#kulitgebu

81598 posts

TOP POSTS

(Gambar dari gugel)
Dulu jerawat hajar sebijik macam nie tapi
Yang macam kudis tu banyak kat rahang
Maaf gambar masa jerawat teruk dulu..hajar tak snap..sebab geli dan seram nak snap gambar kalau muka penuh jerawat bercantum2
.
Jerawat jenis nie orang panggil #acneConglobata..sejenis jerawat batu yang bercantum..dulu sebelum mengandung jerawat biasa2 jer tapi duk biar jadi teruk
.
Hajar kena jerawat macam nie masa
Mengandung anak pertama(baby girl)
Mungkin sebab hormon/resdung/darah kotor
.
Down gila ada jerawat macam nie
Sampai terperup dalam rumah tak nak jumpa kawan2..taknak orang tegur sebab stress..dengan suami pun hajar tak berapa pandang muka bila bercakap sebab malu😢
.
Macam mana hajar rawat jerawat macam nie ? Selepas hajar jumpa #GreenBarley disyorkan oleh doktor masa hajar mengandung anak ke-2
.
Selepas hajar makan green barley habis dalam 200 biji..muka susah naik jerawat batu..naik semasa period pun sebiji dua..telan jer..esok terus kecut
.
Kesan bergantung atas jerawat..macam jerawat hajar teruk sangat kena makan banyak baru licin😁sambil2 sapu serum snail repair untuk hilangkan parut
.
Apa yg best selepas hajar makan green barley?
✅Jerawat susah naik
✅Hidung tak rasa tersumbat
✅Jerawat badan hilang
✅Kulit kurang berminyak
✅Boleh makan seafood,budu,belacan tanpa gatal atau naik jerawat lagi
.
Sekian lah review hajar sebagai pengguna suplemen green barley
JUJUR KERANA ALLAH😊
.
.

#ParutHitam#ParutPudar
#ParutBerlubang
#ParutLekuk##JerawatBatu
#ParutHilang#KulitGebu
#Dermapen#ParutJerawat
#ParutJerawatHilang
#RawatanParut #Dermaroller
#DermarollerMalaysia
#JerawatHilang#PenawarResdung
#Parut#Jerawat#Resdung#ParutBerlubang
#Chickenpox#AcneScar#SnailRepairSolution

1. Merahkan Bibir
Kupas halia muda , kemudian tumbuk separuh hancur. Sapu halia tumbuk ini pada bahagian bibir. Amalkan petua ini sekali sehari .

2. Buang Angin & Toksin
Caranya adalah hiris halia dalam satu atau dua inci dan rendamkan di dalam air panas bersama uncang teh (kalau teh hijau lagi bagus), saya tak masukkan gula nak jaga kesihatan dik, tanpa gula pun elok aje rasanya. Biarkan selama dua minit dan boleh minum setiap hari. Amalkan ini setiap hari pasti angin dalam badan bebas terbuang dan badan pun kembali segar. Tak percaya ek?Cubalaa baru tau …. 3. Langsingkan Badan.
Ini pasti ramai yang suka kan, sebut sahaja nak langsingkan atau cara untuk kuruskan badan jadi isu hangat. Halia boleh membantu memecahkan lemak dan menurunkan berat badan secara semulajadi. Hiris halia halus kemudian campurkan dengan air panas , madu dan juga sedikit perahan air limau nipis, amalkan setiap hari pasti ketika perut kosong dijamin akan merasai perbezaan.
4. Menghilangkan Bau Badan

Ramai wanita yang alami masalah ini kan . Badan dah lawa , muka dan cantik tapi badan berbau , jatuh saham dik kalau lelaki nak mengorat. Untuk atasi masalah ini meh bagi caranya , amalkan minuman halia bersama teh setiap hari, atau pun kunyah halia yang ditumbuk hancur.
5. Menaikkan Seri Wajah.
Caranya mudah sahaja, ketuk halia separuh hancur, rendamkan bersama sesudu madu dan air panas dalam 300ml. dah rendam tu dik minumlah setiap pagi, ini akan membantu melancarkan perjalanan darah dan membuatkan tubuh berasa panas. Ia sekaligus menaikkan seri wajah.
#terapiinstagram
#ajimaura
#shaklee
#konsultanshakleemaz
#pengedarshaklee
#cantik
#tipskecantikan
#petuakesihatan
#infosihat
#tipssihat
#kulitcantik#kulitbersih#sihat
#sihatselalu#sihatdancantik
#kesihatan#jeragat#parutjerawat#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#cantik#kulitgebu#kulitcerah#stress#pushdei#vitaminc#sembelit#jeragat#petuakecantikan#jerawat

.
.
.
Assalamualaikum.. nampaknya dah ada penerima untuk barang kat atas ni. Free jer. 😁
.
.
.
Ok kita sambung sikit dari pos lepas ya. Untuk masalah kudis buta ni, kita kene make sure semua orang dalam rumah tu kene pakai, jangan tinggal walau seekor nyamuk pon. .
.
.
Cara pakainya ialah dengan sapu ascabs ni dari leher ke bawah badan before tido selama 8-12 jam untuk adult dan less than 6 hours untuk budak berumur 2 tahun kw bawah. .
.
.
Lepas pakai esok paginya cuci. Dan boleh repeat balik seminggu lepas tu. Kegatalan maybe akan hilang lambat sikit tapi anda perasan bintik merah seakan berkurang. .
.
.
Apa lagi kegunaan ascabs ni? .
.
Boleh jugak digunakan sebagai ubat kutu. Sama macam cara guna untuk kudis buta tapi yang ni disapu kat kepala. Itu saja, harapnya pos ini bermanfaat untuk anda. 😊
.
.
.
.
#scabies #kudisbuta #dermatology #antiaging#kulitgebu #kulitcantik #aesthetic #supplementkulit #healthyskin #dermatologytips #sakitkulit #dermatologytalk #beautytips #beautytalk #antiagingtips #antiaging #pigmentasi #skinhealth #healthyskintips #terapiinstagram #wehavehaveyo #tipscantik

Kak sha makan dulu ye. Nanti kaksha update Seribella kat chuolls taw 😁😁

set Combo RESDUNG & PARUT
paling laris..gabungan dua2 meletup
Boleh hilangkan masalah resdung dan matikan segala jenis jerawat😊
.
Untuk luaran sapu serum srs,sejuk je bila sapu kat jerawat,cepat kecut,parut pun hilanggg
.
Untuk dalaman makan green barley cuci segala kotoran,barulah tak ada alahan gatal-gatal,selesema,jerawat dan boleh makan tanpa berpantang!
.
Nak kesan segera ?
Fast action,fast result
📱whatsapp +6014-5444960
.
.

#ParutHitam#ParutPudar
#ParutBerlubang
#ParutLekuk##JerawatBatu
#ParutHilang#KulitGebu
#ParutJerawat
#ParutJerawatHilang
#RawatanParut#GreenBarley
#JerawatHilang#PenawarResdung
#Parut#Jerawat#Resdung#ParutBerlubang#penawarresdung
#Chickenpox#AcneScar#SnailRepairSolution#Resdung

BENCI! BENCI! BENCI! WHITEHEAD
DARI DULU HINGGA SEKARANG TAK PERNAH HILANG 100%!! OH WHITEHEAD 😣😣
=====================================
Bagi kaum wanita masalah whitehead pasti merimaskan, mana tidaknye pantang duduk depan cermin pasti tangan tu nak picit-picit je whitehead tu....
.
Whitehead - adalah bintik-bintik kecil berwarna putih terjadi dari pembentukan minyak dibawah kulit akibat dari kotoran yang terperangkap. selalunya terjadi terutama di kawasan T (dahi,hidung& bawah dagu).
.
Saya dah buat macam-macam untuk buang whitehead nie.. Picit whitehead usah cakap la pantang depan cermin sampai berlubang dah muka 🙁 , lepastu mask segala jenis mask saya dah guna pun sama tetap ada lagi 🙁sakit sampai nak nangis masa tarik mask 😢😢😢, lagi saya tension bila saya make up pun nanti nampak putih-putih 🙁.
.
Tapi selepas saya menggunakan EPYDERMA HYDROGEL masalah yang saya alami selama 7tahun hilang HANYA MENGGUNAKAN SEKALI SAHAJA EPYDERMA HYDROGEL....😍😍😍😍
Terima kasih kak intan kenalkan sy produk yg luar biasa hebat nie 😙😙😙
=====================================
Nak tahu lebih lanjut tentang produk yg luar biasa hebat ini "EPYDERMA HYDROGEL MEMBUANG WHITEHEAD DALAM 5 SAAT "

Terus whatsapp Cik Ema skrg tau : 📞whatsapp " epyderma" ke +60169208551 📞whatsapp " epyderma" ke +60169208551 📞whatsapp " epyderma" ke +60169208551

Tak sempat nak whatsapp tinggalkan "PM @ no whatsapp" di ruangan komen, In Sha Allah kak intan akan bantu masalah dear sekalian.

P/s: share juga kat kawan2 dear yg mempunyai masalah whitehead nie biar kita bantu dia In Sha Allah. 😊😊😊
Gunakan Epyderma Hydrogel!!
Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit! 📞 Whatsapp +60169208551 #sayang #parutjerawat #kulitberminyak #whitehead #blackhead #selkulitmati #kulitkusam #jeragat #whitehead #jerawat #kulitkering #kulitputih #kulitgebu #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #bibirmenggelupas #epyderma #antipenuaan #epydermahydrogel

SKINCARE YANG FLAWLESS, JIMAT, MURAH & BERKESAN 💋sgt lembut utk kulit muka
💋tanpa pengelupasan
💋tiada bahan kimia
💋mengecutkan jerawat
💋pudarkan parut & pigmentation
💋meratakan tona kulit muka
💋selamat digunakan utk ibu yg mengandung/menyusukan bayi
💋sesuai utk semua jenis kulit
💋sesuai utk perempuan & lelaki
💋harga memang berbaloi
Wassap 0195674633/0134584877 for more details 😙😘😚 @perfectbyfattra @perfectbyfattra @perfectbyfattra @perfectbyfattra @perfectbyfattra

#perfecttra #perfectbyfattra #perfecttraskincare #skin #skincare #skinsolution #skinproblems #skincareterbaik #skincaremalaysia #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaarkl #onlineshop #onlineshopmalaysia #nakcantik #cubalah #mampumilik #rm70 #murahje #semulajadi #tanpapengelupasan #kulitcantik #kulitsihat #kulitgebu #kulitputih

Nk pinggang macam kerengga??
Payudara mantol,tegang,x gelebeh.??
Punggung tonggek...??
Miss v ketat sendat padat..super grip...??
Mai guna #pinklady
.
Dlu cik abam nk manja2 pn jarang sekali...
Sekarang????
Asik nk brkepit je 😍
Asik mintak je....padu uolss
MERECIKKKK 💦💦 Ape tunggu lagi uos
Xkn nk tggu cik abam x blik rumah bru nk brtindak.... Nk special price ? .
wassap 01139166949

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

SERIBELLA (CRYSTAL TOMATO)
(30 Chewable Tablets)
.
"Seri hari ini, Seri selamanya"
.
🍅Memutihkan, mencerahkan dan menyamarkan rona kulit wajah.
🍅Mengandungi khasiat crystal tomato, tomato, madu, daun olive, strawberry dan vitamin C.
🍅Seribella adalah tablet kunyahan, kunyah 2-3 biji sehari secara berasingan. Baik jika diambil sebelum makan.

Harga:
RM60 Semenanjung Malaysia
RM63 Sabah & Sarawak

#SeriBella #SeriBellaBeauty #crystaltomato #kulitputih #kulitgebu #kulitsihat #vitaminkulit

MOST RECENT

MANFAAT & KEBAIKAN ESP
.
.
🌸Mencerahkan kulit secara sekata
🌸Menghilangkan jeragat
🌸Membantu menghilangkan parut
🌸Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu
🌸Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
🌸Memberi rasa kenyang lebih lama
🌸Menganjalkan payudara dan punggung
🌸Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸Mengatasi rasa letih dan lesu
🌸Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
🌸Mengatasi keguguran rambut
🌸Mencantikkan kuku
🌸Menghaluskan tumit pecah
🌸Membekalkan tenaga berterusan
🌸Meningkatkan kualiti susu ibu
🌸Meningkatkan pengeluaran susu badan
🌸Pengganti minum petang atau supper
🌸Mengelakkan kerapuhan tulang
🌸Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
🌸Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸Baik untuk hormon
🌸Mengurangkan kedutan dan garis halus
🌸Rendah lemak, tanpa kolesterol
🌸Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸Bertindak sebagai antioksidan
🌸Menguatkan sistem imun tubuh
🌸Meningkatkan tahap kolesterol baik
🌸Memelihara kesihatan jantung
🌸Merendahkan paras kolesterol
🌸Mencegah osteoporosis
🌸Membantu pembentukan sel-sel baru
.
.
KakMala | 019-6949739
Trusted SID

#esp#kulitlicin#kulitcerah#jeragat
#jerawat#kulitgebu#kulitcantik
#shakleeklang#shakleebandarputeri
#shakleeshahalam#shakleeandalas
#shakleeportklang#shakleekgjawa
#shakleemurahmalaysia
#terapiinstagram

❗Seriusss tak berbaloi dengan harga 😬 ! Jujur kakeija cakap memang tak berbaloi dengan harga yang diberikan berbanding kesan yang akan awak akan dapat dengan Vitamin C ni 💋
.
.
.
❗Dalam sebotol ada 30 tablet. Harga tak sampai RM100 pun . Secara anggaran 1 tablet hanya kira2 dalam RM2 untuk sehari sahaja okay ! Ni bukan jimat dah namanya , ni GILA PUNYA JIMAT !😱
.
.
.
❗Dahlah tak merabakkan poket , benefit yang awak dapat lagi PADU sebab vitamin c memang amat diperlukan dalam tubuh kita untuk segala proses yang berlaku dalam badan kita . .
.
.
❗Paling best kulit memang akan cantik sihat insyaAllah sebab vitamin ni dapat merangsang pembentukan kolagen ! Yang berjerawat tu lagi bagus consume Vitamin ni rawat dari dalam + skincare yang awak guna 💋
.
.
.
❗Tu baru benefit vitamin c ni untuk kulit , belum lagi benefit yang lain. Kalau nak tahu or sembang sembang lebih , wasap 📲 jer kakeija ( +60175947267 ) yer 😆

JIMAT SEHINGGA 6 BULAN PENGGUNAAN 😱 wowwWWww !!! .
Selepas Aina consume penggunaan vita C ni, alhamdulillah ! masalah KULIT BERMINYAK, KULIT KUSAM dapat diatasi dengan vita C ni 😉
.
Kelebihan Vitamin C Plus
⚘ Perlindungan daripada sinar UV
⚘ Mengurangkan kesan sunburn
⚘ Tona kulit menjadi lebih sekata ⚘ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
⚘ Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja tau🙈)
⚘ Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
⚘ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
⚘ Kulit jadi lebih glowing dan radiant
⚘ Membantu menghilangkan masalah jerawat
.
.
Your SID,
Aina- 0196912493
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #kulitgebu #kulitcantik #supplement #supplementkesihatan #supplementkecantikan #shakleepromosi #shakleethebestsupplement #sayajualshaklee #espshaklee #esp #vitamincshaklee #alfafacomplex #omegaguardshaklee #milkbooster #shakleepromo #shakleevivix #vivixshaklee #vertigo #vivix #vitaminc #vitamine #setkecantikan #vitamincshaklee #setkurus #setkurusshaklee #ramadhanpromo

; Contact me for the Best Supplements & Cosmetics! 😘
.
Beauty In & Out. Free consultation .
.
#kulitputih #kulitcantik #kulitgebu #rahsiakulitcantik #rahsiaputih #tipscantik #tipskulitcerah #tipskulitputih #tipskulitcantik
.
#beautytalk #beautytalkbydeeha

; Contact me for the Best Supplements & Cosmetics! 😘
.
Beauty In & Out. Free consultation .
.
#kulitputih #kulitcantik #kulitgebu #rahsiakulitcantik #rahsiaputih #tipscantik #tipskulitcerah #tipskulitputih #tipskulitcantik
.
#beautytalk #beautytalkbydeeha

1. Merahkan Bibir
Kupas halia muda , kemudian tumbuk separuh hancur. Sapu halia tumbuk ini pada bahagian bibir. Amalkan petua ini sekali sehari .

2. Buang Angin & Toksin
Caranya adalah hiris halia dalam satu atau dua inci dan rendamkan di dalam air panas bersama uncang teh (kalau teh hijau lagi bagus), saya tak masukkan gula nak jaga kesihatan dik, tanpa gula pun elok aje rasanya. Biarkan selama dua minit dan boleh minum setiap hari. Amalkan ini setiap hari pasti angin dalam badan bebas terbuang dan badan pun kembali segar. Tak percaya ek?Cubalaa baru tau …. 3. Langsingkan Badan.
Ini pasti ramai yang suka kan, sebut sahaja nak langsingkan atau cara untuk kuruskan badan jadi isu hangat. Halia boleh membantu memecahkan lemak dan menurunkan berat badan secara semulajadi. Hiris halia halus kemudian campurkan dengan air panas , madu dan juga sedikit perahan air limau nipis, amalkan setiap hari pasti ketika perut kosong dijamin akan merasai perbezaan.
4. Menghilangkan Bau Badan

Ramai wanita yang alami masalah ini kan . Badan dah lawa , muka dan cantik tapi badan berbau , jatuh saham dik kalau lelaki nak mengorat. Untuk atasi masalah ini meh bagi caranya , amalkan minuman halia bersama teh setiap hari, atau pun kunyah halia yang ditumbuk hancur.
5. Menaikkan Seri Wajah.
Caranya mudah sahaja, ketuk halia separuh hancur, rendamkan bersama sesudu madu dan air panas dalam 300ml. dah rendam tu dik minumlah setiap pagi, ini akan membantu melancarkan perjalanan darah dan membuatkan tubuh berasa panas. Ia sekaligus menaikkan seri wajah.
#terapiinstagram
#ajimaura
#shaklee
#konsultanshakleemaz
#pengedarshaklee
#cantik
#tipskecantikan
#petuakesihatan
#infosihat
#tipssihat
#kulitcantik#kulitbersih#sihat
#sihatselalu#sihatdancantik
#kesihatan#jeragat#parutjerawat#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#cantik#kulitgebu#kulitcerah#stress#pushdei#vitaminc#sembelit#jeragat#petuakecantikan#jerawat

Runsing Pabila Bekas-Bekas Gerawat Lama Menghantui Qulit Wajah?
.
Qulit nampak TAK RATA dan Berlobang- Lobang.😂😂
.
MQ Nis beauty yang dapat membaiki sel Qulit wajah .

Rm80 /pieces
Rm130 /2 pieces

Kak sha makan dulu ye. Nanti kaksha update Seribella kat chuolls taw 😁😁

NAK JADI MACAM SAYA???
Follow saya rapat2😍😍😍 Reality bersama JAMU BONDA..
Perubahan yang berlaku pada diri saya sendiri
kalau masalah berat badan tu saya memang jenis bukan yang gemok sangat tapi kategori yang cepat naik badan..bila makan tak kontrol badan cepat jew naik..nak turun punya susah sangat..
.
first sekali saya makan jamu ni sebab nak turunkan berat badan sikit..sebab masa tu badan saya naik sampai 68kg..saya rasa sangat2 tak selesa..sebab saya jenis tak boleh tak nak control makan...anak2 dan suami suka sangat makan malam...apa lagi saya ikut la sekali..
.
kalau saya nak cerita pasal makan ni memang tak habis kat sini..tp saya sebenarnya nak share dengan kawan2 yang follow saya ni..makan jamu ni bukan kita dapat turunkan berat badan sahaja...tp satu bonus yang kita akan dapat..MUDA JELITA bila kita amalkan jamu bonda..bukan 1 bulan atau 1 botol amalkan terus saya dapat cam ni...apa2pon yang kita amalkan kita mesti konsistan dari bulan ke bulan pasti akan nampak perubahan yang sangat2 positif..tengoklah perubahan saya...
.
Inilah reality yang saya dapat dengan konsistan jamu bonda ni....saya yang dulu bukan yang sekarang😍😍saya lebih yakin dengan penampilan saya...Memang kita terpaksa cantik dengan Jamu Bonda ni...Herba yang terbaik dan 100% asli..Alhamdulillah..Pasti sihat Muda Jelita dari usia bila kita bersama JAMU BONDA yang hebat ni.. .
Sharing is Caring
Pn.Ani (0167921522)
.

#kopi#kopimustajab#jamumissv
#jamuketat#jamuabang#suamiisteri
#jamusuamiisteri#slim#kurus
#kurusslim#diabetes
#kencingmanisdarahtinggi
#darahtinggi#resdung#resdungteruk
#jerawat#jerawatnasi#jerawatbatu
#bebasjerawat#darahtinggi
#kulit#kulitcantik
#kulitgebu#kulitgebuanjal#detox
#detoxslim#detoxification
#jamubonda#dnzjamubondastokis

.
STOCK RUNNING LOW ... WA 0109346168 to order💥
.
‼️SALES PROMO 50% OFF‼️
.
🌸Miracle Serum Botox🌸
👉🏼Price: RM30/btl
Postage: SS RM5 ; SM RM8
(Np: RM60.00/btl) #sayapakaisayajual
.
Buy 3 : RM90 FREE POSTAGE WITHIN M'SIA
.
👉Kelebihan Miracle Serum Botox:-
📌 Halal dan sah Solat.
📌 Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
📌 Melembapkan kulit sambil memberikan kesan Glowing.
📌 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
📌 Mengecilkan pori-pori muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
📌 Merawat jerawat dan jeragat.
📌 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.
📌 Menghilangkan eksema (kurap) atau gatal-gatal di anggota badan.
📌 Dijadikan alas foundation untuk kesan glowing sehingga 8 jam.
📌 Menganjalkan payudara dan punggung.
📌 Merawat kulit kusam.
📌 Selamat digunakan di seluruh anggota badan.
📌 Sesuai sapu di bibir yg merekah.
📌 KKM APPROVED: NOT161200510K
.
Serum ni Original dr Kilang Singapore, bkn serum selalu yg kilo dr Siam ya
.
To order: 0109346168 Hannah
#hannahdcollections #hdcserumbotox #hdcmiracleserum #serumbotoxmurah #localproducts #sabahan #sabah #sipitang #jerawat #jerawat #jeragat #kulitgebu #malaysiaonlineshop #sabahonlineshop #malaysiatrustedseller

Ikhlas dari hati kalau tengah stress pergi cuci muka lepas tu letak 2 3 titik iflawless minyak argan emas 24k.Sapu rata perlahan2 seluruh muka.sapu sedikit pada mulut yg kering/ pecah.
Percayalah rasa nak tertido terus
Tekanan terus hilang ntah ke mana😄
Sentuhan lembut iflawless pada kulit wajah seperti ditiup angin di taman bunga.
Sekali dh guna confirm repeat order😊

#iflawless #iflawlessminyakarganemas #aromaterapi #kulitlembut #kulitsihat #kulitgebu #jeragatdegil #jerawat #paruthilang #merawatmukaberminyak #bazaarpaknil #instashop #emas24k #pelembabsolekan #makeuptahanlama

Nah tu dia haih.. Jerawat pon xde dan selera makan pon berkurang. Pssst jangan xtau ye si ESP ni ada dalam set kecantikan dan set kuruskan badan sebab si ESP ni banyak kelebihan dia😱😱😱. Nak tahu lagi jom wassap 😊
📱 Fatin 👉 01129203929

#jomcantik
#jomsihatbersamashaklee
#shakleekelantan
#shakleeupm
#shakleeuitm
#shakleeutem
#innerbeauty
#supplementcantik
#supplementkurus
#vitamincantik
#kulitgebu

Masalah Kulit Tiada lagi dengan royal miele honey mosturizer cream.. Krim pelembab yang di ilhamkan secara semulajadi dan tiada merkuri.. mengandungi:
1- Madu Kelulut.
2- Propolis.
3- minyak zaitun.
4- vitamin C.
5- vitamin A dan E

dapatkan dengan segera
whatsapp - 011-21147119 vip
DM kami dengan segera

#royalmielehoney #royalmielehoneyfeedback #terlajaklaris #testimoni #testimony #dropship #dropshipneeded #agentneeded #vip #vipbeautyandhealth #malaysian #madeinmalaysia #kulitgebu #ubatjerawat #ubatjeragat #krimmadukelulut #krimmadu #nakkulitcantik #nakcantik

Bedak Sejuk Puspawangi-Serbuk Mutiara 💯 Homemade
💯Tiada Bahan Kimia
✔Kesan Sampingan
✔Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit

Bahan Terpilih
*Serbuk Mutiara
*Serbuk Tanah Liat Kaolin
*Serbuk Arang
*Estrak Aloe Vera
*Air Suling
*EO tree tea oil
*EO Lavender

Kebaikkan
✅Mengatasi Kulit Berminyak
✅Memutihkan Wajah
✅Merawat & Mengecutkan Kulit Berjerawat
✅Memudarkan Bintik-bintik hitam
✅Merawat Ruam dan Gatal-Gatal ✅Melembutkan Kulit Wajah Kasar
✅Membantu Menanggalkan Sel Kulit Mati
✅Menyejukkan Kulit Wajah
✅Merawat Wajah secara mendalam dgn singkirkan toksin yang tersumbat diliang roma. (Detox kulit wajah)
✅Merawat Sunburn

Penggunaan :setiap malam atau 3x seminggu

Harga : RM69. 90 (100ml)

Harga Promosi Pengenalan RM 49. 90 Free Gift 🎁 menanti uolls. .
Watsapp 0192858724

#marineessencebodywash yg sgt wangi dan lembut selepas menggunakannye..kulit jdi lembut dan rase segar sentiasa.. Jom cepat pm/wassap sy 0182715993

#kulitputih #kulitcantik #kulitgebu #testimonialateam #ateam #ateamlembahklang #awesomazingteam #sayajual #sayajualsabun
Cod #portklang #bandarklang

Love this thing so much 💓
..
Uolls tau tak? Produk elysian ni lah yang telah menolong muka instafamous kita sis elcah tu mendapat muka putih macam telur tu.
..
So, no problem now. Kalau sis elcah boley pakai, uolls semua lagi lah boleh pakai tau 😉
.
Oups! 😚 Uolls kena tekan link di bio insta kami cepat² tau. Kami nak berikan harga misteri utk uolls kay! 😎
..
#jerawat #jeragat #eczema #kulitsensitif #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #kulitgebu #kulitberminyak #kulitsihat #kulitflawless #mukaberparut #parutjerawat #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirhitam #lipmatte #lipmattemurah #foundation #foundationmurah #serummurah #serummuka #skincareselamat #produkkecantikan #produkkecantikanselamat #makeup #makeupartis #muamalaysia #muabellaz

.
.
MFF TERBUKTI !!! . .
❤️99% daripada yang telah menggunakannya, mengatakan kulit mereka nampak LEBIH NATURAL, GEBU DAN CERAH.
.
. ❤ 98% daripada yang telah menggunakannya, mengatakan yang mereka TIDAK PERLU LAGI BERBEDAK, cukup dengan penggunaan cream to powder ini sahaja.
.
. ❤ 97% daripada yang telah menggunakannya, mengatakan krim ini TIDAK BERMINYAK. . . ❤️99% PELANGGAN akan kembali repeat oder selepas pembelian kali pertama. . .
❤️95% PELANGGAN kami berpuas hati kerana menggunakan CREAM to Powder ini. Jerawat semakin kecut dan JERAGAT PUDAR.
.

Sudah ramai yang berpuas hati dan memberikan feedback yang terbaik👍👍👍
. ❣️KELEBIHAN MFF MOUSSE MATTE❣️
. 💖Boleh menggantikan bedak (tidak perlu berbedak) .
💖Tahan sehingga 12 jam
.
💖Mengandungi minyak ARGAN, GRAPE STEMCELL, serbuk MUTIARA , VITAMIN C & E untuk merawat jeragat dan jerawat
. 💖Tidak bercapuk walaupun berpeluh
.
💖SPF 30++ melindungi daripada cahaya matahari berbahaya
. 💖Cerah, gebu, FLAWLESS dan berseri sepanjang hari. 💖Mesra solat
💖Bebas alkohol dan bahan kimia berbahaya
💖Menutup cela, parut, jerawat dan jeragat
💖Boleh dijadikan alas mekap
💖Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
. 👍 YANG PENTING TAK RASE MACAM PAKAI TOPENG! 👍 GUNAKAN TANPA WAS WAS
. .
BERMINAT NAK ODER:
Kami akan berikan KONSULTASI PERCUMA: - dhileesahq.com
- www.wasap.my/60183146882
.

#mermaidflawlessfoundation
#mermattelipsmatte
#olesolessampaiflawless
#kosmetikmurah#oilyskin
#ubatjerawat#ubatjeragat#pakarjerawat
#flawlesskin#bazaarpaknil#bazaarpaknilonlinemurah #kulitgebu#organicskincare #organic# bebaskimia#bebasMercury
#mermattelipmatte#lipamttemurah
#lipmattehalal#lipmattecantik
#kosmetikmurah#kosmetikhalal
#ehehbazar#kosmetikcantik#makeuptutorial#foundationmakeup#makeupcantik
#kulitjerawat#kulitberminyak#kulitcerah

Muka berminyak tapi nk pakai foundation . Ahhh ... jgn risau , uolss blh cuba pakai camella fd nim . Camella fd nim mgm dibuat khas utk masalah kulit berminyak . Tekstur yg lembut nim bila sapu di buka terus meresap ke dlm kulit tau .
.
.
Antara kelebihan Namyra camella foundation ni yang korang perlu tahu : 👇🏻 .
💋 tidak berminyak
💋 lembut dan gebu
💋 bertekstur ringan
💋 tidak bercapuk di muka
💋 tahan 6 ke 8 jam
💋 1 warna sesuai dgn semua warna kulit
💋 mesra wudhuk
💋 senang diratakan
💋 memutihkan kulit
💋 spf yg tinggi utk melindungi kulit
💋 cepat meresap ke dalam kulit
💋 semakin lama make up semakin cantik
💋 effect glowing di wajah

WHATSAPP SEGERA‼️ 60195820609
.
.
#namyra_beauty #camella_fd #foundation #foundationglowing , #foundationtahanlama #foundationmerawat #foundationmalaysia #glowing #makeuptahanlama #kulitglowing #takbercapuk #foundationspf50 #foundationgebu #foundationglowing #foundationtahanlama #foundationtakbercapuk #tutorialmakeup #dailymakeup #foundationmuka #foundationmurah #foundationterbaik #kulitkering #kulitberminyak #putihkulit #kulitgebu #kulitputih

Most Popular Instagram Hashtags