#kuantancafe

MOST RECENT

Thanks for the overwhelming support from you guys who participated the cupping session! It was a joyful moment to share coffee which truly represent us to the East Coast locals. We are so looking forward to the next one!

#pullashot #pullashotcafe #cafehopping #cafehopmy #cafehopmalaysia #cafehopkuantan #cafehoppingmy #kuantancafe #kuantan #cupping #spacialtycoffee #thirdwavecoffee #pourover #pourovercoffee

A Boston Cream Cake is a very simple dessert. It consists of two yellow cake layers, a layer of custard, topped with ganache. Happy Friday everyone! 😉✨ #brewandbutter

Oh how I love Sprinkles Cake! These whimsical cakes are the ultimate treat for the ultimate sprinkle lover! And I’m pretty positive you’re smitten with them too. 🌈✨ #brewandbutter

Amazing !!!! Ternyata SOS PERAP BERAPI SABRINA BAKERY banyak membantu makcik makcik bawang lagi2 kaum2 ibu yang tak sempat nak masak . Tak tahu menu ape untuk makan makan dengan yang tersayang.⠀

Senang je caranya:⠀
keluarkan sos perap berapi ni dari freezer pastu toskan sekejap, perap dengan ayam pastu tunggu jap... pastu dah boleh da grill da uolls.⠀

Bau dia lain macam, Yang da pernah beli mesti tau aroma 19 rempah ratus rahsia dia mcm mane kan..⠀

#kuantancafe
#inderamahkota
#cenderwasih
#bukitistana
#kotasas
#bukitrangin
#berserah
#ump
#kuipsas
#kptm
#ecmkuantan
#kcmkuantan
#tanjunglumpur
#telukcempedak
#sayajualkekseda
#kekkuantan
#kekbirthdaykuantan

Thank you @shanetattoostudio for trusting our barbershop. ⏰Waktu beroperasi : • Isnin - Sabtu
1:00 PM - 1:00 AM • Jumaat
3:00 PM - 1:00 AM *Tutup setiap hari Ahad.
Contact : 017-2887978 (Yoejie)
Jangan lupa follow dan like instagram kami : @scumbagbones_barbershop.
✂💈👊🏼#kuantanbarber #kuantanbarbershop #kuantancafe #kuantanpahang #kuantantv #kuantantown #barbershop #barberlife #barberlove#haircut #shave #fadehaircut #hairstyles #upthebarber #scumbagbonesbarbershop #pelakcafe #kuantanfornia #kuantan #wargakuantan

⏰Waktu beroperasi : • Isnin - Sabtu
1:00 PM - 1:00 AM • Jumaat
3:00 PM - 1:00 AM *Tutup setiap hari Ahad.
Contact : 017-2887978 (Yoejie)
Jangan lupa follow dan like instagram kami : @scumbagbones_barbershop.
✂💈👊🏼#kuantanbarber #kuantanbarbershop #kuantancafe #kuantanpahang #kuantantv #kuantantown #barbershop #barberlife #barberlove#haircut #shave #fadehaircut #hairstyles #upthebarber #scumbagbonesbarbershop #pelakcafe #kuantanfornia #kuantan #wargakuantan

Syukurr..full house harini di Mista Reggae House!
Terima kasih semua yee yang sudi lunch di #mistareggaehouse tadi.
Korang yang lain punn kalau nak buat tempahan untuk sebarang majlis boleh hubungi kami di 0166953220.
Tak kira bila bila masa yang korang nak sebab kami beroperasi dari 7 pagi hingga ke 1 pagi. Setiap hari kecuali AHAD TUTUP :D
#mistareggaehouse #eatsleepmusic #kedaipooyeng #mistapooyeng #breakfast #lunch #dinner #lunchhour #kuantan #kuantancafe #kuantaneat #kuantanfood #pahang #reggaecafe #reggaefood

Bayangkan tiba-tiba miss J naik seketul atas dahi, besar plak tu.
Tak sentuh pun sakit bila tersentuh rasa nak menjerit. Bila time sujud time tu la rasa nak nangis sebab sakit yakmat.
Bila selalu duk dap #aiseygakserum dekat miss J bangun pagi tengok-tengok miss J dah kecut.
Syok ke syok kalau camni?
Syok la kan sebab masalah miss J settle.

Berminat boleh wasap ila www.wasap.my/60145340336
#serumnaikseri #serumsoybean #serumtimun #serumcantik #serumnatural #serumantipenuaan #serumwajah #serumpinkish #aiseygakbeauty #aiseygakserum_viral💜 #aiseygakserum😉 #aiseygakcosmetic #aiseygakcosmetic #bebasparut #bebasblackhead #bebasblackwhitehead #bebasalergi #bebasjerawat #kuantancafe #kuantan #bukitrangin #bukitsagu #inderamahkota5 #inderamahkota14 #inderasempurna

Nutella cheese tart Full nutella is done.⠀

Maaf cheese.. sebab awak kene himpit dengan nutella yang tebal. Hahahaha⠀

Nutella cheese tart Sabrina Bakery mempunyai jenis dan size. ⠀

#kuantancafe
#inderamahkota
#cenderwasih
#bukitistana
#kotasas
#bukitrangin
#berserah
#ump
#kuipsas
#kptm
#ecmkuantan
#kcmkuantan
#tanjunglumpur
#telukcempedak
#sayajualkekseda
#kekkuantan
#kekbirthdaykuantan

Devil Food Choc Cake minipack ada extra 1 box tau...⠀
Biar gambar berbicara bahawa sesiapa yang nak makan kek tak ⠀
semestinya kene order yang besar je tau. versi minipack pon boleh. Rasa sama tau. xdek adjust2...⠀

#kuantancafe
#inderamahkota
#cenderwasih
#bukitistana
#kotasas
#bukitrangin
#berserah
#ump
#kuipsas
#kptm
#ecmkuantan
#kcmkuantan
#tanjunglumpur
#telukcempedak
#sayajualkekseda
#kekkuantan
#kekbirthdaykuantan

Tq bg cadangan untuk kami improve lagi..kite pedaskan lagi ok..
So see you this weekend ya.. Limited pcs je😁
.
At Tanjung Laundry Cafe
No 36, Jln Tjg Lmpr 7,kuantan
Landmark: Deret Mabiq 2
1pm - 8pm

#sayajual #kuantan #kuantancafe #kuantancafehop #ecmkuantan #wargakuantan #megamallkuantan #kuantanparade #kuantanvendor #vendorcafekuantan #kuantanese #kuantanpahang #kuantanese #kuantanfood #dobikafekuantan #cafehopkuantan #cafekuantan #attanjungcafe #dobilayandirikuantan #spicykoreanchicken #spicykoreanchickenkuantan #makanan #sedap

Bukak seperti biasa ! ⏰Waktu beroperasi : • Isnin - Sabtu
1:00 PM - 1:00 AM • Jumaat
3:00 PM - 1:00 AM *Tutup setiap hari Ahad.
Contact : 017-2887978 (Yoejie)
Jangan lupa follow dan like instagram kami : @scumbagbones_barbershop.
✂💈👊🏼#kuantanbarber #kuantanbarbershop #kuantancafe #kuantanpahang #kuantantv #kuantantown #barbershop #barberlife #barberlove#haircut #shave #fadehaircut #hairstyles #upthebarber #scumbagbonesbarbershop #pelakcafe #kuantanfornia #kuantan #wargakuantan

Sempena ULANG TAHUN YANG PERTAMA MISTA REGGAE HOUSE harini kami ingin mengucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga kepada anda semua pelanggan pelanggan kami!
Terima kasih di atas sokongan anda.. Kerana tanpa anda semua kami tidak mungkin masih berada disini.
Dannnn dengan sukacitanyaa harini kami akan memberi 10% diskaun untuk anda semuaa! (TIDAK TERMASUK SET PROMOSI)
Jommm ke MISTA REGGAE HOUSE!
#eatsleepmusic #mistareggaehouse #mistapooyeng #kedaipooyeng #ulangtahun #westernfood #kuantan #kuantancafe #kuantanfood #kuantanrestaurant #pahang #reggaecafe #reggaemusic #reggaehouse

Most Popular Instagram Hashtags