[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kualaperlis

30257 posts

TOP POSTS

I like them because they join in on my weirdness👻👻👻
#ikom #throwback #kualaperlis #acahacahsweet

My cousin 👭💕
📷:kak cik
#mycousin
#kualaperlis
#malaysia

| Kuala Perlis |
Semakin ke depan selagi mampu🚴🏻🔥🔥.. with - @ryn_serry @aiman_faiz31 .
.
.
#releigh #mtb #kualaperlis #morning #morningmotivation

Sawah padi dipenuhi Air #kualaPerlis

jangan cakap adik takpayung 🏁 tlong snapkan jes. 😝 #petangraya #kualaperlis.

W / AdikAddin yang disayangi 💕💫🙈
#kualaperlis
#310517

Ahoy... 🚢🚢🚢 Capt pakai selipor je der... baru sempoi belayar😎
.
#KualaPerlis #Langkawi #CaptOnBoard #Sailorman

Akak ni tanya nak makan apa , saya jawab petai ja bak hang , lepas tu dia gelak . Agaknya intonasi saya tak berapa cantik kot . #KualaPerlis #Seafood #Gout #Jerawat #masjidlupaperrrogerr

MOST RECENT

.
Beauty Water
Kelebihan dan manfaat Beauty Water
.
❤Make up tahan 24 jam(effect glowing)
❤Boleh digunakan sebagai base untuk make up
❤Boleh merawat serta menghilangkan masalah resdung, jerawat dan jeragat .
❤Melembab dan menegangkan kulit .
.❤Menjadikan anda awet muda
dengan melambatkan proses penuaan.
❤Mengelakkan kulit kusam dan kering.
❤Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori.
❤Menghilangkan rasa mengantuk.
❤Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.
❤Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk..
❤Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda. ❤Menstabilkan ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik..
❤Membantu mengurangkan migrain di kepala.
❤Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi
.
Whatsapp 01121004478
COD UUM/CHANGLUN
.
 #beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #IPGPerlis #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline

Thank you Najwa 💕 #toujoursadvanced #toujoursadvancedperlis .
. .
☔️RM 199/30 sachets .
☔️COD PERCUMA KE SELURUH NEGERI #PERLIS 👉🏻 #kangar #arau #unimap #uitm #kualaperlis #padangbesar #uitmarau #ptss .
☔️#KEDAH 👉🏻 #kodiang #jitra #kubangpasu #alorsetar #aor #alorstar #uum #polimas #changlun #sintok .
.
📦 POS PERCUMA KE SEMENANJUNG . .
📲 012-5939220

Tudung sarung instant kesayangan semua .

Kenapa sarung instant dijamin akan menjadi tudung kesayangan anda?? .

Ini kerana sarung instant adalah tudung sarung yg akan membuatkan anda tampil menawan .

Dengan hanya sarung sahaja anda akan kelihatan jelita! .

LEBIH 20 WARNA YANG MENARIK UNTUK DILPILIH!! Dengan pilihan variasi warna untuk anda .

SOFT AWNING yg memudahkan tudung agar mudah terbentuk!! .

Dengan material SOFT LYCRA HIGH QUALITY menjadikan kain ini sejuk dan selesa untuk dipakai seharian. .

Didatangkan dengan dua saiz iaitu L dan XL memberikan keyakinan kepada para pemakai. .

PELAPIK DAGU yang membantu anda untuk tampil sopan dan terus dibawa solat!! .

Untuk maklumat lanjut dan pilihan warna yang ada boleh hubungi ❤❤❤❤❤❤❤❤ 📞 019 368 3643.
Facebook : Norzatul barakah eliyas.
Instagram : orchhid_ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
#kualaselangor #ijok #jeram #tanjongkarang #tudungmurah #softawningberdagu #tudungsoftawning #tudunglabuhmurah #tudungmurah #tudungbidangbesar #tudunglabuh #tudunginner #tudungberdagu #tudungsarungberdagu #tudungberdagu #tudungchin #tudungawning #kualakedah #kualaperlis #brunei #samarahan #tudungsoftawning #tudungsoftawningberdagu #tudungberdagu #tudungsarung #tudunginstant #tudungsarunginstant #bumibarakah #mekah #madinah #tudunghaji #tudungumrah

#Repost @ash.bronis (@get_repost)
・・・
⚫Assalamualaikum & Selamat petang penagih kerepek bronis! 😋
-
Hari ni sepatutnya sis cod kerepek bronis kat matrik arau tapi disebabkan arau banjir, so kita postponed ke hari lain 😌
-
Waktu hujan ni memang best kalau dapat mengunyah kerepek bronis 😋😍
-
Siapa nak order boleh dm atau ws sis terus okay? tekan je link kat bio tu 😉
-
#kerepekbronis #kerepekbronismalaysia #kerepekbronisperlis #bronisperlis #bronissedap #bronispadu #browniesperlis #sayajualbronis #sayajualbrownies #ashbronis #negeriperlis #perlismaju #perlisinderakayangan #codperlis #surprisedeliveryperlis #deliveryperlis #kekbronis #bronis #brownies #arau #pauh #kangar #kualaperlis #padangbesar #ptss #uitm

Facemist yang berbau bunga rose. Wangi sangat dan dapat membantu menyelesaikan masalah kulit
.
Yang palinh best dan mengekalkan makeup dan juga glowingkan wajah 😍
.
Kalau nak order, whatsapp fana 01121004478😉
COD UUM/CHANGLUN
.
 #beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #facemist #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #makeupsetting #makeupfixing #spraymakeup #spraymuka

Pencinta HIJAU. 😋😋😋 .
.

GREEN SERIES bertambah lagi warnanya. 😍😍😍 .
.

Dengan material yang super selesa dan sejuk soft lycra, anda tidak perlu risau jika terpaksa berpanas lagi. .
.

Hanya dengan harga rm35 shelai dan jika purchase 3helai hanya rm100 sahaja termasuk postage. .
.

Dan boleh digunakan untuk semua pelbagai aktiviti termasuklah berjoging dan berkebun di petang hari! 😚😚😚😚 .
.

#kualaselangor #ijok #jeram #tanjongkarang #tudungmurah #softawningberdagu #tudungsoftawning #tudunglabuhmurah #tudungmurah #tudungbidangbesar #tudunglabuh #tudunginner #tudungberdagu #tudungsarungberdagu #tudungberdagu #tudungchin #tudungawning #kualakedah #kualaperlis #brunei #samarahan #tudungsoftawning #tudungsoftawningberdagu #tudungberdagu #tudungsarung #tudunginstant #tudungsarunginstant #bumibarakah #mekah #madinah #tudunghaji #tudungumrah

.
Beauty Water
Kelebihan dan manfaat Beauty Water
.
❤Make up tahan 24 jam(effect glowing)
❤Boleh digunakan sebagai base untuk make up
❤Boleh merawat serta menghilangkan masalah resdung, jerawat dan jeragat .
❤Melembab dan menegangkan kulit .
.❤Menjadikan anda awet muda
dengan melambatkan proses penuaan.
❤Mengelakkan kulit kusam dan kering.
❤Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori.
❤Menghilangkan rasa mengantuk.
❤Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.
❤Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk..
❤Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda. ❤Menstabilkan ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik..
❤Membantu mengurangkan migrain di kepala.
❤Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi
.
Whatsapp 01121004478
COD UUM/CHANGLUN
.
 #beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #IPGPerlis #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline

Samsung J2 Prime
.
👅Promosi Harga Borong👅
.
🔥1 Casing = RM30
.
🔥2 Casing = RM50
.
🔥5 Casing = RM110
.
👉Phone Lain Pun Boleh
.
👉WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
👉Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
👉Pilih Design @janggut_caseart
.
#bukitmertajam #penang #penangites #arau #uitmarau #kodiang #sgpetani #alorsetar #terlajaklaris #quputeh #bachok #tumpat #kotabharu #georgetown #kuching #jitra #yan #kulim #gurun #changlun #merbok #machang #kualaperlis #wakdoyok #slimriver #kepong #pontian  #kedahan #sarawakian #sabahan

.
📍 Kulit lembab
📍 Wajah Glowing
📍 Akan repeat
.
Satu botol BEAUTY WATER BY HAWWABEAUTY dapat kebaikan semua ni. Amboi syoknyaaaa. Dah tu, harga mampu milik sangat. RM30 EXC POSTAGE 😘
.

#beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #ptss #polimas #IPGPerlis #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #makeupsetting #makeupfixing #spraymakeup #spraymuka #facemist #rosewater

Most Popular Instagram Hashtags