[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kulitcerahberseri

19729 posts

TOP POSTS

Risih Dengan Muka Jerawatann?? udah FACIAL berkali-kali malah Habis Uang Banyak ?? YUK konsumsi Aja "FRUTABLEND" 😍😍😍
.
Terbuat dari 22 Jenis Buah-buahan dan Sayur-sayuran
• Menghilangkan Jerawat dan Bekas Jerawat
• Menghilangkan Flek Hitam
• Menghilangkan bekas Luka
• Memutihkan Dan Mencerahkan Kulit
• Anti Aging
• Menjaga Daya Tahan Tubuh 😎
Sudah Ada BPOM, HALAL MUI , DIKNES , dan PernahMasuk On The Spot jugaa lohh
.
Info ORDERRR
Venny BOS HWI 👩
WA 081221446479
Ig & Line Official :@simplyhealthyid
PIN D6991A64
Www.hwigo.com/venny.html
.
#kulitcerahberseri #bebasjerawat #cantik #frutablend #wmp #herbalalami #tanpaefeksampingapapun #incometambahan #nesv #flekhitam #keriputhilang #sehat #bpom #halal #hwicikarang #jerawat #kolestrol #frutablendmurah #jualfrutablend #jualfrutablendmurah #distributorfrutablend #supplierfrutablend #agenfrutablend #antiaging #antioxidant

Manfaat Gluta Drink Untuk Kulit dan Tubuh

Dengan komposisi gluta drink yang lengkap maka minuman supplemen kecantikan ini memberikan begitu banyak manfaat untuk kulit anda beberapa manfaat untuk kulit diantaranya adalah:

Meremajakan sel kulit mengganti sel kulit yang sudah mati dengan sel kulit yang baru.
Menghambat penuaan dini akibat radikal bebas.
Dengan fungsi kolagen nya maka kulit akan menjadi lebih kenyal dan elastis.
Mengurangi kerutan pada kulit sebagai efek dari peremajaan sel kulit.
Menyembuhkan jerawat serta menghilangkan bekas jerawat.
Mencerahkan kulit secara menyeluruh pada seluruh bagian tubuh.
Membuat tekstur kulit menjadi lebih lembut dan halus.
Jika warna kulit anda kurang merata maka gluta akan membantu membuat warna menjadi lebih rata cerahnya.
Memperbaiki masalah kering dan pecah pecah pada kulit sehingga menjadi lebih halus.
Memulihkan warna kulit yang normal dari bintik bintik hitam bekas luka ataupun jerawat.
Memperbaiki warna kulit yang kusam dan gelap menjadi lebih terang serta merona.
#glutadrink #kulitcerah #kulitcantik #kulitbersih #kulitcerahberseri

Kalau nak kulit cantik putih gebus gebass macam founder kita, ShaHasan👑 korang wajib ada #cshineskincare untuk penjagaan muka. Skincare Pertama di Malaysia, berteknologi Korea yang hanya menggunakan sabun + serum + c-booster! .
.
Whitening Essence yang diformulasi dalam bentuk Powder dan Serum. No more night cream or day cream yang melekit and it's glow your skin right after three days. Yang penting, C-Shine Skincare 100% bebas dari chemical.
.
.
C-Shine skincare set:
- TIADA bahan kimia
- TIADA mercury
- TIADA paraben
- TIADA hydroquinone

100% ekstrak tumbuh-tumbuhan !

Selamat untuk wanita mengandung!

100% organic !
For normal to sensitive skin.
Korean formulation

Merawat segala masalah kulit :
- jerawat
- jeragat
- parut
- pori terbuka
- blackhead
- whitehead
- oily skin
- dry skin
- anti- wrinkles
- whitening
.
.
🍁FUNGSI C-SHINE SERUM🍁
⭐Kesan pemutihan 3x ganda
⭐Melambatkan penuaan kulit
⭐Menghilangkan kedutan
⭐Mencerah dan menyekatakan tona kulit
⭐Mengembalikan keremajaan kulit
⭐Menghilangkan tompok-tompok hitam
⭐Membuang jeragat
⭐Menyingkirkan parut jerawat
⭐Memberikan kelembapan pada kulit
.
.
🌿C-SHINE C BOOSTER adalah Vitamin C dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar menjadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk dan fresh sangat. Bila konsisten pakai, memang jerawat, jeragat, whitehead dan blackhead yg singgah dekat muka hilang! Patutlah tengok skin awek Korea licin gebus, open pores pon takde awak. Whitening Essence berbentuk Powder ini sangat cepat meresap ke dalam kulit dan mampu menyelesaikan masalah anda.
.
.
🍁FUNGSI C-SHINE C BOOSTER🍁
✔Menyegar dan melembapkan kulit
✔Menjadikan tekstur kulit beransur cerah
✔Menyejukkan kulit muka
✔Anti kedutan dan anti penuaan
✔Menghalang radikal bebas
✔Membasmi jerawat
✔Menghapuskan parut jerawat
✔Mengurangkan kesan sunburn
✔Kulit lebih glowing dan gebu
✔Mengecilkan liang pori di muka
.
.
.
Meh 📲Whatsapp sis leen +60123983703 untuk order😍

Ok Ziera da siap sedia nk pegi COD 🤣 Jom sape nak join selit oder untuk petang ni .. Ziera ad buat COD .. .
.

Free Cod uolls .. walaupun minyak naik tapi tetap sis bg free Cod tau .. .
.

#kulitputih #kulitcerahberseri #Kecantikantanpacela

Good morning cuols!! Harini uols bekpes ape? Tyaa of course lah memilih #espshaklee untuk #kurus #kulitcerahberseri #kesihatan #kecantikan menyeluruh! Barula bertenaga dan kenyang je sepanjang hari. 👍
.
.
Nak order? Jom wsap Tyaa. 📲0138114483

Kulit makin cerah tuu. Nak cerah jugak? Jom la cuba guna scrub vanilla kopi. Hehe.. Ni la rahsia kulit semakin cerah, bersih, lembut & anjal 😍

#vanillacoffeescrubwithvco
#kulitcerahberseri
#scrubwangimurah #bcsegobugo
#whatsapp01114404262

Paket cantik cerah....
Murah tp tidak murahan.. skincare basic yg lagi nge hits di katalog November.. #skincarebasics
#skincare #kulitkusam #kulitcerahberseri
#promo
#katalognovember
#Oriflamejakartaselatan
#Oriflame

FACTS @NYLA MAGIC SOAP 🍁 Bersumberkan bahan semula jadi
🍁 Bebas kimia berbahaya
🍁 Produk bumiputera
🍁 Diiktiraf oleh KKM (NOT170702999K)
🍁 Sabun untuk muka dan badan
👪 Lelaki perempuan, kanak-kanak semua boleh guna
👪 Sesuai untuk semua peringkat umur

Whatsap 01115210604
Untuk info lebih lanjut
#sabunperbersihDaki
#sabunPencerah
#sabunCantik
#kulitcerahberseri

Set shaklee untuk kesehatan dan kecantikan kulit, cantik luar dalam
#cantikdaridalam #cantikalami #kulitsehat #masalahflekhitam #kulitcerahberseri

MOST RECENT

SAY GOOD BYE TO MISS J!

Terasa nak berkongsi kisah macam mana zarith mula mula jadi jatuh cinta dekat supplement shaklee

Untuk pengetahuan semua, zarith sangat rajin makan supplement sejak dari kecik

semua kawan yang rapat dengan zarith semua tau yang zarith ni memang hantu supplement😂

Zarith start ambil shaklee sebab rimas dengan resdung. Bila kena resdung gatalnya Allah je yang tahu. Dahla gatal lepastu muka penuh pulak dengan jerawat

Tapi zarith still confident cantik even muka penuh dengan miss jerawat

Tapi jauh di sudut hati ni nak muka bersih tanpa ada jerawat 😞

One day Zarith ternampak la satu pos dari jiran zarith tentang shaklee ni. Dia bercerita tentang set detox dalam pos tu

Zarith berminat and terus cuba nak beli set detox tu☺️ Jadi, Zarith mula rawat dengan supplemen. Zarith mula dengan proses membuang toksin

Dalam proses tu, Zarith hanya cuba supplement ni
.
..
✔ ESP = ESP menjadikan kulit muka cantik,halus,gebu dan berseri
. ..
✔ Alfafa = Melawan alahan badan
. ..
✔ Herba Lax = Membuang segala toksin yg bermaharajalela dalam badan
. ..
✔Vita C = Melindungi daripada jangkitan dan selsema, serta meningkatkan imuniti

Alhamdulillah, berkat konsisten memang betul2 ketara hasilnya

Sekarang alhamdulilah, even tak flawless sangat tapi makin cantikla iolss😝

Nak flawless macam Zarith

Jom mula berdetoks untuk cantik ok

Nak cuba meh la tekan link di bio⬆️⬆️

BARU DUA KALI GUNA C-SHINE SOAP, WHITEHEAD DAH TAKDE. KELUAR HABIS TAU😱
.
.
.
🍁FUNGSI C-SHINE SOAP
👉Menghilangkan sel kulit mati dan kotoran di muka
👉Melembap dan mengekalkan kesegaran kulit wajah
👉Anti penuaan
👉Menyingkirkan bintik hitam pada wajah
👉Meremajakan kulit
👉Merawat masalah kulit kering & sensitif
👉Menjadikan kulit lembut dan bersinar
👉Mencerah dan menegangkan kulit
👉Menghilangkan jerawat dan jeragat
👉Menghilangkan whitehead dan blackhead
.
.
💰Seketul RM30.00
📪POSTAGE RM7 SM / RM11 SS
.
.
.
📲Whatsapp +60123983703
📲Whatsapp +60123983703
📲Whatsapp +60123983703

Maskeran dulu pake Mud Mask Best Sellernya Jafra.😍😍
Mud mask ini manfaatnya 👉Dapat menghilangkan minyak. 👉Menyamarkan bekas jerawat. 👉Mengempeskan jerawat. 👉Mengencangkan dan mengenyalkan kulit. 👉Membersihkan pori". 👉Menghaluskan kulit

Kalian dh pada coba blm.??
Yuk cobain.

Konsultasi/ Order/ Join
Hub
Wa : 085786155698
Bbm: 740009DA
Fb : Titis suci sukmawati

#jafralombok #jafrajogja #jafracilacap #jafrasolo #jafraklaten #joinjafraindonesia #jafrasragen #jafraboyolali #skincarealami #jafrawonosari #jafracimahi #jafrawonogiri #jafraroyaljelly #likeforfollow #jaframurah #mudmaskjafra #kulitkencangawetmuda #likeforfollow #kulitcerahberseri #joinjafrasolo #maskerlumpurjafra #cremeblushjafra #jafrapurwokerto #jafraambarawa #consultantjafrasolo #jafrategal #jafrabpomresmi #jualjafra #jafragemolong #amanbumilbusui

Balik keja penat2 & letih, memang best sangat dapat mandi..cuci badan & wajah dengan Serisoap..dahla wangi, boleh scrub 1 badan sampai bersih & seriously lepas tu rasa fresh sgt2. Orang lelaki pun boleh gunaaa

Tak percaya? Jom tengok feedback kat #serisoapfeedback 😘

RM 29.00 jee

Contact akak tau 📲 +60194795751 @ klik je link whatsapp kat profile instagram kami okeh!

#serisoap #serisoaplovers #serisoapfeedback #serigroupbymar #sugarbellelovers #bellaammaralovers #bellealyahya #flawless #flawlessskin #cantik #cantiksemulajadi #serisoapperak #serisoapparitbuntar #serisoapperlis #paritbuntarismyhometown #paritbuntar #bandarbaharu #nibongtebal #bisnescikgu #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitcerah #kulitcerahberseri #shopnow #codparitbuntar #codbandarbaharu #codnibongtebal #codperlis

Hati" Dearsss.... Suntik putih efek sampingnya bisa lari ke GINJAL, LAMBUNNG dan organ tubuh lainnya.. Tinggalkan CARA LAMA yang berbahaya itu, mau tampil cantik malah jadinya kena PENYAKIT....!!! 😣 Yuk beralih ke CARA BARU yaitu hanya cukup meminum si Apel Hijau "GLUCELLA" yang memiliki kandungan paling KOMPLIT di antara minuman sekelasnya yaitu kandungan Glutathion, Collagen, Apple stem cell swiss, Acerola, Pluss Vitamin Lengkap lainnya 😍

Harga gimana...?!
Murceee cyin, gak akan bikin kantong kempes deh tenang aja dan sebaliknya malah bisa bikin kantong mulusss 😙 Kulit jadi kinclong bukan cuma di wajah tapi diseluruh badan lhoo... 😉 Pokoknya nanti efek samping GLUCELLA ini akan menyebabkan ketagihan SELFIE dan yang paling parah adalah MANTAN NYESEL...!!! 😆

Siapppp untuk tampil BEDA...?!! 😤
Info bisnis/order produk👇👇👇
💁Lia HWI
📱BBM: D4e05841
🆘WA :082216387802
📠 IG : Seksi_kinclong_aduhay
http://klikhwi.com//liahwi
RESELLER WELCOME 😘

#kulitcerahberseri #bebasjerawat #pemutihbadan #frutablend #wmp #herbalalami #obatjerawat #nesv #flekhitam #keriputhilang #jakarta #jakartamalam #jualpemutih #glucella #pemutihbadan #pemutihwajah #penghilangjerawat#penghilangflekhitam #penghilangkomedo#penghaluswajah #perawatanwajah#perawatanbadan #dietalami #dietsehat#menghaluskankulit #melembutkankulit #hwicihuyl #hwicihuyb

BARU DUA KALI GUNA C-SHINE SOAP, JERAWAT MAKIN KECUT. KULIT MAKIN BERSIH DAH😱
.
.
.
🍁FUNGSI C-SHINE SOAP
👉Menghilangkan sel kulit mati dan kotoran di muka
👉Melembap dan mengekalkan kesegaran kulit wajah
👉Anti penuaan
👉Menyingkirkan bintik hitam pada wajah
👉Meremajakan kulit
👉Merawat masalah kulit kering & sensitif
👉Menjadikan kulit lembut dan bersinar
👉Mencerah dan menegangkan kulit
👉Menghilangkan jerawat dan jeragat
👉Menghilangkan whitehead dan blackhead
.
.
💰Seketul RM30.00
📪POSTAGE RM7 SM / RM11 SS
.
.
.
📲Whatsapp +60123983703
📲Whatsapp +60123983703
📲Whatsapp +60123983703

Punya masalah Di bawah ini
👇👇👇👇👇👇
~Jerawat bandel?
~Kolestrol tinggi?
~Wajah kusam?
~Penuh flek hitam?
Atasi dengan FRUTABLEND Yuukk
Info produk langsung chat
Johan
Wa / Line 082279288963

#kulitcerahberseri #bebasjerawat #cantik #frutablend #wmp #herbalalami #tanpaefeksampingapapun #incometambahan #nesv #flekhitam #keriputhilang #sehat #bpom #halal #jerawat #kolestrol - #regrann - #regrann

Dah cuba macam2 produk Tapi BERTAMBAH TERUK ! 😭😭
.
Lastly try jgk set kulit #shaklee. Hasilnya , Alhamdulillah.. Miss jerr tujuh keturunan pun boleh dihapuskan.
.
Yg penting konsisten & sabar. Produk natural memang kena sabar
.
Apa yg ada dalam SET KULIT 👇
💕 ESP
💕 VITAMIN C
💕 GLA
.
setiap vitamin ni mempunyai fungsi yg berlainan. Dan mampu merawat untuk kesan yg optimum.
.
Kelebihan ESP 👇
✅Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✅ Pudarkan parut
✅ Mengawal pertumbuhan jerawat
✅ Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
✅ kulit jadi lebih tegang dan sihat
✅ Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
✅Melindungi dan menjaga rahim.
✅ Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
✅ Mengandungi protein yang lengkap
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS ⤵
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Membantu prevent masalah jerawat degil
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata
🍋 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🍋 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🍋Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍋 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍋 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🍋 Kulit lebih glowing dan radiant
.
Kebaikan GLA Complex ⬇
✔ mengawal dan mengatur kitaran haid.
✔Meningkatkan kesuburan
✔Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
✔Membantu dalam menangani menopause.
✔Menguatkan kuku & rambut.
✔Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
✔Membantu menangani ekzema.
✔Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
✔Mengandungi vitamin E untuk
✔Menguatkan dinding arteri.
✔Menguatkan immuniti badan
✔Memperlahankn proses penuaan.
.
.
Nak cuba ? .
.
📲www.wasap.my/60174242285
📲www.wasap.my/60174242285
📲www.wasap.my/60174242285
.
Nurul bagi BEST PRICE & GUIDELINE + FREE GIFT + FREE POSTAGE 🎁📦
.
.
Your Trusted SID
Nurulishak

#shakleebyNurulishak
#setkulit#shakleemurahmalaysia #shakleemurahmurah #shakleePerak #jerawattiada #kulitcerahberseri #tonakulittaksekata

Dah cuba macam2 produk Tapi BERTAMBAH TERUK ! 😭😭
.
Lastly try jgk set kulit #shaklee. Hasilnya , Alhamdulillah.. Miss jerr tujuh keturunan pun boleh dihapuskan.
.
Yg penting konsisten & sabar. Produk natural memang kena sabar
.
Apa yg ada dalam SET KULIT 👇
💕 ESP
💕 VITAMIN C
💕 GLA
.
setiap vitamin ni mempunyai fungsi yg berlainan. Dan mampu merawat untuk kesan yg optimum.
.
Kelebihan ESP 👇
✅Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✅ Pudarkan parut
✅ Mengawal pertumbuhan jerawat
✅ Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
✅ kulit jadi lebih tegang dan sihat
✅ Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
✅Melindungi dan menjaga rahim.
✅ Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
✅ Mengandungi protein yang lengkap
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS ⤵
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Membantu prevent masalah jerawat degil
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata
🍋 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🍋 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🍋Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍋 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍋 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🍋 Kulit lebih glowing dan radiant
.
Kebaikan GLA Complex ⬇
✔ mengawal dan mengatur kitaran haid.
✔Meningkatkan kesuburan
✔Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
✔Membantu dalam menangani menopause.
✔Menguatkan kuku & rambut.
✔Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
✔Membantu menangani ekzema.
✔Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
✔Mengandungi vitamin E untuk
✔Menguatkan dinding arteri.
✔Menguatkan immuniti badan
✔Memperlahankn proses penuaan.
.
.
Nak cuba ? .
.
📲www.wasap.my/60174242285
📲www.wasap.my/60174242285
📲www.wasap.my/60174242285
.
Nurul bagi BEST PRICE & GUIDELINE + FREE GIFT + FREE POSTAGE 🎁📦
.
.
Your Trusted SID
Nurulishak

#shakleebyNurulishak
#setkulit#setresdung#shaklee #shakleePerak #ShakleeTaiping #jerawattiada #jeragathilang #kulitcerahberseri #shakleemurah #berkesandanselamat

Alhamdulillah ramai yang dah alami Shaklee Effect !!
.
Shaklee cuma ikhtiar, yang memberi kesan hanya Allah SWT
.
Uols bila lagi nak start ? Yna akan pastikan uols hanya dapat vitamin yang terbaik drpd Shaklee 😉
.
Ullyana | 016-9865236
Perunding Shaklee Anda

SIHAT DALAMAN CANTIK LUARAN DENGAN SET KECANTIKAN SHAKLEE !
.
Uols nak cantik secara menyeluruh? SET KECANTIKAN SHAKLEE ni membantu menCERAHkan secara semulajadi dan bebas dari bahan kimia
.
KELEBIHAN VIT E :-
.
🌼mengawal minyak
🌼menjaga kelembapan kulit
🌼melindungi kulit dari sinar uv
🌼mengurangkan kesan jeragat,parut-parut dan mengecilkan pori-pori pada muka
🌼mempecepatkan proses pemulihan kulit bagi mereka yang mengalami kulit kering dan kusam
.
KELEBIHAN VIT C :-
.
🌺sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit
🌺menghilangkan jerawat, mengurangkan parut jerawat,tona lebih sekata dan kurang berminyak
🌺melindungi dan membaiki kulit
🌺memberi kesan kulit yang sekata,cerah dan lembap
🌺melindungi dari jangkitan dan selesema serta meningkatkan imuniti badan
.
KELEBIHAN ESP :-
.
👰menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
👰memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
👰Cepat kenyang dan membantu dalam mengurangkan berat badan.
👰Sesuai untuk yang terlalu kurus dan nak tambah berat badan
👰Menghilangkan parut jerawat di muka
.
Ullyana | 016-9865236
Perunding Shaklee Anda

JERAWAT JERAWAT JERAWAT!!!! Anda seringkali mengalami maslaah jerawat?
Jerawat merupakan maslah umum pada kulit wajah yang sering dialami banyak orang, terutama REMAJA.

Efek tumbuhnya Jerawat?
- mengganggu penampilan.
- jerawat seringkali menyebabkan rasa tidak nyaman terutama saat terjadi iritasi atau peradangan
- jika tidak ditangani dengan tepat, jerawat dapat meninggalkan noda hingga jaringan parut yang dapat merusak struktur kulit.

Salah satu solusi atasi masalah jerawat adalah dg menjaga asupan makanan, dan dibutuhkan juga obat luar untuk membantu menghilangkan jerawat.

solusi dr maslah JERAWAT tsb JAFRA memiliki produk yang diformulasikan khusus untuk mengatasi jerawat yaitu Clear Blemish Treatment.

Clear Blemish Treatment merupakan produk berupa gel-lotion transparan yang berfungsi sebagai solusi untuk masalah jerawat. *Manfaat dan Kelebihan Clear Blemish Treatment*

1. Mengandung asam salisilat sebagai bahan aktif untuk membantu mengatasi peradangan pada jerawat dan menyamarkan noda.

2. Ekstrak cengkeh, sage, dan lavender pada JAFRA Clear Blemish Treatment membantu membunuh bakteri penyebab jerawat.

3. Kandungan ekstrak lidah buaya pada produk ini membantu mencegah iritasi dan kulit kering, sekaligus memberikan rasa nyaman pada kulit.

Cara pemakaiannya gampang banget, cukup di oles k spot2 jerawatnya aja, krn bentuknya gel bening pemakain bisa sebelum atau sesudah bermake up ya.

#usirjerawat #bebasjerawat #kulitcerahberseri #kulitcerah #kulitsehat #basmijerawat #blemishjafra

JERAWAT JERAWAT JERAWAT!!!! Anda seringkali mengalami maslaah jerawat?
Jerawat merupakan maslah umum pada kulit wajah yang sering dialami banyak orang, terutama REMAJA.

Efek tumbuhnya Jerawat?
- mengganggu penampilan.
- jerawat seringkali menyebabkan rasa tidak nyaman terutama saat terjadi iritasi atau peradangan
- jika tidak ditangani dengan tepat, jerawat dapat meninggalkan noda hingga jaringan parut yang dapat merusak struktur kulit.

Salah satu solusi atasi masalah jerawat adalah dg menjaga asupan makanan, dan dibutuhkan juga obat luar untuk membantu menghilangkan jerawat.

solusi dr maslah JERAWAT tsb JAFRA memiliki produk yang diformulasikan khusus untuk mengatasi jerawat yaitu Clear Blemish Treatment.

Clear Blemish Treatment merupakan produk berupa gel-lotion transparan yang berfungsi sebagai solusi untuk masalah jerawat. *Manfaat dan Kelebihan Clear Blemish Treatment*

1. Mengandung asam salisilat sebagai bahan aktif untuk membantu mengatasi peradangan pada jerawat dan menyamarkan noda.

2. Ekstrak cengkeh, sage, dan lavender pada JAFRA Clear Blemish Treatment membantu membunuh bakteri penyebab jerawat.

3. Kandungan ekstrak lidah buaya pada produk ini membantu mencegah iritasi dan kulit kering, sekaligus memberikan rasa nyaman pada kulit.

Cara pemakaiannya gampang banget, cukup di oles k spot2 jerawatnya aja, krn bentuknya gel bening pemakain bisa sebelum atau sesudah bermake up ya.

#usirjerawat #bebasjerawat #kulitcerahberseri #kulitcerah #kulitsehat #basmijerawat #blemishjafra

JERAWAT JERAWAT JERAWAT!!!! Anda seringkali mengalami maslaah jerawat?
Jerawat merupakan maslah umum pada kulit wajah yang sering dialami banyak orang, terutama REMAJA.

Efek tumbuhnya Jerawat?
- mengganggu penampilan.
- jerawat seringkali menyebabkan rasa tidak nyaman terutama saat terjadi iritasi atau peradangan
- jika tidak ditangani dengan tepat, jerawat dapat meninggalkan noda hingga jaringan parut yang dapat merusak struktur kulit.

Salah satu solusi atasi masalah jerawat adalah dg menjaga asupan makanan, dan dibutuhkan juga obat luar untuk membantu menghilangkan jerawat.

solusi dr maslah JERAWAT tsb JAFRA memiliki produk yang diformulasikan khusus untuk mengatasi jerawat yaitu Clear Blemish Treatment.

Clear Blemish Treatment merupakan produk berupa gel-lotion transparan yang berfungsi sebagai solusi untuk masalah jerawat. *Manfaat dan Kelebihan Clear Blemish Treatment*

1. Mengandung asam salisilat sebagai bahan aktif untuk membantu mengatasi peradangan pada jerawat dan menyamarkan noda.

2. Ekstrak cengkeh, sage, dan lavender pada JAFRA Clear Blemish Treatment membantu membunuh bakteri penyebab jerawat.

3. Kandungan ekstrak lidah buaya pada produk ini membantu mencegah iritasi dan kulit kering, sekaligus memberikan rasa nyaman pada kulit.

Cara pemakaiannya gampang banget, cukup di oles k spot2 jerawatnya aja, krn bentuknya gel bening pemakain bisa sebelum atau sesudah bermake up ya.

#usirjerawat #bebasjerawat #kulitcerahberseri #kulitcerah #kulitsehat #basmijerawat #blemishjafra

Risau dengan masalah kulit anda? Bermacam-macam produk dicuba tapi tiada perubahan malah ada yang menjadi semakin teruk. Pilih produk yang tepat dan sesuai dengan masalah kulit anda.
============================================== 🔶Insta-C (Vitamin C + Hyaluronic Acid) Serum- Formulasi Anti Penuaan Professional ✔Memudarkan bintik hitam
✔Mencerahkan kulit kusam
✔Berkesan untuk Pigmentasi & jeragat/melasma
✔Mengurangkan penampilan kedutan
✔Melindungi kulit dari sinar matahari
✔Memulihkan sel kulit rosak
✔Menghidrat kulit ----------------------------------------------------------------------------
🔷InstaFAIR Multi Serum - Professional Skin Lightening Formula

InstaFAIR mengandungi ciri-ciri anti-bakteria yang kuat untuk melawan bakteria yang menjadi punca utama jerawat.
Rahsianya terletak dalam ekstrak buah-buahan tropika yang digunakan dalam formulasi InstaFAIR, yang bertanggungjawab untuk aktiviti anti-radang & anti-bakteria. ✔Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔Menjadikan kulit lebih lembut dan anjal.
✔Boleh disapu terus pada jerawat.
✔Mengecutkan saiz jerawat dalam masa 24 jam.
✔Menghilangkan jerawat dalam masa 1-3 hari.
✔Merawat & mencegah masalah jerawat.
✔Tidak mengeringkan kulit atau mengelupaskan kulit

APA TUNGGU LAGI CEPAT KOMEN ATAU TERUS WHATSAPP KAMI LAJU-LAJU??? 📱PM or Whatapps at www.wasap.my/60163053532
#pemutihkulitcombo#kulitcerahberseri

PARUT JERAWAT MERAH SEMUA HILANG
.
.
Alhamdulillah, seronoknya dapat bantu customer selesaikan masalah kulit. Sis ni beli susu maaez sebab risau dengan parut jerawat yg merah2 tuu.
.
.
Nampak tak kesan dia tu macam mana selepas minum susu maae? Cuba perhati sebelum dan selepas? Dah takde kesan parut merah2 tuu🤗
.
.
Ramai dah pengguna berjaya pulihkan masalah kulit mereka dengan kesan seawal 5 hari je. Kalau tak berkesan takkan la ada testimoni ye dokk?
.
.
Nak selesaikan masalah kulit dengan susu maaez?meh whatsapp pija 0194338244
.
.
#selamatpagi
#tipskulitcantik
#kulitcerahberseri
#kulitberjerawat
#hilangkanmasalahjerawat
#carahilangkanjerawat
#sarangburungwalit
#makanansunnah
#susukambing
#ekstrakbuahdelima

Most Popular Instagram Hashtags