#kuantanfooddelivery

1690 posts

TOP POSTS

Boleh order sekarang. Ayam🍗& Sosej 🥖Gunting✂ Cheese🧀, Kedai di Area Bukit Rangin. Nak COD at least kena order 2 area Bukit Rangin, Sungai Isap dan Sekitarnya. Luar area minimum kena order 3. COD kalau jauh akan dikenakan cas ikut Tempat. Harga RM5, Sosej Cheese Harga RM4 extra Cheese RM1
🍗🍗🍗✂✂✂🧀🧀🧀
Boleh Whatsapp :016-6061805
#makmarahjualmahal #kuantanfood #kuantanfooddelivery #kuantanese #kuantanvendor

Cepat tag seberapa banyak rakan anda yg namanya bermula dengan huruf "Z", mana la tahu ada rezeki, dia akan belanja anda Sushi harini!
.
Nak makanan dari 70 restoran terkenal dihantar ke depan pintu pejabat/rumah anda? Order di : www.foodvalet.my
☎ 09 560 5550 / 018 902 0050
.
#Kuantan #kuantanfooddelivery #fooddeliveryservice #koizenjapanese #kuantandelivery #kuantanfood #foodvalet #cod #fooddeliverykuantan

Setiap kali masa menghampiri lunch hour, mesti ada satu perasaan yang tak sabar kan? Mana tak nya kalau lunch dihidangkan makanan-makanan yang lazat. Anda pesan, Kami hantar! 😉
.
Nak makanan dari restoran kegemaran dihantar terus ke depan pintu rumah/ pejabat anda? Order skrg di : www.foodvalet.my
atau hubungi di talian ☎ 09 560 5550 / 018 902 0050
.
Restoran Pilihan : @mabiq_restaurant 📷by @popocikebum
#Kuantan #kuantanfooddelivery #fooddeliveryservice #kuantandelivery #kuantanfood #foodvalet #cod #fooddeliverykuantan

Bergilir-gilir untuk taklimat(makan) ringkas sebelum memulakan tugas syif pagi. Jangan risau! 3 rider sedang makan, 6 rider kami yang lain sudah dalam perjalanan hantar sarapan pagi anda. Anda pesan, kami hantar!
.
Nak makanan dari restoran kegemaran dihantar terus ke depan pintu rumah/ pejabat anda? Order skrg di : www.foodvalet.my
atau hubungi di talian ☎ 09 560 5550 / 018 902 0050
.
#Kuantan #kuantanfooddelivery #fooddeliveryservice #kuantandelivery #kuantanfood #foodvalet #cod #fooddeliverykuantan #foodvaletteam

Adakah RM100 store kredit menjadi milik anda? Cepat tunjukkan kreativiti anda pada kami. Jangan lupa #FoodValetRasaCinta
.
Nak makanan dari restoran kegemaran dihantar terus ke depan pintu rumah/ pejabat anda? Order skrg di : www.foodvalet.my
atau hubungi di talian ☎ 09 560 5550 / 018 902 0050
.
#Kuantan #kuantanfooddelivery #fooddeliveryservice #kuantandelivery #kuantanfood #foodvalet #cod #fooddeliverykuantan

Kami sudah tiba di perkarangan Padang MPK utk pengagihan kuih-muih khas bagi yang berbuka puasa di Padang MPK sebelah masjid oleh FoodValet Marketing Team. Say "hi" kpd team kami jika anda berkesempatan ke sana ye😍
.
Order online iftar & sahur anda di:
www.foodvalet.my
☎️ 09 5605550 / 018 9020050
.
#ramadan #Kuantan #kuantanfooddelivery #fooddeliveryservice #kuantandelivery #kuantanfood #foodvalet #cod #fooddeliverykuantan

MOST RECENT

Setiap kali masa menghampiri lunch hour, mesti ada satu perasaan yang tak sabar kan? Mana tak nya kalau lunch dihidangkan makanan-makanan yang lazat. Anda pesan, Kami hantar! 😉
.
Nak makanan dari restoran kegemaran dihantar terus ke depan pintu rumah/ pejabat anda? Order skrg di : www.foodvalet.my
atau hubungi di talian ☎ 09 560 5550 / 018 902 0050
.
Restoran Pilihan : @mabiq_restaurant 📷by @popocikebum
#Kuantan #kuantanfooddelivery #fooddeliveryservice #kuantandelivery #kuantanfood #foodvalet #cod #fooddeliverykuantan

YaAllah! Geram nya tengok birthday boy ni. Comel sangat 😍
Dpt pm dr mama Rayyan. Seronok dia.
Moga Rayyan membesar mnjadi anak yg soleh kebanggaan mama dan papa. Aunty doakan. In Shaa Allah... Aamiin

#bylusciouzkitchen
#feelthetaste #freshlyhomemade
#birthdaycake #themebirthdaycake #birthdayboy
#spongecake #creamcheese #cheddarcheese
#cheezymeltycake #ciskekleleh
#cakeonline #kekonline #kuantankek #kekkuantan
#onlinecafe #cafeonline #cafekuantan #kuantancafe #kuantanfood #kuantanfooddelivery #kuantancod #codkuantan

Adakah RM100 store kredit menjadi milik anda? Cepat tunjukkan kreativiti anda pada kami. Jangan lupa #FoodValetRasaCinta
.
Nak makanan dari restoran kegemaran dihantar terus ke depan pintu rumah/ pejabat anda? Order skrg di : www.foodvalet.my
atau hubungi di talian ☎ 09 560 5550 / 018 902 0050
.
#Kuantan #kuantanfooddelivery #fooddeliveryservice #kuantandelivery #kuantanfood #foodvalet #cod #fooddeliverykuantan

Bergilir-gilir untuk taklimat(makan) ringkas sebelum memulakan tugas syif pagi. Jangan risau! 3 rider sedang makan, 6 rider kami yang lain sudah dalam perjalanan hantar sarapan pagi anda. Anda pesan, kami hantar!
.
Nak makanan dari restoran kegemaran dihantar terus ke depan pintu rumah/ pejabat anda? Order skrg di : www.foodvalet.my
atau hubungi di talian ☎ 09 560 5550 / 018 902 0050
.
#Kuantan #kuantanfooddelivery #fooddeliveryservice #kuantandelivery #kuantanfood #foodvalet #cod #fooddeliverykuantan #foodvaletteam

Teringin makan malam-malam ni.
Jom la order Grilled Chicken Wrap kami. (With mozzarella 🧀)
RM8 je satu termasuk caj COD

Selain tu, ada menu
Mi tepung/ Min fan gou -RM8
Dakgangjeong/ Korean Sweet Spicy Chicken - RM20(12 pieces)

#kuantanese #kuantan #kuantantv #kuantanfooddelivery #kuantanfood #kuantanCOD #kuantanfooddeliveryservice #kuantanese #iiumkuantan #inderamahkota #bukitsetongkol #telukchempedak #SMKAA #SABS #SMARTKuantan #kuantanmurah #kuantanpahang #kuantanonline #sayajual #sayajualmurah #kuantanku

Most Popular Instagram Hashtags