#kurtimurahmalaysia

12069 posts

TOP POSTS

Siapa dah inform adik-beradik/kawan2/jiran tetangga yang bestnyee material kurti from @thekutakuti ?? .
Dan yang paling penting semua kurti kajol harga RM 29 (excluded postage)

Mata uols pasti tertarik kan tengok SULAMAN CANTIK yang ada pada kurti ni??
🔸Ianya diimport KHAS dari PAKISTAN
🔸SULAMAN yang CANTIK pastinya membuatkan anda lebih elegan dan bergaya!

Uols boleh gayakan dengan skinny jeans atau apa sahaja seluar yang sesuai😉
Lagi satu uols akan nampak LEBIH SOPAN dgn menggayakan KURTI ini kerana ianya LABUH menutupi pinggul🙈

Jangan risau kurti ni ada size😘
🔸XS, S, M dan L
🔸Kain 100% cotton ( SANGAT SELESA DIPAKAI)
🔸kita ada BANYAK LAGI DESIGN dan color yang CANTIK2

CUSTOMER TERAWAL DAPAT HARGA PROMOSI HEBAT😱

Nak HARGA PROMOSI HEBAT terus wasap ke 0194028545 yaaa

Sis bukan KETUA NASYID tapi sis KETUA SEGALA KURTI (over kan??)
.
Sebulan tak update kat instagram rasa mcm setahun. Rindu dekat adik-adik manis. Rindu nak dapat like banyak-banyak 🙈🙈🙈
.
Whtsapp 0194915973
.
1 piece- RM 29 (EXCLUDED POSTAGE)

"SEPERTIMANA TERSIDAINYA KURTI NI DI AMPAIAN , SEPERTI ITU LA TERSIDAINYE KASIH SAYANG SIS UNTUK ADIK-ADIK MANIS" .
Ciaa ciaa sangat . Good night dari sis ..esok nk sambung sidai kurti lagi..nak bagi cinta di hati ni berbunga-bunga lagi

gorgeous habila looking effortlessly beautiful in our semi-bridal golden lehenga. ----------------------------------------
this piece is available for rental at only rm200! trust me u cant get elsewhere such a grand lehenga at this affordable price. hurry up book your rental date.😉
.
💃🏻includes shawl, blouse and skirt.
💃🏻available from xs-xl
💃🏻very suitable for wedding,mehndi night, dinner or any occasions
💃🏻rm200.
whatsapp 0145175833 (ayu) to book
.
.
. #saree #sareemurah #dressmurah #dress #dresscantik #bajudinner #bajudinnermurah #bajubollywood #bollyfashion #bollywoodthemed #bajunikahmurah #bajunikah #bajusandingmurah #bajuraya #bajurayamurah
#kurtimalaysia
#kurtimurah #kurtimurahmalaysia #lofattah #bajupunjabimalaysia #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangsulam #kainmurah #bajuraya2017 #sareekurung #kurungsaree #bajukurungsaree #sareekurungmurah

Thank u so much darling for this pic!
Customer kita yang comei ni menggayakan
Kurti Sulam yg tgh HOT skrg ni uols
Nmpak sopan dan cute!

Baju yg mcm sis ni pakai ada bnyk helai tau
Hanya design ni sahaja ada bnyk ok
Tggu apa lg uols grab it now!

Tudiaa haa rambang mata kannn
Ada size XS, S, M dan L tauu
Wasap terus 0194028545 untuk gmbar satu2

Sb 1 design ada 1 pcs sahaja
Material cotton viscose mmg sedap pakai

Yg dah try pon nak repeat order lagi
Thnk u uols

Kurti yg iols jual mmg lain dari yg lain
Mmg RARE

Promosi still lagi on!
.

#kurti#kurtisulam#kurtimurah#kurtimalaysia#kurticantik#kurticrepe#kurtiborong#kurtiblouse#kurtiblousemurah#kurtimurahmalaysia#sulam#sulamtangan

Sis tak boleh move on bila ada adik manis ni pakai kurti @thekutakuti. Cantik sangat ..KURTI WARNA KUNING+BIRU ni boleh menambahkan seri seseorang..gitewww
.
Whtsapp 0194915973

Zaman sekarang ni design songket dah menjadi favourite . Kurti pon ada design songket
.
Whtsapp 0194915973
.

MOST RECENT

gorgeous habila looking effortlessly beautiful in our semi-bridal golden lehenga. ----------------------------------------
this piece is available for rental at only rm200! trust me u cant get elsewhere such a grand lehenga at this affordable price. hurry up book your rental date.😉
.
💃🏻includes shawl, blouse and skirt.
💃🏻available from xs-xl
💃🏻very suitable for wedding,mehndi night, dinner or any occasions
💃🏻rm200.
whatsapp 0145175833 (ayu) to book
.
.
. #saree #sareemurah #dressmurah #dress #dresscantik #bajudinner #bajudinnermurah #bajubollywood #bollyfashion #bollywoodthemed #bajunikahmurah #bajunikah #bajusandingmurah #bajuraya #bajurayamurah
#kurtimalaysia
#kurtimurah #kurtimurahmalaysia #lofattah #bajupunjabimalaysia #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangsulam #kainmurah #bajuraya2017 #sareekurung #kurungsaree #bajukurungsaree #sareekurungmurah

▶KURUNG KURTI◀ LIMITED ❗❗❗ HARGA: RM75

Harga postage 🚛
RM8SM/RM12SS

Available size
36.38.40.42.44.46.48.

Order 📝
1) Screenshot / bagi kod
2) Whatsap 013.822.6267

#kurtimurahmalaysia #kurtimurah #kurti #sayajualbaju #sayajualblousemurah #muslimahwearinghijab
#kurungkurti

Palazzo Insyirah Bootcut 💐
__
HARGA : RM47 exc pos
COMBO 3pcs RM127 with postage
__
Free Size
Fit from S - L ONLY
__
MESUREMENT
Length : 39 inch
Waist : 26-38 inch
Ukuran Peha : 16-22 inch
Bukaan Seluar : 11.5 inch
Ukuran Pinggul : 48-42 inch
__
Material : Jersey
__
✔TAK JARANG !
✔POCKET KEDUA DUA BELAH !
✔CUTTING BEST SANGAT !
✔SELESA YANG AMAT !
✔PINGGANG HALF GETAH
__
Whatsapp 📲 0173372240 untuk order

#pallazomurah #pallazocantik #pallazoIM #pallazomurahmalaysia #kurtimurah #kurtimurahmalaysia #bajuraya #blousemurah #bawalcantik #bawalmalaysia #bawalmurah #bajurayamurah #bajumurahmalaysia #bawalaliana #bazarpaknil #blousecantik #bajumurah #bawalchiffon #bawalchiffonplain

🌸Kurti Blouse🌸

Saiz
36(Xs)
38(S)
40(M)
42(L)
44(Xl)
46(2xl)
48(3xl)

Rm 30 tk trmasuk postage tau

Berminat boleh whatsapp sis 0105701310

#kurti #kurticrepe #kurtiborong #kurtiblousemurah #kurtilabuh #kurtiindia #kurticrepemurah #kurticantikmurah #kurtimalaysia #kurtiborongmurah #kurtimurah #kurtimurahmalaysia

Palazzo Insyirah Bootcut 💐
__
HARGA : RM47 exc pos
COMBO 3pcs RM127 with postage
__
Free Size
Fit from S - L ONLY
__
MESUREMENT
Length : 39 inch
Waist : 26-38 inch
Ukuran Peha : 16-22 inch
Bukaan Seluar : 11.5 inch
Ukuran Pinggul : 48-42 inch
__
Material : Jersey
__
✔TAK JARANG !
✔POCKET KEDUA DUA BELAH !
✔CUTTING BEST SANGAT !
✔SELESA YANG AMAT !
✔PINGGANG HALF GETAH
__
Whatsapp 📲 0173372240 untuk order

#pallazomurah #pallazocantik #pallazoIM #pallazomurahmalaysia #kurtimurah #kurtimurahmalaysia #bajuraya #blousemurah #bawalcantik #bawalmalaysia #bawalmurah #bajurayamurah #bajumurahmalaysia #bawalaliana #bazarpaknil #blousecantik #bajumurah #bawalchiffon #bawalchiffonplain

Palazzo Insyirah Bootcut 💐
__
HARGA : RM47 exc pos
COMBO 3pcs RM127 with postage
__
Free Size
Fit from S - L ONLY
__
MESUREMENT
Length : 39 inch
Waist : 26-38 inch
Ukuran Peha : 16-22 inch
Bukaan Seluar : 11.5 inch
Ukuran Pinggul : 48-42 inch
__
Material : Jersey
__
✔TAK JARANG !
✔POCKET KEDUA DUA BELAH !
✔CUTTING BEST SANGAT !
✔SELESA YANG AMAT !
✔PINGGANG HALF GETAH
__
Whatsapp 📲 0173372240 untuk order

#pallazomurah #pallazocantik #pallazoIM #pallazomurahmalaysia #kurtimurah #kurtimurahmalaysia #bajuraya #blousemurah #bawalcantik #bawalmalaysia #bawalmurah #bajurayamurah #bajumurahmalaysia #bawalaliana #bazarpaknil #blousecantik #bajumurah #bawalchiffon #bawalchiffonplain

Tudiaa haa rambang mata kannn
Ada size XS, S, M dan L tauu
Wasap terus 0194028545 untuk gmbar satu2

Sb 1 design ada 1 pcs sahaja
Material cotton viscose mmg sedap pakai

Yg dah try pon nak repeat order lagi
Thnk u uols

Kurti yg iols jual mmg lain dari yg lain
Mmg RARE

Promosi still lagi on!
.

#kurti#kurtisulam#kurtimurah#kurtimalaysia#kurticantik#kurticrepe#kurtiborong#kurtiblouse#kurtiblousemurah#kurtimurahmalaysia#sulam#sulamtangan

Thank u so much darling for this pic!
Customer kita yang comei ni menggayakan
Kurti Sulam yg tgh HOT skrg ni uols
Nmpak sopan dan cute!

Baju yg mcm sis ni pakai ada bnyk helai tau
Hanya design ni sahaja ada bnyk ok
Tggu apa lg uols grab it now!

Assalaamualaikum Hai ! Welcome august ! Best tak raya korunk tahun ni ? Raya ya tahun ni asher2 je😬 ni nak raya haji ni dh ready belum nak start shopping ? Hehe 😂 ok, ni ade nk bgtau yg #clearancesaleAS haritu byk stok dh habis licin , alhamdulillah ! tinggal 1 item je lagi, kurti dress code viola ( purple only ) mcm dlm gmbr tu
Saiz M, Harga asal rm 55, ya nak letgo kasi harga rm 35 je ! Nak tau detail ukuran utk M, dm/whatsapp ya terus k. Tinggal 1 je lagi ! 1 je lagi ! 1 je lagi ! 💪🏻💪🏻💪🏻
.
#kurtimurah #kurtimurahmalaysia

Banyak lagi corak serta warna2 yang menarik untuk anda semua🤗

Promosi still lagi berjalan! ❌1 Design ada 1 pcs sahaja so tak ada restock untuk design yg dah sold out ya❌

Boleh terus wasap untuk lebih banyak design serta color yang cantik2!😘

Banyak lagi corak serta warna2 yang menarik untuk anda semua🤗

Promosi still lagi berjalan! ❌1 Design ada 1 pcs sahaja so tak ada restock untuk design yg dah sold out ya❌

Boleh terus wasap untuk lebih banyak design serta color yang cantik2!😘

Kurti design baru datang lagiii ‼️ Stok semua baru sampai tau! Yang tengah cari baju nk pergi kerja ke, pergi class ke jenjalan ke pakai je kurti ni! Meh cecepat order 😍 kita sendiri pn tak tahan tengok design2 ni semuaaa ❤️ Harga berbaloi, kualiti pun superbb 👍🏻👍🏻 .
whtsap je 01124238565 okay! 😘
.
HARGA RM 25 exc Pos. POS SM RM 8 // SS RM 11
.
SIZE S - XXL 💦
#kurtimurah
#sayajualkurti
#blousekurti
#kurtiborong
#kurtiblouse
#jubahkurti
#kurtimurahmalaysia
#kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottonmoden #kurungcottoncantik #kurungcottonmurahmalaysia #kurungcottonborong #kurungcottonborong #sayajualbajukurungcotton #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonborong #bajukurungcottonenglish #bazarpaknil

Kurti design baru datang lagiii ‼️ Stok semua baru sampai tau! Yang tengah cari baju nk pergi kerja ke, pergi class ke jenjalan ke pakai je kurti ni! Meh cecepat order 😍 kita sendiri pn tak tahan tengok design2 ni semuaaa ❤️ Harga berbaloi, kualiti pun superbb 👍🏻👍🏻 .
whtsap je 01124238565 okay! 😘
.
HARGA RM 25 exc Pos. POS SM RM 8 // SS RM 11
.
SIZE S - XXL 💦
#kurtimurah
#sayajualkurti
#blousekurti
#kurtiborong
#kurtiblouse
#jubahkurti
#kurtimurahmalaysia
#kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottonmoden #kurungcottoncantik #kurungcottonmurahmalaysia #kurungcottonborong #kurungcottonborong #sayajualbajukurungcotton #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonborong #bajukurungcottonenglish #bazarpaknil

Kurti design baru datang lagiii ‼️ Stok semua baru sampai tau! Yang tengah cari baju nk pergi kerja ke, pergi class ke jenjalan ke pakai je kurti ni! Meh cecepat order 😍 kita sendiri pn tak tahan tengok design2 ni semuaaa ❤️ Harga berbaloi, kualiti pun superbb 👍🏻👍🏻 .
whtsap je 01124238565 okay! 😘
.
HARGA RM 25 exc Pos. POS SM RM 8 // SS RM 11
.
SIZE S - XXL 💦
#kurtimurah
#sayajualkurti
#blousekurti
#kurtiborong
#kurtiblouse
#jubahkurti
#kurtimurahmalaysia
#kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottonmoden #kurungcottoncantik #kurungcottonmurahmalaysia #kurungcottonborong #kurungcottonborong #sayajualbajukurungcotton #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonborong #bajukurungcottonenglish #bazarpaknil

Kurti design baru datang lagiii ‼️ Stok semua baru sampai tau! Yang tengah cari baju nk pergi kerja ke, pergi class ke jenjalan ke pakai je kurti ni! Meh cecepat order 😍 kita sendiri pn tak tahan tengok design2 ni semuaaa ❤️ Harga berbaloi, kualiti pun superbb 👍🏻👍🏻 .
whtsap je 01124238565 okay! 😘
.
HARGA RM 25 exc Pos. POS SM RM 8 // SS RM 11
.
SIZE S - XXL 💦
#kurtimurah
#sayajualkurti
#blousekurti
#kurtiborong
#kurtiblouse
#jubahkurti
#kurtimurahmalaysia
#kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottonmoden #kurungcottoncantik #kurungcottonmurahmalaysia #kurungcottonborong #kurungcottonborong #sayajualbajukurungcotton #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonborong #bajukurungcottonenglish #bazarpaknil

Kurti design baru datang lagiii ‼️ Stok semua baru sampai tau! Yang tengah cari baju nk pergi kerja ke, pergi class ke jenjalan ke pakai je kurti ni! Meh cecepat order 😍 kita sendiri pn tak tahan tengok design2 ni semuaaa ❤️ Harga berbaloi, kualiti pun superbb 👍🏻👍🏻 .
whtsap je 01124238565 okay! 😘
.
HARGA RM 25 exc Pos. POS SM RM 8 // SS RM 11
.
SIZE S - XXL 💦
#kurtimurah
#sayajualkurti
#blousekurti
#kurtiborong
#kurtiblouse
#jubahkurti
#kurtimurahmalaysia
#kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottonmoden #kurungcottoncantik #kurungcottonmurahmalaysia #kurungcottonborong #kurungcottonborong #sayajualbajukurungcotton #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonborong #bajukurungcottonenglish #bazarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags