[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kulithalus

MOST RECENT

Kenapa perlu berbelanja lebih??? Jika ada pilihan yang lebih murah setanding kualiti di Spa.. Pemakaian serum wajah semakin viral.Berhati-hatilah memilih yang TERBAIK buat wajah kita.

Kenapa perlu memilih Serum #vcsAnnona??
1. Serum organik,inovasi Ahli Farmasi berdaftar
2.Lulus KKM : NOT161004544K
3. Tiada bahan kimia merbahaya
4.Selamat digunakan untuk semua golongan termasuk bayi

Biar lambat asal tidak merbahaya

VCS is like your home spa.
Rawat kulit cara betul dan selamat walaupun hanya di rumah.
www.wasap.my/60194422187/vcs

#parut #paruthilang #pudarparut #liangporibesar #liangporimengecil #liangpori #antipenuaan #serumwajah #cerahkankulit #cerahberseri #jerawathilang #lembab #vitaminc #vitamincmurah #jeragat#kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitsihat #kulitberminyak #parutjerawat #parutpudar #jeragatpudar #jeragathilang #kulithalus #lembutkankulit

Hai semua. Morning ๐Ÿ’ž
.
Dah bagi makan ke kat cool-it korang tu? Kalau belum, mulakan sekarang!
.
Caranya beri makanan dari bahan semulajadi. Tanpa secalit bahan kimia. Contoh macam korang dok makan sayur untuk dapatkan Vitamin, samalah juga dengan kulit wajah kita ๐Ÿ™…
.
Tu yang ema nak peringat. kulit muka yang bersih, bebas jerawat, dan sihat adalah kulit muka yang diberi makanan yang cukup. Cara mudah untuk mendapatkan wajah yang sihat dan bebas dari cela, cubalah GREEN TEA MINT FACE SCRUB. Pasti korang takkan nyesal punya๐Ÿ˜š
.
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0197002868
Whatsapp 0197002868
Whatsapp 0197002868

Hai awak! Nak bagitau Green Tea Mint Face Scrub ni memang tengah HOT MELETOP tau ! Ramai dah jatuh hati dengan SCRUB ni ! Sebab apa?? Kami ada beratus-ratus testimoni yang berjaya!
โœ”Menyingkirkan sel kulit mati & kusam
โœ”Membersihkan kotoran dari dalam liang pori
โœ” Mengecilkan liang pori
โœ” Mengecutkan & merawat jerawat
โœ” Memudarkan parut jerawat/jeragat
โœ” Menanggalkan white/blackhead
โœ” Mencerah, melembutkan & melembabkan kulit

Bahan yang digunakan tersangat lah BERKUALITI
โœ”EXTRA Green Tea
โœ”EXTRA Argan Oil
โœ”EXTRA Walnut
โœ”EXTRA Stemcell
โœ”EXTRA Peppermint
๐Ÿ€Semestinya LULUS KKM

Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp 0194761913

Hai hai hai gojes...!!
Bila last korg scrub muka?
Semalam?Kelmarin?Bulan lepas?atau Tahun lepas?
.
Jgn lupa scrub muka tau. Scrub muka penting utk menanggalkan sel kulit mati supaya tidak menebal kat muka korg tu. So pilihan yg terbaik adalah Green Tea Mint Face Scrub yg telah menjadi viral di malaysia..!! Jom cekidaut apa kebaikan scrub ni ๐Ÿ’ƒ
.
๐ŸŒบKANDUNGAN GREENTEA MINT FACE SCRUB๐ŸŒบ
.
๐Ÿ’‹Deionised water
๐Ÿ’‹Menthol (Mint)
๐Ÿ’‹Greentea
๐Ÿ’‹Walnut
๐Ÿ’‹Stemcell
๐Ÿ’‹Argan .
.
๐ŸŒบGREENTEA MINT FACE SCRUB๐ŸŒบ
.
Diformulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu bahan semulajadi seperti greentea (teh hijau) dan peppermint yang terlalu banyak khasiat untuk kulit wajah. .
.
๐ŸŒบFUNGSI GREENTEA MINT FACE SCRUB๐ŸŒบ
.
.
๐ŸŒฟ Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!
๐ŸŒฟ Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan.
๐ŸŒฟ Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah.
๐ŸŒฟ Menghilangkan lebam bawah mata.
๐ŸŒฟ Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat.
๐ŸŒฟ Melindungi kulit wajah dari sinaran matahari.
๐ŸŒฟ Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan peppermint!
.
๐Ÿ’ฐHARGA: RM38.00 (EXCLUDE POSTAGE)
.

Susu Maaez, Susu Untuk Kulit.

Siapa boleh minum Susu Maaez ni?
.
.
Semua peringkat umur boleh minum. Sangat bagus untuk cantikkan dan lembutkan kulit. Bagus juga untuk minda. 1 kotak ada 20 sachets. Berat 1 kotak 560gram.
.
Kelebihan Susu Maaez;
.
.
๐Ÿ‘‰Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
๐Ÿ‘‰Membantu mengatasi masalah kulit ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
๐Ÿ‘‰Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
๐Ÿ‘‰Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
๐Ÿ‘‰Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah
๐Ÿ‘‰Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan
๐Ÿ‘‰Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan
๐Ÿ‘‰Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
๐Ÿ‘‰Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
๐Ÿ‘‰Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu
๐Ÿ‘‰Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
๐Ÿ‘‰Mengurangkan masalah keguguran rambut
.
.
Whatsapp fuza 0179779176๐Ÿ˜˜

Testimoni Body Key Challenge

Yuk yang mau buat resolusi untuk tahun 2018

Caranya ya ini P n B ( protein mix bodykey ) selain rasanya enak juga mengandung 25 vitamin ,mineral juga serat setelah minum kenyang happy tummy tapi gk buat buncit ya

Fungsinya buanyak :
1. Pengganti makanan
2. Membnt regenerasi sel
3. Yg gym diminum stlh gym tuk memperbaiki otot2 yg cedera
4. Kulit menjd lbh cerah n halus
5. Membnt menetralkan asam lambung
6. Tuk kesehatan tulang
7. Membantu pertumbuhan tuk anak2
8. Membnt pertumbuhan rambut,kuku
9. Bisa awet muda y guys

Info dan konsultasi gratis
WA 0856 6766 3999
line thomas_chow
Dm

#kulitsegar #kulithalus #kulitputih #minumansehat #minumankesehatan #protein #proteinamway #bodykey #slimmingworld #slimmimg #diet # instadaily #instapic #instagram #HealthierTogether #HealthCore #healthydrink #amwaylife #amwayindonesia #amwaymedan #amwaysiantar #wajahcerah #wajahhalus #langsing #caraperutlangsing #dietgampang #byeperutbuncit

Fuhhh selamat aku!

Tula, orang tua cakap sebelum majlis duduk rumah jela, tak payah gatal nak keluar berjimba-jimba. Banyak lagi keje nak dibuat sebelum majlis akad. Tapi aku degil. Konon nak ikut sangat trend buat party tamat zaman bujang tepi pantai. Hambik, mendapat aku kulit terbakar jadi merah macam udang kena salai. Nak ngadu kat mak? Kirim salam bye bye jela.
.
Nasiblah kak syad sebelah umah ni datang malam tu. Asalnya dia nak hantar gubahan hantaran untuk majlis aku, tapi bila tengok muka aku dah serupa hantu, terkejut dia. Terus, dia balik umah dia, dan datang balik umah aku bawa sebiji kotak kaler hijau. Katenye ada skrub yang dibuat dari greentea. .
Greentea ni katenye lagi ada tannis yang memang bagus untuk kurangkan bengkak pada kulit atau rawat rasa pedih akibat sunburn. Aku pun, malas pikir panjang sebab memang stress tengok muka sendiri. Lalu aku pun guna. .
Dann guest what. Dalam masa seminggu kulit muka aku semakin pulih dan kembali macam dulu. Jangan kata merah-merah, kulit menggelupas yang berkuping-kuping tu pun dah licin.
Laagi best dengan parut jerawat, bintik hitam, bintik puteh pon habes dia sapu. Memang hebat. Ai is teruja you! ๐Ÿ˜
.
Sampaikan mak andam yang mekapkan aku sebelum majlis akad tu pon puji. Katenya kulit aku cantik, senang segala bagai foundation nak resap. Mekap pon jadi smooth jer.
.
Alhamdulillah nasib jumpa kak syad malam tu. Kalau tak, menanges la aku tak berlagu sambil gigit bunga telur belakang dulang hantaran ittew.
.
Awak yang bakal pengantin tu, kalau nak tampil cantik berseri sebelum majlis akad, marilah try greentea mint face scrub ni. Boleh wasap no saya ni.
http://www.wasap.my/60133187935/scrubviral
Recommended. Terbaikk. ๐Ÿ‘

Hai semua. Morning ๐Ÿ’ž
.
Dah bagi makan ke kat cool-it korang tu? Kalau belum, mulakan sekarang!
.
Caranya beri makanan dari bahan semulajadi. Tanpa secalit bahan kimia. Contoh macam korang dok makan sayur untuk dapatkan Vitamin, samalah juga dengan kulit wajah kita ๐Ÿ™…
.
Tu yang ema nak peringat. kulit muka yang bersih, bebas jerawat, dan sihat adalah kulit muka yang diberi makanan yang cukup. Cara mudah untuk mendapatkan wajah yang sihat dan bebas dari cela, cubalah GREEN TEA MINT FACE SCRUB. Pasti korang takkan nyesal punya๐Ÿ˜š
.
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 013-2582878
Whatsapp 013-2582878
Whatsapp 013-2582878

Malu dngn kulit kusam,, berminyak, jerawatan ๐Ÿ˜ญ Mau nge post foto harus di edit2 dulu biar cantik ๐Ÿ˜
.
CANTIK ga harus edit2 an kaliiii,, perawatan ajaaaa..
Untungnya udh ikut perawatan Herbal FRUTABLEND yg bikin kulit jd MULUS + CERAH ๐Ÿ˜˜ Selfie jadi makin pede Tanpa Edit Edit an ๐Ÿ˜
.

#hwi #joinhwi #hwipekanbaru #hwijakarta #jualfrutablend #jualwmp #jualglucella #jualdtozym #wmp #wmpmurah #frutablend #frutablendmurah #dtozym #dtozymmurah #cmp #cmpmurah #glucella #calseabone #mrpro #nesv #kulitputih #kulithalus #kulitcerah #obatjerawat #jerawat #bekasjerawat #flek #pemutih #pemutihwajah

Body Butter Paling Mantap ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Kalau Saya Bilang mantap artinya memang Bagus Sekali ๐Ÿ˜˜
.
Tekstur Krim Kental tetapi langsung meresap dan seketika melembabkan
.
Beda Jauhh dengan body butter lain merek Ternama yang lebih berminyak dan lengket saat berkeringat
.
Body butter ini sanggup melembabkan kulit dan mencegah jaringan kulit untuk pecah saat menghadapi kehamilan
.
Lebih bagus lagi aroma body butter ini sangat lembut dan mencegah nyamuk untuk mendekat
.
Sangat aman dan recomended untuk anak ๐Ÿ˜
.
Saat ini Masih Dalam periode promo expo Di Bulan Januari.

Jangan sampe nyeseeel saaay nanti harga kembali normal.. .
MORE INFO :
WA : 081291219671
.
. #bodybutter #pelembabkulit #perawatankulit #solusikulitkering #solusikulitpecah #kulithalus #penghilangselulit #strechmark #antiaging #bebasselulit #perawatanwanita #bodycare #womencare #likeforlike #bestseller #bestproduk

PLUM PELANGSING DIET DETOK UNTUK LANGSING SEHAT, Praktis Turun Berat 2-5 KG Dalam 10 Hari, PLUM OPTRIMAX Dengan Buah Plum Manis Kaya Gizi, Buah Plum Dalam Kemasan ini Berfungsi Mengecilkan Lingkar Perut, Menurunkan Berat Badan, Menurunkan Kolesterol, Membersihkan Endapan Minyak dan Lemak (Detoksifikasi) Mampu Melancarkan BAB dan Kandungan Probiotik Menjaga Kesehatan Usus โ— Produk ini Aman 100% Herbal sudah BerSertifikat FDA Singapura, BPOM dan HALAL ๐ŸŽ Kami juga menyediakan Jelly Optrimax Rasa Blueberry Yang Dapat Berfungsi Mengontrol Nafsu Makan Berlebih dan Kandungan Vit C nya membantu Penyerapan Nutrisi Makanan ...untuk Info lebih dan Konsultasi silahkan WA/LINE : 081225643580 klik Follow dan Like ya.... #susumeriah #susubadan #susubadanmeriah #susuibususuterbaikdidunia #imunisasi #imunisasitubuh #imunisasibayi #kulitsihat #kulitcantik #kulithalus #delima #korma #manis #herbal #herbalalami #obat #obatherbal #bayi #hamil #quotes #quotesoftheday #tipssehat #tipshamil #hamilmuda #jakarta #bayilucuindonesia #baby #baju #bajuhamil #doa

MANFAAT MINYAK BULUS GINGSENG ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ‘‰ Membuat payudara jadi lebih berisi, besar, kencang, padat, terangkat & montok.
๐Ÿ‘‰ Memutihkan, mengencangkan & Menghaluskan kulit wajah/badan
๐Ÿ‘‰ Memperlambat keriput kulit dan penuaan dini sehingga wajah lebih kencang halus dan bercahaya
๐Ÿ‘‰ Mengencangkan dan mencerahkan kulit muka & membuat wajah awet muda, menghilangkan komedo dan memperkecil pori" wajah menjadikan wajah glowing lembab terawat dan bersih
๐Ÿ‘‰ Menyembuhkan jerawat batu dan nanah serta bekas" nya, kulit terkelupas kena air panas/api/knalpot, mengobati kulit yang gatal gatal/eksim.
๐Ÿ‘‰ Menghilangkan flek flek hitam di wajah sehingga wajah lebih cantik merata tanpa flek.
๐Ÿ‘‰ Untuk obat urut dapat menghilangkan linu-linu/kaku di tangan & di kaki.
๐Ÿ‘‰ Mencerahkan kulit wajah kering, sensitif dan kusam.
๐Ÿ‘‰ Menyembuhkan lemah syahwat, Ejakulasi dini & impotensi.
๐Ÿ‘‰ Membuat alat vital ( penis ) pria menjadi besar, panjang, keras berotot, tahan lama saat hubungan intim
๐Ÿ‘‰ dan masalah" lainnya.
.
Minyak bulus 30ml (harga Rp.180.000)
.
Promo beli 1 geratis 1
Beli 2 geratis 3
Beli 3 geratis 5
.
Konsultasi dan tanya - langsung saja chat ke๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Wa 085746844864
.
#minyakbulus #minyakbulusampuh #minyakbulussuper #minyakbulusasli #minyakbulusmurni #payudarakencang #kulithalus #wajahglowing #jerawathilang #kulitcerah #penisbesar #tahanlama #alatvital #sayangsuami #sayangisteri #bulus #kenyal #padat #berisi #besar #panjang #kuat #minyak #ori #kembaliperawan

MANFAAT MINYAK BULUS GINGSENG ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ‘‰ Membuat payudara jadi lebih berisi, besar, kencang, padat, terangkat & montok.
๐Ÿ‘‰ Memutihkan, mengencangkan & Menghaluskan kulit wajah/badan
๐Ÿ‘‰ Memperlambat keriput kulit dan penuaan dini sehingga wajah lebih kencang halus dan bercahaya
๐Ÿ‘‰ Mengencangkan dan mencerahkan kulit muka & membuat wajah awet muda, menghilangkan komedo dan memperkecil pori" wajah menjadikan wajah glowing lembab terawat dan bersih
๐Ÿ‘‰ Menyembuhkan jerawat batu dan nanah serta bekas" nya, kulit terkelupas kena air panas/api/knalpot, mengobati kulit yang gatal gatal/eksim.
๐Ÿ‘‰ Menghilangkan flek flek hitam di wajah sehingga wajah lebih cantik merata tanpa flek.
๐Ÿ‘‰ Untuk obat urut dapat menghilangkan linu-linu/kaku di tangan & di kaki.
๐Ÿ‘‰ Mencerahkan kulit wajah kering, sensitif dan kusam.
๐Ÿ‘‰ Menyembuhkan lemah syahwat, Ejakulasi dini & impotensi.
๐Ÿ‘‰ Membuat alat vital ( penis ) pria menjadi besar, panjang, keras berotot, tahan lama saat hubungan intim
๐Ÿ‘‰ dan masalah" lainnya.
.
Minyak bulus 30ml (harga Rp.180.000)
.
Promo beli 1 geratis 1
Beli 2 geratis 3
Beli 3 geratis 5
.
Konsultasi dan tanya - langsung saja chat ke๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Wa 085746844864
.
#minyakbulus #minyakbulusampuh #minyakbulussuper #minyakbulusasli #minyakbulusmurni #payudarakencang #kulithalus #wajahglowing #jerawathilang #kulitcerah #penisbesar #tahanlama #alatvital #sayangsuami #sayangisteri #bulus #kenyal #padat #berisi #besar #panjang #kuat #minyak #ori #pembesarpantat

MANFAAT MINYAK BULUS GINGSENG ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ‘‰ Membuat payudara jadi lebih berisi, besar, kencang, padat, terangkat & montok.
๐Ÿ‘‰ Memutihkan, mengencangkan & Menghaluskan kulit wajah/badan
๐Ÿ‘‰ Memperlambat keriput kulit dan penuaan dini sehingga wajah lebih kencang halus dan bercahaya
๐Ÿ‘‰ Mengencangkan dan mencerahkan kulit muka & membuat wajah awet muda, menghilangkan komedo dan memperkecil pori" wajah menjadikan wajah glowing lembab terawat dan bersih
๐Ÿ‘‰ Menyembuhkan jerawat batu dan nanah serta bekas" nya, kulit terkelupas kena air panas/api/knalpot, mengobati kulit yang gatal gatal/eksim.
๐Ÿ‘‰ Menghilangkan flek flek hitam di wajah sehingga wajah lebih cantik merata tanpa flek.
๐Ÿ‘‰ Untuk obat urut dapat menghilangkan linu-linu/kaku di tangan & di kaki.
๐Ÿ‘‰ Mencerahkan kulit wajah kering, sensitif dan kusam.
๐Ÿ‘‰ Menyembuhkan lemah syahwat, Ejakulasi dini & impotensi.
๐Ÿ‘‰ Membuat alat vital ( penis ) pria menjadi besar, panjang, keras berotot, tahan lama saat hubungan intim
๐Ÿ‘‰ dan masalah" lainnya.
.
Minyak bulus 30ml (harga Rp.180.000)
.
Promo beli 1 geratis 1
Beli 2 geratis 3
Beli 3 geratis 5
.
Konsultasi dan tanya - langsung saja chat ke๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Wa 085746844864
.
#minyakbulus #minyakbulusampuh #minyakbulussuper #minyakbulusasli #minyakbulusmurni #payudarakencang #kulithalus #wajahglowing #jerawathilang #kulitcerah #penisbesar #tahanlama #alatvital #sayangsuami #sayangisteri #bulus #kenyal #padat #berisi #besar #panjang #kuat #minyak #ori #pembesarpenis

MANFAAT MINYAK BULUS GINGSENG ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ‘‰ Membuat payudara jadi lebih berisi, besar, kencang, padat, terangkat & montok.
๐Ÿ‘‰ Memutihkan, mengencangkan & Menghaluskan kulit wajah/badan
๐Ÿ‘‰ Memperlambat keriput kulit dan penuaan dini sehingga wajah lebih kencang halus dan bercahaya
๐Ÿ‘‰ Mengencangkan dan mencerahkan kulit muka & membuat wajah awet muda, menghilangkan komedo dan memperkecil pori" wajah menjadikan wajah glowing lembab terawat dan bersih
๐Ÿ‘‰ Menyembuhkan jerawat batu dan nanah serta bekas" nya, kulit terkelupas kena air panas/api/knalpot, mengobati kulit yang gatal gatal/eksim.
๐Ÿ‘‰ Menghilangkan flek flek hitam di wajah sehingga wajah lebih cantik merata tanpa flek.
๐Ÿ‘‰ Untuk obat urut dapat menghilangkan linu-linu/kaku di tangan & di kaki.
๐Ÿ‘‰ Mencerahkan kulit wajah kering, sensitif dan kusam.
๐Ÿ‘‰ Menyembuhkan lemah syahwat, Ejakulasi dini & impotensi.
๐Ÿ‘‰ Membuat alat vital ( penis ) pria menjadi besar, panjang, keras berotot, tahan lama saat hubungan intim
๐Ÿ‘‰ dan masalah" lainnya.
.
Minyak bulus 30ml (harga Rp.180.000)
.
Promo beli 1 geratis 1
Beli 2 geratis 3
Beli 3 geratis 5
.
Konsultasi dan tanya - langsung saja chat ke๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Wa 085746844864
.
#minyakbulus #minyakbulusampuh #minyakbulussuper #minyakbulusasli #minyakbulusmurni #payudarakencang #kulithalus #wajahglowing #jerawathilang #kulitcerah #penisbesar #tahanlama #alatvital #sayangsuami #sayangisteri #bulus #kenyal #padat #berisi #besar #panjang #kuat #minyak #ori #kembaliperawan

MANFAAT MINYAK BULUS GINGSENG ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ‘‰ Membuat payudara jadi lebih berisi, besar, kencang, padat, terangkat & montok.
๐Ÿ‘‰ Memutihkan, mengencangkan & Menghaluskan kulit wajah/badan
๐Ÿ‘‰ Memperlambat keriput kulit dan penuaan dini sehingga wajah lebih kencang halus dan bercahaya
๐Ÿ‘‰ Mengencangkan dan mencerahkan kulit muka & membuat wajah awet muda, menghilangkan komedo dan memperkecil pori" wajah menjadikan wajah glowing lembab terawat dan bersih
๐Ÿ‘‰ Menyembuhkan jerawat batu dan nanah serta bekas" nya, kulit terkelupas kena air panas/api/knalpot, mengobati kulit yang gatal gatal/eksim.
๐Ÿ‘‰ Menghilangkan flek flek hitam di wajah sehingga wajah lebih cantik merata tanpa flek.
๐Ÿ‘‰ Untuk obat urut dapat menghilangkan linu-linu/kaku di tangan & di kaki.
๐Ÿ‘‰ Mencerahkan kulit wajah kering, sensitif dan kusam.
๐Ÿ‘‰ Menyembuhkan lemah syahwat, Ejakulasi dini & impotensi.
๐Ÿ‘‰ Membuat alat vital ( penis ) pria menjadi besar, panjang, keras berotot, tahan lama saat hubungan intim
๐Ÿ‘‰ dan masalah" lainnya.
.
Minyak bulus 30ml (harga Rp.180.000)
.
Promo beli 1 geratis 1
Beli 2 geratis 3
Beli 3 geratis 5
.
Konsultasi dan tanya - langsung saja chat ke๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Wa 085746844864
.
#minyakbulus #minyakbulusampuh #minyakbulussuper #minyakbulusasli #minyakbulusmurni #payudarakencang #kulithalus #wajahglowing #jerawathilang #kulitcerah #penisbesar #tahanlama #alatvital #sayangsuami #sayangisteri #bulus #kenyal #padat #berisi #besar #panjang #kuat #minyak #ori #pembesarpenis

MANFAAT MINYAK BULUS GINGSENG ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ‘‰ Membuat payudara jadi lebih berisi, besar, kencang, padat, terangkat & montok.
๐Ÿ‘‰ Memutihkan, mengencangkan & Menghaluskan kulit wajah/badan
๐Ÿ‘‰ Memperlambat keriput kulit dan penuaan dini sehingga wajah lebih kencang halus dan bercahaya
๐Ÿ‘‰ Mengencangkan dan mencerahkan kulit muka & membuat wajah awet muda, menghilangkan komedo dan memperkecil pori" wajah menjadikan wajah glowing lembab terawat dan bersih
๐Ÿ‘‰ Menyembuhkan jerawat batu dan nanah serta bekas" nya, kulit terkelupas kena air panas/api/knalpot, mengobati kulit yang gatal gatal/eksim.
๐Ÿ‘‰ Menghilangkan flek flek hitam di wajah sehingga wajah lebih cantik merata tanpa flek.
๐Ÿ‘‰ Untuk obat urut dapat menghilangkan linu-linu/kaku di tangan & di kaki.
๐Ÿ‘‰ Mencerahkan kulit wajah kering, sensitif dan kusam.
๐Ÿ‘‰ Menyembuhkan lemah syahwat, Ejakulasi dini & impotensi.
๐Ÿ‘‰ Membuat alat vital ( penis ) pria menjadi besar, panjang, keras berotot, tahan lama saat hubungan intim
๐Ÿ‘‰ dan masalah" lainnya.
.
Minyak bulus 30ml (harga Rp.180.000)
.
Promo beli 1 geratis 1
Beli 2 geratis 3
Beli 3 geratis 5
.
Konsultasi dan tanya - langsung saja chat ke๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Wa 085746844864
.
#minyakbulus #minyakbulusampuh #minyakbulussuper #minyakbulusasli #minyakbulusmurni #payudarakencang #kulithalus #wajahglowing #jerawathilang #kulitcerah #penisbesar #tahanlama #alatvital #sayangsuami #sayangisteri #bulus #kenyal #padat #berisi #besar #panjang #kuat #minyak #ori #pembesarpayudara

Available
Heritage Products, Castor Oil, The Palma Christi, 4 fl oz (120 ml)
HOT SELLER ! HOT SELLER ! ๐Ÿ’— Imported Castor Oil (Minyak Jarak)
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
Apa kebaikan #MinyakJarak #castoroilheritage ni ? Macam mana nak guna ? Nak pakai ?
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
โœ” Melebatkan rambut dgn kadar segera dan berkesan. 3 kali lebih pantas berbanding minyak2 natural yg lain.
โœ” Menghilangkan garis halus dan kedutan pada wajah.
โœ” Menghilangkan jerawat, jeragat dan bintik hitam pada wajah.
โœ” Menghaluskan kulit telapak kaki dan menghidarkan kekeringan.
โœ” Ubat Insomnia - Sapukan di sekeliling mata sebelum tidur.
โœ” Menghilangkan kelemumur.
โœ” Melembapkan bibir, siku dan buku lali.
โœ” Menghilangkan kelemumur dan kuping kepala.
โœ” Boleh digunakan pada kulit bayi.
โœ” Boleh dijadikan bahan campuran masker wajah.
โœ” Melebatkan bulu mata, bulu kening, janggut, misau dan mestilah RAMBUT ๐Ÿ’‹
โœ” Boleh dijadikan make up remover.
โœ” Meransang pembaharuan kulit baru.
โœ” Menghilangkan parut dan strechmarks terutamanya utk wanita selepas bersalin.
โœ” Merawat masalah KELEMUMUR.
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
#heritagecastoroil#castoroil
#MasalahRambut #RambutPanjang #RambutSihat #RambutHitam #RambutLebat #Kelemumur #InsomniaMalaysia #Parut #strechmarksMalaysia #BekasParut #KulitHalus #Kutil #antipenuaan #BuluMataLebat #Parut #Jeragat #BintikHitam #MinyakJarak #MinyakCastor #MinyakKastor #PelebatRambut #ShampuRambut #RambutGugur #RawatanRambut #CastorOilMalaysia

DELUXE BEAUTY ULTRA LIGHTING CREAM
.
.
โœ”NOT171100053K
๐Ÿ’ฏProduct Of Royal International Pakistan
๐Ÿ“†1-3 Days :Moisturising Effect
๐Ÿ“†4-5 Days :Smoothing Effect
๐Ÿ“†6-8 Days : Spots Removal
๐Ÿ“†In 14 Days : Whitening Effect
.
.
Dapatkan Trial Cream Anda Sekarang ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

FACIAL WASH GREEN TEA .
Membersihkan wajah di malam hari sangatlah penting ya dearsss, karena salah satu penyebab jerawat adalah menumpuknya debu atau kotoran di wajah semalaman
.
Aroma greentea dari facial wash Batrisyia Herbal ini bikin ketagihan...
Mau capek bagaimanapun ada dorongan untuk selalu cuci muka karna aromaya yg begitu nenangin dan ngangenin๐Ÿ˜‰
.
Komposisi : ๐Ÿƒ Aqua, KOH, VCO, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Olive oil, Salt, Gliserin, Propolis, Aloe Barbadensis Leaf, Extract Green Tea, Natural Fragrance
.
Manfaat :
1. Menghaluskan
2. Melembutkan
3. Mencerahkan kulit
4. Mengatasi jerawat
.

Variant :
100 ml : 35.000
250 ml : 55.000
.
Konsultasi /Order
081326262007
.
#facialwash #sabunmuka #mengusirjerawat #handbody #melembabkan #mencerahkan #greentea #bodylotion #kulithalus #kulitmulus #herbal

Most Popular Instagram Hashtags