#kuantan

MOST RECENT

Sapu sapu terus kurus?? Eh apa tu? Lotion maryam dari #MedinaDesire la 😍

Kalau ambil dengan set combo lagi terbaik hasilnya 👏👍 Fuhh berkilo2 la lemak you all akan di kikis 😍😍
.
Nak lebih jimat dah berbaloi? Jom order set combo + lotion maryam. ☺☺
.
To order wasap : 0199254572
. .
.
#jomkurus1malaysia #nakkurusselamat  #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea  #detoxmalaysia  #legstesmurah #detoxmurah  #kempisperut  #detoxteamurah #naklangsing  #losyenkurus  #kurusdansihat #kurussebelumkahwin  #buanglemakperut #buanglemakpeha  #produkkurusterbaik #medinadesireklcc #medinadesireampang #medinadesirekualakangsar #medinadesirelrtampang #medinadesireampang #medinadesiremeru  #medinadesiremydinmeru #medinadesirechemor  #medinadesiresungaisiput #medinadetoxklcc #fattzura #ipoh #kedah #kuantan

Bawal Anaqeen bidang 55 masih available di butik. Dapatkan hari ini. 😘
.
Walk in : 👇👇
AYSARA VENDOR BOUTIQUE
Isnin - Sabtu
10.30 am - 6.30 pm
Bandar Indera Mahkota 7 Kuantan

Landmark:
✔depan Hotel Seri Manja
✔atas Ijan Cookies & Kokok Bundle
.

Nak beli secara online? Whatsapp 0175513646. 💋
.
#kuantan #inderamahkota #wargakuantan #vendorkuantan #butikkuantan #kuantanvendor #iiumkuantan #vendorwanted #bazaarpaknil #sayajual #aysaravendor

Wau Bundle dibuka setiap hari 👍🏻 7 hari seminggu. 🔥 Pukul 9.00 Am sehingga 10.00 Pm. Semua dijemput hadir💯. Lokasi di belakang big10 bera #waubundle #bundlebera #bundlepahang #bundlemalaysia #bera #temerloh #jengka #maran #jerantut #kuantan #kualalipis #raub #bentong #rompin #muadzamshah #rodong #rodonghood #28200

FRESH OYSTER PROMOTION‼️Finding for FRESH & QUALITY OYSTERS in #kuantan ? Head over to SUBA FROZEN FOODS (jln haji ahmad) to grab yours NOW‼️ONLY RM2.50/pcs 😱😍CRAZY DEAL !!While stocks last. :
For more info refer to our bio 🙏🏽🔥
:
#thegoodfoodpeople #frozenfoodhalal #frozenfoodkuantan #subafrozenfoods #sff #eastcoastbutchers #ecb #kuantanfood #supkambing #kambinggolek #cateringkuantan

SALE KURUNG ENDANG :

HARGA :

1PSG RM69
2PSG RM130

KURUNG ENDANG

Material royal silk lembut dan tak panas yang amat selesa dipakai

material tak renyuk dan mudah iron,sungguh senang diurus

cutting kurung blouse yang dijamin selesa,permintaan paling tinggi setakat ni

corak cantik,simple dan terkini dipasaran

pilihan saiz dari XS >>>>XXL

#endang
#kurungendang
#mawarcotton
#agenmawarcotton
#bajumurah
#pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

SALE KURUNG ENDANG :

HARGA :

1PSG RM69
2PSG RM130

KURUNG ENDANG

Material royal silk lembut dan tak panas yang amat selesa dipakai

material tak renyuk dan mudah iron,sungguh senang diurus

cutting kurung blouse yang dijamin selesa,permintaan paling tinggi setakat ni

corak cantik,simple dan terkini dipasaran

pilihan saiz dari XS >>>>XXL

#endang
#kurungendang
#mawarcotton
#agenmawarcotton
#bajumurah
#pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

SALE KURUNG ENDANG :

HARGA :

1PSG RM69
2PSG RM130

KURUNG ENDANG

Material royal silk lembut dan tak panas yang amat selesa dipakai

material tak renyuk dan mudah iron,sungguh senang diurus

cutting kurung blouse yang dijamin selesa,permintaan paling tinggi setakat ni

corak cantik,simple dan terkini dipasaran

pilihan saiz dari XS >>>>XXL

#endang
#kurungendang
#mawarcotton
#agenmawarcotton
#bajumurah
#pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

==================
SET PENINGGI TIENS
==================
👍Set peninggi yang Terbaik di Malaysia
💪Tambah ketinggian badan walaupun dah dewasa.
💪Tulang anda lebih kuat dan sihat
💪Melurus dan menegakkan struktur tulang
💪Mencegah osteoporosis
🌷Diadun dari bahan semulajadi
💪Merangsang perkembangan tumbesaran
💪Menguatkan daya ingatan 🌟Tingkatkan potensi minda
.
===============================
JANGAN TUNGGU LAGI..CEPAT WeChat KAMI:
📲WeChat: herbalmalay01 📲Whatsapp: +60 11-5138 8238 .
#tipstinggitiens #tiens #sihat #workout #tinggi #usim #ukm #putrajaya #freetopup #sukan #latepost #kelantan #kuantan #sabah #sarawak#negerisembilan #johor #miri #kuching #mersing

SALE KURUNG ENDANG :

HARGA :

1PSG RM69
2PSG RM130

KURUNG ENDANG

Material royal silk lembut dan tak panas yang amat selesa dipakai

material tak renyuk dan mudah iron,sungguh senang diurus

cutting kurung blouse yang dijamin selesa,permintaan paling tinggi setakat ni

corak cantik,simple dan terkini dipasaran

pilihan saiz dari XS >>>>XXL

#endang
#kurungendang
#mawarcotton
#agenmawarcotton
#bajumurah
#pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

RESTOCK!! Dah Sebulan tunggu Stok. Akhirnya HEXA Full Black ni Restock. Cepat2 Beli Sekarang tau sebelum habis lagi
.
Warna ni Black ni mmg ALL TIME FAV!! Lelaki perempuan pun suka pakai hitam
.
Inilah Design Rare Dengan Menampilkan Flat lens, memberi impaks yg cukup Mewah
.
Lens Rata ni mmg ramai minatkan, susah nk cari flat lens sekarang.
.
HARGA : RM 165
❌WASSUP : 013 9700450❌
.
Unisex shade. Sesuai untuk Muslimah berhijab sbb bingkai halus, x kembangkan tudung
.
Kami Berani jamin Korang akan lebih berkeyakinan 500%.
.
Lens Flat Kaca With UV400 Protection. Dah tak perlu risau masalah silau lagi.Pengeposan SUPER LAJU (1-2 HARI SHJ)
.
.
PACKAGE :Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth,Paper Beg.
.
.
#bangi #malaysia #kelantan #sabah #sarawak #kedah#terengganu #perak #kualalumpur #kuantan #johor #negerisembilan #pulaupinang #selangor #Melaka #perlis#tv3malaysia#bazarpaknil#bajuraya2018#emas916#pesonapengantin#shaklee#sayajual#kasutmurah#bajumurah#bagmurah#tudungbawal#meletop

SALE KURUNG ENDANG :

HARGA :

1PSG RM69
2PSG RM130

KURUNG ENDANG

Material royal silk lembut dan tak panas yang amat selesa dipakai

material tak renyuk dan mudah iron,sungguh senang diurus

cutting kurung blouse yang dijamin selesa,permintaan paling tinggi setakat ni

corak cantik,simple dan terkini dipasaran

pilihan saiz dari XS >>>>XXL

#endang
#kurungendang
#mawarcotton
#agenmawarcotton
#bajumurah
#pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

SALE KURUNG ENDANG :

HARGA :

1PSG RM69
2PSG RM130

KURUNG ENDANG

Material royal silk lembut dan tak panas yang amat selesa dipakai

material tak renyuk dan mudah iron,sungguh senang diurus

cutting kurung blouse yang dijamin selesa,permintaan paling tinggi setakat ni

corak cantik,simple dan terkini dipasaran

pilihan saiz dari XS >>>>XXL

#endang
#kurungendang
#mawarcotton
#agenmawarcotton
#bajumurah
#pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

SALE KURUNG ENDANG :

HARGA :

1PSG RM69
2PSG RM130

KURUNG ENDANG

Material royal silk lembut dan tak panas yang amat selesa dipakai

material tak renyuk dan mudah iron,sungguh senang diurus

cutting kurung blouse yang dijamin selesa,permintaan paling tinggi setakat ni

corak cantik,simple dan terkini dipasaran

pilihan saiz dari XS >>>>XXL

#endang
#kurungendang
#mawarcotton
#agenmawarcotton
#bajumurah
#pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

SALE KURUNG ENDANG :

HARGA :

1PSG RM69
2PSG RM130

KURUNG ENDANG

Material royal silk lembut dan tak panas yang amat selesa dipakai

material tak renyuk dan mudah iron,sungguh senang diurus

cutting kurung blouse yang dijamin selesa,permintaan paling tinggi setakat ni

corak cantik,simple dan terkini dipasaran

pilihan saiz dari XS >>>>XXL

#endang
#kurungendang
#mawarcotton
#agenmawarcotton
#bajumurah
#pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

SALE KURUNG ENDANG :

HARGA :

1PSG RM69
2PSG RM130

KURUNG ENDANG

Material royal silk lembut dan tak panas yang amat selesa dipakai

material tak renyuk dan mudah iron,sungguh senang diurus

cutting kurung blouse yang dijamin selesa,permintaan paling tinggi setakat ni

corak cantik,simple dan terkini dipasaran

pilihan saiz dari XS >>>>XXL

#endang
#kurungendang
#mawarcotton
#agenmawarcotton
#bajumurah
#pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

SALE KURUNG ENDANG :

HARGA :

1PSG RM69
2PSG RM130

KURUNG ENDANG

Material royal silk lembut dan tak panas yang amat selesa dipakai

material tak renyuk dan mudah iron,sungguh senang diurus

cutting kurung blouse yang dijamin selesa,permintaan paling tinggi setakat ni

corak cantik,simple dan terkini dipasaran

pilihan saiz dari XS >>>>XXL

#endang
#kurungendang
#mawarcotton
#agenmawarcotton
#bajumurah
#pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

SALE KURUNG ENDANG :

HARGA :

1PSG RM69
2PSG RM130

KURUNG ENDANG

Material royal silk lembut dan tak panas yang amat selesa dipakai

material tak renyuk dan mudah iron,sungguh senang diurus

cutting kurung blouse yang dijamin selesa,permintaan paling tinggi setakat ni

corak cantik,simple dan terkini dipasaran

pilihan saiz dari XS >>>>XXL

#endang
#kurungendang
#mawarcotton
#agenmawarcotton
#bajumurah
#pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

SALE KURUNG ENDANG :

HARGA :

1PSG RM69
2PSG RM130

KURUNG ENDANG

Material royal silk lembut dan tak panas yang amat selesa dipakai

material tak renyuk dan mudah iron,sungguh senang diurus

cutting kurung blouse yang dijamin selesa,permintaan paling tinggi setakat ni

corak cantik,simple dan terkini dipasaran

pilihan saiz dari XS >>>>XXL

#endang
#kurungendang
#mawarcotton
#agenmawarcotton
#bajumurah
#pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

SALE KURUNG ENDANG :

HARGA :

1PSG RM69
2PSG RM130

KURUNG ENDANG

Material royal silk lembut dan tak panas yang amat selesa dipakai

material tak renyuk dan mudah iron,sungguh senang diurus

cutting kurung blouse yang dijamin selesa,permintaan paling tinggi setakat ni

corak cantik,simple dan terkini dipasaran

pilihan saiz dari XS >>>>XXL

#endang
#kurungendang
#mawarcotton
#agenmawarcotton
#bajumurah
#pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

Most Popular Instagram Hashtags