#kurungdollmohabbatien

9 posts

TOP POSTS

[TEASER SAHAJA] Yo! Whats up for Sunday? Gitu! Omputeh pulak ckpnyer. .
.
OKAY! Saja nak menayang dulu. Sebab Today baru nak p photoshoot.
.
Soonest insyallah keluor ler gambor.
Nak bagi tau SET IBUANAK hader yong! Sabor nunggu nye ye! #newpeplumfishtailsaree #panggilkebayasareepunboleh #setibuanaksareesaree#siapacepatdiapunya #bolehbooking #kurungdollmohabbatien :) #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

[READY FOR ORDER] Baju ni dah readystock weh! Korang nak pakai raya haji nnt ke, dah buleh order kayh! .
Ha, Nak bagi tau juga lagi. SET IBUANAK hader yong! Sabor ye tunggu admin reply 1-1 ye! #newpeplumfishtailsaree #panggilkebayasareepunboleh #setibuanaksareesaree#siapacepatdiapunya #bolehbooking #kurungdollmohabbatien :) #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

MOST RECENT

Kakak cantik kita ni dah rasmi dulu weh! #Kurungdollmohabbatien kiter! Makan hati tak bila tengok? .
[AMARAN] Sebelum habis offer intro price kita, korang dok pikir apa lagi tu? Jangan mintak harga murah bila dah habis sales nnt pulak! Ada 6warna semua hor!

Kakak cantik kita ni dah rasmi dulu weh! #Kurungdollmohabbatien kiter! Makan hati tak bila tengok? .
[AMARAN] Sebelum habis offer intro price kita, korang dok pikir apa lagi tu? Jangan mintak harga murah bila dah habis sales nnt pulak! Ada 6warna semua hor!

Kakak cantik kita ni dah rasmi dulu weh! #Kurungdollmohabbatien kiter! Makan hati tak bila tengok? .
[AMARAN] Sebelum habis offer intro price kita, korang dok pikir apa lagi tu? Jangan mintak harga murah bila dah habis sales nnt pulak! Ada 6warna semua hor!

Kakak cantik kita ni dah rasmi dulu weh! #Kurungdollmohabbatien kiter! Makan hati tak bila tengok? .
[AMARAN] Sebelum habis offer intro price kita, korang dok pikir apa lagi tu? Jangan mintak harga murah bila dah habis sales nnt pulak! Ada 6warna semua hor!

Kakak cantik kita ni dah rasmi dulu weh! #Kurungdollmohabbatien kiter! Makan hati tak bila tengok? .
[AMARAN] Sebelum habis offer intro price kita, korang dok pikir apa lagi tu? Jangan mintak harga murah bila dah habis sales nnt pulak! Ada 6warna semua hor!

Kakak cantik kita ni dah rasmi dulu weh! #Kurungdollmohabbatien kiter! Makan hati tak bila

[READY FOR ORDER] Baju ni dah readystock weh! Korang nak pakai raya haji nnt ke, dah buleh order kayh! .
Ha, Nak bagi tau juga lagi. SET IBUANAK hader yong! Sabor ye tunggu admin reply 1-1 ye! #newpeplumfishtailsaree #panggilkebayasareepunboleh #setibuanaksareesaree#siapacepatdiapunya #bolehbooking #kurungdollmohabbatien :) #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

[TEASER SAHAJA] Yo! Whats up for Sunday? Gitu! Omputeh pulak ckpnyer. .
.
OKAY! Saja nak menayang dulu. Sebab Today baru nak p photoshoot.
.
Soonest insyallah keluor ler gambor.
Nak bagi tau SET IBUANAK hader yong! Sabor nunggu nye ye! #newpeplumfishtailsaree #panggilkebayasareepunboleh #setibuanaksareesaree#siapacepatdiapunya #bolehbooking #kurungdollmohabbatien :) #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

Most Popular Instagram Hashtags