#kulitmelepuh

MOST RECENT

Korang jangan stress sangat tau.Kalau korang dok sapu krim yang ada kimia steroid tu tetap takde kesudahannya.
.
.
Apakata korang cuba plak renoskin ni yang diperbuat dari bahan semulajadi.Medic serum sangat sesuai pada Uols yang ada masalah kulit πŸ˜‰. Apa yang best pada renoskin ni kalau Uols guna takde kesan sampingan pun.Lembut je bertindak ke atas kulit
.
.
Gatal2 mesti hilang punya la.Uols sapu konsisten tau 😘
.
.
Nak cuba renoskin?Klik wasap di bio 017 624 2529

Korang jangan stress sangat tau.Kalau korang dok sapu krim yang ada kimia steroid tu tetap takde kesudahannya.
.
.
Apakata korang cuba plak renoskin ni yang diperbuat dari bahan semulajadi.Medic serum sangat sesuai pada Uols yang ada masalah kulit πŸ˜‰. Apa yang best pada renoskin ni kalau Uols guna takde kesan sampingan pun.Lembut je bertindak ke atas kulit
.
.
Gatal2 mesti hilang punya la.Uols sapu konsisten tau 😘
.
.
Nak cuba renoskin?Klik wasap di bio 017 624 2529

Korang jangan stress sangat tau.Kalau korang dok sapu krim yang ada kimia steroid tu tetap takde kesudahannya.
.
.
Apakata korang cuba plak renoskin ni yang diperbuat dari bahan semulajadi.Medic serum sangat sesuai pada Uols yang ada masalah kulit πŸ˜‰. Apa yang best pada renoskin ni kalau Uols guna takde kesan sampingan pun.Lembut je bertindak ke atas kulit
.
.
Gatal2 mesti hilang punya la.Uols sapu konsisten tau 😘
.
.
Nak cuba renoskin?Klik wasap di bio 017 624 2529

ANDA MEMPUNYAI MASALAH INI??? Medic Serum dapat menyelesaikan masalah seperti:-
πŸ“Œ EKZEMA πŸ“Œ KULIT SENSITIF
πŸ“Œ KURAP πŸ“Œ PSIORIASIS
πŸ“Œ Dan pelbagai jenis masalah kulΔ―t

Medic Serum ini sesuai untuk semua peringkat umur. Dari bayi hingga dewasa. πŸ“Ž bebas kimia
πŸ“Ž bebas steroid
πŸ“Žbebas pewangi sintetik
πŸ“Ž100% semulajadi selamat untuk jangka masa pΙ‘njΙ‘ng
πŸ“Ž Kelulusan KKM

Medic Serum ini sememangnya sangat berbeza berbanding prΓ²duk lain di pasaran kerana formulanya yang sangat unik dan menakjubkan.

Kandungan : 80 ml
Penggunaan sehingga 2-3 bulan.

Komen PM / Whatsup 0195733176 untuk order @ maklumat lanjut😍😍😍

Tips 6

Pemilihan baju cotton adalah yang terbaik buat anak ekzema.

Keep follow ya

Korang jangan stress sangat tau.Kalau korang dok sapu krim yang ada kimia steroid tu tetap takde kesudahannya.
.
.
Apakata korang cuba plak renoskin ni yang diperbuat dari bahan semulajadi.Medic serum sangat sesuai pada Uols yang ada masalah kulit πŸ˜‰. Apa yang best pada renoskin ni kalau Uols guna takde kesan sampingan pun.Lembut je bertindak ke atas kulit
.
.
Gatal2 mesti hilang punya la.Uols sapu konsisten tau 😘
.
.
Nak cuba renoskin?Klik wasap di bio 017 624 2529

Korang jangan stress sangat tau.Kalau korang dok sapu krim yang ada kimia steroid tu tetap takde kesudahannya.
.
.
Apakata korang cuba plak renoskin ni yang diperbuat dari bahan semulajadi.Medic serum sangat sesuai pada Uols yang ada masalah kulit πŸ˜‰. Apa yang best pada renoskin ni kalau Uols guna takde kesan sampingan pun.Lembut je bertindak ke atas kulit
.
.
Gatal2 mesti hilang punya la.Uols sapu konsisten tau 😘
.
.
Nak cuba renoskin?Klik wasap di bio 017 624 2529

Korang jangan stress sangat tau.Kalau korang dok sapu krim yang ada kimia steroid tu tetap takde kesudahannya.
.
.
Apakata korang cuba plak renoskin ni yang diperbuat dari bahan semulajadi.Medic serum sangat sesuai pada Uols yang ada masalah kulit πŸ˜‰. Apa yang best pada renoskin ni kalau Uols guna takde kesan sampingan pun.Lembut je bertindak ke atas kulit
.
.
Gatal2 mesti hilang punya la.Uols sapu konsisten tau 😘
.
.
Nak cuba renoskin?Klik wasap di bio 017 624 2529

Tips 5

Berpeluh.
Bila berpeluh area ekzema menjadi lembap dengan peluh dan seterusnya menjadi gatal sngat. Terus mandi jika berpeluh.

Keep follow ya

Korang jangan stress sangat tau.Kalau korang dok sapu krim yang ada kimia steroid tu tetap takde kesudahannya.
.
.
Apakata korang cuba plak renoskin ni yang diperbuat dari bahan semulajadi.Medic serum sangat sesuai pada Uols yang ada masalah kulit πŸ˜‰. Apa yang best pada renoskin ni kalau Uols guna takde kesan sampingan pun.Lembut je bertindak ke atas kulit
.
.
Gatal2 mesti hilang punya la.Uols sapu konsisten tau 😘
.
.
Nak cuba renoskin?Klik wasap di bio 017 624 2529

Korang jangan stress sangat tau.Kalau korang dok sapu krim yang ada kimia steroid tu tetap takde kesudahannya.
.
.
Apakata korang cuba plak renoskin ni yang diperbuat dari bahan semulajadi.Medic serum sangat sesuai pada Uols yang ada masalah kulit πŸ˜‰. Apa yang best pada renoskin ni kalau Uols guna takde kesan sampingan pun.Lembut je bertindak ke atas kulit
.
.
Gatal2 mesti hilang punya la.Uols sapu konsisten tau 😘
.
.
Nak cuba renoskin?Klik wasap di bio 017 624 2529

Korang jangan stress sangat tau.Kalau korang dok sapu krim yang ada kimia steroid tu tetap takde kesudahannya.
.
.
Apakata korang cuba plak renoskin ni yang diperbuat dari bahan semulajadi.Medic serum sangat sesuai pada Uols yang ada masalah kulit πŸ˜‰. Apa yang best pada renoskin ni kalau Uols guna takde kesan sampingan pun.Lembut je bertindak ke atas kulit
.
.
Gatal2 mesti hilang punya la.Uols sapu konsisten tau 😘
.
.
Nak cuba renoskin?Klik wasap di bio 017 624 2529

Korang jangan stress sangat tau.Kalau korang dok sapu krim yang ada kimia steroid tu tetap takde kesudahannya.
.
.
Apakata korang cuba plak renoskin ni yang diperbuat dari bahan semulajadi.Medic serum sangat sesuai pada Uols yang ada masalah kulit πŸ˜‰. Apa yang best pada renoskin ni kalau Uols guna takde kesan sampingan pun.Lembut je bertindak ke atas kulit
.
.
Gatal2 mesti hilang punya la.Uols sapu konsisten tau 😘
.
.
Nak cuba renoskin?Klik wasap di bio 017 624 2529

Korang jangan stress sangat tau.Kalau korang dok sapu krim yang ada kimia steroid tu tetap takde kesudahannya.
.
.
Apakata korang cuba plak renoskin ni yang diperbuat dari bahan semulajadi.Medic serum sangat sesuai pada Uols yang ada masalah kulit πŸ˜‰. Apa yang best pada renoskin ni kalau Uols guna takde kesan sampingan pun.Lembut je bertindak ke atas kulit
.
.
Gatal2 mesti hilang punya la.Uols sapu konsisten tau 😘
.
.
Nak cuba renoskin?Klik wasap di bio 017 624 2529

Korang jangan stress sangat tau.Kalau korang dok sapu krim yang ada kimia steroid tu tetap takde kesudahannya.
.
.
Apakata korang cuba plak renoskin ni yang diperbuat dari bahan semulajadi.Medic serum sangat sesuai pada Uols yang ada masalah kulit πŸ˜‰. Apa yang best pada renoskin ni kalau Uols guna takde kesan sampingan pun.Lembut je bertindak ke atas kulit
.
.
Gatal2 mesti hilang punya la.Uols sapu konsisten tau 😘
.
.
Nak cuba renoskin?Klik wasap di bio 017 624 2529

Korang jangan stress sangat tau.Kalau korang dok sapu krim yang ada kimia steroid tu tetap takde kesudahannya.
.
.
Apakata korang cuba plak renoskin ni yang diperbuat dari bahan semulajadi.Medic serum sangat sesuai pada Uols yang ada masalah kulit πŸ˜‰. Apa yang best pada renoskin ni kalau Uols guna takde kesan sampingan pun.Lembut je bertindak ke atas kulit
.
.
Gatal2 mesti hilang punya la.Uols sapu konsisten tau 😘
.
.
Nak cuba renoskin?Klik wasap di bio 017 624 2529

Korang jangan stress sangat tau.Kalau korang dok sapu krim yang ada kimia steroid tu tetap takde kesudahannya.
.
.
Apakata korang cuba plak renoskin ni yang diperbuat dari bahan semulajadi.Medic serum sangat sesuai pada Uols yang ada masalah kulit πŸ˜‰. Apa yang best pada renoskin ni kalau Uols guna takde kesan sampingan pun.Lembut je bertindak ke atas kulit
.
.
Gatal2 mesti hilang punya la.Uols sapu konsisten tau 😘
.
.
Nak cuba renoskin?Klik wasap di bio 017 624 2529

Korang jangan stress sangat tau.Kalau korang dok sapu krim yang ada kimia steroid tu tetap takde kesudahannya.
.
.
Apakata korang cuba plak renoskin ni yang diperbuat dari bahan semulajadi.Medic serum sangat sesuai pada Uols yang ada masalah kulit πŸ˜‰. Apa yang best pada renoskin ni kalau Uols guna takde kesan sampingan pun.Lembut je bertindak ke atas kulit
.
.
Gatal2 mesti hilang punya la.Uols sapu konsisten tau 😘
.
.
Nak cuba renoskin?Klik wasap di bio 017 624 2529

BMC (Bio Cream)

Merupakan cream yang memberikan efek melembabkan dan mendinginkan kulit. Diperkaya dengan ekstrak tumbuhan alami. Digunakan untuk pemakaian bagian luar.
Kandungan bahan aktif :
Water, Pectin, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Citronella oil, Camphor, Cynbopogon Flexuosus (Lemon Grass) Oil.
Manfaat BMC :
Melembabkan dan memberikan rasa dingin pada kulit.
Membantu meringankan iritasi kulit.
Membantu meringankan peradangan kulit.
Mencegah bula/lepuhan akibat panas (air panas, minyak panas).
Cara penggunaan :
Bersihkan daerah yang bermasalah dengan air bersih, kemudian oleskan BMC.
Cara penyimpanan : Simpan ditempat yang sejuk dan kering serta jauhkan dari anak-anak.

Info dan order : adelina - 082142305250

#melembabkan #melembabkankulit #cream #creamkulitberminyak #creamkulitkering #creamkulitglowing #creamkulitnormal #kulitmelecur #luka #kulitluka #kulitmelepuh #iritasi #iritasikulit #radangkulit #creamalami #creamkulit

Most Popular Instagram Hashtags