#kuantan

977469 posts

TOP POSTS

Mana malam ni ? πŸ˜† #helenaracing #kitaridertiadabeza #kuantan

Noona-dongsaeng love πŸ˜πŸ˜‚ Theme sama, senyuman pun sama. Adakah ini jodoh? Kohkoh! 🀣

#iamssm #ssm #karnivalonessm #kuantan #aimantino #pitihkelove

Hye gaiss..apa khabar semua .. 😘😘😍😍
#ootd #vsco #ssm #kuantan #ecmall

Salah satu tahi lalat ditebing mata. Siapa ada seperti ni? Natural mole remover bolih buang ye.
.

BACA CAPTION DULU BARU BERTANYA!! .

Natural mole remover mampu buang dgn cara mudah!!
Sama ada Tahi Lalat hidup,mati, timbul,tak timbul atau terbenam semua bolih buang secara traditional.

Nama2 yg bolih dibuang:
Tahi Lalat
Ketuat
Kutil
Isi Lebih
Pundi Minyak

Tanpa perlu LASER!
Tanpa perlu BEDAH!
Tanpa perlu bayar MAHAL!
Tiada KESAN SAMPINGAN!

100% dari tumbuhan herba.
Home made product.

Harga promosi
Natural Mole Remover +
Natural Corrector Serum (pudarkan parut bekas tahi lalat dll dan blh diguna juga utk parut jerawat)
.

RM80 postage Semenanjung
RM85 postage Sabah Sarawak

Sebarang pertanyaan dan urusan pembelian hanya melalui πŸ‘‡πŸ‘‡
Whatsapp: +6017 6175068
πŸ‘†πŸ‘† #testimoniwnaz_

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi
#petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil

Maaf, jangan keliru ini bukan IKEA.

Holiday ni jugak sebab nak treat Maream since selalu kena denda diri kat dinding dan denda bertafakur dalam toilet πŸ˜‚ Yelah, siapa lagi nak tegas dengan Maream kalau bukan omma. Tegas garang omma pun sebab sayang. #gilataksayang.? Haha.. Tapi kena tengok video ni sampai habis sebab ending dia tragis sangat πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ γ…‹γ…‹γ…‹ #mareamokje #taknangispun #mareamkanstrongmacamomma πŸ’πŸ» Muahaha..
.
[2years11months] #mareamesabel #ommaream #OEjenjalan #pantaibalok #kuantan #pahang #MALAYSIA
.
Oh pada yang tanya, omma edit video semua guna phone je pakai app iMovie 🎬

We are pleased to announce Jojo has signed a 6 month contract extension. His talent, experience and commitment is invaluable to the progress of our club and we have no doubt he will continue to help our young players develop. Thank you Jojo!
#KuantanRangersFamily #WeAreComing #AlwaysLearning #AlwaysWorking #futsal #friendlymatch #kuantan #Pahang #HitamPutih #Tokgajah #Malaysia #JOJO #RZ9 #itswaybiggerthanfutsal
-
Sukacita mengumumkan Jojo telah menandatangani pelanjutan kontrak selama 6 bulan. Bakat, pengalaman dan komitmennya tidak ternilai bagi membantu dari segi kemajuan kelab kami dan tiada keraguan yang beliau akan terus membantu mengembangkan lagi bakat pemain muda kami. Terima kasih Jojo!
#Keluargakuantanrangers #kamidatang #sentiasabekerja #sentiasabelajar #perlawananpersahabatan #futsal #kuantan #Pahang #HitamPutih #Tokgajah #Malaysia #JOJO #RZ9 #ianyabukansekadarfutsal

MOST RECENT

2kg moist choc cake customer nak amik lepas maghrib nanti 😍 alhamdulillah ramai cakap moist choc cake ni sedap sgt!! yg penting sis dah tukar topping choc ganache yg lebih umphhh drp sebelum ni 😍 percaya tak kalau sis cakap harga utk design ni tak sampai rm80 pon? haaa ni sebab promo harga pengenalan..bulan 8 harga normal ye 😘
.
.

#dapurnanafarhana #brownieskedut #brownieskemaman #browniesmurah #brownieskuantan #browniescherating #congobarskemaman #congobarsedap
#surprisekemaman #browniestower #browniestowerkemaman
#congobarstower #banggolindah #choccake #kemaman #kuantan #birthdaycake #flowersurprise #hantarantunang #hantarankahwin #kektunang #codkemaman #florentacookies #florentinecookies #binjai #cheesebrownies #cheesebrownieskemaman #florentinecookies #chendor #cherating #kekcoklatkemaman

KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :

Menstabilkan hormon
Memberi tenaga dalaman mnguatkan rahim kpd yg selalu keguguran
Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
Mengecutkan peranakan
Vagina lebih grib dan tidak kering
Menegangkan payudara
Awek muda
Mengurangkan sakit sengugut(yg belum kahwin dan sudah kahwin)
Merawat keputihan
Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
Jus berperisa Laici

Whatsapp 0122598684 jom!
.
#jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapat #jusgoyangrapatcheta #cheta #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #sihatcantikberjaya #cantik #menawan #sayajualmurah #pemborongmurah #kuantan #murah2 #jusgoyangrapatchetamurah

Kalau berbuka makan hati lembu πŸ„ saya tak makan sangat πŸ™…β€β™‚. Tapi kalau hati awak......saya bawa terus je jinjang pelamin! πŸ™ˆ
.
😍 phergh memang cair habis lah bila tengok #kurtaumar ni !! Siapa nak??😏 jom tag teman masing masing, barulah hensem & segak di Hari Raya nanti 😁
.
πŸ‘•K U R T A U M A RπŸ‘•
.
DISKAUN RM19
.
πŸ’°RM80 sahaja !!
(Normal price Rm99)
.
Material : COTTON
.
Saiz : XS . S . M . L . XL
(Rujuk ukuran)
.
πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
WhatsApp
011 1408 4415
016 957 8257
019 673 4346
.
#kurtaumar #kurtaelrah #justelrah #kurta #elrahexclusivekuantan #elrahexclusivekemaman #elrahexclusivepekan #teamefisi #agentelrah #dselrah #pselrah #elrahexclusive #kuantan #pekan #kemaman #kurtarayahaji #kurtaraya #elrahkuantan #elrahkemaman #elrahpekan

Rumput Barley Muda menghilangkan toksin yang merosakkan dari badan:-
"Chlorophyll" (cahaya matahari oxygenerated cair), detoksifikasi semulajadi yang menelan usus toksin yang tersimpan. Ia adalah pembersih darah yang hebat dan detoksifikasi sel dan dipercayai memudahkan penghapusan racun dari badan. Salah satu sebabnya adalah kandungan chlorophyll yang kaya bertindak secara sinergistik dengan nutrien lain untuk menghilangkan toksin yang merosakkan, seperti logam berat dan bahan cemar yang kita cair setiap hari dan juga difikirkan untuk mengatasi kesan toksik kebiasaan diet barat moden. Rumput Barley juga dikatakan memperbaharui tisu, membina semula sel-sel dan mengurangkan kerosakan selular dari x-ray dan hepatitis. πŸ“ŒπŸ“²0163517312 Customer Service

#santebarley #newzealandproduct #hargadiskon #discountprice #kuantan #tamantas #pahang #seluruhmalaysia #terlajaklaris #healthyproduct #wealthyproducts #berkesan #imongrass

Tak boleh dah nak jadi kacang badam dah lepasni

Kalau berbuka makan hati lembu πŸ„ saya tak makan sangat πŸ™…β€β™‚. Tapi kalau hati awak......saya bawa terus je jinjang pelamin! πŸ™ˆ
.
😍 phergh memang cair habis lah bila tengok #kurtaumar ni !! Siapa nak??😏 jom tag teman masing masing, barulah hensem & segak di Hari Raya nanti 😁
.
πŸ‘•K U R T A U M A RπŸ‘•
.
DISKAUN RM19
.
πŸ’°RM80 sahaja !!
(Normal price Rm99)
.
Material : COTTON
.
Saiz : XS . S . M . L . XL
(Rujuk ukuran)
.
πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
WhatsApp
011 1408 4415
016 957 8257
019 673 4346
.
#kurtaumar #kurtaelrah #justelrah #kurta #elrahexclusivekuantan #elrahexclusivekemaman #elrahexclusivepekan #teamefisi #agentelrah #dselrah #pselrah #elrahexclusive #kuantan #pekan #kemaman #kurtarayahaji #kurtaraya #elrahkuantan #elrahkemaman #elrahpekan

Kalau berbuka makan hati lembu πŸ„ saya tak makan sangat πŸ™…β€β™‚. Tapi kalau hati awak......saya bawa terus je jinjang pelamin! πŸ™ˆ
.
😍 phergh memang cair habis lah bila tengok #kurtaumar ni !! Siapa nak??😏 jom tag teman masing masing, barulah hensem & segak di Hari Raya nanti 😁
.
πŸ‘•K U R T A U M A RπŸ‘•
.
DISKAUN RM19
.
πŸ’°RM80 sahaja !!
(Normal price Rm99)
.
Material : COTTON
.
Saiz : XS . S . M . L . XL
(Rujuk ukuran)
.
πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
WhatsApp
011 1408 4415
016 957 8257
019 673 4346
.
#kurtaumar #kurtaelrah #justelrah #kurta #elrahexclusivekuantan #elrahexclusivekemaman #elrahexclusivepekan #teamefisi #agentelrah #dselrah #pselrah #elrahexclusive #kuantan #pekan #kemaman #kurtarayahaji #kurtaraya #elrahkuantan #elrahkemaman #elrahpekan

Kalau berbuka makan hati lembu πŸ„ saya tak makan sangat πŸ™…β€β™‚. Tapi kalau hati awak......saya bawa terus je jinjang pelamin! πŸ™ˆ
.
😍 phergh memang cair habis lah bila tengok #kurtaumar ni !! Siapa nak??😏 jom tag teman masing masing, barulah hensem & segak di Hari Raya nanti 😁
.
πŸ‘•K U R T A U M A RπŸ‘•
.
DISKAUN RM19
.
πŸ’°RM80 sahaja !!
(Normal price Rm99)
.
Material : COTTON
.
Saiz : XS . S . M . L . XL
(Rujuk ukuran)
.
πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
WhatsApp
011 1408 4415
016 957 8257
019 673 4346
.
#kurtaumar #kurtaelrah #justelrah #kurta #elrahexclusivekuantan #elrahexclusivekemaman #elrahexclusivepekan #teamefisi #agentelrah #dselrah #pselrah #elrahexclusive #kuantan #pekan #kemaman #kurtarayahaji #kurtaraya #elrahkuantan #elrahkemaman #elrahpekan

Settle #kekbajet 20bj..
Kta rest kan dlu.malam sikit kta slice2kan yaπŸ˜‰
Hakak Masih lg close oder hingga hari rabu yaπŸ˜‰
Any oder‡
Whatsapp: 0179097899
Call:0139307724

#nasdijalittlekitchen#nurulgjoefamily#inderasempurna#homemade#homebakers#sayajualkek#kekmurag#keksedap##kuantanbakers#bakerskuantan##cakekuantan#kekmurah#kuantan#kuantanjual#pahang#malaysia#eusahawan#youcandoit#lovebaking#lovecooking

Whitening Skincare Set 4in1
==================
#byFarzanaBeauty #Skincare_byFarzanaBeauty - White+Glow Soap
- Whitening Pinkish
- Farzana Flawless
- Magic Shine Glow Serum βœ“merawat kulit dan memberi kelembapan
βœ“menghilangkan kedutan
βœ“menegangkan dan menganjalkan kulit
βœ“menghilangkan jerawat dan jeragat
βœ“shaping muka V **Walaupun offroad,tak bermakna kita tak boleh memanjakan diri kita kan...**
Dapatkan set trial anda hari ini...
0166566137
0175959419

#botoxserum #putih #petalingjaya #shahalam #uitm #kajang #kualalumpur #perak #penang #kedah #kelantan #kuantan #whitening #offroad #offroading #4x4 #4by4 #4wd #4wdtoyotaownermagazine #4wdtoyotaowner #Skincare_byFarzanaBeauty #farzanapermata #kedaipaknil #kedaionline #malaysianonlineshop

Kalau berbuka makan hati lembu πŸ„ saya tak makan sangat πŸ™…β€β™‚. Tapi kalau hati awak......saya bawa terus je jinjang pelamin! πŸ™ˆ
.
😍 phergh memang cair habis lah bila tengok #kurtaumar ni !! Siapa nak??😏 jom tag teman masing masing, barulah hensem & segak di Hari Raya nanti 😁
.
πŸ‘•K U R T A U M A RπŸ‘•
.
DISKAUN RM19
.
πŸ’°RM80 sahaja !!
(Normal price Rm99)
.
Material : COTTON
.
Saiz : XS . S . M . L . XL
(Rujuk ukuran)
.
πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
WhatsApp
011 1408 4415
016 957 8257
019 673 4346
.
#kurtaumar #kurtaelrah #justelrah #kurta #elrahexclusivekuantan #elrahexclusivekemaman #elrahexclusivepekan #teamefisi #agentelrah #dselrah #pselrah #elrahexclusive #kuantan #pekan #kemaman #kurtarayahaji #kurtaraya #elrahkuantan #elrahkemaman #elrahpekan

Salam maghrib semua 😊 saya nak buat feedback pasal seorang customer saya ni πŸ’• Ha tengok tu muka dia punya seronok sebab dah dapat Victoria's Secret perfume 40ml (Aqua Kiss) dan sempat lagi beli 3 lipstick 3CE πŸ’„ Terima kasih sebab mempercayai barangan yang saya jual 😬 Macam saya cakap sebelum ni , perfume memang 100% original cumanya saya re-packaging dalam botol yang lebih mudah untuk dibawa ke mana-mana sahaja terutamanya nak bawa pergi bercuti atau letak dalam bag nak pergi kelas πŸ‘πŸ» Memang sesuai sangat 😚 Lipstick memang inspired dan warna memang sesuai untuk pergi kelas sebab tak terlalu terang 😍 Bak kata orang tu 'warna nude giteww' Harga ? Jangan risau, memang mampu milik sebab tu customer saya boleh beli 3 lipstick siap dengan beli perfume lagi 😚Cepat-cepat boleh whatsapp 017-4382879 😘 Ingat cantik dan wangi , ingat @combeauty_shopπŸ’‹
#sayajualperfume #victoriasecrets #original #wangi24jam #poslaju #hargamampumilik #kpmim #ETR #youngentrepreneur #maribeli #5scents #kuantan #supportmelayu
#pastitakmenyesal #sayajuallipstick #kpmim #inspired #original #murahmurah #cantikselalu #bazaarpaknil

Thank you balqis lunch treat kteorg kt rumah kau. Dessert the best !!! ❀️❀️😘😍😍 #today #guaikutcaralu #bff #kuantan #pahang #malaysia

Kalau berbuka makan hati lembu πŸ„ saya tak makan sangat πŸ™…β€β™‚. Tapi kalau hati awak......saya bawa terus je jinjang pelamin! πŸ™ˆ
.
😍 phergh memang cair habis lah bila tengok #kurtaumar ni !! Siapa nak??😏 jom tag teman masing masing, barulah hensem & segak di Hari Raya nanti 😁
.
πŸ‘•K U R T A U M A RπŸ‘•
.
DISKAUN RM19
.
πŸ’°RM80 sahaja !!
(Normal price Rm99)
.
Material : COTTON
.
Saiz : XS . S . M . L . XL
(Rujuk ukuran)
.
πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
WhatsApp
011 1408 4415
016 957 8257
019 673 4346
.
#kurtaumar #kurtaelrah #justelrah #kurta #elrahexclusivekuantan #elrahexclusivekemaman #elrahexclusivepekan #teamefisi #agentelrah #dselrah #pselrah #elrahexclusive #kuantan #pekan #kemaman #kurtarayahaji #kurtaraya #elrahkuantan #elrahkemaman #elrahpekan

β€ΌDANIEL WELLINGTON CLASSIC PETITE BONDIβ€Ό
NAK DAPATKAN JAM DW DENGAN HARGA MURAH TAK??? DETAILS AS BELOW : β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
βœ… πŸ’― ORIGINAL
βœ… COMPLETE SET
βœ… READY STOCK, BUKAN PRE ORDER
βœ… 1 YEAR WARRANTY
βœ… DM UNTUK ORDER/ PERTANYAAN
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Berminat boleh dm kami. Untuk fast respond sila whatsapp terus :
.
πŸ“ž 019-5247558
πŸ“ž 019-5247558
πŸ“ž 019-5247558

Follow @schopping_feedback untuk lebih banyak testimoni customer.

Most Popular Instagram Hashtags