[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kurungdollmohabbatien

8 posts

TOP POSTS

Busy today? Kalau tak buat apa tu boleh la tengok #kurungdollmohabbatien kita. .
Baca habis and betui2 wei.. .
KURUNG DOLL. Bermakna yang dah siap untuk pakai la, tapi kalau nak buat baju jahit sendiri kita ada je SAREE (kain belum jahit), faham tak korang? :) #BelanjaLIKEsatuKalauSukeSaree #lamatakmintakLike
.
Check size korang dkt catalogue k! ๐Ÿ‘‰ #measurementkurungdollmohabbatien
.
#bookingavailable #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

[TEASER SAHAJA] Yo! Whats up for Sunday? Gitu! Omputeh pulak ckpnyer. .
.
OKAY! Saja nak menayang dulu. Sebab Today baru nak p photoshoot.
.
Soonest insyallah keluor ler gambor.
Nak bagi tau SET IBUANAK hader yong! Sabor nunggu nye ye! #newpeplumfishtailsaree #panggilkebayasareepunboleh #setibuanaksareesaree#siapacepatdiapunya #bolehbooking #kurungdollmohabbatien :) #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

Sis jatuh cinta sangat dengan gambar dan baju ni dan model ni sekali! Okay! Ada pengumuman gembira, buat bakal pengantin, nak akad nikah ke, tunang ke, aniversary ke (mcm artis2 buat majlis kawen 2kali tu, hiks!) , pre wedding photoshoot ke, boleh la cari kita.
-
Pilih warna dan saiz shj, sekali veil atas kepala tu kita sediakan. #modelcomeldanbungatakjualye! #kurungdollmohabbatien #sayajualsaree #kurungsaree #instashopmalaysia #like4like

Kalau tak buat apa tu boleh la tengok #kurungdollmohabbatien kita. .
Baca habis and betui2 wei.. .
KURUNG DOLL. Bermakna yang dah siap untuk pakai la, tapi kalau nak buat baju jahit sendiri kita ada je SAREE (kain belum jahit), faham tak korang? :) #BelanjaLIKEsatuKalauSukeSaree #lamatakmintakLike
.
Check size korang dkt catalogue k! ๐Ÿ‘‰ #measurementkurungdollmohabbatien
.
#bookingavailable #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

[READY FOR ORDER] Baju ni dah readystock weh! Korang nak pakai raya haji nnt ke, dah buleh order kayh! .
Ha, Nak bagi tau juga lagi. SET IBUANAK hader yong! Sabor ye tunggu admin reply 1-1 ye! #newpeplumfishtailsaree #panggilkebayasareepunboleh #setibuanaksareesaree#siapacepatdiapunya #bolehbooking #kurungdollmohabbatien :) #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

MOST RECENT

Sis jatuh cinta sangat dengan gambar dan baju ni dan model ni sekali! Okay! Ada pengumuman gembira, buat bakal pengantin, nak akad nikah ke, tunang ke, aniversary ke (mcm artis2 buat majlis kawen 2kali tu, hiks!) , pre wedding photoshoot ke, boleh la cari kita.
-
Pilih warna dan saiz shj, sekali veil atas kepala tu kita sediakan. #modelcomeldanbungatakjualye! #kurungdollmohabbatien #sayajualsaree #kurungsaree #instashopmalaysia #like4like

@Regrann from @sareesaree.my - Buat today ni? Kalau tak buat apa tu boleh la tengok #kurungdollmohabbatien kita. .
Baca habis and betui2 wei.. .
KURUNG DOLL. Bermakna yang dah siap untuk pakai la, tapi kalau nak buat baju jahit sendiri kita ada je SAREE (kain belum jahit), faham tak korang? :) #BelanjaLIKEsatuKalauSukeSaree #lamatakmintakLike
.
Check size korang dkt catalogue k! ๐Ÿ‘‰ #measurementkurungdollmohabbatien
.
#bookingavailable #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like - #regrann

Busy today? Kalau tak buat apa tu boleh la tengok #kurungdollmohabbatien kita. .
Baca habis and betui2 wei.. .
KURUNG DOLL. Bermakna yang dah siap untuk pakai la, tapi kalau nak buat baju jahit sendiri kita ada je SAREE (kain belum jahit), faham tak korang? :) #BelanjaLIKEsatuKalauSukeSaree #lamatakmintakLike
.
Check size korang dkt catalogue k! ๐Ÿ‘‰ #measurementkurungdollmohabbatien
.
#bookingavailable #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

Kalau tak buat apa tu boleh la tengok #kurungdollmohabbatien kita. .
Baca habis and betui2 wei.. .
KURUNG DOLL. Bermakna yang dah siap untuk pakai la, tapi kalau nak buat baju jahit sendiri kita ada je SAREE (kain belum jahit), faham tak korang? :) #BelanjaLIKEsatuKalauSukeSaree #lamatakmintakLike
.
Check size korang dkt catalogue k! ๐Ÿ‘‰ #measurementkurungdollmohabbatien
.
#bookingavailable #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

Buat today ni? Kalau tak buat apa tu boleh la tengok #kurungdollmohabbatien kita. .
Baca habis and betui2 wei.. .
KURUNG DOLL. Bermakna yang dah siap untuk pakai la, tapi kalau nak buat baju jahit sendiri kita ada je SAREE (kain belum jahit), faham tak korang? :) #BelanjaLIKEsatuKalauSukeSaree #lamatakmintakLike
.
Check size korang dkt catalogue k! ๐Ÿ‘‰ #measurementkurungdollmohabbatien
.
#bookingavailable #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

[READY FOR ORDER] Baju ni dah readystock weh! Korang nak pakai raya haji nnt ke, dah buleh order kayh! .
Ha, Nak bagi tau juga lagi. SET IBUANAK hader yong! Sabor ye tunggu admin reply 1-1 ye! #newpeplumfishtailsaree #panggilkebayasareepunboleh #setibuanaksareesaree#siapacepatdiapunya #bolehbooking #kurungdollmohabbatien :) #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

[TEASER SAHAJA] Yo! Whats up for Sunday? Gitu! Omputeh pulak ckpnyer. .
.
OKAY! Saja nak menayang dulu. Sebab Today baru nak p photoshoot.
.
Soonest insyallah keluor ler gambor.
Nak bagi tau SET IBUANAK hader yong! Sabor nunggu nye ye! #newpeplumfishtailsaree #panggilkebayasareepunboleh #setibuanaksareesaree#siapacepatdiapunya #bolehbooking #kurungdollmohabbatien :) #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

Most Popular Instagram Hashtags