[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kurung2017

MOST RECENT

.
KURUNG BASIC ASIAH
.
.
🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi, High Quality Como Crepe yg mana material ini selesa dipakai tak kira apa jenis cuaca.
🔹Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai.
🔹Tidak jarang.
🔹Bf& Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung.
🔹Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll.
🔹Available Size S - 2XL.
🔹8 Pilihan warna yg demand.
🔹Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan?
🔹 Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul.
🔹Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis.
🔹 Bahagian pinggang kain half getah.
🔹Dibahagian bahu, ada span.
🔹Bahagian tangan yg loose biasa inshaallah mudah utk ambil wuduk.
🍀🍀🍀🍀
Harga Asal : RM 129
.
▶️ HARGA PROMO
1 HELAI : 100
2 HELAI : 180
.
soooo tunggu apa lagi.. jom wasap. tekan je link kt bio okayy
ws to order 0107011440
.
.
#kurung #kurungmurah #kurungmoden #kurungraya #kurungmini #kurunglace #kurungbatik #kurungsaree #kurungpucci #kurungplain #kurungcantik #kurungpeplum #kurunglawa #kurungdokoh #kurungcorak #kurungdoll #kurungset #kurunglacey #kurungpahang #kurungcotton #kurungmodern #kurungcikgu #kurung2017 #kurungmurahmalaysia #kurungsatin #kurungbunga #kurungmodenmalaysia #kurungmodencantik #kurungsimple

👑KURUNG ZALEHA👑
RESTOCK WARNA BARU
.
PERSIAPAN AWAL SANGAT PENTING...UNTUK ANDA YANG DAH MULA CARI BAJU RAYA, KURUNG SIMPLE ZALEHA PILIHAN TERBAIK.
.
-Material como crepe + chiffon
-Nursing friendly
-Wudhuk friendly
-Saiz S hingga 5XL -Baju A cut
-Untuk baju, kain como crepe lebih singkat dari kain chiffon lining
-Kain potongan duyung
-Shawl Material chiffon
.
**Warna dalam gambar sedikit berbeza dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan editing.
.
Retail
Dress shj : RM 140 SM / RM 150 SS
Shawl shj : RM 39 SM / RM 44 SS
Satu set (jimat RM9) : RM 170 SM
.
#kurung #kurungmurah #kurungmoden #kurungraya #kurungmini #kurunglace #kurungbatik #kurungsaree #kurungpucci #kurungplain #kurungcantik #kurungpeplum #kurunglawa #kurungdokoh #kurungcorak #kurungdoll #kurungset #kurunglacey #kurungpahang #kurungcotton #kurungmodern #kurungcikgu #kurung2017 #kurungmurahmalaysia #kurungsatin #kurungbunga #kurungmodenmalaysia #kurungsaizbesar

Dah ada ke baju nak ke kenduri tu 😍 ZEENTA SAREE KURUNG nie cun gila kalau pakai ramai ramai dengan kawan kawan❤ berminat #dmczeenta ws +60134570675 😍
.
🌸 PRICE : RM120 SM/ RM 125 SS
.
🌸 MATERIAL : MOSS CREPE SAREE
🌸 AVAIL IN M only
.
🌸 SIZE S/M ( LABEL TAG M)
Measurements :
Top
Shoulder : 14"
Bust :34"
Sleeve length : 23"
Length : 27"
.
Skirt :
Waist : 28-36" (fully getah)
Hips : 36"
Length : 40"
.
🌸Hidden zip dibelakang dan lengan
🌸Wudhu friendly
🌸Skirt cutting mermaid
🌸Baju corak bunga tabur saree
.
---------------------------------------
.
📲 To purchase kindly ws/tele : +6 013-457 0675❤️
.
---------------------------------------
.
#fcagent #lycagent #sceagent #dmcagent #9agent #ezagent #iraagent #dadagent #aabagent #bb769agent #bajuraya2017 #koleksiraya2017 #trustedseller #sceteam #kurungmurah #kurungmoden #kurung2017 #anushkasareekurung #anushkasareekurungmurah #kurungsareeyantimurah #zeentasareekurung #zeentasareekurungmurah #minikurunganne #minikurungannemurah #kurungsareemirza #kurungsareemirzamurah

Dah ada ke baju nak ke kenduri tu 😍 ZEENTA SAREE KURUNG nie cun gila kalau pakai ramai ramai dengan kawan kawan❤ berminat #dmczeenta ws +60134570675 😍
.
🌸 PRICE : RM120 SM/ RM 125 SS
.
🌸 MATERIAL : MOSS CREPE SAREE
🌸 AVAIL IN M only
.
🌸 SIZE S/M ( LABEL TAG M)
Measurements :
Top
Shoulder : 14"
Bust :34"
Sleeve length : 23"
Length : 27"
.
Skirt :
Waist : 28-36" (fully getah)
Hips : 36"
Length : 40"
.
🌸Hidden zip dibelakang dan lengan
🌸Wudhu friendly
🌸Skirt cutting mermaid
🌸Baju corak bunga tabur saree
.
---------------------------------------
.
📲 To purchase kindly ws/tele : +6 013-457 0675❤️
.
---------------------------------------
.
#fcagent #lycagent #sceagent #dmcagent #9agent #ezagent #iraagent #dadagent #aabagent #bb769agent #bajuraya2017 #koleksiraya2017 #trustedseller #sceteam #kurungmurah #kurungmoden #kurung2017 #anushkasareekurung #anushkasareekurungmurah #kurungsareeyantimurah #zeentasareekurung #zeentasareekurungmurah #minikurunganne #minikurungannemurah #kurungsareemirza #kurungsareemirzamurah

Dah ada ke baju nak ke kenduri tu 😍 ZEENTA SAREE KURUNG nie cun gila kalau pakai ramai ramai dengan kawan kawan❤ berminat #dmczeenta ws +60134570675 😍
.
🌸 PRICE : RM120 SM/ RM 125 SS
.
🌸 MATERIAL : MOSS CREPE SAREE
🌸 AVAIL IN M only
.
🌸 SIZE S/M ( LABEL TAG M)
Measurements :
Top
Shoulder : 14"
Bust :34"
Sleeve length : 23"
Length : 27"
.
Skirt :
Waist : 28-36" (fully getah)
Hips : 36"
Length : 40"
.
🌸Hidden zip dibelakang dan lengan
🌸Wudhu friendly
🌸Skirt cutting mermaid
🌸Baju corak bunga tabur saree
.
---------------------------------------
.
📲 To purchase kindly ws/tele : +6 013-457 0675❤️
.
---------------------------------------
.
#fcagent #lycagent #sceagent #dmcagent #9agent #ezagent #iraagent #dadagent #aabagent #bb769agent #bajuraya2017 #koleksiraya2017 #trustedseller #sceteam #kurungmurah #kurungmoden #kurung2017 #anushkasareekurung #anushkasareekurungmurah #kurungsareeyantimurah #zeentasareekurung #zeentasareekurungmurah #minikurunganne #minikurungannemurah #kurungsareemirza #kurungsareemirzamurah

.
🌸 NEW PRODUCT RELEASE 🌸
.
.
🌹 SET KURUNG DARLENE 🌹
.
Kebarung berkualiti premium dengan harga mampu milik

Apa yang special set Kurung Darlene ni?

Kurung Darlene
🔸 Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut dan tidak mengikut bentuk badan. Tidak panas, kemas dan terletak. Tidak jarang dan mudah digosok. Tidak melekat pada badan dan tidak memeri.
🔸 Jahitan yang kemas dan halus
🔸 Ada pad di bahu
🔸 Tidak melekat pada badan dan mudah digosok
🔸 Wudhuk friendly (zip sorok di lengan)
🔸 Zip sorok di belakang baju
🔸 Ada 6 pilihan warna yang super gorgeous
🔸 Saiz XS hingga 2XL
🔸 Perincian batu kristal yang berkualiti tinggi
🔸 Skirt cutting mermaid
🔸 Ada getah di sisi kiri dan kanan
🔸 Ada zip
🔸 Cutting loose
🔸 Warna seperti dalam gambar (bergantung kepada resolusi kamera masing-masing)

HARGA ASAL RM 139
.
.
❗ HARGA SPECIAL ❗
❗ HARGA SPECIAL ❗
.
SEHELAI RM 90
Postage RM 8 SM/RM 12 SS

Whatsapp 0178754292 atau tekan je link whatsapp di bio @nurulxyz.co sekarang 😉

#kurungdarlene #kurungdarleen #kurungdarlin #darlenekurung #darleenkurung #darlinkurung #kurung #kurungmurah #kurungmoden #kurungmodern #kurungraya #kurungmini #kurungplain #kurungcantik #kurungpeplum #kurunglawa #kurungdokoh #kurungdoll #kurungset #kurungpahang #kurungcotton #kurungmodern #kurungcikgu #kurung2017 #kurungmurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungmodencantik

.
🌸 NEW PRODUCT RELEASE 🌸
.
.
🌹 SET KURUNG DARLENE 🌹
.
Kebarung berkualiti premium dengan harga mampu milik

Apa yang special set Kurung Darlene ni?

Kurung Darlene
🔸 Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut dan tidak mengikut bentuk badan. Tidak panas, kemas dan terletak. Tidak jarang dan mudah digosok. Tidak melekat pada badan dan tidak memeri.
🔸 Jahitan yang kemas dan halus
🔸 Ada pad di bahu
🔸 Tidak melekat pada badan dan mudah digosok
🔸 Wudhuk friendly (zip sorok di lengan)
🔸 Zip sorok di belakang baju
🔸 Ada 6 pilihan warna yang super gorgeous
🔸 Saiz XS hingga 2XL
🔸 Perincian batu kristal yang berkualiti tinggi
🔸 Skirt cutting mermaid
🔸 Ada getah di sisi kiri dan kanan
🔸 Ada zip
🔸 Cutting loose
🔸 Warna seperti dalam gambar (bergantung kepada resolusi kamera masing-masing)

HARGA ASAL RM 139
.
.
❗ HARGA SPECIAL ❗
❗ HARGA SPECIAL ❗
.
SEHELAI RM 90
Postage RM 8 SM/RM 12 SS

Whatsapp 0178754292 atau tekan je link whatsapp di bio @nurulxyz.co sekarang 😉

#kurungdarlene #kurungdarleen #kurungdarlin #darlenekurung #darleenkurung #darlinkurung #kurung #kurungmurah #kurungmoden #kurungmodern #kurungraya #kurungmini #kurungplain #kurungcantik #kurungpeplum #kurunglawa #kurungdokoh #kurungdoll #kurungset #kurungpahang #kurungcotton #kurungmodern #kurungcikgu #kurung2017 #kurungmurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungmodencantik

.
🌸 NEW PRODUCT RELEASE 🌸
.
.
🌹 SET KURUNG DARLENE 🌹
.
Kebarung berkualiti premium dengan harga mampu milik

Apa yang special set Kurung Darlene ni?

Kurung Darlene
🔸 Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut dan tidak mengikut bentuk badan. Tidak panas, kemas dan terletak. Tidak jarang dan mudah digosok. Tidak melekat pada badan dan tidak memeri.
🔸 Jahitan yang kemas dan halus
🔸 Ada pad di bahu
🔸 Tidak melekat pada badan dan mudah digosok
🔸 Wudhuk friendly (zip sorok di lengan)
🔸 Zip sorok di belakang baju
🔸 Ada 6 pilihan warna yang super gorgeous
🔸 Saiz XS hingga 2XL
🔸 Perincian batu kristal yang berkualiti tinggi
🔸 Skirt cutting mermaid
🔸 Ada getah di sisi kiri dan kanan
🔸 Ada zip
🔸 Cutting loose
🔸 Warna seperti dalam gambar (bergantung kepada resolusi kamera masing-masing)

HARGA ASAL RM 139
.
.
❗ HARGA SPECIAL ❗
❗ HARGA SPECIAL ❗
.
SEHELAI RM 90
Postage RM 8 SM/RM 12 SS

Whatsapp 0178754292 atau tekan je link whatsapp di bio @nurulxyz.co sekarang 😉

#kurungdarlene #kurungdarleen #kurungdarlin #darlenekurung #darleenkurung #darlinkurung #kurung #kurungmurah #kurungmoden #kurungmodern #kurungraya #kurungmini #kurungplain #kurungcantik #kurungpeplum #kurunglawa #kurungdokoh #kurungdoll #kurungset #kurungpahang #kurungcotton #kurungmodern #kurungcikgu #kurung2017 #kurungmurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungmodencantik

.
🌸 NEW PRODUCT RELEASE 🌸
.
.
🌹 SET KURUNG DARLENE 🌹
.
Kebarung berkualiti premium dengan harga mampu milik

Apa yang special set Kurung Darlene ni?

Kurung Darlene
🔸 Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut dan tidak mengikut bentuk badan. Tidak panas, kemas dan terletak. Tidak jarang dan mudah digosok. Tidak melekat pada badan dan tidak memeri.
🔸 Jahitan yang kemas dan halus
🔸 Ada pad di bahu
🔸 Tidak melekat pada badan dan mudah digosok
🔸 Wudhuk friendly (zip sorok di lengan)
🔸 Zip sorok di belakang baju
🔸 Ada 6 pilihan warna yang super gorgeous
🔸 Saiz XS hingga 2XL
🔸 Perincian batu kristal yang berkualiti tinggi
🔸 Skirt cutting mermaid
🔸 Ada getah di sisi kiri dan kanan
🔸 Ada zip
🔸 Cutting loose
🔸 Warna seperti dalam gambar (bergantung kepada resolusi kamera masing-masing)

HARGA ASAL RM 139
.
.
❗ HARGA SPECIAL ❗
❗ HARGA SPECIAL ❗
.
SEHELAI RM 90
Postage RM 8 SM/RM 12 SS

Whatsapp 0178754292 atau tekan je link whatsapp di bio @nurulxyz.co sekarang 😉

#kurungdarlene #kurungdarleen #kurungdarlin #darlenekurung #darleenkurung #darlinkurung #kurung #kurungmurah #kurungmoden #kurungmodern #kurungraya #kurungmini #kurungplain #kurungcantik #kurungpeplum #kurunglawa #kurungdokoh #kurungdoll #kurungset #kurungpahang #kurungcotton #kurungmodern #kurungcikgu #kurung2017 #kurungmurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungmodencantik

.
🌸 NEW PRODUCT RELEASE 🌸
.
.
🌹 SET KURUNG DARLENE 🌹
.
Kebarung berkualiti premium dengan harga mampu milik

Apa yang special set Kurung Darlene ni?

Kurung Darlene
🔸 Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut dan tidak mengikut bentuk badan. Tidak panas, kemas dan terletak. Tidak jarang dan mudah digosok. Tidak melekat pada badan dan tidak memeri.
🔸 Jahitan yang kemas dan halus
🔸 Ada pad di bahu
🔸 Tidak melekat pada badan dan mudah digosok
🔸 Wudhuk friendly (zip sorok di lengan)
🔸 Zip sorok di belakang baju
🔸 Ada 6 pilihan warna yang super gorgeous
🔸 Saiz XS hingga 2XL
🔸 Perincian batu kristal yang berkualiti tinggi
🔸 Skirt cutting mermaid
🔸 Ada getah di sisi kiri dan kanan
🔸 Ada zip
🔸 Cutting loose
🔸 Warna seperti dalam gambar (bergantung kepada resolusi kamera masing-masing)

HARGA ASAL RM 139
.
.
❗ HARGA SPECIAL ❗
❗ HARGA SPECIAL ❗
.
SEHELAI RM 90
Postage RM 8 SM/RM 12 SS

Whatsapp 0178754292 atau tekan je link whatsapp di bio @nurulxyz.co sekarang 😉

#kurungdarlene #kurungdarleen #kurungdarlin #darlenekurung #darleenkurung #darlinkurung #kurung #kurungmurah #kurungmoden #kurungmodern #kurungraya #kurungmini #kurungplain #kurungcantik #kurungpeplum #kurunglawa #kurungdokoh #kurungdoll #kurungset #kurungpahang #kurungcotton #kurungmodern #kurungcikgu #kurung2017 #kurungmurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungmodencantik

.
🌸 NEW PRODUCT RELEASE 🌸
.
.
🌹 SET KURUNG DARLENE 🌹
.
Kebarung berkualiti premium dengan harga mampu milik

Apa yang special set Kurung Darlene ni?

Kurung Darlene
🔸 Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut dan tidak mengikut bentuk badan. Tidak panas, kemas dan terletak. Tidak jarang dan mudah digosok. Tidak melekat pada badan dan tidak memeri.
🔸 Jahitan yang kemas dan halus
🔸 Ada pad di bahu
🔸 Tidak melekat pada badan dan mudah digosok
🔸 Wudhuk friendly (zip sorok di lengan)
🔸 Zip sorok di belakang baju
🔸 Ada 6 pilihan warna yang super gorgeous
🔸 Saiz XS hingga 2XL
🔸 Perincian batu kristal yang berkualiti tinggi
🔸 Skirt cutting mermaid
🔸 Ada getah di sisi kiri dan kanan
🔸 Ada zip
🔸 Cutting loose
🔸 Warna seperti dalam gambar (bergantung kepada resolusi kamera masing-masing)

HARGA ASAL RM 139
.
.
❗ HARGA SPECIAL ❗
❗ HARGA SPECIAL ❗
.
SEHELAI RM 90
Postage RM 8 SM/RM 12 SS

Whatsapp 0178754292 atau tekan je link whatsapp di bio @nurulxyz.co sekarang 😉

#kurungdarlene #kurungdarleen #kurungdarlin #darlenekurung #darleenkurung #darlinkurung #kurung #kurungmurah #kurungmoden #kurungmodern #kurungraya #kurungmini #kurungplain #kurungcantik #kurungpeplum #kurunglawa #kurungdokoh #kurungdoll #kurungset #kurungpahang #kurungcotton #kurungmodern #kurungcikgu #kurung2017 #kurungmurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungmodencantik

.
🌸 NEW PRODUCT RELEASE 🌸
.
.
🌹 SET KURUNG DARLENE 🌹
.
Kebarung berkualiti premium dengan harga mampu milik

Apa yang special set Kurung Darlene ni?

Kurung Darlene
🔸 Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut dan tidak mengikut bentuk badan. Tidak panas, kemas dan terletak. Tidak jarang dan mudah digosok. Tidak melekat pada badan dan tidak memeri.
🔸 Jahitan yang kemas dan halus
🔸 Ada pad di bahu
🔸 Tidak melekat pada badan dan mudah digosok
🔸 Wudhuk friendly (zip sorok di lengan)
🔸 Zip sorok di belakang baju
🔸 Ada 6 pilihan warna yang super gorgeous
🔸 Saiz XS hingga 2XL
🔸 Perincian batu kristal yang berkualiti tinggi
🔸 Skirt cutting mermaid
🔸 Ada getah di sisi kiri dan kanan
🔸 Ada zip
🔸 Cutting loose
🔸 Warna seperti dalam gambar (bergantung kepada resolusi kamera masing-masing)

HARGA ASAL RM 139
.
.
❗ HARGA SPECIAL ❗
❗ HARGA SPECIAL ❗
.
SEHELAI RM 90
Postage RM 8 SM/RM 12 SS

Whatsapp 0178754292 atau tekan je link whatsapp di bio @nurulxyz.co sekarang 😉

#kurungdarlene #kurungdarleen #kurungdarlin #darlenekurung #darleenkurung #darlinkurung #kurung #kurungmurah #kurungmoden #kurungmodern #kurungraya #kurungmini #kurungplain #kurungcantik #kurungpeplum #kurunglawa #kurungdokoh #kurungdoll #kurungset #kurungpahang #kurungcotton #kurungmodern #kurungcikgu #kurung2017 #kurungmurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungmodencantik

.
🌸 NEW PRODUCT RELEASE 🌸
.
.
🌹 SET KURUNG DARLENE 🌹
.
Kebarung berkualiti premium dengan harga mampu milik

Apa yang special set Kurung Darlene ni?

Kurung Darlene
🔸 Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut dan tidak mengikut bentuk badan. Tidak panas, kemas dan terletak. Tidak jarang dan mudah digosok. Tidak melekat pada badan dan tidak memeri.
🔸 Jahitan yang kemas dan halus
🔸 Ada pad di bahu
🔸 Tidak melekat pada badan dan mudah digosok
🔸 Wudhuk friendly (zip sorok di lengan)
🔸 Zip sorok di belakang baju
🔸 Ada 6 pilihan warna yang super gorgeous
🔸 Saiz XS hingga 2XL
🔸 Perincian batu kristal yang berkualiti tinggi
🔸 Skirt cutting mermaid
🔸 Ada getah di sisi kiri dan kanan
🔸 Ada zip
🔸 Cutting loose
🔸 Warna seperti dalam gambar (bergantung kepada resolusi kamera masing-masing)

HARGA ASAL RM 139
.
.
❗ HARGA SPECIAL ❗
❗ HARGA SPECIAL ❗
.
SEHELAI RM 90
Postage RM 8 SM/RM 12 SS

Whatsapp 0178754292 atau tekan je link whatsapp di bio @nurulxyz.co sekarang 😉

#kurungdarlene #kurungdarleen #kurungdarlin #darlenekurung #darleenkurung #darlinkurung #kurung #kurungmurah #kurungmoden #kurungmodern #kurungraya #kurungmini #kurungplain #kurungcantik #kurungpeplum #kurunglawa #kurungdokoh #kurungdoll #kurungset #kurungpahang #kurungcotton #kurungmodern #kurungcikgu #kurung2017 #kurungmurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungmodencantik

🍁KURUNG SALLY🍁
.
NAK TAU APA YG BEST 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
🌹Design terbaru dipasaran
🌹Material Royal Dull Silk
🌹High quality 100% Gred AAA
🌹5 Warna yang menawan & gojes
🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang
🌹Jenis kain duyung
🌹Pinggang bergetah kiri kanan
🌹kain berzip
🌹saiz dari xs s m l xl
.
🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹
.
🌹❎ jarang
🌹❎ kecut
🌹❎berbulu lps cuci
🌹❎mudah renyuk
🌹❎perlu digosok
🌹✔lembut n selesa dipakai
🌹✔tahan dan x mudah luntur
🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja
🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy .

Available saiz xs s m l xl .
📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA
.
HARGA:RM110SM/RM115ss
.
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
.
whatsapp📲📲 aisyah 01136684562
.
whatsapp📲📲 aisyah 01136684562
.
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
.
#sayajualmurah #sayajualonline #malaysiaonlineshop #malusiaonlineshopping #igshop #supplierbajumurah #bajukurungcantik #bajukurungmodern #igshopmalaysia #raya #rayasakan #rayacollection #hijabfashion #muslimahclothing #bajuraya #sayajualonlinemurah #klrayafest #lady #instalike #visitmyig #kurungmurah #kurungcorak #kurungraya #kurung2017 #kurungsiap #kurungsimple #kurungsimplegojes #kurungsimplemurah #kurungsimplecantik

🔥HOT ITEM🔥
.
🌹 KURUNG RODHIYA🌹 .
5 warna yang menarik untuk di rebut . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
🥀material royal silk
🥀warna yang menawan dan memukau 🥀design kurung moden labuh menutupi punggung cutting princes cutt
🥀cutting loose dan berdutt berlakang 🥀jenis kain kembang payung 🥀saiz XS S M L XL XXL XXXL
.
✖️jarang
✖️kecut
✖️renyuk
√mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian .

Harga : RM105sm/RM110ss
.
Prosec 3---5bekerja
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
.
whatsapp📲📲 aisyah 01136684562
.
whatsapp📲📲 aisyah 01136684562
.
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
.
#sayajualmurah #sayajualonline #malaysiaonlineshop #malusiaonlineshopping #igshop #supplierbajumurah #bajukurungcantik #bajukurungmodern #igshopmalaysia #raya #rayasakan #rayacollection #hijabfashion #muslimahclothing #bajuraya #sayajualonlinemurah #klrayafest #lady #instalike #visitmyig #kurungmurah #kurungcorak #kurungraya #kurung2017 #kurungsiap #kurungsimple #kurungsimplegojes #kurungsimplemurah #kurungsimplecantik

MINI KURUNG BERRY .
.
♥️Rm115 free post sem
Ss add rm5
.
.

LABEL M
Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust :36"
Sleeve length : 23"
Length :25"

Skirt :
Waist : 27-37" (fully getah)
Hips : 37"
Length : 41" .
.
✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ .
LABEL XL
Measurements :
Top
Shoulder : 17"
Bust : 42"
Sleeve length : 23"
Length : 27"

Skirt :
Waist : 28-42" (fully getah)
Hips : 42"
Length : 42" - Material moss crepe dan oganza
- hidden zip dibelakang dan tangan
.
.
________________________________________
📲 WHTSPP FOR ORDER :: 017-911 6141
________________________________________
.
#blouserm30 #blousemurah #kebayamurah #kurungmoden #kurungmodenmurah #jualonline #kurungmodenmalaysia #bajuraya2017 #bajurayamurah2017 #pakaianmurah #kurungmodenmurahmalaysia #dressmurah #jubahmurah #kurungmurahmalaysia #kurungmodenlace #kurunglace
#kurung2017 #kurungmoden #jubahmurah #jubahonline #jualjubah #jualbajukurungmoden #kurungpeplummurah #settopskirt #peplummurah #jubahmuslimah #kurungmuslimah #bajumurahgilaaa

MINI KURUNG BERRY .
.
♥️Rm115 free post sem
Ss add rm5
.
.

LABEL M
Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust :36"
Sleeve length : 23"
Length :25"

Skirt :
Waist : 27-37" (fully getah)
Hips : 37"
Length : 41" .
.
✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ .
LABEL XL
Measurements :
Top
Shoulder : 17"
Bust : 42"
Sleeve length : 23"
Length : 27"

Skirt :
Waist : 28-42" (fully getah)
Hips : 42"
Length : 42" - Material moss crepe dan oganza
- hidden zip dibelakang dan tangan
.
.
________________________________________
📲 WHTSPP FOR ORDER :: 017-911 6141
________________________________________
.
#blouserm30 #blousemurah #kebayamurah #kurungmoden #kurungmodenmurah #jualonline #kurungmodenmalaysia #bajuraya2017 #bajurayamurah2017 #pakaianmurah #kurungmodenmurahmalaysia #dressmurah #jubahmurah #kurungmurahmalaysia #kurungmodenlace #kurunglace
#kurung2017 #kurungmoden #jubahmurah #jubahonline #jualjubah #jualbajukurungmoden #kurungpeplummurah #settopskirt #peplummurah #jubahmuslimah #kurungmuslimah #bajumurahgilaaa

MINI KURUNG BERRY .
.
♥️Rm115 free post sem
Ss add rm5
.
.

LABEL M
Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust :36"
Sleeve length : 23"
Length :25"

Skirt :
Waist : 27-37" (fully getah)
Hips : 37"
Length : 41" .
.
✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ .
LABEL XL
Measurements :
Top
Shoulder : 17"
Bust : 42"
Sleeve length : 23"
Length : 27"

Skirt :
Waist : 28-42" (fully getah)
Hips : 42"
Length : 42" - Material moss crepe dan oganza
- hidden zip dibelakang dan tangan
.
.
________________________________________
📲 WHTSPP FOR ORDER :: 017-911 6141
________________________________________
.
#blouserm30 #blousemurah #kebayamurah #kurungmoden #kurungmodenmurah #jualonline #kurungmodenmalaysia #bajuraya2017 #bajurayamurah2017 #pakaianmurah #kurungmodenmurahmalaysia #dressmurah #jubahmurah #kurungmurahmalaysia #kurungmodenlace #kurunglace
#kurung2017 #kurungmoden #jubahmurah #jubahonline #jualjubah #jualbajukurungmoden #kurungpeplummurah #settopskirt #peplummurah #jubahmuslimah #kurungmuslimah #bajumurahgilaaa

MINI KURUNG BERRY .
.
♥️Rm115 free post sem
Ss add rm5
.
.

LABEL M
Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust :36"
Sleeve length : 23"
Length :25"

Skirt :
Waist : 27-37" (fully getah)
Hips : 37"
Length : 41" .
.
✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ .
LABEL XL
Measurements :
Top
Shoulder : 17"
Bust : 42"
Sleeve length : 23"
Length : 27"

Skirt :
Waist : 28-42" (fully getah)
Hips : 42"
Length : 42" - Material moss crepe dan oganza
- hidden zip dibelakang dan tangan
.
.
________________________________________
📲 WHTSPP FOR ORDER :: 017-911 6141
________________________________________
.
#blouserm30 #blousemurah #kebayamurah #kurungmoden #kurungmodenmurah #jualonline #kurungmodenmalaysia #bajuraya2017 #bajurayamurah2017 #pakaianmurah #kurungmodenmurahmalaysia #dressmurah #jubahmurah #kurungmurahmalaysia #kurungmodenlace #kurunglace
#kurung2017 #kurungmoden #jubahmurah #jubahonline #jualjubah #jualbajukurungmoden #kurungpeplummurah #settopskirt #peplummurah #jubahmuslimah #kurungmuslimah #bajumurahgilaaa

MINI KURUNG BERRY .
.
♥️Rm115 free post sem
Ss add rm5
.
.

LABEL M
Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust :36"
Sleeve length : 23"
Length :25"

Skirt :
Waist : 27-37" (fully getah)
Hips : 37"
Length : 41" .
.
✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ .
LABEL XL
Measurements :
Top
Shoulder : 17"
Bust : 42"
Sleeve length : 23"
Length : 27"

Skirt :
Waist : 28-42" (fully getah)
Hips : 42"
Length : 42" - Material moss crepe dan oganza
- hidden zip dibelakang dan tangan
.
.
________________________________________
📲 WHTSPP FOR ORDER :: 017-911 6141
________________________________________
.
#blouserm30 #blousemurah #kebayamurah #kurungmoden #kurungmodenmurah #jualonline #kurungmodenmalaysia #bajuraya2017 #bajurayamurah2017 #pakaianmurah #kurungmodenmurahmalaysia #dressmurah #jubahmurah #kurungmurahmalaysia #kurungmodenlace #kurunglace
#kurung2017 #kurungmoden #jubahmurah #jubahonline #jualjubah #jualbajukurungmoden #kurungpeplummurah #settopskirt #peplummurah #jubahmuslimah #kurungmuslimah #bajumurahgilaaa

Most Popular Instagram Hashtags