[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kuim

MOST RECENT

💎BAWAL DIAMOND💎
.
❤Material Heavy Chiffon .
❤Mudah Terbentuk .
❤Jahitan Baby Seam .
❤Tak Jarang .
.
Price :
1 Pcs= RM18
.
Whatsapp for order :
0167629186😉
*Borong boleh pilih warna*
.
#bawalmurah #bawalchiffon
#bawaltrendy #bawalviral #bawalbawal #bazarbawal #bawalkalerpastel #bawalcantik #bawalterbaik
#bawallovers #bawalbyfizahzaid #uitm #upsi #uia #kuim #mahsa #unimas #unikl #msu

SEKEJAP JE DAH GLOWING 😘 .
.
Haaa, nampak tak sekejap je dah glowing. Tak sampai 3 minit pon awak 😘 Berseri2 muka bila guna Dyxy Cosmetics tau 😍
.
.
Nak ke Nak??? .
.
Berminat??? Meh wassap farah lelaju 😘 📲 WhatsApp 👇
www.wasap.my/0177493862 . .

#dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation
#dyxylipstick
#dyxygreenteamineralfacemist #produkviral
#produkkecantikanmurah
#teamdinie #terlajaklaris
#artismalaysia #adanampakmamihappy #dyxyselangor #dyxykl #dyxykuim #breakout #flawless #cantik #FREEPOSTAGE #FREEGIFT #SALE #zulariffin #pinjamkanhatiku #fattzura #taktuntuang #yes #meletop #masjidtanah #kuim #awekcendol

READY STOK

RM35 EXCLUDE POS
POS RM8/SM, RM13/SS

ORDER WITH PAYMENT DLM TEMPOH 1 JAM

Siapa berminat boleh whatsapp
http://www.wasap.my/601121223992

INSTAGRAM - kekaboo.gerobokkecil_aisyah
FB PAGE - gerobokkecil aisyah

#kekaboomelaka #seremban #bawallover #bawallovers #bawalmirabelle
#kekaboolovers #tudungkekaboo
#masjidtanah #cheng
#kuim #kuimmelaka
#utembandarmelaka #fattzura #bawalkekaboo #kekaboo #bawallovers #onlinetv3 #teamkekaboo #kekasihpaksarela

READY STOK

RM25 EXCLUDE POS
POS RM8/SM, RM13/SS

ORDER WITH PAYMENT DLM TEMPOH 1 JAM

Siapa berminat boleh whatsapp
http://www.wasap.my/601121223992

INSTAGRAM - kekaboo.gerobokkecil_aisyah
FB PAGE - gerobokkecil aisyah

#kekaboomelaka #seremban #bawallover #bawallovers #bawalmirabelle
#kekaboolovers #tudungkekaboo
#masjidtanah #cheng
#kuim #kuimmelaka
#utembandarmelaka #fattzura #bawalkekaboo #kekaboo #bawallovers #onlinetv3 #teamkekaboo #kekasihpaksarela

Sambungan kisah Atok dan Nenek singgah rumah Rozita
.
Haaa...kan dah menyesal
.
Anda pula jangan sampai menyesal macam Rozita 😂
.
Tak mahal pun sayang2 dengan hanya RM35 NORAH COLD / HOT anda mampu menangani masalah ini kerana norah mampu :

MEMGHAPUSKAN BULU DARI AKAR

Hanya perlu
SAPU..TEKAN..TARIK !!
bulu hilang sekelip mata

Whatsapp 013-6844651
Atau klik link di bio

#norahwaxmelaka #klebang #batuberendam #melakasentral #norahwax #payarumput #tescocheng #kampungjawa #sungaimelaka #codmelaka #juscomelaka #uitmmelaka #bukitrambai #smkbukitrambai #uitmalorgajah #uum #bukitberuang #mitc #murahmurah #codmelakatengah #norahwaxmurah #melakafood #melakasentral #norahwaxagent #dataran1malaysia #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

READY STOK

CITRUS & APPLE

RM7 EXCLUDE POS
POS RM8/SM, RM13/SS

Siapa berminat boleh whatsapp
http://www.wasap.my/601121223992

INSTAGRAM - kekaboo.gerobokkecil_aisyah
FB PAGE - gerobokkecil aisyah

#kekaboomelaka #seremban #bawallover #bawallovers #bawalmirabelle
#kekaboolovers #tudungkekaboo
#masjidtanah #cheng
#kuim #kuimmelaka
#utembandarmelaka #fattzura #bawalkekaboo #kekaboo #bawallovers #onlinetv3 #teamkekaboo #kekasihpaksarela

🐝MADU ASLI🐝 - Madu dari lebah bela .
.
💰 Harga: RM38
.
.
📮 Postage: RM10 SM | RM12 SS
🚗COD : Nilai ,Serdang,Bdr. Saujana Putra
.
.
🍶 Berat : 500g
.
.
💯 ASLI !
.
.
📱Whatsapp : 0127191087
./
.

KEPUASAAN ANDA KEUTAMAAN KAMI

#madukasihsayang #makanansunnah #bisnessonline #shoppingonline #maduasli #madutualang #usim#kuim#usimians#uitm#umt#ump#umk #upm #upmians #nilai #serdang #bangi#melaka#batupahat#peniagaonline #peniagaonlinemalaysia#jdt#johor#sayajual#batupahat#kesihatan#kecantikan#maduaslimurah#madutualangmurah#madukelulutmurah

“ Pakai set #DYXYCOSMETIC memang elok je muka💞LOVE DYXY 😍😜”.
FEEDBACK DYXY LOVERS 💕
-
Alhamdulillah , semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM 😍
.
.
🌹Makin Cantik.
🌹Makin Flawless.
🌹Makin Glowing.
🌹Makin Berseri.
🌹Makin confident.
.
.
🙅🏻 Tak perlu nak mencari concealer lain.
🙅🏻 Tak perlu nak touch up banyak kali. 😱 Tahan lebih 8jam.
😱 UV Protection SPF 50 kauu haa 😍 Asyallie , Syafiqah Aina , Mia Ahmad , Syazwanieyazip , Elfira loy semua dah cuba DYXY BRAND ni 💃🏻
.
.
Apa tunggu lagi ? Jom dapatkan harga OFFER COMBO JIMAT ni 😍
.
.Whatsapp 📲📲 017-3113063
🚘mbmb, bukit beruang, bukit katil, ayer keroh
.
#teamfl
#teamryhan
#dyxymelakacod
#dyxymelakasentral
#dyxymelakajb
#dyxymelakamurah
#dyxymerlimau
#dyxyjasin
#dyxybukitrambai
#dyxyalorgajah
#dyxyseremban
#dyxynilai
#bccreambydyanaagen
#facemistgreentea
#brushdyxy
#lipstickdyxy
#dyxylipsmatte
#muamelakatengah
#uitmjasinmel
#uitmmelaka
#kuim
#kymmelaka
#dyxyayerkeroh
#dyxycheng
#tescocheng
#merawatkulit
#dyxytestimonials
#juscomelaka
#codmelakatengah

🎉Tag 5 rakan anda untuk menang kasut free dari kami setiap bulan.🎉
.
👆🏻vans x the north face old skool white
.
Grab kasut design baru SEKARANG!! Manjakan diri bukan nya selalukan?
.
Harga murah habis. Bergaya sambil berjimat!! Baru cayaaaa!!👍🏻👍🏻👍🏻 .
.💢💢 PRE ORDER!!!
.
.💰RM150
.
.👞Kualiti: 1:1 copy ori
.
.😻Size : 36 - 44euro .
.🚚Price including postage!!!💞💕💓
.
Order?
Ws 0183171948

#kasutmurah #uitm #unisel #kasutrare #kuim #uiam #melaka #nike #adidas #kualalumpur #vansmurah #kasutlawa #kasutmurahbp #igshop #igkasut #igshopping #giveaway #musically #abangnaktegur

Emas tanpa GST
.
Boleh dapatkan semua variety ni di Public Gold
.
1 gram variety boleh withdraw dari GAP pada siapa yg dah ada account GAP
.
0.5 gram boleh lock terus RM150 shj
.
Semua EMAS PUBLIC GOLD .
• Tak perlu bayar jadi ahli • Jimat 6% tiada GST • Anda dapat harga spot emas dunia (bukan harga kedai fix price)
• Ada LBMA bertaraf antarabangsa
.
Sangat berbaloi bagi yang nak buka GAP
.
Untuk dapatkan info lebih lanjut tentang cara belian emas, sila DM atau klik link wassap di ruangan bio untuk respon yang lebih cepat 💨
.
"Save gold today, it will save you tomorrow "
.
ACTIVE & TRUSTED PUBLIC GOLD DEALER
MU'AZ MAHADZIR a.k.a. DR JONGKONG EMAS
PG.053.005
013.5237.532
.
#publicgold #1gram1bulan #uitm #upnm #asetbernilai #usm #unimap #uia #iium #upm #ukm #uum #barangkemas #bukuwangemas #instadaily #emas24k #kewangan #unissdza #utm #emas916 #auroraitalia #gold #goldbar #dinar #dirham #hargaemas #emasmurah #kuim #goldprice #instadaily

Emas tanpa GST
.
Boleh dapatkan semua variety ni di Public Gold
.
1 gram variety boleh withdraw dari GAP pada siapa yg dah ada account GAP
.
0.5 gram boleh lock terus RM150 shj
.
Semua EMAS PUBLIC GOLD .
• Tak perlu bayar jadi ahli • Jimat 6% tiada GST • Anda dapat harga spot emas dunia (bukan harga kedai fix price)
• Ada LBMA bertaraf antarabangsa
.
Sangat berbaloi bagi yang nak buka GAP
.
Untuk dapatkan info lebih lanjut tentang cara belian emas, sila DM atau klik link wassap di ruangan bio untuk respon yang lebih cepat 💨
.
"Save gold today, it will save you tomorrow "
.
ACTIVE & TRUSTED PUBLIC GOLD DEALER
MU'AZ MAHADZIR a.k.a. DR JONGKONG EMAS
PG.053.005
013.5237.532
.
#publicgold #1gram1bulan #uitm #upnm #asetbernilai #usm #unimap #uia #iium #upm #ukm #uum #barangkemas #bukuwangemas #instadaily #emas24k #kewangan #unissdza #utm #emas916 #auroraitalia #gold #goldbar #dinar #dirham #hargaemas #emasmurah #kuim #goldprice #instadaily

Mudah melafazkan sesuatu perkara tetapi sukar untuk melaksanakan.
_
Berpada2 apabila ingin berkata2.
Lebihkan perbuatan
Kurangkan alasan☺️
@QuoteTalks
_
FREE POSTAGE? Terus klik link shopee.com.my/syahierarich769 di bio profile atau Whatsapp Sya 601132043296 untuk pertanyaan lanjut.
_
#terapiinstagram
#ajimaura

HOT SELLING❤


"DYXY ni ape eh ? 🤔 kenapa bila i on ig berlambak keluar tutorial,feedback & testimoni pasal Dyxy ni, special sangat ker?" .
.
Of cosla yolls DYXY ni SPECIAL !! Bukti 7000 set terjual last year taw👍👍👍
Paling best DYXY keluarkan NEW ITEM MASCARA & NEW PACKAGING FACEMIST 💕
.
Sapa yg dah pakai tu hara tahu yolls dah senang hati kn ? 🤣Nk kuar rumah pun cepat ! Yg penting SAVING ! berbulan tahan pakai DYXY ni.. sbb SANGAT JIMAT 👍
.
Jom sambar cepat ! Hara nk bg HARGA TK MASUK DEK AKAL 🤤🤤🤤
.
Hara 601110823843/click bio❤
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyjohor
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm #kuim
#masjidtanah #tescocheng

HOT SELLING❤


"DYXY ni ape eh ? 🤔 kenapa bila i on ig berlambak keluar tutorial,feedback & testimoni pasal Dyxy ni, special sangat ker?" .
.
Of cosla yolls DYXY ni SPECIAL !! Bukti 7000 set terjual last year taw👍👍👍
Paling best DYXY keluarkan NEW ITEM MASCARA & NEW PACKAGING FACEMIST 💕
.
Sapa yg dah pakai tu hara tahu yolls dah senang hati kn ? 🤣Nk kuar rumah pun cepat ! Yg penting SAVING ! berbulan tahan pakai DYXY ni.. sbb SANGAT JIMAT 👍
.
Jom sambar cepat ! Hara nk bg HARGA TK MASUK DEK AKAL 🤤🤤🤤
.
Hara 601110823843/click bio❤
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyjohor
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm #kuim
#masjidtanah #tescocheng

Most Popular Instagram Hashtags