#kulitgebu

MOST RECENT

JANGAN ZOOM !
Pasti korang akan jeles bila tengok kulit dia yang sekarang lebih licin flawless dan glowing.

Sebenarnya tak perlu apply itu ini untuk dapatkan skin yang cantik cukup hanya rajin mencuci wajah & amalkan Herraz Glow Serum

Ini bukan cakap kosong tapi dah terbukti dengan testimoni yang kami hidangkan untuk santapan korang sebagai bukti. Korang boleh lihat sendiri sebelum & selepas penggunaan.

Sekarang pilihan terletak pada tangan korang sama ada hulungkan tangan untuk kami bantu merawat masalah kulit atau biarkan kulit korang semakin rosak.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Nk pinggang macam kerengga??
Payudara mantol,tegang,x gelebeh.??
Punggung tonggek...??
Miss v ketat sendat padat..super grip...??
Mai guna #pinklady
.
Dlu cik abam nk manja2 pn jarang sekali...
Sekarang????
Asik nk brkepit je 😍
Asik mintak je....padu uolss
MERECIKKKK πŸ’¦πŸ’¦ Ape tunggu lagi uos
Xkn nk tggu cik abam x blik rumah bru nk brtindak.... Nk special??
.
wassap 01XXX

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

Nk pinggang macam kerengga??
Payudara mantol,tegang,x gelebeh.??
Punggung tonggek...??
Miss v ketat sendat padat..super grip...??
Mai guna #pinklady
.
Dlu cik abam nk manja2 pn jarang sekali...
Sekarang????
Asik nk brkepit je 😍
Asik mintak je....padu uolss
MERECIKKKK πŸ’¦πŸ’¦ Ape tunggu lagi uos
Xkn nk tggu cik abam x blik rumah bru nk brtindak.... Nk special??
.
wassap 01XXX

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

"Setiap malam saya mesti sapu HERRAZ GLOW SERUM dekat wajah, sebab tu jerawat saya cepat kecut "
.
Cikla tak minta banyak cuba korang baca sendiri feedback customer yang kami berikan.
.
Sanggup repeat kali kedua itu tanda produk kami memang berkesan membantu merawat kulit kalian.
.
Jadi tanpa waswas anda gunaa. Sebab produk kami LULUS KKM.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
βœ”οΈBody yg mantap, seksi
βœ”οΈBreast yg montok
βœ”οΈPungung yg gebu
βœ”οΈMiss V yg ketat
βœ”οΈRambut yg semakin lebat
βœ”οΈKulit yg cantik,putih
βœ”οΈRawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat πŸ’ͺ
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah.
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. πŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌ .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! πŸ’ƒπŸΌ .
πŸ“₯ 01XXX
πŸ“₯ 01XXX
πŸ“₯ 01XXX

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

Kehadiran anak ini akan melengkapi keluarga kita. Kehadirannya akan menjadi berkah yg luar biasa baik bagi orang tua maupun sanak saudaranya.πŸ‘ͺ Terus ikhtiar, do'a dan tawakkal. Serahkan dg sabar, ikhlas semua usaha dan ikhtiar kita pada Allah semata. Semua dan perjuanganmu, sebiji zarrah pun bernilai di mata Allah.!🚼
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Share masalah anda seputar kesehatan organ wanita atau tentang keterlambatan kehamilan

Follow:
@geray_promil
@geray_promil
@geray_promil
@geray_promil
@geray_promil πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
οΈβœ” contact person πŸ“±BBM: DD49481A πŸ“±WA: 082247196263 ️ ️

Feedback cstme ;)
.
Alhamdulilah penggunaan set combo detox mask & coffee scrub ni uolls. .
.
Ada nampak perubahan tak. .best kan. .kalau uolls ada masalah mcm ni cepat2 wassap esya nanti esya adjust mana yg sesuai k . .
.
let's syantik sama2.
.
Wassap esya
.
πŸ“² 0178067750
πŸ“² 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask

Feedback cstme ;)
.
Alhamdulilah penggunaan set combo detox mask & coffee scrub ni uolls. .
.
Ada nampak perubahan tak. .best kan. .kalau uolls ada masalah mcm ni cepat2 wassap esya nanti esya adjust mana yg sesuai k . .
.
let's syantik sama2.
.
Wassap esya
.
πŸ“² 0178067750
πŸ“² 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask

Hye korang. .buat apa tue. .promo raya mega sales maseh on tau . .lagi ada brapa ari lagi nak raya dah. .uolls dah bsedia nak dapat kulit fololes cantik lom . .jgn risau dengan temyracle selamat cantik :)
.
Wassap esya
.
πŸ“² 0178067750
πŸ“² 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask

😱 BOOBS GETTING BIGGER😍 😱 PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE 😍😍 😱 .
Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?

JANGAN RISAU! πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ πŸ’• PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! πŸ’• 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸
πŸ‘πŸ» Fountain makanan tambahan belia.
πŸ‘πŸ» Peningkatan Payudara dan ketegasan.
πŸ‘πŸ» Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
πŸ‘πŸ» Mengetatkan faraj dan peremajaan.
πŸ‘πŸ» Kesihatan faraj dan libido.
πŸ‘πŸ» Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
πŸ‘πŸ» Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
πŸ‘πŸ» Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
πŸ‘πŸ» Berkesan untuk penurunan berat badan.
πŸ‘πŸ» High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
πŸ‘πŸ» Meningkatkan aliran darah.
πŸ‘πŸ» Mencegah risiko osteoporosis.
πŸ‘πŸ» Menentang gejala menopause. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Dengan harga yang amat berpatutan, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. πŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌ .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! πŸ’ƒπŸΌ . πŸ“₯ 01xxx
πŸ“₯ 01xxx
πŸ“₯ 01xxx

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah#boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

FACE OIL MARY JARDIN

Merawat masalah jerawat, blackhead,whitehead, kulit kering dan berminyak, masalah gatal-gatal ,kulit sensitif serta menaturalkan kulit wajah.
.
100% botanical oil :)
.
Fast action:
Go to Profile @maryjardin.syieda > Link whatsapp 😊

#naturalskincare #maryjardin #maryjardinterengganu #jerawatkecut #parutpudar #paruthilang #parut #paruthitam #parutjerawat #parutlekuk #parutwajah #flawlessskin #jeragatpudar #jeragathilang #jerawatkecut #mukacantikberseri #cantik #nakcantik #cantiksemulajadi #maryjardinterengganu #mjterengganu #faceoil #claymask #mukalicin #mukalicinhalus #kulitgebu #kulitkusam #jerawatbadan #tanggaldaki #baubadanhilang

FACE OIL MARY JARDIN

Merawat masalah jerawat, blackhead,whitehead, kulit kering dan berminyak, masalah gatal-gatal ,kulit sensitif serta menaturalkan kulit wajah.
.
100% botanical oil :)
.
Fast action:
Go to Profile @maryjardin.syieda > Link whatsapp 😊

#naturalskincare #maryjardin #maryjardinterengganu #jerawatkecut #parutpudar #paruthilang #parut #paruthitam #parutjerawat #parutlekuk #parutwajah #flawlessskin #jeragatpudar #jeragathilang #jerawatkecut #mukacantikberseri #cantik #nakcantik #cantiksemulajadi #maryjardinterengganu #mjterengganu #faceoil #claymask #mukalicin #mukalicinhalus #kulitgebu #kulitkusam #jerawatbadan #tanggaldaki #baubadanhilang

Most Popular Instagram Hashtags