#kulitcerahberseri

11944 posts

TOP POSTS

Manfaat Gluta Drink Untuk Kulit dan Tubuh

Dengan komposisi gluta drink yang lengkap maka minuman supplemen kecantikan ini memberikan begitu banyak manfaat untuk kulit anda beberapa manfaat untuk kulit diantaranya adalah:

Meremajakan sel kulit mengganti sel kulit yang sudah mati dengan sel kulit yang baru.
Menghambat penuaan dini akibat radikal bebas.
Dengan fungsi kolagen nya maka kulit akan menjadi lebih kenyal dan elastis.
Mengurangi kerutan pada kulit sebagai efek dari peremajaan sel kulit.
Menyembuhkan jerawat serta menghilangkan bekas jerawat.
Mencerahkan kulit secara menyeluruh pada seluruh bagian tubuh.
Membuat tekstur kulit menjadi lebih lembut dan halus.
Jika warna kulit anda kurang merata maka gluta akan membantu membuat warna menjadi lebih rata cerahnya.
Memperbaiki masalah kering dan pecah pecah pada kulit sehingga menjadi lebih halus.
Memulihkan warna kulit yang normal dari bintik bintik hitam bekas luka ataupun jerawat.
Memperbaiki warna kulit yang kusam dan gelap menjadi lebih terang serta merona.
#glutadrink #kulitcerah #kulitcantik #kulitbersih #kulitcerahberseri

Haiii cantik...
Lebaran sebentar lg...
Yuuk rawat dr skr biar wajah ny cakep,kenyal n glowing dg prawatan dr axella aesthetic 😘😘😘...kulit kusam,jerawat,flek hitam,kerutan...yuuk merapat....
Yg diluar kota bs chat langsung dg dokter nya yaaa...pintar lah dlm memilih prawatan wajah krn wajah bkn untuk ajang coba2...
#getglowingskin
#kulitcerahberseri
#creamdokter
#chatdoc
#dokterantiaging

Jika memiliki wajah sangat kering , kusam jangan khawatir pakai saja paket dari Dokter online hayfa
Wajah akan kelihatan segar & cerah
#hayfabeautyskincare #skincare #kulitcerahberseri #kulitkering #kulitsehat #kulitcerah #kenyal #paketdokteronline

Assalamualaikum dearies :)
.
Pagi - pagi ramai yang tak sempat nak breakfast kan? Nak siap pergi kerja, nak g kuliah memang kelam kabut sampai tak boleh fikir dah nk breakfast. Tak pe! ESP kan ada! ESP sangat sesuai untuk mereka yang tak sempat nak breakfast sebab ianya mudah disediakan. ESP mampu buat kita rasa kenyang dan beri tenaga untuk jangka masa yang lama. Nanti dapat bonus kulit makin flawless, jerawat pun dah lama tak singgah di muka 😍😍. Best tak?

Apakah kebaikan ESP SHAKLEE?
- kulit jadi anjal dan gebu
- banyakkan susu ibu ➡susu jadi berkrim dan anak mudah kenyang
- pudarkan parut
- mengawal pertumbuhan jerawat
- kekalkan tenaga untuk jangka masa yang lama
- sesuai untuk mereka yang ingin turunkan @ naikkan berat badan
- elakan kencing manis
- melindungi dan menguatkan rahim
- mengurangkan risiko kanser payudara
- menyokong sistem imun badan
- menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
- mempercepatkan pemulihan luka

Whatsapp saya untuk info lanjut dan order😊😊
shimajelani
0122043175

#espshakleemurah
#ESP
#shakleeesp
#kulitcerahberseri
#kulitlicin
#kulitflawless
#nakcantik
#nakkulitcantik
#supplemen
#supplemensemulajadi
#ejenshaklee
#kulitkering
#vitaminshaklee
#vitamincantik
#ctdk
#SetKecantikan
#vitaminsihatbyshima
#shimajelani
#flawless #jerawat
#sayajualshaklee #milkbooster
#protein #nakkahwin
#misikulitcantikuntukraya
#misicantikuntukraya
#misikurusuntukraya
#ukhwahti #terlajaklaris
#terapiinstagram

Woot Woot...Promo bulan May.. Sape nak? Sape nak say hai.. 🙋🙌🙋🙌
.
Those yg ada masalah:
🍇Jerawat
🍇Salah pakai produk
🍇Tak confident dengan produk sekarang
🍇Jerawat naik non stop
🍇Blackhead and Whitehead
🍇Kulit kusam
.
Cepat2 wassap Fiza k..Sementara masih ada lagi promo.. Lambat rugi tau 😘
.
Fiza l 019-4761252
.
#masalahjerawat #kulitcerahberseri
#kulitmerah #pencucimukamarykay #cleansermuka #maskermuka #mask

Yang jenis sentiasa ber make up dan yang tak ber makeup atau make up sikit2 aje pun, semua boleh pakai make up remover ni, sebab make up remover ni membantu mengeluarkan segala kulit mati dan daki pada wajah tu. Lepas dah keluar daki dan kulit mati, maka terserlah keayuan mu..gituuw

Harga memang murah je beb, lagi boleh pakai setahun lamanya. Natrual Skin Care dan tiada bahan kimia yang merosakkan kulit. Sebab tu sesuai juga untuk yang kulit sensitif.

Nak cuba make up remover Shaklee?

Hubungi Siti 019-552 2329

#shaklee #shakleemalaysia #shakleeserikembangan #shakleeequinepark #shakleenutriwhite #shakleemakeupremover #makeupremover #naturalskincare #jerawat #kukitlicin #kulitcerahberseri #kulitrosakakibatkosmetik #kulitkusamhilang

Glucola Gel memiliki fungsi untuk mengencangkan, menghilangkan sel kulit mati, menghilangkan keriput dan kotoran yang ada pada kulit kita.

Glucola Gel sangat aman dipakai oleh semua umur. Karena kandungan Gluthathione Kualitas Grade “A” dan Collagen nya mempunyai keunggulan tersendiri.

1. Terbuat dari bahan alami yang sudah teruji secara klinis yaitu mengandung bahan Gluthathione kualitas Grade “A” dan Collagen
2. Sudah terdaftar BPOM
3. Dapat digunakan di seluruh wajah serta kulit tubuh
4. Tidakmenimbulkan efek samping
5. Tidak mengandung bahan pemutih maupun bahan kimia berbahaya lainnya
6. Mengangkat kotoran dan sel kulit mati dengan cepat dan mudah
7. Memberikan nutrisi baik pada kulit
8. Tidak menimbulkan kulit kering

Cara penggunaan MGI Glucola Gel :
1. Ambil glucola gel di ujung jari dan tempelkan ke pipi dan gosok secara memutar
2. Gosok perlahan dan merata dari dagu hingga dahi
3. Oleskan pada kantung mata dan tekan secara perlahan

Info & order
VERA
Wa. 081934204296
BB. D09AB2DA
LINE. thang_phei2

#glucolagel #glucolaasli #glucolaori #kulitputih #kinclong #glowing #kulitcerahberseri #bebaskeriput #bebaskusam #bebaskomedo #endorse #endorsement #mmlieendorse *Get any voucher ( buy one package ) if you say code 'mmlie' *Grab it fast ladies ❤

Alhamdulillah, adik ni berjaya rawat kulit dengan consume duo flawless shaklee, Vitamin C + Vitamin E. Konsisten dari Januari lagi. Berkat kesabaran, dah berjaya dapat kulit cantik!
.
Untuk masalah :
.
❌ Jerawat
❌ Kusam
❌ Kulit Kering
❌ Sunburn
❌ Mudah selsema
❌ Parut Jerawat
❌ Eyebag
.
Dan banyak lagi (boleh pm share masalah anda)
.
.
Fungsi dua vitamin ni :
.
🌸 Vitamin C 🌸
✅ Jerawat, kulit bermasalah, resdung
✅ Nafas berbau, tonsil, gout, kencing manis,batu karang, batuk dan banyak lagi
✅ meningkatkan sistem imune
✅ mencerahkan kulit keseluruhan!
.
.
🌸 Vitamin E 🌸
.
✅Membantu kekalkan kulit yang cantik
✅Membantu kurangkan inflamasi dan penyembuhan luka
✅menghilangkan PARUT
✅melembapkan muka *kulit kering amat digalakkkan*
- . -
-
.
#shakleetips #shakleegombak #shakleeuia #shakleegombak #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #kulitcerahberseri #setslimming #slim #setkurus #perutbuncit #shakleerawang #shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleeputrajaya #shakleedamansara #shakleebangi #shakleekepong #shakleekl #shakleeterengganu #shakleebesut #shakleeklsentral #shakleemurah #kurussihat #testimonikurus #setkurus

1 hari cuma 1 sachet...1 kotak untuk 2 minggu..
.
.
Tak perlu bancuh dengan air..cuma KEMAM KEMAM JE..
.
.
Bukan muka je PUTIH..tapi 1 badan PUTIH sampai nampak URAT HIJAU..
.
.
Tinggalkan no whatsapp
.
.
Atau
.
.
Whatsapp 0173173084
Whatsapp 0173173084

#malaysia
#food
#jubah
#digitalmarketing
#queenofmutiara
#kulitcerahberseri
#kulitgebugebas
#kulitmenawan
#kulitputih
#kulitpoles

MOST RECENT

FRUTABLEND ☜
Kapsul herbal dari 22 jenis buah dan sayuran alami, yang bermanfaat bagi ;
●. KECANTIKAN
mengatasi jerawat, menyamarkan flek2 hitam, menyamarkan bekas jerawat, memperhalus kulit halus, melawan kerusakan sel dan penuaan
●. KESEHATAN
Menjaga kesehatan jantung, mencegah arteriosklerosis dan strok, menurunkan kdar kolesterol, memelihara daya tahan tubuh
Isi: 30 Kapsul
.
Contact:
Info bisnis & produk:
Agustine (Distributor HWI)
💌WA 087779237767
📲BB D5986E1D
📩Line agustine_budiardja
📬Facebook agustine budiardja
http://line.me/ti/p/mGG_nTxcgv
✏www.klikhwi.com/agustine
📮www.instagram.com/tine_agustine

RESELLER WELCOME
.
#kulitcerahberseri #bebasjerawat #cantik #frutablend #wmp #herbalalami #tanpaefeksampingapapun #incometambahan #nesv #flekhitam #keriputhilang #apelsteamcellmurah #onlineshop #obatdiet #sehat #bpom #halal #hwindonesia #bisnishits #glucella #glucellamurah #glutation #colagen

☞☞FRUTABLEND ☜☜
Kapsul herbal dari 22 jenis buah dan sayuran alami ...yang bermanfaat bagi ;
●. KECANTIKAN
mengatasi jerawat, menyamarkan flek2 hitam, menyamarkan bekas jerawat, memperhalus kulit halus, melawan kerusakan sel dan penuaan. ..
●. KESEHATAN
Menjaga kesehatan jantung, mencegah arteriosklerosis dan strok, menurunkan kdar kolesterol, memelihara daya tahan tubuh. .....
Minat. ..??? 💖RITA DISTRIBUTOR RESMI HWI💖
📱PIN BBM : D23385FA
📨WA : 087870097168
Facebook : Rita Vidya
IG : vidya.rita

#kulitcerahberseri #bebasjerawat #cantik #frutablend #wmp #herbalalami #tanpaefeksampingapapun #incometambahan #nesv #flekhitam #keriputhilang #apelsteamcellmurah #onlineshop #obatdiet #sehat #bpom #halal #hwindonesia #bisnishits #glucella #glucellamurah #glutation #colagen - #regrann

BELUM CUBA BELUM TAU UOLS!! ========================== ramai yang macam adik kita ni kan? Belum cuba tapi dah judge "tak sedaplah. tak best lah, tak bagi kesan lah.. " hehe

Oh No No No.. Uols kena rasa dulu tau. Baru tau. Masalah kulit kusam, kulit berminyak, kulit jerawat, masalah sakit sendi, tumit retak semua pun boleh di atasi.
Beauty nayra menggabungkan 5 jenis stemcell tumbuhan terbaik yang pastinya memberikan kesan berganda untuk anda! Pastikan anda cantik sampai bintang raya nanti okey? 😍

Dapatkan harga promo dari kami.. ☎018.369.6827
☎018.369.6827

Atay hubungi agent dan stokis terdekat andaaaaa

#beautynayra #nayralovers #stemcell #sp5booster #cantiksampaibintang #sihatdalamancantikluaran #kulitberminyak #kulitcerahberseri #kulitkusam #jerawat #sakitpingggang #sakittumit #moodrepublik #raya2017 #bazaarpaknilofficial

Nak pencuci yang Super Jimat, Super Selamat dan yang Paling penting berkesan?? Guna lah Pencuci muka Nutriwhite yang 100% bebas toksin, paraben dan segala bahan kimia.
Lagi, satu tiub ni tahan sehingga setahun lamanya. Berbaloi sangat.

Cepat wasap Siti 019-552 2329

#shakleejadiahli #shakleepencuci #shakleenutriwhite #naturalskincare #kulitcerahberseri #kulitjerawat #jerawatbatu #jerawathilang #shakleeserikembangan #shakleeequinepark #shaklee #shakleemalaysia #nutriwhite #kulitcantikmacamartis

Nich rahasia cantiknya, cuma dg rutin minum 2 kapsul FRUTABLEND sebelum tidur, ga ribet, ga mahal..
Hasilnya ??? ""Ayu Tenan Kan???"" 😍😍😍😍 Wajah mulus, cantik, badan sehat lg... Yu mari segra di order FRUTABLEND nya ya..
.
Info bisnis & produk :
RINI (Distributor HWI)
💌WA 081220231909

#kulitcerahberseri #bebasjerawat #cantik #frutablend #herbalalami #tanpaefeksampingapapun #flekhitam #keriputhilang #apelsteamcellmurah #onlineshop #obatdiet #sehat #bpom #halal #hwindonesia #bisnishits #glucella #glucellamurah #gluthation #colagen

Yang jenis sentiasa ber make up dan yang tak ber makeup atau make up sikit2 aje pun, semua boleh pakai make up remover ni, sebab make up remover ni membantu mengeluarkan segala kulit mati dan daki pada wajah tu. Lepas dah keluar daki dan kulit mati, maka terserlah keayuan mu..gituuw

Harga memang murah je beb, lagi boleh pakai setahun lamanya. Natrual Skin Care dan tiada bahan kimia yang merosakkan kulit. Sebab tu sesuai juga untuk yang kulit sensitif.

Nak cuba make up remover Shaklee?

Hubungi Siti 019-552 2329

#shaklee #shakleemalaysia #shakleeserikembangan #shakleeequinepark #shakleenutriwhite #shakleemakeupremover #makeupremover #naturalskincare #jerawat #kukitlicin #kulitcerahberseri #kulitrosakakibatkosmetik #kulitkusamhilang

Nich rahasia cantiknya, cuma dg rutin minum 2 kapsul FRUTABLEND sebelum tidur, ga ribet, ga mahal..
Hasilnya ??? ""Ayu Tenan Kan???"" 😍😍😍😍 Wajah mulus, cantik, badan sehat lg... Yu mari segra di order FRUTABLEND nya ya..
.
Info bisnis & produk :
RINI (Distributor HWI)
💌WA 081220231909

#kulitcerahberseri #bebasjerawat #cantik #frutablend #herbalalami #tanpaefeksampingapapun #flekhitam #keriputhilang #apelsteamcellmurah #onlineshop #obatdiet #sehat #bpom #halal #hwindonesia #bisnishits #glucella #glucellamurah #gluthation #colagen

Nich rahasia cantiknya, cuma dg rutin minum 2 kapsul FRUTABLEND sebelum tidur, ga ribet, ga mahal..
Hasilnya ??? ""Ayu Tenan Kan???"" 😍😍😍😍 Wajah mulus, cantik, badan sehat lg... Yu mari segra di order FRUTABLEND nya ya..
.
Info bisnis & produk :
RINI(Distributor HWI)
💌WA 081220231909

#kulitcerahberseri #bebasjerawat #cantik #frutablend #herbalalami #tanpaefeksampingapapun #flekhitam #keriputhilang #apelsteamcellmurah #onlineshop #obatdiet #sehat #bpom #halal #hwindonesia #bisnishits #glucella #glucellamurah #gluthation #colagen

Alhamdulillah, adik ni berjaya rawat kulit dengan consume duo flawless shaklee, Vitamin C + Vitamin E. Konsisten dari Januari lagi. Berkat kesabaran, dah berjaya dapat kulit cantik!
.
Untuk masalah :
.
❌ Jerawat
❌ Kusam
❌ Kulit Kering
❌ Sunburn
❌ Mudah selsema
❌ Parut Jerawat
❌ Eyebag
.
Dan banyak lagi (boleh pm share masalah anda)
.
.
Fungsi dua vitamin ni :
.
🌸 Vitamin C 🌸
✅ Jerawat, kulit bermasalah, resdung
✅ Nafas berbau, tonsil, gout, kencing manis,batu karang, batuk dan banyak lagi
✅ meningkatkan sistem imune
✅ mencerahkan kulit keseluruhan!
.
.
🌸 Vitamin E 🌸
.
✅Membantu kekalkan kulit yang cantik
✅Membantu kurangkan inflamasi dan penyembuhan luka
✅menghilangkan PARUT
✅melembapkan muka *kulit kering amat digalakkkan*
- . -
-
.
#shakleetips #shakleegombak #shakleeuia #shakleegombak #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #kulitcerahberseri #setslimming #slim #setkurus #perutbuncit #shakleerawang #shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleeputrajaya #shakleedamansara #shakleebangi #shakleekepong #shakleekl #shakleeterengganu #shakleebesut #shakleeklsentral #shakleemurah #kurussihat #testimonikurus #setkurus

Assalamualaikum dearies :)
.
Pagi - pagi ramai yang tak sempat nak breakfast kan? Nak siap pergi kerja, nak g kuliah memang kelam kabut sampai tak boleh fikir dah nk breakfast. Tak pe! ESP kan ada! ESP sangat sesuai untuk mereka yang tak sempat nak breakfast sebab ianya mudah disediakan. ESP mampu buat kita rasa kenyang dan beri tenaga untuk jangka masa yang lama. Nanti dapat bonus kulit makin flawless, jerawat pun dah lama tak singgah di muka 😍😍. Best tak?

Apakah kebaikan ESP SHAKLEE?
- kulit jadi anjal dan gebu
- banyakkan susu ibu ➡susu jadi berkrim dan anak mudah kenyang
- pudarkan parut
- mengawal pertumbuhan jerawat
- kekalkan tenaga untuk jangka masa yang lama
- sesuai untuk mereka yang ingin turunkan @ naikkan berat badan
- elakan kencing manis
- melindungi dan menguatkan rahim
- mengurangkan risiko kanser payudara
- menyokong sistem imun badan
- menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
- mempercepatkan pemulihan luka

Whatsapp saya untuk info lanjut dan order😊😊
shimajelani
0122043175

#espshakleemurah
#ESP
#shakleeesp
#kulitcerahberseri
#kulitlicin
#kulitflawless
#nakcantik
#nakkulitcantik
#supplemen
#supplemensemulajadi
#ejenshaklee
#kulitkering
#vitaminshaklee
#vitamincantik
#ctdk
#SetKecantikan
#vitaminsihatbyshima
#shimajelani
#flawless #jerawat
#sayajualshaklee #milkbooster
#protein #nakkahwin
#misikurusuntukraya
#misicantikuntukraya #ukhwahti
#terlajaklaris #terapiinstagram
#bazarpaknil

1 hari cuma 1 sachet...1 kotak untuk 2 minggu..
.
.
Tak perlu bancuh dengan air..cuma KEMAM KEMAM JE..
.
.
Bukan muka je PUTIH..tapi 1 badan PUTIH sampai nampak URAT HIJAU..
.
.
Tinggalkan no whatsapp
.
.
Atau
.
.
Whatsapp 0173173084
Whatsapp 0173173084

#malaysia
#food
#jubah
#digitalmarketing
#queenofmutiara
#kulitcerahberseri
#kulitgebugebas
#kulitmenawan
#kulitputih
#kulitpoles

Nich rahasia cantiknya, cuma dg rutin minum 2 kapsul FRUTABLEND sebelum tidur, ga ribet, ga mahal..
Hasilnya ??? ""Ayu Tenan Kan???"" 😍😍😍😍 Wajah mulus, cantik, badan sehat lg... Yu mari segra di order FRUTABLEND nya ya..
.
Info bisnis & produk :
Agustine (Distributor HWI)
💌WA 087779237767
📲BB D5986E1D
📩Line agustine_budiardja
📬Facebook agustine budiardja
http://line.me/ti/p/mGG_nTxcgv
✏klikhwi.com/agustine
📮www.instagram.com/tine_agustine

#kulitcerahberseri #bebasjerawat #cantik #frutablend #herbalalami #tanpaefeksampingapapun #flekhitam #keriputhilang #apelsteamcellmurah #onlineshop #obatdiet #sehat #bpom #halal #hwindonesia #bisnishits #glucella #glucellamurah #gluthation #colagen

Assalamualaikum dearies :)
.
Pagi - pagi ramai yang tak sempat nak breakfast kan? Nak siap pergi kerja, nak g kuliah memang kelam kabut sampai tak boleh fikir dah nk breakfast. Tak pe! ESP kan ada! ESP sangat sesuai untuk mereka yang tak sempat nak breakfast sebab ianya mudah disediakan. ESP mampu buat kita rasa kenyang dan beri tenaga untuk jangka masa yang lama. Nanti dapat bonus kulit makin flawless, jerawat pun dah lama tak singgah di muka 😍😍. Best tak?

Apakah kebaikan ESP SHAKLEE?
- kulit jadi anjal dan gebu
- banyakkan susu ibu ➡susu jadi berkrim dan anak mudah kenyang
- pudarkan parut
- mengawal pertumbuhan jerawat
- kekalkan tenaga untuk jangka masa yang lama
- sesuai untuk mereka yang ingin turunkan @ naikkan berat badan
- elakan kencing manis
- melindungi dan menguatkan rahim
- mengurangkan risiko kanser payudara
- menyokong sistem imun badan
- menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
- mempercepatkan pemulihan luka

Whatsapp saya untuk info lanjut dan order😊😊
shimajelani
0122043175

#espshakleemurah
#ESP
#shakleeesp
#kulitcerahberseri
#kulitlicin
#kulitflawless
#nakcantik
#nakkulitcantik
#supplemen
#supplemensemulajadi
#ejenshaklee
#kulitkering
#vitaminshaklee
#vitamincantik
#ctdk
#SetKecantikan
#vitaminsihatbyshima
#shimajelani
#flawless #jerawat
#sayajualshaklee #milkbooster
#protein #nakkahwin
#misikurusuntukraya
#misicantikuntukraya
#misikulitcantikuntukraya
#ukhwahti #terlajaklaris
#terapiinstagram

☞☞FRUTABLEND ☜☜
Kapsul herbal dari 22 jenis buah dan sayuran alami ...yang bermanfaat bagi ;
●. KECANTIKAN
mengatasi jerawat, menyamarkan flek2 hitam, menyamarkan bekas jerawat, memperhalus kulit halus, melawan kerusakan sel dan penuaan. ..
●. KESEHATAN
Menjaga kesehatan jantung, mencegah arteriosklerosis dan strok, menurunkan kdar kolesterol, memelihara daya tahan tubuh. .....
Minat. ..??? 💖PATRICIA SUSANTO DISTRIBUTOR RESMI HWI💖
📱PIN BBM: 5526CC40
📨WA : 0878.0980.4357
Facebook : Liem mei phing
IG : patricia susanto

#kulitcerahberseri #bebasjerawat #cantik #frutablend #wmp #herbalalami #tanpaefeksampingapapun #incometambahan #nesv #flekhitam #keriputhilang #apelsteamcellmurah #onlineshop #obatdiet #sehat #bpom #halal #hwindonesia #bisnishits #glucella #glucellamurah #glutation #colagen - #regrann

☞☞FRUTABLEND ☜☜
Kapsul herbal dari 22 jenis buah dan sayuran alami ...yang bermanfaat bagi ;
●. KECANTIKAN
mengatasi jerawat, menyamarkan flek2 hitam, menyamarkan bekas jerawat, memperhalus kulit halus, melawan kerusakan sel dan penuaan. ..
●. KESEHATAN
Menjaga kesehatan jantung, mencegah arteriosklerosis dan strok, menurunkan kdar kolesterol, memelihara daya tahan tubuh. .....
Minat. ..???
chat me
Alisya wempi
bbm : D958CBA0
no. : 081355708885
#kulitcerahberseri #bebasjerawat #cantik #frutablend #wmp #herbalalami #tanpaefeksampingapapun #incometambahan #nesv #flekhitam #keriputhilang #apelsteamcellmurah #onlineshop #obatdiet #sehat #bpom #halal #hwindonesia #bisnishits #glucella #glucellamurah #glutation #colagen

☞☞FRUTABLEND ☜☜
Kapsul herbal dari 22 jenis buah dan sayuran alami ...yang bermanfaat bagi ;
●. KECANTIKAN
mengatasi jerawat, menyamarkan flek2 hitam, menyamarkan bekas jerawat, memperhalus kulit halus, melawan kerusakan sel dan penuaan. ..
●. KESEHATAN
Menjaga kesehatan jantung, mencegah arteriosklerosis dan strok, menurunkan kdar kolesterol, memelihara daya tahan tubuh. .....
Minat. ..???
chat me
NIA HWI 💋 TERVERIFIED
💌WA 085 735 674 674

#kulitcerahberseri #bebasjerawat #cantik #frutablend #wmp #herbalalami #tanpaefeksampingapapun #incometambahan #nesv #flekhitam #keriputhilang #apelsteamcellmurah #onlineshop #obatdiet #sehat #bpom #halal #hwindonesia #bisnishits #glucella #glucellamurah #glutation #colagen

ANTARA INGREDIENTS YANG TERDAPAT DALAM BELVYA GOLD: COLLAGEN
.
Antipenuaan – Mengurangkan pori terbuka, kedutan dan garis halus
.
Menghidratkan – Melembabkan kulit supaya tidak kering dan menggelupas
.
Meningkatkan keanjalan kulit – Meningkatkan ketegangan, keanjalan, kelembapan
.
Melicinkan – Meningkatkan kelembutan dan melicinkan kulit
.
Menyuburkan – Menguatkan kuku dan menyuburkan rambut
.
Mencerahkan – Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit
.
#collagen
#benefits
#infobelvyagold #belvyagoldedition #belvyagold #belvya #belvyashapingscrub #perfectshapingscrub #belvyapss #sayajualbelvya #sayajualbelvyagold #belvya #goldleader #rahsiawajahruncing #kulitcerahberseri #perfectfromeveryangle #vshape #oshape #loveshape #belvyaportdickson

Most Popular Instagram Hashtags