[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kulitgebu

113398 posts

TOP POSTS

Love yourself, take time to do something relaxing, pamper yourself in as many ways as u can... My spa day is awesome....
Nak Kulit Gebu gebas, putih 1 badan tanpa cela??? DM laju2.. nk share rahsia.
#spaday #purple #pinkladymodel #pinkladybodyperfection #thursday #pampermyself #kulitgebu #kulitcantik #kulitputih #selangorian #seksigirl #flawlessskin

Haa percaya tak dengan Miracle Cleanser dan Miracle Water toner? Ajaib sangat!
.
Dua produk ini dapat membersihkan muka kita dari segala kekotoran dan minyak berlebihan sampai lah yang paling degil tu! Then,jangan lupa dengan Toner sebab ia membersihkan lagi dan menyegarkan wajah anda sepanjang hari.
.
All You, All Natural, All Bella
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 237 6690
.
Facebook.com/AlbellaBeauty
.
Instagram: AlbellaBeauty
.
#albellabeauty #jerawat #jeragat #bintikhitam #putih #antiaging #whitening #sayajual #produkkecantikan #ibuputih #collagen #beautyproduct #treatment #protection #glowing #beautynhealth #skincare #sayajualmurah #syukurselalu #kulitcerah #penjagaanwajah #krimputih #facialwash #kulitgebu

Cantiknya SET TRUDOLLY by @missfazura ni!
Secantik dan segebu kulit Fazura tau. Dah lama Fazura amalkan SET TRUDOLLY ni!
Patutlah kulit ni putih pinkish, sihat, gebu dan halus. Rupanya nilah rahsia kecantikan artis Fazura!
.
Baru jer launcing pada 27/9/2017 sama dengan Birthday Fazura!
.
Apa yang OHSEM SANGAT dalam SET TRUDOLLY ni!!!
.
Ada dua botol rupanya, yang mempunyai TUGAS dan FUNGSI yang berlainan :
.
❤️ BEAUTY BOOSTER ❤️ DETOX PRO
.
❤️ BEAUTY BOOSTER
Khas untuk merawat kulit yang bermasalah. Jerawat, Jeragat, Parut, Kulit kusam, kulit kering dan macam-macam masalah kulit. Kulit jadi Flawless, sihat, halus dan gebu. Parut dan jeragat hilang semuanya.
.
❤️ DETOX PRO
Khas untuk sistem penghadman. Kita makan macam-macam makanan. Jadi kenalah buang. Supaya tak berkumpul toksid. Yang jadikan kulit kusam, gelap, gemuk dan macam - macam penyakit. Makan apa jenis makanan sekalipon, sebelum tido, makan dulu DETOX PRO, bangun pagi terus melawas. TRUDOLLY ni jaga kecantikan LUARAN dan DALAMAN sekali! Tu yang kulit cantik, sihat dan gebu gebas!
.
Harga CUKUP MURAH 👇👇👇
.
RM 99 SEKOTAK
RM 99 SEKOTAK
.
DAPATKAN FREE TOTE BAG DENGAN PEMBELIAN 2 KOTAK TRUDOLLY BY FAZURA!
.
Nak cantik macam @missfazura,
Whtsapp sis di 👇👇
.
.
📲 0122990266

TRUDOLLY BEAUTY BY FAZURA ni walaupun kotaknya Pink, tapi lelaki pon bole konsume tau!
Dah ramai lelaki konsume dan kulitnya makin cerah dan!
.
Lelaki dan perempuan bole makan!KESAN dilihat setelah 2 minggu konsume TRUDOLLY. Paling sihat dan paling selamat!
.
SUPERBBB kulit cantik dan badan sihat dengan BEAUTY BOOSTER dan DETOX PRO!
Kulit makin cerah dan naik seri. Jerawat pon tak tumbuh dah. Parut beransur pergi...
.
Dapatkan HARGA PROMOSI MURAH GILLEEER!!!
.
. 📲 0122990266

SIAPA TAK HAPPY DAPAT KULIT CANTIK!
.
.
.
Kalau kulit dah flawless macam @nabila.razali siapa tak happy? makeup macammana pun mesti Nampak cantik!
.
Yang penting amalkan produk ALBELLA ni dan hasilnya anda sendiri boleh tengok. Kulitnya yang bersih dan putih!
.
All You, All Natural, All Bella
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 237 6690
.
Facebook.com/AlbellaBeauty
.
Instagram: AlbellaBeauty
.
#albellabeauty #jerawat #jeragat #bintikhitam #putih #antiaging #whitening #sayajual #produkkecantikan #ibuputih #collagen #beautyproduct #treatment #protection #glowing #beautynhealth #skincare #sayajualmurah #syukurselalu #kulitcerah #penjagaanwajah #krimputih #facialwash #kulitgebu

PENYELESAIAN JAUNDICE SI MANJA 👶👶
.
BEAUMAMA + BEAUBABY 👇
.
✅ Mommy tengah hamil elok amal pengambilan beaumama untuk mencegah baby lahir dari terkena jaundice.
✅Mommy tengah menyusu amal beaumama, melalui susuan ibu dapat mengurangkan jaundice baby.
✅Baby baru lahir boleh menggunakan mandian beaubaby untuk mencegah dan mengurangkan jaundice.
✅Mommy ada anak yang mempunyai masalah ruam badan boleh amal beaubaby
✅ Si manja demam panas tak sedap badan boleh menggunakan mandian organik beaubaby.
.
COMBO TERHEBAT UNTUK SI MANJA DAN MOMMY 👩👶
.
Click link di bio untuk mommy order ☝

#sayajual #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #ayer8 #poslaju #bazarmalaysia #fattzura #fattahamin #maydan #usahawanmuda #igshop #terapiinstagram #vsireh #olicandypremium #olicandyxfattahamin #acne #jerawat #beaumama #beaubaby #jaundice #demamkuning #g6pd #ekzema #gatalkulit #kulitgebu #mommytobe #ajimaura #daundukunganak .

@Regranned from @nursajat_stokisselangor - Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah.
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .

SUZANA 📲📲📲012 6211523 📲📲📲012 6211523

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

3 minggu berWD, inilah hasil dia. Walaupun tak banyak sangat perubahan tapi puas hati sangat. Kulit nampak lebih sihat dan berseri seri dari sebelum ni. Bentuk wajah pun nampak v-shape dah. Eyebag ke mata panda pun dah tak kelihatan lagi. .
.
Siapa nak macam ni?
Tak perlu sapu kat muka pun tapi kesan dia boleh nampak kat muka dan satu badan.
Hanya dgn satu krim kecantikan Teknologi Nano je saiyang uols dapat semua ni.
.
.
WD bukan skincare tapi kesan dia setanding skincare.
WD juga bukan losyen kurus tapi kesan dia boleh v-shape kan bentuk muka uols.
Dan WD bukan krim pemutih tapi boleh memutihkan kulit korang bukan muka sahaja malah satu badan.
.
.
Sebab apa?
Dalam WD ada bahan bahan hebat spt PUERARIA MIRIFICA, GLUTATHIONE & ARBUTIN, NIACINAMIDE, AKAR TREE PEONY dan banyak lagi yang tak pernah jemu bagi zat zat utk mencantikkan kulit wajah korang.
.
.
Jadi tak perlu pelik la jika makin konsisten makin cerah sekata, makin anjal awet muda sampai ada yang tertipu kata pergi buat suntikkan botox/vitamin c.
TAK PERLU semua tu saiyanggg.
Ya, hanya perlu calit kat 3 point nadi sahaja dah cukup utk dapatkan kesan setanding cucuk menyucuk ni.😍
.
.
Jangan lama sangat usha saiyanggg. Meh grab cepat sementara masih promo RM75 ni. Kan nanti habis promo uolsss masih dok usha lagi.
Lambat calit lambat cantik😘

Korang breakfast apa? Jom amalkan ambik shake esp untuk mulakan hari.
Lebih sihat, kenyang dan sedap.

Kini sale esp 4 botol pada 5% diskaun.
Hubungi kak anah 0122195919

#shaklee #shakleemurah #espshaklee #kulitputih #kulitgebu

MOST RECENT

Selamat pagi,
.
Sempena Goodbye December, Kami nak share produk paling mewah dan paling laris dalam Shaklee.
.
Produk ni bernama Vivix dan diambil masa berpuluh tahun oleh para saintis dan doktor di Shaklee US untuk menghasilkannya.
.
Kaya dengan resveratrol menjadikan produk ini popular sebagai produk 'anti-ageing', dan mengekalkan kesihatan bersama.
.
Produk Vivix ni telah melalui KAJIAN KLINIKAL DIBAWAH PIHAK KE-3 bagi membuktikan keberkesanan dan keselamatannya.
.
Setakat kajian saintis dunia, tiada side effect resveratrol lagi yang dijumpai. Maka supplements ini sangat selamat.
.
Vivix juga mendapat pengiktirafan Dr Elizabeth Blackburn iaitu Pemenang Nobel Prize Winner.
.
Haaa bukan calang-calang tau.
.
So, share sikit kebaikan Vivix:
✅sesuai untuk turunkan kolesterol dan lemak tepu
✅Cantikkan kulit
✅lebatkan rambut
✅beri tenaga
✅sesuai untuk mereka yang alami masalah backpain.
✅trying to conceive
✅masalah penyakit wanita
✅alami masalah sendi
✅kebas-kebas otot
.
Vivix ni sesuai untuk lelaki dan wanita. Orang dewasa sehingga warga emas.
.
Orang yang tiada penyakit boleh ambil untuk tenaga dan kecantikan serta kesihatan yang baik diusia tua.
.
Boleh hadiahkan kepada ibu bapa yang sudah berusia atau hadiahkan pada pasangan anda untuk kesihatan yanv lebih baik dan berpanjangan.
.
1 botol tahan 2 bulan+++
.
TOTAL PENJIMATAN
RM 390
.
Untung ke terlajak untung
.
Harapan kami semoga anda gembira dan sihat selalu
.
013 9909 501
.
#shakleetaiping #shakleeKL #shakleenilai #shakleesepang #awesomepregnancy #shakleeeffects #kulitcantik #shakleemurah #putihgebucerah #getyourdreamskin #kulitgebu #flawless #shakleeseremban #shakleeenstek

🌸MK BEAUTY SCRUB (SCRUB KUNYIT HOMEMADE)
🌸 SELAMAT TINGGAL KEPADA MASALAH
✔ Jerawat
✔ Jeragat dan Bintik Hitam
✔ Kulit Kusam
✔ Parut Berlubang dan Parut Hitam
✔ Sel Kulit Mati
✔ Whitehead dan Blackhead
✔ Pori-pori Terbuka
✔ Kesan Sunburn
✔ Breakout
.
DAN MILIKI KULIT
✔ Glowing & Flawless
✔ Cerah dan Bersih
✔ Tegang dan Lembut
✔ Bebas Jerawat dan Jeragat
✔ Tiada Lagi Muka Gelap dan Kering
✔ Putih dan Berseri
.
Harga mampu milik ✔✔ 👍👍
.
Untuk maklumat lanjut, boleh klik di bio. Atau whatsapp Atie
.
📲0199174806
📲0199174806
📲0199174806

Khasiat kunyit untuk wajah telah di amalkan sejak zaman dahulu lagi. Orang dulu gunakan kunyit untuk menyerikan wajah, melambap dan menyingkirkan kotoran di wajah.
.
Dengan scrub kunyit MK Beauty mudah sangat. Sedia dibancuh dengan madu herbal. Tak perlu bancuh lagi.
.
Kulit lebih lembut selepas 1 KALI penggunaan sahaja!
.
🌻Whatsapp 0199174806🌻

#Glutax8000gz Mirco Pro S
RM240 ✔ Memutihkan
✔ Menghilangkan parut dan jerawat
✔ Kulit lebih gebu dan licin
✔ Menghilangkan bintik-bintik hitam ========
✅💯 Original Guaranteed

#glutax8000gzoriginal
#glutax8000gz
#injectionbeauty
#glutax
#Glutax8000GZmircoproS
#bintikhitam
#parut
#kulitgebu
#putihmelepak
#kulitcerah
#kulitputih
#whiteninginjection
#injectionputih
#injectputih
#dubai
#nigeria
#brazil
#malaysia
#injectionmalaysia

Whatsapp +60175005707

Holiday is over...
Back to routine..
HAPPY MONDAY Y'ALLS!!!
.
Jangan lupa SalesMeroyan masih berlangsung yer..
Nak kulit ploless, nak jaga body, cari MamaDyia, ok...
.
Pic acah2 comey sebab kenyang amat makan kenduri... Khalisha pulak x sabo nak tangkap gambo mak dia... So, this is it.. haha!
#suzyhoneyherbs
#mamadyiajamu
#nofilters
#salesmeroyan
#jamukempis
#kulitgebu
#tayanggigi

Produk MK BEAUTY SCRUB diperbuat daripada 100% bahan asli .. Tiada bahan pengawet , bahan kimia dan pewarna yang boleh membahayakan kulit anda ❤️
.
Produk MK BEAUTY SCRUB boleh membantu mengatasi masalah seperti jerawat , jeragat , tona kulit tidk sekata , mengilangkan parut degil , melembutkan kulit , mencerahkan kulit , menghilangkan sunburn , mengatasi masalah muka berminyak dan sebagainya..
.
Jangan ragu dengan Produk MK BEAUTY SCRUB sebab di jamin halal , di jamin selamat dan yang penting tiada kesan negatif untuk jangka masa panjang .. Sesuai di gunakan untuk semua peringkat remaja dewasa dan berusia .. Lelaki dan perempuan boleh menggunakannya.
.
Jika anda berminat untuk cuba .. Sila order di no whatsapp 019-9174806 (fast respon) .. atau anda boleh klik link di bio 👆 tanpa perlu save no ☺️☺️
Terima kasih ❤️

GLOWING DENGAN SHINE 😍
SHINE ❤️ Scrub muka daripada sumber alamiah adunan ekstraks timun,glycolic acid/tebu,allantoin/bunga. Dipertenagakan dengan TENAGA SCALAR ! 👉🏻TENAGA SCALAR
👉🏻SUMBER ALAMIAH
👉🏻BERKUALITI TINGGI
👉🏻SUCI
👉🏻SELAMAT
👉🏻GUNA 2 kali seminggu
👉🏻RM 190 (harga non member)
👉🏻RM 130 (harga ahli)
👉🏻DM 012-3852862 utk dapatkan produk dan jadi ahli dgn hanya pembelian 2 botol RM 370!😍
Untuk kulit yang
> BERSIH
> CERAH
> PUTIH
> GEBU
> LICIN
> GLOWING
>menanggalkan SEL KULIT MATI
>mengurangkan KESAN JERAGAT
>menanggalkan BLACK HEADS
#shine#scrubmuka#kulitjeragat#kulitkusamtiadalagi#mencerahkankulit#membersihkankulit#glowingskin#shinebrightlikeadiamond#tenagaskalar#kulitgebu#memutihkankulit

3 kandungan istimewa dalam Skinex !
.
Jom Gebukan Kulit !
.
Skinex membantu melembabkan kulit untuk menjadikannya glowing serta mencerah dan menggebu
.
Menjadikan kulit gebu persis Uqasha Senrose !
.
Whatsapp 019-9281787 atau klik link bio
.
Whatsapp 019-9281787 atau klik link bio
.
Whatsapp 019-9281787 atau klik link bio
.
#uqasha #uqashasenrose #skinex #kulitgebu #gebukankulit #tabletputihkankulit #cerahkankulit #supplementuntukkulit #jeragat #hilangkanjerawat #produkuntukjerawat #jomflawless #nyotnyotflawless #michaelang #masalahjerawat #kulitkering

Serumskinz difomulasi dari bahan organic yang membantu mengatasi masalah kulit :
🌿Berminyak
🌿Berjerawat
🌿Berjeragat
🌿Pori terbuka
🌿Kulit kering
🌿Ezema
🌿Kusam
🌿Garis penuaan.
🌿Bibir kering
🌿Sensitive
Kelebihan Serum premium -All in 1: 💧Melembabkan kulit
💧Memudarkan parut jerawat
💧Melembutkan kulit
💧Mengecutkan jerawat
💧Menghilangkan lingkaran bawah mata
💧Menjadikan makeup tahan lebih lama.
💧Kesan kulit pinkish semulajadi.
💧Base ringan tidak melekit.
💧Mesra Wuduk

Berminat nak try.

PM/WA 📲01121555826
.
http://www.wasap.my/601121555826

#jerawatpasir #jerawatnanah #kulitkusam #kulitlembut #kulitbermasalah #ubatjerawat #ubatjeragat #serumkulit #serumorganic #kulitkering #bahansemulajadi #Ezema #kurap #panau #cantik #pipipinkishsemulajadi #poriporiterbuka #kulitsihat #Aloevera #vitaminc #vitaminserum #nakcantik #garispenuaan #kulitkedut #kulitanjal #kulitgebu #basemakeup #makeuptahanlama

Assalamualaikum & Good morning beautiful☀️
.
.
You ouls tgh tersekat dalam jammed pergi kerja ke??? Lagi2 hujan cemni terpaksa la meredah hujan tu kan..Sha pun masih dalam kereta ni ngadap jammed..sapa macam Sha???
Tp Sambil-sambil jam ni Sha tak lupa pakai #Bougas Serum ni sebab serum ni waterbased.. rasa freshh sangat plus flawless.. tak gitu...... .
Yang belum tahu macam mane nak apply serum tu boleh ikot mcm sha👇🏻.
.
🎀Cleanser - cuci muka bersih-bersih.. recommended pakai yang no clog pore cleanser.
.
🎀Toner - apply toner to dehydrate skin..
.
🎀Bougas serum - yeayy this i love most.. just dapp dapp.. serious memang fresh giler..
.
🎀Moisturizer / spray fresh water- to give extra moisture.
.
🎀Foundation / powder - tadaaaa u can start makeup...
.
Insyaallah result memang superb makeup flawless sangat...
.
#bougasserum
#serumbougas
#bougasbeautyserum

Jom Gebukan Kulit !
.
Skinex membantu melembabkan kulit untuk melawan garis halus dan penuaan pada kulit
.
Menjadikan kulit gebu persis Uqasha Senrose !
.
Whatsapp 019-9281787 atau klik link bio
.
Whatsapp 019-9281787 atau klik link bio
.
Whatsapp 019-9281787 atau klik link bio
.
#uqasha #uqashasenrose #skinex #kulitgebu #gebukankulit #tabletputihkankulit #cerahkankulit #supplementuntukkulit #jeragat #hilangkanjerawat #produkuntukjerawat #jomflawless #nyotnyotflawless #michaelang #masalahjerawat #kulitkering

Jom Gebukan Kulit !
.
Skinex membantu melembabkan kulit untuk melawan garis halus dan penuaan pada kulit
.
Menjadikan kulit gebu persis Uqasha Senrose !
.
Whatsapp 019-9281787 atau klik link bio
.
Whatsapp 019-9281787 atau klik link bio
.
Whatsapp 019-9281787 atau klik link bio
.
#uqasha #uqashasenrose #skinex #kulitgebu #gebukankulit #tabletputihkankulit #cerahkankulit #supplementuntukkulit #jeragat #hilangkanjerawat #produkuntukjerawat #jomflawless #nyotnyotflawless #michaelang #masalahjerawat #kulitkering

Haiiii! SPECIAL GIFT to our beloved customers!
.
Dapatkan FREE Travel Makeup Pouch yang menawan dan Facial Mask untuk setiap pembelian RM200 ke atas.
.
Yang kurang RM200 tu, jangan risau. Kita bagi FREE Facial Mask untuk setiap pembelian di @durraunique .
.
Dapat barang + Dapat FREE POSTAGE + dapat SPECIAL GIFT.
.
amacam? Sonok tak? Jom jadi Happy Customers. Happy shopping uolssss!!! 😘😘😘
.
Pm/wasap 017-2329539

TRUE ISLAND HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST RM58.00

All day fixing mist keeps your make up all day and gives your skin a matte look by controlling the skin’s oil and sebum

Skin balancing and hydration mist

Enriched with Jeju honey extract, royal jelly extract and propolis extract this make up fixer provides hydration and balances out the loss of skin moisture

Long-lasting makeup holding power

Refreshing fixing mist secures makeup for all day wear and keeps your skin fresh.

Healthy skin care by improving skin barrier

Lime extract provides vitamin C to the skin and strengthens the natural skin barrier.

Boosts skin radiance and luminosity

Contains terminalia ferdinandiana fruit extract, the richest source of vitamin C, has powerful anti-aging effect and improves skin tone evenness with an overall brightening effect.
.
Ready Stock.
.
FREE POSTAGE/COD + FREE GIFT untuk setiap pembelian!
.
COD : KL / GOMBAK / BATU CAVES / SELAYANG
.
pm/wasap 017-2329539

Jom Gebukan Kulit !
.
Skinex membantu melembabkan kulit untuk melawan garis halus dan penuaan pada kulit
.
Menjadikan kulit gebu persis Uqasha Senrose !
.
Whatsapp 011-55345101
.
Whatsapp 011-55345101
.
Whatsapp 011-55345101
.
#uqasha #uqashasenrose #skinex #kulitgebu #gebukankulit #tabletputihkankulit #cerahkankulit #supplementuntukkulit #jeragat #hilangkanjerawat #produkuntukjerawat #jomflawless #nyotnyotflawless #michaelang #masalahjerawat #kulitkering

HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM
---------------------------------------
Bahan Kandungan Honey Bee Venom Multi Solution Cream
🌸Bee venom
🌸Madu
🌸Propolis
🌸Royal jelly
🌸Kolagen
🌸Vitamin c
🌸Hyaluronic acid
------------------------------------ Kebaikan setiap kandungan: 🌸bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
🌸honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
🌸vitamin c- skin brilliance
🌸collagen- untuk kulit yg anjal
🌸hyaluronic acid-melembapkan kulit

So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems
-----------------------------------
.
Ready Stock.
.
FREE POSTAGE/COD + FREE GIFT untuk setiap pembelian!
.
COD : KL / GOMBAK / BATU CAVES / SELAYANG
.
pm/wasap 017-2329539

Bila guna Elysian skincare ni, ada je yang lepas seminggu dah nampak kesan. Ada jugak yang sebulan baru nampak kesan. Bergantung pada kulit masing masing.
.
Tapi pastikan guna secara konsisten. Okay? Pengambilan air yang secukupnya setiap hari pun penting.
.
Setiap hari pada akan rasa perubahannya.
.
💋 ELYSIAN BOOSTER SERUM RM85.00 .
.
📲 Whatsapp +6019 531 2365
📲 Whatsapp +6019 531 2365
📲 Whatsapp +6019 531 2365 .
.
#jerawat #jeragat #eczema #kulitsensitif #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #kulitgebu #kulitberminyak #kulitsihat #kulitflawless #mukaberparut #parutjerawat #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirhitam #lipmatte #lipmattemurah #foundation #foundationmurah #serummurah #serummuka #skincareselamat #produkkecantikan #produkkecantikanselamat #muamalaysia #muabellaz #sephora #sephoramalaysia #ajimaura

Jom tengok feedback pengguna yang dah gunakan produk Elysian. Produk natural yang sememangnya sesuai untuk semua.
.
Pssstt jangan risau, tiada bahan-bahan kimia yang berbahaya tau. Fuhhh selamat!
.
Untuk lagi banyak info boleh sekodeng @jumcantik_ 😍
.
#jerawat #jeragat #eczema #kulitsensitif #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #kulitgebu #kulitberminyak #kulitsihat #kulitflawless #mukaberparut #parutjerawat #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirhitam #lipmatte #lipmattemurah #foundation #foundationmurah #serummurah #serummuka #skincareselamat #produkkecantikan #produkkecantikanselamat #muamalaysia #muabellaz #sephora #sephoramalaysia #ajimaura

RAHSIA KEJELITAAN IBU ANAK 3!
.
Ada anak semua benda nak cepat kan?
.
Kadang tak sempat tepek macam macam kat muka bila time sibuk kalut tu!
.
Kalut kalut pun jangan sampai tak sempat pakai serum ni.
.
Picit picit je bole terus sapu kat muka!
.
Effect dia terus fresh dan tegang!
.
Khasss untuk ibu ibu yang selalu bagi alasan MALAS. Tak sempat. Ni khas untuk yuols!
.
Dah paling ringkas dah ni. 🙈
.
📲 Klik link di bio untuk order dan respond pantas
.
#jerawat #jeragat #eczema #kulitsensitif #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #kulitgebu #kulitberminyak #kulitsihat #kulitflawless #mukaberparut #parutjerawat #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirhitam #lipmatte #lipmattemurah #foundation #foundationmurah #serummurah #serummuka #skincareselamat #produkkecantikan #produkkecantikanselamat #muamalaysia #muabellaz #sephora #sephoramalaysia #ajimaura

Cara makan Gorgeous Skin Booster ni teramatla mudah taw. Selang seli saja tapi kesan dia powerful!
.
3 biji seminggu, sebulan cuma perluka 10 biji. Lepas 5-6 biji dah nampak perubahan.
.
Jerawat makin kecut, jeragat makin pudar. Kulit kusam makin cerah dan liang pori semakin halus mulus.
.
Semudah ABC je cara makan GSB. Tak perlu bancuh atau tuang dalam cawan. Telan je sebiji untuk 3 hari !
.
Kebaikan Gorgeous Skin Booster:
💚Mencerah kulit jadi sekata
💚Mengecut jerawat
💚Memudar jeragat
💚Anti penuaan
💚Melembapkan kulit kering
💚Melancarkan period
💚Menyihatkan kuku dan rambut💅
.
Invest RM 68 sekali kos penghantaran nak cantik dari dalam, jangan berkira lau nak cantik taww sayang!

🌸Idealyst skincare starter pack🌸
.
1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV.
.
.
Rm 100 per set
Postage rm 7
.
Cepat2 wassap ya.. 012 5959 554
012 5959 554 .
@a.j_royalglow
@a.j_royalglow .
.
#goodskincare #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Testimoni! Testimoni! ===================
Demam campak ni berparut jugak kalau dibiar..
.
.
Tengokla hasil selepas sebulan ambil Royal Glow
.
.
Kalau yang berjerawat teruk disaran ambil 4 biji sehari ..2 biji pagi 2 biji malam..
.
Antara fungsi2nya adalah.,
.
💕 Melembutkan dan mencerahkan kulit
💕 Melambatkan proses penuaan kulit
💕 Menambah seri dan sinar pada wajah
💕 Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
💕 Memudarkan parut2 di wajah
💕 Memudarkan tompok2 hitam
💕 Mengecilkan liang roma
💕 Mengecutkan jerawat sedia ada
💕 Mencegah enzema ..
.
.
Cepat2 wassap untuk order..
.
💲Rm 162(promo)
📦Postage Rm 7
💊60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
💖FREE GIFT
.
📱012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

SET LENGKAP
RM268
POSTAGE SM RM8 SS RM12

SIS NK SYORKAN SESIAPA YG MENGHADAPI JERAGAT YG SERIUS SERTA MAHU WAJAH
LICIN GLOWING BERSIH TANPA CELA AWET MUDA
JOM SIS BG AKAK2 ABANG2 MEH GUNAKSN SET LENGKAPREBORN

MEMANG TERBAIK CREAM JERAGAT REBORN
RAMAI TESTIMONI CSTUMR YG TELAH MENGGUNAKANNYA

SET LENGKAP REBORN KULIT WAJAH MENJADI BERSIH .BEBAS JERAGAT YANG MEMALUKAN.MENGECUTKAN JERAWAT.WAJAH GLOWING GEBU.
JIKA ADA PARUT LAMA KESAN JERAWAT MAKA CREAM INI DAPAT MENIPISKAN &MENGHILANGKANNYA

SET REBORN KESAN YG ANDA DAPAT PASTI MEMUASKAN HATI

JANGAN LUPA BAGI SIS TESTIMONI SELEPAS MENGGUNAKAN SET REBORN YEA
ALAMI WAJAH BARU ANDA DENGAN REBORN

RM13O NILAI PEMAKAIAN HINGGA 3 BULAN ..JIMAT BTOL XXXX

MEMANG TERBAIK DARI REBORN
SEMINGGU PEMAKAIAN AKAN TERASA PERUBAHAN DAN KEANGGUNAN WAJAH ABADI 😙😙😙😙😙😙😙
BERMINAT PM WHSSAP 0177401861
#rebornforsale #reborn #krimjeragat #jeragathilang #jeragattebal #jeragatdegil #jeragatberkurangan #creamy #jerawatbatu #jerawatpasir #kulit #kulitgebu #kulitcerah #produk #produkt #produkwajah #rebonz

VIRALKAN keberkesanan Prettyface dalam masa 14hari? 😫😭 kalau pakai 14 hari dah glowing , 1 bulan mesti liplap liplap muka 😍 . SELAMAT DAN BERKESAN pulak tu 😍 .
.
Percaya ke tak? Masalah macam mana Korang alami lagi? Jom try whatsapp #0182167784 or click link di bio untuk order .
.
Kalau biasa dok habiskan beratus nak cantik? Ni RM73 jer tak sampai 2 MINGGU .
.
Mana tak menangis Korang kalau dapat cantik! 😍😭😭 .
#diraguidekorangflawless #Adirabeautysecret #prettyfacebyadira #flawlessskin #kulitgebu #kulitglowing #beautiful #flawless #flawlessmakeup

@Regranned from @nursajat_stokisselangor - Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah.
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .

SUZANA 📲📲📲012 6211523 📲📲📲012 6211523

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

So cute 😍😍😍
-
Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh ...
Amin
.
Yuk follow
@solusi.cepatt.hamil.id
@rahasia_cepatt_hamil
@solusi.cepatt.hamil.id
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
️✔ contact person :
📲Wa: 085791064262
-
@raffinagita1717
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
@ayutingting92

👶MENANTI KEHADIRAN BUAH HATI 👶
Kehamilan adalah salah satu moment yang ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Bukankah tujuan mereka menikah salah satunya adalah memperoleh keturunan, jadi kehamilan pun bisa dikatakan kado terindah ketika mereka memutuskan untuk mengarungi biduk rumah tangga. Namun, tak semua orang bisa mendapatkan anugerah indah tersebut dalam waktu yang cepat. Banyak pasangan suami istri yang harus menunggu bertahun-tahun baru mereka bisa dikaruniai seorang anak. Tetap doa, ikhtiar, sabar dan tawakal semoga Allah segera menghadirkan anggota keluarga baru dalam rumah tangga anda bagi bunda/bapak yg sampai hari ini belum punya momongan, Aamiin.
Setiap keinginan harus di barengi dengan Doa, NIAT, dan USAHA yang KERAS. 💃Tidak ada usaha yang sia-sia jika kita sudah berusaha semaksimal mungkin...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🏥info kesehatan, medis,
Program hamil & hiburan bayi
💻BAE ENTROPY ENERGI
📱KONSULTASI GRATIS HUB: 🔊 BBM :DA85E892
🔊 WA : 08819734921 ➖➖➖➖➖➖➖
📷📹 / ➖➖➖➖➖➖➖

.
betul ke ramai yang cakap sabun kunyit dan sabun beras best?
.
yesz dear..ramai yang repeat order dsbbkan keajaiban sabun ni taw.
.
tak mahal pon dear.
.
hanya RM20 INCLUDE POSTAGE SEMENANJUNG
.
taknak try ke?rugi tau kalau tak cuba.sebab bahan semua daripada bahan semulajadi.tak ada merkuri. .
si kunyit yang dapat hilangkan seketoi jerawat di dahi i..thanz si kunyit..cepat je hilang.
.
wasap efa cepat 01125106943
.
#thebeautyhackssnow #thebeautyhacks #cantik2 #sayajualonline #sayanakkulitcantik #kulitgebu #kulitcantik #kulitputih #siakapkeli #viral #videoviral #produkberkualiti

Jom Gebukan Kulit !
.
Skinex membantu melembabkan kulit untuk melawan garis halus dan penuaan pada kulit
.
Menjadikan kulit gebu persis Uqasha Senrose !
.
Whatsapp 0199281787
.
Whatsapp 0199281787
.
Whatsapp 0199281787
.
#uqasha #uqashasenrose #skinex #kulitgebu #gebukankulit #tabletputihkankulit #cerahkankulit #supplementuntukkulit #jeragat #hilangkanjerawat #produkuntukjerawat #jomflawless #nyotnyotflawless #michaelang #masalahjerawat #kulitkering

NAK KULIT CERAH BERKILAT MACAM TELUR DIKUPAS?? .
.
Saya mencari 20 orang yang inginkan kulit putih berkilat seawal 7 hari. Harga promo untuk 20 orang terawal siap free pos dan free gift

Tipssss... Jangan lupa, start your day with Bismillah & a good skincare routine kayh? 💕
Ramai yang tanye Sy depa ada masalah wajah, tapi hakikatnye rutin depa yg salah.. 🤢
.
Okayh? Pilih produk yg betul sesuai dengan kulit kita kayh? 😊
.

#morganvera
#minyaktercantik
#exclusivelybeautiful

What more can we say about our lady boss @fazulkafli ??? The real barbie ! Her skin is unbelievable & so cantikkkkk & so flawless!!!! Kalau jumpa barbie real life pun sama je! .

You will be amazed in one second! Apa rutin barbie everyday? One of it is to scrub twice daily using her own SCRUB DISTRICT! This magic scrub will repair your skin like no other
.

Jom dapatkan Scrubdistrict from Me Now!!
Scrubdistrict,scrub Muka dan Badan,Imported from KOREA💓
Its 350gram,tahan 2 Bulan💃
.

WhatsApp 📱013-2983668
Poslaju Everyday!
COD👇
💛Kajang. 💛Bangi.
💛Putrajaya.
💛Serdang.
💛Seri Kembangan.
💛Puchong.
💛Sunway.
💛Damansara. 💛Petaling Jaya.
💛Kelana Jaya.
💛Shah Alam.
💛Melaka.
💛N.9
.

#scrub #scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #skincaremurah #skincareoriginal #skincaremalaysia #skincarekorea #scrubmuka #scrubbadan #scrubmurah #tipskecantikan #parutjerawat #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitcerah #kulitkusam #bodyscrub #kulitgebu #kulitputih #kulitmulus #jeragathilang #produkkecantikan #produkhalal #facescrub #facecare #whiteningscrub #DatinSuMelodi #TeamDatinSuMelodi

🍎BOOSTER WHITENING PREMIUM🍅

Kenapa perlu ambil booster whitening premium? ❤Kulit putih 10x ganda.
❤Kulit menjadi pinkish seawal 7hari.
❤Menghilangkan Parut Lama.
❤Mengecilkan liang roma terbuka.
❤Mengecutkan JERAWAT.
❤Kulit gebu,lembap & pink.
❤Menghilangkan pigmentasi & jeragat hitam.
❤Menyingkir toksin dalam badan.
❤Kaya dengan vitamin buah-buahan passion fruit.
❤Menghilangkan kantong mata.
❤Menegangkan kulit yang berkedut.
❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh.
❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi.
❤Mengsekatakan tona kulit seluruh badan.
❤Ibu menyusu digalakkan,bagus untuk kulit ibu dan bayi menjadi lebih cerah.

PASSION FRUIT🍅🍋 💙Kaya akan antioksidan.
💙Untuk Menyembuhkan Insomnia.
💙Gejala Susah Tidur.
💙Sumber Nutirsi Yang Baik untuk Tubuh.
💙Mengubati Asma.
💙Melawan kanser.
💙Baik untuk diet.
💙Baik untuk kulit.

Cara pengambilan🌸
Tips cepat kesan :
Ambil 1 sachet sehari sebelum tidur.
Minum air putih 2-3liter sehari.
Pantang kaffein & air kelapa.

Salam Ploless dari kak twin😍

016.6417503

#boosterwhiteningseremban #boosterwhiteningmalaysia #codseremban #codseremban2 #codcentrio #tipskulitcantek #tipskulitgebus #kulitsehat #kulitputih #kulitgebu #kulitglowing #tipscantikzara #tipsputihseluruhbadan #bahannaturalskinsupplement
#supplementsihat #kulitglowing #kulitpinkish #boosterwhiteningpremium

Strechmark makin kurang macam kulit anak dara 😱😱 Wanita mana yang tak gembira kan. Suami mana yang tak suka ye dak. Lepas ini mesti sang suami2 anda yang tolong belikan .

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* 🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸mengurangkan parut
🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa strechmark dan selulit? .
Darina lah jawapannya.
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! Whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #amalinaseman #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #darina

YEAR END SALE IS ON GUYS!❤️
.
.
KAKI BERBELANG DAH SEKATA😍
:
Ketara kan perubahan dia? Bestnyaaa! Rasa puas hati melabur untuk barang yang berkesan ni. Tak la membazir duit kan.
.
.
Customer ni share kaki dia sunburn sampai berbelang. Lepas consume Susu Maaez, makin cerah, warna pun makin sekata. Alhamdulillah!
.
.
Nak CARA MAKAN YG BETUL & FREE TIPS? Meh sini fuza guide. Fuza takkan biarkan awak terkapai-kapai lepas beli tau.
.
.
Whatsapp fuza 0179779176😘

#susumaaez #susuuntukkulitcantik #susukambing #rawatekzema #masalahkulit #kulithalus #kulitmulus #kulitgebu #kulitkering #jerawat #kusam #eczema #milkbooster #gastrik

◾WAJIB MILIKI UNTUK CANTIK ◾
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Dermaroller Mungkin ini
kedengaran pelik bagi awak
tapi hasilnya terbukti berkesan
➖➖
🔹Badan akan bertindak balas dengan proses penyembuhan yang mana menggalakkan pengeluaran kolagen, PROTEIN semula jadi kulit
➖➖
🔹Proses ini akan merangsang pengeluaran kOLAGEN yang kemudiannya bertindak sebagai penyelesaian kepada masaalah kulit
➖➖ 🔹Kolagen baru dihasilkan mula bergerak ke atas ke arah permukaan kulit membuatkan kulit kelihatan lebih tebal, lebih kuat, lebih ketat dan lebih muda
➖➖
🔹Pengeluaran ini semakin meningkat dan menjadi sama rata di kulit dan membuatkan jalinan kulit menjadi halus, saiz liang ROMA yang lebih kecil, mengurangkan parut, garis-garis halus dan kedutan.
➖➖
.
Selepas pembelian hajar akan guide dari a sampai z..contoh video cara roller,nota penggunaan,gambar contoh
Tak faham boleh tanya bila-bila masa sahaja
.
To order ?
📱whatsapp +6014-5444960
.
.

#ParutHitam#ParutPudar
#ParutBerlubang
#ParutLekuk##JerawatBatu
#ParutHilang#KulitGebu
#Dermapen#ParutJerawat
#ParutJerawatHilang
#RawatanParut #Dermaroller
#DermarollerMalaysia
#JerawatHilang#PenawarResdung
#Parut#Jerawat#Resdung#ParutBerlubang
#Chickenpox#AcneScar#SnailRepairSolution

.
Harga BIASA RM69.00/1btl
YES PRICE
1 botol RM65
2 botol RM120 ( FREE Key Chain Mirror)
4 botol RM240 (dapat FREE 1 botol + bag make up) .
Nak tahu lebih details
.
http://www.wasap.my/601133509271
.
#yengyeng #promosi #jasminhamid #jamu #jerawat #jeragat #eirasyazira #jamucoklat #putehcandy #setkomboyengyeng #segakuntuksuami #bazarpaknil #jamuketat #keputihan #supplementibumengandung
#jamuratumalaya #kolagen #manjakani #perapat #dsv #kulitgebu #YES #selamatberhujungminggu #finalgegarvaganza

.
Harga BIASA RM69.00/1btl
YES PRICE
1 botol RM65
2 botol RM120 ( FREE Key Chain Mirror)
4 botol RM240 (dapat FREE 1 botol + bag make up) .
Nak tahu lebih details
.
http://www.wasap.my/601133509271
.
#yengyeng #promosi #jasminhamid #jamu #jerawat #jeragat #eirasyazira #jamucoklat #putehcandy #setkomboyengyeng #segakuntuksuami #bazarpaknil #jamuketat #keputihan #supplementibumengandung
#jamuratumalaya #kolagen #manjakani #perapat #dsv #kulitgebu #YES #selamatberhujungminggu #finalgegarvaganza

.
Harga BIASA RM69.00/1btl
YES PRICE
1 botol RM65
2 botol RM120 ( FREE Key Chain Mirror)
4 botol RM240 (dapat FREE 1 botol + bag make up) .
Nak tahu lebih details
.
http://www.wasap.my/601133509271
.
#yengyeng #promosi #jasminhamid #jamu #jerawat #jeragat #eirasyazira #jamucoklat #putehcandy #setkomboyengyeng #segakuntuksuami #bazarpaknil #jamuketat #keputihan #supplementibumengandung
#jamuratumalaya #kolagen #manjakani #perapat #dsv #kulitgebu #YES #selamatberhujungminggu #finalgegarvaganza

.
Harga BIASA RM69.00/1btl
YES PRICE
1 botol RM65
2 botol RM120 ( FREE Key Chain Mirror)
4 botol RM240 (dapat FREE 1 botol + bag make up) .
Nak tahu lebih details
.
http://www.wasap.my/601133509271
.
#yengyeng #promosi #jasminhamid #jamu #jerawat #jeragat #eirasyazira #jamucoklat #putehcandy #setkomboyengyeng #segakuntuksuami #bazarpaknil #jamuketat #keputihan #supplementibumengandung
#jamuratumalaya #kolagen #manjakani #perapat #dsv #kulitgebu #YES #selamatberhujungminggu #finalgegarvaganza

.
Harga BIASA RM69.00/1btl
YES PRICE
1 botol RM65
2 botol RM120 ( FREE Key Chain Mirror)
4 botol RM240 (dapat FREE 1 botol + bag make up) .
Nak tahu lebih details
.
http://www.wasap.my/601133509271
.
#yengyeng #promosi #jasminhamid #jamu #jerawat #jeragat #eirasyazira #jamucoklat #putehcandy #setkomboyengyeng #segakuntuksuami #bazarpaknil #jamuketat #keputihan #supplementibumengandung
#jamuratumalaya #kolagen #manjakani #perapat #dsv #kulitgebu #YES #selamatberhujungminggu #finalgegarvaganza

.
Harga BIASA RM69.00/1btl
YES PRICE
1 botol RM65
2 botol RM120 ( FREE Key Chain Mirror)
4 botol RM240 (dapat FREE 1 botol + bag make up) .
Nak tahu lebih details
.
http://www.wasap.my/601133509271
.
#yengyeng #promosi #jasminhamid #jamu #jerawat #jeragat #eirasyazira #jamucoklat #putehcandy #setkomboyengyeng #segakuntuksuami #bazarpaknil #jamuketat #keputihan #supplementibumengandung
#jamuratumalaya #kolagen #manjakani #perapat #dsv #kulitgebu #YES #selamatberhujungminggu #finalgegarvaganza

.
Harga BIASA RM69.00/1btl
YES PRICE
1 botol RM65
2 botol RM120 ( FREE Key Chain Mirror)
4 botol RM240 (dapat FREE 1 botol + bag make up) .
Nak tahu lebih details
.
http://www.wasap.my/601133509271
.
#yengyeng #promosi #jasminhamid #jamu #jerawat #jeragat #eirasyazira #jamucoklat #putehcandy #setkomboyengyeng #segakuntuksuami #bazarpaknil #jamuketat #keputihan #supplementibumengandung
#jamuratumalaya #kolagen #manjakani #perapat #dsv #kulitgebu #YES #selamatberhujungminggu #finalgegarvaganza

.
Harga BIASA RM69.00/1btl
YES PRICE
1 botol RM65
2 botol RM120 ( FREE Key Chain Mirror)
4 botol RM240 (dapat FREE 1 botol + bag make up) .
Nak tahu lebih details
.
http://www.wasap.my/601133509271
.
#yengyeng #promosi #jasminhamid #jamu #jerawat #jeragat #eirasyazira #jamucoklat #putehcandy #setkomboyengyeng #segakuntuksuami #bazarpaknil #jamuketat #keputihan #supplementibumengandung
#jamuratumalaya #kolagen #manjakani #perapat #dsv #kulitgebu #YES #selamatberhujungminggu #finalgegarvaganza

.
Harga BIASA RM69.00/1btl
YES PRICE
1 botol RM65
2 botol RM120 ( FREE Key Chain Mirror)
4 botol RM240 (dapat FREE 1 botol + bag make up) .
Nak tahu lebih details
.
http://www.wasap.my/601133509271
.
#yengyeng #promosi #jasminhamid #jamu #jerawat #jeragat #eirasyazira #jamucoklat #putehcandy #setkomboyengyeng #segakuntuksuami #bazarpaknil #jamuketat #keputihan #supplementibumengandung
#jamuratumalaya #kolagen #manjakani #perapat #dsv #kulitgebu #YES #selamatberhujungminggu #finalgegarvaganza

Nak kulit lebih cantik, cukupkan minum air mengikut badan kita. Janganlah dok minum air manis jer, kurangkan minum air manis.
Kita boleh mengesan kekurangan air dalan badan apabila kita rasa sakit kepala di bahagian tengah. Jangan tunggu sehingga kita rasa sakit.

Bagi yang sukar minum air masak, kita paksa diri minum sedikit demi sedikit setiap kali. Sediakan bekas air di tempat kerja dan pastikan kita habis minum pada satu hari.
Diri ni kadang kadang kena paksa baru kita dapat hasilnya.
Mulakan sekarang, jangan tunggu esok.
Nak kulit cantikkan,kenalah usaha.

Oklah cukuplah bebelan malam ni, jumpa lagi esok.
Muah muah.
#cantik #beautiful #facemist #sabun #soap #mist #rose #skinoil #acne #sensitiveskin #whitening #flawless #scrub #blackheads #whiteheads #kulit #sihat #jeragat #jerawat #putihkulit #gebu #beauty #natural #kulitgebu
#kulitcantik #sabunjeragat #sabunjerawat #sabunkurus

.
Pink Lady Body Perfection
⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺
.
Hi semua @pinklady.lover !
.
Haa.. Uols tau ke tak sekarang Pink Lady ni hot gila kat luar sana. Dah jadi trend. Seluk je hand bag ada je sebotol Pink Lady ni. Mana-mana pon bawak dia sekali. Mudah. All in one! Hehe!👏
.
Hanya telan 2 biji Pink Lady Body Perfection, uols akan dapat :
💥 Punggung yang montok.
💥 Pinggang yang ramping bak kerengga.
💥 Ehem-ehem yang ketat.
.
Tanpa perlu untuk :
❌ Bancuh.
❌ Sapu.
❌ Diet.
.
Mudah sangat dah nak consume Pink Lady ni. Buka penutup botol, amik 2 biji, telan. Tak susah kan?😊
.
Paling best Pink Lady dapat cover semua from head to toe. Banyak sangat manfaat Si Pinky ni. Duit pon jimat!😍
.
💡 Antara fungsi & manfaat Pink Lady ialah :
💟 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
💟 Perapat miss 'V'.
💟 Mengurangkan nafsu makan.
💟 Menghilangkan 'mood swing'.
💟 Meningkatkan libido wanita.
💟 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
💟 Meremajakan kulit.
💟 Mengatasi masalah rambut gugur.
💟 Atasi masalah senggugut yang teruk.
💟 Kitaran haid kembali teratur.
💟 Menstabilkan emosi.
💟 Menggebukan & mencantikkan kulit.
💟 Menambahkan susu badan.
💟 Body shape lebih menarik.
💟 Hilangkan masalah jerawat.
💟 Atasi masalah kulit kusam.
💟 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
💟 Pudar & hilangkan masalah parut.
.
Macamana? Hebat ke hebat? Nak dapatkan sebotol Pink Lady? Klik link kat Bio IG @pinklady.lover 😊
.
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
💊 1 botol : 60 caps.
📆 1 botol : 30 hari
💰 1 botol : RM280.
🍃100% herba organik.
📮 Free postage seluruh Malaysia.
.
📲 WhatsApp : +6016-296 0104.
📲 WhatsApp : +6016-296 0104.
📲 WhatsApp : +6016-296 0104.
🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼
.
#pinkladylover #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #fitness #gym #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #payudaramontok #lazada #terlajaklaris #datoserivida #fattzura #gemuk #supreme #bape #adidas #nike #workout #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #cantik #putih #kurus #gadis #zoukout #like4like #followme #sayajual #flawless

SABUN TOMATO 🍅

Bukan sahaja mampu merawat sunburn. Sabun Tomato dengan fungsi mencuci & skrub ini juga bagus untuk : 🍅 mengecilkan pori terbuka
🍅memudarkan parut dan jeragat
🍅mengecutkan jerawat
🍅melembapkan kulit
🍅mencerah dan menaikkan seri pada wajah
🍅agen penyejuk merawat sunburn / alergi pada kulit

Nak kulit glowing , flawless macam kulit Tomato ?

Meh wasap⤵️ www.wasap.my/+60199579755

#sabuntomato #tomatoclay #scrubbadan #putihkanbadan #bauwangi #kulitgebu

.
.
SUSU RIZQI MAMADIL
Manfaat & Kebaikan:
🎀Untuk kecantikan kulit seluruh muka & badan. Menjadikan kulit lebih halus dan lembab.
🎀Penyelesaian kepada masalah kulit kusam & kering yang dialami oleh ibu-ibu mengandung.
🎀Merangsang otak yang cerdas.
🎀Menghasilkan tenaga ekstra; tiada rasa lemah badan.
🎀Menambah & memperbanyakkan susu ibu.
🎀Melancarkan sistem usus.
🎀Sesuai untuk seisi keluarga; lelaki, wanita & kanak-kanak.
🎀Dijamin halal, diluluskan KKM & mendapat penarafan produk selamat dan bersih 'MeSTI'. Ciri-Ciri:
💦Berasaskan susu kambing asli & kebaikan habbatus sauda, kismis, madu, kurma & buah zaitun dengan perisa vanila yang sedap.
💦Alternatif terbaik bagi yg alah kepada kolagen.
💦Dijamin tidak berbau & tidak berasa hamis.
💦Cara pengambilan: Bancuh 1 peket Susu Rizqi ke dalam air panas/suam.
💦Cadangan pengambilan: 1-2 peket sehari; Bila-bila masa untuk seisi keluarga (Tiada masalah untuk pengambilan yang lebih)
💦Hasil yg lebih bagus jika diambil 2 peket sebelum tidur.
💦Kandungan pek: 20 peket x 20g.
💦Didatangkan Dengan 2 Perisa. Vanilla & Coklat.
.
.
FOLLOW:
PAGE: 1) Linda Mamadil 2) Mamadil World

FB: 1) Mazlenda Ramli .
.
.
Untuk Lihat Testimonial, Click #LindaMamadil .
.
.
Berminat:
WhatsApp: 013 3947160
WhatsApp: 013 3947160
.
.
#LindaMamadil
#MamadilSungaiBuloh
#MamadilSELANGOR
#Mamadil
#Mamadil2017
#SusuRizqi
#SusuRizqiMamadil
#KulitCantik
#KulitGebu
#Jerawat
#Eczema
#Sembelit
#Resdung
#DietFood
#MindaCerdas
#SedapGiler
#KulitKusam
#SusuKambing
#TestimoniMamadil
#MamadilFeedback

.
Pink Lady Body Perfection
⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺
.
Hi semua @pinklady.lover !
.
Haa.. Uols tau ke tak sekarang Pink Lady ni hot gila kat luar sana. Dah jadi trend. Seluk je hand bag ada je sebotol Pink Lady ni. Mana-mana pon bawak dia sekali. Mudah. All in one! Hehe! 👏
.
Hanya telan 2 biji Pink Lady Body Perfection, uols akan dapat :
💥 Punggung yang montok.
💥 Pinggang yang ramping bak kerengga.
💥 Ehem-ehem yang ketat.
.
Tanpa perlu untuk :
❌ Bancuh.
❌ Sapu.
❌ Diet.
.
Mudah sangat dah nak consume Pink Lady ni. Buka penutup botol, amik 2 biji, telan. Tak susah kan?😊
.
Paling best Pink Lady dapat cover semua from head to toe. Banyak sangat manfaat Si Pinky ni. Duit pon jimat!😍
.
💡 Antara fungsi & manfaat Pink Lady ialah :
💟 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
💟 Perapat miss 'V'.
💟 Mengurangkan nafsu makan.
💟 Menghilangkan 'mood swing'.
💟 Meningkatkan libido wanita.
💟 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
💟 Meremajakan kulit.
💟 Mengatasi masalah rambut gugur.
💟 Atasi masalah senggugut yang teruk.
💟 Kitaran haid kembali teratur.
💟 Menstabilkan emosi.
💟 Menggebukan & mencantikkan kulit.
💟 Menambahkan susu badan.
💟 Body shape lebih menarik.
💟 Hilangkan masalah jerawat.
💟 Atasi masalah kulit kusam.
💟 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
💟 Pudar & hilangkan masalah parut.
.
Macamana? Hebat ke hebat? Nak dapatkan sebotol Pink Lady? Klik link kat Bio IG @pinklady.lover 😊
.
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
💊 1 botol : 60 caps.
📆 1 botol : 30 hari
💰 1 botol : RM280.
🍃100% herba organik.
📮 Free postage seluruh Malaysia.
.
📲 WhatsApp : +6016-296 0104.
📲 WhatsApp : +6016-296 0104.
📲 WhatsApp : +6016-296 0104.
🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼
.
#pinkladylover #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #fitness #gym #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #payudaramontok #lazada #terlajaklaris #datoserivida #fattzura #gemuk #supreme #bape #adidas #nike #workout #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #cantik #putih #kurus #gadis #zoukout #like4like #followme #sayajual #flawless

Alhamdulillah semua barang dijamin sampai INSYALLAH
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
. 🔸11 KEBAIKAN Serum Snail Repair🔸
🌿Mencerahkan kulit secara smulajadi
🌿Hilangkan parut atau cela
🌿Membantu Mengecutkan jerawat
🌿 Mengecilkan pori-pori besar
🌿Hilangkan biji kolestrol
🌿 Menyerikan & mencantikan kulit
🌿 kawalan muka berminyak
🌿 Melembutkan kulit wajah
🌿Membantu hilangkan blackhead/whitehead
🌿Membaiki struktur kulit rosak
🌿Mengurangkan eyebag bawah mata
🍁 Tidak melekit
🍁 Tidak berminyak
🍁 Senang di basuh (pakai air je) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Beli 2 Botol ke atas Dapat Harga Diskaun Kaw-kaw punya
Nak cuba ?
📲wasap je +6014-5444960(hajar)
. 🔥PENTING🔥sila letak( +6 )kat depan no nanti notis kat wasap tak ada name sis ye 🙈
=====================================
✔RASAI KEAJAIBAN SNAIL REPAIR SERUM MERESAP SEAWAL 5 SAAT PADA KULIT TANPA KESAN BERMINYAK ATAU MELEKIT!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #ParutHitam#ParutPudar
#ParutBerlubang
#ParutLekuk#JerawatBatu
#ParutHilang#KulitGebu
#Dermapen#ParutJerawat
#ParutJerawatHilang
#RawatanParut #Dermaroller
#DermarollerMalaysia
#JerawatHilang#PenawarResdung
#Parut#Jerawat#Resdung#ParutBerlubang
#Chickenpox#AcneScar#SnailRepairSolution

😇Introduction to our beauty product 👏🏻
.
Pernah dengar pasal ph air?? 😉
.
Dalam sains,kita belajar ada beberapa jenis ph air dari alkali sampai ke acidic water, kan?☺
.
☀Tapi korang, kami tak guna air berasid sebab tak elok untuk muka, malah kami guna ph beralkali sahaja .
☀Dijamin selamat, bebas kimia, berkesan dan diiktiraf 👍🏻
.
☀banyak manfaat dan kebaikan air beralkali ni dan semestinya bagus untuk manusia serta tidak memudaratkan kesihatan malah sebaliknya
.
☀Produk kita menggunakan air beralkali sahaja tau. 100% based on pure water💧
.
☀kami menggunakan air alkali ber- ph 11.5 (beauty cleanser), ph 6.0 (beauty water) dan ph 2.5 (acidic water) .
☀Banyak manfaat air bersifat alkali kepada kulit tau, kalau tak percaya, cuba google dan kaji betul-betul 🙂
.
☀Boleh digunakan untuk semua tujuan dengan mengikut ph2 yg tertentu
#sayajual#alcalicwater#beautywater#flawless#glowingskin#kulitgebu#myliaskincaretestimoni
#KangenWater #KangenMalaysia #KangenMalaysia #PremiumWater #MesinKangen #IonizedWater #Antioxidant #MicroCluster #AlkalineWater #HealthyWater #ShahAlam #Ampang #SungaiBuloh #Damansara #Subang #KangenWaterShahAlam

Alhamdulillah.
Thanks for shopping with us. Your beauty is ou passion ❤
Semoga produk kecantikan ini membawa 1001 manfaat untuk kulit uolls ❤Harini ada postage tau. Orang kota bharu yg Nak cod #shalicious n #znaomisooblush boleh dm/whatsapp Aylaa ye ☺️
-
-
Beli hanya dengan agent sah berdaftar untuk mengelakkan anda daripada terbeli fake products ❤
-
-
Whatsapp 01117970817
-
-
#feedbackbyshaliciousletsbeauty
-
#shaliciousreseller
#kulitputih #putihkekal #kulitgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #terapiinstagram #neelofa #putihgebu #produkviral #produkkecantikan #putihseluruhbadan #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #produkkecantikan #kosmetik #muamalaysia #beautysecretshalicious #cshineskincare

Tahniah di atas kecemerlangan anak-anak yang istiqamah mengamalkan pemakanan sunnah GStar. Segalanya dengan izinNya jua.

Jadual anak-anak kini semakin rencam dan padat demi persiapan mencapai result yang terbaik.
Ini impian mereka!
Apa mak ayah boleh bantu?
Bantu anak-anak kita menggapai impian mereka dengan memberikan yang terbaik untuk mereka.

Nak mulakan ikhtiar sekarang?

Wassap ke.
011-37366566
011-37366566
011-37366566

#Vteen #IqBooster #ImunityBooster #Upsr #Pt3 #Spm #Upsra #Ipta #Ipts #Jerawat #KulitGebu #Fokus #AgenDiperlukan #ProdukRangkaianGstar

3 FUNGSI DALAM 1 BOTOL❗
BIAR BETUL ??
.
.
Betul .... #BGloChewTabMemoreen dgn 3 in 1 Function yang Pertama di Malaysia tau....belum keluar orang dah booking...Tunggu okay 😄
.
Apa itu B-GloChewTab;

B-Glo Chew Tab Memoreen merupakan tablet kunyahan yang boleh dikemam untuk Merangsang Fungi Otak, Anti-Stress Meremajakan Kulit khususnya untuk remaja dan para pelajar peringkat sekolah mahupun di Kolej dan Universiti yang mempunyai gaya hidup aktif. .
3 Kebaikan dalam 1 botol..
Healthy Brain | Anti-Stress | Flawless Skin ..
.
Rasa Sedap , Mudah dibawah kemana, .
BAKAL DILANCARKAN BULAN DEPAN NANTIKAN... Tungguuuu.. Harga Mampu Milik ❗

#BgloChewTabMemoreen #BrainBooster #IqBooster #SunnahFood #BlockStress
#FlawlessSkin #WhiteningSkin #KulitPutih #Kulit #KulitGebu #KulitJerawat
#Memoreen #MakananMinda #Minda #KulitGlowing #MindaCergas
#GulaGulaBijakSihatCantik #DayaIngatan #BadanSihat #universitimalaya #universiti #universitimalaysia

Most Popular Instagram Hashtags