#kulitlembuthalus

MOST RECENT

"LEPAS GUNA DARINA PERFUME LOTION, TERUS JATUH CINTA!"😍.
.

Siapa yang dah guna DPL mesti tahu kenapa lepas guna DPL je mesti rasa jatuh cinta. Sebabnya:
. ✅Bau wangi walaupun tak pakai perfume! ✅Kulit jadi halus dan lembut ala-ala baby gituu. ✅Kulit yang disapu DPL jadi makin cerah dan tona kulit makin sekata. ✅Parut-parut halus makin pudar, wah bestnya! ✅Kulit jadi lembap walaupun terdedah dengan aircond dan cuaca panas.
.

Itu antara sebabnya. Ada banyak lagi sebab dan keistimewaan DPL yang buat customer jatuh cinta tau. .

Awak yang tengah baca ni jomlah guna DPL, mana tahu awak pun terus jatuh cinta nanti😍.
.
Harga asal RM29.90
Promosi RM20
.
WHATSAPP 0169381686
@
klik www.wasap.my/60169381686
#darina
#darinaperfumelotion
#moisturizerlotion #waterbasedlotion #takmelekit #cepatmenyerap #takberminyak #bazaaronlinemalaysia #kulitlembuthalus #setdarina #feldatersang #Jengka23

APAKAH 6 BAHAN PREMIUM YANG HEBAT DI DALAM DARINA SHOWER SCRUB?
.

Kalau nak tahu kenapa DSS lain dari yang lain, salah satu sebabnya adalah dari segi kandungannya. DSS mempunyai 6 bahan premium iaitu;
.
✅SERBUK KULIT KACANG WALNUT.
🍂Mengandungi Omega-3.
🍂Membuat kulit nampak berseri.
🍂Membantu mengeluarkan racun dari sel kulit.
. ✅MINYAK ZAITUN
🍂Melembapkan kulit.
🍂Mencegah penuaan.
🍂Membersihkan sel kulit mati.
. ✅ESTRAK ALOEVERA
🍂Melembapkan kulit.
🍂Merawat luka ringan.
🍂Mengatasi masalah kulit kering.
. ✅MINYAK KELAPA.
🍂Mencegah kedutan.
🍂Menegangkan kulit.
🍂Membantu meremajakan kulit.
. ✅ESTRAK MARKISA.
🍂Mencegah penuaan.
🍂Membantu melindungi kulit.
. ✅ESTRAK BLADDERWRACK.
🍂Melindungi kulit dari pencemaran persekitaran seperti habuk, debu dan cahaya uv daripada menjejaskan kulit.
.

Hebat bukan? Jadi, jom cepat-cepat dapatkan DSS sekarang!😍.
.
Harga asal RM39
Promosi RM29
WHATSAPP 0169381686
.
#homespa
#sentaldaki #parut #strechmarks #feldatersang #Jengka23 #kulitlembuthalus #darina
#darinashowerscrub

<HILANG GATAL-GATAL KULIT IBU MENGANDUNG>
.
Betul kan? Sesetengah orang mempunyai alahan yang teruk semasa mengandung..
.
Share dari Puan Musfarah, kulit jadi gatal2 sejak mengandung & alhamdulillah selepas menggunakan #Darina shower scrub, gatal2 dh berkurang & semakin baik!
.
Banyak sangat kebaikan Darina ni antaranya:
.
💜boleh menghilangkan daki 💜Buang sel kulit mati
💜cantikkan kulit
ada vitamin c
💜cerahkan kulit
💜lembapkan kulit
💜bau wangi
halal utk solat
💜boleh hilang parut nipis
💜hilangkan selulit
💜buang lemak
.
Bahan2
.
🍇extract aloe vera
🍇extract walnut shell powder
🍇extract sejenis rumpai
🍇extract passion fruit
🍇extract olive oil
🍇extract minyak kelapa
.
Darina Shower Scrub
RM39
Promosi RM29
.
WHATSAPP 0169381686
@
Klik www.wasap.my/60169381686
#darinashowerscrub #DarinaLovers
#scrubbadan #homespa #ibumengandung #kulitsensitif #kulitlembuthalus #kulitgatal #bazaaronlinemalaysia #feldatersang #Jengka23 #sentaldaki #parut #strechmarks #DSS

THE POWER OF DARINA CANDY VIT C.😍 🍇Kaya dengan Vitamin C.
🍇Membantu melindungi badan daripada jangkitan penyakit.
🍇Membantu memelihara kesihatan tulang dan gigi.
🍇Anti-oksida yang bagus untuk tubuh badan.
🍇Membantu menjadikan kulit lebih sihat dan bermaya.
🍇Membantu memperbaiki tekstur kulit untuk menjadikan kulit lembut dan gebu
🍇 Membantu memberikan kulit bebas minyak, jerawat dan masalah tona tak sekata.
🍇 Membantu mencerahkan kulit.
🍇Memberi tenaga untuk tubuh badan.
🍇Memberi kesan kulit yang glowing.
🍇 Terdapat 2 perisa sedap iaitu blackcurrant dan apple.
-
Harga asal RM57.70
Promosi RM47

WHATSAPP 0169381686
@
Klik www.wasap.my/60169381686
#darina
#darinacandyvc
#beautybooster
#kulitlembuthalus #makanantambahan #vitamin #bazaaronlinemalaysia #feldatersang #Jengka23

Alhamdulilah hanya 1mingu penggunaan STH panau hilang,tidak terasa pedih kulit lembut sahaja... AgentDungunPaka

www.wasap.my/60139338408

#MemudarkanJerawat#Jeragat#Panau#bolehdigunakandibadan
#Digunakandimuka#kulitLembuthalus#kulitkusam#sunbrun#luluskkm#cantiksecarasemulajadi

Korang nak tahu apa bahan yang istimewa dalam gentle butter soap yang bessttt sangat ni?? Ni dia fungsi tiap2 bahan dalam sabun non toxic ni.. Scroll kanan tau.. 👉👉 #gentlebuttersoap #nontoxicbeauty #nontoxicsoap #shampoosantan #kulitlembut #kulitlembuthalus #antioksidan #kulitsekata #kulitlembap #parutpudar

Terima kasih kerana memilih dan percaya dengan Coconut Scrub Spa Treatment.
.

Haa...ni sis nak kongsikan kegembiraan customer bila Coconut Scrub Spa Treatment dah sampai.😍😍
.
.

Sapa yang tak happy bila barang sampai cepat. Hari ni order, esok dah sampai. Terima kasih juga pada Abam Poslaju yang delivery parcel kepada customer.😉😉
.

Macam mana nak order???
.

Senang ja..klik ja link Whatsapp kat bawah ni dan zaasss...sekelip mata sis balas mesej korang...
.
.

www.wasap.my/60182664487/RCS
www.wasap.my/60182664487/RCS
www.wasap.my/60182664487/RCS .

#lavellemalaysia #coconutscrubspatreatment #makeitdiffer #kulitcerah #kulitcerahberseri #kulitcerahgebu #kulitcerahdansihat #kulitcerahbercahaya #kulitcerahbersinar #kulitcerahglowing #kulitcerahlicin #cerahkankulit #cerahkankulitmuka #cerahkankulitkusam #cerahkankulitwajah #cerahkankulitanda #cerahkankulitdenganberkesan #lembutkankulit #lembutkankulitkasar #lembutkankulitsertamerta #lembutkankulitmuka #lembutkankulitwajah #lembutkankulitkaki #lembutkankulitsecarasemulajadi #lembutkankulitanda #lembutkankulitbadan #lembutkankulitkering #kulitlembut #kulitlembutdanhalus #kulitlembuthalus

"Alhamdulillah..dah sampai barang. Bau wangii, rasa nak makan.😂😂"
.

Assalamualaikum dan selamat malam semua.
.

Haa...sis nak kongsi kegembiran customer Coconut scrub Spa Treatment yang dah terima parcel.💃💃
.
.

Bukan apa, baru order ja semalam, hari ni dah Coconut Scrub Spa Treatment.
Sapa yang tak happy kan??
.

Sebab customer yang bayar cepat, sis memang terus hantar supaya dapat pun cepat.😉😉
.
.

Apaa??? Macam mana nak order???
.

Senang ja..klik ja link Whatsapp kat bawah ni dan zaasss...sekelip mata sis balas mesej korang...
.
.

www.wasap.my/60182664487/RCS
www.wasap.my/60182664487/RCS
www.wasap.my/60182664487/RCS .

#lavellemalaysia #coconutscrubspatreatment #makeitdiffer #kulitcerah #kulitcerahberseri #kulitcerahgebu #kulitcerahdansihat #kulitcerahbercahaya #kulitcerahbersinar #kulitcerahglowing #kulitcerahlicin #cerahkankulit #cerahkankulitmuka #cerahkankulitkusam #cerahkankulitwajah #cerahkankulitanda #cerahkankulitdenganberkesan #lembutkankulit #lembutkankulitkasar #lembutkankulitsertamerta #lembutkankulitmuka #lembutkankulitwajah #lembutkankulitkaki #lembutkankulitsecarasemulajadi #lembutkankulitanda #lembutkankulitbadan #lembutkankulitkering #kulitlembut #kulitlembutdanhalus #kulitlembuthalus

Perasan tak ? Kawan or diri sendiri mesti penah alami pekara ni time masuk office waktu pagi kemain Flawless kalah AdiraAF ?

Tapi lepas waktu petang makeup mulalah bercapuk time tu semua yang di sorok kantoi jerawat jeragat mula lahh nampak .

Haa biasalah mulut lelaki mesti akan mengusik " Aihh Maria pagi tadi aku tengok kau kemain lagi cun petang macam ni dah macam orang sakit ? "

Opsss! Dah ingat kita sakit . Haa aku pun banyak kali kena macam tu . Tapi dulu . Malu tau kalau orang tegur muka macam orang sakit
pada hal sihat walafiat .

Lepas amalkan Secret love untuk dalaman.. ehh satu badan kulit jadi sihat dan fresh bergabung pula dengan Herraz Glow Serum pore makin kecil lah. Itu yang makeup jadi A + .

#watsap 013 9726447

#Herrazskincare
#SkincareRoutine
#SerumGlowHerraz
#CleanserCreamHerraz
#SusukWajahNo1
#Serumglow
#Serumwajah
#Wajahpinkynatural
#MerawatJerawat
#Poremengecil
#KulitlembutHalus
#kulitLicin
#jerawatkecut
#parutpudar
#jeragatpudar
#WajahGlowshine
#SupplimentSecretLove
#SupplimentKesihatan
#matarabun
#matasilau
#kulitputihgebu
#kulitkusam
#sengguguthilang
#supplimentkecantikan
#porimengecil
#putihsatuBadan
#SkincareHarian
#Bedaksejukberhantu
#Mineralloosepowder

Hi Beauties.. 😘
.
🐚 2, 3 kucing berlari,
🐚 Manakan sama si kucing Pak Mat,
🐚 2, 3 boleh ku cari,
🐚 Manakan sama produk Mary Kay yang memikat. .
.
🐸 Haha...berpantun pulak kita. Ada yang nak balas pantun kita? Silakan.. Hehe..
.
🐸 Siapa yang memang mencari set penjagaan kulit yang more on AGEFIGHTING dan eksklusif dengan harga mampu milik, inilah jawapannya. .
.
🐸 Taw kan? Klo apply set yang antipenuaan ni memang awesome. Kulit jadi tegang, anjal, lembut, licin, cantik, bersih, sihat. Sebab apa? Sebab ciri2 ni perlu untuk antipenuaan. Yeala, nak AWET MUDA, mesti la kena ada ciri2 macam ni.
.
🐸 So, sebab ramai berminat nak skin AWET MUDA ni. Mary Kay buat promotion bulan ni. Supaya walaupun umur meningkat, skin tetap maintain sweet 21 giteww.. Heee...
.
Jom lah golek-golekkan handphone masing-masing sekarang. Harga menawan bisa menggetarkan jiwa dan poket. Hehe.. Just DM or WA 013-4230814. 💖

#skincare #skincareroutine #skincaremurah #agefighting #antipenuaan #antiaging #kulittegang #kulitmuda #youngerskin #renewskin #healthyskin #kulitmulus #kulitlembab #kulitlembuthalus #kulitanjal #awetmuda #skinsolution #skinsensitive #kulitberminyak #kulitkering #kulitnormal #dryskin #oilyskin #tipskulit #tipsskincare #beautytreats #beautytips #flawlessskin #glowingskin #pantun

Haii dear...Mau tau gaakk ?? 🌸

Berikut ciri-ciri persediaan KOLAGEN yang sudah mulai menipis didalam tubuh... Diantara nya mudah dilihat dari kondisi kulit kita : - Kulit menjadi kering, kusam, dan kasar, apa­lagi pada kulit yang sensitif akan terlihat garis-garis keriput.
- Kulit jadi rusak dan sangat mudah terkelupas sehingga terlihat "bersisik" pada permukaan kulit.
- Kulit bagian mata terlihat jelas banyak kerutan.
- Rambut mulai berguguran, dan menjadi tipis serta kusam.
- Kuku menjadi rapuh, cepat patah, dan kusam.
- Muncul Stretchmark

Apakah kamu mengalami salah satu masalah di atas? Segera tambah kadar KOLAGEN dalam tubuh kamu, cara paling gampang yaitu minum GLUCOLA MCI yang kaya kandungan Kolagen Dan Gluthatione.

Salam Sehat 👍

#glucola #glucolamci #gluthatione #collagen #antioksidan #kulitsehat #kesehatan #kecantikan #kulitbersih #agenglucola #jualglucola #bekasi #distributormci #antipenuaan #antiaging #kulitlembuthalus #hilangkankerut #hilangkanflek #atasinyerihaid #healthproduct #skinfood #bestproductmci

Credit to Beatrice Ching

Kewajipan selepas mandi. Mummy and baby Ethan wajib sapu PB LOTION ni. Bukan untuk kulit lembut je tau tapi yang bestnye PB LOTION ni ada fungsi extra sebagai ANTI NYAMUK. Wangian lavender yang harum tu buat nyamuk tak berani nak hinggap.

Kawasan kuates ni kalau musim hujan memang boleh tahan juga banyak nyamuk. Tambah lagi kulit baby Ethan sensitif. Kalau dah kena gigit nyamuk memang dia garu sampai merah2 lebam2.

Syukur sejak ada PB LOTION ni dah tak risau dah. Selamat untuk kegunaan seisi keluarga. Dengan isi sebanyak 350ml memang serius jimat weiii. Sebotol ni boleh guna sampai dua bulan lebih. Yang penting terlajak murah.

Kulit kaki bersisik dan tumit kaki merekah. Kulit ruam dan gatal2 highly recommended sapu PB LOTION ni. Grab sebotol untuk seisi keluarga.

#LotionAntiNyamuk
#KulitLembutHalus
#SayaGunaSayaJual
#AgenDiperlukan
#Projek100kSTGMA

Credit to Beatrice Ching

Kewajipan selepas mandi. Mummy and baby Ethan wajib sapu PB LOTION ni. Bukan untuk kulit lembut je tau tapi yang bestnye PB LOTION ni ada fungsi extra sebagai ANTI NYAMUK. Wangian lavender yang harum tu buat nyamuk tak berani nak hinggap.

Kawasan kuates ni kalau musim hujan memang boleh tahan juga banyak nyamuk. Tambah lagi kulit baby Ethan sensitif. Kalau dah kena gigit nyamuk memang dia garu sampai merah2 lebam2.

Syukur sejak ada PB LOTION ni dah tak risau dah. Selamat untuk kegunaan seisi keluarga. Dengan isi sebanyak 350ml memang serius jimat weiii. Sebotol ni boleh guna sampai dua bulan lebih. Yang penting terlajak murah.

Kulit kaki bersisik dan tumit kaki merekah. Kulit ruam dan gatal2 highly recommended sapu PB LOTION ni. Grab sebotol untuk seisi keluarga.

#LotionAntiNyamuk
#KulitLembutHalus
#SayaGunaSayaJual
#AgenDiperlukan
#Projek100kSTGMA

Credit to Beatrice Ching

Kewajipan selepas mandi. Mummy and baby Ethan wajib sapu PB LOTION ni. Bukan untuk kulit lembut je tau tapi yang bestnye PB LOTION ni ada fungsi extra sebagai ANTI NYAMUK. Wangian lavender yang harum tu buat nyamuk tak berani nak hinggap.

Kawasan kuates ni kalau musim hujan memang boleh tahan juga banyak nyamuk. Tambah lagi kulit baby Ethan sensitif. Kalau dah kena gigit nyamuk memang dia garu sampai merah2 lebam2.

Syukur sejak ada PB LOTION ni dah tak risau dah. Selamat untuk kegunaan seisi keluarga. Dengan isi sebanyak 350ml memang serius jimat weiii. Sebotol ni boleh guna sampai dua bulan lebih. Yang penting terlajak murah.

Kulit kaki bersisik dan tumit kaki merekah. Kulit ruam dan gatal2 highly recommended sapu PB LOTION ni. Grab sebotol untuk seisi keluarga.

#LotionAntiNyamuk
#KulitLembutHalus
#SayaGunaSayaJual
#AgenDiperlukan
#Projek100kSTGMA

Most Popular Instagram Hashtags