#kurungdollmurah

2615 posts

TOP POSTS

️New Arrival ❗ Fast Selling Items 💕
.
🌹 INSPIRED DOLLY TOP (Kembang) + MERMAID SKIRT 🌹
.
CODE : RAY 4
.
1 Set for RM48 exc postage
Postage 1 set sem RM8 / ss RM10
.
FREE SIZE ( Fit S to L ) .
.
MEASUREMENTS :
(1 side/flat) **lilitan pakaian darab dua!
.
TOP :
- Strechable
Shoulder 38cm-42cm
Bust 46cm
Length 70cm
Sleeve length 58cm
Armhole 17cm
Waist 58cm
Hips 85cm
.
BOTTOM :
Can strech 4-6cm
Waist 34cm (getah)
Length 100cm
Hips 42cm
.
MATERIAL : QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX
.
❌Tak melekat, tak panas, susah kedut & tak jarang)
.
Order/pertanyaan : 014-502 4528 (Whatsapp only) .
.
.
#printedkurung #kurungprinted #kurungcantik #peplumkurung #kurungdollmurah

JIMAT RM90😱
MARRE PLEATED KURUNG
Promo Price : RM179(NP: RM269)
Available size : S,M,L & XL
Available colours : White | Nude | Peach
Material :
Top - Premium Chiffon Pleated ( with full lining )
Skirt - Polyblend
_
.
.
TO ORDER: WHATSAPP TO +60145100916 (sis Sha) or +60145426438 ( sis Nur)
.
.
#WARDROBESHAHERARTS .
.
#shaherartsmarrepleatedkurung #marrepleatedkurung #Pleatedkurung #pleatedkurungmurah #kurungpleated #bajuviral #viral #kurungviral #bajurayaviral #bajukurungviral #bajukurungunik #kurungunik
#dollkurung #dollkurungmurah #sareemurah #visitmyig #kurungsareemurah #kurungdollsaree #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #Bazaarpaknil #bazaarmurah #lokalah #fattzura #kurung #kurungmurah #kurungdoll #kurungdollmurah

JIMAT RM90😱
MARRE PLEATED KURUNG
Promo Price : RM179(NP: RM269)
Available size : S,M,L & XL
Available colours : White | Nude | Peach
Material :
Top - Premium Chiffon Pleated ( with full lining )
Skirt - Polyblend
_
.
.
TO ORDER: WHATSAPP TO +60145100916 (sis Sha) or +60145426438 ( sis Nur)
.
.
#WARDROBESHAHERARTS .
.
#shaherartsmarrepleatedkurung #marrepleatedkurung #Pleatedkurung #pleatedkurungmurah #kurungpleated #bajuviral #viral #kurungviral #bajurayaviral #bajukurungviral #bajukurungunik #kurungunik
#dollkurung #dollkurungmurah #sareemurah #visitmyig #kurungsareemurah #kurungdollsaree #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #Bazaarpaknil #bazaarmurah #lokalah #fattzura #kurung #kurungmurah #kurungdoll #kurungdollmurah

JIMAT RM90😱
MARRE PLEATED KURUNG
Promo Price : RM179(NP: RM269)
Available size : S,M,L & XL
Available colours : White | Nude | Peach
Material :
Top - Premium Chiffon Pleated ( with full lining )
Skirt - Polyblend
_
.
.
TO ORDER: WHATSAPP TO +60145100916 (sis Sha) or +60145426438 ( sis Nur)
.
.
#WARDROBESHAHERARTS .
.
#shaherartsmarrepleatedkurung #marrepleatedkurung #Pleatedkurung #pleatedkurungmurah #kurungpleated #bajuviral #viral #kurungviral #bajurayaviral #bajukurungviral #bajukurungunik #kurungunik
#dollkurung #dollkurungmurah #sareemurah #visitmyig #kurungsareemurah #kurungdollsaree #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #Bazaarpaknil #bazaarmurah #lokalah #fattzura #kurung #kurungmurah #kurungdoll #kurungdollmurah

Introducing our new DIVYA DOLL SAREE yang super letopssss kembang setaman. Sempat korang nak pakai ke open house, pergi dating, pergi kerja, eh nak masak masak kat dapur pun selesa hapeee ✌🏻
.
Harga masih the cheapest price in town, RM150 jurrr and quality mmg top notch 💕
.
Available sizes is S, M, L & XL
.
Boleh swipe untuk tengok measurement 😘
.
Boleh ws 013-808 2006 untuk order k
.
#sayajualmurah #bajuraya2017 #sayajual #sareemalaysia #sareedollmalaysia #kurungdoll #kurungdollsaree #kurungdollmurah #sayajualdollsaree #sayajualkurungdoll

Introducing our new DIVYA DOLL SAREE yang super letopssss kembang setaman. Sempat korang nak pakai ke open house, pergi dating, pergi kerja, eh nak masak masak kat dapur pun selesa hapeee ✌🏻
.
Harga masih the cheapest price in town, RM150 jurrr and quality mmg top notch 💕
.
Available sizes is S, M, L & XL
.
Boleh ws 013-808 2006 untuk order k
.
#sayajualmurah #bajuraya2017 #sayajual #sareemalaysia #sareedollmalaysia #kurungdoll #kurungdollsaree #kurungdollmurah #sayajualdollsaree #sayajualkurungdoll

❗️FLASH SALE❗️
ONLY FOR DIVYA DOLL SAREE
.
Available from S-XL
.
All colours available except for navy blue. Boleh grab while kita buat flash sale ni. Kejap je hehe
.
#dollsaree #dollkurung #dollsareemurah #kurungdoll #kurungdollsaree #kurungdollmurah #sayajualkurungdoll #sayajualkurungsaree

❗️FLASH SALE❗️
ONLY FOR DIVYA DOLL SAREE
.
Available from S-XL
.
All colours available except for navy blue. Boleh grab while kita buat flash sale ni. Kejap je hehe
.
Swipe picture for measurement
.
#dollsaree #dollkurung #dollsareemurah #kurungdoll #kurungdollsaree #kurungdollmurah #sayajualkurungdoll #sayajualkurungsaree

609# KURUNG MINI

RM79 FREE POSTAGE

MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE
TOP : ~
SHOULDER : 14.5 ''
BUST : 38 '' MAX
WAIST : 36 '' - 38 '' MAX
ARM HOLE : 9''MAX
SLEEVE : 23 '' LENGTH : 29 INCH

SKIRT :~
WAIST : 28 '' - 38 '' MAX
HIP : 38 '' MAX
LENGTH : 40 INCH
whatsapp 0194743081

Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#setkurungmurah #kurungmoden #bajukurungterkini #bajukurunglace #kurungdollsaree #kurungdollmurah #kurungdollylace

MOST RECENT

JW KURUNG SYARIE:
REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1

Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
.
MODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?😊
.
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA

Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
.
14 PILIHAN WARNA TERBAIK
Best kan ada 14 pilihan warna terbaik 2017. Berkenan yg pastel ke yang gelap? Semuanya ada tau. Yang best giler tu, tak kisah la dpt wrna apa smuanya gojes. "Wah boleh rambang mata ni nak pilih yg mana. Semuanya cantik giler2 ni🙊"
.
.

MESRA BF DAN WUDHU

Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.

DOLL LEESA .
.
4 sebab kenapa sis kena cuba koleksi ni tau😘
.
💞 Pilihan color yang MENARIK & GOJES tau!
💞 Material royal silk yang SEJUK & SELASA , mudah iron , tidak jarang dan flowy bila dipakai.Menampilkan si pemakai lebih bergaya & menawan
💞 Mini Doll Leesa saiz S, M, L, XL yang loose dan SOPAN & EKSLUSIF
💞 Mini Doll design terbaru khas utk aidilfitri dan menjadikan setiap si pemakai tampil jelita, moden , berkeyakinan tp tetapi mengekalkan kesopanan sebagai wanita melayu terakhir
.
❤️ sesuai utk wanita pregnant..
.
💞 Kaler berbeza 10% atas faktor cahaya
.
Whatsapp📲
0125653696
.
#dollleesa #kurungdollleesa #dollleesamurah #kurungdollcantik #kurungdollmurah #kurungdollprinted #najmabahari_kurungcantik #jualbajucantik #jualbajumurah

DOLL LEESA .
.
4 sebab kenapa sis kena cuba koleksi ni tau😘
.
💞 Pilihan color yang MENARIK & GOJES tau!
💞 Material royal silk yang SEJUK & SELASA , mudah iron , tidak jarang dan flowy bila dipakai.Menampilkan si pemakai lebih bergaya & menawan
💞 Mini Doll Leesa saiz S, M, L, XL yang loose dan SOPAN & EKSLUSIF
💞 Mini Doll design terbaru khas utk aidilfitri dan menjadikan setiap si pemakai tampil jelita, moden , berkeyakinan tp tetapi mengekalkan kesopanan sebagai wanita melayu terakhir
.
❤️ sesuai utk wanita pregnant..
.
💞 Kaler berbeza 10% atas faktor cahaya
.
Whatsapp📲
0125653696
.
#dollleesa #kurungdollleesa #dollleesamurah #kurungdollcantik #kurungdollmurah #kurungdollprinted #najmabahari_kurungcantik #jualbajucantik #jualbajumurah

DOLL LEESA .
.
4 sebab kenapa sis kena cuba koleksi ni tau😘
.
💞 Pilihan color yang MENARIK & GOJES tau!
💞 Material royal silk yang SEJUK & SELASA , mudah iron , tidak jarang dan flowy bila dipakai.Menampilkan si pemakai lebih bergaya & menawan
💞 Mini Doll Leesa saiz S, M, L, XL yang loose dan SOPAN & EKSLUSIF
💞 Mini Doll design terbaru khas utk aidilfitri dan menjadikan setiap si pemakai tampil jelita, moden , berkeyakinan tp tetapi mengekalkan kesopanan sebagai wanita melayu terakhir
.
❤️ sesuai utk wanita pregnant..
.
💞 Kaler berbeza 10% atas faktor cahaya
.
Whatsapp📲
0125653696
.
#dollleesa #kurungdollleesa #dollleesamurah #kurungdollcantik #kurungdollmurah #kurungdollprinted #najmabahari_kurungcantik #jualbajucantik #jualbajumurah

DOLL LEESA .
.
4 sebab kenapa sis kena cuba koleksi ni tau😘
.
💞 Pilihan color yang MENARIK & GOJES tau!
💞 Material royal silk yang SEJUK & SELASA , mudah iron , tidak jarang dan flowy bila dipakai.Menampilkan si pemakai lebih bergaya & menawan
💞 Mini Doll Leesa saiz S, M, L, XL yang loose dan SOPAN & EKSLUSIF
💞 Mini Doll design terbaru khas utk aidilfitri dan menjadikan setiap si pemakai tampil jelita, moden , berkeyakinan tp tetapi mengekalkan kesopanan sebagai wanita melayu terakhir
.
❤️ sesuai utk wanita pregnant..
.
💞 Kaler berbeza 10% atas faktor cahaya
.
Whatsapp📲
0125653696
.
#dollleesa #kurungdollleesa #dollleesamurah #kurungdollcantik #kurungdollmurah #kurungdollprinted #najmabahari_kurungcantik #jualbajucantik #jualbajumurah

PLUSSIZE KURUNG P608
RM79 FREE POSTAGE
MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE
TOP :~
SHOULDER : 19 '' BUST : 42 '' - 44 '' MAX
WAIST : 43 '' - 44 '' MAX
ARM HOLE : 11 '' SLEEVE : 24 '' LENGTH : 29 '' INCH
SKIRT:~
WAIST : 32 '' - 46 '' MAX
HIP : 46 '' LENGTH : 39 '' INCHI
Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

WHTSAPP 0194743081

#bajukurunglace #bajukurungterkini #kurungdollmurah #kurungdollylace #kurungdollsaree #bajumurah #bajuraya2017

PLUSSIZE KURUNG P608
RM79 FREE POSTAGE
MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE
TOP :~
SHOULDER : 19 '' BUST : 42 '' - 44 '' MAX
WAIST : 43 '' - 44 '' MAX
ARM HOLE : 11 '' SLEEVE : 24 '' LENGTH : 29 '' INCH
SKIRT:~
WAIST : 32 '' - 46 '' MAX
HIP : 46 '' LENGTH : 39 '' INCHI
Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

WHTSAPP 0194743081

#bajukurunglace #bajukurungterkini #kurungdollmurah #kurungdollylace #kurungdollsaree #bajumurah #bajuraya2017

PLUSSIZE KURUNG P608
RM79 FREE POSTAGE
MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE
TOP :~
SHOULDER : 19 '' BUST : 42 '' - 44 '' MAX
WAIST : 43 '' - 44 '' MAX
ARM HOLE : 11 '' SLEEVE : 24 '' LENGTH : 29 '' INCH
SKIRT:~
WAIST : 32 '' - 46 '' MAX
HIP : 46 '' LENGTH : 39 '' INCHI
Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

WHTSAPP 0194743081

#bajukurunglace #bajukurungterkini #kurungdollmurah #kurungdollylace #kurungdollsaree #bajumurah #bajuraya2017

609# KURUNG MINI

RM79 FREE POSTAGE

MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE
TOP : ~
SHOULDER : 14.5 ''
BUST : 38 '' MAX
WAIST : 36 '' - 38 '' MAX
ARM HOLE : 9''MAX
SLEEVE : 23 '' LENGTH : 29 INCH

SKIRT :~
WAIST : 28 '' - 38 '' MAX
HIP : 38 '' MAX
LENGTH : 40 INCH
whatsapp 0194743081

Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#setkurungmurah #kurungmoden #bajukurungterkini #bajukurunglace #kurungdollsaree #kurungdollmurah #kurungdollylace

609# KURUNG MINI

RM79 FREE POSTAGE

MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE
TOP : ~
SHOULDER : 14.5 ''
BUST : 38 '' MAX
WAIST : 36 '' - 38 '' MAX
ARM HOLE : 9''MAX
SLEEVE : 23 '' LENGTH : 29 INCH

SKIRT :~
WAIST : 28 '' - 38 '' MAX
HIP : 38 '' MAX
LENGTH : 40 INCH
whatsapp 0194743081

Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#setkurungmurah #kurungmoden #bajukurungterkini #bajukurunglace #kurungdollsaree #kurungdollmurah #kurungdollylace

609# KURUNG MINI

RM79 FREE POSTAGE

MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE
TOP : ~
SHOULDER : 14.5 ''
BUST : 38 '' MAX
WAIST : 36 '' - 38 '' MAX
ARM HOLE : 9''MAX
SLEEVE : 23 '' LENGTH : 29 INCH

SKIRT :~
WAIST : 28 '' - 38 '' MAX
HIP : 38 '' MAX
LENGTH : 40 INCH
whatsapp 0194743081

Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#setkurungmurah #kurungmoden #bajukurungterkini #bajukurunglace #kurungdollsaree #kurungdollmurah #kurungdollylace

609# KURUNG MINI

RM79 FREE POSTAGE

MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE
TOP : ~
SHOULDER : 14.5 ''
BUST : 38 '' MAX
WAIST : 36 '' - 38 '' MAX
ARM HOLE : 9''MAX
SLEEVE : 23 '' LENGTH : 29 INCH

SKIRT :~
WAIST : 28 '' - 38 '' MAX
HIP : 38 '' MAX
LENGTH : 40 INCH
whatsapp 0194743081

Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#setkurungmurah #kurungmoden #bajukurungterkini #bajukurunglace #kurungdollsaree #kurungdollmurah #kurungdollylace

608# KURUNG MINI

RM79 FREE POSTAGE

MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE
TOP : ~
SHOULDER : 14.5 ''
BUST : 38 '' MAX
WAIST : 36 '' - 38 '' MAX
ARM HOLE : 9''MAX
SLEEVE : 23 '' LENGTH : 29 INCH

SKIRT :~
WAIST : 28 '' - 38 '' MAX
HIP : 38 '' MAX
LENGTH : 40 INCH
whatsapp 0194743081

Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#setkurungmurah #kurungmoden #bajukurungterkini #bajukurunglace #kurungdollsaree #kurungdollmurah #kurungdollylace

608# KURUNG MINI

RM79 FREE POSTAGE

MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE
TOP : ~
SHOULDER : 14.5 ''
BUST : 38 '' MAX
WAIST : 36 '' - 38 '' MAX
ARM HOLE : 9''MAX
SLEEVE : 23 '' LENGTH : 29 INCH

SKIRT :~
WAIST : 28 '' - 38 '' MAX
HIP : 38 '' MAX
LENGTH : 40 INCH
whatsapp 0194743081

Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#setkurungmurah #kurungmoden #bajukurungterkini #bajukurunglace #kurungdollsaree #kurungdollmurah #kurungdollylace

608# KURUNG MINI

RM79 FREE POSTAGE

MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE
TOP : ~
SHOULDER : 14.5 ''
BUST : 38 '' MAX
WAIST : 36 '' - 38 '' MAX
ARM HOLE : 9''MAX
SLEEVE : 23 '' LENGTH : 29 INCH

SKIRT :~
WAIST : 28 '' - 38 '' MAX
HIP : 38 '' MAX
LENGTH : 40 INCH
whatsapp 0194743081

Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#setkurungmurah #kurungmoden #bajukurungterkini #bajukurunglace #kurungdollsaree #kurungdollmurah #kurungdollylace

608# KURUNG MINI

RM79 FREE POSTAGE

MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE
TOP : ~
SHOULDER : 14.5 ''
BUST : 38 '' MAX
WAIST : 36 '' - 38 '' MAX
ARM HOLE : 9''MAX
SLEEVE : 23 '' LENGTH : 29 INCH

SKIRT :~
WAIST : 28 '' - 38 '' MAX
HIP : 38 '' MAX
LENGTH : 40 INCH
whatsapp 0194743081

Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#setkurungmurah #kurungmoden #bajukurungterkini #bajukurunglace #kurungdollsaree #kurungdollmurah #kurungdollylace

608# KURUNG MINI

RM79 FREE POSTAGE

MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE
TOP : ~
SHOULDER : 14.5 ''
BUST : 38 '' MAX
WAIST : 36 '' - 38 '' MAX
ARM HOLE : 9''MAX
SLEEVE : 23 '' LENGTH : 29 INCH

SKIRT :~
WAIST : 28 '' - 38 '' MAX
HIP : 38 '' MAX
LENGTH : 40 INCH
whatsapp 0194743081

Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#setkurungmurah #kurungmoden #bajukurungterkini #bajukurunglace #kurungdollsaree #kurungdollmurah #kurungdollylace

608# KURUNG MINI

RM79 FREE POSTAGE

MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE
TOP : ~
SHOULDER : 14.5 ''
BUST : 38 '' MAX
WAIST : 36 '' - 38 '' MAX
ARM HOLE : 9''MAX
SLEEVE : 23 '' LENGTH : 29 INCH

SKIRT :~
WAIST : 28 '' - 38 '' MAX
HIP : 38 '' MAX
LENGTH : 40 INCH
whatsapp 0194743081

Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#setkurungmurah #kurungmoden #bajukurungterkini #bajukurunglace #kurungdollsaree #kurungdollmurah #kurungdollylace

608# KURUNG MINI

RM79 FREE POSTAGE

MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE
TOP : ~
SHOULDER : 14.5 ''
BUST : 38 '' MAX
WAIST : 36 '' - 38 '' MAX
ARM HOLE : 9''MAX
SLEEVE : 23 '' LENGTH : 29 INCH

SKIRT :~
WAIST : 28 '' - 38 '' MAX
HIP : 38 '' MAX
LENGTH : 40 INCH
whatsapp 0194743081

Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#setkurungmurah #kurungmoden #bajukurungterkini #bajukurunglace #kurungdollsaree #kurungdollmurah #kurungdollylace

Most Popular Instagram Hashtags