#kulitkering

MOST RECENT

🌸 Kebaikan Nufayla Serum 🌸
.
✔Melembapkan Kulit
✔Melembutkan Kulit
✔Merawat Parut
✔Melicinkan Kulit
✔Mencerahkan Kulit
✔️Menghilangkan Sunburn
✔Mengecutkan Jerawat
✔Mengecilkan Pori-Pori
✔Menghilangkan Jeragat
✔Menghilangkan Jerawat
✔Menanggalkan Sel Kulit Mati
✔Membersihkan Liang Pori Pori
✔Membantu Menegangkan Wajah
✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak
✔Menghilangkan Masalah Kulit Kering
.
.
📱Whatsapp ⬇️
+60133762699
.
🚗 Cod : Batang Kali , Serendah, Antara Gapi , Ulu Yam , Kuala Kubu Bharu.
📦Postage Seluruh Malaysia
.
.
#nufaylaserum
#nufaylaserumbatangkali
#kulitkering
#kulitkusam
#kulitsensitif
#kulitlembut
#kulitberminyak
#jeragat
#jerawatkecut
#parutjerawat
#tonakulitsekata
#parutpudar
#sunburn
#whitehead
#blackhead
#porimengecil
#poriporiterbuka
#merawatkulit
#merawatmasalahkulit
#cantikbersamanufayla
#cantiksihat
#cantiksambilmerawat
#tipskecantikan
#muamalaysia
#makeupmalaysia
#testimoninufaylaserumselangor

Malam yang sangat indah. Melakar sejarah penuh bermakna buat diri saya dan keseluruhan team MOS Nutraceutical Sdn Bhd.
Mendapat Anugerah Khas Juri dan di angkat menjadi IKON USAHAWAN KOSMETIK NEGERI KEDAH 2018. ..
.
Alhamdulillah... syukur pada Allah.
Terima kasih kepada barisan juri profesional yang mengiktiraf usaha kami selama ini dalam memperkasakan produk tempatan melalui Jus Annona inovasi dari Durian Belanda dan skincare Vitamin C Series by Annona, selain usaha kami membantu menambah nilai hidup usahawan-usahawan lain melalui program-program keusahawanan. ..
.
Terasa segala penat lelah saya dan team yang juga selama ini bertungkus lumus memberi pendedahan dan pendidikan yang betul mengenai penjagaan kesihatan dan kecantikan khususnya, dalam memberi kesedaran mengenai penjagaan kulit yang betul dan selamat, berbayar jua akhirnya.. 6 years of hard work..6 years of hard work finally paid off! 😭😭😭 TQ Allah. ..
.
TQ semua ♥️ .
Ony Nurhusni
Founder Annona & Vitamin C Series By Annona.
Ikon Usahawan Kosmetik Kedah 2018.

#PRUMERA #HUKK #vcsannona #vitamincseries #misigojesrayavcs

♥ TESTIMONI ♥ .
Nak kulit cantik, bersih dan sihat? Jom bertukar kepada Mary Kay. Dah tentu selamat dan berkesan 👍👍
.
Details on APRIL PROMOTION boleh whatsapp sis ya
.
====================
.
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
📲 0166457931 (ARIEZ)
.
www.wasap.my/60166457931
.
#marykaybeautyconsultant_ariez
#maryk_ariez #marykaymalaysia
#marykayselangor #marykaygombak #marykayklang
#produkbotanikal #pencucimuka
#jerawat #jeragat #kulitkering
#kulitkusam #kulitsenstive #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #makeupmurah #hantaran
#freegift #hadiah #bazarpaknil #sayajual #neelofa

*TIMEWISE MIRACLE SET*

Set Timewise Miracle adalah set anti penuaan. Sesuai untuk korang yang berumur 25 tahun ke atas.
Kita perlukan set penuaan kerana pada masa ini kulit sudah mula matang & menua. Banyak garis² halus muncul & skin cepat kusam.

Untuk memiliki wajah yang sihat, bersih & berseri 😍😍😍 serta muda dari usia sebenar dapatkan set Timewise Miracle!
Set ini terdiri daripada:

1️⃣ *CLEANSER 3-in-1*:
✅ Bertindak untuk mencuci, membersihkan segala kotoran & sel kulit mati
✅ Menyegarkan kulit ✅ Exfoliation/pengelupasan kulit secara halus, bukan menghakis lapisan kulit

2️⃣ *AGE-FIGHTING MOISTURIZER*
✅ Memberi kelembapan yang sangat diperlukan oleh kulit supaya kulit tidak terlalu kering atau terlalu berminyak.

3️⃣ *DAY SOLUTION SPF 35*
✅ Adalah krim siang yang mengandungi formula anti penuaan & SPF 35 yang bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari/uv yang boleh menyebabkan pertumbuhan jeragat, kemunculan garis² halus, kekedutan & kekusaman.

4️⃣ *NIGHT SOLUTION*
✅ Mengandungi Vitamin A, E & C
✅ Memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolagen semula jadi pada waktu malam.

Dapatkan set Timewise Miracle ini, wajah korang sihat, bersih & kelihatan muda dari usia sebenarnya.

Penggunaan satu set adalah selama 6 - 7 bulan dan ke atas. Sangat berbaloi & jimat untuk kulit kita.
.
====================
.
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
📲 0166457931 (ARIEZ)
.
www.wasap.my/60166457931
.
#marykaybeautyconsultant_ariez
#maryk_ariez #marykaymalaysia
#marykayselangor #marykaygombak #marykayklang
#produkbotanikal #pencucimuka
#jerawat #jeragat #kulitkering
#kulitkusam #kulitsenstive #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #makeupmurah #hantaran
#freegift #hadiah #bazarpaknil #sayajual #neelofa

Testimoni susu maez .
.
Whatsapp 0135925117

Memiliki khasiat mengontrol minyak di wajah dan mengobati jerawat, Tea Tree Leaf Oil yang asli cukup sulit didapat. .

Solusi mudahnya, Anda bisa gunakan Advanced Dynamics Mattifying Night Moisture dengan manfaat yang sama, bahkan lebih lengkap karena krim ini juga diperkaya animo-lysine complex dan ekstrak lentil seed yang dapat menyamarkan pori-pori pada wajah .
.
.
.
#JAFRACosmetics #JAFRAIndonesia #jafraskincare #skincarejafra #skincareinternational #skincareherbal #perawatankulit #kulitberjerawat #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitive #perawatanwajah #skincareBPOM #skincareamanbumil #skincareamanbusui #jafrasolo #jafrasemarang #jafrabalikpapan #jafrajogja #jaframedan #jafrabog #jafracileungsi #jafrabangkabelitung #jafralampung #jafrapalembang #jafragomalaysia

Selama seminggu ini kami telah menginformasikan tentang kandungan serta manfaat penggunaan Advanced Dynamics Mattifying. .
Nah sekarang, melalui video ini, JAFRA Lovers akan diberi tahu tentang cara penggunaan rangkaian perawatan Advanced Dynamics Mattifying yang baik dan benar. Simak ya!
#JAFRACosmetics #JAFRAIndonesia
#jafraskincare #skincarejafra #skincareinternational #skincareherbal #perawatankulit #kulitberjerawat #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitive #perawatanwajah #skincareBPOM #skincareamanbumil #skincareamanbusui #jafrasolo #jafrasemarang #jafrabalikpapan #jafrajogja #jaframedan #jafrabog #jafracileungsi #jafrabangkabelitung #jafralampung #jafrapalembang #jafragomalaysia

Nak kulit cantik, bersih dan sihat? Jom bertukar kepada Mary Kay. Dah tentu selamat dan berkesan 👍👍
.
Details on APRIL PROMOTION boleh whatsapp sis ya
.
====================
.
Mary Kay Independent Beauty Consutant
.
📲 0166457931 (ariez) .
www.wasap.my/60166457931
.
#marykaybeautyconsultant_ariez
#maryk_ariez #marykaymalaysia
#marykayselangor #marykaygombak #marykayklang
#produkbotanikal #pencucimuka
#jerawat #jeragat #kulitkering
#kulitkusam #kulitsenstive #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #makeupmurah #hantaran
#freegift #hadiah #bazarpaknil #sayajual #neelofa
#lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela.

Yeayyy, no more whitehead & blackhead😍😍😍

Regrann from @dyxymalaysia - 10-piece FREE GIFT. Kena cepat sebab free gift tak banyak dahhhhhh.
.
Iolls jarang buat tawaran meleleh macam ni. Special untuk korang yang setia support #Dyxy. .
Macam mana nak beli?
📲 klik link whatsapp dekat profile
📲 klik link whatsapp dekat profile
📲 klik link whatsapp dekat profile
.
.
#dyxycosmetics #dyxylipstick #lipstick #dyxbccream #dyxyoriginal #dyxyfacemist #mascara #dyxymascara #sunblock #jerawat #parutjerawat #kulitkering #foundation #makeuptutorial #teamfl

Regrann from @dyxymalaysia - 10-piece FREE GIFT. Kena cepat sebab free gift tak banyak dahhhhhh.
.
Iolls jarang buat tawaran meleleh macam ni. Special untuk korang yang setia support #Dyxy. .
Macam mana nak beli?
📲 klik link whatsapp dekat profile
📲 klik link whatsapp dekat profile
📲 klik link whatsapp dekat profile
.
.
#dyxycosmetics #dyxylipstick #lipstick #dyxbccream #dyxyoriginal #dyxyfacemist #mascara #dyxymascara #sunblock #jerawat #parutjerawat #kulitkering #foundation #makeuptutorial #teamfl

Regrann from @dyxymalaysia - 10-piece FREE GIFT. Kena cepat sebab free gift tak banyak dahhhhhh.
.
Iolls jarang buat tawaran meleleh macam ni. Special untuk korang yang setia support #Dyxy. .
Macam mana nak beli?
📲 klik link whatsapp dekat profile
📲 klik link whatsapp dekat profile
📲 klik link whatsapp dekat profile
.
.
#dyxycosmetics #dyxylipstick #lipstick #dyxbccream #dyxyoriginal #dyxyfacemist #mascara #dyxymascara #sunblock #jerawat #parutjerawat #kulitkering #foundation #makeuptutorial #teamfl

Jom cuba Azanis scar serum, membantu merawat masalah parut 2 kali lebih cepat berbanding produk lain 😉
.
Azanis Scar Serum, berbeza dgn produk lain sebab ia dari bahan semulajadi, vitamin E dan cocoa booster yg sesuai untuk semua jenis kulit. Di jamin takde kesan sampingan👍
Dapatkan yang Original..
.
--------------------------
Sesuai utk parut :
👉Parut jerawat
👉Stretch mark
👉Chicken pox
👉Parut luka / pembedahan
👉Parut timbul / keloid
.
.
------------------------------
Yang nak muka flawless tanpa parut jerawat 😩
.
Yang nak kulit bersih dan suci supaya orang sedap mata memandang 😎
.
Yang nak hilangkan parut sebelum kawin atau demi orang tersayang.
Whatsapp Ila 01156678269 whatsapp Ila 01156678269 .
#azanis #azanisscarserum #ubatparut #azanisoriginal #azanisubatparut
#azanisoriginalhq

Nampak tak kesan merah-merah pada badan baby ni hilang 100%?
.
.
Uolls rasa apa perasaan ibu ni bila kulit anak dia boleh sembut macam ni? Baru 5hari consume! 5HARI JE UOLLS!
.
.
Hebat tak penangan Susu Maaez ni? Ibu mana yang tak suka bila si kecil kembali ceria macam biasa kan? Kalau dulu asyik menangis sebab kesakitan sekarang asyik ketawa sambil bermain macam biasa.
.
.
Susu Maaez memang dikhaskan untuk mereka yang inginkan kulit cantik bebas dari sebarang masalah. Ingat, nak cantik diluar haruslah didalam pun kena cantik. Kalau dalam tak cantik, mana mungkin diluar pun turut cantik.
.
.
Bila cantik dari dalam, insyaAllah diluar diakan ada masalah. Kebanyakkan penyakit berpunca dari dalam badan kita, so nak tak nak memang kena jaga bahagian dalaman kita agar sentiasa sihat.
.
.
Suka tak kalau orang puji kulit kita cantik? Tipu la kalau tak suka. Sape tak suka pujian kan?
.
.
Kalau rasa nak berkulit cantik time raya nanti, meh la whatsapp saya cecepattt +60137270509 sebelum promosi tamat. Dah tamat nanti jangan menangis merayu-rayu mintak diskaun pulak😛💕💐

Most Popular Instagram Hashtags