[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kukosbyenny

528 posts

TOP POSTS

Addicted to BROWNIES

#puasa #sedap #kukosbyenny #iftar

Hanya utk PENGGEMAR Cheese Cake SEJATI shj😊✌ #kukosbyenny

Tgk sampai abis & layan jer....*tp jgn ikut perasaan sgt😊😊😊 #puasa #kukosbyenny #sabar

Hye Uols Alhamdulilah hari ni ada meet up dgn my idola😊 Founder @realanischocmoistcake hopefully semua berjalan lancar❤

#kukosbyenny
#meeting
#mymentor
#jumaat

Saje nk #share .
.
.
.
.
.
.
.
#kukosbyenny

MOST RECENT

Dapatkan #karamelfruitcake bitesize di seluruh cawangan 📍Hospimart Lembah Kelang 0.5% hasil jualan kami akan disumbangkan ke 🏨Tabung Kebajikan Perubatan Malaysia😊
.
.
Dgn hasil sumbangan💕 Uolsss dpt lah membantu pesakit2 yg kurang mampu mendapatkan 🤕rawatan di Hospital❤
.
.
Sambil makan 🍰 #karamelfruitcake kegemaran Uolsss sambil membantu or yg memerlukan😊
.
.
#sedekah #infaq #karamelfruitcake #sumbangan #kukosbyenny #produkmuslim #muslimproduct #homemadecake #homemade #kekkukus #kek #ramadan #cravings #sayasuka #syukur #rezeki #sayajualonline #sayajual #doorgiftmalaysia #cateringmalaysia #malaysianfood #halalfoodie

Update lokasi2 terkini #karamelfruitcake bitesize dilebih 48lokasi
.
.
RAWANG
✔ Petronas Bdr Baru Rawang
✔ Petronas Latar1
✔ Petronas Latar2

DAMANSARA:- ✔ Petronas NKVE
✔ KPJ Damansara Mart
✔ Petronas Mutiara Damansara
✔ Petronas Penchala Link Arah Damansara Perdana
✔ Petron Bdr. Sri Damansara
✔ Menara Amanah Ikhtiar Malaysia ✔ Petronas Sri hartamas
✔ Petronas kota damansara
✔ Petronas Sprint Highway
✔ Lunch Box Cafe Dataran 3 Two Square

SG. BULOH:- ✔ Petron Bukit Rahman Putra Sg. Buloh
✔ Petron r&r Sg Buloh arah utara
✔ Petron r&r Sg Buloh arah selatan
✔ Petronas Sg Buloh Lay by (Hentian Hospital Sg Buloh)

KUALA LUMPUR ✔ Petronas Wangsa Maju
✔ Petronas Jelatek 2
✔ Petronas Tmn Samudra
✔ Food Court Bank Rakyat HQ
✔ Petronas TTDI
✔ Petron Jln Cheras
✔ Petron Tmn. Connaught

SG. BESI:- ✔ Petron Sg. Besi East
✔ Petron Tol Sg. Besi Hala Selatan

SHAH ALAM ✔Petronas Sek. 6
✔Petronas Sek. 7 Unisel
✔Petronas Puncak Alam
✔Petronas Puncak Alam 2
✔Caltex Desa Sri Coafield

BANGI ✔Petron Bangi Sek. 10

FEDERAL HIGHWAY KL ✔Petronas Tol Batu Tiga arah Shah Alam
✔Petronas Temasya arah KL

KLANG ✔ Cafeteria KPJ Klang

PUTRAJAYA ✔ Mai Madah Mart Bangunan JPN
✔ Kafeteria Bangunan Kementerian Pelancongan
✔ Cafe Chendana Bangunan Kementerian Pelancongan
✔ Anjung Cafe Bangunan KPKT

HOSPIMART SHOPPE ✔ Hospital Putrajaya ✔ HKL
✔ Fakulti Perubatan UITM Sg. BULOH ✔ HTAR Klang
✔ Hospital Kajang ✔ Puspanita Corner HKL
✔ Pedriatik HKL
✔ Hospital Selayang
✔ Hospital Serdang
.
.

#kukosbyenny #kekraya #doorgiftmalaysia #cateringmalaysia #cravings #delicious #sayasuka #produkmuslim #muslimproduct #halalfoodie #halalfood #sayajualonline #agrobazaaronline #fama #petronas #petronmalaysia #malaysianfood #malaysianfoodie #kekhotel #putrajayafood #shahalam #damansara #halalfood #sedapgila #wajibcuba #pj

#Alhamdulillah 📍lokasi terkini uolsss boleh dptkan #karamelfruitcake di @psssprinthighway
.
.
*ps. 😊ni percubaan kali ke-3 baru di terima pihak stesen 🏆🏆🏆💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
nasihat Enny jgn cepat putus asa setiap apa yg kita buat doa byk2 insyallah lambat atau cepat pasti dpt yg penting tindakkan #dongibab .
.

#kukosbyenny #kekraya #doorgiftmalaysia #cateringmalaysia #cravings #delicious #sayasuka #produkmuslim #muslimproduct #halalfoodie #halalfood #sayajualonline #agrobazaaronline #fama #petronas #petronmalaysia #malaysianfood #malaysianfoodie #kekhotel #putrajayafood #shahalam #damansara #halalfood #sedapgila #wajibcuba

#karamelfruitcake kini TERJUAL di 46 lokasi mudah utk uolsss dptkan
.
.
TQ semua yg support produk kami😘😘😘 Insyaallah kami dlm proses nk tambah outlet...semoga di permudahkan usaha kami😊
.
.
Senarai lokasi terkini
.
.
RAWANG
✔ Petronas Bdr Baru Rawang
✔ Petronas Latar1
✔ Petronas Latar2

DAMANSARA:- ✔ Petronas NKVE
✔ KPJ Damansara Mart
✔ Petronas Mutiara Damansara
✔ Petronas Penchala Link Arah Damansara Perdana
✔ Petron Bdr. Sri Damansara
✔ Menara Amanah Ikhtiar Malaysia ✔ Petronas Sri hartamas
✔ Petronas kota damansara

SG. BULOH:- ✔ Petron Bukit Rahman Putra Sg. Buloh
✔ Petron r&r Sg Buloh arah utara
✔ Petron r&r Sg Buloh arah selatan
✔ Petronas Sg Buloh Lay by (Hentian Hospital Sg Buloh)

KUALA LUMPUR ✔ Petronas Wangsa Maju
✔ Petronas Jelatek 2
✔ Petronas Tmn Samudra
✔ Food Court Bank Rakyat HQ
✔ Petronas TTDI
✔ Petron Jln Cheras
✔ Petron Tmn. Connaught

SG. BESI:- ✔ Petron Sg. Besi East
✔ Petron Tol Sg. Besi Hala Selatan

SHAH ALAM ✔Petronas Sek. 6
✔Petronas Sek. 7 Unisel
✔Petronas Puncak Alam
✔Petronas Puncak Alam 2
✔Caltex Desa Sri Coafield

BANGI ✔Petron Bangi Sek. 10

FEDERAL HIGHWAY KL ✔Petronas Tol Batu Tiga arah Shah Alam
✔Petronas Temasya arah KL

KLANG ✔ Cafeteria KPJ Klang

PUTRAJAYA ✔ Mai Madah Mart Bangunan JPN
✔ Kafeteria Bangunan Kementerian Pelancongan
✔ Cafe Chendana Bangunan Kementerian Pelancongan
✔ Anjung Cafe Bangunan KPKT

HOSPIMART SHOPPE ✔ Hospital Putrajaya ✔ HKL
✔ Fakulti Perubatan UITM Sg. BULOH ✔ HTAR Klang
✔ Hospital Kajang ✔ Puspanita Corner HKL
✔ Pedriatik HKL
✔ Hospital Selayang
✔ Hospital Serdang
.

#kukosbyenny #kekraya #doorgiftmalaysia #cateringmalaysia #cravings #delicious #sayasuka #produkmuslim #muslimproduct #halalfoodie #halalfood #sayajualonline #agrobazaaronline #fama #petronas #petronmalaysia #malaysianfood #malaysianfoodie #kekhotel #putrajayafood #shahalam #damansara #halalfood #sedapgila #wajibcuba

Dptkan #karamelfruitcake di seluruh cawangan 📍Hospimart Lembah Kelang 0.5% hasil jualan kami akan disumbangkan ke 🏨Tabung Kebajikan Perubatan Malaysia😊
.
.
Dgn hasil sumbangan💕 Uols dpt lah membantu pesakit2 yg kurang mampu mendapatkan 🤕rawatan di Hospital
.
.
Sambil makan 🍰kek kegemaran Uols sambil membantu or yg memerlukan😊
.
.
Senarai lokasi #karamelfruitcake di HOSPIMART SHOPPE ✔ Hospital Putrajaya ✔ HKL
✔ Fakulti Perubatan UITM Sg. BULOH ✔ HTAR Klang
✔ Hospital Kajang ✔ Puspanita Corner HKL
✔ Pedriatik HKL
✔ Hospital Selayang
✔ Hospital Serdang
.
.
#sedekah #infaq #karamelfruitcake #sumbangan #kukosbyenny #produkmuslim #muslimproduct #homemadecake #homemade #kekkukus #kek #ramadan #cravings #sayasuka #syukur #rezeki #sayajualonline #sayajual #doorgiftmalaysia #cateringmalaysia #malaysianfood #halalfoodie

Enny nk UPDATE sikit lokasi 📍 nk dptkan #karamelfruitcake bitesize
.
.
buat masa ni Enny blum dpt cover semua area tau🙈
.
.
Insyallah dlm masa terdekat ni Enny akan cuba cover semua area lembah kelang😊
.
.
#Alhamdulillah permintaan sungguh di luar jangkaan hujung tahun 2017💕..betul2 buat Enny n team production @kukosbyenny lebih bersemangat nak produce lebih byk #karamelfruitcake bitesize 😘😘😘
.
.

RAWANG
✔ Petronas Bdr Baru Rawang
✔ Petronas Latar1
✔ Petronas Latar2

DAMANSARA:- ✔ Petronas NKVE
✔ KPJ Damansara Mart
✔ Petronas Mutiara Damansara
✔ Petronas Penchala Link Arah Damansara Perdana
✔ Petron Bdr. Sri Damansara
✔ Menara Amanah Ikhtiar Malaysia ✔ Petronas Sri hartamas
✔ Petronas kota damansara

SG. BULOH:- ✔ Petron Bukit Rahman Putra Sg. Buloh
✔ Petron r&r Sg Buloh arah utara
✔ Petron r&r Sg Buloh arah selatan
✔ Petronas Sg Buloh Lay by (Hentian Hospital Sg Buloh)

KUALA LUMPUR ✔ Petronas Wangsa Maju
✔ Petronas Jelatek 2
✔ Petronas Tmn Samudra
✔ Food Court Bank Rakyat HQ
✔ Petronas TTDI

SG. BESI:- ✔ Petron Sg. Besi East
✔ Petron Tol Sg. Besi Hala Selatan

SHAH ALAM ✔Petronas Sek. 6
✔Petronas Sek. 7 Unisel
✔Petronas Puncak Alam
✔Petronas Puncak Alam 2
✔Caltex Desa Sri Coafield

BANGI ✔Petron Bangi Sek. 10

FEDERAL HIGHWAY KL ✔Petronas Tol Batu Tiga arah Shah Alam
✔Petronas Temasya arah KL

KLANG ✔ Cafeteria KPJ Klang

PUTRAJAYA ✔ Mai Madah Mart Bangunan JPN
✔ Kafeteria Bangunan Kementerian Pelancongan
✔ Cafe Chendana Bangunan Kementerian Pelancongan
✔ Anjung Cafe Bangunan KPKT

HOSPIMART SHOPPE ✔ Hospital Putrajaya ✔ HKL
✔ Fakulti Perubatan UITM Sg. BULOH ✔ HTAR Klang
✔ Hospital Kajang ✔ Puspanita Corner HKL
✔ Pedriatik HKL
✔ Hospital Selayang
✔ Hospital Serdang
.
.
#kukosbyenny #kekraya #doorgiftmalaysia #cateringmalaysia #cravings #delicious #sayasuka #produkmuslim #muslimproduct #halalfoodie #halalfood #sayajualonline #agrobazaaronline #fama #petronas #petronmalaysia #malaysianfood #malaysianfoodie #kekhotel #putrajayafood #shahalam #damansara #halalfood #sedapgila #wajibcuba

KENAPA SETANDING KEK HOTEL?
.
.
.
☝ Kebiasaannya Fruit cake diluar sana sukar nak dapat yang betul-betul produk bumiputra
☝Kena tahu ye.. ada Fruit cake yang diluar sana dicampur dengan wain/liquor bagi mengekalkan rasa kesedapan & ketahanan kek. HALAL ke macamtu???
☝Kebanyakan Fruit cake akan dimasukkan bahan preservative yang sangat tak bagus ye untuk kesihatan uoolsss.. macam makan bahan kimia wookkeeyyy
☝Susah nak dapatkan BITESIZE, saiz kecik-kecik di pasaran luar sana.. ye la kadang-kadang kita ni nak makan sikit-sikit jekann...
☝Pluss... Harga Fruit Cake ni agak mencekik leher diluar sana
☝Tekstur kek yang kering dan kasar
.
.
.

So apa yang Enny usahakan & bantu anda diluar sana 😚😚😚😚😚???
.
.
.
🤗 Kami adalah pengeluar Karamel Fruit Cake 100% produk muslim & bumiputra
🤗 Of course its HALAL 🤗 KUKOS by Enny hanya menggunakan bahan-bahan NATURAL TANPA SEBARANG PRESERVATIVE plus Karamel Fruit Cake kami tahan sehingga 3 bulan
🤗 KUKOS by Enny mengeluarkan 2 produk iaitu size kecil-kecil "BITESIZE" & 1kg kek.. senang uoolss nk pilihkann..
🤗 Dan yang paling WIN.. harga Karamel Fruit Cake kami adalah yang termurah dipasaran.. kami nak semua diluar sana dapat merasa keenakkan kek ini.
🤗 Kebanyakan feedback dr pelanggan kami mengatakan Karamel Fruit Cake kami MOIST, SOFT, RICH WITH FLAVOUR & DIFFERENT TASTE.. SETANDING KEK HOTEL.. .
.
.
soo.. uoolls boleh pilih & fikir mana yang terbaik untuk uoolsss & family.. Choose wisely for ur goodlife..
.
.
.
Salam sayang enny untuk uoolsss semua.. mmuuaahhh 😙😙😙😙😙😙
.
.
.
Any Q&C @ 018 215 9400 or 019 3571804 or checkout fb KUKOS by Enny
.
.
.
#kukosbyenny #kekraya #doorgiftmalaysia #cateringmalaysia #cravings #delicious #sayasuka #produkmuslim #muslimproduct #halalfoodie #halalfood #sayajualonline #agrobazaaronline #fama #petronas #petronmalaysia #malaysianfood #malaysianfoodie #kekhotel #putrajayafood #shahalam #damansara #halalfood #sedapgila #wajibcuba

Setanding kek HOTEL ================ Uols tercari2 & masih mencari😊-
:
✔ The Perfect WEDDING GIFT ✔ Nak nampak RARE bila bagi doorGIFT kat Guest Uols
✔ Nak raikan BIRTHDAY somebody yg TERSAYANG
✔ Dessert or Sweet treats ✔ Nak FEEL the TASTE bagaimana keluarga di RAJA santap bila ada high tea :
Jadikan Karamel Fruit Cake sebagai Gift or rasa sendiri utk tahu bagaimana rasa kemewahan  sebenar yg blum pernah Uols rasa seumur hidup❤❤❤
:
Jangan PENING2 nak cari gift yg sesuai, Enny JAMIN KARAMEL FRUIT CAKE CONFIRM selesaikan masalah Uols nak2 musim cuti nak balik jumpa Parents Uols or Org yg tersayang
.
.

#kukosbyenny #kekraya #doorgiftmalaysia #cateringmalaysia #cravings #delicious #sayasuka #produkmuslim #muslimproduct #halalfoodie #halalfood #sayajualonline #agrobazaaronline #fama #petronas #petronmalaysia #malaysianfood #malaysianfoodie #kekhotel #putrajayafood #shahalam #damansara #halalfood

Hye uoolsss💕... Enny ada SURPRISE😉 utk Karamel Fruit Cake Fans ...SEMPENA meraikan UlangTahun pertama KAMI🎉🎉🎉🎉
.
.
BELI 1KG #karamelfruitcake dgn HARGA 1/2KG shj... PLUS kami akan HADIAH kan SPECIAL LIMITED EDITION SHOPPING BAG KUKOS by Enny.... *😊Enny design sendiri tau
.
.
Jimat & Untung 😁... .
.
WHILE STOCK LAST.. SIAPA CEPAT DIA Dapat
.
.
Sebarang info DM or Whatsapp 018-215 9400
.
.
KEK KUKOS HOTEL

#kukosbyenny #kekraya #doorgiftmalaysia #cateringmalaysia #cravings #delicious #sayasuka #produkmuslim #muslimproduct #halalfoodie #halalfood #sayajualonline #agrobazaaronline #fama #petronas #petronmalaysia #malaysianfood #malaysianfoodie #kekhotel #food #supportlocalproduct @RepostIt_app

Most Popular Instagram Hashtags