHNYE NAK CARI KALER YG CANTIK DAN HOT UTK BRIDEMAIDS ? 😢LAGI LAGI CUTTING CUN DAN SLIM ? 😫
SIZE PULAK NAK XS SAMPAI 4XL PUN PAYAHNYE NAK JUMPE 😞 DONT WORRY SYG,MEH SHOPPING DI RK NI,BAJU BRIDEMAIDS DENGAN HARGA BORONG LOVE2 GITU 💕 .
🔥NEW ARRIVAL PANAS PANAS🔥
.
🌹TAMPIL MENARIK DAN MEMPERSONA 🌹
.
💎💎💎💎 VIVY
💎💎💎💎
.
✅ Material PEARL SKIN PLATINUM GRED A+
✅ Design mini kurung TERKINI, cutting loose dan berdutt blkg. ✅ ZIP DEPAN (BF FRIENDLY) 😉
✅ Dihiasi DIAMOND 💎 ditgn TAMPAK EXCLUSIVE DAN MEWAH
✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai
✅ Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
✅ Terdapat 15 Warna HOT.
✅ Saiz XS S M L XL XXL ✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘
.
🔴 Harga : RM130sm/Rm135ss 🔴
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan.
.
READY STOCK ‼️
READY STOCK ‼️
.
📌EXTRA SIZE 3XXL & 4XXL ADD RM10 .
#rk
#rkagent
.
🌹Whassap untuk order

http://www.wasap.my/+60137401341
http://www.wasap.my/+60137401341
http://www.wasap.my/+60137401341
.
#bajumalaysia
#bajumurah
#bajukurungmurah
#kainpasang
#bajucantik
#baju
#bajuxl
#bajusaiz
#kaincotton
#bajupopular
#bajuviral
#minikurung
#kurungmoden
#kurungpahang
#kurungmini
#bajuraya
#bajuraya2017
#kurungraya
#dropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#dropshipmalaysia
#bajukebaya
#kurungkebaya
#jubahmalaysia
#bajubridesmaid
#bajubridemaids
#bridesmaidbaju
#bridesmaidmalaysia

💐PIONY BLOSOM💐

5 Pilihan untuk Direbut
Warna Yang Cantik & Memukau
Rambang Mata Dibuatnya.. 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION🌹 🌸Material COMO ROYAL SILK
✔️Jenis Kain Tahan Lasak
✔️Design KURUNG MINI MODEN
✔️Saiz S M L XL MODEN
✔️Cutting LOOSE & Berdutt Dibelakang
✔️Kain KEMBANG PAYUNG
✔️Zip Kain Tepi Sebelah Kiri
✔️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
✔️Tidak jarang
✔️Tidak perlu Iron 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Exclusive

Pm/whatsapp -----> 0176222676
Pm/whatsapp -----> 0176222676
Pm/whatsapp -----> 0176222676

#kurungminimalaysia #kurungminimurah #kurungmini #kurungminimodenmurah #kurungminimoden

💐KURUNG ASYIRA💐

5 Pilihan untuk Direbut
Warna Yang Cantik & Memukau
Rambang Mata Dibuatnya.. 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION🌹 🌸Material ROYAL SILK
✔️Jenis Kain Tahan Lasak
✔️Design KURUNG MODEN
✔️Saiz S M L XL MODEN
✔️Cutting LOOSE & Berdutt Dibelakang
✔️Kain KEMBANG PAYUNG
✔️Zip Kain Tepi Sebelah Kiri
✔️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
✔️Tidak jarang
✔️Tidak perlu Iron 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Exclusive

Pm/whatsapp ------> 0176222676
Pm/whatsapp ------> 0176222676
Pm/whatsapp ------> 0176222676

#bajukurungmurah #kurungmini #kurungminimoden #kurungminimalaysia #kurungminimurah

:
MEDINA SONGKET PLEATED
.
- material yang digunakan ialah diamond silk
- terdapat songket dibahagian tangan
- songket yang dijahit pleated dibahagian pinggang kiri dan kanan
- terdapat 5warna yang MELETOPS
- BREASTFEEDING friendly
- kain kembang payung
- kain bergetah kiri dan kanan
- saiz bermula dari XS hingga XL
.
PRICE : RM135 FREE POSTAGE
.
* proceed 3-4days after payment
* all size are available
.
🌹Whassap untuk order
.
http://www.wasap.my/+60137401341
.
#bajumalaysia
#bajumurah
#bajukurungmurah
#kainpasang
#bajucantik
#baju
#bajuxl
#bajusaiz
#kaincotton
#bajupopular
#bajuviral
#minikurung
#kurungmoden
#kurungpahang
#kurungmini
#bajuraya
#bajuraya2017
#kurungraya
#bajusongket
#songket
#kainsongket
#songketmalaysia
#kurungsongket
#songketprinted
#dropshipdiperlukan
#dropshipmalaysia
#agendiperlukan
#agenmalaysia

Apa? Nak baju baru untuk kenduri minggu ni? Worry not. Anda order harini, kita pos harini jugak! Tunggu apa lagi tu? 😉😉
.
.
📲📲📲Whatsapp 0149126155 now! 📲📲📲
.
.
#KebayaBatik #KebayaCantik #KebayaMurah #KebayaElegan #LilyLuxeKurung #LilyBasicKurung #LilyEssentialKurung #KurungModen #KurungElegan #KurungMini #KurungBatik #BajuKurungCotton #BajuKurungModen #BajuKurungMurah #BajuKurungElegan #BajuKurungMini #BajuKurungSimple #PouchCalice #trusteddropshipcalice

Tq cstmr for sharing this lovely pic 😘😘 Kurung Moden English Cotton
NOW OFFER RM59 SAHAJA SEPASANG
Normal Price RM65 Sepasang
Ada 35 Corak dan warna yang menarik !!
Jimat berbaloi2 😍😍 Nak order utk kenduri? Utk program sekolah?
Utk p ofis? Click je link ni www.wasap.my/60139333681

#sedondon #kurungmoden #cotton #readymade #bajukurung #bajukurungmurah #sedondonraya
#supplierbajumurah #bajumurahmeriah #kurung
#kurungmurah #kurungmini

:
MEDINA SONGKET PLEATED
.
- material yang digunakan ialah diamond silk
- terdapat songket dibahagian tangan
- songket yang dijahit pleated dibahagian pinggang kiri dan kanan
- terdapat 5warna yang MELETOPS
- BREASTFEEDING friendly
- kain kembang payung
- kain bergetah kiri dan kanan
- saiz bermula dari XS hingga XL
.
PRICE : RM135 FREE POSTAGE
.
* proceed 3-4days after payment
* all size are available
.
🌹Whassap untuk order
.
http://www.wasap.my/+60137401341
.
#bajumalaysia
#bajumurah
#bajukurungmurah
#kainpasang
#bajucantik
#baju
#bajuxl
#bajusaiz
#kaincotton
#bajupopular
#bajuviral
#minikurung
#kurungmoden
#kurungpahang
#kurungmini
#bajuraya
#bajuraya2017
#kurungraya
#bajusongket
#songket
#kainsongket
#songketmalaysia
#kurungsongket
#songketprinted
#dropshipdiperlukan
#dropshipmalaysia
#agendiperlukan
#agenmalaysia

:
MEDINA SONGKET PLEATED
.
- material yang digunakan ialah diamond silk
- terdapat songket dibahagian tangan
- songket yang dijahit pleated dibahagian pinggang kiri dan kanan
- terdapat 5warna yang MELETOPS
- BREASTFEEDING friendly
- kain kembang payung
- kain bergetah kiri dan kanan
- saiz bermula dari XS hingga XL
.
PRICE : RM135 FREE POSTAGE
.
* proceed 3-4days after payment
* all size are available
.
🌹Whassap untuk order
.
http://www.wasap.my/+60137401341
.
#bajumalaysia
#bajumurah
#bajukurungmurah
#kainpasang
#bajucantik
#baju
#bajuxl
#bajusaiz
#kaincotton
#bajupopular
#bajuviral
#minikurung
#kurungmoden
#kurungpahang
#kurungmini
#bajuraya
#bajuraya2017
#kurungraya
#bajusongket
#songket
#kainsongket
#songketmalaysia
#kurungsongket
#songketprinted
#dropshipdiperlukan
#dropshipmalaysia
#agendiperlukan
#agenmalaysia

KURUNG MODERN .

MATERIAL SAKURA DAN SONGKET TENUN .

SIZE 36 38 40 42 44 46 48 .

RM 170.00 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA .

TIDAK PANAS DAN TIDAK JARANG .

SENANG DIGOSOK DAN TIDAK MUDAH KEDUT .

ZIP BELAKANG DAN ZIP DITANGAN .

#sayajual #bajukurungexclusive #bajukurungbesar #bajukurungmodern #bajukurungmoden #bajukurungsongket #bajukurunhpahang #bajukurungsongketmurah #kurungmini #kurungsongket #bajukurunghijau

CLEARANCE -------------------------------
TSARA MINI KURUNG -------------------------------
🌷 HARGA JUALAN RM 99
🌷 FREE POSTAGE (TERMASUK SABAH & SARAWAK)
===================
CIRI CIRI ISTIMEWA
===================
🌸 Material : Como Crepe
🌸 Material yang sangat lembut, selesa, tak panas dan tidak jarang
🌸 Design MINI KURUNG yang sweet
🌸 Motif corak Sakura ala ala Jepun yang sedang trending sekarang
🌸 4 Warna yang memikat hati
🌸 Zip sorok di bahagian dada baju untuk NURSING FRIENDLY
🌸 Design Eksklusif - Lipatan di bahagian hujung lengan dan di bawah baju
🌸 SIMPLE N ELEGANT : LESS IS MORE ..boleh digayakan di majlis formal dan santai
🌸 Saiz s - xl
#tsaraminikurung #kurungmini #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah

Hi uols dah grab Kurung Aminah #bajukurungefekselim dengan harga gila-gila sale?
Rugi la kalau tak grab. Harga asal RM109 skrg rm89 jurrr.. Stok tak banyak dah.. grab cpt sblm terlambat

Wasap 0125759052 - aza skrg!

#kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #kurungmini #bajukurungmurah #bajukurung #bajumurahmeriah #bajumenyusu #bajukurungmoden #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurungplain #bajukurungmenyusu

MINI KURUNG SEROJA , READY STOCK koranggg😍😍
.
.
Nak nampak classy dan superb tradisional boleh sangat dengan Kurung Seroja ni
.
.
Sebab apa "classy dan superb". Kerana gabungan 2 material iaitu #songkettenun & #sakurasilk
.
.
Skirt yang menggunakan material kain songket tenun dengan potongan A. Menampakkan lagi kemewahannya. Kurung Seroja ni mampu buat kita tampil Elegant & Beautiful 🤗🤗
.
.
Fabric untuk kurung sejuk je dan jatuh pakai confirm fit terus dengan body . Serius !
.
.
Kelebihan yang best kurung Seroja ni sebab shape potongan baju yang labuh di belakang dapat menutup punggung. .
.
Best ke Best ! .
.
Nak ckp memang best sape2 yang grab. Ladybosss pun ter'grab sepasang untuk pakai sendiri😅. Serius tak rugi ! Dengan harga mampu milik. Sangat2 Berbaloi 👏👏
.
.
5 color dan size dari 36 38 40 42 44 46 48
.
_

For more details ⬇⬇
.
📲www.wasap.my/60196971910
📲www.wasap.my/60196971910
📲www.wasap.my/60196971910
.
.
📲Follow Ig @stilletodgallery
📲Follow Ig @stilletodgallery
📲Follow Ig @stilletodgallery

MINI KURUNG SEROJA , READY STOCK koranggg😍😍
.
.
Nak nampak classy dan superb tradisional boleh sangat dengan Kurung Seroja ni
.
.
Sebab apa "classy dan superb". Kerana gabungan 2 material iaitu #songkettenun & #sakurasilk
.
.
Skirt yang menggunakan material kain songket tenun dengan potongan A. Menampakkan lagi kemewahannya. Kurung Seroja ni mampu buat kita tampil Elegant & Beautiful 🤗🤗
.
.
Fabric untuk kurung sejuk je dan jatuh pakai confirm fit terus dengan body . Serius !
.
.
Kelebihan yang best kurung Seroja ni sebab shape potongan baju yang labuh di belakang dapat menutup punggung. .
.
Best ke Best ! .
.
Nak ckp memang best sape2 yang grab. Ladybosss pun ter'grab sepasang untuk pakai sendiri😅. Serius tak rugi ! Dengan harga mampu milik. Sangat2 Berbaloi 👏👏
.
.
5 color dan size dari 36 38 40 42 44 46 48
.
_

For more details ⬇⬇
.
📲www.wasap.my/60196971910
📲www.wasap.my/60196971910
📲www.wasap.my/60196971910
.
.
📲Follow Ig @stilletodgallery
📲Follow Ig @stilletodgallery
📲Follow Ig @stilletodgallery

MINI KURUNG SEROJA , READY STOCK koranggg😍😍
.
.
Nak nampak classy dan superb tradisional boleh sangat dengan Kurung Seroja ni
.
.
Sebab apa "classy dan superb". Kerana gabungan 2 material iaitu #songkettenun & #sakurasilk
.
.
Skirt yang menggunakan material kain songket tenun dengan potongan A. Menampakkan lagi kemewahannya. Kurung Seroja ni mampu buat kita tampil Elegant & Beautiful 🤗🤗
.
.
Fabric untuk kurung sejuk je dan jatuh pakai confirm fit terus dengan body . Serius !
.
.
Kelebihan yang best kurung Seroja ni sebab shape potongan baju yang labuh di belakang dapat menutup punggung. .
.
Best ke Best ! .
.
Nak ckp memang best sape2 yang grab. Ladybosss pun ter'grab sepasang untuk pakai sendiri😅. Serius tak rugi ! Dengan harga mampu milik. Sangat2 Berbaloi 👏👏
.
.
5 color dan size dari 36 38 40 42 44 46 48
.
_

For more details ⬇⬇
.
📲www.wasap.my/60196971910
📲www.wasap.my/60196971910
📲www.wasap.my/60196971910
.
.
📲Follow Ig @stilletodgallery
📲Follow Ig @stilletodgallery
📲Follow Ig @stilletodgallery

Most Popular Instagram Hashtags