#kubisgoreng

912 posts

TOP POSTS

makan ni je utk dinner.. petang baru masak.. tgahari malas masak.. 😅😅
#sambalpetaiikanbilis
#kubisgoreng
#papadom

#asampedasikankembung
#kubisgoreng
#telurmasin
#udangkentanggoreng
Assalamualaikum....Alhamdulillah....menu hari ini....

Alhamdulillah 2nd Ramadhan ❤️
.
.
#ecahmasak
#ketamciliapi
#kubisgoreng

sis cuba masak untuk suami setiap hujung minggu dan sis cuba perlahan lahan suap dia dengan makanan melayu ! lol #supayam #kubisgoreng #dankautungguikanmasindatang 😈😈😈

Siap masak untuk berbuka puasa. Ini hidangan too lazy too cook nama diberi. Hahaa😂 Kemonn pka lagi satu hari lepas tu settle ganti puasa. Gigil nak settlekan.. hehe🤣
#telurmasakasam
#kubisgoreng
#pkacook

MOST RECENT

My head says DIET
But my heart says EAT

#sisdilemma
#mangsakeadaan

Ramadhan Food Journal 😍
#chickencurry @ #kariayam
#friedmackerel @ #ikanmackerelgoreng
#saltedegg @ #telurmasin
#stirfriedcabbage @ #kubisgoreng jewwww 🤣
#pappadoms
#cucurudang
#paukacangmerah

Alhamdulillah rezeki dari Allah. #syukurselalu

Alhamdulillah 2nd Ramadhan ❤️
.
.
#ecahmasak
#ketamciliapi
#kubisgoreng

Kakak Ipau nak dtg serang umh kita😂 masak simple2 sajo. #kariayam #kubisgoreng #sambaludang #tempegrgtepungbestari #foodporn #food #cencalok

Tunjok skill kakaktanjak @tanjakcrew mlm ni... kena lak lagu rancak mmg kena sgt lah... korang wajib cuba nanchos ni.. pergghhh sdp giler... #uptowndanaukota #dinner jap lg kul 4.30 kita bangun sahur...
menu #ayamsweetsour #kubisgoreng

Pagi2 bekal sudah siap semua. Ada apa dgn saya ya?
#tempeladahitam
#kubisgoreng
#kemangi
#sambalbawangkecap
#cahsawiputih
#mujairasap

Foto kiriman dari @micronmaniac yang lagi di Jogja. Kabarnya penyetan Mas Kobis ini lagi pecyaaah abis. Mungkin maksudnya pecyaah di perut karena kepedesan kali ya.
_______

#PenyetanMasKobis #AyamPenyet #PenyetanJogja #DIYogyakarta #Jogja #KapanKeJogjaLagi #Yogya #KubisGoreng #KolGoreng #VisitJogja #foodporn #food

Most Popular Instagram Hashtags