#kurtausop

229 posts

TOP POSTS

suka dak kalau hangpa semua kongsi minat yg sama mcm usop?
usop suka pakai baju yg ada corak bunga-bunga.. tudiaaa mariiii... projek usop dgn @baba_usop.. dengan kerjasama butik @jannaniq_clans di kulim.. kami ilhamkan design #kurtausop versi bunga-bungaan.. #bukanbesabesa.
lebih dari 1000helai terjual dlm masa 2minggu..
lani usop nak bukak jualan utk STOKIS SETIAP NEGERI.
senang usop nk bantu semua peminat usop dapat begaya kacak dgn koleksi kurta dari @usopofficial..
usop xpenting diri sendiri tau.. kami juga ada set kurta couple dan bole dipakai 1 famili.. sampai ke ank cucu..hehhee

untuk pembelian terus ke butik bole ke @jannaniq_clans boutique (jangan lupa follow tau) yg terletak di belakang tesco kulim.
jumpa terus @nulu_nuruljannah owner butik.
atau pembelian melalui WHATSAPP sales executive kami 017-4451304 (cik hajar)

ada ni ha kt Festival Stylelista,Kurta Usop ada ni haa kat sini,rugi ooo takmai sini
#USPkurta#KurtaUsop#kurtabungabunga#festivalstylelista2017#merecikhawau

Antara peminat cilik yang sentiasa meminati abg @usopofficial punya la minat haritu xdan usop nak jumpa kawan2 dia p terkam kat kaki usop...punya la minat kat abg usop dia tu... apa pun teruskan menyokong yer dik... @citiey_noor... gambar tu bila nak pulangkan balik??hahahaha #usopofficial #ukfofficial #bukanbesabesa #kurtausop #teamUSOP

haaaa tudiaa marii.. jumpa usop esok di butik @jannaniq_clans belakang tesco kulim 11am - 4pm utk dptkan jualan kurta Rm99.90 ja dari Rm129.90.. terhad 100unit pertama ja beli terus dari usop tauu tak..huhu bleh selpi2..hee😁
#ingtbesabesa #usopbaqhg #kurtausop

2 Syawal πŸ’•
#kurtausop#minatyangsama

Tema raya 2017...
#KURTAUSOP#

Tudiaa mariiii.. Baju bunga-bunga duduk ats bangku.. Ini keluaran exclusive dari baba bersama @usopofficial ..anak baba mmg suka baju bunga-bunga...
So bagi yang nak dapatkan KURTA USOP #kurtausop #kurtabungabunga boleh follow ig @jannaniq_clans . Tempahan utk PRE ODER boleh buat terus dgn baba sendiri atau abg usop @suhail_azmil atau boleh terus ke butik kami di belakang tesco kulim JANNANIQ CLANS butik. Jumpa terus dgn @nulu_nuruljannah & @na_prographic .
#usopbaqhg #usopmentormilenia2017 #bukanbesabesa #kurtausop #kurtabungabunga

Salam semua... Alhamdulillah selesai majlis perasmian dan pelancaran Kurta Bunga🌸 by Usop.... yang mana duk cari baju raya tu mai lekaih.
.
Kami mencari 20 orang Agent .. InsyaAllah kita kongsi rezeki bersama.
Serius berminat boleh tekan link kat bawah ni. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60137782821/NakJadiAgentKurtaUsop
.
.
mai cepat Oder sebelum KEHABISAN!!
Terima kasih mama dan baba Usop n semua yg beli Kurta Usop #alhamdulillah #kurtaraya #kurtausop #kurtabunga

Repost @baba_usop Throwback smlm punya cita..sebelum p terawih...selfie dulu 1 keluarga...tapi mcm x cukop sorg jaπŸ€”πŸ€” @suhail_azmil xdak patut la x cukop...kikiki...hensem tngok usop @usopofficial pakai songkok.. πŸ™ˆπŸ™ˆ #usopofficial #ukfofficial #kurtausop #uspbyusop #ramadhanalmubarak #familyUsop

MOST RECENT

Tema raya 2017...
#KURTAUSOP#

Seindah bunga sakura ni indah lagi awak di hati saya ❀
#chiachiachia πŸ˜‚ haaa amacam #pickupline kami dapat pikat hati hampaaa dak? πŸ˜™ . Berkenan dak merah menyalaaa baju kurta bunga-bunga semerah hati awak πŸ’˜ hihi . Kalau berkenannnn jom singgah dan dapatkan satu set boleh couple πŸ˜™ ... #kurta #kurtamurah #usop #kurtausop #slimfit #borong #exclusive

Amboi...amik gambaq ngan superhero nohh...
Idola id idol...haha...jangan lupa follow @usopkeliafankofficial#usopkeliafanofficial#ukf#dj_azlan_ukf#usopdihati#kurtausop#bukanbesabesa

Nothing to say...just tq kat @chordanchah ....umi wat latar ye....sora sapa ni...?of course nak @usopofficial ....tak sabaq nak tunggu MV yg full.......Tahniah mama @rohana5668...kak jam @jamaliah_yahya88 kami wat kenangan ost anak kita ni...
#gengmakcik2
#ingatbesabesa
#ingatAllahnaaa
#kurtausop
#aimantinoketu
#naseirwahabpunada

Assalamualaikum..selamat pagi.. "MANIS-MANIS SI BUAH MANGGA
BERBAJU BUNGA BERSERI-SERI
BERTAGLINE #INGATBESABESA
NAMUN TETAP TAK MENINGGI DIRI"
😍😍 special credit to deQ @usopofficial

#payung😁😁#semaniskurma
#sakanraya #openhouse
#pinkpurple #bajubungabunga
#kurtaUsop by @jannaniq_clans
#selamathariQayaaaa...

Tudiaaaa mood bunga-bunga rayaaa lagiii tuuuu

#Repost @faris204 with @repostapp
・・・
2 Syawal πŸ’•
#kurtausop#minatyangsama

Assalamualaikum semua..disini admin dan usop @usopofficial ingin menyusun 10 jari memohon kemaafan dari semua fans jika kami ada tersalah bicara tersalah kata..halalkan makan minum kami ber2 sekiranya ada...nah admin belanja sikit...😍 SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN.. #usopofficial #ukfofficial #uspbyusop #salamlebaran #usopbaqhg #firsteid #kurtausop #kurtabungabunga #selamatharirayaaidilfitri

2 Syawal πŸ’•
#kurtausop#minatyangsama

Raya ii πŸ€—
Jemput dtng rumah πŸ’ƒ
#repost #kurtausop #sempoibaqhang #terbaik #raya2017

Selamat hari raya kepada semua umat islam😁
#1syawal
#rayayangsempurna
#kurtausop

Assalamualaikum semua..disini admin dan usop @usopofficial ingin menyusun 10 jari memohon kemaafan dari semua fans jika kami ada tersalah bicara tersalah kata..halalkan makan minum kami ber2 sekiranya ada...nah admin belanja sikit...😍 SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN.. #usopofficial #ukfofficial #uspbyusop #salamlebaran #usopbaqhg #firsteid #kurtausop #kurtabungabunga #selamatharirayaaidilfitri

Set Kurta Couple Paling Rare πŸ˜¨πŸ’• Esok last kami berada di Mood Republik KL Fest Raya PWTC , Kuala Lumpur .. #moodrepublik #klrayafest
#kl
#kurtausop #kurtabungabunga
#kurtamoden
#usopmentor #usopbaqhg #mentormelinia2017 #ingatbesabesa

Throwback 17/6/2017 @moodrepublik pwtc ...kami sudah dapatkan #kurtausop @jannaniq_clans ft @usopofficial anda bila lg....tq admin @usopkeliafansofficial tunjuk jalan ..kalau tak sesat dah kami semalam...alhamdulillah jumpa akak @lilinnn.co...hapenning mcm kita dah kenal laaamaaa kan...tq sis...moga Allah permudahkan urusan sis yg pemurah...dgn senyuman ...dan sebagainya...cuma x de rezeki nak jumpa #gengmakcik2 kak @jamaliah_yahya88 n the gruop & mama usop @rohana5668
#sahabatforever
#silaturahim
Sempat la kami dating sambil kongsi aiskrim celah2 keramaian org ..hihihi....how so sweet..tq my hubby..so sporting.... Hang pa tunggu apa lg pi serbu booth jannaniq 3007 at tingkat 3 pwtc cepat....sebelum kehabisan...

Most Popular Instagram Hashtags