#kulitgebusgebas

1290 posts

TOP POSTS

PUNCA utama masalah kolestrol yang dihadapi RAKYAT MALAYSIA ialah melalui PEMAKANAN.
Jangan risau, korang masih boleh makan TAPI DENGAN SYARAT amalkan minum F2F FAT DESTROYER untuk membantu menyingkirkan KOLESTROL dan LELEMAKS yang dah lama bertapa dalam badan korang tu !!
JOM HAPUSKAN LELEMAKS DAN KOLESTROL dalam badan F2F FAT DESTROYER .
F2F FAT DESTROYER BERFUNGSI ~MENYINGKIRKAN LEMAK DAN KOLESTROL
~MEMBAKAR LEMAK WALAUPUN KETIKA TIDUR
~MENINGKATKAN METABOLISME
~MENCERAHKAN KULIT,FLAWLESS GEBU GEBAS giteww..
JANGAN RAGU RAGU LAGI DENGAN F2F FAT DESTROYER . WASSAP #f2f #f2ffatdestroyer #jomkurusbersamaf2f #jomkrusdancantik #kulitgebusgebas

0111 4987755
0111 4987755
0111 4987755

Good Morning Uolls.
.
Healthy Breakfast for today 😍😍😍
.
Enough for me
.
Mengenyangkan & Menyihatkan badan.
.
Heww....Heww.... 😊😊😊
.
#kulitgebusgebas
#KempenHealthyBeautyFamily
#BisnesswithTLG
#WNG
#RYG

Manfaat vitamin C plus shaklee!! Jom baca sama2
*meransang pembetukan collagen
*mencantikkn kulit
*tingkat kn sistem imun
*memperbaiki simptom pendarahan
*mengekalkn kolestrol sihat
*memperbaiki insomnia,stress &masalah mental

Sebotol ada 180biji & boleh tahan sampai 6 bulan!!!
Memang berbaloi3...... Whatsapp saya ya
Jamalia
016-6677676

Alhamdulillah..order Kali ni ramai yang Nak set malacep Ni..Semua Nk gojes Di pagi Raya nt..akak yakin dengan produk Mary Kay ni Sbb tu akak berani jual.akak pakai dan akak jual.
.
Yang penting kena SABAR.Mary Kay BUKAN produk nakcerahdalammasa3hari#kulitgebusgebas#3hari.Minta maaf yer..Kita Nak kulit Kita sihat cerah secara semula jadi.Xnak rosak dikemudian Hari.
.
Ni akak Nk share Cket pasal Serum malacep ni..Yang Nak Beli set pun boleh..loose item pun boleh.
.
🌷ULTIMET SERUM MALACEP🌷
.
👉🏻Mencerahkan serta-merta dan dari masa ke semasa untuk menyekatakan tona kulit. 👉🏻Membantu kulit mendapatkan semula kelembapan dan mengekalkan kejelasan tona kulit. 👉🏻Meningkatkan kecerahan kulit, tekstur dan memudarkan bintik-bintik hitam.
.
🔴 Serum adalah makanan bagi kulit anda untuk memperbaiki tona tidak sekata, kesan hitam jerawat, jeragat dan memilihara kembali sel-sel kulit supaya tampak cantik🤗🤗
.
Berminat Nak tahu lebih lanjut cepat-cepat whatapps akak yer.

Whatsapp
018 8732535
Juliana
BC MK

BY 1 GET 1 FREE

Wow.. cantik manis terletak pada diri awak sayang.

Jom grab

whtsapp : 160192344460

#produkfawless
#kulitgebusgebas #bellarinalover

Siapa yang susah Nak cari foundation yang sesuai dengan jenis kulit?
Pernah beli foundation lepas tu guna sekali terus wajah breakout, kering, menyebabkan jerawat atau semakin berminyak?

Kalau u olls ada menghadapi masalah di atas setiap Kali Nak guna atau beli atau cuba foundation, u olsss MUST try #MaryKay foundation. Mary Kay liquid Foundation ni dikeluarkan mengikut jenis kulit.

1.Luminous Wear sesuai utk kulit normal to Dry Skin.memberi kelembapan kepada kulit supaya kulit tidak kelihatan merekah & bercapuk
2.Matte Wear sesuai untuk combination to oily skin .Melembapkan kulit tanpa mengeluarkan kelitan & lebihan minyak
Serious, once u olls dah guna foundation ni....cmfrm uolsss tk mnyesal , Tekstur nyee yang ringan & mudah serap.Sebab OIL FREE ..ia mengandungi vitamin E , Dan membantu membina kolegan dalam kulit.Antioksida yg boleh melindungi wajah dari radikal bebas... Ap tunggu lagi?????? Jom grab....berbaloi baloiiii 😍😍☺☺☺☺☺👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Independent beauty consultant Mary Kay
Eija Jamaludin
0143307183
#marykay #marykaycosmetics #marykaymalaysia #students #foundation #marykayfoundations #marykaycccream #wanita #wangsamaju #perempuancantik #uitmshahalam #model #kerajaannegeri #badancantik2014 #majalah #jomcantik #kulit #kulitgebusgebas

Cuaca panasss ginii..kulit makinnn kusam
Maka, tambah dos air
Maintain amik #gojesbyQaaehgold sepaket sehari cukup😍

#kulitgebusgebas
#seluruhmalaysia
#kolagen

Calit-calit kulit segar.
Calit calit kulit lembut.
Bau wangi sangat.
Sapu kat tumit, hilang rekahan.
Sapu kt ketiak, terus cerah wangi.
Sapu kat muka, alahai sejuk dan lembap.
Sapu kat kawasan strechmark, boleh slow2 pudar.
Pastu macam mana mereka tak jatuh cinta dengan Majraha kalau gini kesan dia. Ramai kata RM 65.00 ni mahal.
Sayang, mahal jika tengok pada harga. Tp bila tengok pada manfaat produk yang kita akan dapat, alahai berbaloi sangat! Banyak kegunaan dia. 😊
Terus cakap, murah! Berbaloi.
Trust me! ☝🏻 Kandungan Majraha MaxWhite® Losyen Pemutih Perfume nie 100 ml yer.. Tahan lebih dari sebulan.. Losyen nie pati pekat taw. Sapu skit pun dh cukup utk ratakan pd kulit.. Nak kesan dan tindakbalas yg lebih cepat, boleh sapu lebih sikit. ✌🏻️ # 📞 012-7848489

#MajrahaMaxWhite #Majraha #testimoniMajraha #testimoniMajrahaMaxWhite #losyenajaib #losyenwangi #losyenpemutih #losyencerahgebu #losyenputihgebu #kulitgebu #kulitcantik #kulitgebusgebas #MajrahaFoundation #MajrahaSuperSilkyFoundation #krimwajah #krimjerawat #krimjeragat #stokisMajraha #testimoniMajrahaSuperSilkyFoundation

MOST RECENT

Calit-calit kulit segar.
Calit calit kulit lembut.
Bau wangi sangat.
Sapu kat tumit, hilang rekahan.
Sapu kt ketiak, terus cerah wangi.
Sapu kat muka, alahai sejuk dan lembap.
Sapu kat kawasan strechmark, boleh slow2 pudar.
Pastu macam mana mereka tak jatuh cinta dengan Majraha kalau gini kesan dia. Ramai kata RM 65.00 ni mahal.
Sayang, mahal jika tengok pada harga. Tp bila tengok pada manfaat produk yang kita akan dapat, alahai berbaloi sangat! Banyak kegunaan dia. 😊
Terus cakap, murah! Berbaloi.
Trust me! ☝🏻 Kandungan Majraha MaxWhite® Losyen Pemutih Perfume nie 100 ml yer.. Tahan lebih dari sebulan.. Losyen nie pati pekat taw. Sapu skit pun dh cukup utk ratakan pd kulit.. Nak kesan dan tindakbalas yg lebih cepat, boleh sapu lebih sikit. ✌🏻️ # 📞 012-7848489

#MajrahaMaxWhite #Majraha #testimoniMajraha #testimoniMajrahaMaxWhite #losyenajaib #losyenwangi #losyenpemutih #losyencerahgebu #losyenputihgebu #kulitgebu #kulitcantik #kulitgebusgebas #MajrahaFoundation #MajrahaSuperSilkyFoundation #krimwajah #krimjerawat #krimjeragat #stokisMajraha #testimoniMajrahaSuperSilkyFoundation

BY 1 GET 1 FREE

Wow.. cantik manis terletak pada diri awak sayang.

Jom grab

whtsapp : 160192344460

#produkfawless
#kulitgebusgebas #bellarinalover

Sambil buat karipap pusing utk jualan esok, masuk lagi payment sekotak #MajrahaMaxWhite® dari cust yang sangat sopan butir bicaranya. Mintak izin nak buat cuba dulu 1 box. 💓 Alhamdulillah (الحَمْدُ لِلّٰهِ) Segala puji bagi Allah.
Rezeki kakSiti ❤️ Ramai nak kakSiti bantu mereka utk hilangkan sunburn, kulit kering, kulit sensitif, badan berbau, ketiak basah. KakSiti xder nak bantu macam mana pun, melainkan hanya dengan Majraha! Produk ni memang berkesan.
Boleh sapu kt muka skali. Tu yg best sgt! Kulit lembut ja, wangi plak tu. ☺️ Done terima payment RM 65.00 utk sekotak Majraha. Syukur 🌷 .
Klik di bawah untuk lebih 👇👇👇 #testimoni #testimonmajraha😘
.
http://www.wasap.my/60183902259
.
Postage seluruh Malaysia 😘
.
Page fb : Majraha Maxwhite _by Siti
Ig : @putih_gebu_wangi
.

#MajrahaMaxWhite #Majraha #testimoniMajraha #testimoniMajrahaMaxWhite #losyenajaib #losyenwangi #losyenpemutih #losyencerahgebu #losyenputihgebu #kulitgebu #kulitcantik #kulitgebusgebas #MajrahaFoundation #MajrahaSuperSilkyFoundation #krimwajah #krimjerawat #krimjeragat #stokisMajraha #testimoniMajrahaSuperSilkyFoundation
#PremiumEjen_Luver9/Majraha
#SalomaArmada
#Pikatsuami
#Wangiharummalam

💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏

Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇 ❤Masalah celah kangkang hitam 🙊
❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak hitam
❤Masalah tangan hitam dari muka 👩🏾
❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠
❤Masalah hitam di sekeling buah da2 👙
❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah
❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅
❤Masalah siku hitam ❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵
❤Masalah perot merekah terok
❤Masalah liang pori terbuka
❤Masalah sunburn hitam merelit
❤Masalah parut campak
❤Masalah kulit kering bersisik
❤Masalah panau pada seluruh badan
❤Masalah kulit kedut 💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙 .
Klik di bawah untuk lebih 👇👇👇 #testimoni #testimonmajraha😘
.
http://www.wasap.my/60183902259/PromosiMajraha
.
Postage seluruh Malaysia 😘
.
Page fb : Majraha Maxwhite _by Siti
Ig : @putih_gebu_wangi
.

#MajrahaMaxWhite #Majraha #testimoniMajraha #testimoniMajrahaMaxWhite #losyenajaib #losyenwangi #losyenpemutih #losyencerahgebu #losyenputihgebu #kulitgebu #kulitcantik #kulitgebusgebas #MajrahaFoundation #MajrahaSuperSilkyFoundation #krimwajah #krimjerawat #krimjeragat #stokisMajraha #testimoniMajrahaSuperSilkyFoundation
#PremiumEjen_Luver9/Majraha
#SalomaArmada
#Pikatsuami
#Wangiharummalam

Puan Siti Fatimah Che Awang
Premium Leader
SALOMA ARMADA
018-3902259

❝ KETIAK MAKIN CERAH DAN WANGI ❞

MAJRAHA MAXWHITE BUKAN SAJA MENJADI KEGILAAN PARA GADIS DAN IBU IBU, MALAH ABANG ABANG PUN RAMAI YANG ORDER TAU

Nak tahu sebab apa??? . .
Bau dia wangi sangat sangat. Sungguh kakSiti tak bohong ehh. Kalau badan jenis berpeluh, memang Majraha berkesan untuk hilangkan bau peluh

Sapa yang jenis tapak kaki keras dan merekah tu, sapu ja Majraha tiap-tiap hari. In shaa Allah lembut cam sutera jadinya nnt. 😁😁 Hilang pecah2 kat tapak kaki

Yg gelap dicerahkan
Yg keras dilembutkan
Yg berbau diwangikan
Packaging kaler pink ala2 sweet gitu
Senang nk bawa kemana2
Letak dalam handbag 1, dalam kereta 1, kt rumah 1.
NAMPAK JA PAKAI, PAKAI JA NAMPAK

Complete❗

#MajrahaMaxWhite #Majraha #testimoniMajraha #testimoniMajrahaMaxWhite #losyenajaib #losyenwangi #losyenpemutih #losyencerahgebu #losyenputihgebu #kulitgebu #kulitcantik #kulitgebusgebas #MajrahaFoundation #MajrahaSuperSilkyFoundation #krimwajah #krimjerawat #krimjeragat #EjenMajraha #testimoniMajrahaSuperSilkyFoundation
#PremiumEjen_Luver9/Majraha
#SalomaArmada
#bazaarpaknil

*Majraha MaxWhite® Losyen Putih Inspired Perfume - Valentino* untuk rujukan sis yer.

MAJRAHA melalui proses pengilangan bertaraf GMP, Halal, bersih dan suci.
100% buatan Malaysia.
Mendapat kelulusan KKM sejak 2012 ✅

PRODUK MAJRAHA YANG TELAH
MENDAPAT KELULUSAN KKM SEJAK DIPERKENALKAN. ❌ no chemical
❌ no mercury
❌ no agen pemutih kulit

Semuanya berasaskan herba-herba alam semulajadi yang diformulasi secara terbaik di makmal sebelum dihasilkan di pasaran.

7 BAHAN SEMULAJADI MAJRAHA MAXWHITE 🔴Serbuk mutiara asli
🔴Jojoba
🔴Bengkuang
🔴Sun block protection
🔴Collagen
🔴Vitamin A,C,E
🔴Wangian bunga lavender & vanila ✔LULUS KKM
✔SPF 15

Bahan2 yg digunakan amat berkualiti.
Ramai yg telah mencuba dan sgt berpuas hati. ====================
Kegunaan Majraha Maxwhite ====================
💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏

Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇 ❤Masalah celah kangkang hitam 🙊
❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak hitam
❤Masalah tangan hitam dari muka 👩🏾
❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠
❤Masalah hitam di sekeling buah da2 👙
❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah
❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅
❤Masalah siku hitam ❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵
❤Masalah perot merekah terok
❤Masalah liang pori terbuka
❤Masalah sunburn hitam merelit
❤Masalah parut campak
❤Masalah kulit kering bersisik
❤Masalah panau pada seluruh badan
❤Masalah kulit kedut 💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙 For detail info please whatspp👇👇 KakSiti ➡018-3902259
KakSiti ➡018-3902259
KakSiti ➡018-3902259

#MajrahaMaxWhite #Majraha #testimoniMajraha #testimoniMajrahaMaxWhite #losyenajaib #losyenwangi #losyenpemutih #losyencerahgebu #losyenputihgebu #kulitgebu #kulitcantik #kulitgebusgebas #MajrahaFoundation #MajrahaSuperSilkyFoundation #krimwajah #krimjerawat #krimjeragat #EjenMajraha #testimoniMajrahaSuperSilkyFoundation
#PremiumEjen_Luver9/Majraha
#SalomaArmada

❝ EDISI RAYA 2017 MAJRAHA MINITURE SET ❞
RAYA bersama MAJRAHA

Ya awak, MAJRAHA EDISI ISTIMEWA sempena RAYA dah keluar.

Set lengkap; ❤️2 pcs lotion mini Majraha Maxwhite
❤️1 pcs sabun Majraha Mellow Beauty Bar
❤️1 pcs Majraha Supersilky Foundation ❤️1 pcs 2 in 1 Majraha Coffee Mask + Scrub
❤️Perfume Majraha

Didatangkan lengkap dengan kotak cantik lagi 😍😍😍 Dah boleh fikir nak bagi GIFT RAYA 🎁 ↪ 🎀Utk bonda?
🎀Utk ibu mertua?
🎀Utk isteri?
🎀Utk tunang?
🎀Untuk girlfriend?
atau jadikan hadiah buat diri sendiri.

Setiap seorang MESTI MILIKI set ini‼️ Klik link di bawah untuk order 👇👇👇 http://www.wasap.my/60183902259/PromosiSetMiniture

http://www.wasap.my/60183902259/PromosiSetMiniture

http://www.wasap.my/60183902259/PromosiSetMiniture

#MajrahaMaxWhite #Majraha #testimoniMajraha #testimoniMajrahaMaxWhite #losyenajaib #losyenwangi #losyenpemutih #losyencerahgebu #losyenputihgebu #kulitgebu #kulitcantik #kulitgebusgebas #MajrahaFoundation #MajrahaSuperSilkyFoundation #krimwajah #krimjerawat #krimjeragat #EjenMajraha
#PremiumEjen_Luver9/Majraha
#SalomaArmada
#Majraha
#MajrahaMaxwhite
#MajrahaSupersilkyFoundation
#MajrahaMellowbar

BADAN TAK BERBAU DAN TAK MELEKIT. .
.

Losyen #Majraha maxwhite digunakan sebagai deodorat, masalah badan berbau dan melekit kini tiada lagi.😉😘
.
Klik di bawah untuk lebih 👇👇👇 #testimoni #testimonmajraha😘
.
Whatsapp kami 0183902259
.
Postage seluruh Malaysia 😘
.
Page fb : Majraha Maxwhite _by Siti
Ig : @putih_gebu_wangi
.

#MajrahaMaxWhite #Majraha #testimoniMajraha #testimoniMajrahaMaxWhite #losyenajaib #losyenwangi #losyenpemutih #losyencerahgebu #losyenputihgebu #kulitgebu #kulitcantik #kulitgebusgebas #MajrahaFoundation #MajrahaSuperSilkyFoundation #krimwajah #krimjerawat #krimjeragat #testimoniMajrahaSuperSilkyFoundation
#PremiumEjen_Luver9/Majraha
#SalomaArmada

Nak cantik?? nak wangi?? berbaloi2 utk dpatkan Losyen pencerah nie tau 😙😙 Wasaap ajer no 0176347931..In shaa Allah akan di reply secepat😅😊
.
#MajrahaMaxWhite #Majraha #testimoniMajraha #testimoniMajrahaMaxWhite #losyenajaib #losyenwangi #losyenpemutih #gengpikatsuami #losyencerahgebu #losyenputihgebu #kulitgebu #kulitcantik #kulitgebusgebas #kpop #putihkorea #freegift #sapusapuputih #putihgebuwangi

ESP RESTOCK 😍😍😍 Sape nak order lagi ESP blh order sekarang ngan saya...
Stock laku keras...
Sape cepat dia dapat.... Nak tunggu next batch lmbt lg....selepas 6 june baru ada semula... ESP

Minum ESP shaklee boleh kenyang sepanjang berpuasa...inshaallah... Whatsapp saya ya..
016-6677676
Lia

Siapa yang susah Nak cari foundation yang sesuai dengan jenis kulit?
Pernah beli foundation lepas tu guna sekali terus wajah breakout, kering, menyebabkan jerawat atau semakin berminyak?

Kalau u olls ada menghadapi masalah di atas setiap Kali Nak guna atau beli atau cuba foundation, u olsss MUST try #MaryKay foundation. Mary Kay liquid Foundation ni dikeluarkan mengikut jenis kulit.

1.Luminous Wear sesuai utk kulit normal to Dry Skin.memberi kelembapan kepada kulit supaya kulit tidak kelihatan merekah & bercapuk
2.Matte Wear sesuai untuk combination to oily skin .Melembapkan kulit tanpa mengeluarkan kelitan & lebihan minyak
Serious, once u olls dah guna foundation ni....cmfrm uolsss tk mnyesal , Tekstur nyee yang ringan & mudah serap.Sebab OIL FREE ..ia mengandungi vitamin E , Dan membantu membina kolegan dalam kulit.Antioksida yg boleh melindungi wajah dari radikal bebas... Ap tunggu lagi?????? Jom grab....berbaloi baloiiii 😍😍☺☺☺☺☺👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 www.Wassap.My/60196403549

#ibcMK
#marykay #marykaycosmetics #marykaymalaysia #students #foundation #marykayfoundations #marykaycccream #wanita #perempuancantik #model #badancantik2017 #majalah #jomcantik #kulit #kulitgebusgebas

Most Popular Instagram Hashtags