[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kurtimurahmalaysia

11960 posts

TOP POSTS

Siapa dah inform adik-beradik/kawan2/jiran tetangga yang bestnyee material kurti from @thekutakuti ?? .
Dan yang paling penting semua kurti kajol harga RM 29 (excluded postage)

Terbaru! Kurti Sulam Tangan Eksklusif

Dihasilkan dengan tangan serta perincian yang rumit untuk menampakkan sulaman yang eksklusif pada kurti ini

Didatangkan khas dari India dan dibawakan khas untuk anda!
100% cotton sangat selesa dipakai dan kain tidak mengecut

Setiap 1 kurti sangat LIMITED dan color bergantung kepada size yg available
Promosi sempena Deepavali untuk pelanggan terawal!

Ukuran size adalah seperti berikut :
S - panjang 28 inch, dada 38 inch ukur lilit, bahu 14.5 inch
M - panjang 28inch, dada 40 inch ukur lilit, bahu 15 inch
L - panjang 28 inch, dada 42 inch ukur lilit, bahu 16 inch
XL - panjang 28 inch, dada 44 inch ukur lilit, bahu 16 inch
Untuk color yg available uols boleh terus whtssap 0194028545 okay sb Limited Stock, sis tak update kt sini

Share! share! dan tag family and friends uols

Selamat Hujung Minggu yuolsss !
.
Nak bagitahu untuk kurti design seperti gambar diatas hnya tinggal size XXL (46). Tinggl bberapa helai sahaja lagi!
.
Awak yg badan comel2, chubby2, kiut miut tu meh cepat whtsapp 01124238565 sekarang!
.
Harga RM 25 EXCLUDE POS ya :) POS SM RM 8//SS RM 11
.
#kurtipublika #kurtijubah #kurtiblouse #kurtiblousemurah #kurtiborongmurah #kurtimurahmalaysia #sayajualkurti #kurtilover #kurtimurah #bazarpaknil

KURTI SULAM 😍

SIZE : S / M / XL / 3XL πŸ“Œ HARGA :
1pc rm40
2pc rm80
3pc rm115
4pc rm150
FREE POSTAGE SM ( Material : kain licin, bunga sulam )

#kurtimurahmalaysia #kurtiplussize

πŸ•Š Plain Kurti 3.0
.
Colour: Black/ Navy Blue/ Off White/ Khaki
Material : High Quality Cotton (non see thru)
Loose Cutting
Size: S-M & L-XL
.
(Model is 167cm / 50kg, wearing S-M size)
.
πŸ’° RM63
.
#kurtiplainlabuh #kurtiplainmalaysia #kurtitop #kurtiblouse #kurticotton #kurtimurahmalaysia

FLASH 🌩 SALE (23/3-10/4)
1pcs = RM30SM RM35SS (save RM2)
3pcs = RM70SM RM73SS (save RM13)
5pcs = RM110SM RM113SS (save RM23)
Price INCLUDING POSTAGE

Kurti Blouse 🌸 Code A
Ready Stock | Material Soft Crepe
Size Available
Dark Blue β€” 40

Screenshot item and whatsapp
+6017-2657312 for order πŸ’•

#sayajual #sayajualkurti #sayajualmurah #sayajualbaju #kurtiblouse #bajukurti #sayajualkurtiblouse #kurtimurah #kurtiborong #kurtimurahmalaysia #kurtimalaysia #kurtiblousemalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #kurti

MOST RECENT

Terbaru! Kurti Sulam Tangan Eksklusif

Dihasilkan dengan tangan serta perincian yang rumit untuk menampakkan sulaman yang eksklusif pada kurti ini

Didatangkan khas dari India dan dibawakan khas untuk anda!
100% cotton sangat selesa dipakai dan kain tidak mengecut

Setiap 1 kurti sangat LIMITED dan color bergantung kepada size yg available
Promosi sempena Deepavali untuk pelanggan terawal!

Ukuran size adalah seperti berikut :
S - panjang 28 inch, dada 38 inch ukur lilit, bahu 14.5 inch
M - panjang 28inch, dada 40 inch ukur lilit, bahu 15 inch
L - panjang 28 inch, dada 42 inch ukur lilit, bahu 16 inch
XL - panjang 28 inch, dada 44 inch ukur lilit, bahu 16 inch
Untuk color yg available uols boleh terus whtssap 0194028545 okay sb Limited Stock, sis tak update kt sini

Share! share! dan tag family and friends uols

🌷RM99🌷
(Punjabi suit / Baju kurung)
Set Contents:Top + Bottom + Dupatta
Type:UNSTICHED / KAIN METER
Top Fabric:COTTON (2.5m)
Bottom Fabric:COTTON (2.5m)
Dupatta Fabric:COTTON (2m)
Work:PRINTED
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
πŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’š
πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™
🎈🎈🎈🎈🎈
#saree#anarkali#churidar#salwarkameez#mohabbatcollections#jewelry#indianwear#indiancollections#onlinemurah#jhumki#georgettesarees#exclusive#bestdesign#sareemalaysia#anarkalimalaysia#punjabisuitmalaysia#sarimalaysiamurah#sarimalaysia#kurti#kurtimurah#kurtimurahmalaysia#kurtimalaysia#salwarkameezmalaysia#churidarmalaysia#kainbajukurung #kainsari#kaincotton#kainkurung

πŸŽ‰ SALE SALE SALE. πŸŽ‰
Full embroidered 6meters saree
.
Cantik n glamour sangat! Boleh buat dress or baju kurung kalau xpandai nak lilit2 saree. Kalau nak kami jahitkan readymade saree pon boleh, jangan risau untuk muslimah boleh jahit blouse lengan panjang tutup aurat πŸ˜‰
.
Sale! Sale! Sale!
.
Rm199 SAHAJA! Memang xdapatla saree grand2 sulam macam ni bawah rm200, memang promo kaw kaw. promo siapa cepat dia dapat!
.
Whatsapp ayu 0145175833 or ig dm to purchase.
.
sareemalaysia #saree #sareemurah #dressmurah #dress #dresscantik #bajudinner #bajudinnermurah #bajubollywood #bajubollywoodmurah #bollyfashion #bollywoodthemed #bajunikahmurah #bajunikah #bajusandingmurah #bajuraya #bajurayamurah
#kurtimalaysia
#kurtimurah #kurtimurahmalaysia #lofattah #bajupunjabimalaysia

πŸŽ‰ SALE SALE SALE. πŸŽ‰
Full embroidered 6meters saree
.
Cantik n glamour sangat! Boleh buat dress or baju kurung kalau xpandai nak lilit2 saree. Kalau nak kami jahitkan readymade saree pon boleh, jangan risau untuk muslimah boleh jahit blouse lengan panjang tutup aurat πŸ˜‰
.
Sale! Sale! Sale!
.
Rm179 SAHAJA! Memang xdapatla saree grand2 sulam macam ni bawah rm200, memang promo kaw kaw. promo siapa cepat dia dapat!
.
Whatsapp ayu 0145175833 or ig dm to purchase.
.
sareemalaysia #saree #sareemurah #dressmurah #dress #dresscantik #bajudinner #bajudinnermurah #bajubollywood #bajubollywoodmurah #bollyfashion #bollywoodthemed #bajunikahmurah #bajunikah #bajusandingmurah #bajuraya #bajurayamurah
#kurtimalaysia
#kurtimurah #kurtimurahmalaysia #lofattah #bajupunjabimalaysia

πŸŽ‰ SALE SALE SALE. πŸŽ‰
Full embroidered 6meters saree
.
Cantik n glamour sangat! Boleh buat dress or baju kurung kalau xpandai nak lilit2 saree. Kalau nak kami jahitkan readymade saree pon boleh, jangan risau untuk muslimah boleh jahit blouse lengan panjang tutup aurat πŸ˜‰
.
Sale! Sale! Sale!
.
Rm179 SAHAJA! Memang xdapatla saree grand2 sulam macam ni bawah rm200, memang promo kaw kaw. promo siapa cepat dia dapat!
.
Whatsapp ayu 0145175833 or ig dm to purchase.
.
sareemalaysia #saree #sareemurah #dressmurah #dress #dresscantik #bajudinner #bajudinnermurah #bajubollywood #bajubollywoodmurah #bollyfashion #bollywoodthemed #bajunikahmurah #bajunikah #bajusandingmurah #bajuraya #bajurayamurah
#kurtimalaysia
#kurtimurah #kurtimurahmalaysia #lofattah #bajupunjabimalaysia

πŸŽ‰ SALE SALE SALE. πŸŽ‰
Full embroidered 6meters saree
.
Cantik n glamour sangat! Boleh buat dress or baju kurung kalau xpandai nak lilit2 saree. Kalau nak kami jahitkan readymade saree pon boleh, jangan risau untuk muslimah boleh jahit blouse lengan panjang tutup aurat πŸ˜‰
.
Sale! Sale! Sale!
.
Rm179 SAHAJA! Memang xdapatla saree grand2 sulam macam ni bawah rm200, memang promo kaw kaw. promo siapa cepat dia dapat!
.
Whatsapp ayu 0145175833 or ig dm to purchase.
.
sareemalaysia #saree #sareemurah #dressmurah #dress #dresscantik #bajudinner #bajudinnermurah #bajubollywood #bajubollywoodmurah #bollyfashion #bollywoodthemed #bajunikahmurah #bajunikah #bajusandingmurah #bajuraya #bajurayamurah
#kurtimalaysia
#kurtimurah #kurtimurahmalaysia #lofattah #bajupunjabimalaysia

πŸŽ‰ SALE SALE SALE. πŸŽ‰
Full embroidered 6meters georgette saree
.
Cantik n glamour sangat! Boleh buat dress or baju kurung kalau xpandai nak lilit2 saree. Kalau nak kami jahitkan readymade saree pon boleh, jangan risau untuk muslimah boleh jahit blouse lengan panjang tutup aurat πŸ˜‰
.
Sale! Sale! Sale!
.
Rm199 SAHAJA! Memang xdapatla saree grand2 sulam macam ni bawah rm200, memang promo kaw kaw. promo siapa cepat dia dapat!
.
Whatsapp ayu 0145175833 or ig dm to purchase.
.
sareemalaysia #saree #sareemurah #dressmurah #dress #dresscantik #bajudinner #bajudinnermurah #bajubollywood #bajubollywoodmurah #bollyfashion #bollywoodthemed #bajunikahmurah #bajunikah #bajusandingmurah #bajuraya #bajurayamurah
#kurtimalaysia
#kurtimurah #kurtimurahmalaysia #lofattah #bajupunjabimalaysia

New design beautifull ladies 😍😍 Kurti Blouse πŸ’• 1 RM25 πŸ’• ‼️Stock terhad kerana cepat habis ‼️
‼️ Every time restock different designs ‼️
Material : Silk Crepe - sejuk je , mudah iron - ‼️ For more info : don't hesitate to get in contact with me ☎️ 0124858281 (whatsapp) πŸ“© dm on my ig @rbsoulist.co πŸ“² Wechat ID : aqil_anis
Boleh tgk segala macam baju and design yang ada di @rosebella.catalog πŸ’•

#rbrosebellasoul #rbrosebella #kurtimalaysia #kurtimurahmalaysia #kurti #kurtimurah #kurtilover #kurtidress #kurtijubah #kurtiblousemurah #kurticrepe #kurtiblouse #kurtiblousemurah #kurticantik #kurtilabuh #kurticrepemurah #upm #ukm #ump #usm #uitm #uitmpalam #uitmperak #uitmlendu #uitmtapah #mmu #mmumelaka #taiping

New design beautifull ladies 😍😍 Kurti Blouse πŸ’• 1 RM25 πŸ’• ‼️Stock terhad kerana cepat habis ‼️
‼️ Every time restock different designs ‼️
Material : Silk Crepe - sejuk je , mudah iron - ‼️ For more info : don't hesitate to get in contact with me ☎️ 0124858281 (whatsapp) πŸ“© dm on my ig @rbsoulist.co πŸ“² Wechat ID : aqil_anis
Boleh tgk segala macam baju and design yang ada di @rosebella.catalog πŸ’•

#rbrosebellasoul #rbrosebella #kurtimalaysia #kurtimurahmalaysia #kurti #kurtimurah #kurtilover #kurtidress #kurtijubah #kurtiblousemurah #kurticrepe #kurtiblouse #kurtiblousemurah #kurticantik #kurtilabuh #kurticrepemurah #upm #ukm #ump #usm #uitm #uitmpalam #uitmperak #uitmlendu #uitmtapah #mmu #mmumelaka #taiping

New design beautifull ladies 😍😍 Kurti Blouse πŸ’• 1 RM25 πŸ’• ‼️Stock terhad kerana cepat habis ‼️
‼️ Every time restock different designs ‼️
Material : Silk Crepe - sejuk je , mudah iron - ‼️ For more info : don't hesitate to get in contact with me ☎️ 0124858281 (whatsapp) πŸ“© dm on my ig @rbsoulist.co πŸ“² Wechat ID : aqil_anis
Boleh tgk segala macam baju and design yang ada di @rosebella.catalog πŸ’•

#rbrosebellasoul #rbrosebella #kurtimalaysia #kurtimurahmalaysia #kurti #kurtimurah #kurtilover #kurtidress #kurtijubah #kurtiblousemurah #kurticrepe #kurtiblouse #kurtiblousemurah #kurticantik #kurtilabuh #kurticrepemurah #upm #ukm #ump #usm #uitm #uitmpalam #uitmperak #uitmlendu #uitmtapah #mmu #mmumelaka #taiping

New design beautifull ladies 😍😍 Kurti Blouse πŸ’• 1 RM25 πŸ’• ‼️Stock terhad kerana cepat habis ‼️
‼️ Every time restock different designs ‼️
Material : Silk Crepe - sejuk je , mudah iron - ‼️ For more info : don't hesitate to get in contact with me ☎️ 0124858281 (whatsapp) πŸ“© dm on my ig @rbsoulist.co πŸ“² Wechat ID : aqil_anis
Boleh tgk segala macam baju and design yang ada di @rosebella.catalog πŸ’•

#rbrosebellasoul #rbrosebella #kurtimalaysia #kurtimurahmalaysia #kurti #kurtimurah #kurtilover #kurtidress #kurtijubah #kurtiblousemurah #kurticrepe #kurtiblouse #kurtiblousemurah #kurticantik #kurtilabuh #kurticrepemurah #upm #ukm #ump #usm #uitm #uitmpalam #uitmperak #uitmlendu #uitmtapah #mmu #mmumelaka #taiping

New design beautifull ladies 😍😍 Kurti Blouse πŸ’•
1 RM25 πŸ’• ‼️Stock terhad kerana cepat habis ‼️
‼️ Every time restock different designs ‼️
Material : Silk Crepe - nipis dan TAK JARANG sejuk je , mudah iron - ‼️ For more info : don't hesitate to get in contact with me ☎️ 0124858281 (whatsapp) πŸ“© dm on my ig @rbsoulist.co πŸ“² Wechat ID : aqil_anis
Boleh tgk segala macam baju and design yang ada di @rosebella.catalog πŸ’•

#rbrosebellasoul #rbrosebella #kurtimalaysia #kurtimurahmalaysia #kurti #kurtimurah #kurtilover #kurtidress #kurtijubah #kurtiblousemurah #kurticrepe #kurtiblouse #kurtiblousemurah #kurticantik #kurtilabuh #kurticrepemurah #upm #ukm #ump #usm #uitm #uitmpalam #uitmperak #uitmlendu #uitmtapah #mmu #mmumelaka #taiping

🌷RM99🌷
(Punjabi suit / Baju kurung)
Set Contents:Top + Bottom + Dupatta
Type:UNSTICHED / KAIN METER (Size S – XXL)
Top Fabric:COTTON
Bottom Fabric:COTTON
Dupatta Fabric:COTTON
Work:PRINTED
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
πŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’š
πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™
🎈🎈🎈🎈🎈
#saree#anarkali#churidar#salwarkameez#mohabbatcollections#jewelry#indianwear#indiancollections#onlinemurah#jhumki#georgettesarees#exclusive#bestdesign#sareemalaysia#anarkalimalaysia#punjabisuitmalaysia#sarimalaysiamurah#sarimalaysia#kurti#kurtimurah#kurtimurahmalaysia#kurtimalaysia#salwarkameezmalaysia#churidarmalaysia#kainbajukurung #kainsari#kaincotton#kainkurung

KURTI SULAM 😍

SIZE : XS / M / XL / 3XL πŸ“Œ HARGA :
1pc rm40
2pc rm80
3pc rm115
4pc rm150
FREE POSTAGE SM ( Material : kain licin, bunga sulam )

#kurtimurahmalaysia #kurtiplussize

KURTI SULAM 😍

SIZE : XS / M / XL / 3XL πŸ“Œ HARGA :
1pc rm40
2pc rm80
3pc rm115
4pc rm150
FREE POSTAGE SM ( Material : kain licin, bunga sulam )

#kurtimurahmalaysia #kurtiplussize

KURTI SULAM 😍

SIZE : XS / M / XL / 3XL πŸ“Œ HARGA :
1pc rm40
2pc rm80
3pc rm115
4pc rm150
FREE POSTAGE SM ( Material : kain licin, bunga sulam )

#kurtimurahmalaysia #kurtiplussize

KURTI SULAM 😍

SIZE : S / M / XL / 3XL πŸ“Œ HARGA :
1pc rm40
2pc rm80
3pc rm115
4pc rm150
FREE POSTAGE SM ( Material : kain licin, bunga sulam )

#kurtimurahmalaysia #kurtiplussize

Selamat Bekerja Yuolss !! Pakai kurti ke pergi kerja tuuu? Hehe
.
Untuk design ni HANYA TINGGAL SIZE XXL SAHAJA TAU! Siapa suka pkai jubah kurti warna hitam cepat whtsapp kita sekarang okay!!
.
Order and details whatsapp 01124238565 .
Harga RM 45 FREE POS SELURUH MALAYSIA
.
#kurtipublika #kurtijubah #jubah #jubahkurtiborong #jubahkurti #sayajualkurti #kurtimurahmalaysia #kurtimurah #kurticrepe #kurtilover #bazarpaknil #jubahreadystock

Most Popular Instagram Hashtags