[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kurungdollsaree

3125 posts

TOP POSTS

Doll grey Restock! Colour yang ramai pemintaannya juga! Kembangnya harus dibimbang silap kembang boleh terbang!!! Boleh melawat instagram kami di @goldenemperiumcatalogue banyk warna2 pilihan yang menjadi pojaaan! . .

whatapp 016 635 1108 untuk fast respon
016 635 1108
016 635 1108
016 635 1108

#kurungsaree #kurungdollsaree #sareemurah #dollkurung #dollkurungsaree #sareemalaysia #bajumurah #bajusaree #sareedoll #bajusedondon #sedondonibuanak #sedondonsekeluarga #setfamily

😍😍😍 #update #kurungDollSaree #aidilfitri2017 👕👖👗👘👚 #black

Baju raya kami dh siap #navyblue #kurungdollsaree @kapasng

Gaissss jom cepatttt siape yg belum ada baju raya tu meh grab golden diamond exclusive raya. Only rm300 jeee! Seriously tak rugi beli sbb baju die sebijik mcm baju pengantin meriahnye. Last postage kita on this monday okayyyy kalau sape nak buat raya!

Stocks available
putih xs s
Royal s
Maroon s m
Hijau xs s m
Hitam xs s

For pre ordered customers uolls jgn risau sbb parcel korang byk dh pos minggu ni. So next week tunggu baju sampai k! Tracking akan di update once hq free settle semua postage. ;) WHATSAPP +60125080643

#saree #sarimurah #sareemurah #kurungdoll #sareeindia #sareedoll #kurungsaree #sareekurung #bajukurungsaree #bajukurungsareemurah #kurungdollsaree #peplumdoll #kurungsareemurah #sari #kurungsari #sarimurah #sariindia #peplumdollsaree #kurungmoden #minikurung #kurung #kebaya #bajukurung #peplumsaree #dollsareemurah #kainpasang #kainpasangmurah #kainsaree #kainsareemurah

PRINTED SAREE BABYDOLL AMISHA KURUNG
.
RM140 SM | RM150 SS
.
MATERIAL : PREMIUM CREPE
.
FREE SIZE FIT S TO L
SHOULDER 15"
BUST 38"
SLEEVES 22"
ARMHOLE 12"
TOP LENGTH 25"
WAIST 27-32"
HIP 38"
SKIRT LENGTH 40"
.
8 color
Royal blue
Dark blue
Emerald green
Magenta
Off white
Cream
Baby blue
Peach
.
TO ORDER CLICK LINK ON @wearwhats .
.
.
#bajukurung2017 #bajukurungmurah #kurungpleated #dollsareemurah #dollsareemalaysia #kurungdoll #kurungdollsaree #kurungdollsareemurah

Sales! Raya Clearance Stocks 🎉
⚠️Available all size : L only.
Full lining
Available Pcs : 1pcs
Cod available : damansara perdana
Postage for Semenanjung Only (before 21st june)
.
Contact US at Link kat bwh ni tau :)
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
.
#postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah

KARISHMA DOLL SAREE🎉🎉🎉 READYSTOCKS!

RM150/ RM 155 ss

Material | Chiffon embroidery Saree with full lining

Available sizes S, M, L and XL.

Wudhu friendly 💕

Berminat? Wssp 018 3914143

#kurungdollsaree
#kurungdollsareemurah
#karishmadollsareemurah
#bajurayamurah
#bajuraya2017

😍😍😍 #update #kurungDollSaree #aidilfitri2017 👕👖👗👘👚 #royalblue 😍😍😍😍😍

MOST RECENT

[Cash On Delivery : TODAY before 5pm shj)
__
Hari ini sis dah start cuti. Korang bila?
__
OKAY!
Today sis rasa rajin nak COD dekat korang #kainsaree @ #kurungsaree (area: Kuala Lumpur @ Selangor @ Perak sahaja ye! Kalau in case korg dkt near to area One utama mall/Ikea/The curve mall/ Giant Kota Damansara lebih mudah :) )
__
Kain belum jahit buleh la korang buat baju raya ke 20 atau kenduri budak ofis korang atau dinner hari raya ofis jugak! Bagus tak idea sis? Jangan lupa harga super sales raya kita masih berjalan! :) __
Oh! Baju #readytowear ada juga kita buat COD today. Cuma tak banyak yg ada. Okay!
__
Boleh cepat contact admin utk info kayh! ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
__
P/s : Buat semua #refundmoney preorder korang yg #overloadedorder yg belum dpt tu. Admin harap korang Sabar ye. Kita refund ikut senarai 1-1 ye. And kita juga partially dpt refund from supplier by batch. :( #ampunmaafdipintawithmillionsorry
__
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah - #regrann

[Cash On Delivery : TODAY before 5pm shj)
__
Hari ini sis dah start cuti. Korang bila?
__
OKAY!
Today sis rasa rajin nak COD dekat korang #kainsaree @ #kurungsaree (area: Kuala Lumpur @ Selangor @ Perak sahaja ye! Kalau in case korg dkt near to area One utama mall/Ikea/The curve mall/ Giant Kota Damansara lebih mudah :) )
__
Kain belum jahit buleh la korang buat baju raya ke 20 atau kenduri budak ofis korang atau dinner hari raya ofis jugak! Bagus tak idea sis? Jangan lupa harga super sales raya kita masih berjalan! :) __
Oh! Baju #readytowear ada juga kita buat COD today. Cuma tak banyak yg ada. Okay!
__
Boleh cepat contact admin utk info kayh! ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
__
P/s : Buat semua #refundmoney preorder korang yg #overloadedorder yg belum dpt tu. Admin harap korang Sabar ye. Kita refund ikut senarai 1-1 ye. And kita juga partially dpt refund from supplier by batch. :( #ampunmaafdipintawithmillionsorry
__
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah - #regrann

[STOCK LEFT]
Selamat bersahur!
Stok, bersisa tinggal ni je rupanya. Harini dah last postage la. Kalau yg nak buat pakai utk majlis lepas raya. Pun boleh!
Payment before 2pm kayh! [Kalau nak COD area kl @ sel pun boleh. Msg admin utk info nah! 22hb June is lastday]
Much love! ❤
#stocksupdate #merahtujugahabis
.
Jom nak tau harga super special boleh,
✉DM @
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
.
#reminderforlastpostage #postageterakhir #orderclosing #kurungsaree #kurungdoll #kurungdollsaree #instashop #instashopmalaysia #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #likekalausuka #kainsari #takenote

[READYSTOCK] #Kurungdollsaree
>Limited of piece left only.
__
Available stock size : S only
Delivery : end 21st june (receive after raya 4July onward)
COD : Available (certain baju only)
__
Mana lah tahu korang nak pakai pergi majlis sambutan hari raya office korang nanti. Tak pun kenduri jiran pada hari raya ke 15 ke, kan kan. Okay tak idea sis. Eh! :)
__
Nak dapat harga super special khas untuk korang tak? Contact admin korang dekat link bwh ni kayh! :). __
Harga? Macam biasa! Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
.
#poslajumingguakhir #aweekleftbeforeraya
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah - #regrann

@Regrann from @sareesaree.my - Raya is around the corner! Tak lama dah kan? Cepatnya masa, duhai.
.
[READY STOCK] #Kurungdollsaree in emerald green
.
Size S only (5pcs left)
1) Wudhu' friendly
2) BF friendly (no BF zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! Lebih mudah. :) )
3) Full lining inside
4) Zip belakang baju & kain
5) Full span bahu
.
Harga? Macam biasa! Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
.
#poslajumingguakhir #aweekleftbeforeraya
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah - #regrann

@Regrann from @sareesaree.my - Raya is around the corner! Tak lama dah kan? Cepatnya masa, duhai.
.
[READY STOCK] #Kurungdollsaree in emerald green
.
Size S only (5pcs left)
1) Wudhu' friendly
2) BF friendly (no BF zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! Lebih mudah. :) )
3) Full lining inside
4) Zip belakang baju & kain
5) Full span bahu
.
Harga? Macam biasa! Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
.
#poslajumingguakhir #aweekleftbeforeraya
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah - #regrann

@Regrann from @sareesaree.my - [Kurung Fishtail Saree] #readystock . .

All offered with size M only (10pcs left)
1) Wudhu' friendly
2) Full lining inside
3) Zip belakang baju&kain
4) Pinggang kain (Half getah)
5) Full span bahu
.
>>Pos laju kita last minggu ni sahaja.<<
.
Harga berapa? Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). NOW! NOW!
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
!Harap menanti dgn sabar admin korang reply satu2 kayh! :)
.
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #bookyourslotnow #postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah

@Regrann from @sareesaree.my - [READY TO WEAR] PINK! #readystock .
1) Wudhu' friendly
2) BF friendly (no BF zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! Lebih mudah. :) )
All offered with size [S] only (5pcs left)
.
Do not hesitate to contact US at Link kat bwh ni tau :). NOW! NOW!
.
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #bookyourslotnow .
#postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah

[READY STOCK] New! #kurungdollsaree in BLACK.
.
So, kalau korang tak tau nak pakai warna apa boleh pilih hitam sebagai tema!
.
All offered with size from S only. .
⚠️Jangan lupa POSTAGE kita tinggal (3 HARI) lagi untuk boleh terima brg sebelum raya kayh!
⚠️COD available (damansara perdana@damansara utama@yang berdekatan)
.
Jom nak tau harga super special boleh,
✉DM @
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
.
#reminderforlastpostage #postageterakhir #orderclosing #kurungsaree #kurungdoll #instashop #instashopmalaysia #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #likekalausuka #kainsari #takenote - #regrann

[READY STOCK] New! #kurungdollsaree in BLACK.
.
So, kalau korang tak tau nak pakai warna apa boleh pilih hitam sebagai tema!
.
All offered with size from S only. .
⚠️Jangan lupa POSTAGE kita tinggal (3 HARI) lagi untuk boleh terima brg sebelum raya kayh!
⚠️COD available (damansara perdana@damansara utama@yang berdekatan)
.
Jom nak tau harga super special boleh,
✉DM @
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
.
#reminderforlastpostage #postageterakhir #orderclosing #kurungsaree #kurungdoll #instashop #instashopmalaysia #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #likekalausuka #kainsari #takenote - #regrann

🎉⚡[3 DAYS] RAYA SALES! 🎉⚡⚡🎉
[ALL SAREE] discount up to 50% off

GRAB YOURS NOW!
End 21st June.
.
Contact US at Link kat bwh ni tau :)
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
.
#sareesareebuatsales #ordernow
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah

Sales! Raya Clearance Stocks 🎉
⚠️Available all size : L only.
Full lining
Available Pcs : 1pcs
Cod available : damansara perdana
Postage for Semenanjung Only (before 21st june)
.
Contact US at Link kat bwh ni tau :)
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
.
#postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah

Sales! Raya Clearance Stocks 🎉
⚠️Available all size : L only.
Full lining
Available Pcs : 1pcs
Cod available : damansara perdana
Postage for Semenanjung Only (before 21st june)
.
Contact US at Link kat bwh ni tau :)
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
.
#postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah

BAJU RAYA DAH SIAP!!!
BAJU DONDON IBU & ANAK.
Terima kasih krn tempah di sini.
.
.
"EVERYDAY IS FASHION IT'S ABOUT LIFE".
. .
👨👸F A S H I O N D E S I G N E R ✂ Menswear 👞 Womenswear 👠 Kidswear👶 Wedding Attire👰 Dinner Dress 👚 SUIT👔CUSTOME RENTING💑 MAKE UP💄HENNA 💅
Interested!!! LET'S CUSTOME MADE UR OUTFIT HERE.
ⓂMIMINAQ
WHATSAPP 0142215624
.
#miminaq2017 #sayajual #bazaarpaknil #bazaarartis #zalora #butikpengantin #tailor #sayatukangjahit #tailoronline #fashiondesigner #perekafesyen #jahitmanik #sewabaju #sewabajupengantin #kainpasang #kainpasanginspired #bajuraya #hariraya2017 #bajubudak #tempahbajuraya #meletop #bajukurungdoll #kurungbudak #kurungdollsaree #fesyenkanakkanak

BAJU RAYA DAH SIAP!!!
Terima kasih krn tempah di sini.
.
.
"EVERYDAY IS FASHION IT'S ABOUT LIFE".
. .
👨👸F A S H I O N D E S I G N E R ✂ Menswear 👞 Womenswear 👠 Kidswear👶 Wedding Attire👰 Dinner Dress 👚 SUIT👔CUSTOME RENTING💑 MAKE UP💄HENNA 💅
Interested!!! LET'S CUSTOME MADE UR OUTFIT HERE.
ⓂMIMINAQ
WHATSAPP 0142215624
.
#miminaq2017 #sayajual #bazaarpaknil #bazaarartis #zalora #neolofarhijab #butikpengantin #tailor #sayatukangjahit #tailoronline #fashiondesigner #perekafesyen #jahitmanik #sewabaju #sewabajupengantin #kainpasang #kainpasanginspired #bajuraya #hariraya2017 #tempahbajuraya #meletop #kurung #bajukurungdoll #kurungdoll #kurungdollsaree #fesyenmuslimah

😍😍😍 #update #kurungDollSaree #aidilfitri2017 👕👖👗👘👚 #royalblue 😍😍😍😍😍

Gaissss jom cepatttt siape yg belum ada baju raya tu meh grab golden diamond exclusive raya. Only rm300 jeee! Seriously tak rugi beli sbb baju die sebijik mcm baju pengantin meriahnye. Last postage kita on this monday okayyyy kalau sape nak buat raya!

Stocks available
putih xs s
Royal s
Maroon s m
Hijau xs s m
Hitam xs s

For pre ordered customers uolls jgn risau sbb parcel korang byk dh pos minggu ni. So next week tunggu baju sampai k! Tracking akan di update once hq free settle semua postage. ;) WHATSAPP +60125080643

#saree #sarimurah #sareemurah #kurungdoll #sareeindia #sareedoll #kurungsaree #sareekurung #bajukurungsaree #bajukurungsareemurah #kurungdollsaree #peplumdoll #kurungsareemurah #sari #kurungsari #sarimurah #sariindia #peplumdollsaree #kurungmoden #minikurung #kurung #kebaya #bajukurung #peplumsaree #dollsareemurah #kainpasang #kainpasangmurah #kainsaree #kainsareemurah

😍😍😍 #update #kurungDollSaree #aidilfitri2017 👕👖👗👘👚 #black

@Regrann from @sareesaree.my - Raya is around the corner! Tak lama dah kan? Cepatnya masa, duhai.
.
[READY STOCK] #Kurungdollsaree in emerald green
.
Size S only (5pcs left)
1) Wudhu' friendly
2) BF friendly (no BF zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! Lebih mudah. :) )
3) Full lining inside
4) Zip belakang baju & kain
5) Full span bahu
.
Harga? Macam biasa! Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
#poslajumingguakhir #aweekleftbeforeraya
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote
.
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #bookyourslotnow #postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah

Most Popular Instagram Hashtags