#kubisgoreng

1035 posts

TOP POSTS

Bila mak masak taucu, kita pun nak masak jugak.. Tapi first time masak taucu AYAM.. Harap sedap macam taucu ikan 😅😅😅 #taucuayam #kubisgoreng #bakkatamaktryje

Ndolani mbak desi dulu ah kangen sama sambal mautnya yang bikin ketar-ketir
.
Kalau di sini ane lebih sering pesen ayam goreng+kobis+terong goreng👌 tak lupa tambah sambal mautnya yang jamin nagih pol😤
.
Penggemar pedas wajib banget ndolani spot mbak desi iki! Recommended👍
.
💰Belasan-20rban
📫@nasibebek_mbadesi ,Komplek Lesehan GSP, Jakal Km 4 (depan fakultas geografi ugm, sebelum tora2) Yogyakarta
⏰17:00-Habis (minggu tutup)
#voilajogja

Pete Pete 😄

#penyet
#kubisgoreng
#nyonyor

Siap dah utk iftar jap lagi. Last day ganti puasa. Alhamdulillah. Mak aku tak suka lauk ikan tu.. lauk singgang.. dia kata lauk org malas.. jenuh gak menumbuk bagai... boring satu lauk je... aku goreng kubis sikit. Lebih kang tengok Dark Shadows boleh ratah #singgangikan #kubisgoreng #dinner #iftar #asalkenyang
L

MOST RECENT

When your dearest friend asked you to cook for her, still thinking that you've Google-ed all gambar food and post it on your IG, so you said; "Mai la Ojai" #dagingsalaimasaklemakciliapi #sambalbelacan #telurdadar #kubisgoreng #sotonggorengkunyit #love #life #dinner

Menu ari hujan sejuk2 ni😂
#sambalsardin
#kubisgoreng
#telurdadarwajibada

Alhamdulillah.. Rezeki hari ini...😍 Harini buat kerja semua slow ja...pos brg pun lewat..x brapa sihat...huhuhu...tp sempat masak utk fayyadh n abahnya..😍😍 *mlm ni mcm nk tidoq awai...cas blk tenaga 💪💪💪 Eh...utk pos esok...payment sblm pkul 12tgh esok naaa...lps pkul 12tgh helwa pos esoknya tauu... #gulaiikantemenungtanpasantan #kubisgoreng #telurdadar

ok done masak2 bersama nadia n izaz..tqsm yer..nt leh join masak ngn akak lg 😝.. #xtvthujungminggu #gulaiayamkelantan 🍲🍗 #ikanjerukberlada 🐟🌶 #telurdadar 🍳 #budupetai 🌶 #kubisgoreng 🍈 #ayamgoreng 🐓#sambalhitampahang 🍆🌶#tomyamsiam 🍲

hari ni nk main masak2 ngn ank homeroom en.suami..ok bhn dh disediakn..so jom kita masaakkk..🤗🤗🤗
#instamoment #instafamilly #anakhomeroom #gulaiayamkaw
#telurgoreng #kubisgoreng #budupetai #ayamgoreng #sambalhitampahang #telurrebus

Siap dah utk iftar jap lagi. Last day ganti puasa. Alhamdulillah. Mak aku tak suka lauk ikan tu.. lauk singgang.. dia kata lauk org malas.. jenuh gak menumbuk bagai... boring satu lauk je... aku goreng kubis sikit. Lebih kang tengok Dark Shadows boleh ratah #singgangikan #kubisgoreng #dinner #iftar #asalkenyang
L

Most Popular Instagram Hashtags