[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kurtausop

218 posts

TOP POSTS

2 Syawal πŸ’•
#kurtausop#minatyangsama

Ha tudiaaaa sempoii baq hang usop @usopofficial tarik lagu sambutlah kasih jom kita dengaq walaupun sekejap ja.. tq @elisyaabalqis for this video... #usopofficial #ukfofficial #bukanbesabesa #kurtausop #teamUSOP

Hgpa dh buat pilihan warna kurta usop ni? jgn tggu lama..stock dok kurang dh.. hgpa boleh tgk di ig @jannaniq_clans utk terus beli online atau p ja butik dia.. πŸ™ˆπŸ™ˆ kadang2 usop dok ada kt butik tu jgk kalau free laa..hihihi ✌🏻
#usopbaqhg #ingtbesabesa #kurtausop

Tudiaa mariiii.. Baju bunga-bunga duduk ats bangku.. Ini keluaran exclusive dari baba bersama @usopofficial ..anak baba mmg suka baju bunga-bunga...
So bagi yang nak dapatkan KURTA USOP #kurtausop #kurtabungabunga boleh follow ig @jannaniq_clans . Tempahan utk PRE ODER boleh buat terus dgn baba sendiri atau abg usop @suhail_azmil atau boleh terus ke butik kami di belakang tesco kulim JANNANIQ CLANS butik. Jumpa terus dgn @nulu_nuruljannah & @na_prographic .
#usopbaqhg #usopmentormilenia2017 #bukanbesabesa #kurtausop #kurtabungabunga

ada ni ha kt Festival Stylelista,Kurta Usop ada ni haa kat sini,rugi ooo takmai sini
#USPkurta#KurtaUsop#kurtabungabunga#festivalstylelista2017#merecikhawau

Salam semua... Alhamdulillah selesai majlis perasmian dan pelancaran Kurta Bunga🌸 by Usop.... yang mana duk cari baju raya tu mai lekaih.
.
Kami mencari 20 orang Agent .. InsyaAllah kita kongsi rezeki bersama.
Serius berminat boleh tekan link kat bawah ni. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60137782821/NakJadiAgentKurtaUsop
.
.
mai cepat Oder sebelum KEHABISAN!!
Terima kasih mama dan baba Usop n semua yg beli Kurta Usop #alhamdulillah #kurtaraya #kurtausop #kurtabunga

ang mmg sempoi usop @usopofficial @usop_mentormilenia .. antara insan terpilih yang bertuah.. rezki Allah tu luas dan xdak sapa mampu menduga.. asal kita rajin..humble dan baik pada semua org.. kipidap usop.. letih lepak ngn hang x abis2 layan peminat setiap masa..
#bukanbesabesa
#orgkulim
#kurtausop

Antara peminat cilik yang sentiasa meminati abg @usopofficial punya la minat haritu xdan usop nak jumpa kawan2 dia p terkam kat kaki usop...punya la minat kat abg usop dia tu... apa pun teruskan menyokong yer dik... @citiey_noor... gambar tu bila nak pulangkan balik??hahahaha #usopofficial #ukfofficial #bukanbesabesa #kurtausop #teamUSOP

MOST RECENT

Morning....semoga hati ini jadi lebih baik dari semalam....😊😊😊
#ukf17#usopkeliafans#kurtausop#ajresources#kamixramai#teamsmulerukf17

Selfie muka serabai sikit...kot2 nak kenal muka owner ajresorces_store...ni la dia....
#DJ_lan#ukf17#usopkeliafansofficial#usopmm17#tshirtusopp#kurtausop#teamjannaniq#brocuba

Tema raya 2017...
#KURTAUSOP#

Seindah bunga sakura ni indah lagi awak di hati saya ❀
#chiachiachia πŸ˜‚ haaa amacam #pickupline kami dapat pikat hati hampaaa dak? πŸ˜™ . Berkenan dak merah menyalaaa baju kurta bunga-bunga semerah hati awak πŸ’˜ hihi . Kalau berkenannnn jom singgah dan dapatkan satu set boleh couple πŸ˜™ ... #kurta #kurtamurah #usop #kurtausop #slimfit #borong #exclusive

Amboi...amik gambaq ngan superhero nohh...
Idola id idol...haha...jangan lupa follow @usopkeliafankofficial#usopkeliafanofficial#ukf#dj_azlan_ukf#usopdihati#kurtausop#bukanbesabesa

Nothing to say...just tq kat @chordanchah ....umi wat latar ye....sora sapa ni...?of course nak @usopofficial ....tak sabaq nak tunggu MV yg full.......Tahniah mama @rohana5668...kak jam @jamaliah_yahya88 kami wat kenangan ost anak kita ni...
#gengmakcik2
#ingatbesabesa
#ingatAllahnaaa
#kurtausop
#aimantinoketu
#naseirwahabpunada

Assalamualaikum..selamat pagi.. "MANIS-MANIS SI BUAH MANGGA
BERBAJU BUNGA BERSERI-SERI
BERTAGLINE #INGATBESABESA
NAMUN TETAP TAK MENINGGI DIRI"
😍😍 special credit to deQ @usopofficial

#payung😁😁#semaniskurma
#sakanraya #openhouse
#pinkpurple #bajubungabunga
#kurtaUsop by @jannaniq_clans
#selamathariQayaaaa...

Tudiaaaa mood bunga-bunga rayaaa lagiii tuuuu

#Repost @faris204 with @repostapp
・・・
2 Syawal πŸ’•
#kurtausop#minatyangsama

Assalamualaikum semua..disini admin dan usop @usopofficial ingin menyusun 10 jari memohon kemaafan dari semua fans jika kami ada tersalah bicara tersalah kata..halalkan makan minum kami ber2 sekiranya ada...nah admin belanja sikit...😍 SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN.. #usopofficial #ukfofficial #uspbyusop #salamlebaran #usopbaqhg #firsteid #kurtausop #kurtabungabunga #selamatharirayaaidilfitri

2 Syawal πŸ’•
#kurtausop#minatyangsama

Selamat hari raya kepada semua umat islam😁
#1syawal
#rayayangsempurna
#kurtausop

Assalamualaikum semua..disini admin dan usop @usopofficial ingin menyusun 10 jari memohon kemaafan dari semua fans jika kami ada tersalah bicara tersalah kata..halalkan makan minum kami ber2 sekiranya ada...nah admin belanja sikit...😍 SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN.. #usopofficial #ukfofficial #uspbyusop #salamlebaran #usopbaqhg #firsteid #kurtausop #kurtabungabunga #selamatharirayaaidilfitri

Set Kurta Couple Paling Rare πŸ˜¨πŸ’• Esok last kami berada di Mood Republik KL Fest Raya PWTC , Kuala Lumpur .. #moodrepublik #klrayafest
#kl
#kurtausop #kurtabungabunga
#kurtamoden
#usopmentor #usopbaqhg #mentormelinia2017 #ingatbesabesa

Most Popular Instagram Hashtags