#kulitcerahberseri

MOST RECENT

TIENS VITALINE SOFTGEL
solusi untuk kamu yang ingin memiliki kulit cerah, bersih, putih, mulus secara alami, aman, tanpa efek samping dan hasilnya PERMANEN.

Minat/konsultasi hub:
WA : 083821665607

#pemutihbadan #pemutih #kulitputih #pemutihbpom #PemutihAman #PemutihHerbal #kulitglowing #caraputih #PemutihKapsul #kulitcerah #kulitcerahberseri #cantikalami

Feedback @dqueen_foundation_hq 🌹

Feedback @dqueen_foundation_hq 🌹

Feedback @dqueen_foundation_hq 🌹

Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
Macam mana tu ? .
.
Ok cepat whatsapp , kite sembang panjang2x 💋💋💋
💰rm65
📲+60193444248

Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
Macam mana tu ? .
.
Ok cepat whatsapp , kite sembang panjang2x 💋💋💋
💰rm65
📲+60193444248

Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
Macam mana tu ? .
.
Ok cepat whatsapp , kite sembang panjang2x 💋💋💋
💰rm65
📲+60193444248

Apaa? Risau sunburn tak hilanghilang? 😱
.
.
SELALU SUNBURN?!
.
Keluar rumah mesti sunburn kat tangan dan kaki. .
.
Confirm berbelang macam kuda belang 😭😭😭.
.
.
Sejak gunakan sabun #AIPUTEH dan tak risau lagi sebab hanya sekali sental kulit yang sunburn dah kembali cerah 😍
.
.
#rahsiakulitputih
#hilangsunburn

Rm45 sm / Rm50 ss
Free postage

Ramai tak percaya kan, betul ke sekali sental #AIPUTEH boleh putih.
.
.
Silalah percaya dengan bahan terbaik antaranya Lemon ia mengandungi asid sitrik yang bertindak sebagai agen pemutih semulajadi. Sifat pemutih ini bertindak membantu mencerahkan warna kulit. Vitamin C sangat tinggi dalam lemon dapat menyingkirkan sel sel kulit mati sehingga kulit akan kelihatan lebih cerah.
.
.
Kandungan bahan madu di dalam AIPUTEH dapat mengangkat sel-sel kulit mati pada kulit sehingga dapat memutihkan kulit secara efektif.
.
.
Tau tak Kandungan Isoflavin pada Bunga Sakura yang merupakan salah satu bahan utama juga berfungsi untuk mencegah Enzim Tirosinase yang menjadi penyebab pigmen hitam pada kulit. Ia dapat menghalang penghasilan pigmen gelap dan seterusnya menjadikan kulit lebih cerah kemerah-merahan.
.
.
Dengan gabungan 3 bahan SUPER TERBAIK iaitu LEMON, MADU dan SAKURA EKSTRAK memang TERBUKTI BERKESAN dapat mencerahkan kulit korang dan merawat permasalahan kulit seperti jerawat,jeragat, pori pori terbuka dan lelain lagi.
.
.
Jadi jangan reragu tau. Cuba dulu mesti jatuh cinta.
.
.
#rahsiakulitputih

❤NUMBER 10❤

Oil Free Eye Make Up Remover
.
🌷Mudah menanggalkan mekap mata seperti celak dan eye-shadow dan lipstik. Jadi kelopak mata tak lagi perlu ditonyoh/sental dengan kuat untuk hilangkan mekap walaupun you all guna waterproof makeup.
.
🌷Ianya bukan minyak.....Oil-Free Makeup Remover ini gabungan air dan silikon.
.
🌷Ianya membantu merawat bahagian mata dan bibir.
.
🌷Ianya tak pedihkan mata. Kalau uolls cuci bahagian mata yang masih ada contact lens, ia tidak akan merosakkan contact lens.
.
🌷thn lama utk 6 bln
.

MaryK Beauty Consultant
Hanim (ID: 218349MY)

www.wasap.my/60133710430

#marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykayselangor #marykaymelaka #marykaymalaysia #beautymalaysia #beautiful #beautyconsultantmarykay #skincareroutine #healthyskin #botanicalskincare #botanicalskincaremalaysia #sharingiscaring #skinvigoratebrush #facewash #facebrush #berusmuka #berusterbaik #timewiseskincare #timewiserepair #botanicaleffects #melacep #ilovemarykay #ilovehealthyskin #kulitmudaremaja #kulitcerahberseri #kulitsihat #kulitkusam #kulitbermasalah #awetmuda

POLELES NYA 😱
.
.
Sebelum ni kusam , jangan harap nak selfie. Memang takde gambar selfie sebab tak confident dengan diri sendiri 😭😭😭
.
.
Sejak bercinta dengan #AIPUTEH , yey! Happy gilew!
.
.
Muka semakin cerah berseri, parut pun dah pudar. Muka lembut jeeee macam baby plak rasa. Wehuwwww!
.
.
Korang bila lagi nak try , harga berbaloi tau sebab boleh guna dekat muka dan badan.
.
.
#rahsiakulitputih #aiputehtestimoni

KENAPA ESP DIGEMARI IBU MENYUSU 👇
✔️Rasa kenyang yang berpanjangan
✔️Kawal berat badan
✔️Mencantikan kulit
✔️Bertenaga sepanjang hari
✔️Sebagai milk booster

Berbaki 12 hari lagi sebelum promo ESP tamat. Jom grab ESP dengan TAWARAN HEBAT 😘

SID CIKCHAA +60186645952

#espshaklee #esp #espkurus #espmilkbooster #espibumenyusu #kurussihat #healthyfood #shakleejohor #shakleeayerhitam #shakleeskudai #shakleesrigading #shakleeparitraja #shakleebatupahat #shakleeuthm #tambahtenaga #puasabertenaga #kuruscantik #kulitsihat #flawless #kulitcerahberseri #parutjerawat #lukasembuh #gastrik #setmenyusu #sethamil #setcantik

KENAPA ESP DIGEMARI IBU MENYUSU 👇
✔️Rasa kenyang yang berpanjangan
✔️Kawal berat badan
✔️Mencantikan kulit
✔️Bertenaga sepanjang hari
✔️Sebagai milk booster

Berbaki 12 hari lagi sebelum promo ESP tamat. Jom grab ESP dengan TAWARAN HEBAT 😘

SID CIKCHAA +60186645952

#espshaklee #esp #espkurus #espmilkbooster #espibumenyusu #kurussihat #healthyfood #shakleejohor #shakleeayerhitam #shakleeskudai #shakleesrigading #shakleeparitraja #shakleebatupahat #shakleeuthm #tambahtenaga #puasabertenaga #kuruscantik #kulitsihat #flawless #kulitcerahberseri #parutjerawat #lukasembuh #gastrik #setmenyusu #sethamil #setcantik

KENAPA IBU MENYUSU PERLU KAN ESP?
.

1. Bertenaga.
ESP ni supplements protein. Protein ni lambat di cernakan. Jadi, ia boleh beri tenaga yang berpanjangan. Nanti ibu-ibu tak adalah lesu je kan. Lebih-lebih lagi nak puasa ni.
.

2. Kawal berat badan.
Ibu-ibu baru bersalin mesti nak cepat-cepat slim kan? ESP ni boleh bantu. Sebab ESP ni dapat beri rasa kenyang yang berpanjangan.
.

3. Mencantikan kulit
Seriusly ESP paling power bab cantikkan kulit. Iyalah. ESP kan supplements protein. Protein fungsinya memperbaiki & menbina sel baru. Haa. Itulah sebabnya pengguna ESP wajahnya nampak cerah jelita.
.

4. Sebagai milk booster
Minum ESP dapat bantu susu badan jadi meriah. Lagi best, boleh bantu pekatkan susu tau.

Grab ESP bulan ini dengan harga SUPER DUPER JIMAT 😍

SID CIKCHAA +60186645952

#espshaklee #esp #espkurus #espmilkbooster #espibumenyusu #kurussihat #healthyfood #shakleejohor #shakleeayerhitam #shakleeskudai #shakleesrigading #shakleeparitraja #shakleebatupahat #shakleeuthm #tambahtenaga #puasabertenaga #kuruscantik #kulitsihat #flawless #kulitcerahberseri #parutjerawat #lukasembuh #gastrik #setmenyusu #sethamil #setcantik

KENAPA IBU MENYUSU PERLU KAN ESP?
.

1. Bertenaga.
ESP ni supplements protein. Protein ni lambat di cernakan. Jadi, ia boleh beri tenaga yang berpanjangan. Nanti ibu-ibu tak adalah lesu je kan. Lebih-lebih lagi nak puasa ni.
.

2. Kawal berat badan.
Ibu-ibu baru bersalin mesti nak cepat-cepat slim kan? ESP ni boleh bantu. Sebab ESP ni dapat beri rasa kenyang yang berpanjangan.
.

3. Mencantikan kulit
Seriusly ESP paling power bab cantikkan kulit. Iyalah. ESP kan supplements protein. Protein fungsinya memperbaiki & menbina sel baru. Haa. Itulah sebabnya pengguna ESP wajahnya nampak cerah jelita.
.

4. Sebagai milk booster
Minum ESP dapat bantu susu badan jadi meriah. Lagi best, boleh bantu pekatkan susu tau.

Grab ESP bulan ini dengan harga SUPER DUPER JIMAT 😍

SID CIKCHAA +60186645952

#espshaklee #esp #espkurus #espmilkbooster #espibumenyusu #kurussihat #healthyfood #shakleejohor #shakleeayerhitam #shakleeskudai #shakleesrigading #shakleeparitraja #shakleebatupahat #shakleeuthm #tambahtenaga #puasabertenaga #kuruscantik #kulitsihat #flawless #kulitcerahberseri #parutjerawat #lukasembuh #gastrik #setmenyusu #sethamil #setcantik

❤NUMBER 9❤

Lash Intensity Mascara
.
Mascara baru yg magnify, maksimumkan dan multiply..uols nmpk tak hasilnye?? .
Ia menebalkan dan memnjangkan dgn lebih maksimum..dengan kepekatannye shgga 200% lebih tinggi tau, dan ia juga seperti menmbah ketebalan bulu mata dan dpt 84% sapuan yg lebih panjang. .
Besttnyeee.. Lepas ni tak perlu lgi nk pakai bulu mata pelesu.. 😜😜😜
.

MaryK Beauty Consultant
Hanim (ID: 218349MY)

www.wasap.my/60133710430

#marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykayselangor #marykaymelaka #marykaymalaysia #beautymalaysia #beautiful #beautyconsultantmarykay #skincareroutine #healthyskin #botanicalskincare #botanicalskincaremalaysia #sharingiscaring #skinvigoratebrush #facewash #facebrush #berusmuka #berusterbaik #timewiseskincare #timewiserepair #botanicaleffects #melacep #ilovemarykay #ilovehealthyskin #kulitmudaremaja #kulitcerahberseri #kulitsihat #kulitkusam #kulitbermasalah #awetmuda

KENAPA IBU MENYUSU PERLU KAN ESP?
.

1. Bertenaga.
ESP ni supplements protein. Protein ni lambat di cernakan. Jadi, ia boleh beri tenaga yang berpanjangan. Nanti ibu-ibu tak adalah lesu je kan. Lebih-lebih lagi nak puasa ni.
.

2. Kawal berat badan.
Ibu-ibu baru bersalin mesti nak cepat-cepat slim kan? ESP ni boleh bantu. Sebab ESP ni dapat beri rasa kenyang yang berpanjangan.
.

3. Mencantikan kulit
Seriusly ESP paling power bab cantikkan kulit. Iyalah. ESP kan supplements protein. Protein fungsinya memperbaiki & menbina sel baru. Haa. Itulah sebabnya pengguna ESP wajahnya nampak cerah jelita.
.

4. Sebagai milk booster
Minum ESP dapat bantu susu badan jadi meriah. Lagi best, boleh bantu pekatkan susu tau.

Grab ESP bulan ini dengan harga SUPER DUPER JIMAT 😍

SID CIKCHAA +60186645952

#espshaklee #esp #espkurus #espmilkbooster #espibumenyusu #kurussihat #healthyfood #shakleejohor #shakleeayerhitam #shakleeskudai #shakleesrigading #shakleeparitraja #shakleebatupahat #shakleeuthm #tambahtenaga #puasabertenaga #kuruscantik #kulitsihat #flawless #kulitcerahberseri #parutjerawat #lukasembuh #gastrik #setmenyusu #sethamil #setcantik

5 PUNCA KULIT KUSAM YANG BIASA KITA LAKUKAN & TIDAK SEDAR

Kulit kusam ni akan burukkan tekstur kulit kita. Kulit muka yang kusam akan mempengaruhi penampilan kita. Kita pun akan rasa kurang keyakinan diri bila nak jumpa kawan/rasa malu kalau suami lihat muka tak bermaya, kulit kusam je. 😔

Punca wajah jadi kusam ni ada banyak sebab : 🌼Dehidrasi
Kalau korang nak kulit lembap cantik dan sihat. Kena amalkan minum air secukupnya iaitu 8 gelas air @ 2 liter sehari. Jika kulit korang kurang air, kulit jadi mudah kering dan berkedut. 🌼Terdedah bawah cahaya matahari yang lama
Dah memang kalau berjemur bawah cahaya lama-lama memang muka ber'sunburn' la kan. Kulit jadi kusam dan gelap je. So, elakkan berjemur di bawah cahaya matahari sekitar 10 pagi sampai 4 petang sebab membuatkan kulit kita makin kusam dan sel kulit pun cepat mati. 🌼Sering makeup
Makeup ni ada wanita yang suka makeup sama ada nipis@tebal dan yang suka muka neautral je untuk keluar rumah. Tak salah pun kalau korang nak makeup. Tapi pastikan sebelun tidur tu korang cuci dulu muka. Gunakan pembersih wajah yang sesuai dengan kulit korang. 🌼Tidur lewat dan kurang cukup tidur
Tidur yang cukup penting untuk kulit. Jika tidur tak cukup kulit korang akan nampak letih dan tak bermaya. Jadi tidur cukup selama 6-7 jam sehari buatkan kulit nampak segar. Mata korang pun lebih bermaya dan tak sembap.

So, kalau korang tak nak kulit korang jadi makin kusam dan tak bermaya, korang boleh amalkan dianz vitamin. #hisaphisapteruscantik

Klik SHARE jika bermanfaat.

#officialdealerdianz #teamauradianz #dianzvitamin #dianzvitaminkuantan #dianzvitamilk #dianzvitamilkkuantan #dianzkuantan #hilangparut #hilangjerawat #hilangkulitkusam #hilangjeragat #kulitputihbersih #kulitcerahberseri #putihseluruhseluruhbadan #tipscantik #dianzbyciktiqah

❤NUMBER 8❤

CC Cream Sunscreen SPF 15
.
✔Melawan garis halus dan tanda penuaan
.
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit
.
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15)
.
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah
.
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera
.
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit
.
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit
.
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
.

MaryK Beauty Consultant
Hanim (ID: 218349MY)

www.wasap.my/60133710430

#marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykayselangor #marykaymelaka #marykaymalaysia #beautymalaysia #beautiful #beautyconsultantmarykay #skincareroutine #healthyskin #botanicalskincare #botanicalskincaremalaysia #sharingiscaring #skinvigoratebrush #facewash #facebrush #berusmuka #berusterbaik #timewiseskincare #timewiserepair #botanicaleffects #melacep #ilovemarykay #ilovehealthyskin #kulitmudaremaja #kulitcerahberseri #kulitsihat #kulitkusam #kulitbermasalah #awetmuda

Most Popular Instagram Hashtags