[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kurungmermaid

2089 posts

TOP POSTS

.
[INTRODUCING] KURUNG YG PLG SIMPLE , PLG UNIK DGN RUFFLE COMEL KT TGN. MANA NK CARIK?
.
.
Ehhh ehh ehh design apa tu ada ropol2 kecik.. Haaaa cuba zoom tgk ropol2 kt baju tu. Comey tak? Kami khaskan utk anda yg suka design simple tapi tetap ada keistimewaan di sebaliknya.. gittewww 😁
.
.
Kalau tahun ni nk baju raya yang lebih simple boleh laaa try RUFFLE KURUNG ni awk.. pastu pastu kan lepas raya pun masih boleh pakai lagi utk pergi skolah ke office ke kelas ke.. haaaaa 😀😀
.
Hanya
Rm129 sepasang📣📣
Rm129 sepasang📣📣
Rm129 sepasang📣📣
.
InsyaAllah anda takkan kecewa bila memiliki ruffle kurung 😘😘😘
.
.
=======================
INFO KHAS RUFFLE KURUNG
=======================
✔️MATERIAL WORR CREPE YG BERKUALITI
Material ruffle kurung yg TERBUKTI selesa dan paling best ngam dgn cuaca malaysia sekarang
.
✔️PILIHAN WARNA. MasyaAllah 16 warna2 buat hati tak tentu arah. Rasa nak beli smua warna! Tak caya refer gambar2 ruffle kurung
.
✔️NURSING / BF FRIENDLY. Disediakan hidden zip utk kemudahan ibu menyusu 🙂
.
✔️POKET SISI KANAN. Ada poket mudah kan boleh letak duit raya atau fon dlm poket. Xtercicir merata. Hehe .
✔️AVAILABLE 2 SIZE. Size available untuk ruffle kurung hanyalah size S dan M sahaja dear :)
.
Ukuran rujuk #syairufflekurungmeasurement
.
.
Whatsapp 019 522 8298🌹
Whatsapp 019 522 8298🌹
Whatsapp 019 522 8298🌹
.
#kurungbunga #kurungcantik #kurungcorak #kurung #bajukurungmoden #rufflekurung #kurungplain #ramadhansale #kurungmurah #kurungraya #kurungmodenmurah #kurungmoden #kurungraya #bazarpaknil #bajukurung #kurungmermaid #kurungpastel #koleksiraya #dressmurah #perfumemurah #kurungbridesmaid #bajubridesmaid #bazarpakaian #bazaronline #sayajualonline #kitagunani #heroseorangcinderella #sayajualmurah #bazarkurung

Berita baik semua. Mana yang tak dapat semalam. boleh whtsapp @ Telegram ellynya. Baju ni dah RESTOK tau.
.
pos out 5/7 ni hokey. lepas ni dah tak restok lagi. 😃
.
#kurungmermaid #bajukurungmurah #bajumurah #bajuraya2017 #kurungexclusive

Ariel mermaid KURUNG
Price : RM 250
postage to wm RM 7 / EM RM 11
Material:
Top eyelash lace with nude lining
Skirt : duchess with long trail .
.
Size available M L #mermaidskirt #kurungmermaid #kurungmurah

.
Wow peplum exclusive raya 2017😀
.
Ilyana peplum exclusive
#syaiilyanapeplum
.
❤Price :Rm115 free postage sem / add rm7 for ss
.
🎁Material :cotton stretchable +organza di tgn dn bawah baju
🎁Free size xs to m (cutting kecik)
.
.
🌸Ukuran :
Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh baju 25
Labuh tgn :22
Labuh skirt :39
Pinggul :34-38
(Pingang getah )
.
🌹zip di belakang baju
🌹easy wudhu
🌹kain serap peluh
.
Whatsapp 019 522 8298 💓
Whatsapp 019 522 8298 💓
Whatsapp 019 522 8298 💓
.
#ilyanapeplumexclusive #kurungexclusive #kurungpeplum
#peplumkurung #kurungcantik #kurungpeplum #kurung #peplumkurung #kurungmoden #kurungraya #bazarpaknil #bajukurung #kurungraya2017 #raya2017 #kurungrayamurah #kurungmermaid #kurungmurah #peplumneelofa #bazaronline #sayajualonline #peplumbabydoll #bazarkurung #peplumartis #bajukurungmurah #peplumprincess #ruangrezekihanania #heroseorangcinderella #kitagunani #fattzura

offer (16/10/17 - 31/10/17)

KURUNG DELIYA

RM85sm/RM90ss *Material moss crepe printed
*Blouse cutting babydoll kembang dibawah
*Skirt pinggang bergetah cutting mermaid

Ukuran
Bahu-15"
Dada-38"
Lengan-18"
Panjang lengan-23"
Labuh baju-29"

Skirt
Pinggang-24"-40"
Punggung-40"
Labuh -39" ❗️payment ikut harga offer

Suppf #kurungdeliya #bajukurungdeliya #bajukurung #kurungmermaid #kurungbabydoll

Satu keluarga adik beradik dan anak anak sekali pakat beraya dengan koleksi raya #Muslimah4u tahun ni 😍
============
Kurung ~ #KurungUlfah
.
#M4uRaya2017
#M4uOotd
#M4uAngels
#KurungMermaid

.
MINI KURUNG JULIA
.
PRICE : RM110 SM/RM115 SS
.
Measurements :
Top
Shoulder : 15.5"
Bust :36"
Sleeve length : 22.5"
Length :22"FRONT 22.5 BACK .
Skirt :
Waist : 26-36" (fully getah)
Hips : 40"
Length : 40"
.
Free size( fit to L)
Material moss crepe
Removable oganza
Hidden di belakang dan tangan
Skirt cutting mermaid

DM @ WHATSAPP📱0166227365

#dressmurah#bajukurungmurah#kurungpeplum#kebayapeplum#jubahmurah#jubahnursing#dressnursing#handbagmurah#kurungmini#kurunglace#kurungprinted#kurungchiffon#kurungsongket#kurungfloral#peplumtop#dresschiffon#dresslace#dressmermaid#jubahprincess#jubahplain#kurungmoden#kurungorganza#kurungpeplumorganza#peplumdress#dressorganza#kurungmermaid#kurungcotton#kurungpeplum#kurungnajwamelissa#kurungminipeplum#minikurungjulia

.
❤SALE !! SALE !!❤
.
Wow, meletopp tengok lace cantik, khas untuk anda peminat2 kurung lace, 😀didatangkan dengan lima pilihan warna tapii tapii tapii dark green dh habiss taw uolls, ada 4 warna lagi, berkenan terus whatsapp okaii 😉 .
🌹LACEY KURUNG🌹
.
❤HARGA : RM 59
Add Postage
1pcs: RM8sm/ RM11ss
2pcs : RM 10sm/ RM 15ss
.
MATERIAL ; DULL SATIN
.
INFO;
🌹NON BFF
✔WUDHU' FRIENDLY (HIDDEN ZIP)
✔SIDE POCKET (LEFT AND RIGHT)
.
WARNA GAMBAR MUNGKIN BERBEZA DR REALITI:
1. FAKTOR CAHAYA
2. EDITING
3. PAPARAN SCREEN BERGANTUNG JENIS PHONE
.
Click #syailaceykurungchartraya untuk ukuran.
.
WHATSAPP 013 447 6028❤
WHATSAPP 013 447 6028❤
WHATSAPP 013 447 6028❤
.
#kurungbunga #kurungmurah #kurungcorak #kurung #kurungplain #bajukurungmoden #kurungmoden #kurungraya #bajukurung #laceykurung #kurunglace #kurunglacemurah #kurungmermaid #kurungmodenmurah #bajumurah #bajuraya #koleksiraya2017 #shawlmurah #dressmurah #kebayamurah #kurungbridesmaid #bajubridesmaid #bazarpakaian #sayajualonline #terapiinstagram #ajimaura #sayajualmurah #bridesmaid #ruangrezekihanania

MOST RECENT

[HOT ITEM!!! SEKALI SARUNG, CANTIK SEPANJANG HARI] "Cantik, ayu & MENAWAN betul cik adik bila berkurung moden MERMAID nie. Di datangkan dengan corak MEMUKAU.. confirm bergetar tulang rusuk cik2 abg bila memandang cik adik.. Yang penting kompem nampak AYU & AWESOME kan uolls?? jom apa tunggu lg.

KURUNG MODEN MERMAID ISTIMEWA KERANA.. 😃 😍 Material ENGLISH COTTON 😍 Kain yang hanya perlu gosokan minima kerana ia tidak mudah renyuk 😍 Kain yang tak jarang dan tak panas serta tidak perlu memakai inner 😍 Sedikit strachable dan memberi keselesaan kepada pemakai 😍 Cutting kurung moden yang loose dan sedap dipakai,jahitan dart dibelakang memberi sedikit effect "cutting" 😍 Kain mermaid dengan potongan yang cukup selesa untuk melangkah 😍 Saiz serta cutting yang bersesuaian dengan pelbagai jenis bentuk badan, ada pilihan saiz dari S>>>>XL

HARGA : RM80(SM) RM83(SS)

BERMINAT?
http://www.wasap.my/+60139133990
http://www.wasap.my/+60139133990
http://www.wasap.my/+60139133990

#kurungmermaid #kurungmermaidmalaysia #kurungmermaidcut #kurungmermaidhanna #kurungmermaidmurah #kurungmermaidskirt #kurungmermaidbaru #kurungmermaidlace #kurungmermaidriana #kurungmermaidpeach #kurungmermaidcantik #kurungmermaidsatin #kurungmermaidlacemurah

[HOT ITEM!!! SEKALI SARUNG, CANTIK SEPANJANG HARI] "Cantik, ayu & MENAWAN betul cik adik bila berkurung moden MERMAID nie. Di datangkan dengan corak MEMUKAU.. confirm bergetar tulang rusuk cik2 abg bila memandang cik adik.. Yang penting kompem nampak AYU & AWESOME kan uolls?? jom apa tunggu lg.

KURUNG MODEN MERMAID ISTIMEWA KERANA.. 😃 😍 Material ENGLISH COTTON 😍 Kain yang hanya perlu gosokan minima kerana ia tidak mudah renyuk 😍 Kain yang tak jarang dan tak panas serta tidak perlu memakai inner 😍 Sedikit strachable dan memberi keselesaan kepada pemakai 😍 Cutting kurung moden yang loose dan sedap dipakai,jahitan dart dibelakang memberi sedikit effect "cutting" 😍 Kain mermaid dengan potongan yang cukup selesa untuk melangkah 😍 Saiz serta cutting yang bersesuaian dengan pelbagai jenis bentuk badan, ada pilihan saiz dari S>>>>XL

HARGA : RM80(SM) RM83(SS)

BERMINAT?
http://www.wasap.my/+60139133990
http://www.wasap.my/+60139133990
http://www.wasap.my/+60139133990

#kurungmermaid #kurungmermaidmalaysia #kurungmermaidcut #kurungmermaidhanna #kurungmermaidmurah #kurungmermaidskirt #kurungmermaidbaru #kurungmermaidlace #kurungmermaidriana #kurungmermaidpeach #kurungmermaidcantik #kurungmermaidsatin #kurungmermaidlacemurah

[HOT ITEM!!! SEKALI SARUNG, CANTIK SEPANJANG HARI] "Cantik, ayu & MENAWAN betul cik adik bila berkurung moden MERMAID nie. Di datangkan dengan corak MEMUKAU.. confirm bergetar tulang rusuk cik2 abg bila memandang cik adik.. Yang penting kompem nampak AYU & AWESOME kan uolls?? jom apa tunggu lg.

KURUNG MODEN MERMAID ISTIMEWA KERANA.. 😃 😍 Material ENGLISH COTTON 😍 Kain yang hanya perlu gosokan minima kerana ia tidak mudah renyuk 😍 Kain yang tak jarang dan tak panas serta tidak perlu memakai inner 😍 Sedikit strachable dan memberi keselesaan kepada pemakai 😍 Cutting kurung moden yang loose dan sedap dipakai,jahitan dart dibelakang memberi sedikit effect "cutting" 😍 Kain mermaid dengan potongan yang cukup selesa untuk melangkah 😍 Saiz serta cutting yang bersesuaian dengan pelbagai jenis bentuk badan, ada pilihan saiz dari S>>>>XL

HARGA : RM80(SM) RM83(SS)

BERMINAT?
http://www.wasap.my/+60139133990
http://www.wasap.my/+60139133990
http://www.wasap.my/+60139133990

#kurungmermaid #kurungmermaidmalaysia #kurungmermaidcut #kurungmermaidhanna #kurungmermaidmurah #kurungmermaidskirt #kurungmermaidbaru #kurungmermaidlace #kurungmermaidriana #kurungmermaidpeach #kurungmermaidcantik #kurungmermaidsatin #kurungmermaidlacemurah

[HOT ITEM!!! SEKALI SARUNG, CANTIK SEPANJANG HARI] "Cantik, ayu & MENAWAN betul cik adik bila berkurung moden MERMAID nie. Di datangkan dengan corak MEMUKAU.. confirm bergetar tulang rusuk cik2 abg bila memandang cik adik.. Yang penting kompem nampak AYU & AWESOME kan uolls?? jom apa tunggu lg.

KURUNG MODEN MERMAID ISTIMEWA KERANA.. 😃 😍 Material ENGLISH COTTON 😍 Kain yang hanya perlu gosokan minima kerana ia tidak mudah renyuk 😍 Kain yang tak jarang dan tak panas serta tidak perlu memakai inner 😍 Sedikit strachable dan memberi keselesaan kepada pemakai 😍 Cutting kurung moden yang loose dan sedap dipakai,jahitan dart dibelakang memberi sedikit effect "cutting" 😍 Kain mermaid dengan potongan yang cukup selesa untuk melangkah 😍 Saiz serta cutting yang bersesuaian dengan pelbagai jenis bentuk badan, ada pilihan saiz dari S>>>>XL

HARGA : RM80(SM) RM83(SS)

BERMINAT?
http://www.wasap.my/+60139133990
http://www.wasap.my/+60139133990
http://www.wasap.my/+60139133990

#kurungmermaid #kurungmermaidmalaysia #kurungmermaidcut #kurungmermaidhanna #kurungmermaidmurah #kurungmermaidskirt #kurungmermaidbaru #kurungmermaidlace #kurungmermaidriana #kurungmermaidpeach #kurungmermaidcantik #kurungmermaidsatin #kurungmermaidlacemurah

[HOT ITEM!!! SEKALI SARUNG, CANTIK SEPANJANG HARI] "Cantik, ayu & MENAWAN betul cik adik bila berkurung moden MERMAID nie. Di datangkan dengan corak MEMUKAU.. confirm bergetar tulang rusuk cik2 abg bila memandang cik adik.. Yang penting kompem nampak AYU & AWESOME kan uolls?? jom apa tunggu lg.

KURUNG MODEN MERMAID ISTIMEWA KERANA.. 😃 😍 Material ENGLISH COTTON 😍 Kain yang hanya perlu gosokan minima kerana ia tidak mudah renyuk 😍 Kain yang tak jarang dan tak panas serta tidak perlu memakai inner 😍 Sedikit strachable dan memberi keselesaan kepada pemakai 😍 Cutting kurung moden yang loose dan sedap dipakai,jahitan dart dibelakang memberi sedikit effect "cutting" 😍 Kain mermaid dengan potongan yang cukup selesa untuk melangkah 😍 Saiz serta cutting yang bersesuaian dengan pelbagai jenis bentuk badan, ada pilihan saiz dari S>>>>XL

HARGA : RM80(SM) RM83(SS)

BERMINAT?
http://www.wasap.my/+60139133990
http://www.wasap.my/+60139133990
http://www.wasap.my/+60139133990

#kurungmermaid #kurungmermaidmalaysia #kurungmermaidcut #kurungmermaidhanna #kurungmermaidmurah #kurungmermaidskirt #kurungmermaidbaru #kurungmermaidlace #kurungmermaidriana #kurungmermaidpeach #kurungmermaidcantik #kurungmermaidsatin #kurungmermaidlacemurah

[HOT ITEM!!! SEKALI SARUNG, CANTIK SEPANJANG HARI] "Cantik, ayu & MENAWAN betul cik adik bila berkurung moden MERMAID nie. Di datangkan dengan corak MEMUKAU.. confirm bergetar tulang rusuk cik2 abg bila memandang cik adik.. Yang penting kompem nampak AYU & AWESOME kan uolls?? jom apa tunggu lg.

KURUNG MODEN MERMAID ISTIMEWA KERANA.. 😃 😍 Material ENGLISH COTTON 😍 Kain yang hanya perlu gosokan minima kerana ia tidak mudah renyuk 😍 Kain yang tak jarang dan tak panas serta tidak perlu memakai inner 😍 Sedikit strachable dan memberi keselesaan kepada pemakai 😍 Cutting kurung moden yang loose dan sedap dipakai,jahitan dart dibelakang memberi sedikit effect "cutting" 😍 Kain mermaid dengan potongan yang cukup selesa untuk melangkah 😍 Saiz serta cutting yang bersesuaian dengan pelbagai jenis bentuk badan, ada pilihan saiz dari S>>>>XL

HARGA : RM80(SM) RM83(SS)

BERMINAT?
http://www.wasap.my/+60139133990
http://www.wasap.my/+60139133990
http://www.wasap.my/+60139133990

#kurungmermaid #kurungmermaidmalaysia #kurungmermaidcut #kurungmermaidhanna #kurungmermaidmurah #kurungmermaidskirt #kurungmermaidbaru #kurungmermaidlace #kurungmermaidriana #kurungmermaidpeach #kurungmermaidcantik #kurungmermaidsatin #kurungmermaidlacemurah

[HOT ITEM!!! SEKALI SARUNG, CANTIK SEPANJANG HARI] "Cantik, ayu & MENAWAN betul cik adik bila berkurung moden MERMAID nie. Di datangkan dengan corak MEMUKAU.. confirm bergetar tulang rusuk cik2 abg bila memandang cik adik.. Yang penting kompem nampak AYU & AWESOME kan uolls?? jom apa tunggu lg.

KURUNG MODEN MERMAID ISTIMEWA KERANA.. 😃 😍 Material ENGLISH COTTON 😍 Kain yang hanya perlu gosokan minima kerana ia tidak mudah renyuk 😍 Kain yang tak jarang dan tak panas serta tidak perlu memakai inner 😍 Sedikit strachable dan memberi keselesaan kepada pemakai 😍 Cutting kurung moden yang loose dan sedap dipakai,jahitan dart dibelakang memberi sedikit effect "cutting" 😍 Kain mermaid dengan potongan yang cukup selesa untuk melangkah 😍 Saiz serta cutting yang bersesuaian dengan pelbagai jenis bentuk badan, ada pilihan saiz dari S>>>>XL

HARGA : RM80(SM) RM83(SS)

BERMINAT?
http://www.wasap.my/+60139133990
http://www.wasap.my/+60139133990
http://www.wasap.my/+60139133990

#kurungmermaid #kurungmermaidmalaysia #kurungmermaidcut #kurungmermaidhanna #kurungmermaidmurah #kurungmermaidskirt #kurungmermaidbaru #kurungmermaidlace #kurungmermaidriana #kurungmermaidpeach #kurungmermaidcantik #kurungmermaidsatin #kurungmermaidlacemurah

.
MINI KURUNG JULIA
.
PRICE : RM110 SM/RM115 SS
.
Measurements :
Top
Shoulder : 15.5"
Bust :36"
Sleeve length : 22.5"
Length :22"FRONT 22.5 BACK .
Skirt :
Waist : 26-36" (fully getah)
Hips : 40"
Length : 40"
.
Free size( fit to L)
Material moss crepe
Removable oganza
Hidden di belakang dan tangan
Skirt cutting mermaid

DM @ WHATSAPP📱0166227365

#dressmurah#bajukurungmurah#kurungpeplum#kebayapeplum#jubahmurah#jubahnursing#dressnursing#handbagmurah#kurungmini#kurunglace#kurungprinted#kurungchiffon#kurungsongket#kurungfloral#peplumtop#dresschiffon#dresslace#dressmermaid#jubahprincess#jubahplain#kurungmoden#kurungorganza#kurungpeplumorganza#peplumdress#dressorganza#kurungmermaid#kurungcotton#kurungpeplum#kurungnajwamelissa#kurungminipeplum#minikurungjulia

.
PEPLUM MASHITA
.
PRICE : RM100 SM/RM105 SS
.
Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust :36"
Sleeve length : 22"
Length :24"
.
Skirt :
Waist : 26-36" (fully getah)
Hips : 40"
Length : 41"
.
Free size( fit to L)
Material moss crepe
Hidden di belakang dan tangan
Skirt cutting mermaid

DM @ WHATSAPP📱0166227365

#dressmurah#bajukurungmurah#kurungpeplum#kebayapeplum#jubahmurah#jubahnursing#dressnursing#handbagmurah#kurungmini#kurunglace#kurungprinted#kurungchiffon#kurungsongket#kurungfloral#peplumtop#dresschiffon#dresslace#dressmermaid#jubahprincess#jubahplain#kurungmoden#kurungorganza#kurungpeplumorganza#peplumdress#dressorganza#kurungmermaid#kurungcotton#kurungpeplum#kurungnajwamelissa#kurungminipeplum#kurungrose

offer (16/10/17 - 31/10/17)

KURUNG DELIYA

RM85sm/RM90ss *Material moss crepe printed
*Blouse cutting babydoll kembang dibawah
*Skirt pinggang bergetah cutting mermaid

Ukuran
Bahu-15"
Dada-38"
Lengan-18"
Panjang lengan-23"
Labuh baju-29"

Skirt
Pinggang-24"-40"
Punggung-40"
Labuh -39" ❗️payment ikut harga offer

Suppf #kurungdeliya #bajukurungdeliya #bajukurung #kurungmermaid #kurungbabydoll

KURUNG THALIA
.
PRICE : RM110 SM/RM115 SS
.
Measurements :
Top
Shoulder : 16"
Bust : 39"
Sleeve length : 21"
Length : 28" .
Skirt :
Waist : 27-32"
Hips : 38"
Length : 40"
.
🌹Free size( fit to L )
🌹Material Lace dan moss crepe
🌹Hidden zip di dada

DM @ WHATSAPP📱0166227365

#dressmurah#bajukurungmurah#kurungpeplum#kebayapeplum#jubahmurah#jubahnursing#dressnursing#handbagmurah#kurungmini#kurunglace#kurungprinted#kurungchiffon#kurungsongket#kurungfloral#peplumtop#dresschiffon#dresslace#dressmermaid#jubahprincess#jubahplain#kurungmoden#kurungorganza#kurungpeplumorganza#peplumdress#dressorganza#kurungmermaid#kurungcotton#kurungpeplum#kurungnajwamelissa#kurungprada

KURUNG MAIRA
.
PRICE : RM115 SM/RM120 SS
.
FREE SIZE FITS TO L
(LABEL L)
Measurements :
Top
Shoulder : 16"
Bust : 42"
Armhole : 18"
Sleeve length : 23"
waist : 42"
Length :30"
Skirt :
Waist : 28-42" (fully getah)
Hips : 34-40"
Length : 41"
.
🌹Material moss crepe
🌹Tak jarang
🌹Hidden zip Belakang dan tangan
🌹Dihiasi beads di pinggang baju dan tangan 🌹Ropol2 Pleated di hujung lengan dan baju

DM @ WHATSAPP📱0166227365

#dressmurah#bajukurungmurah#kurungpeplum#kebayapeplum#jubahmurah#jubahnursing#dressnursing#handbagmurah#kurungmini#kurunglace#kurungprinted#kurungchiffon#kurungsongket#kurungfloral#peplumtop#dresschiffon#dresslace#dressmermaid#jubahprincess#jubahplain#kurungmoden#kurungorganza#kurungpeplumorganza#peplumdress#dressorganza#kurungmermaid#kurungcotton#kurungpeplum#kurungnajwamelissa#kurungpleated

PEPLUM NITA
.
PRICE : RM115 SM/RM120 SS
.
Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust :38"
Sleeve length : 24"
Length :26"

Skirt :
Waist : 26-36" (fully getah)
Hips : 42"
Length : 40"

Free size( fit to L)
Material stretchable denim cotton
Hidden di belakang tangan
Skirt cutting mermaid

DM @ WHATSAPP📱0166227365

#dressmurah#bajukurungmurah#kurungpeplum#kebayapeplum#jubahmurah#jubahnursing#dressnursing#handbagmurah#kurungmini#kurunglace#kurungprinted#kurungchiffon#kurungsongket#kurungfloral#peplumtop#dresschiffon#dresslace#dressmermaid#jubahprincess#jubahplain#kurungmoden#kurungorganza#kurungpeplumorganza#peplumdress#dressorganza#kurungmermaid#kurungcotton#kurungpeplum#kurungnajwamelissa#kurunglycra

.
🌸AZQA KURUNG DOLL🌸
.
💕Material : Como Crepe
💕Size : S M L XL
💕Nursing friendly (boleh selak dari bawah
💕potongan bermula dari atas dada
💕zip belakang
💕Bf friendly ( boleh disinsing)
💕Kain jenis Duyung
💕Keistimewaan : Boleh juga dijadikan blouse 💕3 kaler cecantik
.
HARGA : RM95.00
FREE POSTAGE
.
WARNA MUNGKIN BERLAINAN AKIBAT PENCAHAYAAN DI STUDIO ATAU SKRIN HANPHONE/LAPPY/PC MASING2

DM @ WHATSAPP📱0166227365

#dressmurah#bajukurungmurah#kurungpeplum#kebayapeplum#jubahmurah#jubahnursing#dressnursing#handbagmurah#kurungmini#kurunglace#kurungprinted#kurungchiffon#kurungsongket#kurungfloral#peplumtop#dresschiffon#dresslace#dressmermaid#jubahprincess#jubahplain#kurungmoden#kurungorganza#kurungpeplumorganza#peplumdress#dressorganza#kurungmermaid#kurungcotton#kurungpeplum#kurungdoll#azqakurungdoll

🌸KURUNG VELERIA 🌸
.
HARGA :
RM100 SM/RM105 SS
TERMASUK POSTAGE
.
💓Material dari high grade washable silk yang tebal,licin dan lembut
💓Cutting kurung moden yang loose, selesa pakai dan sesuai dengan bentuk badan
💓Kain lipat batik yang dijahit istimewa,mudah untuk melangkah serta sedikit lebar di bahagian pinggul untuk memberi lebih keselesaan
💓Fungsi zip di depan untuk breasfeeding
Bukaan lengan yang cukup selesa diselak untuk wudhuk
💓Dan semestinya harga offer yang sesangat mampu dimiliki

DM @ WHATSAPP📱0166227365

#dressmurah#bajukurungmurah#kurungpeplum#kebayapeplum#jubahmurah#jubahnursing#dressnursing#handbagmurah#kurungmini#kurunglace#kurungprinted#kurungchiffon#kurungsongket#kurungfloral#peplumtop#dresschiffon#dresslace#dressmermaid#jubahprincess#jubahplain#kurungmoden#kurungorganza#kurungpeplumorganza#peplumdress#dressorganza#kurungmermaid#kurungcotton#kurungpeplum#jumpsuitmurah#kurungvaleria

🌺KURUNG DHIA🌺
.
💗Material moss crepe (tak panas, tak jarang dan tak melekap di badan)
💗Ada pocket di sebelah kanan baju
💗Pinggang separuh getah, ada zip dan cangkuk, dan boleh stretch 2-3 inci
💗Hidden zip dibahagian hadapan (nursing friendly)
💗Tiada pesak
💗Baju dan kain A cut
💗Ada zip di pergelangan tangan untuk wudhu friendly
.
Harga :
RM110 SM/RM115 SS
Termasuk postage

DM @ WHATSAPP📱0166227365

#dressmurah#bajukurungmurah#kurungpeplum#kebayapeplum#jubahmurah#jubahnursing#dressnursing#handbagmurah#kurungmini#kurunglace#kurungprinted#kurungchiffon#kurungsongket#kurungfloral#peplumtop#dresschiffon#dresslace#dressmermaid#jubahprincess#jubahplain#kurungmoden#kurungorganza#kurungpeplumorganza#peplumdress#dressorganza#kurungmermaid#kurungcotton#kurungpeplum#jumpsuitmurah#kurungdhia

MARISSA SONGKET
.
PRICE : RM80 SM/RM85 SS
.
Measurements :
Top
Shoulder : 16"
Bust :39"
armhole : 17"
Sleeve length : 21.5"
waist : 36"
Length : 32.5"
.
Skirt :
Waist : 26-34" (fully getah)
Hips : 36"
Length : 41"
.
Free size( fit to L)
Material moss crepe+printed songket
Ada tali ribbon di belakang

DM @ WHATSAPP📱0166227365

#dressmurah#bajukurungmurah#kurungpeplum#kebayapeplum#jubahmurah#jubahnursing#dressnursing#handbagmurah#kurungmini#kurunglace#kurungprinted#kurungchiffon#kurungsongket#kurungfloral#peplumtop#dresschiffon#dresslace#dressmermaid#jubahprincess#jubahplain#kurungmoden#kurungorganza#kurungpeplumorganza#peplumdress#dressorganza#kurungmermaid#kurungcotton#kurungpeplum#jumpsuitmurah#kurungsongketmurah

Most Popular Instagram Hashtags