#kulitberminyak

MOST RECENT

#TeamOrenGojesz:
Boleh dapatkan⤵⤵⤵
.
🍊 VCGC 60ml RM39
.
🍊VCS TRIAL PACK 5ml RM39
.
🍊VCS NORMAL PACK 15ml RM90
.
🍊VITAMIN C MOISTURISER CREAM RM39
.
🍊VITAMIN C BEAUTY MIST RM45
.
😍DERMA ROLLER RM55
.
🎉PROMO SUPER SAVER RM160🎊
(JIMAT RM59)
Beli 2botol VCS FREE Moisturiser Sunblock® yang berharga RM39
.
ATAU
.
🎉PROMO BEAUTY HEROES RM170🎊
(JIMAT RM65)
Beli 2botol VCS FREE Derma Roller yang berharga RM55
.
.
📲Whatsapp 017-5196427 untuk lebih DISKAUN💰💰💰
.
.
🏃Jom follow @serum.annona untuk info lanjut...📝

#TeamOrenGojesz:
Boleh dapatkan⤵⤵⤵
.
🍊 VCGC 60ml RM39
.
🍊VCS TRIAL PACK 5ml RM39
.
🍊VCS NORMAL PACK 15ml RM90
.
🍊VITAMIN C MOISTURISER CREAM RM39
.
🍊VITAMIN C BEAUTY MIST RM45
.
😍DERMA ROLLER RM55
.
🎉PROMO SUPER SAVER RM160🎊
(JIMAT RM59)
Beli 2botol VCS FREE Moisturiser Sunblock® yang berharga RM39
.
ATAU
.
🎉PROMO BEAUTY HEROES RM170🎊
(JIMAT RM65)
Beli 2botol VCS FREE Derma Roller yang berharga RM55
.
.
📲Whatsapp 017-5196427 untuk lebih DISKAUN💰💰💰
.
.
🏃Jom follow @serum.annona untuk info lanjut...📝

#TeamOrenGojesz:
Boleh dapatkan⤵⤵⤵
.
🍊 VCGC 60ml RM39
.
🍊VCS TRIAL PACK 5ml RM39
.
🍊VCS NORMAL PACK 15ml RM90
.
🍊VITAMIN C MOISTURISER CREAM RM39
.
🍊VITAMIN C BEAUTY MIST RM45
.
😍DERMA ROLLER RM55
.
🎉PROMO SUPER SAVER RM160🎊
(JIMAT RM59)
Beli 2botol VCS FREE Moisturiser Sunblock® yang berharga RM39
.
ATAU
.
🎉PROMO BEAUTY HEROES RM170🎊
(JIMAT RM65)
Beli 2botol VCS FREE Derma Roller yang berharga RM55
.
.
📲Whatsapp 017-5196427 untuk lebih DISKAUN💰💰💰
.
.
🏃Jom follow @serum.annona untuk info lanjut...📝

>> VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA <<
.

Apakah bahan-bahan yang terkandung di dalamnya?
.
Hehe.. Tak sah namanya kalau tidak ada sumber vitamin C 🍊
.
✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE ( Vitamin C ) :
Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan.
.
✔️BERGAMOT OIL ( Citrus aurantium bergamia) : mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering.
.
✔️TANGERINE PEEL EXTRACT ( Citrus reticulate ) :
mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut.
.
✔️ SWEET ORANGE OIL ( Citrus sinensis ) :
memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
.
✔️ BEE VENOM 🐝 : meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal.
.
✔️KOLAGEN : melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal.
.
✔️ WITCH HAZEL : bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit.
.
Wahhh.. banyaknya manfaat bahan-bahan dalam VCBM ni!

>> VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA <<
.

Apakah bahan-bahan yang terkandung di dalamnya?
.
Hehe.. Tak sah namanya kalau tidak ada sumber vitamin C 🍊
.
✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE ( Vitamin C ) :
Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan.
.
✔️BERGAMOT OIL ( Citrus aurantium bergamia) : mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering.
.
✔️TANGERINE PEEL EXTRACT ( Citrus reticulate ) :
mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut.
.
✔️ SWEET ORANGE OIL ( Citrus sinensis ) :
memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
.
✔️ BEE VENOM 🐝 : meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal.
.
✔️KOLAGEN : melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal.
.
✔️ WITCH HAZEL : bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit.
.
Wahhh.. banyaknya manfaat bahan-bahan dalam VCBM ni!

>> VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA <<
.

Apakah bahan-bahan yang terkandung di dalamnya?
.
Hehe.. Tak sah namanya kalau tidak ada sumber vitamin C 🍊
.
✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE ( Vitamin C ) :
Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan.
.
✔️BERGAMOT OIL ( Citrus aurantium bergamia) : mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering.
.
✔️TANGERINE PEEL EXTRACT ( Citrus reticulate ) :
mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut.
.
✔️ SWEET ORANGE OIL ( Citrus sinensis ) :
memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
.
✔️ BEE VENOM 🐝 : meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal.
.
✔️KOLAGEN : melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal.
.
✔️ WITCH HAZEL : bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit.
.
Wahhh.. banyaknya manfaat bahan-bahan dalam VCBM ni!

MORESKIN SERUM VITAMIN C 30 terbukti efektif membantu mencerahkan kulit wajah, melembutkan, menghaluskan dan menyamarkan garis halus dan kerutan pada kulit.

Tanya : Apa saja manfaatnya?
1. Membantu mencerahkan kulit
2. Membantu melembabkan dan menghaluskan kulit
3. Membantu menyamarkan garis halus dan kerutan pada kulit wajah
4. Membantu menyamarkan noda dan flek hitam karena bekas jerawat

Tanya : Apakah aman untuk kulit sensitif?
Sangat aman. Karena serum vitamin C ini dibuat dengan teknologi Nano dari Switzerland dan telah diuji secara dermatology

Tanya : Bagaimana cara mendapatkanya?
whatsapp lewat link ini >> bit.ly/CantikMax
atau 0857-1149-3373
.
.
#skincarevegan #cruelityfree #cruelityfreeskincare #skincareaman #perawatanwajah #kulitsehat #kulitcantik #kulitkombinasi #kulitberjerawat #kulitberminyak #naturalserum #serumwajah #vitamincserum #pencerahwajah #wajahcerah #bebasflek #serum #perawatanwajah

Nampak tak biji walnut tu.ia bukan sahaja boleh menyingkirkan jerawat,whitehead,blackhead dan bintik hitam.malah ia boleh menyingkirkan lingkaran hitam dan mengatasi masalah kulit kering

Whatsapp 0196595655 untuk info lanjut

Scrub magic viral yang sejuk ni mampu membuatkan kulit muka lebih glowing,mengecutkan jerawat dan menyingkirkan segala kotoran di wajah.
Wasap 📱 0196595655 untuk info 😉

Eh!
.
.
.
Parut makin pudar? Kulit muka makin berseri?
.
.
.
Sis nak tau rahsia sis ni tak?
Boleh whatsApp 019-769 2369

Ada masalah kulit berpanau? Penat cari lubuk penawar?
.
.
.
WhatsApp 019-769 2369

Wow. Lepas ber Face Scrub Gold, terus nampak lain macam kat muka sis ni.
.
.
Jerawat mengecut, parut menghilangkan diri 😘
.
.
.
WhatsApp 019-769 2369

.
.
Pearl Sheer Dimensions Powder featured dalam Eh! Bersama Puteri Aishah laa!
.
Kelebihan Pearl Sheer Dimensions Powder:
1. Nampak natural.
2. Tekstur yang ringan.
3. Tahan lebih lama.
.
Why do you need a highlighter ?
.
💞To lift up your cheeks
💞Creates the perfect contour
💞Makeup glows naturally
💞Makes your eyes bigger and bright
💞skin looks more natural
.
MAY PROMOTION still on tau!! Check it out now! Click link in bio to purchase 💗

PANAS PANAS FEEDBACK 💥💣
.
Alhamdulillah rata rata customer SANGAT SANGAT berpuashati dgn produk and servis kak bella. Inshaa Allah, kak bella cuba yg terbaik, sebab kak bella pn pengguna #bccreamfoundation selama setahun and sy akan cuba guide uolls dari cara pembelian sampak cara pemakaian yg betul utk cuba meyelesaikan masalah uolls🤗💕
.
Yg pnting bagi yg tak biasa makeup atau pakai apa apa di muka korg, dia yg plg wajib try nih 👍💕 Mmg best, serius tak nmpk over sampai segan nk keluar rumah, sebab makeup kte look naturally tau uolls 😍💫
.
Jom sape nak parcel korg smpi sepantas kilat whatsapp terus ok, COMMENT and DM terlalu ramai takot tak terbaca 👍
.
📲 018-2264345
.
.
#biela_dyxy
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#facemist
#dyxylipstick
#lipstick
#creamdyxy
#dyxyfacemist
#bbcream
#bccreamfoundation
#foundationmurah
#concealer
#jerawat
#foundationnars
#kulitkering
#kulitberminyak
#foundation
#foundationmalaysia
#makeuptutorial
#preramadhansale
#nikmatdikongsibersama
#bajuraya2018
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#makeupmurahmalaysia
#makeupbajet
#makeupglowing

Apakah Anda sudah Tahu ?
😊

Apakah Anda sudah tahu kenapa Produk kami Paling Baik di Pasaran ?

Sebelum Anda membeli Produk kami . Sudahkah Anda pernah mencoba Cream/Minyak untuk memperbesar Payudara Anda ?

Jika sudah Bagaimana Hasilnya ? Tidak sesuai yg diharapkan ya ?

Karna sebenarnya itu tidak ada TEORI nya 😆

Coba Anda bayangkan Growth Hormone Payudara Anda bisa dirangsang oleh pemakaian Luar Cream / Minyak ? Tidak bisa kan?

Karena itu banyak orang TERTIPU dan menjadi Korban Cream Abal2.

Lalu bagaimana Dengan Produk kami ?

3 Keunggulan Produk kami yg belum Anda ketahui :

1. Alat Berkualitas sudah Mendapatkan Berbagai Sertifikat dan Penghargaan Internasional (Kemenkes RI dan ISO 9001)

2. Merangsang Hormon Pertumbuhan melalui Media Titik Meridian lewat Akupuntur Modern China

3. Hasil Terbukti dalam 1-2 Minggu Pemakaian rata-rata sudah ada Perubahan yg cukup Memuaskan

Bayangkan Anda mempunyai Payudara yg Anda idam - idamkan dalam 1-2 minggu saja? 😊

Mau ? Chat sekarang 😁 📲 PIN : DAE82215
📲 WA. : +6283116392373

#cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #msglow #cantikskincare #perawatankulit #whitening #whiteningcream #skincareaman #skincareamanbumil #skincareamanbpom #obatflek #mua #beautyblogger

Hot Testimoni 💋
Besar Kecil itu Pilihan! 😊

Besar Kecil itu Pilihan Anda masing-masing.. Tapi , Tahukah Anda bahwa Hal Pertama yg dilihat Pria pada Wanita selain Wajah yg Menarik adalah Payudara yg Besar dan Indah ?

Ya kebanyakan Pria tertarik Payudara Besar

Mungkin Wajah Anda sudah menarik di Pandangan Kaum Pria. Tetapi jika Payudara Anda Kecil apakah itu Pilihan Anda seumur Hidup ?
Coba bayangkan mungkin dengan Payudara yg Besar , Kencang dan tentunya Indah akan menarik kaum Pria berlari kepada Anda ?

Lupakan Mencari Pria . Karna Wanita itu Dicari Pria bukan Mencari Pria 😆

Tunjukkan Penampilan Anda yg Sempurna di kaum Pria dan temukan Pasangan Terbaik untuk Hidup Anda 😊

Chat kami sekarang di :
📲 PIN : DAE82215
📲 WA. : 083116392373
DISKON VIA WA 😊😊 #cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #msglow #cantikskincare #perawatankulit #whitening #whiteningcream #skincareaman #skincareamanbumil #skincareamanbpom #obatflek #mua #beautyblogger

Paket Pembesar Payudara TERBAIK Di Dunia Sudah Mendapatkan Sertifikat ISO 9001

Keunggulan & Keuntungan Alat MHCA:
- Membesarkan & Mengencangkan Payudara secara Alami & Cepat
- Tidak Ketergantungan
- Sudah bersertifikat Internasional dan lolos uji Lab
- Dapat mengecilkan paha, perut, lengan dll
- Membesarkan bokong
- Menghilangkan stretcmark di perut/ betis
- Menghilangkan migrain / pusing
- Merapatkan Vagina • Limited Stock
• Menerima pengiriman dalam & luar negeri
• TERJAMIN
• TERMURAH
Alasan memilih produk kita:
✅ Depkes RI
✅ ISO 9001
✅ FDA
✅ Top 500 Asiabrand
✅ 100AMAN tanpa efek samping ke payudara 👉Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya..
📲 PIN : DAE82215
📲 WA. : +6283116392373

#cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #msglow #cantikskincare #perawatankulit #whitening #whiteningcream #skincareaman #skincareamanbumil #skincareamanbpom #obatflek #mua #beautyblogger

Paket Pembesar Payudara TERBAIK Di Dunia Sudah Mendapatkan Sertifikat ISO 9001

Keunggulan & Keuntungan Alat MHCA:
- Membesarkan & Mengencangkan Payudara secara Alami & Cepat
- Tidak Ketergantungan
- Sudah bersertifikat Internasional dan lolos uji Lab
- Dapat mengecilkan paha, perut, lengan dll
- Membesarkan bokong
- Menghilangkan stretcmark di perut/ betis
- Menghilangkan migrain / pusing
- Merapatkan Vagina • Limited Stock
• Menerima pengiriman dalam & luar negeri
• TERJAMIN
• TERMURAH
Alasan memilih produk kita:
✅ Depkes RI
✅ ISO 9001
✅ FDA
✅ Top 500 Asiabrand
✅ 100AMAN tanpa efek samping ke payudara 👉Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya..
📲 PIN : DAE82215
📲 WA. : +6283116392373

#cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #msglow #cantikskincare #perawatankulit #whitening #whiteningcream #skincareaman #skincareamanbumil #skincareamanbpom #obatflek #mua #beautyblogger

Most Popular Instagram Hashtags