#kupu2malam

MOST RECENT

Pendek look😹
#kupu2malam

Dosakah yang dia kerjakan
Sucikah mereka yang datang
Kadang dia tersenyum dalam tangis
Kadang dia menangis di dalam senyuman

#Kupu2malam

kaka kita ni pinanya harat dah masalah kucup mengucup πŸ’‹ yang hndak minta kucup gas follow @merselar.p
#kucup #kupu2malam #sipit #cadel

Sunyi-ny malam mampu mngajarkan qta utk tak mendua#kontaminasimalam#piketmalam#kupu2malam#

Abaikan baground nya fokus pada objeknya ?????
πŸ‘»
πŸ‘»
πŸ‘»
πŸ‘»
πŸ‘»
πŸ‘»
πŸ‘»
πŸ‘»
πŸ‘»
πŸ‘»
πŸ‘»
#malamsenin #kondangan #kupu2malam #photograp #instagramer #xiaomi #redmi3pro #folme #folback

Jadi orang baik itu gampang. jadi gampangan itu tidak baik🐼
#hiduplebihberkelas #nightstalker #kupu2malam #hayabusa #lightroom #adobelightroom #holiday #nightclub #urbex #urban

#kupu2malam
#kupu2liar
Maleh kelingan #slank ra

YARIS Kupu2Malam yogyakarta juara ...
Final Battle International Automodified (IAM) .πŸ™Œ Salah satu Dedengkot Bengkel Modifikasi Indonesia 😘. Selamat Genk #maniakracing #kupu2malam

Mereka yang tahu cara bersyukur adalah mereka yang bisa menikmati keindahan dunia dan arti kebahagiaan hidup... #goodnight #night #renungan #kesunyian #travelife #lifeadventure #sejati #tipis2 #forfollow #kupu2malam #alam #kehidupan #quotes #traveler #instagood #nature #instagramers

Bawa aku terbang, kupu-kupu malam.
#terbanginaja #kupu2malam #enakinaja

Bile nk tido ni... #ey2yo
#kupu2malam
#mamidemam

Dua Kali lebih besar Dari kupu2 biasanya πŸ™†
#kupu2malam πŸ˜„

*Feedbacks dari testimoni : Mazianti 40thn* πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½ "Assalammu'alaikum dawin, nak tanya saya kan beli 2 set dms exclusive 5in1 haritu. Jadi saya ni dah kira agent kan? Sebab ada yg tanya saya pakai ape!! 😱"
. "Dier macam nak beli dari saya. Tu yg nak tau kalau saya repeat orderr dah bole dapat agent price kan? Hehehe. Tak pasal menjual pulak!"
. "Asalnya niat saya grab promotion untuk sign up agent so next time orderr dapatlah hargaa murahh untuk diri sendiri. Tak sangka pulak orang duk tanya rahsia diwajah. Hahaha! Mana ada rahsia, saya bagitau saya pakai DMS je!"
. "Kebanyakkan orang ingat umur saya 20++. Bila cakap umur dah 40 tahun diorang tak percaya pulok! πŸ˜‚πŸ˜“πŸ˜…"
. "Sebab dulunya kuliit saya kusamm, pakai make up sure bercapuk. Tapi selepas diperkenalkan dgn DMS, kuliit jadi sekata & jadi makin glorwing! Memang betol, dgn DMS toksah nak berbedak lagi. Sebab DMS ada foundation yg mampu beri effect yg ohsem on my face! Saya bertambah yakin skarang!"
. "Alhamdulillah saya dah jumpe product yg dpt selesaikan masalah kuliit wajah saya! Sebab tu saya terus setia pada DMS. Terima kasih lyana kenalkan kat saya product yg bukan je hangat hangat diperkatakan malah nyata terbukti kehangatan kesannya sepantas kilas! Saya sangat berpuas hati!!!"
. "Skarang terpaksa menjual pulak. Dapat cantek, dapat income, dapat bantuu orang untuk repairr wajah diorang, dapat pahala. Memang seronokkk!!" .
Kisah benar, maklum balas: MAZIANTI 40THN
.
.
Haaaa, korg semua dah habis baca? Itulah luahan yg sgt positive dari customer yg telahpun menjadi agent sah DMS selepas grab 2 set DMS EXCLUSIVE 5 dalam 1. Secara auto jadi agent. Wowww!! Bukan tu je, kwn kwn pon duk tegorr perubahan ketara diwajah beliau. So semua pakat pakat nak try jugak product DMS! Tebaikkk kannn.
.

#Dmsviral5in1 #luckydraw #cantik #jimat #instashop #shoponline #dmsjb #jombeli #hijablista #fazura #fatthamin #nelofa #huda #nabilahuda #kupu2malam #insta #vendor #sitinordiana #mayamatahari #urtv #harmoni #metro #stars #coach #vivo #kosmetik

Fast respon whatsapp 0167287088

*Feedbacks dari testimoni : Mazianti 40thn* πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½ "Assalammu'alaikum dawin, nak tanya saya kan beli 2 set dms exclusive 5in1 haritu. Jadi saya ni dah kira agent kan? Sebab ada yg tanya saya pakai ape!! 😱"
. "Dier macam nak beli dari saya. Tu yg nak tau kalau saya repeat orderr dah bole dapat agent price kan? Hehehe. Tak pasal menjual pulak!"
. "Asalnya niat saya grab promotion untuk sign up agent so next time orderr dapatlah hargaa murahh untuk diri sendiri. Tak sangka pulak orang duk tanya rahsia diwajah. Hahaha! Mana ada rahsia, saya bagitau saya pakai DMS je!"
. "Kebanyakkan orang ingat umur saya 20++. Bila cakap umur dah 40 tahun diorang tak percaya pulok! πŸ˜‚πŸ˜“πŸ˜…"
. "Sebab dulunya kuliit saya kusamm, pakai make up sure bercapuk. Tapi selepas diperkenalkan dgn DMS, kuliit jadi sekata & jadi makin glorwing! Memang betol, dgn DMS toksah nak berbedak lagi. Sebab DMS ada foundation yg mampu beri effect yg ohsem on my face! Saya bertambah yakin skarang!"
. "Alhamdulillah saya dah jumpe product yg dpt selesaikan masalah kuliit wajah saya! Sebab tu saya terus setia pada DMS. Terima kasih lyana kenalkan kat saya product yg bukan je hangat hangat diperkatakan malah nyata terbukti kehangatan kesannya sepantas kilas! Saya sangat berpuas hati!!!"
. "Skarang terpaksa menjual pulak. Dapat cantek, dapat income, dapat bantuu orang untuk repairr wajah diorang, dapat pahala. Memang seronokkk!!" .
Kisah benar, maklum balas: MAZIANTI 40THN
.
.
Haaaa, korg semua dah habis baca? Itulah luahan yg sgt positive dari customer yg telahpun menjadi agent sah DMS selepas grab 2 set DMS EXCLUSIVE 5 dalam 1. Secara auto jadi agent. Wowww!! Bukan tu je, kwn kwn pon duk tegorr perubahan ketara diwajah beliau. So semua pakat pakat nak try jugak product DMS! Tebaikkk kannn.
.

#Dmsviral5in1 #luckydraw #cantik #jimat #instashop #shoponline #dmsjb #jombeli #hijablista #fazura #fatthamin #nelofa #huda #nabilahuda #kupu2malam #insta #vendor #sitinordiana #mayamatahari #urtv #harmoni #metro #stars #coach #vivo #kosmetik

Yes .. Akhirnya teteh @imelpc tayang juga πŸ˜€πŸ˜ƒ .. #Kupu2malam

Most Popular Instagram Hashtags