#kukirimcinta

82373 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum & hi gais! Salam ahad 😘😊 ni #Nisha dah tanya, ada yang dah rindu pasangan #KuKirimCinta ? Admin dah rindu lah dengan si #Farhan yang ego tapi hensem macho semua terkawal πŸ˜‚πŸ€— teruskan menyokong Redza ye semua βœŠπŸ»πŸ’―πŸ’•

NAKKK! NAKKK! Kalau Nisha @aydajebat taknak kene dukung, DSSquad nakkkk boleh lewww pleash Farhan @redzarosli ! πŸ˜™πŸ˜œπŸ˜˜πŸŒΉ
.
#KuKirimCinta
#RedzAyda
#dramasangat
#DSSquad

EPISOD AKHIR
Kalau dah jatuh cinta, masuklah meminangπŸ˜‚#KuKirimCinta
@aydajebat @redzarosli

Touching @Regrann from @dramasangat - Korang tengah tengok #KuKirimCinta ke???? πŸ“ΊπŸŽ¬ Huaaaaaa ni haa baby girl @aydajebat ada pesanan ciked. Korang tengok lah yeh, DSSquad nak pi nangis kat bucu katil jap πŸ˜©πŸ˜°πŸ˜” We love chu! πŸ’—πŸŒΉ
.
#dramasangat #RedzAyda
#DSSquad - #regrann

Bila kita ada masalah yang teruk lebih baik kita nyanyi..Sebabb suara kita lagi teruk dari masalah kitaπŸ˜‚ #kukirimcinta #smbilblajar #smbilnyanyi

The End #kukirimcinta nice acting brother thumbs up πŸ‘πŸΌ bakal meletop soon InshaAllah πŸ™πŸΌ and you @aydajebat seperti biasa Nakal Nakal & Nakal πŸ€™πŸΌ

Favoroti πŸ˜˜πŸ’• @redzarosli @aydajebat #tonton #kukirimcinta 😍

MOST RECENT

Mulakan pagi dengan yang baik. Kata kata yang baik. Perbuatan yang baik. Perkara yang baik. InsyaAllah. Perkara yang Kau lalui hari ni semuanya yang baik. πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘! Jangan lupa Niat harini. Kau hidup kerana Allah. Dan Seluruh Kehidupan Kau harini, akan dikira ibadah dan mendapat ganjaran pahala InsyaAllah. 😎😎😎 #quotes #homemadeliptint #rosewatermalaysia #terlajaklaris #followers #famous #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #igers #igersmalaya #cod #setapak #gombak #kualalumpur #klsentral #makeup #princess #beg #artis #kukirimcinta #onlineshop #instafamous #bazaarpaknil #order #review #reviewmyig #eyatatiaprincess

Assalamualaikum dan selamat pagi πŸ˜‡πŸ˜‡, semoga hari ini lebih baik dari hari-hari yang sebelumnya. πŸ˜‰
.
#anothersatisfiedcustomer kalau dekat Facebook, sebelah tepi ada tanya, 'what makes you happy'. Fatin jawab, "customer happy. I'm happy 😊"
.
Jom visit @rs_rosarosa untuk tengok #bajuawesome dan scrool ig @rs_rosarosa_hijjab untuk tengok #tudungmarvelous
.
#trustedseller #onlineshop #customersreview #tudungpatuhsyariat #tudunginstant #hijjab #tudung #pinggantakretaknasitakdingin #kukirimcinta #nasilemakkopio #selamatpagimalaysia #weekend #fridate #wanitahariini

Assalamualaikum dan selamat pagi πŸ˜‡πŸ˜‡, semoga hari ini lebih baik dari hari-hari yang sebelumnya. πŸ˜‰
.
#anothersatisfiedcustomer kalau dekat Facebook, sebelah tepi ada tanya, 'what makes you happy'. Fatin jawab, "customer happy. I'm happy 😊"
.
Jom visit @rs_rosarosa_hijjab untuk tengok #tudungmarvelous dan scrool ig @rs_rosarosa untuk tengok #bajuawesome
.
#trustedseller #onlineshop #customersreview #kurungmoden #jubah #blouse #longtop #pinggantakretaknasitakdingin #kukirimcinta #nasilemakkopio #selamatpagimalaysia #weekend #fridate #wanitahariini

MN WATERPROOF EYELINER
- BLACK -BROWN
.
. Jika berminat boleh order whatsapp 01139959421.😊😊
.

Berminat boleh order sementara stok masih ada .πŸ˜‰πŸ˜‰.
#aliffsyukriterlajaklaris #quputehkosmetiktrialmurah #borongmurah #kosmetikmurah #lipstick #bazaarpaknil #kosmetik #kissproofmurah #prelovedmalaysia
#sepahtureunionlive
#sinar
#eyeliner
#produkkecantikanmalaysia
#eyelinermurah
#mneyeliner
#kukirimcinta
#andaiitutakdirnya

MN WATERPROOF EYELINER
- BLACK -BROWN
.
. Jika berminat boleh order whatsapp 01139959421.😊😊
.

Berminat boleh order sementara stok masih ada .πŸ˜‰πŸ˜‰.
#aliffsyukriterlajaklaris #quputehkosmetiktrialmurah #borongmurah #kosmetikmurah #lipstick #bazaarpaknil #kosmetik #kissproofmurah #prelovedmalaysia
#sepahtureunionlive
#sinar
#eyeliner
#produkkecantikanmalaysia
#eyelinermurah
#mneyeliner
#kukirimcinta
#andaiitutakdirnya

MN WATERPROOF EYELINER
- BLACK -BROWN
.
. Jika berminat boleh order whatsapp 01139959421.😊😊
.

Berminat boleh order sementara stok masih ada .πŸ˜‰πŸ˜‰.
#aliffsyukriterlajaklaris #quputehkosmetiktrialmurah #borongmurah #kosmetikmurah #lipstick #bazaarpaknil #kosmetik #kissproofmurah #prelovedmalaysia
#sepahtureunionlive
#sinar
#eyeliner
#produkkecantikanmalaysia
#eyelinermurah
#mneyeliner
#kukirimcinta
#andaiitutakdirnya

MN WATERPROOF EYELINER
- BLACK -BROWN
.
. Jika berminat boleh order whatsapp 01139959421.😊😊
.

Berminat boleh order sementara stok masih ada .πŸ˜‰πŸ˜‰.
#aliffsyukriterlajaklaris #quputehkosmetiktrialmurah #borongmurah #kosmetikmurah #lipstick #bazaarpaknil #kosmetik #kissproofmurah #prelovedmalaysia
#sepahtureunionlive
#sinar
#eyeliner
#produkkecantikanmalaysia
#eyelinermurah
#mneyeliner
#kukirimcinta
#andaiitutakdirnya

Urutan spa..paling disukai ramai.terutama bagi ibu2 yg penat bekerja.bole melegakan stress😘😘.. Nk berurut booking date anda
Whpp 01123226539

#jumsihat
#urutan
#relax
#manjakandiri
#jumcantik
#badansihat
#cergas
#awetmuda
#kukirimcinta
#bazarpaknil
#spamobiledatangkerumah

PROMOSI SEHINGGA 31 OGOS‼️
❀️ Produk 100% herba semulajadi
❀️ Baik untuk kulit dan kuku
❀️ Bebas baham kimia merbahaya
❀️ 5 minit ja dah merah
❀️ Boleh dibawa solat
❀️ Tiada kesan sampingan
❀️ Dijamin halal
❀️ Tidak pedih
❀️ Cepat dan mudah diaplikasi

#sayajualinai
#inaimurah
#inaicantik
#inaikon
#inaicelup
#inaimerahmenyala
#shhhiloveyou
#KuKirimCinta

πŸ‘œ*Prada 3in1*πŸ‘œ
πŸ“£βš Take noted:come without keychain ya⚠
.
#UF
#HC
.
πŸ’Έ RM 103sm
πŸ’Έ RM 112ss
.
*AUGUST RESTOCK*
.
πŸ“Cara Order :
1. Screenshot Gambar (Beserta Colors, Brand n etc.)
2. Whatsapp number dibawah πŸ‘‡.
πŸ“±WHATSAPP 010 - 5745619.
.
.
Siapa yang nak ,boleh lah cepat2 dm atau terus whatsapp tau 🌷.Sebab stock limited πŸ˜„.
.
#handbagboniamurah #handbagsemboniamurah #handbagcoachmurah #baazarpaknil #uitm #surihatimrpilot #lofattah #koleksiraya2017 #biarakujadipenunggu #andainyatakdir #7harimencintaiku #heroseorangcinderella #fattzura #handbagmurahmurah #kukirimcinta #handbagcarlorinomurah #vsco #uitmsegamat #uitmshahalam #mydarlinginspektordaniel #dendamaurora #handbagchanelmurah #handbagpradamurah #handbaglvmurah #outdoorhikingbagpack #bagpackmurah #baggalasmurah #handbagkatespademurah

πŸ‘œ*Prada 3in1*πŸ‘œ
πŸ“£βš Take noted:come without keychain ya⚠
.
#UF
#HC
.
πŸ’Έ RM 103sm
πŸ’Έ RM 112ss
.
*AUGUST RESTOCK*
.
πŸ“Cara Order :
1. Screenshot Gambar (Beserta Colors, Brand n etc.)
2. Whatsapp number dibawah πŸ‘‡.
πŸ“±WHATSAPP 010 - 5745619.
.
.
Siapa yang nak ,boleh lah cepat2 dm atau terus whatsapp tau 🌷.Sebab stock limited πŸ˜„.
.
#handbagboniamurah #handbagsemboniamurah #handbagcoachmurah #baazarpaknil #uitm #surihatimrpilot #lofattah #koleksiraya2017 #biarakujadipenunggu #andainyatakdir #7harimencintaiku #heroseorangcinderella #fattzura #handbagmurahmurah #kukirimcinta #handbagcarlorinomurah #vsco #uitmsegamat #uitmshahalam #mydarlinginspektordaniel #dendamaurora #handbagchanelmurah #handbagpradamurah #handbaglvmurah #outdoorhikingbagpack #bagpackmurah #baggalasmurah #handbagkatespademurah

πŸ‘œ*Prada 3in1*πŸ‘œ
πŸ“£βš Take noted:come without keychain ya⚠
.
#UF
#HC
.
πŸ’Έ RM 103sm
πŸ’Έ RM 112ss
.
*AUGUST RESTOCK*
.
πŸ“Cara Order :
1. Screenshot Gambar (Beserta Colors, Brand n etc.)
2. Whatsapp number dibawah πŸ‘‡.
πŸ“±WHATSAPP 010 - 5745619.
.
.
Siapa yang nak ,boleh lah cepat2 dm atau terus whatsapp tau 🌷.Sebab stock limited πŸ˜„.
.
#handbagboniamurah #handbagsemboniamurah #handbagcoachmurah #baazarpaknil #uitm #surihatimrpilot #lofattah #koleksiraya2017 #biarakujadipenunggu #andainyatakdir #7harimencintaiku #heroseorangcinderella #fattzura #handbagmurahmurah #kukirimcinta #handbagcarlorinomurah #vsco #uitmsegamat #uitmshahalam #mydarlinginspektordaniel #dendamaurora #handbagchanelmurah #handbagpradamurah #handbaglvmurah #outdoorhikingbagpack #bagpackmurah #baggalasmurah #handbagkatespademurah

SHAWL HEAVY CHIFFON / KEKNIS
.
🌻 RM 25 FOR 3 PCS 🌻
.
.
Sehelai RM 9 . .
.
.
*exclude postage
Postage fee
1-4 helai
RM 8 sm / RM 11 ss
5-7 helai
RM 11 sm / RM 17 ss
8-13 helai
RM 15 sm / RM 22 ss
14-20 pcs
RM 18 sm / RM 26 ss
.
.
.

How to order ? .
πŸ“ screenshot gambar
πŸ“ ws gambar ke 0143627145 or DM je terus
πŸ“ wait till i reply 😘 .
.
. .
🏡 Pls expect a different colour due to lighting & screen resolution
.
.

#shawlmuslimah
#shawlkeknis #shawlmurah #tudungmurah #instantivyzara #innercantik #shawlchiffon #heroseorangcinderella #tudungraya #shawlpublika
#shawlmurah #kukirimcinta #andainyatakdir #kukirimcinta #fattzura #raya #ootd #shawlbubble #shawlplain #innercap #uitm #uthm #usm #ootdraya #fattzura #shawlhaniszalikha #rayakansebulan #u #ootdπŸ’— #bawalchiffon

SHAWL HEAVY CHIFFON / KEKNIS
.
🌻 RM 25 FOR 3 PCS 🌻
.
.
Sehelai RM 9 . .
.
.
*exclude postage
Postage fee
1-4 helai
RM 8 sm / RM 11 ss
5-7 helai
RM 11 sm / RM 17 ss
8-13 helai
RM 15 sm / RM 22 ss
14-20 pcs
RM 18 sm / RM 26 ss
.
.
.

How to order ? .
πŸ“ screenshot gambar
πŸ“ ws gambar ke 0143627145 or DM je terus
πŸ“ wait till i reply 😘 .
.
. .
🏡 Pls expect a different colour due to lighting & screen resolution
.
.

#shawlmuslimah
#shawlkeknis #shawlmurah #tudungmurah #instantivyzara #innercantik #shawlchiffon #heroseorangcinderella #tudungraya #shawlpublika
#shawlmurah #kukirimcinta #andainyatakdir #kukirimcinta #fattzura #raya #ootd #shawlbubble #shawlplain #innercap #uitm #uthm #usm #ootdraya #fattzura #shawlhaniszalikha #rayakansebulan #u #ootdπŸ’— #bawalchiffon

SHAWL HEAVY CHIFFON / KEKNIS
.
🌻 RM 25 FOR 3 PCS 🌻
.
.
Sehelai RM 9 . .
.
.
*exclude postage
Postage fee
1-4 helai
RM 8 sm / RM 11 ss
5-7 helai
RM 11 sm / RM 17 ss
8-13 helai
RM 15 sm / RM 22 ss
14-20 pcs
RM 18 sm / RM 26 ss
.
.
.

How to order ? .
πŸ“ screenshot gambar
πŸ“ ws gambar ke 0143627145 or DM je terus
πŸ“ wait till i reply 😘 .
.
. .
🏡 Pls expect a different colour due to lighting & screen resolution
.
.

#shawlmuslimah
#shawlkeknis #shawlmurah #tudungmurah #instantivyzara #innercantik #shawlchiffon #heroseorangcinderella #tudungraya #shawlpublika
#shawlmurah #kukirimcinta #andainyatakdir #kukirimcinta #fattzura #raya #ootd #shawlbubble #shawlplain #innercap #uitm #uthm #usm #ootdraya #fattzura #shawlhaniszalikha #rayakansebulan #u #ootdπŸ’— #bawalchiffon

SHAWL HEAVY CHIFFON / KEKNIS
.
🌻 RM 25 FOR 3 PCS 🌻
.
.
Sehelai RM 9 . .
.
.
*exclude postage
Postage fee
1-4 helai
RM 8 sm / RM 11 ss
5-7 helai
RM 11 sm / RM 17 ss
8-13 helai
RM 15 sm / RM 22 ss
14-20 pcs
RM 18 sm / RM 26 ss
.
.
.

How to order ? .
πŸ“ screenshot gambar
πŸ“ ws gambar ke 0143627145 or DM je terus
πŸ“ wait till i reply 😘 .
.
. .
🏡 Pls expect a different colour due to lighting & screen resolution
.
.

#shawlmuslimah
#shawlkeknis #shawlmurah #tudungmurah #instantivyzara #innercantik #shawlchiffon #heroseorangcinderella #tudungraya #shawlpublika
#shawlmurah #kukirimcinta #andainyatakdir #kukirimcinta #fattzura #raya #ootd #shawlbubble #shawlplain #innercap #uitm #uthm #usm #ootdraya #fattzura #shawlhaniszalikha #rayakansebulan #u #ootdπŸ’— #bawalchiffon

SHAWL HEAVY CHIFFON / KEKNIS
.
🌻 RM 25 FOR 3 PCS 🌻
.
.
Sehelai RM 9 . .
.
.
*exclude postage
Postage fee
1-4 helai
RM 8 sm / RM 11 ss
5-7 helai
RM 11 sm / RM 17 ss
8-13 helai
RM 15 sm / RM 22 ss
14-20 pcs
RM 18 sm / RM 26 ss
.
.
.

How to order ? .
πŸ“ screenshot gambar
πŸ“ ws gambar ke 0143627145 or DM je terus
πŸ“ wait till i reply 😘 .
.
. .
🏡 Pls expect a different colour due to lighting & screen resolution
.
.

#shawlmuslimah
#shawlkeknis #shawlmurah #tudungmurah #instantivyzara #innercantik #shawlchiffon #heroseorangcinderella #tudungraya #shawlpublika
#shawlmurah #kukirimcinta #andainyatakdir #kukirimcinta #fattzura #raya #ootd #shawlbubble #shawlplain #innercap #uitm #uthm #usm #ootdraya #fattzura #shawlhaniszalikha #rayakansebulan #u #ootdπŸ’— #bawalchiffon

Most Popular Instagram Hashtags