[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kurunglace

112307 posts

TOP POSTS

Slide tepi pleasee🤗😉 Premium lace blooming😍

Argghhh tak tahan kak nuno tengok lace santek2 camni😂

Selain kurung modern agak2 ualls la kan lawa buat apa kain lace santek2 ni🤔🤔 Kalau kak nuno.....
Rasa nak buat top kebaya lahh
Nak buat dress kemvang2 lah
Ermm buat cardigan long pun lawa shangat ni😂😍🤗 Boleh request untuk set combo jimat hokay! 📲📲Klik wassap link di bio ig

#premiumlace #bloomingroses #bloominglace #nunolace #kainpasangnuno #kurunglace#dresslace #bazaarpaknil #saujanautama #sungaibuloh

Sofia lace kurung tadi sama sebijik design dengan kurung yang sy pki masa raya ni ☝🏻️👫 #kurunglace #tajanaexclusive #kurungmoden

Sangattt cantikkk ....sis ni preggy tauu..guna size S ja..baju doll kan kembang2.. sebab tu sesuai utk yang preggy jugak..jangan risau..she wearing #karishmadollsaree in white..berseri sangat mommy preggy😍..tq sangat2 sudi bagi feedback..😘💋
.
#feedbackbydressbymj

.
Kurung batwing with skirt dark blue
.
RM98 free postage
.
✔️No urgent order
✔️1-5 working days / or a week for shipment process
✔️Real colour may be differ as this is studio picture
✔️ There might be error +-2inch in measurement, pls accept the error as it is made in mass production
.
Material :
Strech cotton + lace
.
Measurement :
.
Top
Length 60.5CM, shoulder to sleeve 61CM, bust 78CM.
.
Bottom
Length 101CM, waist 60 - 80CM.
.
For order whatsapp | 0176061601
.
Blouse 3 helai RM100 - @MUBINSTOREE
Ready-to-wear - @MUBINSTORE.RTW
.
#bajukurung #kurungbatwing #kurungsulam #kurunglace #batwingkurung #kurungmurah #kurungbatwingmurah #kurungbatwinglawa

💕KURUNG LACE ANIQAH💕
.
PRICE : RM115 SM / RM120 SS
📮FREE POSTAGE✔.
.
.- Material LYCRA CREPE (xperlu iron).
.- Lace pada baju tampak lebih kevavom.
.- Jimat masa tuk bersiap.
.- Ada poket dibelah kanan baju.
.- Kain A-cut.
.- Semestinya selesa.
.- Wudhu' & Nursing friendly.
.- Saiz S M L XL XXL.
.- 7 pilihan warna rambang mata.
.
*WARNA MUNGKIN BERLAINAN AKIBAT PENCAHAYAAN DI STUDIO ATAU SKRIN HANPHONE/LAPPY/PC MASING2.
.
📱ws: 016 - 913 4408
🎯 ig: @irsyaboutique
FB : Butik Irsya.
.
#kurung
#kurungmoden
#kurunglace

MashaAllah😍 Cantiknya Ulayya Dress ni. Menggunakan material chiffon with full lining menampakkan lebih flowy dan terletak bila dipakai.
_
Special dari kami design ni boleh request size sendiri juga. Custom size dari XXS-20XL😍.
_
Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh terus whatsapp ke +60129437015

mai mai pilih pilih😍😍😍semua kaler cantik2 kayh! ada yg rasa nak beli semua 7 kaler kan? kan? kan?
.
😍STYLO & SWEET😍
❣Julia Ikat Blouse❣
.
▶️Price👉🏼RM70 SM / RM75 SS
.
▶️Material👉🏼Crepe
✨Selesa dan sedap dipakai
✨Tak jarang dan tak perlu inner
✨Round neck dan lengan jenis puffy yg stylo
✨Tali boleh buang dan tak dijahit pada baju
✨Confirm cantik bila selfie OOTD
✨Cantik match dgn jeans, palazzo atau skirt
✨Sesuai utk mereka yg sukakan gaya yg santai yet stylo
✨Sesuai sangat utk digayakan ke office on Friday
.
▶️Measurement👉🏼Free size for S to L
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeve 21.5"
Length 25"
Armhole 14"
.
▶️Colours Available
White
Black
Emerald green
Maroon
Navy blue
Brown
Pink
.
💈To order, pls DM or wasap 0132723918
.
#bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #wrapkurung #wrapkurung #dropshipneeded #fishtail #fishtailkurung #bajukurunglace #bajukurungkedah #kurunglace #peplum #kurungpeplum #peplumkurung #kepukkepuk #kurungkepukkepuk #peplumkepukkepuk #lacekurung #dollkurung #kurungsaree #saree #top #stripestop #plaintop #blouse #plainblouse #stripesblouse #whiteinner #floralblouse #floraltop #blousebungabunga

ANGGUN KLASIK LACE in black so anggun 😍sape2 pakai anggun klasik Lace Memang cantik dan anggun 😘rugi sangat Kalau tak grab at least 1 😊
OFFER RM129 jurr free postage
NP : RM159
WhatsApp to order +60145100916

MOST RECENT

KENDURI SALES!!! SAFIYYA KURONG 2.0

Baju dengan rekaan minimalis yang sangat selesa dipakai kerana material yang berkualiti tinggi, diimport khas dari borneo 😘 kain sangat sejuk, tak panas dan tak perlu iron. Sesuai dijadikan mix and match top dengan palazo as workwear mahupun dengan jeans untuk tampil casual 🌹Sesuai juga dijadikan baju bridesmaid/dulang girl😍 ▪️Size: XS to XXL ▪️Type: Loose Cut Modern Kurung match with High Quality Batik Sarawak (KUALITI DIJAMIN👍🏻) ▪️Nursing friendly & wuduk friendly (hidden zip) ▪️Material: ✔️ Top: Italian Como Crepe (kalis peluh, kurang kedut, sejuk, tidak panas dan super selesa) ✔️ Skirt: Polyester Jacquard (Material ni memang best. Sejuk dan IRONLESS. Ramai yang nak repeat dan tambah order lepas dapat parcel!) Rm109 /set only🌹 🌸DM/ klik link whatsapp 0145025944 di bio @wanaa_couture 🌸

#denim #batik
#jubahlace #nursingblouse #blousenursing #bajukurung #bajukurungbudak #peplumbudak #peplum #kurungmoden #kurunglace #bridesmaids #bajubridemaids #bajutunang #bajunikah #bajuraya #nikahdress #tunangdress #diamondshawl #satinshawl #bajuraya #kurta #kurtakids #bajumelayubudak #setbajuibudananak #setbajufamily #kurungpeplum #dollkurung #blouse #casualblouse

KENDURI SALES!!! SAFIYYA KURONG 2.0

Baju dengan rekaan minimalis yang sangat selesa dipakai kerana material yang berkualiti tinggi, diimport khas dari borneo 😘 kain sangat sejuk, tak panas dan tak perlu iron. Sesuai dijadikan mix and match top dengan palazo as workwear mahupun dengan jeans untuk tampil casual 🌹Sesuai juga dijadikan baju bridesmaid/dulang girl😍 ▪️Size: XS to XXL ▪️Type: Loose Cut Modern Kurung match with High Quality Batik Sarawak (KUALITI DIJAMIN👍🏻) ▪️Nursing friendly & wuduk friendly (hidden zip) ▪️Material: ✔️ Top: Italian Como Crepe (kalis peluh, kurang kedut, sejuk, tidak panas dan super selesa) ✔️ Skirt: Polyester Jacquard (Material ni memang best. Sejuk dan IRONLESS. Ramai yang nak repeat dan tambah order lepas dapat parcel!) Rm109 /set only🌹 🌸DM/ klik link whatsapp 0145025944 di bio @wanaa_couture 🌸 #jubah #batik
#jubahlace #nursingblouse #blousenursing #bajukurung #bajukurungbudak #peplumbudak #peplum #kurungmoden #kurunglace #bridesmaids #bajubridemaids #bajutunang #bajunikah #bajuraya #nikahdress #tunangdress #diamondshawl #satinshawl #bajuraya #kurta #kurtakids #bajumelayubudak #setbajuibudananak #setbajufamily #kurungpeplum #dollkurung #blouse #casualblouse

KENDURI SALES!!! SAFIYYA KURONG 2.0

Baju dengan rekaan minimalis yang sangat selesa dipakai kerana material yang berkualiti tinggi, diimport khas dari borneo 😘 kain sangat sejuk, tak panas dan tak perlu iron. Sesuai dijadikan mix and match top dengan palazo as workwear mahupun dengan jeans untuk tampil casual 🌹Sesuai juga dijadikan baju bridesmaid/dulang girl😍 ▪️Size: XS to XXL ▪️Type: Loose Cut Modern Kurung match with High Quality Batik Sarawak (KUALITI DIJAMIN👍🏻) ▪️Nursing friendly & wuduk friendly (hidden zip) ▪️Material: ✔️ Top: Italian Como Crepe (kalis peluh, kurang kedut, sejuk, tidak panas dan super selesa) ✔️ Skirt: Polyester Jacquard (Material ni memang best. Sejuk dan IRONLESS. Ramai yang nak repeat dan tambah order lepas dapat parcel!) Rm109 /set only🌹 🌸DM/ klik link whatsapp 0145025944 di bio @wanaa_couture 🌸

#jubah #batik
#jubahlace #nursingblouse #blousenursing #bajukurung #bajukurungbudak #peplumbudak #peplum #kurungmoden #kurunglace #bridesmaids #bajubridemaids #bajutunang #bajunikah #bajuraya #nikahdress #tunangdress #diamondshawl #satinshawl #bajuraya #kurta #kurtakids #bajumelayubudak #setbajuibudananak #setbajufamily #kurungpeplum #dollkurung #blouse #casualblouse

KURUNG MODEN CANDYLICIOUS

Material: Cotton + Lace

Potongan: Kurung Moden

Saiz: S, XL

CIRI2:
Selesa
Kemasan cotton lace di tangan & kaki baju
Zip di belakang baju
Kain selisih tanpa belah
Kain duyung
Tidak Jarang
Tidak panas
Mudah gosok

WARNA:
01: Soft Pink
02: Blue
03: Pink
05: Mustard

RM79 FREE POS (ASAL: RM229)

FOR MORE DETAILS & ORDER:
✔WHATSAPP: 017-9877384/ klik link whatsapp di profile detail di atas
✔DM

#bajukurung #bajukurungcantik #sayajualbaju #bazaarpaknil #butikonline #butikonlinemalaysia #bajukurungtradisionalmelayu
#fesyenmuslimah #bajukendurikahwin
#bajukenduri #kurungmodencandylicious #kurungcandylicious #candyliciouskurung #kurungcotton #kurungkapas #kurungpelikat #kurunglace #kurungmurah #sapotlokal #kurungpahang #kurungpahangmoden

KURUNG MODEN CANDYLICIOUS

Material: Cotton + Lace

Potongan: Kurung Moden

Saiz: S, L, XL

CIRI2:
Selesa
Kemasan cotton lace di tangan & kaki baju
Zip di belakang baju
Kain selisih tanpa belah
Kain duyung
Tidak Jarang
Tidak panas
Mudah gosok

WARNA:
01: Soft Pink
02: Blue
03: Pink
05: Mustard

RM79 FREE POS (ASAL: RM229)

FOR MORE DETAILS & ORDER:
✔WHATSAPP: 017-9877384/ klik link whatsapp di profile detail di atas
✔DM

#bajukurung #bajukurungcantik #sayajualbaju #bazaarpaknil #butikonline #butikonlinemalaysia #bajukurungtradisionalmelayu
#fesyenmuslimah #bajukendurikahwin
#bajukenduri #kurungmodencandylicious #kurungcandylicious #candyliciouskurung #kurungcotton #kurungkapas #kurungpelikat #kurunglace #kurungmurah #sapotlokal #kurungpahang #kurungpahangmoden

KURUNG MODEN CANDYLICIOUS

Material: Cotton + Lace

Potongan: Kurung Moden

Saiz: S, XL

CIRI2:
Selesa
Kemasan cotton lace di tangan & kaki baju
Zip di belakang baju
Kain selisih tanpa belah
Kain duyung
Tidak Jarang
Tidak panas
Mudah gosok

WARNA:
01: Soft Pink
02: Blue
03: Pink
05: Mustard

RM79 FREE POS (ASAL: RM229)

FOR MORE DETAILS & ORDER:
✔WHATSAPP: 017-9877384/ klik link whatsapp di profile detail di atas
✔DM

#bajukurung #bajukurungcantik #sayajualbaju #bazaarpaknil #butikonline #butikonlinemalaysia #bajukurungtradisionalmelayu
#fesyenmuslimah #bajukendurikahwin
#bajukenduri #kurungmodencandylicious #kurungcandylicious #candyliciouskurung #kurungcotton #kurungkapas #kurungpelikat #kurunglace #kurungmurah #sapotlokal #kurungpahang #kurungpahangmoden

KURUNG MODEN CANDYLICIOUS

Material: Cotton + Lace

Potongan: Kurung Moden

Saiz: S, XL

CIRI2:
Selesa
Kemasan cotton lace di tangan & kaki baju
Zip di belakang baju
Kain selisih tanpa belah
Kain duyung
Tidak Jarang
Tidak panas
Mudah gosok

WARNA:
01: Soft Pink
02: Blue
03: Pink
05: Mustard

RM79 FREE POS (ASAL: RM229)

FOR MORE DETAILS & ORDER:
✔WHATSAPP: 017-9877384/ klik link whatsapp di profile detail di atas
✔DM

#bajukurung #bajukurungcantik #sayajualbaju #bazaarpaknil #butikonline #butikonlinemalaysia #bajukurungtradisionalmelayu
#fesyenmuslimah #bajukendurikahwin
#bajukenduri #kurungmodencandylicious #kurungcandylicious #candyliciouskurung #kurungcotton #kurungkapas #kurungpelikat #kurunglace #kurungmurah #sapotlokal #kurungpahang #kurungpahangmoden

KURUNG MODEN CANDYLICIOUS

Material: Cotton + Lace

Potongan: Kurung Moden

CIRI2:
Selesa
Kemasan cotton lace di tangan & kaki baju
Zip di belakang baju
Kain selisih tanpa belah
Kain duyung
Tidak Jarang
Tidak panas
Mudah gosok

WARNA:
01: Soft Pink
02: Blue
03: Pink
05: Mustard

RM79 FREE POS (ASAL: RM229)

FOR MORE DETAILS & ORDER:
✔WHATSAPP: 017-9877384/ klik link whatsapp di profile detail di atas
✔DM

#bajukurung #bajukurungcantik #sayajualbaju #bazaarpaknil #butikonline #butikonlinemalaysia #bajukurungtradisionalmelayu
#fesyenmuslimah #bajukendurikahwin
#bajukenduri #kurungmodencandylicious #kurungcandylicious #candyliciouskurung #kurungcotton #kurungkapas #kurungpelikat #kurunglace #kurungmurah #sapotlokal #kurungpahang #kurungpahangmoden

SET SEDONDON PALING MENARIK TERTARIK PALING DABOM!
.
12 PILIHAN WARNA😍😍 📌PRE ORDER: 📝 : SEKARANG
PENGHANTARAN POS 📦 : 4 DEC 2017
( HANYA TERIMA FULL PAYMENT & 100% JAMIN DAPAT )
.
🔹ADELEBLLE KURUNG
✅( NURSING & WUDHU FRIENDLY)

NOW : RM99
NP : RM179
(EXCLUDE POSTAGE)
✅( MODEL PAKAI SAIZ S 36"-KURUNG)
✅JENIS KAIN - HIGH QUALITY COMO CREPE
.
🔸ADIMAN KURTA
NOW: RM59
(EXCLUDE POSTAGE)
✅ POKET (Dada & Side poket)
✅ BUKAN CUTTING FIT
✅ Model pakai size XS

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
Whatsapp: +6018-2320816
.
HAPPY SHOPPING😍
#jubahmampumilikno1 #jubahmampumilik #jubah #jubahcantik #setsedondon #jubahnursing #jubahlace #kurungmoden #leeyanarahman #duckscarf #kurta #kurungsaree #nursingfriendly #lofattah #fattzura #kurtamurah #malaywedding #jomkahwin #dresstunang #kurunglace #peplumkurung #kurungsongket #jubahnursing #wanitaterindah #gegarvaganza #kurtamurah #coupleset

Stay tuned yer. Again! Ini BUKAN JUBAH tapi KURUNG tau☺️
.
FLEKSIBEL utk adjust kelabuhan kain. Part paling best, kain tu boleh bertukar menjadi seluar. Automatik penampilan uols akan berubah. So magic😍
.
Sape nakk? Cer komen sikit

SHEESHA KURUNG SAREE
.
Price : RM150 ( YES SALE‼️)
.
Postage rm9 sem / rm13 sm
.
📌Sizing click #sheeshasizingbymj
.
📌Material : Chiffon embroidery saree with full lining .
📌CONFIRM TAK JARANG . .
Feature : Hidden zip for wudhu friendly
.
📸screenshot dan
.
📱whatsapp 0145577094
.
#sheeshakurungsaree

Mareeya Lace
Price : RM 125
Postage to WM RM 7 / EM RM 11

Material Baju :
French lace
With full lining
Ade back button

Material Skirt :
Pinggang getah
spandex silk
Mermaid cutting

Free size

Measurement
Bahu :14.5
Dada :38
Labuh tgn :21
Labuh bju :25
Labuh kain :40
Punggung : 40 inch

Colour
Black
White
Dusty pink
Dusty mint

Click link on bio to order ⬆️
#lace #bajukurung #kurungmoden #kurunglace

Most Popular Instagram Hashtags