#kudukuats

MOST RECENT

Huh dasar 🙃
#kudukuats

Kelingan kowe, auto smile 😂
#kudukuats

Ayo coba sebutin..
Komen dan like yaa guys😉😉😉
Mari di follow yang belum berteman ntar di follback kok.

#katakatabijaksana #katakatacewek #bangsat_terhormat25 #bangsatberkelas😎 #bangsatberkarya #phatdailystory #storywa #frontal #kudukuats #bajinganterhormat #bajingankalem #frontalbermoral

Kamu jahat huh :(
#kudukuats

Official kaos kudukuats.
Minat? DM aja.
Available size M & L only.
*Stok terbatas.
#kudukuats

Kecuali kowe pasangane 😂
#kudukuats

Nek udu awakdewe sopo meneh? Ya to.
#kudukuats

Kudu piye?😂
#kudukuats

Eh ternyata...😂
#kudukuats

Wonge wes elek dadi ra perlu dielek-elek *eh😯😂
Haha guyon, oke dino iki caption e rodok dowo, niate mimin sih gur pgn ngei penerangan go wong wedok, snajan ra patio terang wkwk.

Wong lanang kui brengsek? Yes, kui bener, ora salah.
Snajan ra kabeh, tapi yo tetep akeh seng brengsek haha.

Isoh didelok seko de'e (lanang) seng caper mbi kowe (wedok) nganggo cara seng ora elegan. Salah sijine, ngelek-elek lanang liyo.

Bali meneh neng kowe (wedok) nek wes reti de'e ki brengsek, yen ra gelem dilarani yo ojo ditresnani, open your mind *bener ora sih Inggris e ngno😂

Intine buka akal sehatmu, neng njobo kono ijek enek wong lanang seng bener2 sifate apik, tapi malah mbuk sia2ne (biasane).
Terus cara membedakan Lanang baik kro ora ki carane piye min?

Gampang, isoh didelok seko piye carane de'e njogo kowe, dudu malah ngerusak kowe. :')
.
*Sepurane yen ono kata seng salah, mimin ra bermaksud 🙏
#kudukuats

Isohe mung mbacoti, padahal ngopeni we blas😒
#kudukuats

Opo ora kesel sih, kode2 terus😂
#kudukuats

Jebule gur akting 😂
#kudukuats

Mimin dewe yo bingung kok hehe😂
#kudukuats

Enek seng open jasa santet online?
#kudukuats

Biasanya begitu 😂
#kudukuats

Ra ono menungso sing ra sibuk, onoe kui koe prioritase opo uduk
.
.
.
📷 : @mala_ramadhani
#kudukuats
#kebunkurmabarbateh

Kamu jahat😅
#kudukuats

Dj dengan kearifan lokal :D
#kudukuats @dagelan #dagelan

Most Popular Instagram Hashtags