[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kulitcantik

702444 posts

TOP POSTS

Kulit sehat dan bebas dari jerawat itu penting banget buat aku untuk bisa tampil cantik maksimal. Karenanya, aku selalu mempercayakan urusan kesehatan kulit aku kepada @egyptianbeautyskin ini. Hasilnya, udah ga ada lagi jerawat yang berani nongol ngeganggu mood, hihi…

Ga hanya masalah jerawat, di @egyptianbeautyskin ada paket whitening dan BB Creamnya juga loh. Konsultasi dulu aja dan dapetin diskon 10% untuk setiap pembelian produk #EgyptianBeautySkin apapun selama bulan September dengan nyebutin kode PROMO “DINDA” waktu kamu order yah. Beauty Consultantnya juga ramah parah, enak ordernya fast response banget.

Get Flawless Skin Naturally #bebasjerawat #kulitcantik

Rahasia kulit cantik sehat dan glowing itu y pakai serum royal jelly nya JAFRA 💞READY STOK 💞

Ini salah satu perawatan yang paling top di JAFRA setelah MUD MASK. 🌹Royal Jelly Lift concentrate ini banyak manfaatnya :

1. Membuat kulit lebih kencang
2. Membuat kulit glowing(bercahaya)
3. Menyamarkan pori"
4. Menghilangkan flek di kulit
5. Menghilangkan kerutan dan garis halus
6. Menutrisi kulit dari epidermis terdalam
7. Menghilangkan bekas jerawat
8. Membantu mencerahkan kulit sampai ke titik maximal alami
9. Membuat kulit menjadi tampak lebih awet muda
10. Kulit akan menjadi lebih kenyal

Kandungan dari bahan royal jelly⬇⬇ - sirtuin activators : menjadikan kulit lebih awet muda
- cellspan complex : membuat kulit menjadi glowing dan
- antiox phytonutrient blend : mengandung bahan anti oksidan yang membantu mengurangi efej radikal bebas sehingga kulit menjadi kencang dan meregenerasi kulit

Aku memakai lebih dari 12hari akan benar" terlihat perbedaannya yang luar biasa(so gak ada yang instan)apalagi jafra ini seperti detox kulit kita, membersihkan dulu dari produk kimia yang kita pakai, kalo di dokter kecantikan pasti bisa dapet instan tapi gak menutrisi sampai lapisan kulit terdalam kita makanya kita harus balik tiap bulan ke dokter kan?😊 Tinggalkan bahan" kimia berbahaya beralihlah ke skin care dari bahan" alami dan terbaik sesuai dengan komposisinya.
Ssttt, JAFRA ini aman untuk ibu hamil dan menyusui dan bpom.
JAFRA adalah produk dari usa yang mempunyai lab di usa dan mexico serta pabrik JAFRA sendiri berada di mexico.

Untuk konsultasi dan menanyakan tentang kulit kamu dan produk skin care apa aja yang cocok untuk kamu dari JAFRA contact me dears ;) Konsultasi, Order dan Join Member JAFRA

WA. 081806001584

#jafra #royaljelly #alami #jafrajakarta #jafrajogja #jafrabandung #kosmetikalami #serum #jafrasolo #jafrakebumen #serumjafra #glowing #kosmetikalami #kulitsehat #kulitcantik #jafrakosmetik #kosmetikaman

PEMAKAIAN INFUS WHITENING AKJ ✔ PROSES CEPAT ✔ TANPA RIBET ✔ HASIL PERMANEN DAN DIJAMIN AMAN

TIDAK BALAS KOMEN DI IG. LANGSUNG CHAT SALAH SATU KONTAK LENGKAP DI BIO. DOBEL CHAT = TIDAK AKAN DI PROSES

#akjaestheticcenter#infuswhitening#homecare#nganjuk#kediri#jombang#mojokerto#sidoarjo#surabaya#madura#pamekasan#bangkalan#sumenep#sampang#malang#pasuruan#probolinggo#situbondo#bondowoso#jember#banyuwangi#gresik#lamongan#tuban#bojonegoro#kulitputih#kulitsehat#kulitcantik#aman#terbuktinyata

Ingin wajah putih bersih tanpa komedo? Coba Day Cream dari Jelita skincare yang bermanfaat untuk melembabkan kulit, melindungi kulit dari sinar UVA/UVB, mencegah komedo dan mencegah wajah kusam.

Love Your Beauty Skin
Jelita Skincare

Untuk info dan pemesanan cek BIO atau Wa ke 08111848288

#menyegarkan #beauty #skincare #kecantikan #serum #antiaging #perawatanwajah #perawatankulit #pemutihtubuh #pemutih #pemutihwajah #acne #jerawat #kulitsehat #kulitcantik #jelitaclinic #jelitaskincarebekasi #klinikkecantikanbekasi #klinikkecantikan

Yeay dah cantik😊
Mua pun cakap auoliya emulsion ni water base = yakni senang nak letak foundation lepas tu.

So apa lagi korang, jom dapatkan AE. Wasap sis 011-32763191

#jomcantik

Kebaikan Bekam Wajah:
✔Membuang bakteria pada wajah.
✔Merangsang regenerasi sel kulit.
✔Mencegah pertumbuhan jerawat.
✔Menghilangkan jerawat.
✔Melancarkan peredaran darah pada wajah.
✔Menjadikan kulit wajah lebih sihat, cerah, dan berseri.

BEKAM SERI WAJAH: RM100/sesi (8cup)
.
Operating Hours:
TUESDAY - SATURDAY 11am -10pm
SUNDAY 11am-5pm
MONDAY CLOSED
.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
.
Click & Like 👉🏼 www.drmadwellness.com
Follow ig kami 👉🏼 @drmad.wellness
.
WHATSAPP kami utk set temujanji rawatan

Hotline 👉🏼018-243 4328 / 03-5613 5328

#bekam #bekamwajah #bekammuka #cupping #facialcupping #glow #skin #serimuka #kulit #kulitcantik #kulitsihat #rawatjerawat #acne #drmadwellness #prp #prpmalaysia #cantik #murah #vampirefacial #laser #aesthetic #wellness #jerawat #parut #pigment #jeragat #flawless #gebugebas #putih #kulithalus

MOST RECENT

Alhamdulilah... makin ramai yang yakin degan produk pewiit 5in1 dan paling best foundation bb cream ramai yg dh cube...RM5 JE TAW !! nk thu ?? direct di whtsap sy...
.
Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT nie sgt terhad.
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔ FREE 4 Masker shiseido
.
Kami nak bagi harga DISKAUN!!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
.
.
#kencingmanis
#nakkurus
#kusam
#jeragat
#kulitkering
#uia
#kulitberminyak
#kulitputih
#kecantikan
#bebasjerawat
#kulitcerah
#kulitsensitif
#kulitbersih
#gebu
#putihgebu
#kulitkusam
#kulitcantik
#jerawathilang
#parutjerawat
#tradisional
#poslaju

.
#EspShaklee #kekalbertenaga #kulitcantik #kulitmulus #kulitgebu #kulitanjal #gastrik #migrain #susupekat .
.
Kami ialah #vEminent Family. Pengedar #shakleedamansaradamai
#shakleesubangbestari #shakleesubangperdana
.
Penghantaran ke seluruh Malaysia
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
.
🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee daripada @maliani_johan akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan.
.
💚 #MakCunShaklee Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️
.
#PengedarShakleeDamansaraDamai #PengedarShakleeSubangBestari #PengedarShakleeSubangPerdana

Mau sehat yuk minum CMP mulai sekarang
Perokok aktif/pasif wajib minum CMP untuk buang racun2 mematikan.
CMP juga bisa untuk maskeran.
CMP baik untuk lancarkan ASI.
CMP bisa untuk diet turunkan BB.
CMP bantu hilangkan bau mulut.
CMP bisa untuk bantu penyembuhan bermacam penyakit (free konsultasi)
Dll
CMP banyak khasiat, harga terjangkau 👍
.
Yuk dibeli sekarang Sist/gan 👍
Aman alami BPOM Terlaris 👍
Order & Info 👇👇👇
LINE/WA 085721536262
Beli yang asli hanya di Dist Resmi HWI 👍
Dicari agen & reseller di seluruh Indonesia 👍

#jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak #frutablendasli #frutablendmurah #frutablendhwi #jualfrutablend

Selamat tinggal PARUT JERAWAT !
.
.
Mesti anda suka kan kalau dapat ucap selamat tinggal dengan parut ni sebab susah sangat nak hilang. Parut Jerawat adalah antara cela dimuka yang buat ramai orang stress. Ini antara petua terbaik untuk hilangkan parut dengan TIMUN. .
.
.
Manfaat timun ni banyak sangat untuk kulit muka. Timun mengandungi kadar air yang sangat tinggi, tidak lupa juga vitamin A, vitamin C, dan magnesium - semua yang terbaik untuk kulit kita. Orang kata nak kulit glowing makan timun sebab 96% dalamnya mengandungi air, tapi kalau tak nak makan, kita buat masker. Baca manfaat dah best, belum lagi kita buat masker. Ada timun? Okay jom buat! .
.
.
Bahan : TIMUN
1. Kisar timun hingga hancur, tapiskan air.
2. Pastikan muka dah dibersihkan dahulu dari sebarang krim atau makeup.
3. Lumurkan timun yang telah dikisar/ dihancurkan pada seluruh wajah dan leher.
4. Biarkan selama 30 minit atau sehingga kering.
5. Bilas dengan air bersih.
.
.
P/s: Getah timun membantu membersihkan kulit, memudarkan parut dan mengecutkan jerawat. Kandungan air yang tinggi dalam timun dapat bantu untuk kulit kekal lembap dan tegang. Kulit terbaik adalah kulit yg lembap, bukan terlalu berminyak mahupun terlalu kering. .
.
.
Selamat mencuba! Tag kawan-kawan yang tengah rungsing dengan parut jerawat tu. Nak lagi mudah telan 2 biji kapsul Pink Lady sehari. Hasilnya jerawat dah malu2 nak keluar dan parut semakin hilang di wajah. Kulit lebih cerah dan berseri-seri uoollss.. .
.
#pinkladybyjaa
#tipscantikdansihatpinklady
#jerawat
#parutjerawat
#kulitcantik

.
#EspShaklee #kekalbertenaga #kulitcantik #kulitmulus #kulitgebu #kulitanjal #gastrik #migrain #susupekat .
.
Kami ialah #vEminent Family. Pengedar #shakleedamansaradamai
#shakleesubangbestari #shakleesubangperdana
.
Penghantaran ke seluruh Malaysia
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
.
🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee daripada @maliani_johan akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan.
.
💚 #MakCunShaklee Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️
.
#PengedarShakleeDamansaraDamai #PengedarShakleeSubangBestari #PengedarShakleeSubangPerdana

.
Nak kulit lembap sepanjang hari, kena pakai pencuci muka.
Nak pakai pencuci muka, kena cari pencuci muka yang sesuai.
Nak cari yang sesuai dan tak beri kesan menggelupas, kena beli Aquatic Soap. WAJIB! 😁
.
Harga asal 1 pcs RM39
Harga promosi 1 pcs RM29
Jimat RM10 .
1 pcs tahan 3 hingga 4 bulan malah ada yang lebih. Seriyes talk! .
📲 012 543 5508 NURUL
👉 www.wasap.my/60125435508/AS

.
Selamat malam sayang semua....
.
Akak nak kongsi something ngan korang semua ni. Mesti ade yang tertanye tanye kan apa la rupe krim siang dan krim malam elysian ni.. ni akak kongsi sikit warna dan juga tekstur dua dua krim ni..
.
Tu la rupenye ye..pastu bau nye wangi, senang nak pakai, tak beminyak dan meresap terus ke kulit.. lagi 1 krim siang elysian ni boleh dijadikan base untuk make up ye..
.
Jadi sape yang dah bekenan tu meh wassap akak tau....
.
☎️ 0162060016
🙋🏻Agen Elysian Ipoh
📦 Free postage (T&C apply)

TIPS KULIT BERSIH.
.
.
.
Minum air putih sekurang-kurangnya 2L sehari. Air adalah agen #Detox kulit terbaik!

Aplikasikan Pelembap Wajah yang Alami dengan Hydro-Gen Estéau

Selain polusi, ternyata makeup sehari-hari juga bisa membuat kulit Anda semakin kering dan tampak kusam lho, seperti yang Dilansir dari goodhousekeeping.com, Selasa (23/2/2016). Jika diatasi dengan baik, kulit cerah dan juga sehat bisa Anda peroleh kembali. Caranya, Anda bisa mencoba untuk tidak menggunakan cairan pembersih wajah yang mengandung alkohol dan sebaliknya manfaatkanlah Hydro-Gen Estéau sebagai pelembap wajah yang alami dari air hidrogen!

Hydro-Gen Estéau dapat diaplikasikan sebelum atau saat Anda menggunakan makeup agar kelembapan wajah tetap terjaga. Tak hanya itu, setelah makeup dibersihkan Anda juga bisa meningkatkan kelembapan wajah dengan Hydro-Gen Estéau. Kandungan air hidrogen yang dihasilkan bersifat antibakteri, kaya antioksidan, dan juga bebas alkohol. Seorang dokter sekaligus medical trainer, dr. Elvin Erick Gultom, menjelaskan bahwa air Hydro-Gen Estéau memiliki ukuran molekul terkecil sebesar 150 picometer atau 6x lebih kecil dari nanometer. Jika masuk ke dalam kulit dapat membantu menjaga kelembapan kulit hingga 8 jam dan menutrisi kulit wajah agar tetap terhidrasi sekalipun menggunakan riasan. Miliki kulit sehat terawat dengan air Hydro-Gen Estéau!

Untuk demo/tester/info lebih lengkap dapat menghubungi:
Yuliani Safitri
Distributor resmi LWG
Wa: 0812 8160 8699

#Hydrogen #esteaulwg #Esteau #alatkesehatan #alatkecantikan #skincare #buangkomedo #kulitsehat #kulitcantik #sprayhydrogen #tipscantik #minum #minumairhidrogen #airhidrogen #antioksidan #antikuman #antiaging #antibakteri #molekulpico #vitaminc #maucantik #mausehat #jualesteau #jualhidrogenesteau #bebasjerawat #flekmemudar #stokislwg #yulianisafitri

Product tinggi yang hot,bekesan,tiada kesan sampingan,dan mampu milik setiap org....seseorang perlu mendapat tinggi cukup untuk mendapat kerja yg di idam2 kan untuk keyakinan diri dan sebagainya...pm kami untuk details dan fast respon
.
.
📱Whatsap : +6010-9477598
📱wechat id : ubattinggi_malay
.
jum follow 👇👇👇 @malay.ubattinggi
@malay.ubattinggi
@malay.ubattinggi
.
#fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakingjb #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby #kasutbundle #kasutlelaki

www.merve.com.my
.
🌸 EGF juga dikenali sebagai "Gen kecantikan". Sangat membantu dalam meningkatkan kelembutan kulit dan mengurangkan kadar penuaan tau!

#MERVESkincare
#ComingSoon
#StayTuned
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics PRINCESS
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fattzura #lofattah #joyrevfa

www.merve.com.my
.
BIRD'S NEST SKINCARE 🕊🕊🕊
.
🌸 Suitable For All Skin Types
.
MERVE introduces Bird’s Nest Moisturising Cream (Lifting & Anti-Aging) 🌟
.
Bird’s nest is rich in collagen, nutrition, antioxidants, protein & vitamin for skin. It help to lighten skin and fade the appearance of wrinkles thus diminishing the fear of aging. It can effectively nurture the skin to promote the benefits of lightening, tightening, moisturizing and smoothening. The nests have been traditionally consumed in China for over four-hundred years. There is no doubt that bird's nest is considered a delicacy in the Chinese culture. It is an effective skin brightener, that help to reduce the appearance of dull, lifeless to deliver fairer & brighter skin.
.
#MERVESkincare
#ComingSoon
#StayTuned
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics PRINCESS
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fattzura #lofattah #joyrevfa

www.merve.com.my
.
🌸Sarang burung mengandungi pelbagai jenis asid amino, ia adalah produk semula jadi yang boleh menambah cecair di dalam badan.

#MERVESkincare
#ComingSoon
#StayTuned
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics PRINCESS
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fattzura #lofattah #joyrevfa

www.merve.com.my
.
BIRD'S NEST SKINCARE 🕊🕊🕊
.
🌸 Suitable For All Skin Types
.
MERVE introduces Bird’s Nest Hydrating Toner (Soothing & Refreshing Skin) 🌟
.
Bird’s nest is rich in collagen, nutrition, antioxidants, protein & vitamin for skin. It help to lighten skin and fade the appearance of wrinkles thus diminishing the fear of aging. It can effectively nurture the skin to promote the benefits of lightening, tightening, moisturizing and smoothening. The nests have been traditionally consumed in China for over four-hundred years. There is no doubt that bird's nest is considered a delicacy in the Chinese culture. It is an effective skin brightener, that help to reduce the appearance of dull, lifeless to deliver fairer & brighter skin.
.
#MERVESkincare
#ComingSoon
#StayTuned
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics PRINCESS
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fattzura #lofattah #joyrevfa

www.merve.com.my
.
BIRD'S NEST SKINCARE 🕊🕊🕊
.
🌸 Suitable For All Skin Types
.
MERVE introduces Bird’s Nest Face Cleanser (Bouncy & Brighter Skin) 🌟
.
Bird’s nest is rich in collagen, nutrition, antioxidants, protein & vitamin for skin. It help to lighten skin and fade the appearance of wrinkles thus diminishing the fear of aging. It can effectively nurture the skin to promote the benefits of lightening, tightening, moisturizing and smoothening. The nests have been traditionally consumed in China for over four-hundred years. There is no doubt that bird's nest is considered a delicacy in the Chinese culture. It is an effective skin brightener, that help to reduce the appearance of dull, lifeless to deliver fairer & brighter skin.
.
#MERVESkincare
#ComingSoon
#StayTuned
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics PRINCESS
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fattzura #lofattah #joyrevfa

Most Popular Instagram Hashtags