[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kulitcantik

818591 posts

TOP POSTS

SERANGKAIAN PRODUK NU AMOOREA 3/9

2. Toner
Toner fungsinya melengkapi Cleanser. Mampu mengangkat sisa2 makeup/polusi/debu yang menyumbat pori2. Tau sendiri kan kalau pori2 tersumbat mengakibatkan apa?? Yes..komedo, kusem, dan ujung2 nya jadi jerawat 😵😰😰
Yuk bersihkan kulitmu demgan toner 😘
Ada harga ada rupa ya..sesuai kualitas👍

Kamu bisa dapatkan Toner ini dengan harga 437rb (2-3bulan)

Mau dapat harga lebih hemat?? Cusss daftar member hubungin kontak di Bio ya.
.
.
.
.
#obatjerawat #jerawat #produkkecantikan #kulitcantik #obatlukabakar #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #assalamualaikum #obatkulit #beautyproduct #penghilangflek #maskerwajah #penghilangflekhitam #perawatanalami #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #creammalam #creammuka #creamwajah #creamdokter #creamjerawat #amoorea #komedo

Eye Roller Serum by Baby Bright

Price : Rp 100.000

Fungsi :
1. Mengurangi lingkaran hitam di bawah mata, sekali pakai sudah terlihat hasilnya.
2. Mengurangi kantong mata.
3. Melembabkan kulit sekitar mata.
4. Anti-wrinkle dan mengurangi keriput halus di mata.
5. Mengencangkan kulit sekitar mata.
Cara pakai : Oleskan Eye Roller Serum pada daerah bagian bawah mata atau disebut juga kantong mata.

#babybrighteyes  #beautycare  #kosmetikimport #skincare  #kulitsehat  #kulitcantik  #eyeroller #eyerollerserum  #eyeserum  #babybright #matapanda  #kantongmata  #aloeveraeyeroller #serummata  #serummatapanda #matahitam #matapanda #kantungmata #penghilangkantungmata #pencerahmata #pemutihkelopakmata #kelopakmata #matacantik #mataindah #beautifuleyes

Everwhite Masker Bubble Pertama dengan kandungan terlengkap! Formulasi Korea!
✅Oxygen, Charcoal, Clay Mud, Collagen, Tea tree, & Aloe Vera.

Netto: 50ml
BPOM 18170200475
-
Dengan manfaat:
🌟 Nano Infused Oxygen, mencerahkan kulit.
💞 Wajah Putih Glowing.
🌟 Membersihkan wajah hingga ke pori-pori terdalam.
💞 Menghilangkan minyak berlebih (No Sebum!)
🌟 Meremajakan kulit, kulit jadi kencang, kenyal, dan halus.
💞 Memperbaiki kulit rusak, kulit kembali sehat.
🌟 Kandungan charcoalnya mampu berperan sebagai Antioxidant & Detox wajah, menyerap racun dan polusi yg melekat pada kulit.
💞 Anti-Bakteria, mencegah timbulnya jerawat.
🌟 Membuat kulit selalu fresh.
-
Cara Pakai:
Oleskan masker ke seluruh wajah dan leher bersih, diamkan selama 10-15 menit sampai cream masker berubah sempurna menjadi bubble / busa lembut. Setelah berubah sempurna, tepuk2 & pijat wajah memutar, lalu bilas dengan air dingin. Rasakan perbedannya!
Bisa dipakai 2x seminggu ya.
-
Siap2 punya wajah glowingg mulus ya! 🌟
BPOM, Dijamin aman banget dan ampuh!#obatjerawat #jerawat #produkkecantikan #kulitcantik #bopeng #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng #penghilangflek #maskerwajah #flekhitam #perawatanalami #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #creammalam #creammuka #creamwajah #creamdokter #creamjerawat #viapulsa #viapulsatelkomsel

siapa dekat sini pernah guna sabun madu propolis?? sabun madu propolis ni bukan shaja mengandungi madu malah juga ada khasiat dripada kulit kayu manis untuk merawat kulit yg berjerawat.. bila pakai kulit rasa segar dan lembut.
Ia juga dapat membantu menghilangkan kesan parut jerawat di muka. yang paling penting sesuai utk semua jenis kulit muka.
.
jangan lupa dapatkan hanya rm19.90
atau wasap 0132334133 utk pembelian online.
#kulitcantik
#madupropolis

Amalkan gaya hidup sihat dengan LADYPRETTY⠀⠀⠀⠀⠀
.#astalife⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
.#LadyPretty⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
.#magiskecantikan⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
. .⠀⠀⠀⠀⠀
. #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #tumblr #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #jangankecamsaya #paidreviewrm5  #paidreviewrm10 #janganlupabahagia #paidreview #paidreviewmurah #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #penmerahdotcom⠀⠀⠀⠀⠀
#sayajual #nakcantik #produkkecantikan #kulitcantik #putihgebu #letscantik

SKIN TONER NORMAL: Dengan kandungan Lactid Acid yang bermanfaat untuk melembutkan kulit, menyegarkan kulit dan meringkas pori2.

Love Your Skin Beauty
Jelita Skincare

Untuk info dan pemesanan cek BIO atau Wa ke 08111848288

#menyegarkan #beauty #skincare #kecantikan #serum #antiaging #perawatanwajah #perawatankulit #pemutihtubuh #pemutih #pemutihwajah #acne #jerawat #kulitsehat #kulitcantik #jelitaclinic #jelitaskincarebekasi #klinikkecantikanbekasi #klinikkecantikan

Kalau matlamat awak nk kurangkan sunburn kat muka. Matlamat sis pulak nak cantikkan awak. Hiks!⠀
.⠀
.⠀
Seronok tau kalau kita jual barang dapat feedback mcmnie🤗🤗 sebab kita berjaya buat orang cantik kembali. Yeahh!😘⠀
.⠀
Untuk awak yang ada masalah jerawat, parut jerawat, pigmentasi, enzema, rashes, kulit tidak sekata dan lain-lain lagi. Cepatttttt grab Scrub District nie⠀
.⠀
Rasai perubahan seawal 3hari💃🏻⠀⠀
Harga pulak mampu milik untuk penggunaan 2bulan😱😱⠀⠀
.⠀⠀
Harga Packet: RM58⠀⠀
Harga Jar (Pre-Order): RM62 ⠀⠀
Postage : RM8/sm & RM12/ss ⠀⠀
Whatsapp 012-3862572⠀⠀⠀
🚗 Subang/ Shah Alam⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#sayajualkosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #berniagadotcom #kkm #jeragat #jerawat #jerawatbatu #krimpemutih #ubatkurus #ubatkurusmurah #parutjerawat #krimmuka #jerawatbatu #jerawatpasir #awetmuda #pipipink #nourainmurah #kulitcantik #kulitcantikgebu #bibirkering⠀⠀

MOST RECENT

Real testimoni from my customer 🙌
.
Kenyamanan pasien selalu menjadi prioritas utama bagi klinik kami sehingga kami selalu memformulasikan produk yang aman dan nyaman untuk di gunakan 😊
.
mau tampil lebih PD??
yuk percayakan masalah kulitmu bersama klinik enhaka 😊😊😊 .
.
For Order and Appointment :
Pin BB : 2BE79DF4 / 57FE2EF7
Line : enhakabeautycare
Line @ : @enhakaclinic
IG : enhakabeautycare
Fb : Laser Rejuvenation Enhaka
Twitter : @enhakabeauty92
WA : 0823 1933 1992
Clinic : 022 - 8524 0979
.
#Desember #klinikkecantikan #skincare #klinikenhaka #enhaka #enhakaantiaging #testimoni #wajahcantik #kulitcantik #kulitputih #kulitwajahsehat #tampilcantik #rahasiagadis #enhakatestimoni

saya seriously suggest guna set basic lady utk new user, sebab 99% puas hati & repeat order 💕 + unlimited free gift
.
. *bc cream*
💖bb cream + concealer 💖finishing matte. Tak bercapuk
💖tak perlu dah guna compact powder
💖SPF50
💖Full coverage
💖Ada arbutin extract. Bagus untuk kulit muka. Prevent dari sunburn

Ws yana cepat2 untuk grab set dyxy, tgh viral sekarang ni 📱📲 0145026023

Cod area: Samarahan, Kuching, Shah Alam, Teluk Panglima Garang,Banting

#sayajual #dyxy #DyxyBccreamNatural #dyxybccream #dyxybccreamfoundationmalaysia #murah #flawless #murah #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #trusted #trustedseller #nakcantik #beautiful #naturalbeauty #natural #glowing #jomgrabdyxy #dropshipwanted #dropshipneeded #beauty #kulitcantik #makeupbasic #freegift #concealer #foundation #original #jimat #longlasting

Uols nak putih gebu dengan hanya sekali sapuan #SureGlowLotion ??
.
Kalau nak putih kekal kena rajin2 sapu #SureGlowLotion tau. Bukan hanya boleh dijadikan lotion badan, malah sesuai dijadikan pelembap, make up base & masker sebelum tidur..
.
Berminat??
Whatsapp 019-9711321 okay 👌🏻.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

Yg blm try lg bermasker dgn serbuk manjakani JAMU Rahsia Wanita + madu / yogurt / air .. Pakat cuba sekarang ;-) BEST ! Serbuk dikisar halus sehalus nye kulit pun jd mulusss .. ;-)
.
Jamu bkn sbrg jamu.. 100% manjakani asli
1001 rahsia .
RM25 sebotol utk kesihatan & kecantikan luaran & dalaman :-) .
#awetmuda #kulitcantik #JamuAsliManjakani #JamuRahsiawanita #manjakani #jualjamu #jualonline

♥️5 Bahan Penting Beauty Booster
• Aloe vera melembabkan kulit wajah dan membantu mengurangkan kesan parut. • Acerolla cherry membantu kulit kelihatan lebih muda, gebu dan anjal. • Astaxantin adalah agen semulajadi untuk mencerahkan dan memutihkan kulit.
• Grape seed melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit. • L-cysteine bersifat anti-oksidan yang dapat membantu melambatkan proses penuaan. ♥️5 Kesan Positif Beauty Booster
• Mencerahkan kulit
• Meremajakan kulit secara semulajadi • Menghilangkan jerawat • Memudarkan parut
Cara Pengambilan: Kunyah 1-2 tablet pada waktu pagi, minum 2-3 litre air kosong untuk kesan yang maksima. ♥️5 Bahan Penting Detox Pro
• Lemon membantu mengeluarkan toksin dalam badan dan membantu proses detoks
• Seabuckthorn membantu sistem pencernaan dan melancarkan peredaran darah. • Green tea membuang lebihan lemak dalm badan. • Spirulina membantu meneutralkan badan dan meningkatkan fungsi hati yang penting untuk detoksifikasi.
• Garcinia Combogia mengurangkan pembentukan lemak dan mengurangkan penyerapan karbohidrat. ♥️5 Kesan Positif Detox Pro
• Membuang toksin di dalam badan • Mendapatkan berat badan yang ideal
• Meningkatkan stamina dan tenaga di dalam badan
• Membaikpulih sistem penghadaman ✔Cara Pengambilan: Kunyah 1-2 tablet pada waktu malam, minum 2-3 litre air kosong untuk kesan yang maksima.

Untuk urusan yg lebih pantas, sila klik saja link di bwh ini utk terus whatsapp admin
http://wasap.my/0184747697
.
.
#trudollyhq #trudollybyfazura #fattzura #codpenang #codpenangisland #codpenangarea #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #poslaju #posmalaysia #jomcantik #jomdetox #meletop #penangites #malindoair #airaasia #kulitcantik #muamalaysia #teamhoney

♥️5 Bahan Penting Beauty Booster
• Aloe vera melembabkan kulit wajah dan membantu mengurangkan kesan parut. • Acerolla cherry membantu kulit kelihatan lebih muda, gebu dan anjal. • Astaxantin adalah agen semulajadi untuk mencerahkan dan memutihkan kulit.
• Grape seed melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit. • L-cysteine bersifat anti-oksidan yang dapat membantu melambatkan proses penuaan. ♥️5 Kesan Positif Beauty Booster
• Mencerahkan kulit
• Meremajakan kulit secara semulajadi • Menghilangkan jerawat • Memudarkan parut
Cara Pengambilan: Kunyah 1-2 tablet pada waktu pagi, minum 2-3 litre air kosong untuk kesan yang maksima. ♥️5 Bahan Penting Detox Pro
• Lemon membantu mengeluarkan toksin dalam badan dan membantu proses detoks
• Seabuckthorn membantu sistem pencernaan dan melancarkan peredaran darah. • Green tea membuang lebihan lemak dalm badan. • Spirulina membantu meneutralkan badan dan meningkatkan fungsi hati yang penting untuk detoksifikasi.
• Garcinia Combogia mengurangkan pembentukan lemak dan mengurangkan penyerapan karbohidrat. ♥️5 Kesan Positif Detox Pro
• Membuang toksin di dalam badan • Mendapatkan berat badan yang ideal
• Meningkatkan stamina dan tenaga di dalam badan
• Membaikpulih sistem penghadaman ✔Cara Pengambilan: Kunyah 1-2 tablet pada waktu malam, minum 2-3 litre air kosong untuk kesan yang maksima.

Untuk urusan yg lebih pantas, sila klik saja link di bwh ini utk terus whatsapp admin
http://wasap.my/0184747697
.
.
#trudollyhq #trudollybyfazura #fattzura #codpenang #codpenangisland #codpenangarea #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #poslaju #posmalaysia #jomcantik #jomdetox #meletop #penangites #malindoair #airaasia #kulitcantik #muamalaysia #teamhoney

Setiap hari kita kehilangan air melalui nafas, peluh, air kencing & pergerakan usus. Untuk membolehkan badan kita terus berfungsi dgn betul, kita perlu mengimbangkan bekalan air kita dengan memakan makanan & minuman yang mengandungi air.
.
Bagi menentukan jumlah pengambilan air yang cukup oleh tubuh kita dengan mengetahui bahawa setip 25KG berat badan, kita memerlukan 1liter air. Jadi, boleh la ikut pengiraan begini :
.
Jumlah berat badan (KG) / 25KG = ? Liter

Contoh : Berat Aminah 75KG
75KG / 25KG = 3.00
.
Bahagikan jumlah Liter (setelah kira ikut jumlah berat) kepada 5 Bahagian. .
.
Contoh 3.00 liter/ 5 bahagian = 600 mililiter. Kalau tak mampu habiskan 600ml sekali gus, buat 2 kali minum. 300ml sebelum solat, 300ml lagi selepas solat.
.
Jangan gunakan botol besar. Gunakan botol kecil seperti botol mineral 500ml, atau gunakan gelas ketika minum. Segelas penuh boleh mencapai 300ml. Tipu minda melalui penglihatan. Jika botol besar, kita akan rasa byk nak habiskan. Jadi pastikan cukup minum air okayy ! 😊
.
Berminat nak try JMS? Jom whatsapp teruss untuk dapatkan harga & promosi !! .
Wan 👉 0189024702 atau
Ira 👉 01119443873
.
#jusmetorshape #dropshipjusmetorshape #jusmetorshapebywanira #teamkakgie #kurusseawal7hari #kurustanpasengaja #kulitcantik #kulitlicin #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #organic #bertenagasepanjanghari #tipsdiet #jusviral #slimworld #nakkurus

Who is She?Are you kidding me?Dia lah Barbie Malaysia, Our Scrubdistrict Lady Boss @fazulkafli 💃
.
Nak dapatkan Skin macam Barbie tak ni?Jangan malas!You guys harus Rajin,disiplin Scrub Muka dan Body Everyday without fail💯
.
Segala jawapan kepada masalah kulit muka dan badan👇
JERAWAT , JERAGAT, RASHES, ECZEMA, PARUT JERAWAT, DAKI CELAH KANGKANG & KETIAK, MERATAKAN SKIN TONE ❤
.
WhatsApp 📱013-2983668
Stock ni LIMITED EDITION,sapa Pantas dia dapat!
Secure your order NOW!
.

#scrub #scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #skincaremurah #skincareoriginal #skincaremalaysia #skincarekorea #scrubmuka #scrubbadan #scrubmurah #tipskecantikan #parutjerawat #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitcerah #kulitkusam #bodyscrub #kulitgebu #kulitputih #kulitmulus #jeragathilang #produkkecantikan #produkhalal #facescrub #facecare #whiteningscrub #DatinSuMelodi #TeamDatinSuMelodi

life is defined by the choices you make. so please choose trudolly to ensure that your skin and body is healthy❤️
.
.
📲018-4747697
📲018-4747697
.
.
#trudollyhq #trudollybyfazura #fattzura #codpenang #codpenangisland #codpenangarea #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #poslaju #posmalaysia #jomcantik #jomdetox #meletop #penangites #malindoair #airaasia #kulitcantik #muamalaysia #teamhoney

.
Alhamdulillah. Positif. Positif.

Jerawat tak tumbuh dah dan kulit bertambah licin.

Mustahil pengguna ni tak repeat order kan?🤔 Ofkos dia jadi pengguna setia <3
.
Wasap sis 0104585068 kalau nak kulit licin..😊😊

Dah penat cuba pelbagai produk tp hasilnya masih tidak memuaskan..? Apa kata korang cuba Nature White Serum lak..?
.
Semestinya Nature White Serum SELAMAT DIGUNAKAN!! dan TERBUKTI BERKESAN!!! Gerenti korang suka punya lar!!!!
.
Antara kebaikan nature white serum:
.
🌺 Mengecilkan pori wajah
🌺 Mengecut & memudarkan parut jerawat
🌺 Mengekalkan kelembapan kulit
🌺 Mengurangkan jerawat & jeragat
🌺 Kulit wajah jadi glowing
🌺 Mengurangkan kulit berminyak
🌺 Tona kulit wajah lebih sekata
🌺 Melambatkan proses penuaan
🌺 Tanpa pengelupasan
🌺 Menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus
🌺 Mencerahkan kulit
🌺 Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit)
.
🎎 nature white serum sesuai untuk lelaki dan perempuan
.
KELULUSAN KKM : NOT161104047K
.
Ok.. BERITA BAIK...!! nature white serum skrg ada buat PROMO HUJUNG TAHUN..!
.
Harga biasa adalah RM99 tidak termasuk postage tetapi HARGA PROMO adalah seperti di bawah:
.
Untuk semenanjung malaysia:

1 botol serum HARGA HANYA RM80 SAHAJA.. Pos percuma!
.
Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM145 SAHAJA.. Pos percuma!
.
Untuk sabah sarawak:
.
1 botol serum HARGA HANYA RM85 SAHAJA.. Pos percuma!
.
Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM155 SAHAJA.. Pos percuma!
.
JANGAN TERLEPAS!!!! SERIUSSS.. MEMANG RUGI KALAU KORANG TERLEPAS PROMO NI..!! SERUM TERBAIK YANG BAIM PERNAH PAKAI..!!!
.
untuk info lanjut atau nak order, korang boleh dm atau direct whatsapp baim:
.
✳ dm atau whatsapp 0173401483
✳ dm atau whatsapp 0173401483
✳ dm atau whatsapp 0173401483

< CLOSE UP >

1 box je dah nampak kesan awak. Soalan paling femes selalunye orang akan tanya 'Berapa box boleh nampak kesan? Berapa hari? Kena consume berapa lama?'
.
.
Tengok la jawapan akak ni. Dah consume 1 box, memang nampak kesan. Dia siap share gambar before after lagi. Yang penting makan cara yang betul. Kena konsisten, jaga pantang larang semua. Zap zappp dapat kesan hebat terus!
.
.
Siapa taknak kan, tengok orang semua segak2. Takkan kita nak belemuih depan suami😁
.
.
Nak cuba lekas whatsapp fuza 0179779176.

#bellezacollagen #putihgebutanpacucuk #kulitputih #kulitcerah #kulitcantik #putihgebu #halusmulus #glowing #flawless #tanpacucuk #tanpadrip #kolagen #collagen

Promosi Y.E.S bermula sekarang! Yg terlepas promosi sebelum ni, boleh la dapatkan sekarang. Rugi kalau terlepas lagii! 😍
.
2 box hargaa lumayan sangat, 3 box uishh harga runtuh nii, 4 box HARGA PECAH KEPALAAA 😱😱
.
Kalau grab #combosetmurah ni , boleh dapat macam2 free gift 😍 Bestnyaa bli susu je dapat banyak free gift! Ada soalan lain boleh dm/whatsapp akak 😋
.
📲Whatsapp 0196080342
📲DM akak terus
📢Readystock
📮Postage Mon-Fri
.
#carmelawhiteningsoap #kulitputih #kulitsihat #kulitgebu #kulitkusam #kulitsihat #masalahkulit #kulitflawless #kulitcantik #feedback #kulitlawa #kulitputih #uqashasenrose #sabunuqasha

Wowwww parut lama makin pudar. Bestnya guna krim deluxe beauty. Hanya dalam 5 hari dah mula nampak kesan. Tak sabar nak tunggu semua parut jerawat ghaib.
.
.
Royal Internasional terbaik habis. Rugi uolss kalau tak cuba. .
.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut boleh INBOX KAMI SEGERA@ WHATSAPP:
.
.
📱📲 011-15757453
📱📲 011-15757453
📱📲 011-15757453
.
.
#ajimaura #kulit #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #kulitcantik #kulitglowing #kulitsihat #kulitlicin #kulithalus #kulitbebasjerawat #kulitlembut #kulitkering #kulitsensetif #kulitflawless #kulitgebu #kulitgelap #kulitwajah #kulitjerawat #kulitbermasalah #kulitcantikgebu #kulitnormal #kulitjeragat #jerawathilang #jerawatbatu #deluxebeauty #miraclewhite #fattzura #terapiinstagram

CANTIK BUKAN LAGI IMPIAN .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Apa perkara utama yang Lady Pretty boleh bantu selesaikan masalah dear semua....⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
+Jeragat masalah selesai⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
+Jerawat hilang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
+Tampak Cantik⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
+Menawan dan anggun⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
+Hilang parut jerawat dlm seawal seminggu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
DREAM TO BE CANTIK.......... Boleh whatsapp <LP> ke ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
019 975 4994 atau 019 935 5454⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
DREAM to be CANTIK?? perlulah segera dengan bertindak.....☺ .#astalife .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.#LadyPretty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.#magiskecantikan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
. .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #tumblr #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #janganlupabahagia #paidreview #paidreviewmurah #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #penmerahdotcom⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#sayajual #nakcantik #produkkecantikan #kulitcantik #putihgebu #letscantik

.
Jommmmmmmmm PUTIH CERAH GEBU, GLOWING FLAWLESS, LICIN DAN SIHAT dgn hny amalkan @QallistaSignature je... Dah ramai yg terpukauuu dgn kehebatan @QallistaSignature... 😘 😘 😘
.
✅✅ Untuk Penjimatan berganda, Whatsapp kami untuk info👌 .
. .
016-736 7829
016-366 8264
016-736 8601
016-366 8482
.

ATAU dapatkan dari VIP AGENT kami yg berdekatan dgn uolsss, check list VIP AGENT kami di - - - - > @qallista_vipagents
.
#qallistafeedback #qallistalovers
#putih #nakcantik #putihgebu #kulitcantik #kulitcerah #kulitputih #jerawat #jeragat #produkkecantikan #supplementputih #nakcepatputih #jomputih #qallistasignature #qallistalovers #sayagunasayajual #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering

Uols nak putih gebu dengan hanya sekali sapuan #SureGlowLotion ??
.
Kalau nak putih kekal kena rajin2 sapu #SureGlowLotion tau. Bukan hanya boleh dijadikan lotion badan, malah sesuai dijadikan pelembap, make up base & masker sebelum tidur..
.
Berminat??
Whatsapp 019-9711321 okay 👌🏻.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

Pakai sikit buih banyak. Selulit jadi lembut
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* 🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸mengurangkan parut
🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa strechmark dan selulit? .
Darina lah jawapannya.
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! Whatsapp 0133305857 erza
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #sakab8 #cscpcs #darinateammarsha #darinashowerscrub #darina #bodycare #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #kulitcantik #paruthilang #selulithilang #bodyshower #uitm #unisel #juscorawang #ijok #tanjungkarang #dropshipwanted #ejenwanted #instashop
#darinashowerscrubklang #darinaklang #masterstokisklang #masterstokisdarina #liketolike #followforfollow

Alala... cantiknya Limited Edition Jar Scrub District ni. Memang boleh sangat jadi penyeri bathroom & meja solek. Korang dah book 1 ke belum
.
Pre-order sekarang. WHATSAPP 0133741757 atau tab je link di bio kami.
.
💖
.
#scrubdistrict #scrubdistrictangels #produkkecantikan #codmanjung #codshahalam #codkotakemuning #codusj #codsubangjaya #codklang

Vivix diambil masa berpuluh tahun oleh para saintis dan doktor di Shaklee US untuk menghasilkannya.
.
.
Kaya dengan resveratrol menjadikan produk ini popular sebagai produk 'anti-ageing', dan mengekalkan kesihatan bersama.
.
.
Produk Vivix ni telah melalui KAJIAN KLINIKAL DIBAWAH PIHAK KE-3 bagi membuktikan keberkesanan dan keselamatannya.
.
.
Vivix juga mendapat pengiktirafan Dr Elizabeth Blackburn iaitu Pemenang Nobel Prize Winner.
.
.

Nak tau apa kebaikan Vivix:
🌸Cantikkan kulit
🌸lebatkan rambut
🌸beri tenaga
🌸sesuai untuk mereka yang alami masalah backpain.
🌸trying to conceive
🌸masalah penyakit wanita
🌸alami masalah sendi
🌸kebas-kebas otot
🌸supplements selepas pembedahan.
.
.
Vivix ni sesuai untuk lelaki dan wanita. Orang dewasa sehingga warga emas.
.
.
Orang yang tiada penyakit boleh ambil untuk tenaga dan kecantikan serta kesihatan yang baik diusia tua.
.
.

Boleh hadiahkan kepada ibu bapa yang sudah berusia atau hadiahkan pada pasangan anda untuk kesihatan yang lebih baik.
.
.
@inspireyourbeauty
011-10911745

Aku yang dulu bukan la yang skarang
Dulu dikutub sekarang dipuji
Ouchh...💃💃💃 Belum cuba belum tahu
Dah cuba rasa tak boleh move on lg
Sekarang jerawat pun takut nak dekat
Makin kemam makin gojes😍

Nak tahu lebih lanjut
Pm tepi @ whatsapp
📲0132247425

Vivix diambil masa berpuluh tahun oleh para saintis dan doktor di Shaklee US untuk menghasilkannya.
.
.
Kaya dengan resveratrol menjadikan produk ini popular sebagai produk 'anti-ageing', dan mengekalkan kesihatan bersama.
.
.
Produk Vivix ni telah melalui KAJIAN KLINIKAL DIBAWAH PIHAK KE-3 bagi membuktikan keberkesanan dan keselamatannya.
.
.
Vivix juga mendapat pengiktirafan Dr Elizabeth Blackburn iaitu Pemenang Nobel Prize Winner.
.
.

Nak tau apa kebaikan Vivix:
🌸Cantikkan kulit
🌸lebatkan rambut
🌸beri tenaga
🌸sesuai untuk mereka yang alami masalah backpain.
🌸trying to conceive
🌸masalah penyakit wanita
🌸alami masalah sendi
🌸kebas-kebas otot
🌸supplements selepas pembedahan.
.
.
Vivix ni sesuai untuk lelaki dan wanita. Orang dewasa sehingga warga emas.
.
.
Orang yang tiada penyakit boleh ambil untuk tenaga dan kecantikan serta kesihatan yang baik diusia tua.
.
.

Boleh hadiahkan kepada ibu bapa yang sudah berusia atau hadiahkan pada pasangan anda untuk kesihatan yang lebih baik.
.
.
@inspireyourbeauty
011-10911745

Vivix diambil masa berpuluh tahun oleh para saintis dan doktor di Shaklee US untuk menghasilkannya.
.
.
Kaya dengan resveratrol menjadikan produk ini popular sebagai produk 'anti-ageing', dan mengekalkan kesihatan bersama.
.
.
Produk Vivix ni telah melalui KAJIAN KLINIKAL DIBAWAH PIHAK KE-3 bagi membuktikan keberkesanan dan keselamatannya.
.
.
Vivix juga mendapat pengiktirafan Dr Elizabeth Blackburn iaitu Pemenang Nobel Prize Winner.
.
.

Nak tau apa kebaikan Vivix:
🌸Cantikkan kulit
🌸lebatkan rambut
🌸beri tenaga
🌸sesuai untuk mereka yang alami masalah backpain.
🌸trying to conceive
🌸masalah penyakit wanita
🌸alami masalah sendi
🌸kebas-kebas otot
🌸supplements selepas pembedahan.
.
.
Vivix ni sesuai untuk lelaki dan wanita. Orang dewasa sehingga warga emas.
.
.
Orang yang tiada penyakit boleh ambil untuk tenaga dan kecantikan serta kesihatan yang baik diusia tua.
.
.

Boleh hadiahkan kepada ibu bapa yang sudah berusia atau hadiahkan pada pasangan anda untuk kesihatan yang lebih baik.
.
.
@inspireyourbeauty
011-10911745

DECEMBER DEAL IS ON 🔥🔥Jom serbu ramai-ramai buat appointment dgn Dr utk Skin Analysis ✨✨✨Harga Runtuhh!!! #spa #facial #cantik #berseri #putih #muka #kulit #kulitcantik #kl #kualalumpur #malaysian #malaysia

Customize christmas gift from marykay!
💄💄💄💄💖💕💗💖💖
.
#Repost @vilasam (@get_repost)
・・・
💞💞💞💟🌲🌲idea for Christmas gift for family members and friends...small gift big delight.....ho.. Ho... Ho..
..
#marykaymalaysia #mksabah #kotakinabalusabah #kkcity #theeagles
#marykay #kulitsihat #kulitcantik

Christmas gift anyone? .
#Repost @vilasam (@get_repost)
・・・
Wo wo wo... Jingle bell jingle bell..
.
.
‘christmas present are on their way to its owner, who is the lucky person who get the MK mom hand spa gift set?’
.
#marykaymalaysia #mksabah #kotakinabalusabah #kkcity #theeagles
#marykay #kulitsihat #kulitcantik

Birthday tersayang 🎉🎉 dh dekat tapi
Bingung nak bagi ap dekat org tersayang...
Effa ad jawapannya...pasti org tersayang tu akan senyum dan gembira😄😄😍😍 Jom cepat-cepat wasap kat effa utk dapatkn dyxy pada harga YES😍😍😍 📲0137002309
📲0137002309
📲0137002309

#bccream #foundation #flawless #glowing #dyxybccream #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing
#dropshipwanted #bccreamfoundation #muabellaz #muaartist #ctdk #fattahamin #mukaglowing #bbcream #cccream #spf50 #beige #dyxymalaysia #dyxybrunei #dyxyindonesia #mycoffeprince
#terapiinstagram
#ajimaura
#instafamous
#redvelvet
#fattzura #yes

Siapa cakap laki tak boleh pakai #SureGlowLotion ??? Aiii perempuan je ke nak putih peloles? Perempuan je ke yang ada masalah kulit kering dan kusam? 🤔
.
#SureGlowLotion ni tak kira jantina semua boleh pakai, wangi dan BOLEH SAPU di MUKA. Sooooo JIMAT 💃
.
So so so tunggu apa lagi? Jom Whatsapp 019-7253705.❤️
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

Siapa cakap laki tak boleh pakai #SureGlowLotion ??? Aiii perempuan je ke nak putih peloles? Perempuan je ke yang ada masalah kulit kering dan kusam? 🤔
.
#SureGlowLotion ni tak kira jantina semua boleh pakai, wangi dan BOLEH SAPU di MUKA. Sooooo JIMAT 💃
.
So so so tunggu apa lagi? Jom Whatsapp 019-7253705.❤️
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

Haai, korang..Buat ape tuu??😉Ada tak yg stress dgan masalah kulit?Kulit sentiasa gatal, ekzema, parut, panau dan sebagainya. Penat dptkan rawatan di klinik?
.
.
Jangan risau!! Insyaallah kami boleh bantu anda.
.
.
Ramai yang bermasalah kulit teruk-teruk cuba susu ni, Alhamdulillah dalam masa 5 hari dah boleh nampak perubahan. Kulit bertukar jadi cantik licin gebu mulus!
.
.
Whatsapp ke +6018-2994508
.
#susumaaez #sofieyabeauty #cerahkankulit #rahsiakulitgebu #penawarjerawat #penawarekzema#melakasusumaaez#nakkulitcantik
#nakkulitsihat#melakaagentsusumaaez #nakhilangkanparut#tambahsusubadan#milkbooster #banyakkansusubadan #penawarmasalahkulit#nakkulitcantik#hilangkangatalkulit#melakasusumaaez#kulitcantik #kulitcerah #rahsiakulitgebu #bazarpaknil #bazaronline #melakasusumaaez#susumaaezmelaka#sayajualsayapakai #bellezacollagen #bellezatestimoni #sayajualcollagen #sayajualbelleza

Bosan dengan wajah kusam?
Berjerawat?
Bekas jerawat yang tidak kunjung kabur?
Flek flek hitam menahun?
Wajah putih tapi merah seperti tomat ?
Putih pucet gak berainar?
😱😱😱
Gak banget ya sistaaa....jemput wajah cantik mu hanya dengan Cream HN original ya dear ya original bukan yang fake !!
Wajah putih bersih bersinar tanpa harus susah susah pakai make up tanpa harus ribet ribet bawa bedak di tas dear wajah bersih perawatan dokter kecantikan😊
.
.

punya kamu yang mana sayyy ????
Cek krim masing masinh yukk....
Pastikan cream kamu yang original ya bukan yang FAKE !!! Punya kita yang ori ya bukan yang fake!!! 😉
Masih ragu??
Kapan cantiknya 😘
yuk chat owner..
BBM : DD138D3B
SMS : 082175999702

#creamhnoriginal#creamhn#creamhnserang#creamhnbandung#creamhncilegon#creamhnjakarta#creamhnbali#creamhnyogyakarta#creamhnmalang#creamhnsemarang#creamhmmedan#skincaremurah#skincare#glowingskin#cream#kulitcantik#creamhnbekasi#sehatalami#naturalskincare#creamhntangerang#cute#testicreamhn_orii#creamhn_orii#realtesti#creamhnhettynugrahati#creammurah#creambersertifikat#creamasli

For those yang suka aktiviti luar mcm yaya tapi still nak jaga kulit boleh try this #supersunscreen . Dah tak risau sunburn dah lepas apply #supersunscreen ni taw 😍
.
.
Whatsapp link di bio utk order ❤
.
.
.
#nadre #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #sunscreen #spf50 #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual

jom grab harge promosi berganda dari perlashine sehingga JIMAT RM120..woww bnyak nye diskaun😱😱.
.
💦SEKOTAK PERLASHINE RM180(30kapsul)
.
💐HARGE PROMOSI !!!
.
😋1) hanye tambah Rm60 je
.
😋2) akan dapt 2kotak perlashine sekali gus..bestnye (#DAPATJIMATRM120 )
.
😋3) serta PERCUMA 2ketul sabun mutiara
.
😋4) yg paling bestt..FREE POSTAGE JE TAU..
.
📲0197206121
📲0197206121
.
#EMPIREBEAUTY #DSIEMPIREBEAUTY
#sebijikdahmelepak2bijilagilahmelepaklepak #kesanseakanaksuntikan #kulitcantik
#kulitfawless #KULITPUTIHMELEPAK
#perlashinekapsulmutiara #ORIGINAL
#bukansuplemenkilo #prodakkecantikan
#perlakingrapscolly #SABUNMUTIARA
#safieyiilias #lestscantik #jutawanmuda
#adanampakmummyhappy #fattzura
#prayforbaitulmaqdis #fattahamin
#datoaliffsyukriterlajaklaris #nursajat02
#abangnaktegur #AGENTPERLASHINE

Memiliki kulit sehat dan bersinar adalah keinginan setiap perempuan. Apalagi ada sebagian perempuan rela mengeluarkan duit banyak untuk melakukan berbagai perawatan kecantikan. Belum banyak yang tahu kalau ternyata ada minuman yang bisa membuat kulit bersinar seketika. Kandungan yang ada dalam minuman ini mampu membuat kulit jadi sehat. Apa aja sih, yuk simak dengan klik link dibio!

#hanivamagazine #kulit #sehat #kulitsehat #bersinar #cantik #minuman #perempuan #merawatdiri #merawatkulit #perawatankulit #kulitcantik #kulitbersinar #lifestyle #gayahidup #skincare

Ni rahsia Alif Aziz untuk kekalkan kulit yang cantik dan sihat 😍
.
.
Berminat korang boleh hubungi
📲 Whatsapp Aisyah
-01120722405-
-01120722405-
-01120722405-

Neogen 1 Week Pore Refine Program Kit + LED Light.

Dikhususkan untuk membersihkan dan mengecilkan pori-pori. Penampakan pori-pori yg lebih kecil akan menyebabkan kulit lebih halus dan cerah. Disertai dengan lampu LED blue light khusus untuk penyerapan yang paling maksimal.

Price : 380.000 / kit

#jualneogen #neogenindonesia #trustedolshop #jualkoreanskincare #jualskincare #jualanku #potd #motd #neogenindo #antijerawat #produkkecantikan #kulitsehat #kulitcantik #kulitputih #miraclebeauty #miracleshaper

Most Popular Instagram Hashtags