#kulitlembuthalus

38 posts

TOP POSTS

Haii dear...Mau tau gaakk ?? 🌸

Berikut ciri-ciri persediaan KOLAGEN yang sudah mulai menipis didalam tubuh... Diantara nya mudah dilihat dari kondisi kulit kita : - Kulit menjadi kering, kusam, dan kasar, apaΒ­lagi pada kulit yang sensitif akan terlihat garis-garis keriput.
- Kulit jadi rusak dan sangat mudah terkelupas sehingga terlihat "bersisik" pada permukaan kulit.
- Kulit bagian mata terlihat jelas banyak kerutan.
- Rambut mulai berguguran, dan menjadi tipis serta kusam.
- Kuku menjadi rapuh, cepat patah, dan kusam.
- Muncul Stretchmark

Apakah kamu mengalami salah satu masalah di atas? Segera tambah kadar KOLAGEN dalam tubuh kamu, cara paling gampang yaitu minum GLUCOLA MCI yang kaya kandungan Kolagen Dan Gluthatione.

Salam Sehat πŸ‘

#glucola #glucolamci #gluthatione #collagen #antioksidan #kulitsehat #kesehatan #kecantikan #kulitbersih #agenglucola #jualglucola #bekasi #distributormci #antipenuaan #antiaging #kulitlembuthalus #hilangkankerut #hilangkanflek #atasinyerihaid #healthproduct #skinfood #bestproductmci

7 hari hasil terlihat lebih cerah alami.
#glowing
#cantik#halus#mulus#kulitlembuthalus

Raya dah nak dekat!! .
Sis nak kongsi satu petua kukit lembut halus dan bersih dgn peminat setia norah, boleh pakai seluruh badan!! .
Amalan sis sendiri tau, xpayah beli kedai baik buat sendiri guna bahan organik macam bahan ade dlm norah hehe
.
Yang dalam lesung tu ialah beras yang telah digoreng tanpa minyak bagi nampak perang sket lepas tu tum tam tum tam tumbuk sampai halus atau kalau malas pakai je blender utk bahan kering
.
Lepas tu boleh pilih nak letak minyak zaitun atau kunyit (sis pakai serbuk kunyit jeπŸ’) atau madu atau apa2 yang awak2 semua nak
.
Kalau yang kulit berminyak sis x sarankan pakai minyak zaitun tau
.
Ni lah petua yang sis amal masa nak kawin dulu. Sental badan habis habisan lepastu bilas dgn sabun/pembersih muka .
Cubalah!! Serius tak menyesal πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Nak cuba norah?
Ws 013 2429739 πŸ“±πŸ“±
.
#CantikDIY #PetuaSisNorah #kulitlembuthalus #Norahorganichairremoval #petuabakalisteri #petuacantiksisnorah #petuakulitlembutsisnorah #agentwanted #dropshipneeded

Credit to SSM Beatrice Ching

Kewajipan selepas mandi. Mummy and baby Ethan wajib sapu PB LOTION ni. Bukan untuk kulit lembut je tau tapi yang bestnye PB LOTION ni ada fungsi extra sebagai ANTI NYAMUK. Wangian lavender yang harum tu buat nyamuk tak berani nak hinggap.

Kawasan kuates ni kalau musim hujan memang boleh tahan juga banyak nyamuk. Tambah lagi kulit baby Ethan sensitif. Kalau dah kena gigit nyamuk memang dia garu sampai merah2 lebam2.

Syukur sejak ada PB LOTION ni dah tak risau dah. Selamat untuk kegunaan seisi keluarga. Dengan isi sebanyak 350ml memang serius jimat weiii. Sebotol ni boleh guna sampai dua bulan lebih. Yang penting terlajak murah.

Kulit kaki bersisik dan tumit kaki merekah. Kulit ruam dan gatal2 highly recommended sapu PB LOTION ni. Grab sebotol untuk seisi keluarga.

#LotionAntiNyamuk
#KulitLembutHalus
#SayaGunaSayaJual
#AgenDiperlukan
#Projek100kStgma

Credit to Beatrice Ching

Kewajipan selepas mandi. Mummy and baby Ethan wajib sapu PB LOTION ni. Bukan untuk kulit lembut je tau tapi yang bestnye PB LOTION ni ada fungsi extra sebagai ANTI NYAMUK. Wangian lavender yang harum tu buat nyamuk tak berani nak hinggap.

Kawasan kuates ni kalau musim hujan memang boleh tahan juga banyak nyamuk. Tambah lagi kulit baby Ethan sensitif. Kalau dah kena gigit nyamuk memang dia garu sampai merah2 lebam2.

Syukur sejak ada PB LOTION ni dah tak risau dah. Selamat untuk kegunaan seisi keluarga. Dengan isi sebanyak 350ml memang serius jimat weiii. Sebotol ni boleh guna sampai dua bulan lebih. Yang penting terlajak murah.

Kulit kaki bersisik dan tumit kaki merekah. Kulit ruam dan gatal2 highly recommended sapu PB LOTION ni. Grab sebotol untuk seisi keluarga.

#LotionAntiNyamuk
#KulitLembutHalus
#SayaGunaSayaJual
#AgenDiperlukan
#Projek100kSTGMA

Haii dear...Mau tau gaakk ?? 🌸

Berikut ciri-ciri persediaan KOLAGEN yang sudah mulai menipis didalam tubuh... Diantara nya mudah dilihat dari kondisi kulit kita : - Kulit menjadi kering, kusam, dan kasar, apaΒ­lagi pada kulit yang sensitif akan terlihat garis-garis keriput.
- Kulit jadi rusak dan sangat mudah terkelupas sehingga terlihat "bersisik" pada permukaan kulit.
- Kulit bagian mata terlihat jelas banyak kerutan.
- Rambut mulai berguguran, dan menjadi tipis serta kusam.
- Kuku menjadi rapuh, cepat patah, dan kusam.
- Muncul Stretchmark

Apakah kamu mengalami salah satu masalah di atas? Segera tambah kadar KOLAGEN dalam tubuh kamu, cara paling gampang yaitu minum GLUCOLA MCI yang kaya kandungan Kolagen Dan Gluthatione.

Salam Sehat πŸ‘

#glucola #glucolamci #gluthatione #collagen #antioksidan #kulitsehat #kesehatan #kecantikan #kulitbersih #agenglucola #jualglucola #bekasi #distributormci #antipenuaan #antiaging #kulitlembuthalus #hilangkankerut #hilangkanflek #atasinyerihaid #healthproduct #skinfood #bestproductmci

Credit to Beatrice Ching

Kewajipan selepas mandi. Mummy and baby Ethan wajib sapu PB LOTION ni. Bukan untuk kulit lembut je tau tapi yang bestnye PB LOTION ni ada fungsi extra sebagai ANTI NYAMUK. Wangian lavender yang harum tu buat nyamuk tak berani nak hinggap.

Kawasan kuates ni kalau musim hujan memang boleh tahan juga banyak nyamuk. Tambah lagi kulit baby Ethan sensitif. Kalau dah kena gigit nyamuk memang dia garu sampai merah2 lebam2.

Syukur sejak ada PB LOTION ni dah tak risau dah. Selamat untuk kegunaan seisi keluarga. Dengan isi sebanyak 350ml memang serius jimat weiii. Sebotol ni boleh guna sampai dua bulan lebih. Yang penting terlajak murah.

Kulit kaki bersisik dan tumit kaki merekah. Kulit ruam dan gatal2 highly recommended sapu PB LOTION ni. Grab sebotol untuk seisi keluarga.

#LotionAntiNyamuk
#KulitLembutHalus
#SayaGunaSayaJual
#AgenDiperlukan
#Projek100kSTGMA

Minum BB Plus terus jadi bebeh +++ πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Sedap rasa bb plus... maksu minum malam dan pagi. Kalau rasa penat badan sengal2 kan maksu minum waktu malam... nanti bangun pagi badan rasa lebih segar.

Perubahan paling ketara tumit jd lembut... tumit pecah tu hilang suda.
Pdhal bukan ada sapu apa2 krim pun... Setiap org akan dpt kesan yg berbeza2 ikut pd body masing2.

#bbpluscollagen
#kulitpinkish
#kulitlembuthalus
#sayaguna
#sayajual
#projekstg

Hi Beauties.. 😘
.
🌼 TIMEWISE MIRACLE SET 🌼
.
🐸 Awak berumur 25 tahun keatas? Ada mengalami masalah kulit kusam? Penuaan? Jeragat nipis? Kulit kering? Kulit berminyak? Garis2 halus serta kedutan? Jom kite selongkar produk marykay yang hebat ni. Heee..
.
🐸 Apabila semakin berusia kadar pembaharuan sel kulit menjadi lebih perlahan, menjadi lebih kering, kurang pejal dan kurang berseri.
.
🐸 Miracle set ini bertindak melawan proses ini dengan menanggalkan sel kulit mati, mengurangkan garis halus dan kedutan, memastikan kulit sentiasa lembap, mencergaskan sel kulit dan membina semula kulit. .
.
🐸 Kepada awak yang mendambarkan kulit sihat licin dan awet muda, boleh cuba set miracle ni. Awak pasti berpuas hati dan kompem repeat order. Hihihi..
.
Macam mana? Kena DM or WA 013-4230814. Sis bantu awak sehabis baik. πŸ’–

#timewise3in1
#miracleset
#flawless
#glowingskin
#shinny
#kulitlembuthalus
#kulitselembutbayi
#healtyskin
#detoks
#antiaging
#mkmalaysia

MOST RECENT

Haii dear...Mau tau gaakk ?? 🌸

Berikut ciri-ciri persediaan KOLAGEN yang sudah mulai menipis didalam tubuh... Diantara nya mudah dilihat dari kondisi kulit kita : - Kulit menjadi kering, kusam, dan kasar, apaΒ­lagi pada kulit yang sensitif akan terlihat garis-garis keriput.
- Kulit jadi rusak dan sangat mudah terkelupas sehingga terlihat "bersisik" pada permukaan kulit.
- Kulit bagian mata terlihat jelas banyak kerutan.
- Rambut mulai berguguran, dan menjadi tipis serta kusam.
- Kuku menjadi rapuh, cepat patah, dan kusam.
- Muncul Stretchmark

Apakah kamu mengalami salah satu masalah di atas? Segera tambah kadar KOLAGEN dalam tubuh kamu, cara paling gampang yaitu minum GLUCOLA MCI yang kaya kandungan Kolagen Dan Gluthatione.

Salam Sehat πŸ‘

#glucola #glucolamci #gluthatione #collagen #antioksidan #kulitsehat #kesehatan #kecantikan #kulitbersih #agenglucola #jualglucola #bekasi #distributormci #antipenuaan #antiaging #kulitlembuthalus #hilangkankerut #hilangkanflek #atasinyerihaid #healthproduct #skinfood #bestproductmci

Credit to Beatrice Ching

Kewajipan selepas mandi. Mummy and baby Ethan wajib sapu PB LOTION ni. Bukan untuk kulit lembut je tau tapi yang bestnye PB LOTION ni ada fungsi extra sebagai ANTI NYAMUK. Wangian lavender yang harum tu buat nyamuk tak berani nak hinggap.

Kawasan kuates ni kalau musim hujan memang boleh tahan juga banyak nyamuk. Tambah lagi kulit baby Ethan sensitif. Kalau dah kena gigit nyamuk memang dia garu sampai merah2 lebam2.

Syukur sejak ada PB LOTION ni dah tak risau dah. Selamat untuk kegunaan seisi keluarga. Dengan isi sebanyak 350ml memang serius jimat weiii. Sebotol ni boleh guna sampai dua bulan lebih. Yang penting terlajak murah.

Kulit kaki bersisik dan tumit kaki merekah. Kulit ruam dan gatal2 highly recommended sapu PB LOTION ni. Grab sebotol untuk seisi keluarga.

#LotionAntiNyamuk
#KulitLembutHalus
#SayaGunaSayaJual
#AgenDiperlukan
#Projek100kSTGMA

Credit to SSM Beatrice Ching

Kewajipan selepas mandi. Mummy and baby Ethan wajib sapu PB LOTION ni. Bukan untuk kulit lembut je tau tapi yang bestnye PB LOTION ni ada fungsi extra sebagai ANTI NYAMUK. Wangian lavender yang harum tu buat nyamuk tak berani nak hinggap.

Kawasan kuates ni kalau musim hujan memang boleh tahan juga banyak nyamuk. Tambah lagi kulit baby Ethan sensitif. Kalau dah kena gigit nyamuk memang dia garu sampai merah2 lebam2.

Syukur sejak ada PB LOTION ni dah tak risau dah. Selamat untuk kegunaan seisi keluarga. Dengan isi sebanyak 350ml memang serius jimat weiii. Sebotol ni boleh guna sampai dua bulan lebih. Yang penting terlajak murah.

Kulit kaki bersisik dan tumit kaki merekah. Kulit ruam dan gatal2 highly recommended sapu PB LOTION ni. Grab sebotol untuk seisi keluarga.

#LotionAntiNyamuk
#KulitLembutHalus
#SayaGunaSayaJual
#AgenDiperlukan
#Projek100kStgma

Credit to Beatrice Ching

Kewajipan selepas mandi. Mummy and baby Ethan wajib sapu PB LOTION ni. Bukan untuk kulit lembut je tau tapi yang bestnye PB LOTION ni ada fungsi extra sebagai ANTI NYAMUK. Wangian lavender yang harum tu buat nyamuk tak berani nak hinggap.

Kawasan kuates ni kalau musim hujan memang boleh tahan juga banyak nyamuk. Tambah lagi kulit baby Ethan sensitif. Kalau dah kena gigit nyamuk memang dia garu sampai merah2 lebam2.

Syukur sejak ada PB LOTION ni dah tak risau dah. Selamat untuk kegunaan seisi keluarga. Dengan isi sebanyak 350ml memang serius jimat weiii. Sebotol ni boleh guna sampai dua bulan lebih. Yang penting terlajak murah.

Kulit kaki bersisik dan tumit kaki merekah. Kulit ruam dan gatal2 highly recommended sapu PB LOTION ni. Grab sebotol untuk seisi keluarga.

#LotionAntiNyamuk
#KulitLembutHalus
#SayaGunaSayaJual
#AgenDiperlukan
#Projek100kSTGMA

Credit to Beatrice Ching

Kewajipan selepas mandi. Mummy and baby Ethan wajib sapu PB LOTION ni. Bukan untuk kulit lembut je tau tapi yang bestnye PB LOTION ni ada fungsi extra sebagai ANTI NYAMUK. Wangian lavender yang harum tu buat nyamuk tak berani nak hinggap.

Kawasan kuates ni kalau musim hujan memang boleh tahan juga banyak nyamuk. Tambah lagi kulit baby Ethan sensitif. Kalau dah kena gigit nyamuk memang dia garu sampai merah2 lebam2.

Syukur sejak ada PB LOTION ni dah tak risau dah. Selamat untuk kegunaan seisi keluarga. Dengan isi sebanyak 350ml memang serius jimat weiii. Sebotol ni boleh guna sampai dua bulan lebih. Yang penting terlajak murah.

Kulit kaki bersisik dan tumit kaki merekah. Kulit ruam dan gatal2 highly recommended sapu PB LOTION ni. Grab sebotol untuk seisi keluarga.

#LotionAntiNyamuk
#KulitLembutHalus
#SayaGunaSayaJual
#AgenDiperlukan
#Projek100kSTGMA

Haii dear...Mau tau gaakk ?? 🌸

Berikut ciri-ciri persediaan KOLAGEN yang sudah mulai menipis didalam tubuh... Diantara nya mudah dilihat dari kondisi kulit kita : - Kulit menjadi kering, kusam, dan kasar, apaΒ­lagi pada kulit yang sensitif akan terlihat garis-garis keriput.
- Kulit jadi rusak dan sangat mudah terkelupas sehingga terlihat "bersisik" pada permukaan kulit.
- Kulit bagian mata terlihat jelas banyak kerutan.
- Rambut mulai berguguran, dan menjadi tipis serta kusam.
- Kuku menjadi rapuh, cepat patah, dan kusam.
- Muncul Stretchmark

Apakah kamu mengalami salah satu masalah di atas? Segera tambah kadar KOLAGEN dalam tubuh kamu, cara paling gampang yaitu minum GLUCOLA MCI yang kaya kandungan Kolagen Dan Gluthatione.

Salam Sehat πŸ‘bit.ly/IKaKa

#glucola #glucolamci #gluthatione #collagen #antioksidan #kulitsehat #kesehatan #kecantikan #kulitbersih #agenglucola #jualglucola #bekasi #distributormci #antipenuaan #antiaging #kulitlembuthalus #hilangkankerut #hilangkanflek #atasinyerihaid #healthproduct #skinfood #bestproductmci

Haii dear...Mau tau gaakk ?? 🌸

Berikut ciri-ciri persediaan KOLAGEN yang sudah mulai menipis didalam tubuh... Diantara nya mudah dilihat dari kondisi kulit kita : - Kulit menjadi kering, kusam, dan kasar, apaΒ­lagi pada kulit yang sensitif akan terlihat garis-garis keriput.
- Kulit jadi rusak dan sangat mudah terkelupas sehingga terlihat "bersisik" pada permukaan kulit.
- Kulit bagian mata terlihat jelas banyak kerutan.
- Rambut mulai berguguran, dan menjadi tipis serta kusam.
- Kuku menjadi rapuh, cepat patah, dan kusam.
- Muncul Stretchmark

Apakah kamu mengalami salah satu masalah di atas? Segera tambah kadar KOLAGEN dalam tubuh kamu, cara paling gampang yaitu minum GLUCOLA MCI yang kaya kandungan Kolagen Dan Gluthatione.

Salam Sehat πŸ‘

#glucola #glucolamci #gluthatione #collagen #antioksidan #kulitsehat #kesehatan #kecantikan #kulitbersih #agenglucola #jualglucola #bekasi #distributormci #antipenuaan #antiaging #kulitlembuthalus #hilangkankerut #hilangkanflek #atasinyerihaid #healthproduct #skinfood #bestproductmci

Raya dah nak dekat!! .
Sis nak kongsi satu petua kukit lembut halus dan bersih dgn peminat setia norah, boleh pakai seluruh badan!! .
Amalan sis sendiri tau, xpayah beli kedai baik buat sendiri guna bahan organik macam bahan ade dlm norah hehe
.
Yang dalam lesung tu ialah beras yang telah digoreng tanpa minyak bagi nampak perang sket lepas tu tum tam tum tam tumbuk sampai halus atau kalau malas pakai je blender utk bahan kering
.
Lepas tu boleh pilih nak letak minyak zaitun atau kunyit (sis pakai serbuk kunyit jeπŸ’) atau madu atau apa2 yang awak2 semua nak
.
Kalau yang kulit berminyak sis x sarankan pakai minyak zaitun tau
.
Ni lah petua yang sis amal masa nak kawin dulu. Sental badan habis habisan lepastu bilas dgn sabun/pembersih muka .
Cubalah!! Serius tak menyesal πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Nak cuba norah?
Ws 013 2429739 πŸ“±πŸ“±
.
#CantikDIY #PetuaSisNorah #kulitlembuthalus #Norahorganichairremoval #petuabakalisteri #petuacantiksisnorah #petuakulitlembutsisnorah #agentwanted #dropshipneeded

Serlahkan keayuan semulajadi dgn set DEEJA COSMETIC
RM50

#TANPABAHANKIMIA
#BEBASMERKURI
#KULITLEMBUTHALUS
#KESANDILIHAT1-2MINGGU

Best sangat pakai makeup remover ni..bukan sebab pakai makeup pun..tapi sebab boleh bantu kurangkan Whiteheads dan blackheads..
.

Makeup remover ni juga bantu tanggalkan sel2 kulit mati dan daki di seluruh kulit muka dan leher.
.
.
Memang jimat..pakai berbulan3 pun tak habis lagi
.
Adik kakak ada masalah whiteheads dan blackheads? Meh cepat grab mr ni kπŸ˜€
.

016 358 9018

#hilangkanwhiteheads
#hilangkanblackheads
#removewhiteheads.#removeblackheads
#kulitlembuthalus
#nutriwhiteshaklee
#shakleekajang.#shakleebangi
#shakleemalaysia #onlineshaklee

kelebihan Mineral LOOSE POWDER NURRAYSA - β™₯mempunyai SPF15 β™₯loose powder digunakan untuk setkan foundation atau concealer untuk tahan lebih lama.. β™₯loose powder selalunya akan nampak neutral bila di apply dan hanya perlu gunakan sedikit sahaja,tetapi kalau nak lebih coverage boleh digunakan lebih sedikit. β™₯loose powder akan rasa ringan di muka. β™₯texture loose powder lebih halus dari powder2 yang lain..
loose powder boleh buatkan kulit kita nampak matte dan ianya menyerap segala minyak di muka.. πŸ’œ kulit kelihatan gebu
β˜…>>kulit yang sesuai dengan loose powder? β™₯loose powder fungsinya sendiri untuk membuatkan kulit nampak matte dan ianya menyerap minyak di muka,jadi untuk kulit berminyak sangat2lah digalakkan untuk menggunakan loose powder ni β™₯untuk kulit kering,tak sesuai sebab bila apply loose powder,kulit akan jadi kering dan merekah *tips selepas pakai sabun, pkai dd glowing moist cake dan loose powder untuk nampak lebih berseri*
.
promosi skrg hanya rm29.90(exclude postage)
.
#kulitlembuthalus
#glowingbersamanurraysa
#nurraysaperlis
#NURRAYSAKANGAR
#codkangar
#produk
#produkmesrawuduk

Hari nie hari malas sedunia bagi cikpah ye,,sbb cikpah xde moodd langsung nop makeup ari nie,,lipstick pom cikpah xpkai deh πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Tapi cikpah xrisau eh kluar rumah xpkai pape pon,,Cikpah still lagi kluar rumah dgn konfiden,,acecececehhhhh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Nie semua GARA2 BEAUTY POTION tuh laa buat cikpah mls nak makeup πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Ye betul laa,,sbb mlm tadi sebelum tido cikpah dah pkai beauty potion tuh,Bangun pagi nie kulit cikpah rase lembuttt je,,ye betul laaa cikpah xtipu πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Nak tahu benefits dia mai tanye kt cikpah okay 😘😘😘😘😘😘😘😘 #penggunategarbeautypotion #kulitsihat #bebasjerawat #pori2mengecil #kulitlembuthalus #saynotopimples #idobelieveinmagic #agentsahbeautypotion #magiquebyeyrarizal #pilihanno1mua

Hi Beauties.. 😘
.
🌼 Oil Free Hydrating Gel 🌼
.
🐸 Untuk kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat product yang mengandungi Mercury & Hydroquinone, OFHG ni mampu untuk membantu mempercepatkan proses pembuangan bahan kimia dalam kulit muka, dan membina semula kulit baru yang lagi sihat.
.
🐸 OFHG ni dalam bentuk gel yang ringan, dan cepat meresap dalam kulit. Berfungsi untuk melembapkan kulit tanpa meninggalkan kesan minyak dan kulit terasa kekal lembap sehingga 10 jam.
.
🐸 Boleh dijadikan sebagai asas mekap juga tau, dan membuatkan makeup atau bedak tahan lama di kulit.
.
🐸 Banyak melakukan aktiviti luar? Lepas berjemur lagi elok pakai untuk kurangkan panas kulit. Juga,boleh mengurangkan kemerahan muka akibat kulit dari kulit yang sensitif.
.
🐸 Dermatologist & Clinically tested. Sangat lembut walau pada kulit .
DM or WA 013-4230814 for free consultation!

#ilovemarykay #skincare #skincaretips #skincareroutine #skincareday #skincaredaily #pelembab #pelembabkulit #pelembutkulitmurah #pelembabwajah #pelembapmuka #oilyskin #normalskin #combinationskin #renewskin #kulitsensitif #skinsensitive #youngerskin #smoothskin #kulitlicin #kulitlembuthalus #kulitlembut

blackhead hilang.. muka soft jerr...
kalau tahu saya tak beli scrub tu harini..😰😰😰
.
saya beli awal lagi.. haihhh kan bagus kalau awal2 lagi dpt wasap akak..😍😍 www.wasap.my/60165755512

#coffeescruborganic
#coffeescrubmalaysia
#kulitlembuthalus

SCRUB SIS NI MEMANG TERBAIK LAH !! 😍😍😍
.
RAMAI YANG REPEAT ORDER...πŸ’‹
.
ALHAMDULILLAH CUSTOMER RAMAI..☺☺ #coffeescruborganic
#coffeescrubmurah
#cerahgebu
#kulitlembuthalus

assalamualaikum,slmt tegahari semua...sape yg rase nk cuba sephia mai Whatsapp akak cepat2 no..stok tinggal.xbyk.dh...lau nk join content selfie@wefie bersama serum argan oil sephia by janna nick + kupon,sempat lagi ni..org kangar@arau@bintong berdekatan area sini..boleh akak COD je,tpi hari sabtu & ahad shj...hat duk jauh akak pos yea..
.
CONTENT TAMAT PADA 31/3/2017
pemenang akan diumumkan pada 2.4.2017 yea
.
syarat die kena beli 1 botol sephia 100ml berserta kupon warna pink dgn ejen sah @sephia_official ,follow ig sephia_official
.
nak order???
Whatsapp 0137359327 skrg..tq;) tq;) tq;)
.
price only rm39.90 100ml
(exclude postage)
postage rm8 sm,rm12ss
.
"saya suka sephia kerana,ianye best sgt bile pakai"
#kulitlembuthalus
#rambutlembut
#rambutkemas
#mudahmeresap
#pekat
#wangi
#bolehgunaseisikeluarga
#babylambttumbuhrambutpunbolehguna
#saynotokulitkering
#saynotostrechtmark .
#sephiaperlis
#ejensephiaofficial
#DSS001

Most Popular Instagram Hashtags