[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kulitmelepuh

MOST RECENT

Ramai yang bertanya apa khasiat medic serum nih??
.
.
.
Hari ni sis share khasiat medic serum..so korang boleh buat pilihan lepas ni..pilihlah yang selamat..jangan pilin yang mudarat..
.
.
.
Wasap sis sekarang ea..☺☺☺
013 284 8084
013 284 8084
013 284 8084

#terapiinstagram
#ajimaura
#medicserumtesti
#cscpcs
#gegata
#kulitalergik
#kulitgatal
#kulitbermasalah #kulitsensitif
#psoriasis
#ekzema
#panau
#ruamsusu
#kulitkering #tumitmerekah #kulitmenggelupas
#kulatair
#bintikmerah
#kurap
#kulitmelecur
#ekzemamalaysia
#kulitterbakar
#ruamlampin
#rekahanperut
#kulitbersisik
#alahankulit
#kulitmelepuh
#chickenpox
#hfmd
#rambutgugur

Tahukah anda kesan penggunaan krim steroid? .
.
Mari sis kongsikan.. Apakah kesan penggunaan krim steroid kpd penggunanya 😰kulit semakin menipis
😰kulit hilang warna asal, jadi bertompok
😰topical streoid addiction
😰dos akan bertambah dr semasa ke semasa
.
.
Pilihan di tangan pengguna..Jom jadi pengguna yg bijak.. Sayangi kulit kita..😔
.
Jom cuba medic serum..in sha Allah selamat.. Terbukti berkesan..☺
.
Whats App sis sekarang

013 284 8084
013 284 8084
013 284 8084

#terapiinstagram
#ajimaura
#medicserum #medicserumtestimoni #gegata
#kulitalergik
#kulitgatal
#kulitbermasalah #kulitsensitif
#psoriasis
#ekzema
#panau
#cspscs
#kulitkering #tumitmerekah #kulitmenggelupas
#kulatair
#bintikmerah
#kurap
#kulitmelecur
#ekzemamalaysia
#kulitterbakar
#ruamlampin
#rekahanperut
#kulitbersisik
#alahankulit
#kulitmelepuh
#chickenpox
#hfmd
#rambutgugur

Tahukah anda kesan penggunaan krim steroid? .
.
Mari sis kongsikan.. Apakah kesan penggunaan krim steroid kpd penggunanya 😰kulit semakin menipis
😰kulit hilang warna asal, jadi bertompok
😰topical streoid addiction
😰dos akan bertambah dr semasa ke semasa
.
.
Pilihan di tangan pengguna..Jom jadi pengguna yg bijak.. Sayangi kulit kita..😔
.
Jom cuba medic serum..in sha Allah selamat.. Terbukti berkesan..☺
.
Whats App sis sekarang

013 284 8084
013 284 8084
013 284 8084

#terapiinstagram
#ajimaura
#medicserum #medicserumtestimoni #gegata
#kulitalergik
#kulitgatal
#kulitbermasalah #kulitsensitif
#psoriasis
#ekzema
#panau
#cspscs
#kulitkering #tumitmerekah #kulitmenggelupas
#kulatair
#bintikmerah
#kurap
#kulitmelecur
#ekzemamalaysia
#kulitterbakar
#ruamlampin
#rekahanperut
#kulitbersisik
#alahankulit
#kulitmelepuh
#chickenpox
#hfmd
#rambutgugur

Tahukah anda kesan penggunaan krim steroid? .
.
Mari sis kongsikan.. Apakah kesan penggunaan krim steroid kpd penggunanya 😰kulit semakin menipis
😰kulit hilang warna asal, jadi bertompok
😰topical streoid addiction
😰dos akan bertambah dr semasa ke semasa
.
.
Pilihan di tangan pengguna..Jom jadi pengguna yg bijak.. Sayangi kulit kita..😔
.
Jom cuba medic serum..in sha Allah selamat.. Terbukti berkesan..☺
.
Whats App sis sekarang

013 284 8084
013 284 8084
013 284 8084

#terapiinstagram
#ajimaura
#medicserum #medicserumtestimoni #gegata
#kulitalergik
#kulitgatal
#kulitbermasalah #kulitsensitif
#psoriasis
#ekzema
#panau
#cspscs
#kulitkering #tumitmerekah #kulitmenggelupas
#kulatair
#bintikmerah
#kurap
#kulitmelecur
#ekzemamalaysia
#kulitterbakar
#ruamlampin
#rekahanperut
#kulitbersisik
#alahankulit
#kulitmelepuh
#chickenpox
#hfmd
#rambutgugur

Alhamdulillah..medic serum terus dan terus bantu lebih ramai yg ada masalah kulit☺🌷
.
.
Anda dh ada satu?belum??😱😱
.
.
Jom dapatkan satu..sangat² membantu
.
.
Meh wasap sis..sis sedia bantu uols..in sha Allah😊😊😊
013 284 8084
013 284 8084
013 284 8084
#terapiinstagram
#ajimaura
#medicserumtesti
#cscpcs
#gegata
#kulitalergik
#kulitgatal
#kulitbermasalah #kulitsensitif
#psoriasis
#ekzema
#panau
#ruamsusu
#kulitkering #tumitmerekah #kulitmenggelupas
#kulatair
#bintikmerah
#kurap
#kulitmelecur
#ekzemamalaysia
#kulitterbakar
#ruamlampin
#rekahanperut
#kulitbersisik
#alahankulit
#kulitmelepuh
#chickenpox
#hfmd
#rambutgugur

Alhamdulillah..medic serum terus dan terus bantu lebih ramai yg ada masalah kulit☺🌷
.
.
Anda dh ada satu?belum??😱😱
.
.
Jom dapatkan satu..sangat² membantu
.
.
Meh wasap sis..sis sedia bantu uols..in sha Allah😊😊😊
013 284 8084
013 284 8084
013 284 8084

#terapiinstagram
#ajimaura
#medicserumtesti
#cscpcs
#gegata
#kulitalergik
#kulitgatal
#kulitbermasalah #kulitsensitif
#psoriasis
#ekzema
#panau
#ruamsusu
#kulitkering #tumitmerekah #kulitmenggelupas
#kulatair
#bintikmerah
#kurap
#kulitmelecur
#ekzemamalaysia
#kulitterbakar
#ruamlampin
#rekahanperut
#kulitbersisik
#alahankulit
#kulitmelepuh
#chickenpox
#hfmd
#rambutgugur

Banyak lg testimoni yg berjaya pulih dgn medic serum ni.. Alhamdulillah.. Semuanya dgn izin Allah jua.. Jika sesiapa yg ada masalah kulit dan ingin mencuba.. Boleh terus whatsapp sy.. In sha Allah.. Sy akan kongsi lebih byk kebaikan medic serum ni.. Sy nak bantu anda.. In sha Allah.. Whatsapp sy ye 0132848084 atau 01120830882
💐🌺🌻☺ #terapiinstagram
#medicserum
#medicserumtestimoni
#gegata
#kulitalergik
#kulitgatal
#kulitbermasalah
#kulitsensitif
#psoriasis
#ekzema
#panau
#ruamsusu
#kulitkering
#tumitmerekah
#kulitmenggelupas
#kulatair
#bintikmerah
#kurap
#kulitmelecur
#ekzemamalaysia
#kulitterbakar
#ruamlampin
#rekahanperut
#alahankulit
#kulitmelepuh
#chickenpox
#hfmd
#rambutgugur
#ajimaura
#cspscs

Banyak dah testimoni masalah RUAM, MELECUR yang berjaya ikhtiar dengan Herbal Blend Cream. Jom tengok apa yang ada dalam cream ni

Antara yg ada dlm ni adalah 💟Buah berangan (horse chestnut)
Dia sangat membantu untuk kurangkan bengkak, lebam
💟Rosemary
Bantu kurangkan kedutan dan kulit rosak. Means macam kulit kaki kering ke. Boleh la sapu jugak. Sebab tu kita boleh jadikan HB cream ni sebagai LOSYEN HARIAN
💟Yarrow
Dalam Yarrow ni pulak ada bahan anti radang dan anti septik. So, kalau ada LUKA LECUR, LUKA TERBAKAR, ALAHAN KULIT, why not korang ikhtiar dengan Herbal Blend Cream ni

Tak sampai RM50 pun satu tiub and boleh tahan berbulan bulan 😍

#katalogsihathany
#shakleeKL
#shakleesetapak
#shakleewangsamaju
#tipssihat
#sihat
#kulitsihat
#codshaklee
#codshakleekl
#codshakleeklang
#codshakleeshahalam
#codshakleeampang
#codshakleegombak
#codshakleemelawati
#collagenpowder
#herbalblendshaklee
#kulitmelecur
#eczema
#kulitmelepuh

Kalau korang tengok dekat website Shaklee kan, korang boleh tengok apa bahan yg ada dalam Multipurpose Herbal Blend cream ni tau

Antara yg ada dlm ni adalah
💟Buah berangan (horse chestnut)
Dia sangat membantu untuk kurangkan bengkak, lebam
💟Rosemary
Bantu kurangkan kedutan dan kulit rosak. Means macam kulit kaki kering ke. Boleh la sapu jugak. Sebab tu kita boleh jadikan HB cream ni sebagai LOSYEN HARIAN
💟Yarrow
Dalam Yarrow ni pulak ada bahan anti radang dan anti septik. So, kalau ada LUKA LECUR, LUKA TERBAKAR, ALAHAN KULIT, why not korang ikhtiar dengan Herbal Blend Cream ni

Tak sampai RM50 pun satu tiub and boleh tahan berbulan bulan 😍

#katalogsihathany
#shakleeKL
#shakleesetapak
#shakleewangsamaju
#tipssihat
#sihat
#kulitsihat
#codshaklee
#codshakleekl
#codshakleeklang
#codshakleeshahalam
#codshakleeampang
#codshakleegombak
#codshakleemelawati
#collagenpowder
#herbalblendshaklee
#kulitmelecur
#eczema
#kulitmelepuh

'Rengas' aka Gluta / Melanorrhoea are mostly know as Borneo Rosewood.My 1st finish wooden sunglass was using this beauty 'Rengas' back a few years ago.This kind wood create some symptoms irratition and ubjected to several injections as a result of exposure to my skin.
Ape aku merepek ni..
Getah pokok Rengas memang gatal tu je😂
.
.
.
#awoodsunglass
#rengas
#woodensunglass
#borneorosewood
#kulitmelepuh

Exp : 03-2020.

CNI Nutrimoist Cream sangat Efektif Mengatasi Luka Bakar
Kulit Anda melepuh tersiram air panas ? Luka terkena irisan benda tajam ? Memar karena terantuk meja ? Atau gatal-gatal karena digigit serangga ? Jangan khawatir, ada CNI Nutrimoist Cream yang siap menangani luka sekaligus merawat kesehatan kulit Anda.

Mengapa CNI Nutrimoist Cream ?
CNI Nutrimoist Cream adalah produk perawatan kulit berbentuk krim yang terbukti secara efektif mampu membantu menyembuhkan luka bakar pada kulit. Bukan hanya itu, CNI Nutrimoist Cream juga dapat mempertahankan kelembaban kulit dan memenuhi zat-zat gizi yang diperlukan kulit. Jadi, jika sel kulit Anda rusak, proses pertumbuhan sel barunya bisa berlangsung cepat.

Cara Kerja CNI Nutrimoist Cream : * Menyerap panas pada kulit akibat luka bakar, melepuh atau bengkak karena sengatan serangga. Juga mencegah terjadinya pengelupasan kulit dan kulit terbakar.
* Daya antiseptik Nutrimoist membunuh bakteri dan mencegah pengembangbiakannya.
* Mempercepat peremajaan sel kulit sehingga penyembuhan luka menjadi lebih cepat.

Kehebatan CNI Nutrimoist Cream dalam merawat kulit disebabkan oleh kandungan bahan-bahan alaminya yang diramu dari ekstrak empat tanaman langka Cina, yaitu: Panax ginseng, Polygonum cuspidatum, Polyganum multiflori, dan Angelica sinensis. Aman untuk semua jenis kulit.

Untuk menjaga dan merawat kulit, pastikan CNI Nutrimoist Cream selalu bersama Anda.

Kemasan :
Botol isi 50 Gram.

Pemesanan :
PIN BB 5ADF2C4B
SMS/WHATSHAP : 0856-1129-586 atau wa 081-282-7777-60
Line : Anggita-maharani
Website caca.co.id

#cninutrimoist #cni #cninutrimoistcream #nutrimoistcream #menghilangkanlukabakar #menghilangkangatal2 #melepuhtersiramair #lukabakar #kulitmelepuh #memar #menghilangkanmemar #lukabendatajam #mengobatilukabendatajam #l4 #l4l #like4l #l4like #like4like #likeforlike #fff #lb #merawatkulit

Resep
Herpes

Penyakit herpes adalah penyakit pada kulit yang dsebabkan oleh infeksi virus dan bakteri yang mana virus dan bakteri itulah yang menjadi pembeda jenis penyakit herpes yang di derita. Karena ada beberapa virus yang dapat mengakibatkan penyakit herpes diantaranya adalah virus varicella zoster dan juga virus herpes simpleks atau yang biasa di kenal dengan virus HVS.

Penyakit herpes adalah sejenis penyakit kulit yang menular. Penyakit herpes memiliki karakter yang sangat unik dan bandel, karena sangat dimungkinkan bagi penderita yang sudah pernah mengalami penyakit herpes akan kembali mengalaminya dalam jangka waktu tak menentu.

Penyakit herpes sebenarnya bisa menyembuhkan dirinya sendiri walaupun waktu untuk dirinya menyembuhkan diri tidak menentu, bisa cepat namun bisa sangat lama.

GEJALA :

Rasa tidak nyaman atau rasa gatal yang dirasakan beberapa jam atau sampai 2-3 hari sebelum timbulnya lepuhan. Gejala ini dirasakan pada semua jenis penyakit herpes.
Munculnya lepuhan yang dikelilingi oleh daerah kemerahan yang dapat muncul di mana saja pada kulit ataupun selaput lendir. Gejala ini juga dirasakan pada semua jenis penyakit herpes.
Lepuhan tersebut cenderung membentuk kelompok, yang begabung satu sama lain membentuk sebuah kumpulan yang lebih besar. Gejala ini masih sama juga dirasakan pada semua jenis penyakit herpes.
Pada penyakit herpes zoster lepuhan yang dikelilingi oleh daerah kemerahan terdapat pada daerah dada, punggung, dan wajah. Sementara pada penyakit herpes simpleks 1 (herpes oral) menimbulkan lepuhan pada daerah mulut dan sekitarnya, termasuk bagian dalam mulut. Dan terakhir untuk penyakit herpes genital atau herpes simpleks tipe 2 menimbulkan gejala lepuhan pada daerah alat kelamin.

HERBA HNI HPAI :
- Procumin Propolis : 3 x 2 softgel
- Minyak Zaitun : Oleskan
- Sabun Propolis : Untuk mandi

Bila membutuhkan produk HPAI bisa 📲 /wa 081703314272
#herpes, #kulitmelepuh, #herbalismyway, #herbalalami, #hpai, #anugrahilahisurabaya, #pedagangmuslimbangkit, #surabayaberdaya, #produkalami, #alam, #natural

Exp : 03-2020.

CNI Nutrimoist Cream sangat Efektif Mengatasi Luka Bakar
Kulit Anda melepuh tersiram air panas ? Luka terkena irisan benda tajam ? Memar karena terantuk meja ? Atau gatal-gatal karena digigit serangga ? Jangan khawatir, ada CNI Nutrimoist Cream yang siap menangani luka sekaligus merawat kesehatan kulit Anda.

Mengapa CNI Nutrimoist Cream ?
CNI Nutrimoist Cream adalah produk perawatan kulit berbentuk krim yang terbukti secara efektif mampu membantu menyembuhkan luka bakar pada kulit. Bukan hanya itu, CNI Nutrimoist Cream juga dapat mempertahankan kelembaban kulit dan memenuhi zat-zat gizi yang diperlukan kulit. Jadi, jika sel kulit Anda rusak, proses pertumbuhan sel barunya bisa berlangsung cepat.

Cara Kerja CNI Nutrimoist Cream : * Menyerap panas pada kulit akibat luka bakar, melepuh atau bengkak karena sengatan serangga. Juga mencegah terjadinya pengelupasan kulit dan kulit terbakar.
* Daya antiseptik Nutrimoist membunuh bakteri dan mencegah pengembangbiakannya.
* Mempercepat peremajaan sel kulit sehingga penyembuhan luka menjadi lebih cepat.

Kehebatan CNI Nutrimoist Cream dalam merawat kulit disebabkan oleh kandungan bahan-bahan alaminya yang diramu dari ekstrak empat tanaman langka Cina, yaitu: Panax ginseng, Polygonum cuspidatum, Polyganum multiflori, dan Angelica sinensis. Aman untuk semua jenis kulit.

Untuk menjaga dan merawat kulit, pastikan CNI Nutrimoist Cream selalu bersama Anda.

Kemasan :
Botol isi 50 Gram.

Pemesanan :
PIN BB 5ADF2C4B
SMS/WHATSHAP : 0856-1129-586 atau wa 081-282-7777-60
Line : Anggita-maharani
Website caca.co.id

#cninutrimoist #cni #cninutrimoistcream #nutrimoistcream #menghilangkanlukabakar #menghilangkangatal2 #melepuhtersiramair #lukabakar #kulitmelepuh #memar #menghilangkanmemar #lukabendatajam #mengobatilukabendatajam #l4 #l4l #like4l #l4like #like4like #likeforlike #fff #lb #merawatkulit

Lucas Papaw Ointment

Isi 25gr
Harga 65.000

SALEP LUCAS PAPAW ASLI 100% dari AUSTRALIA. TOP SELLING PRODUCT DI AUSTRALIA.
KEMASAN PRAKTIS 25gr
Bahan Natural Bayi pun dapat menggunakannya
Lucas papaw diformulasikan dari buah pepaya (Carica Papaya) yang ditanam di Queensland.
Sangat Popular karena begitu natural nya dalam menyembuhkan luka.
Bisa dipake buat lipbalm ataupun salep.

Berikut Manfaatnya :
1. Bekas luka gigitan nyamuk yang kehitaman akan hilang.
2. Luka bakar ringan dan kulit melepuh akibat terbakar.
3. Kulit yang terbakar sinar matahari
4. Luka setelah jatuh dan luka sayatan
5. Ruam popok
6. Gigitan serangga
7. Luka akibat tertancap duri dan serpihan kaca
8. Mengurangi gejala eksim dan dermatitis
9. Bisa juga utk Melembabkan bibir dan kulit
10. Untuk base Make up memberi kesan kilau pada wajah

Lucas papaw mengandung petroleum jelly yang murni dan memenuhi standar keamanan FDA AS dan Pharmacopeia Eropa.

PM or WA 081809525888

#papaw #papawlucas #lucaspapaw #ointment #lucaspapawointment #lucaspapawori #papawori #lukabakar #bekasminyak #kulitsehat #kulitcantik #bekasluka #bekaslukaminyak #bekaslukabakar #bekasruam #ruam #kebakar #kebakarmatahari #kulitterbakar #kulitmelepuh #melepuh #lukasayatan #luka #bibirpecahpecah #kulitpecahpecah #bibirmulus #lipstickmatte #bibirsehat

Lucas Papaw Ointment

Isi 75gr
Harga 130.000

SALEP LUCAS PAPAW ASLI 100% dari AUSTRALIA. TOP SELLING PRODUCT DI AUSTRALIA.
KEMASAN PRAKTIS 25gr
Bahan Natural Bayi pun dapat menggunakannya
Lucas papaw diformulasikan dari buah pepaya (Carica Papaya) yang ditanam di Queensland.
Sangat Popular karena begitu natural nya dalam menyembuhkan luka.
Bisa dipake buat lipbalm ataupun salep.

Berikut Manfaatnya :
1. Bekas luka gigitan nyamuk yang kehitaman akan hilang.
2. Luka bakar ringan dan kulit melepuh akibat terbakar.
3. Kulit yang terbakar sinar matahari
4. Luka setelah jatuh dan luka sayatan
5. Ruam popok
6. Gigitan serangga
7. Luka akibat tertancap duri dan serpihan kaca
8. Mengurangi gejala eksim dan dermatitis
9. Bisa juga utk Melembabkan bibir dan kulit
10. Untuk base Make up memberi kesan kilau pada wajah

Lucas papaw mengandung petroleum jelly yang murni dan memenuhi standar keamanan FDA AS dan Pharmacopeia Eropa.

PM or WA 081809525888

#papaw #papawlucas #lucaspapaw #ointment #lucaspapawointment #lucaspapawori #papawori #lukabakar #bekasminyak #kulitsehat #kulitcantik #bekasluka #bekaslukaminyak #bekaslukabakar #bekasruam #ruam #kebakar #kebakarmatahari #kulitterbakar #kulitmelepuh #melepuh #lukasayatan #luka #bibirpecahpecah #kulitpecahpecah #bibirmulus #lipstickmatte #bibirsehat

Kalau korang tengok dekat website Shaklee kan, korang boleh tengok apa bahan yg ada dalam Multipurpose Herbal Blend cream ni tau

Antara yg ada dlm ni adalah
💟Buah berangan (horse chestnut)
Dia sangat membantu untuk kurangkan bengkak, lebam
💟Rosemary
Bantu kurangkan kedutan dan kulit rosak. Means macam kulit kaki kering ke. Boleh la sapu jugak. Sebab tu kita boleh jadikan HB cream ni sebagai LOSYEN HARIAN
💟Yarrow
Dalam Yarrow ni pulak ada bahan anti radang dan anti septik. So, kalau ada LUKA LECUR, LUKA TERBAKAR, ALAHAN KULIT, why not korang ikhtiar dengan Herbal Blend Cream ni

Tak sampai RM50 pun satu tiub and boleh tahan berbulan bulan 😍

#katalogsihathany
#shakleeKL
#shakleesetapak
#shakleewangsamaju
#tipssihat
#sihat
#kulitsihat
#codshaklee
#codshakleekl
#codshakleeklang
#codshakleeshahalam
#codshakleeampang
#codshakleegombak
#codshakleemelawati
#collagenpowder
#herbalblendshaklee
#kulitmelecur
#eczema
#kulitmelepuh

Kalau korang tengok dekat website Shaklee kan, korang boleh tengok apa bahan yg ada dalam Multipurpose Herbal Blend cream ni tau

Antara yg ada dlm ni adalah
💟Buah berangan (horse chestnut)
Dia sangat membantu untuk kurangkan bengkak, lebam
💟Rosemary
Bantu kurangkan kedutan dan kulit rosak. Means macam kulit kaki kering ke. Boleh la sapu jugak. Sebab tu kita boleh jadikan HB cream ni sebagai LOSYEN HARIAN
💟Yarrow
Dalam Yarrow ni pulak ada bahan anti radang dan anti septik. So, kalau ada LUKA LECUR, LUKA TERBAKAR, ALAHAN KULIT, why not korang ikhtiar dengan Herbal Blend Cream ni

Tak sampai RM50 pun satu tiub and boleh tahan berbulan bulan 😍

#katalogsihathany
#shakleeKL
#shakleesetapak
#shakleewangsamaju
#tipssihat
#sihat
#kulitsihat
#codshaklee
#codshakleekl
#codshakleeklang
#codshakleeshahalam
#codshakleeampang
#codshakleegombak
#codshakleemelawati
#collagenpowder
#herbalblendshaklee
#kulitmelecur
#eczema
#kulitmelepuh

Most Popular Instagram Hashtags