#kurtaraya

MOST RECENT

AISYAH DRESS ON SALE!!!
.
Promo Aisyah dress masih bjalan dengan diskaun sebanyak rm24 dari harga asal 😲😲. Banyak tu rugi korang tak grab sekarang
.
P/s: Sementara stok masih ada. Dengar citer stok dah makin kurang ni 😭
.
Sebarang pertanyaan dan pembelian boleh Whatsapp/
πŸ“±0199899826
πŸ“±0199899826
πŸ“±0199899826
Nak lagi mudah just klik nombor di bio πŸ˜™
.
#kebarung #kebarungpeplum #jubah #jubahraya #jubahcantik #bajuraya #bajurayalace #bajurayamurah #bajurayacantik #bajuraya2018 #jubahmurah #kurta #kurtakids #kurtakanak2 #kurungmoden #kurunglace #kurungmodenlace
#jubahmuslimah #kurta #kurtaraya #kurtamurah #bajurayasedondon #fesyenmuslimah #jubahsouq #jubahsouqlover #leeyanarahmanraya #leeyanarahman #calaqisya #tudungruffle #bazarpaknil #bajucantik

AISYAH DRESS ON SALE!!!
.
Promo Aisyah dress masih bjalan dengan diskaun sebanyak rm24 dari harga asal 😲😲. Banyak tu rugi korang tak grab sekarang
.
P/s: Sementara stok masih ada. Dengar citer stok dah makin kurang ni 😭
.
Sebarang pertanyaan dan pembelian boleh Whatsapp/
πŸ“±0199899826
πŸ“±0199899826
πŸ“±0199899826
Nak lagi mudah just klik nombor di bio πŸ˜™
.
#kebarung #kebarungpeplum #jubah #jubahraya #jubahcantik #bajuraya #bajurayalace #bajurayamurah #bajurayacantik #bajuraya2018 #jubahmurah #kurta #kurtakids #kurtakanak2 #kurungmoden #kurunglace #kurungmodenlace
#jubahmuslimah #kurta #kurtaraya #kurtamurah #bajurayasedondon #fesyenmuslimah #jubahsouq #jubahsouqlover #leeyanarahmanraya #leeyanarahman #calaqisya #tudungruffle #bazarpaknil #bajucantik

AISYAH DRESS ON SALE!!!
.
Promo Aisyah dress masih bjalan dengan diskaun sebanyak rm24 dari harga asal 😲😲. Banyak tu rugi korang tak grab sekarang
.
P/s: Sementara stok masih ada. Dengar citer stok dah makin kurang ni 😭
.
Sebarang pertanyaan dan pembelian boleh Whatsapp/
πŸ“±0199899826
πŸ“±0199899826
πŸ“±0199899826
Nak lagi mudah just klik nombor di bio πŸ˜™
.
#kebarung #kebarungpeplum #jubah #jubahraya #jubahcantik #bajuraya #bajurayalace #bajurayamurah #bajurayacantik #bajuraya2018 #jubahmurah #kurta #kurtakids #kurtakanak2 #kurungmoden #kurunglace #kurungmodenlace
#jubahmuslimah #kurta #kurtaraya #kurtamurah #bajurayasedondon #fesyenmuslimah #jubahsouq #jubahsouqlover #leeyanarahmanraya #leeyanarahman #calaqisya #tudungruffle #bazarpaknil #bajucantik

.
RAYA AIDILADHA dah dekat.
Baju RAYA belum ada lagi?
Baju RAYA AidilAdha tahun ni mestilah nak lain dari yang lain kan.
.
Jom tempah dengan URBANLOOOK sekarang!
Tempah awal-awal tau!
Sebab Baju Raya yang laku keras dari URBANLOOOK ni semua Preorder.
.
Koleksi Baju Raya dari URBANLOOOK semua cutting SLIM FIT kegemaran ORANG MUDA masa kini. Bila dah pakai nampak SMART GITU.

Harga Cuma RM46.00 sahaja tak termasuk Caj Penghantaran.

Caj Penghantaran
RM9.00 (Semenanjung)
RM16.00 (Sabah Sarawak)
.
β˜‘ TAKED NOTED
BAJU PREORDER
1. Semenanjung
⏺Sampai dalam masa 6 hingga 18 hari.
2. Sabah Sarawak
⏺Sampai dalam masa 12 hingga 25 hari.
.
Size : M - 2XL
Material : Cotton
Code : 951330
(Men's Button Stand Collar Formal Button Shirts)
.
‡ Jom buat Tempahan sekarang
πŸ“² Whatsapp | 011-3744 8653
πŸ“² Wechat | Nfck93
.
#kurtaaidiladha #bajurayalelaki #kemejalelakimalaysia #kemejamalaysia #kemejalelakimurah #bajurayalelaki2018 #kurtamurahmalaysia #kurtamodenmalaysia #kurtaraya #kurtaraya2018 #kurtaslimfitmurahmalaysia #kurtamodenmurahmalaysia #kurtamalaysia #kurtamalaysiamurah #kurtarayamurah #kurtamoden #kurtamodenlelaki #kurtamodenmurah #kurtalelaki #kurtalelakimurah #kurtalelakimalaysia #kurtalelakimalaysia #bajumelayu #bajumelayumurah #kurtaslimfitmurah #bajumelayumoden #kurtaslimfit #kurtaslimfitmalaysia #kemejaslimfit #bajumelayuslimfit #kurta2018

.
RAYA AIDILADHA dah dekat.
Baju RAYA belum ada lagi?
Baju RAYA AidilAdha tahun ni mestilah nak lain dari yang lain kan.
.
Jom tempah dengan URBANLOOOK sekarang!
Tempah awal-awal tau!
Sebab Baju Raya yang laku keras dari URBANLOOOK ni semua Preorder.
.
Koleksi Baju Raya dari URBANLOOOK semua cutting SLIM FIT kegemaran ORANG MUDA masa kini. Bila dah pakai nampak SMART GITU.

Harga Cuma RM66.00 sahaja tak termasuk Caj Penghantaran.

Caj Penghantaran
RM9.00 (Semenanjung)
RM16.00 (Sabah Sarawak)
.
β˜‘ TAKED NOTED
BAJU PREORDER
1. Semenanjung
⏺Sampai dalam masa 6 hingga 18 hari.
2. Sabah Sarawak
⏺Sampai dalam masa 12 hingga 25 hari.
.
Size : S - 2XL
Material : Cotton
Code : 883624
(Men's Casual Button Shirt)
.
‡ Jom buat Tempahan sekarang
πŸ“² Whatsapp | 011-3744 8653
πŸ“² Wechat | Nfck93
.
#kurtaaidiladha #bajurayalelaki #kemejalelakimalaysia #kemejamalaysia #kemejalelakimurah #bajurayalelaki2018 #kurtamurahmalaysia #kurtamodenmalaysia #kurtaraya #kurtaraya2018 #kurtaslimfitmurahmalaysia #kurtamodenmurahmalaysia #kurtamalaysia #kurtamalaysiamurah #kurtarayamurah #kurtamoden #kurtamodenlelaki #kurtamodenmurah #kurtalelaki #kurtalelakimurah #kurtalelakimalaysia #kurtalelakimalaysia #bajumelayu #bajumelayumurah #kurtaslimfitmurah #bajumelayumoden #kurtaslimfit #kurtaslimfitmalaysia #kemejaslimfit #bajumelayuslimfit #kurta2018

.
❀️ KURUNG SYARIE ❀
.
Harga Jualan :
Rm149 FREE postage
.
πŸ’žREKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
.
Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
πŸ’žMODEST AND COMFORTABLE
.
Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?😊
.
πŸ’žMATERIAL YANG SANGAT SELESA
.
Menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni
.
πŸ”Ί7 PILIHAN WARNA TERBAIK
.
πŸ”ΊMESRA BF DAN WUDHU
.
Order : 012-972 5236
.
.
#kurta#kurtamurah#kurtaraya#baju#bajumurah#bajuraya#bajurayamurah#jubah#jubahmurah#jubahraya#dress#dressmurah#dressraya#dressrayamurah#setcouple#sedondon#bajusedondon#bajukurung#kurungmurah#bajukurungmurah#raya#edisiraya#rayacollection#bajumelayu#bajumelayumurah

SALE! SALE! SALE!
Aisyah dress
.
Potongan rm24 dr harga promo. Sekarang hanya πŸ‘‡
Rm125 sahaja
Rm125 sahaja
Rm125 sahaja
.
FREE POSTAGE!!
FREE POSTAGE!!
FREE POSTAGE!!
.
Sebarang pertanyaan dan pembelian boleh Whatsapp/
πŸ“±0199899826
πŸ“±0199899826
πŸ“±0199899826
Nak lagi mudah just klik nombor di bio πŸ˜™
.
#kebarung #kebarungpeplum #jubah #jubahraya #jubahcantik #bajuraya #bajurayalace #bajurayamurah #bajurayacantik #bajuraya2018 #jubahmurah #kurta #kurtakids #kurtakanak2 #kurungmoden #kurunglace #kurungmodenlace
#jubahmuslimah #kurta #kurtaraya #kurtamurah #bajurayasedondon #fesyenmuslimah #jubahsouq #jubahsouqlover #leeyanarahmanraya #leeyanarahman #calaqisya #tudungruffle #bazarpaknil #bajucantik

[KURTA THE QUARTER].
__
+ Np: RM 95 sm/ RM 97 ss including shipping cost.
+ Material : Platinum Pearl Skin (Ironless).
+ Cutting : Relaxed Fit.
+ AVAILABLE Size : S | M | L | XL | 2XL.
+ Jahitan Detailing di bahu dan tangan.
+ Detailing dipermukaan kain.
+ Wudhu Friendly, tidak ketat bila ambil wudhu.
+ Solat Friendly, tidak ketat semasa Ruku’ .
___
To Purchase Click link at bio πŸ‘ŒπŸ˜Š.
πŸ“²013-2524032.
.
.
.
#kurta#kurtalelaki#kurtaslimfit#kurtarelaxedfit#sultanjohor#bajumelayujohor#kurtaraya#tmj#sultanjohortmj#kurtaraya2018#kurtahitam#kurtablack#kurtawarnahitam#kurtamurah#kurtamalaysia#jdt#jdtfc

[KURTA THE QUARTER].
__
+ Np: RM 95 sm/ RM 97 ss including shipping cost.
+ Material : Platinum Pearl Skin (Ironless).
+ Cutting : Relaxed Fit.
+ AVAILABLE Size : S | M | L | XL | 2XL.
+ Jahitan Detailing di bahu dan tangan.
+ Detailing dipermukaan kain.
+ Wudhu Friendly, tidak ketat bila ambil wudhu.
+ Solat Friendly, tidak ketat semasa Ruku’ .
___
To Purchase Click link at bio πŸ‘ŒπŸ˜Š.
πŸ“²013-2524032.
.
.
.
#kurta#kurtalelaki#kurtaslimfit#kurtarelaxedfit#sultanjohor#bajumelayujohor#kurtaraya#tmj#sultanjohortmj#kurtaraya2018#kurtapurple#kurtadarkpurple#kurtaunggu#kurtamurah#kurtamalaysia#jdt#jdtfc

.
❀️ KURUNG SYARIE ❀
.
Harga Jualan :
Rm149 FREE postage
.
πŸ’žREKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
.
Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
πŸ’žMODEST AND COMFORTABLE
.
Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?😊
.
πŸ’žMATERIAL YANG SANGAT SELESA
.
Menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni
.
πŸ”Ί7 PILIHAN WARNA TERBAIK
.
πŸ”ΊMESRA BF DAN WUDHU
.
Order : 012-972 5236
.
.
#kurta#kurtamurah#kurtaraya#baju#bajumurah#bajuraya#bajurayamurah#jubah#jubahmurah#jubahraya#dress#dressmurah#dressraya#dressrayamurah#setcouple#sedondon#bajusedondon#bajukurung#kurungmurah#bajukurungmurah#raya#edisiraya#rayacollection#bajumelayu#bajumelayumurah

Raya Haji ni rara gile kalau dapat sedondon mcm ni πŸ’ž , jom TAG pasangan anda mana tahu boleh sweet2 cmni dpt pahala πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ» dpt FREE gift ke 😝
.
@empayarelrah
@elrahempire
@3000armyelrah .
#elrahraya2018 #elrahexclusive #3000armyelrah #bynuramirah #kurtaraya #bajumelayu

SALE! SALE! SALE!
Aisyah dress
.
Potongan rm24 dr harga promo. Sekarang hanya πŸ‘‡
Rm125 sahaja
Rm125 sahaja
Rm125 sahaja
.
FREE POSTAGE!!
FREE POSTAGE!!
FREE POSTAGE!!
.
Sebarang pertanyaan dan pembelian boleh Whatsapp/
πŸ“±0199899826
πŸ“±0199899826
πŸ“±0199899826
Nak lagi mudah just klik nombor di bio πŸ˜™
.
#kebarung #kebarungpeplum #jubah #jubahraya #jubahcantik #bajuraya #bajurayalace #bajurayamurah #bajurayacantik #bajuraya2018 #jubahmurah #kurta #kurtakids #kurtakanak2 #kurungmoden #kurunglace #kurungmodenlace
#jubahmuslimah #kurta #kurtaraya #kurtamurah #bajurayasedondon #fesyenmuslimah #jubahsouq #jubahsouqlover #leeyanarahmanraya #leeyanarahman #calaqisya #tudungruffle #bazarpaknil #bajucantik

.
Baju Cecomel Untuk Anak Bujang Chomel
.
Belanja anak anda dgn kurta corak katun yg kiut miut ni. Mak suka tgk, anak suka pakai πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Sesuai jer utk
πŸš— Kenduri Kendara
πŸš— Buat basahan ke tadika
πŸš— Raya Haji
πŸš— Jenjalan balik kampung pon chomel
.
Material : Cotton
.
Size : 6-12m, 1y, 2y, 3y, 4y
.
.
Harga: Rm69-Rm89
.
.
#bajumelayu
#bajumelayumurah
#bajumelayubudak
#bajumelayubaby
#bajumelayukanakkanak
#kurta
#kurtabudak
#kurtamurah
#kurtaraya
#kurtamurah
#kurtamoden
#kidsfashion
#kidscollection

.
Baju Cecomel Untuk Anak Bujang Chomel
.
Belanja anak anda dgn kurta corak katun yg kiut miut ni. Mak suka tgk, anak suka pakai πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Sesuai jer utk
πŸš— Kenduri Kendara
πŸš— Buat basahan ke tadika
πŸš— Raya Haji
πŸš— Jenjalan balik kampung pon chomel
.
Material : Cotton
.
Size : 6-12m, 1y, 2y, 3y, 4y
.
.
Harga: Rm69-Rm89
.
.
#bajumelayu
#bajumelayumurah
#bajumelayubudak
#bajumelayubaby
#bajumelayukanakkanak
#kurta
#kurtabudak
#kurtamurah
#kurtaraya
#kurtamurah
#kurtamoden
#kidsfashion
#kidscollection

.
Baju Cecomel Untuk Anak Bujang Chomel
.
Belanja anak anda dgn kurta corak katun yg kiut miut ni. Mak suka tgk, anak suka pakai πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Sesuai jer utk
πŸš— Kenduri Kendara
πŸš— Buat basahan ke tadika
πŸš— Raya Haji
πŸš— Jenjalan balik kampung pon chomel
.
Material : Cotton
.
Size : 6-12m, 1y, 2y, 3y, 4y
.
.
Harga: Rm69-Rm89
.
.
#bajumelayu
#bajumelayumurah
#bajumelayubudak
#bajumelayubaby
#bajumelayukanakkanak
#kurta
#kurtabudak
#kurtamurah
#kurtaraya
#kurtamurah
#kurtamoden
#kidsfashion
#kidscollection

.
Baju Cecomel Untuk Anak Bujang Chomel
.
Belanja anak anda dgn kurta corak katun yg kiut miut ni. Mak suka tgk, anak suka pakai πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Sesuai jer utk
πŸš— Kenduri Kendara
πŸš— Buat basahan ke tadika
πŸš— Raya Haji
πŸš— Jenjalan balik kampung pon chomel
.
Material : Cotton
.
Size : 6-12m, 1y, 2y, 3y, 4y
.
.
Harga: Rm69-Rm89
.
.
#bajumelayu
#bajumelayumurah
#bajumelayubudak
#bajumelayubaby
#bajumelayukanakkanak
#kurta
#kurtabudak
#kurtamurah
#kurtaraya
#kurtamurah
#kurtamoden
#kidsfashion
#kidscollection

.
Baju Cecomel Untuk Anak Bujang Chomel
.
Belanja anak anda dgn kurta corak katun yg kiut miut ni. Mak suka tgk, anak suka pakai πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Sesuai jer utk
πŸš— Kenduri Kendara
πŸš— Buat basahan ke tadika
πŸš— Raya Haji
πŸš— Jenjalan balik kampung pon chomel
.
Material : Cotton
.
Size : 6-12m, 1y, 2y, 3y, 4y
.
.
Harga: Rm69-Rm89
.
.
#bajumelayu
#bajumelayumurah
#bajumelayubudak
#bajumelayubaby
#bajumelayukanakkanak
#kurta
#kurtabudak
#kurtamurah
#kurtaraya
#kurtamurah
#kurtamoden
#kidsfashion
#kidscollection

.
Baju Cecomel Untuk Anak Bujang Chomel
.
Belanja anak anda dgn kurta corak katun yg kiut miut ni. Mak suka tgk, anak suka pakai πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Sesuai jer utk
πŸš— Kenduri Kendara
πŸš— Buat basahan ke tadika
πŸš— Raya Haji
πŸš— Jenjalan balik kampung pon chomel
.
Material : Cotton
.
Size : 6-12m, 1y, 2y, 3y, 4y
.
.
Harga: Rm69-Rm89
.
.
#bajumelayu
#bajumelayumurah
#bajumelayubudak
#bajumelayubaby
#bajumelayukanakkanak
#kurta
#kurtabudak
#kurtamurah
#kurtaraya
#kurtamurah
#kurtamoden
#kidsfashion
#kidscollection

Most Popular Instagram Hashtags