[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kurungdollmohabbatien

3 posts

TOP POSTS

Busy today? Kalau tak buat apa tu boleh la tengok #kurungdollmohabbatien kita. .
Baca habis and betui2 wei.. .
KURUNG DOLL. Bermakna yang dah siap untuk pakai la, tapi kalau nak buat baju jahit sendiri kita ada je SAREE (kain belum jahit), faham tak korang? :) #BelanjaLIKEsatuKalauSukeSaree #lamatakmintakLike
.
Check size korang dkt catalogue k! 👉 #measurementkurungdollmohabbatien
.
#bookingavailable #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

[TEASER SAHAJA] Yo! Whats up for Sunday? Gitu! Omputeh pulak ckpnyer. .
.
OKAY! Saja nak menayang dulu. Sebab Today baru nak p photoshoot.
.
Soonest insyallah keluor ler gambor.
Nak bagi tau SET IBUANAK hader yong! Sabor nunggu nye ye! #newpeplumfishtailsaree #panggilkebayasareepunboleh #setibuanaksareesaree#siapacepatdiapunya #bolehbooking #kurungdollmohabbatien :) #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

Kalau tak buat apa tu boleh la tengok #kurungdollmohabbatien kita. .
Baca habis and betui2 wei.. .
KURUNG DOLL. Bermakna yang dah siap untuk pakai la, tapi kalau nak buat baju jahit sendiri kita ada je SAREE (kain belum jahit), faham tak korang? :) #BelanjaLIKEsatuKalauSukeSaree #lamatakmintakLike
.
Check size korang dkt catalogue k! 👉 #measurementkurungdollmohabbatien
.
#bookingavailable #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

Buat today ni? Kalau tak buat apa tu boleh la tengok #kurungdollmohabbatien kita. .
Baca habis and betui2 wei.. .
KURUNG DOLL. Bermakna yang dah siap untuk pakai la, tapi kalau nak buat baju jahit sendiri kita ada je SAREE (kain belum jahit), faham tak korang? :) #BelanjaLIKEsatuKalauSukeSaree #lamatakmintakLike
.
Check size korang dkt catalogue k! 👉 #measurementkurungdollmohabbatien
.
#bookingavailable #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

[READY FOR ORDER] Baju ni dah readystock weh! Korang nak pakai raya haji nnt ke, dah buleh order kayh! .
Ha, Nak bagi tau juga lagi. SET IBUANAK hader yong! Sabor ye tunggu admin reply 1-1 ye! #newpeplumfishtailsaree #panggilkebayasareepunboleh #setibuanaksareesaree#siapacepatdiapunya #bolehbooking #kurungdollmohabbatien :) #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

MOST RECENT

Busy today? Kalau tak buat apa tu boleh la tengok #kurungdollmohabbatien kita. .
Baca habis and betui2 wei.. .
KURUNG DOLL. Bermakna yang dah siap untuk pakai la, tapi kalau nak buat baju jahit sendiri kita ada je SAREE (kain belum jahit), faham tak korang? :) #BelanjaLIKEsatuKalauSukeSaree #lamatakmintakLike
.
Check size korang dkt catalogue k! 👉 #measurementkurungdollmohabbatien
.
#bookingavailable #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

Kalau tak buat apa tu boleh la tengok #kurungdollmohabbatien kita. .
Baca habis and betui2 wei.. .
KURUNG DOLL. Bermakna yang dah siap untuk pakai la, tapi kalau nak buat baju jahit sendiri kita ada je SAREE (kain belum jahit), faham tak korang? :) #BelanjaLIKEsatuKalauSukeSaree #lamatakmintakLike
.
Check size korang dkt catalogue k! 👉 #measurementkurungdollmohabbatien
.
#bookingavailable #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

Buat today ni? Kalau tak buat apa tu boleh la tengok #kurungdollmohabbatien kita. .
Baca habis and betui2 wei.. .
KURUNG DOLL. Bermakna yang dah siap untuk pakai la, tapi kalau nak buat baju jahit sendiri kita ada je SAREE (kain belum jahit), faham tak korang? :) #BelanjaLIKEsatuKalauSukeSaree #lamatakmintakLike
.
Check size korang dkt catalogue k! 👉 #measurementkurungdollmohabbatien
.
#bookingavailable #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

Most Popular Instagram Hashtags