#kuantanku

8447 posts

TOP POSTS

My homies💪🏼. Dak dak Cenderawasih.
#burgerak #kuantanku @fahmyreza @amerulsyaffique

I'm more comfortable alone than together✌🏻️
But I want to stay with them. #igersterengganu
#igersmalaya
#jalanjalan
#kuantanku #thestore

Alhamdulillah tq bos 🙏🏻 for more sneakers click link whatsapp at our bio ✅
#kasutlawoofeedback
#kasutmurah
#kuantanku

Pose sat kat tangga, Huhuhuhu jadi model tangga
#lovefotography #model #handsomeguy #kuantanku

Time to shopping ✌... #happyshoppingdear
#ecm #kuantanku
#tokgajahku

. Thank you Serv Kuantan for your services. .
Tak yah susah² bawak kete ke workshop, and waiting for my turn. While they do their job, me is doing my house chores. By the time, kete dah diservice and kerja rumah siap. .
And yes their car service is anywhere at Kuantan. .
TIME ~ PRECIOUS COMMODITY
#servkuantan
#kuantan #kuantanku #serviskereta #wargakuantan

Menjalankan tugas di lapangan menjadi rutin harianku. Tatkala tiada perlawanan terasa rindu terasa sunyi tanpa petikan shuttle kameraku. Tetapi tugasan ku tetap tidak akan berhenti. Tatkala mereka menjalani latihan aku juga turun untuk merakamkan moment-moment yang terjadi di hari tersebut.
Tugasan ku telah tertulis lengkap di dalam kamus pekerjaanku. Tetapi kadang-kadang ada beberapa task istimewa ku terima sebagai salah satu daripada tugasan khas yang perlu ku laksanakan. Nampak mudah dengan mengusung senjata berat di bahu kanan kiriku tetapi apa yang hendak diterjemahkan itulah kesusahan dan keperitan yang kualami.

Aku tidak mengeluh, tidak merungut dan tidak menarik muka seribu kerana ini pilihanku, ini tanggungjawabku dan ini tugasanku. Aku redha dan aku terima qada dan qadar ketentuannya bagi merealisasikan hasrat aku sebagai seorang jurugambar yang menggunakan digital media sebagai penyampai maklumat dan seterusnya berkarya serta berdakwah ke atasnya.

#sangsperma #bayualam #bicaradarihati #sangspermadotcom #photography #photo #lifestyle #psikologi #motivasi #muhasabahdiri #kuantanku #action #bicarafoto #rezeki #iniaku #myfamily #kerjaya #passion #jurufotosukan #sportphotography #gawangdotmy #gawang #canon #footballmalaysia #pahangfa #shahzanmuda #ligasuper #ligafam #ligaperdana #ligamalaysia

MOST RECENT

#Repost @masvrogym (@get_repost)
・・・
Gemuk itu seksi, tapi kalau datang MASVRO GYM kompem lagi seksi.
MASVRO TEAM akan tunjukkan cara dan aktiviti untuk kesihatan kita semua.
Jangan segan sebab kami semua pun gemuk jugak.
____________________________________________________
Buka Macam Biasa.
3pm - 11pm
#tgif #fatissexy
#masvro #masvrogym #wearemasvro #cardio #cardioworkout #sungaiisap #kuantan #kuantanku

🌸 *SAKENA 2.0* 🌸 ⚜ Long shawl
⚜ Measurement : 2.0m x 0.7m
⚜ End curve
⚜ 40pcs AB Crystal ⚜ 15 colours
⚜ Material heavy chiffon

Retail : RM65
Member : RM49  #sofearoselovers#sakena
#sofearoseauthorisedagent
#sofearose #tudungraya #plainshawl#shawlcantik #longshawls#modernhijab
#sayajualtudung#keknis#dropshipshawl#kuantanku#kuantanshop
#kuantanese

Gemuk itu seksi, tapi kalau datang MASVRO GYM kompem lagi seksi.
MASVRO TEAM akan tunjukkan cara dan aktiviti untuk kesihatan kita semua.
Jangan segan sebab kami semua pun gemuk jugak.
____________________________________________________
Buka Macam Biasa.
3pm - 11pm
#tgif #fatissexy
#masvro #masvrogym #wearemasvro #cardio #cardioworkout #sungaiisap #kuantan #kuantanku

●INGIN MEREALISASIKAN IMPIAN DI MAJLIS ANDA??? ●INGIN JIMAT?? ●XNAK KELUARKAN BELANJA YG BANYAK

Kami ada menawarkan sewaan brg2 pelamin / photobooth pallet DIY ,photobooth banner
dan juga menyediakan perkhidmatan ★pelamin,
★pelamin berendoi
★photobooth
★candy buffet. ★katering

SELAIN ITU,KAMI JUGA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN UTK SEBARANG MAJLIS .

Murah!!!!!! Murah !!!!!!! _____________________________

Jika berminat hubungi :-
Whatapps : 0199353054
Telefon : 0199353054 / 0104330960
Facebook : Rizqi DIY Kuantan

#kuantan
#kuantanpahang
#pahangdarulmakmur
#eventplanner
#weddingplannerkuantan
#weddingcandybuffet
#eventplannerkuantan
#eventplannerpahang
#photoboothrusticmalaysia
#photoboothrusticpahang
#photoboothpallet
#photoboothpalletkuantan
#photoboothkuantan
#pelaminbuaianberendoi
#pelaminkuantan
#pelaminbudgetkuantan
#pelaminberendoikuantan
#berendoikuantan
#birthdaypartykuantan
#weddingkuantan
#kahwinkuantan
#pelaminmurahkuantan
#kuantanku

●INGIN MEREALISASIKAN IMPIAN DI MAJLIS ANDA??? ●INGIN JIMAT?? ●XNAK KELUARKAN BELANJA YG BANYAK

Kami ada menawarkan sewaan brg2 pelamin / photobooth pallet DIY ,photobooth banner
dan juga menyediakan perkhidmatan ★pelamin,
★pelamin berendoi
★photobooth
★candy buffet. ★katering

SELAIN ITU,KAMI JUGA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN UTK SEBARANG MAJLIS .

Murah!!!!!! Murah !!!!!!! _____________________________

Jika berminat hubungi :-
Whatapps : 0199353054
Telefon : 0199353054 / 0104330960
Facebook : Rizqi DIY Kuantan

#kuantan
#kuantanpahang
#pahangdarulmakmur
#eventplanner
#weddingplannerkuantan
#weddingcandybuffet
#eventplannerkuantan
#eventplannerpahang
#photoboothrusticmalaysia
#photoboothrusticpahang
#photoboothpallet
#photoboothpalletkuantan
#photoboothkuantan
#pelaminbuaianberendoi
#pelaminkuantan
#pelaminbudgetkuantan
#pelaminberendoikuantan
#berendoikuantan
#birthdaypartykuantan
#weddingkuantan
#kahwinkuantan
#pelaminmurahkuantan
#kuantanku

#Repost @masvrogym (@get_repost)
・・・
We Are Masvro

KUKUBIMA ENER-G(ORIGINAL,MANGO,ANGGUR)-1 PACK= RM 1

#masvro #masvrogym #wearemasvro #kuantan #kuantanku #kuantangym #sungaiisap

#Repost @masvrogym (@get_repost)
・・・
We Are Masvro

SYNTHA 6 (LEAN MUSCLE PROTEIN) - 1 SCOOP = RM 5

#masvro #masvrogym #wearemasvro #kuantan #kuantanku #kuantangym #sungaiisap

#Repost @masvrogym (@get_repost)
・・・
We Are Masvro

LABRADA (MUSCLE MASS GAINER) - 1 SCOOP = RM 5

#masvro #masvrogym #wearemasvro #kuantan #kuantanku #kuantangym #sungaiisap

#Repost @masvrogym (@get_repost)
・・・
We Are Masvro

MOUNTAIN DEW - 500ML/1 BOTOL = RM 1.50

#masvro #masvrogym #wearemasvro #kuantan #kuantanku #kuantangym #sungaiisap

#Repost @masvrogym (@get_repost)
・・・
We Are Masvro

ULTIMATE NUTRITION (ACID AMINO) - 1 PACK / 3 TABLET = RM 3
#masvro #masvrogym #wearemasvro #kuantan #kuantanku #kuantangym #sungaiisap

We Are Masvro

ULTIMATE NUTRITION (ACID AMINO) - 1 PACK / 3 TABLET = RM 3
#masvro #masvrogym #wearemasvro #kuantan #kuantanku #kuantangym #sungaiisap

We Are Masvro

SYNTHA 6 (LEAN MUSCLE PROTEIN) - 1 SCOOP = RM 5

#masvro #masvrogym #wearemasvro #kuantan #kuantanku #kuantangym #sungaiisap

We Are Masvro

LABRADA (MUSCLE MASS GAINER) - 1 SCOOP = RM 5

#masvro #masvrogym #wearemasvro #kuantan #kuantanku #kuantangym #sungaiisap

We Are Masvro

KUKUBIMA ENER-G(ORIGINAL,MANGO,ANGGUR)-1 PACK= RM 1

#masvro #masvrogym #wearemasvro #kuantan #kuantanku #kuantangym #sungaiisap

We Are Masvro

MOUNTAIN DEW - 500ML/1 BOTOL = RM 1.50

#masvro #masvrogym #wearemasvro #kuantan #kuantanku #kuantangym #sungaiisap

🌸 *SAKENA 2.0* 🌸 ⚜ Long shawl
⚜ Measurement : 2.0m x 0.7m
⚜ End curve
⚜ 40pcs AB Crystal ⚜ 15 colours
⚜ Material heavy chiffon

Retail : RM65
Member : RM49

#sofearoselovers#sakena
#sofearoseauthorisedagent
#sofearose #tudungraya#plainshawl
#shawlcantik #longshawls#modernhijab
#sayajualtudung#keknis#dropshipshawl
#kuantanku#kuantanshop#kuantanese

Most Popular Instagram Hashtags